فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ
👤 نظر استاد #رائفی_پور درباره لیست های انتخاباتی مجلس
تحریم انتخابات با ارائه ۵ لیست تا الان!
«فرهیختگان» با اشاره به انتشار فهرست ۳۰ نفره حزب کارگزاران با عنوان «یاران هاشمی» نوشت:
🔹 به فاصله کمتر از ۲۴ ساعت، دومین لیست اصلاحطلب نیز با عنوان «برای ایران» رسانهای شد.
🔹 بازی لیستهای احزاب اصلاحطلب البته به همینجا محدود نشد و آنطور که سالاری، قائممقام دبیرکل حزب همبستگی اعلام کرده این حزب نیز مانند کارگزاران لیست مستقل خواهد داد.
🔹 لیست اختصاصی محمدرضا عارف هم در راه است.
🔹تشکیلات خانه کارگر تصمیم گرفته با یک لیست اختصاصی چهارنفره در این انتخابات شرکت کند.
🔹تا اینجای کار دستکم با ۵ لیست قطعی اصلاحطلب مواجهیم و احتمالا لیستهای دیگری هم طی روزهای آینده وارد کارزار انتخابات خواهد شد.
مصاحبه امروز رئیس جمهور را باید اعلام آتش به اصلاح طلبان بر علیه طیف اصولگرایان دانست.
همچنین اعلام لزوم ورود قشر خاکستری جامعه با هدف حمایت از اصلاح طلبان.
رئیس جمهور در این مصاحبه، گرانی بنزین را تصمیم نظام و موافقت رهبری با آن بر شمردند.
عدم تصویب لوایح مبارزه با پولشویی را بنوعی بدعت جدید شورای نگهبان در بهره گیری از نظرات کارشناسی مجمع تشخیص مصلحت عنوان نمودند.
از انتخابات پیش رو بعنوان انتخاب محدود یاد نمود و علت عدم برگزاری انتخابات مطلوب را بنوعی شورای نگهبان معرفی کرد.
رئیس جمهور با اعلام اصرار و پیگیری دولت در طرح مجدد لوایح مبارزه با پولشویی و.. اظهار امیدواری کرد که با همسویی مجلس آتی این موضوع به سرانجام برسد.
رئیس جمهور در این مصاحبه تمامی مسوولیت هدف قرار گرفتن هواپیمای اوکراینی را متوجه سپاه و ستاد کل نیروهای مسلح نمود و دولتش را از این حادثه مبرا نمود.
رئیس جمهور در توضیح پیر امون رد استعفا خود، دو تهدید رجوع به مردم و کمک از آنان و نیز احتمال استعفا را به دشمنان خارجی و رقبای خود گرا داد.
رییس جمهور در برابر یکی از بزرگترین چالش های دولتش(ناکارآمدی) واکنش نشان داد و بشدت آن را رد و محکوم کرد.
رئیس جمهور در این مصاحبه بر تآثیر گذاری شدید تحریمها بر معیشت مردم صحه گذاشته و گرا لازم را به تحریم کنندگان از یک طرف و قشر ناراضی بی تفاوت جامعه از سوی دیگر داد.
دییس جمهور در این مصاحبه خوراک تبلیغاتی و شیوه برخورد با چالش های دولتش را به حامیان و قشر خاکستری جامعه گوشزد نمود.
حالا شما برادر و خواهر اصولگرا دعوا کن بر سر سرلیست و تقی و نقی، الان موقع نقش راه برای ورود هجمه تبلیغاتی گسترده چند روز آتی بویژه ساعات پایانی انتخابات است. تبلیغاتی که در واپسین ساعات آن تمامی دشمنان و معاندین با تمامی رسانه های خود و فضای مجازی به میدان خواهد آمد نه برای عدم مشارکت مردم، بلکه برای مشارکت بنفع اصلاح طلبان
مهم
کامل بخوانید
👈 در پی حاشیههای انتخاب فهرست نهایی لیست شورائ ائتلاف نیروهای انقلاب جواد تاجیک عضو شورای مرکزی ائتلاف توضیحاتی را منتشر کرد. در این یادداشت به تلاش برای وحدت اصولگرایان با جبهه پایداری و جلسه فوقالعاده ائتلاف پس از انتشار لیست اولیه برای اصلاح آن سخن گفته شده است.
هوالشهید
سلام و رحمت الهی
۱- بعد از انتشار غیررسمی فهرست نهایی ائتلاف، بازخوردهای منفی زیادی نسبت به ترکیب کلی و برخی نفرات فهرست بوجود آمد. از جمله شخص آقای قالیباف نسبت به عدم تناسب ترکیب کلی فهرست با شعار ائتلاف (نجات اقتصاد ایران) یک موضعگیری توئیتری انجام دادند. شورای انتخاب صبح روز چهارشنبه ۲۳ بهمن تشکیل جلسه داد تا در مورد ترمیم لیست تصمیماتی گرفته شود.
۲- در جلسه شورای انتخاب مصوب شد برای ترمیم لیست در سه بخش مشخص که روی آن اعتراضاتی از درون و برون ائتلاف وجود داشت (تیم اقتصادی، دو نفر از چهرهها، نماینده اسلامشهر) و همچنین برای عملیاتی کردن وحدت با پایداری که دود سفید آن توسط آقای اقاتهرانی بلند شده بود، یک کارگروه ۹ نفره تشکیل بشود و کار را با سرعت بیشتری پیش ببرد و تا شب به نتیجه برساند. شورا با رای اکثریت به این کارگروه اختیار تام داد تا در حوزههای مشخص شده تصمیمگیری کند.
۳- آقایان حدادعادل، چمران، حجت الاسلام قاسمیان، باهنر، بذرپاش، سروری، مهدی محمدی، جوادتاجیک و خانم معصومه آباد بعنوان کمیته ۹ نفره تعیین شدند. همچنین آقای بیآزار تهرانی هم بعنوان علیالبدل تعیین شدند و بدلیل اینکه یکی از دوستان حضورش قطعی نبود، از ایشان هم دعوت شد در جلسه حضور داشته باشند.
۴- این کمیته بعدازظهر چهارشنبه تشکیل جلسه داد و از آقای قالیباف نیز دعوت کرد در جلسه حضور داشته باشد و دغدغههای خود را بیان کند. آقای قالیباف با یک پیشنهاد مشخص برای وحدت با پایداری و درخواست برای تقویت اقتصادی فهرست در جلسه حضور پیدا کرد. پیشنهاد ایشان برای وحدت، لیست واحد بر اساس ترکیب ۱۲+۱۲+۶ بود. ۱۲ نفر مشترک، ۱۲ نفر ائتلاف و ۶ نفر پایداری.
۵- پیشنهاد آقای قالیباف در جلسه مصوب شد و همانجا تلفنی توسط آقای حدادعادل به آقای آقاتهرانی انتقال داده شد. اسامی ۱۲ نفر تلفنی برای اقای آقاتهرانی خوانده شد و ایشان هم یادداشت کردند. آقای حداد به ایشان گفت اینها مشترکات لیست ۳۰ نفرهی ما با لیست ۶۰ نفرهی شما هستند، لذا به فرض قبول پیشنهاد ائتلاف برای لیست واحد، به اینها دست نزنیم. (آقای حدادعادل نگفتند که اگه دو لیست هم شدیم، شما از اینها استفاده کنید تا مشترکات بالا برود)
۶- آقای آقاتهرانی پس از گذشت حدود یک ساعت، تماس گرفتند و گفتند با دوستان مشورت کردیم لذا با پیشنهاد شما موافقت نداریم. گفتند خط قرمز ما فتنه و انحراف و فساد است. لذا با این شاخصها، ما در لیست واحدی که آقای قالیباف حضور داشته باشد حضور پیدا نمیکنیم!!! پیشنهاد مشخص پایداری وحدت حداکثری و نهایتا وحدت ۲۹+۱ بود. یعنی بنشینیم روی مشترکات توافق کنیم ولی دو لیست بدهیم. یک لیست ۲۹ نفره + آقای قالیباف برای ائتلاف و یک لیست ۲۹ نفره + آقای آقاتهرانی برای پایداری
(ناگفته نماند ۵ ماه است آقای حداد تلاش میکنند وحدت حاصل شود. ۴ جلسه با دوستان پایداری برگزار کردند. بنده و آقای دکتر عامری دبیر کل جمعیت ایثارگران و جانباز عظیم الشان حاج مجتبی شاکری دبیرکل جمعیت جانبازان هم یک جلسه مفصل خدمت آقای اقا تهرانی رسیدیم و حتی گفتیم ما و اقای حداد حاضریم برای رسیدن به وحدت دست و پای شما را ببوسیم. اما شرطشان همان بود که عرض شد: نبود قالیباف)
۷- آقای قالیباف اینجا بعد از پیشنهاد پایداری اعلام کردند که حاضرند برای حصول وحدت و ارائه لیست واحد، دو کار انجام دهند: بروند از کاندیداتوری انصراف بدهند تا وحدت کامل ایجاد شود. یا از ائتلاف بروند بیرون و بعنوان نامزد مستقل در انتخابات شرکت کنند. ایشان تاکید کردند در این حالت، لیست هم نخواهند داد تا به ائتلاف آسیبی نرسد. آقای قالیباف برای هر دو پیشنهادش روح برادر شهیدش را گواهی گرفت که بدون ناراحتی انجام خواهند داد.
۸- پیشنهادات پایداری و موضوع کنار رفتن آقای قالیباف در جلسه مورد بررسی قرار گرفت. هر دو پیشنهاد آقای قالیباف رد شد. مهمترین دلیلش در ذهن دوستان این بود که کنار گذاشتن آقای قالیباف به منزلهی پذیرفتن اتهامات پایداری به ایشان است. پیشنهاد پایداری هم به چند دلیل از جمله نقض اصول وحدت و نفی یکی از ارکان آن، غیرعملیاتی تشخیص داده شد و پذیرفته نشد.
۹- در این جلسه که تا ساعت ۱ بامداد طول کشید، ۴ بار هم رایگیری انجام شد. رایگیری اول مربوط به نماینده اسلامشهر بود که بخاطر برخی مسایل، منوط به نتیجه نظرسنجی عمومی در سطح شهرستان شده بود. اینجا به اتفاق آرا، آقای شریفیان بعنوان نامزد شهرستان اسلامشهر در فهرست تهران تعیین شد.
۱۰- رایگیری دوم مربوط به بخش چهرههای فهرست بود. اقایان تقیپور و شاکری در روز رایگیری شورای انتخاب شرکت داده نشده بودند. چرا که شورای نگهبان ایشان را بخاطر عدم استعفای از عضویت علیالبدل شورای شهر تهران از نامزدی در انتخابات محروم نموده بود. از آنجا که شورای نگهبان در پایان همان روز مشکل را مرتفع کرد، اینجا رایگیری مجددی انجام شد و این دو نفر هم شرکت داده شدند.
۱۱- رایگیری سوم و چهارم برای ترمیم لیست در بخش اقتصادی بود. مقرر شد ۴ نفر از جوانها که اقتصادیتر هستند به جمع اضافه شوند و ۴ نفر از فهرست خارج شوند. این کار بدون هرگونه شائبهای نسبت به افراد لیست انجام شد و آقایان عمویی (دیپلماسی اقتصادی)، خاندوزی (متخصص اقتصاد)، توانگر (اقتصادانرژی) و زمانیان (سیاستگزاری اقتصادی) با رای اکثریت وارد لیست شدند و ۴ نفر با رایگیری خارج شدند. (آقایان مجتبی ابراهیمی، علی جعفری، جواد نیکیملکی به علاوه جناب رسولی که خودشان انصراف دادند.)
والسلام علیکم
جواد تاجیک
#رقابت_اصلی l پس بسم الله...‼️
🔹 #زمانه l رقابت، تنوع لیست ها و شور انتخاباتی از الزامات چرخش چرخ های دموکراسی است. اما در انتخابات آتی فارغ از رقابت های حزبی و کاندیداها شاهد یک رقابت اساسی و یک دوئل مهم هستیم که توجه به آن، ضرورت شرکت انتخابات به عنوان یک تکلیف ملی مضاعف میکند!
🔻اما دوئل واقعی و رقابت اصلی کجاست؟
🔹 رقابت واقعی بین دو راهبرد فشار حداکثری ترامپ و مشارکت حداکثری نظام ج. ا. ایران در بستر جنگ اراده هاست. ترامپ به دنبال فشار حداکثری برای مشارکت حداقلی جهت تبدیل فرصت انتخابات به چالش است و هر رای من و تو یک آری به عزت ایران است و یک سیلی حیثیتی به ترامپ!!
🔹 هر کس دل در گروی ایران عزیز دارد و بغض از قاتل حاج قاسم در دل و سودای انتقام از ترامپ و طالب است امنیت پایدار وطنش را ؛ پس: بسم الله...
☘️ #همه_می_آییم : ۲ اسفند۹۸ ☘️
میگه همه فاسدن!! رای نمیدم!!
▪️چرا باید رای بدیم!👇
🔻میگه همه اینایی که میان پست و مقام میگیرن فاسدن، اگرم فاسد نباشن، مقام اونارو فاسد میکنه، رئیس جمهورای قبلی رو ببین، آخر ریاست جمهوریشون چی شدن؟ بهخاطر همین موضوع رأی نمیدم.
🔻میگم فرضا این حرف تو درست باشه و همه فاسد باشن که بنظرمن درست نیست، مسئول پاکدست کم نداریم، ولی فرضا درست باشه. بازهم وظیفه داریم بگردیم اونی که فسادش کمتره رو انتخاب کنیم.
اصلا #دفع_افسد_به_فاسد یه حکم عقلیه دیگه. گاهی وظیفه شرعی داریم که فاسد رو انتخاب کنیم که فاسدتر که وضعیتش خرابتره نیاد سر کار، پس دراین حالت هم باید رأی بدی.
🔻نمیشه بگیم چون هیشکی لایق نیست کلا بیخیال میشیم، این یعنی به بدتر رای دادی. فرض کن تو بیابون داری از تشنگی میمیری، آب گل آلود وجود داره، باید این آبو بخوری تا نمیری، اگه نخوری بگی بده، میمیری. البته من اعتقاد دارم همین الان افراد صالح و اصلح وجود دارن که باید تلاش کنیم انتخاب بشن تا فاسدها انتخاب نشه، چه برسه به افسد. دست رو دست گذاشتن و بیخیال بودن هیچوقت مشکلات رو حل نکرده
امام خمینی (ره):
🔺 احدی #شرعاً نمیتواند به کسی #کورکورانه و #بدون_تحقیق رأی بدهد
🔻و اگر در صلاحیت شخص یا اشخاصی تمام افراد و گروهها نظر موافق داشتند ولی رأی دهنده تشخیص اش بر خلاف همه آنها بود، تبعیت از آنها صحیح #نیست و نزد خداوند #مسؤولیت دارد.
🔻و اگر گروه یا اشخاص، صلاحیت فرد یا افرادی را تشخیص دادند و از این تأیید برای رأی دهنده #اطمینان حاصل شد میتواند به آنها رأی دهد.
۱۳۶۲/۱۱/۲۲
🔻کمیسیون اقتصادی مجلس فقط دو اقتصاددان و 3 دکتری مدیریت مالی دارد
🔸کمیسیون برنامه و بودجه مجلس هم فقط سه اقتصاددان دارد!/ نود اقتصاد👇
☢️ انتخاب خوب در شرایط نامناسب
🔹 اگه هر یک ما در شرایطی باشیم که به طور مثال سه نفر کاندیدا با خصوصیات زیر حضور داشته باشند و ما باید یکی از این سه نفر رو انتخاب کنیم:
1- انقلابی عالی که 5 درصد رای داره
2- انقلابی متوسط یا ضعیف که 60 درصد رای داره
3- غربگرایی که 35 درصد رای داره.
🔵 طبق قاعده "انتخاب اصلح"، ما باید به گزینه #یک رای بدیم.
✅ اما وقتی قاعده ثانویه "دفع افسد به فاسد" میاد باید در نهایت به گزینه #دو رای بدیم که گزینه #سوم رای نیاره.
✔️ در این شرایط، باید به قاعده دوم عمل کنیم.
🔶 اگه شهر شما دارای چنین شرایطی هست با این فرمول ساده میتونید بهترین انتخاب ممکن رو داشته باشید.
"تنهامسیر"
🇮🇷 @IslamLifeStyles
#انتخابات
#انتخاب_درست
#انتخاب_اصلح
#بسیار_مهم
🔹وضعیت خطرناک جبههی انقلاب در انتخابات تهران
▪︎با نگاه به لیستهای اصلی اصلاح طلبان روشن میشود بین سه لیست اصلاح طلبان در تهران تفاوت چندانی وجود ندارد. سرلیست هر سه، مجید انصاری است و ۲۴ کاندید در این سه لیست مشترک هستند به نحوی که اگر کاندیداهای این سه لیست را جمع کنیم جمعا ۴۲ نفر میشوند.
این در حالیست که در جریان انقلاب بین دو لیست اصلی نیروهای انقلاب یعنی لیست "شورای ائتلاف" و لیست "جبهه پایداری" فقط سه اشتراک وجود دارد و مجموع کاندیداهای این دو لیست ۵۷ نفر میشود، که اگر طیفهای دیگری مانند عدالتخواه راهم حساب کنیم این تعداد تا ۸۴ نفر هم بالا میرود.
بهنظر میرسد با این شرایط و روند تکثر لیستها شانس اصلاح طلبان برای ورود به مجلس بالاتر از نیروهای انقلاب است.
ادامه انتشار لیستهای مختلف توسط افراد و طیفهای منتسب به جبهه انقلاب و تخریب نیروهای کلیدی دولیست اصلی (ائتلاف و پایداری) دقیقا مطلوب رقیب است!
#نشر_حداکثری
هدایت شده از تبیین
🔴 پاسخ مقام معظم رهبری به #لیستی رای دادن و شروط آن.
📚 کانال تبیین
http://eitaa.com/joinchat/1033961472C8a1cc59c8c
هدایت شده از تبیین
🔴 وحدت بر اساس تکلیف
دو لیست اصلی جریان انقلابی، از شخصیتهای متعهد و متخصص و انقلابی هستند. این دوره بر خلاف دورههای قبل از تعداد انبوهی کارشناس متخصص و متعهد روبرو هستیم که انتخاب هریک و حذف دیگری، دشوار است. اکثرا توانمند و مناسب جایگاه کرسی مجلس شورای اسلامی. اما واقعیت این است که فقط ۳۰ نفر را میتوان انتخاب کرد. شاید بهترین گزینه برای خروج از سردرگمی بدنه رای انقلابی و دستیابی به پیروزی حداکثری، کنارهگیری تعدادی از کاندیداها باشد.
🔴چه كسي به زم خط ميداد؟
🔻 «وطن امروز» با اشاره به پخش مستندي درباره روحالله زم در سيما نوشت:
در بخشي از اين مستند آمده: يكي از مقامات كه كانديداي تصدي پست مهمي بود، براي تخريب چهره رقيبش، اطلاعاتي را به سايت آمدنيوز فرستاد تا عليه رقيب او جنگ رواني راه بيندازد
با توجه به اينكه آمدنيوز در اواسط سال ۹۵ تاسيس شده است، اولين انتخابات پس از تاسيس آمدنيوز، انتخابات رياستجمهوري سال ۹۶ بوده است، با توجه به اظهارات زم، اين سؤال مطرح است كه آيا بين آن كانديداي سرشناس سال ۹۶ و روحالله زم براي دريافت برخي اخبار مهم ارتباطي برقرار است؟ علاوه بر اين كانديداي سرشناس انتخابات كه پست مهمي هم داشته، چه كسي است؟
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اظهارات حجتالاسلام پناهیان درباره اهمیت وحدت جریانهای انقلاب
@Farsna