آیا ماهواره نظامی ایران فقط یک دوربین معلق درفضاست؟‼️
🔻 در حالی که مقامات نظامی آمریکا تلاش می کنند پرتاب موفقیت آمیز اولین ماهواره نظامی ایران به فضا را اقدامی کم ارزش معرفی کنند کارشناسان مستقل در کشورهای دیگر نظرات دیگری دارند
🔹ماهواره نظامی نور در کاتالوگ آسمانی آمریکا به نام «۴۵۵۲۹» به ثبت رسیده اما ژنرال جی ریموند، فرمانده نیروی فضایی آمریکا در واکنش به قرار گرفتن این ماهواره در مدار زمین اعلام کرد: ماهواره نور یک «دوربین وب معلق در فضاست و امکان ندارد بتواند اطلاعات ارسال کند».
🔹مارکو لانگبروک ستارهشناس اهل شهر لایدن در هلند که به طور منظم اجسام فضایی را رهگیری میکند و یک سنگواره فضایی نیز به نام او به ثبت رسیده با مردود دانستن نظر ژنرال آمریکایی اظهار داشت::یکشنبه گذشته( ۲۶ آوریل) پالسهای رادیویی جالبی را ثبت کرده ام و اطمینان دارم که این پالسها متعلق به ماهواره ایرانی «نور» است.
🔹این ستاره شناس هلندی اظهارداشت: « پالسهای ماهواره نور، سیگنالهای قوی بر روی فرکانس ۴۰۱،۵ مگاهرتس ارسال میکند.»
🔹وی خاطر نشان کرد: «این جسم فضایی که مسیر حرکت آن مشخص است، هر ده ثانیه یک بار یک بسته از دادهها را به زمین ارسال میکند.»
🔹این ستاره شناس هلندی به طور مستمر ماهوارههای مخفی جاسوسی را نیز رصد می کند و به طور مستمر از سفینههای فضایی،عکسهایی با پیکسل بالا می گیرد.
#اخلاق_اپوزسیونی| تیپولوژی اردشیر زاهدی
🔻از جهت ساختاری اپوزیسیون نظام جمهوری اسلامی به صورت کلان عبارت است از:
1️⃣ وابستگان به نظام پیشین؛
2️⃣ مجاهدین خلق (منافقین)؛
3️⃣ چپهای صدر انقلاب اسلامی؛
4️⃣ اصلاحطلبان مهاجرت کرده
5️⃣ بخشی از اعضای دولت موقت که در کشور حضور دارند.
🔻اما از جهت نگرشی نیز اپوزسیون قابل دستهبندی است:
1️⃣ ویران طلبان : دستهای هستند که از جهت سخن و ادبیات بسیار وقیح و کثیف هستند. هیچ حد و مرزی برای دشمنی نمیشناسند و برای رسیدن به آنچه در ذهن میپرورانند از هیچ ارتباطی فروگذار نمیکنند. نابودی ایران و حاکمیت بهوسیله امریکا هم برایشان موضوعیت دارد. یکپارچه سیاه میبینند و به تنفر رسیدهاند و از انداختن یک عکس با وزیر خارجه امریکا هم احساس هویت میکنند. به این جماعت «ویرانطلبان» هم میگویند که ارتزاقشان را از سیستمهای امنیتی غرب میگیرند. این دسته حتی برای شهادت حاج قاسم نیز شادی میکردند و از علنی کردن این شادی فروگذار نکردند.
2️⃣ دستهای هستند که نظام جمهوری اسلامی را قبول ندارند، اما حاضر نیستند ذیل پرچم امریکا، انگلیس و... بر ایران بتازند و در دوگانه ایران-غرب سکوت کردهاند. منتظرند دیگری براندازد و ایشان فقط کف و سوت آن را بزنند، اما اجازه همراهی علنی با دشمنان ایران را به خود نمیدهند. احتمالاً این جماعت قدری با تاریخ ۲۰۰ ساله ایران آشنایی دارند.
3️⃣ برخی اپوزیسیون هستند، اما به اخلاق و وجدان پایبندند. برای خود حریتی قائل هستند. اگر ۱۰ اشکال به جمهوری اسلامی وارد میکنند، ممکن است یک نکته مثبت را هم بگویند. انصاف برایشان موضوعیت دارد.
4️⃣ عدهای هستند که به این باور رسیدهاند که دشمنی غرب با جمهوری اسلامی فراتر از نظام سیاسی مستقر است. متوجه شدهاند که از نگاه غرب این فرهنگ و تمدن ایران است که مقوم نظام مستقر است و نابودی آن مقدم بر حذف نظام سیاسی است. سخن آن امریکایی که باید ریشه ملت ایران را خشکاند، یا عبارت صریح «ملت تروریست» ترامپ از این نمونه است. لذا بین نابودی ایران از سوی دشمنان و حاکمیت موجود، وضع موجود را ترجیح میدهند، این جماعت ضمن حفظ مرزبندی، از ایران حمایت میکنند و با دشمنان آن در فضای رسانه درگیر هستند.
🔹 اردشیر زاهدی را باید از این جنس دانست. زاهدی دنبال چیزی نیست و سن و سال وی این را گوشزد میکند. حتی انگیزه دفن در ایران نیز از ایشان تاکنون صادر نشده است. برخی از اپوزیسیون از جمله زاهدی یا جناب علیزاده یا دانا وقتی در غرب مستقر شدند توانستند سخنان، مواضع و منطق دو طرف را مجدداً بازخوانی و خود را جایابی کنند.
🔹وقتی زاهدی سردار شهید را میستاید یا با صراحت به وزیر خارجه امریکا میگوید غلط کردی، گذشتهای را میشناسد که نسل بنده و بعد از آن نمیشناسیم. زاهدی وابستگی را دیده است، دخالت را لمس کرده است، ناتوانیهای دیروز و توانمندی امروز را میفهمد و میشمارد. پولپرستی سران ارتش دیروز و مجاهدت امروز (امثال سردار سلیمانی) را دیده است و در لب گور به خود اجازه نمیدهد روایتی خلاف وجدان ارائه دهد.
🔹 او وزیر خارجه بوده است و خفت و خواری سیاست خارجی ایران را دیده است که امروز از دیپلماتهای ما تمجید میکند. او در پرونده دیپلماسی دوران ۳۷ ساله پدر همسر خود ( محمدرضا پهلوی) چه افتخاری میتواند بیابد؟ ماجرای ظفار؟ بحرین؟ حمایت از صهیونیستها؟ وابستگی نظامی؟ او قدردان ومفتخر ایران مستقل است.
🔻 #نکته: ما قرار نیست زاهدی و امثال وی را در آغوش بگیریم یا تمجید کنیم و یا پیشنماز قرار دهیم. اما لازم هم نیست نیتخوانی کنیم و او را هل دهیم و خاموش کنیم. اثبات حقانیت ما از زبان او صادر شده است. زمانی این اثبات حقانیت برجسته میشود که او منافعش با انقلاب اسلامی آسیب دیده باشد و خانوادهاش تحقیر شده باشند. او با ما نیست اما بر ما هم نیست.
براساس اعلام سازمان توسعه بازرگانی ایران، صادرات ایران به عراق، با ۲۹درصد افزایش، به حدود ۹میلیارد دلار رسیده است و با این وصف، عراق پس از چین، در رتبه دوم کشورهای خریدار از ایران قرار گرفته است..
🔹البته عراقیها موی بور یا چشم آبی ندارند و این خبر برای غربپرستها اصلا مهم نیست!
برای انهدام یک تمدن سه چیز را باید منهدم کرد:
اول خانواده
دوم نظام آموزشی
سوم الگوها
برای اولی منزلت زن را باید شکست
برای دومی منزلت معلم
برای سومی منزلت بزرگان و اسطوره ها.
⚫️ جواب قاطع رهبر انقلاب به جهانگیری
🚺 جهانگیری معاون رئیس جمهور این روزها افاضهای داشتهاند که نشان از انحراف فکری ایشان از مبانی اسلام دارد:👇
🚺 جهانگیری: متاسفانه حساسیت غلطی نسبت به ثروتمند شدن افراد وجود دارد که ناشی از تفکرات سوسیالیستی برخی مسئولین پس از انقلاب است.
🔳 امّا پاسخ به افاضات آقای جهانگیری که سالها پیش رهبر انقلاب آن را مطرح کرده بودند:👇
🔳 یک وقت هست که ما در زندگی شخصی خود مثلاً حرکت اشراف گونهای داریم بین خودمان و خدا؛ که اگر حرام باشد، حرام است؛ اگر مکروه باشد، مکروه است؛ اگر مباح باشد، مباح است؛ اما یک وقت هست که ما (مسئولین) جلوی چشم مردم یک مانور اشرافی گری میدهیم؛ این دیگر مباح و مکروه ندارد؛ همهاش حرام است؛ به خاطر این که تعلیم دهندۀ اشرافیگری است به: اولاً زیردستهای خودمان، ثانیاً آحاد مردم به این کار تشویق میشوند. ما نباید مردم را به این کار تشویق کنیم. واقعاً «النّاسُ عَلی دینِ مُلوکهم» مُلوک در این جا به معنی پادشاهان نیست که بگوییم ما پادشاه نداریم؛ نه، ملوک شماها هستید؛ النّاس عَلی دینِ ماها.
۸۴/۰۶/۰۸ در جمع هیئت دولت
یا جریان اصلاح طلب در آستانه فروپاشی قرار گرفته است؟
رقابت جريانهاي سياسي محدود به ايام انتخابات نميشود. دامنه رقابتهاي انتخاباتي تا ماهها روابط بين احزاب سياسي را نيز تنظيم و تدبير ميکند. انتخابات اسفندماه هرچند تمام گرديده و فضاي کرونايي کشور اجازه نداد تا چندان دنباله سياسي آن در فضاي رسانهاي کشور تداوم يابد، اما ازآنجاکه مجلس يازدهم تا کمتر از يک ماه آينده آغاز به کار خواهد کرد، همچنان رقابتهاي سياسي پيرامون آن قابلمشاهده است.
نکات تحلیلی: 1- تيم تبليغاتي اصلاحطلبان با همه توان خود فعال شده تا تصوير مدنظر خود را از اوضاع مجلس آينده در اذهان عمومي شکل دهد. بزرگنمايي اختلافات طبيعي در اردوگاه نيروهاي انقلاب کاري است که اصلاحطلبان آغاز کردهاند و در کنار آن از خطر تندروها و احمدینژادیها و ... سخن ميگويند تا افکار عمومی را نسبت به مجلس نگران سازند. اين خط خبري پس از آني آغاز شده است که اصلاحطلبان در انتخابات مجلس کاري از پيش نبردند و يکي از سنگينترين شکستهاي انتخاباتي خود را در طي سالهاي اخير تجربه کردهاند. 2- فارغ از اقتضاي طبيعي رقابت جريانهاي سياسي، بخشي از اين مباحث را بايد در راستاي سرپوش گذاشتن بر واگرايي در اردوگاه اصلاحطلبان ارزيابي کرد. اصلاحطلبان مدتهاي مديدي است که با چالشهاي جدي در درون خود درگيرند. بدون شک مهمترین علت ناکامي در انتخابات گذشته را نيز در وجود اين شکافهاي درون اردوگاهي بايد دنبال نمود. خروج از اين وضعيت نيازمند تکانههايي است که در سال جديد اخباري از آن شنيده ميشود. ۳۰ فروردين 1399، محسن رهامي عضو حقيقي شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان در يک گفتگو تصريح کرد که اصلاحطلبان «بايد سازماندهی تشکيلاتي کارآمد و مطابق با شرايط و اوضاعواحوال جديد و خصوصاً اصلاح رابطه اصلاحطلبان با مردم و نزديکتر شدن به بدنه جامعه و اصلاح و بازنگري اهداف و آرمانهاي اصلاحات، همچنين طراحي جديدي براي مانيفست اصلاحات پيريزي کنند.»
نکته راهبردی: واقعيت آن است که با شکست در انتخابات اسفندماه، زمان فروپاشي اردوگاه اصلاحطلبان فرا رسيده است. خبر استعفاي موسوي لاري خود نشانهاي ديگر از اين ماجرا است و پرده از اوضاع نابسامان اصلاحطلبان و اختلافات جدي آنها برميدارد. موسوي لاري در اين نامه تأکید کرده که «نبايد از بازنگري در ساختار و سازوکار نهادهاي اجماعي اصلاحطلبان در عرصههاي گوناگون غفلت کرد.» در هفتههای آتي بايد منتظر اخبار جديدي از تحولات بنيادين در اردوگاه اصلاحطلبان باشيم.
دولت از صفحات مجازے درآمد چند هزار میلیاردے بدست مے آورد
🔸علے اکبر #رائفی_پور ،کارشناس و استاد رسانه در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:
🔹مسئولان ما سر دعواے انتخاباتے و رأے آوردن نسل جوان کشور را قربانے میکنند.
🔹از نگاه شبکه نفوذ به جذب جوانان به فضاے مجازے اصلا نباید غافل شد.
🔹هیچ فرد عاقلے فضاے کشورش را در اختیار فضاے مجازے که کنترلش در دست صهیونیست ها است،نمیگذارد.هلند هم که یکے از آزادترین کشورها در دنیا است،این کار را نمیکند.
🔹خطرناکترےنکارکردهاے فضاے مجازے،تغییر سبڪ زندگے و جابجایے ارزشها و قبح شکنے از مقدسات است.
🔹اقتصاددولت هم با همین صفحات مجازے گره خورده و دولت از این صفحات درآمدے چند هزار میلیاردے بدست میآورد.
🔹براے همین است که در مقابل فیلتر کردن اینستاگرام میایستد،اما اساسا سعے چندانے براے رفع فیلتر توییتر نمیکنند،چون توییتر،متن محور است و اصطلاحاً اینترنت خور نیست.
🔹این اینستاگرام است که با بارگذارے و دانلود عکس و فیلم حجم اینترنت کشور را میخورد و باعث درآمد وزارت ارتباطات از طریق فروش اینترنت به مردم میشود.
💢وحشت وزارت خارجه آمريكا از حضور فعال بسیج در فضای مجازی و توسعه گردانهاي سايبري
🔹🔸موسسه «توانا» وابسته به وزارت خارجه آمریکا، در گزارشی از فعالیتهای مجازی بسیج، ضمن عصبانیت از اثرگذاری این فعالیتها به انفعال ضدانقلاب در برابر آن اعتراف کرد؛ و نوشت:
♦️"(سردار) غلامرضا سلیمانی شهریور ۹۸ از «ساماندهی ۱۰۰۰ گردان سایبری» توسط «جوانان انقلابی» خبر داده و معین مسئول قرارگاه فضای مجازی بسیج، آذر ۹۷ اعلام کرد فعالیتهای بسیج در فضای مجازی با «مدل مبنایی» آغاز شده است.
♦️اکنون در شبکههای اجتماعی، هزاران بسیجی حضور فعال دارند تا با فعالیت هدفمند در فعالیت تشکیلاتی نیروهای مخالف جمهوری اسلامی اخلال واردکنند.
هدایت شده از اصفهان پرس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ فیلم کامل تذکر پورمحمد شریعتی نیا نایب رئیس شورای اسلامی شهر در یکصد و بیستمین جلسه علنی به #شهردار_اصفهان
🔻 همانگونه که در فیلم میبینید در اقدامی عجیب روابط عمومی شورای شهر بخش هایی از تذکر را در متن منتشر شده حذف کرده بود که امروز اصلاح نمود❗️
♻️ @EsfahanPress
سید جلال حسینی:
نگاه یک انقلابی ایرانی به امید شریفی دانا
بنده به عنوان یک فرد بسیار مذهبی و انقلابی آقای امید دانا را دوست دارم و سخنان ایشان را با دقت دنبال می کنم، چونکه اولا بر اساس آموزه های امام حسین علیه السلام، فردی آزاده است زیرا دین و شرفش را به پول و مقام نفروخته و این در مکتبِ آزادگی، که البته در مقابل ولنگاری است، بسیار بسیار باارزش است و دوما چون در اندیشه انقلابی و مذهبیِ من که معتقدم جمهوری اسلامی ایران در جامعه پذیریِ امامت از بزرگترین کشور شیعی یعنی عراق پانصد سال جلوتر است حمایت می کند و با زیرکی، نوع حمایتش همراه با نگاه تمدنیست و معتقد است انقلاب اسلامی تمدن ساز است و سوما مانند ایشان از خر مقدسان که در مقابل جمهوری اسلامی ایستاده اند مانند شیرازی ها و.... متنفرم چون امام صادق علیه السلام فرمودند دو طائفه کمر من را شکستند عالمِ متهتک یعنی دانشمند بی بندوبار که به دلیل بی بندوباری حاضر است دین و شرفش را بفروشد و به ابزاری در اختیار زورمندان و مستکبران قرار می گیرد و جاهل متنسک یعنی خشکه مقدس که با نگاه دور از منطق به دین موجب وهن دین می گردد. با این تفاوت که اولا بنده به این نتیجه رسیده ام که آینده تمدن در اختیار اندیشه ای خواهد بود که کاملا منطقی و عقلانی و در عین مذهبی و خدا باور و بدنبال تحقق اراده خداوند در زمین باشد و این اندیشه شیعه راستین است که اکنون بهترین نماینده آن ولایت فقیه در ایران است و دوما علاقهٔ بنده به ایران علاوه بر اینکه این دلیل است که ایران وطن من است به دلیل این است که ایران توانسته است خود را به بالاترین مرحلهء جامعه پذیری امامت یعنی یک قدم مانده به ظهور از نظر قدم تمدنی نه قدم زمانی برساند، پس برای بنده ان اکرمکم عند الله اتقکم و تقوا یعنی هرچه بیشتر نزدیک بودن در اندیشه و عمل به اسلام واقعی که همان مکتب اهل بیت است، بنابراین در نظر بنده سید حسن نصرالله عرب لبنانی، سید حسین بدرالدین یمنی، زکزاکی آفریقایی نیجریه ای، فاطمیون افغانی، حیدریون پاکستانی، ادواردو آنیلی ایتالیایی و... با ارزش تر و عزیزتر از یک ایرانی است که چنین نگاه عمیقی به اسلام و شیعه و جمهوری اسلامی ندارد.
هدایت شده از تحلیل سیاسی
🟢 یکسال بعد در چنین روزی....قصه «حقوقدان» به سر خواهد رسید!
«من سرهنگ نیستم؛ من حقوقدانم!» عبارتی که در خرداد 92 و در جریان مناظرات انتخاباتی از زبان فرد پیروز یازدهمین دوره ریاست جمهوری شنیده شد و به نوعی کلید ورود به ساختمان پاستور را طی 8 سال آتی برای او و همقطارانش را تضمین کرد. اینک اما 7 سال از آن دوران می گذرد و تنها در حدود یکسال از مهلت قانونی دولت موسوم به اعتدال باقی مانده و شمارش معکوس برای پایان زمامداری کابینه تدبیر و امید آغاز شده است.
بازخوانی اینکه در طول این 7 سال کذایی چه بر سر ایرانیان آمده، شاید تکرار مکررات و مثنوی هفتاد مَن کاغذ باشد اما مرور وعده های بر زمین مانده و فجایع رخ داده، شاید چراغ راهی برای آینده باشد تا متوجه این حقیقت تلخ باشیم که یک اشتباه را نباید دوبار «تَکرار» کرد!
عملیات از پشت خیمه واژگون
✍️با اعلام استعفای «موسوی لاری»، نائب رئیس «شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان»، رسما خیمه این شورا پایین کشیده شد. هر چند که «شورا»، همان سال 94 و 96 با اعلام حمایت از «ائتلاف پارلمانی امید» و «حسن روحانی» به پایان رسیده بود. اما این «ساختار شورا» نبود که به بنبست رسید، بلکه «مرام بیمرامی» میوه تلخ خود را در منزجر کردن مردم داد و اصلاحطلبان را از چشم مردمی که از پشت هم اندازیهای آنها خسته شده بودند، انداخت.
♦️میشود همه تقصیرها را گردن روحانی انداخت که حالا با وقاحت، او را «نامزد اجارهای» مینامند، پس از آنکه دولت را «رحم اجارهای» خواندند! یا میشود شورای نگهبان را مقصر جلوه داد و یا مردم را فاقد درک سیاسی خواند که رای ندادند! اما این ادعاها مسموع نیست. آنها سال 92 عارف (رئیس شورا) و سال 96 اسحاق جهانگیری را در میدان رقابت داشتند؛ همچنان که در مجلس دهم اکثریت شدند و در انتخابات اخیر، به جای یک لیست، چند لیست با حضور کسانی چون مجید انصاری، افشانی، مقیمی و... ارائه کردند.
🔹افراطیون مدعی اصلاحات، با این حال شهامت نداشتند رسما به نام شورا از لیست حمایت کنند و حتی عارف (رئیس شورا و رئیس فراکسیون امید) حاضر نشد مجدداً نامزد انتخابات شود. او هم از نارضایتی و انزجار مردم خبر داشت و هم «بیمرامی» سران شورا را تجربه کرده بود که تقصیر همه بدعملیهای خود را گردن او انداختند.
♦️کسی که راه را بیراهه رفته، لاجرم دنده عقب میگیرد تا به مسیر برگردد. اما گردانندگان طیف اصلاحطلب (ورشکستگان به تقصیر) همچنان در حال و هوای فرافکنی و متهم کردن دیگران به سر میبرند. طنز سیاه آنان، عملیات روانی علیه مجلسی است که هنوز تشکیل نشده است! آنها پس از انتخابات، به جای اینکه از نمایندگان همسو بخواهند فرصت باقیمانده را به خدمت مردم بگذرانند، به ترور شخصیت مجلس جدید همت گماشتند.
🔹یک روز قالیباف را میزنند، و روز دیگر جبهه پایداری را، روز سوم پای احمدینژاد را وسط میکشند و پس زمینه همه تحلیلهای قالبی خود، مثل «ایگل کارتون کارتون گالیور» (من مییدوونم درست نمیشه!) یکسره تکرار میکنند که مجلس جدید، هیچ کاری نمیکند و به درد مردم نخواهد خورد.
♦️در این میان، انتخاب رئیس مجلس، منحصرا در صلاحیت منتخبان جدید است و «ورشکستهها» جوش زیادی میزنند. ضمن اینکه نیروهای انقلابی با وجود همه سنگاندازیها توانستند در انتخابات به همدلی برسند و از این پس هم میتوانند درباره «تیم هیئترئیسه» تفاهم کنند.
🔹مدعیان اصلاحات بهجای اینکه حساب دولت و مجلس مستقر را پس بدهند، به دولت اسبق و مجلس آینده حمله میکنند. مردم اکنون با گرفتاریهای بیسابقهای که حاصل ائتلاف روحانی و خاتمی است، دست به گریبانند؛ اما باید از احمدینژاد که هفت سال قبل دولت را تحویل داده، بترسند.
♦️مدعیان اصلاحات میگویند پنجاه نفر «احمدینژادی»(!) به مجلس راه یافتهاند و سپس مدعی میشوند که آنها میخواهند ریاست را دست بگیرند و مجلس را به قهقرا ببرند. به سایر منتخبان میگویند مراقب باشید و با آنها فاصلهگذاری کنید! و به آنها میگویند با قالیبافیها(!) کار نکنید و به پایداریها میگویند شما با هیچ یک از این دو نمیتوانید کار کنید!
🔹اولا اغلب مدیران دولت نهم و دهم - که شماری از آنها در مجلس جدید حضور دارند- مدیرانی خبره و خدمتگزار بوده، با حلقه انحرافی فاصلهگذاری کرده و پای نظام ایستادهاند. اغلب پنجاه منتخب، در طیف نیروهای انقلابند نه حلقه کذایی که حتی با آقای احمدینژاد روراست نبودند. ثانیا حتی اگر این پنجاه نفر یک کاسه تیم ویژه احمدینژاد هم بودند که اغلب نیستند، چگونه میتوانند در جمع مجلس 290 نفره، رئیس بگمارند؟!
♦️ائتلاف نیروهای انقلاب با عبرتآموزی از همه تجارب تلخ و شیرین گذشته، خوب میداند که همدلی و همافزایی چه ظرفیت بزرگی برای خدمت فراهم میکند و افتادن در دام تمایزطلبی و تفرقه چگونه میتواند فرصتها را مایه خسارت قرار دهد. آنها بدون آنکه نیاز باشد روزانه پاسخ افراطیون مدعی اصلاحات را بدهند، با تداوم مانور وحدت و همدلی و اولویت قائل شدن برای برنامهریزی و خدمتگزاری، تفاوت دو مدل سیاستورزی را به نمایش بگذارند.
🔹اما مدعیان اصلاحطلبی دو راه بیشتر ندارند؛ یا در انحرافات بزرگ خود تجدیدنظر میکنند و به سمت نظام و مردم بازمیگردند؛ یا اینکه مرتکب خیانتهای جدید میشوند و تاوان میدهند. اولی مایه احیا و دومی موجب نابودی است.
منبع:محمد ایمانی
🔴محسن رضایی: این بار اگر آمریکاییها کوچکترین غلطی را بکنند ما سلاحهای ناشناخته خود را به کار خواهیم گرفت/ حدود ۱۳ هزار آمریکایی در ناوها دچار کرونا شده اند
سرلشکر محسن رضایی در گفتگو با شبکه الجزیره:
🔹مشکلی که ما با فرماندهان آمریکایی داریم این است که وقتی تعویض میشوند و فرماندهان جدید به منطقه می آیند، مخصوصاً در شمال خلیج فارس به دلیل پیچیدگی ای که خود خلیج فارس دارد، معمولاً راهها را درست انتخاب نمیکنند. چند سال پیش هم تعدادی از نیروهای آمریکایی با قایق به جزیره فارسی نزدیک شدند و ما آنها را دستگیر کردیم و البته بعد از چند روز آنان را آزاد کردیم.
🔹تفنگداران انگلیس هم چند سال پیش به سمت بندر ماهشهر آمدند، افراد تازه وارد راهها را درست نمیروند. اخیراً هم همینطور شده بود که کشتیها و قایقهای شناسایی ما متوجه حضور ناوهای آمریکا در آبهای متعلق به ایران شدند، کشتی و قایقهای ما به آنها نزدیک شدند و عبور کردند. آمریکاییها تصور کرده بودند که قصد درگیری داریم، در حالی که یک برخورد کاملاً طبیعی بوده که آمریکاییها به دلیل اینکه توجیه نبودند و به منطقه شناخت نداشتند، توهماتی داشتند و بعد هم یک تهدید بی خودی کردند که ما هم جوابشان را دادیم و از این حادثه گذشتیم.
🔹اخیراً وضعیت ناوهای آمریکا به شدت به هم ریخته است، خود آمریکاییها میگویند شش هزار مبتلا به کرونا در سازمان پنتاگون و ناوها آمریکا وجود دارد. طبق اطلاعات ما حدود ۱۳ هزار آمریکایی در ناوها دچار کرونا شده اند و آرامش لازم در آنجا وجود ندارد.
🔹در موضوع عین الاسد ما آماده بودیم که پایگاههای آمریکا در دو سه کشور دیگر را هم بزنیم، اما تصمیم گرفتیم که چون این اولین برخورد ما با آمریکاییها است، فعلاً همین عین الاسد را که زدیم کافی است ولی اگر این بار آمریکاییها در خلیج فارس، بخواهند کاری را انجام دهند، ما هم آمریکا را خواهیم زد و هم پایگاههایی که پرندههای آمریکا از آن بلند میشوند را با وجود همه دوستیهایی که با کشورهای دیگر داریم، خواهیم زد و چند برابر شدید تر از عین الاسد خواهد بود.
🔹مطمئن باشید این بار اگر آمریکاییها کوچکترین غلطی را بکنند آن موقع است که ایران حتی سلاحها و ابزارهای ناشناختهای را به کار خواهد گرفت. مثل همین ماهواره نور که تا زمانی که در مدار قرار ندادیم، هیچ کسی اطلاع نیافت. آن موقع بسیاری از کشورها خواهند فهمید که ما از سلاحهای جدیدی هم استفاده خواهیم کرد و شکست سنگینی به آمریکا وارد میکنیم. ما جنگی را با آمریکا، آغاز نخواهیم کرد اما پایان هر رویارویی و درگیری که واشنگتن شروع کند با ماست.
🔹نمیتوانیم بگوییم که انتقام ما پایان پیدا کرده است. شاید در یک اشتباه دیگر آمریکاییها، ما بتوانیم بخشهای دیگری از آن انتقام را هم در آنجا عملیاتی کنیم و نام آن را تنبیه مضاعف قرار میدهیم.
هدایت شده از جهادگران تبیین بسیج
🌺ضمن گرامیداشت فرارسیدن سالروز شهادت حضرت آیت الله مرتضی مطهری(ره)،
روز استاد را به همه اساتید بنده که در این گروه شرف حضور دارند ، تبریک عرض نموده و آرزوی سلامتی شان را دارم .
زیباکلام: اصلاحات مُرد، کرونا بود ختم نگرفتیم!
صادق زیباکلام، تحلیلگر سیاسی در یک گفتوگوی لایو اینستاگرامی گفت:
🔹اصلاحات تمام شد و مُرد، در دوم اسفند ۱۳۹۸، همه چیز تمام شد، چون کرونا بود نمیشد ختم و شب هفت گرفت.
🔹آقای خاتمی باید پاسخگو باشد، عارف، حجاریان، موسوی لاری، تاجزاده و صادق زیباکلام و ... باید پاسخ آرائی که با ترغیب ما داده شدهاند باشیم.
🔹 اگر آقای محمدرضا عارف ثبت نام کرده بود، یقینا تایید صلاحیت می شد و ۱۰۰ هزار رای هم نمی آورد.
🔹 زبان من مو درآورد انقدر که گفتم یک جمع ۵ تا ۱۵ نفره را به عنوان رهبری اصلاحات مشخص کنیم.
🔹انتقاد پذیری اصلاح طلبان کمتر از اصولگرایان نباشد، یقینا بیشتر هم نیست.
@siasi97
خبر بد برای غربزدگان ایرانی
یک نفر به صادق زیباکلام و محمود صادقی و سایر رفقای غربزده آنها این خبر را برساند که "ایران دومین کشور موفق در بهبود بیماران کرونایی است" و "آمریکا در رتبه پانزدهم جهان قرار دارد" و "انگلیس حاضر نیست آمار بهبودیافتگانش را اعلام کند"
جا دارد از این غم جان به جان آفرین تسلیم کنند!
حامیان اسدبیگی مدیرعامل هفت تپه چه کسانی اند؟
🔺 «القاصی مهر» دادستان تهران چند روز پیش از به جریان افتادن حکم چند نفر از متخلفان ارزی از جمله «امید اسدبیگی» مدیرعامل و مالک شرکت #نیشکر_هفت_تپه خبر داد.
🔹اسدبیگی در اوج بحران ارزی اقدام به ثبت سفارش برای خط تولید نوشابه های گازدار و ورق خام MDF کرده و بابت آن از بانک اقتصاد نوین ارز دولتی دریافت کرده. درحالی که اولا ارزش واقعی این خط تولید 35 میلیون دلار بوده و ده برابر یعنی 350 میلیون دلار اظهار شده؛ و ثانیا بدون اینکه کالایی وارد شود، ارزها در بازار آزاد فروخته شده!
🔹صاحب چنین جرم سنگینی، همان کسی است که سال ۹۴ در سن ۳۱ سالگی تنها با پیش پرداخت ۶ میلیارد تومان برای شرکتی که فقط متراژ زمین هایش ۲۴ هزار هکتار از مرغوب ترین زمین های کشور است، توسط سازمان خصوصی سازی دارای اهلیت شناخته شد.
🔹درحالی که اسدبیگی در حال فاکتور سازی برای تخلف بزرگ ارزی خود بود، بخش های تولیدی شرکت عظیم نیشکر هفت تپه یکی پس از دیگری تعطیل می شد؛ حقوق و مزایای ۴هزار کارگر این شرکت تاخیر می افتاد؛ کارگران زیادی تعدیل می شدند؛ کارگران دست به اعتصاب می زدند، جاده را می بستند، بازداشت می شدند... و پوری حسینی رئیس سازمان خصوصی سازی از او حمایت می کرد که او کارخانه را اورهال کرده، این همه سرمایه گذاری کرده... و همچنان دارای اهلیت است!
🔹جالب است بعد از اعتصابات دنباله دار کارگران معترض در آذر ۹۷ که منجر به ورود قوه قضاییه به ماجرا شد، درحالی که بحث تخلفات ارزی اسدبیگی از سوی دادستان کل مطرح شده بود،(تخلفی که امروز اثبات شده) اسدبیگی چنان احساس اطمینان و پشت گرمی داشت که به راحتی در مصاحبه هایش به دروغ از راه اندازی خط تولید ام دی اف میگفت. همان پشت گرمی، اسدبیگی متخلف را تا امروز که خبر محکومیتش آمده در هیات مدیره شرکت نگه داشته.
🔹امروز که طبق گفته دادستان تهران بناست اسدبیگی به حبس طویل المدت و استرداد کل مبلغ ارز دریافتی محکوم شود، خبر اعتصاب کارگران نی بر شرکت در اعتراض به عدم پرداخت دستمزدها و نیز خبر امنیتی شدن اعتراض جوانان بیکار منطقه هفت تپه به استخدام های غیر بومی شرکت با وجود تعهد این شرکت به اولویت دادن در استخدام جوانان منطقه به گوش می رسد. خبرهایی که بخش کوچکی از ثمره خطای بزرگ سازمان خصوصی سازی در واگذاری سرمایه های مملکت به بدترین شکل ممکن است.
🔹اسدبیگی به عنوان یک مدیر متخلف محکوم خواهد شد. اما سوالات بی جوابی هست که باعث می شود نگرانی باقی ماندن این روال معیوب پابرجا باشد:
1️⃣طی هفت سال ریاست پوری حسینی بر سازمان خصوصی سازی خسارت های عظیمی به سرمایه های کشور زده شد و حتی فضای منفی در جامعه نسبت به اصل خصوصی سازی به وجود آمد. چندین کارخانه بزرگ زمین زده شد... هزاران کارگر دچار مشکل معیشتی شدند... ده ها کارگر پرونده امنیتی پیدا کردند... نظام مورد طعن دشمنانش واقع شد... بی اعتمادی در جامعه رشد کرد...یک قانون خوب و مورد نیاز کشور با سپرده شدن به یک مدیر متخلف به شدت تضعیف شد. آیا روحانی به عنوان حامی درجه یک پوری حسینی جوابگوی این همه خسارت هست؟
2️⃣دادگستری خوزستان که از سال 97 به عنوان مدعی العموم مأمور پیگیری مشکلات کارخانه هفت تپه شد، درحالی تمام این مدت از اسدبیگی حمایت می کرده و از حل شدن مشکلات خبر می داده که پرونده اسدبیگی در دادستانی تهران در جریان بوده و اعتصابات کارگری هم خبر از روبراه نبودن اوضاع کارخانه می داده. آیا علت تداوم مشکلات این کارخانه، تعامل خوب(!!!) مسئولین قضایی با مدیر متخلف و بی لیاقت نیست؟(بنا به گفته خود اسدبیگی)
3️⃣حامیان اسدبیگی چه کسانی هستند؟ کسانی که از ابقای او ذی نفع بودند و هیچ گاه نامی از آنان شنیده نمی شود. اسدبیگی بابت تخلفاتش محاکمه می شود و آنان هنوز بر صندلی هایشان در رده های مدیریتی پابرجا هستند!
موشک یا معیشت؟
🔹«موشک يا معيشت» يکي از دوگانههاي دروغيني است که هر از چندي کاسبان اين نوع دوگانههاي غيرواقعي، با اهداف و انگيزههاي سياسي به آن روي ميآورند. بررسيهاي دقيق نشان ميدهد عناصري از اصلاحطلبان تندرو و افراطي، هرگاه نظام اسلامي و جريان انقلابي، کشور و ملت ايران را به موفقيتهاي بزرگ ميرساند، آنان با توسل به اين دوگانههاي بياساس، از يک سو بهدنبال کمارزش نشان دادن موفقيتها و از ديگر سو به دنبال بدبين کردن و بياعتماد ساختن مردم نسبت به سياستها و رويکردهاي نظام، نيروها و نهادهاي انقلابي هستند.
🔹 اين نوع سخن گفتنها و موضعگيريهاي مبتني بر دوگانه هاي ياد شده، در حالي انجام ميشود که موشک و معيشت نهتنها در مقابل هم نيستند، بلکه رابطه معنادار و حتي رابطه علت و معلولي در مواقعي بين آنان ميتوان برقرار کرد.
🔹اگر همين موشکها نبود، آمريکاييها و صهيونيستها چگونه از عملي کردن تهديدات نظامي خود عليه ملت ايران منصرف ميشدند؟ آيا با مذاکره؟!
🔹تجربه برجام که ايده اصلي اين جماعت در خنثيسازي توطئهها، تهديدات و فشارها عليه ملت ايران است، نشان داد که دشمن اصلي يعني آمريکا، از طريق مذاکره، و برجامها، فقط به دنبال تحقق و رسيدن به يک هدف راهبردي آن هم بازگرداندن سلطه اش بر ايران، همانند دوران پيش از انقلاب است.
🔹قدرت نظامي، دفاعي و موشکي در شرايطي که کشور دشمنان سرسخت و کينهتوزي دارد، ميتواند عامل و ضامن تأمين عزت، استقلال، تماميت ارضي، معيشت و نان ملت باشد. بديهي است که در چنين وضعيتي هر چه موفقيتها و پيشرفتهاي صنايع دفاعي نظامي و موشکي بيشتر باشد، بايد خوشحال بود و اين پيشرفتها و دستاوردها را پشتوانه بزرگي براي آباداني، رفاه، پيشرفتهاي علمي، سرمايهگذاريهاي اقتصادي و در يک کلام، ضامن معيشت مردم در بهترين حالت ممکن و متصور ارزيابي کرد.
✍️دکتر یدالله جوانی
اعتراضهای هدایتشده
لبنان بعد از مدتها دوباره دستخوش اعتراضهایی از نوع خشونتطلبی بود. این اعتراضها که با چاشنی اغتشاش همراه بود، به دلیل مشکلات اقتصادی و کاهش ارزش پول ملی این کشور بر اثر شیوع ویروس کرونا ظهور کرد. بعد از اعلام طرح نجات اقتصادی حسان دیاب و مخالفت برخی احزاب داخلی همچون ۱۴ مارس و همچنین نقش ریاض سلامه رئیسکل بانک مرکزی لبنان در نوسانات ارزی و کاهش ارزش پول ملی این کشور در کنار انتقال مقادیر قابلتوجهی از پولهای موجود در بانک مرکزی لبنان به خارج از این کشور، مشکلات اقتصادی زیادی با شروع محدودیتهای اقتصادی به علت کرونا گریبان گیر لبنان شده است و این کشور اکنون در بدترین و بیسابقهترین وضعیت اقتصادی طی ۳۰ سال گذشته به سر میبرد. اعتراضها در سه شهر بیروت، طرابلس و صیدا از شدت بیشتری برخوردار بود و دلیل اصلی ادامهدار شدن آن، مداخلات بازیگران خارجی در همراهی و همکاری برخی احزاب سیاسی داخلی لبنان است.
بنابراین باید اینگونه عنوان کرد که اتفاقات اخیر در لبنان ناشی از مداخلات بازیگران خارجی با کاتالیزوری به نام مشکلات اقتصادی شکل گرفته است. در این میان نقش آمریکا و جریان ۱۴ مارس (وابسته به سعدالحریری) از همه پررنگتر است؛ زیرا این دو جریان از ابتدای تشکیل دولت حسان دیاب به مخالفت با آن پرداختند و کارشکنیهای اقتصادی آمریکا در این زمینه مزید بر علت شده است.
نکته راهبردی: دو هدف کلی از اغتشاشهای اخیر بیش از همه، مدنظر آمریکاییها و همپیمانان داخلی آنها است: اول؛ به چالش کشیدن دولت قانونی این کشور و دوم؛ تضعیف و در مرحله بعدی سقوط آن و جایگزینی دولتی وابسته به خود با ناکارآمد جلوه دادن دولت حسان دیاب.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
تجربه اولین سوتزنی برای مجلس یازدهم
🔹اگر آنطور که گفته میشود یکی از منتخبان مجلس به علت ارائه مدرک غیر معتبر دانشگاهی برای حضور در انتخابات از حضور در پارلمان باز مانَد، میتوان آن را اولین تجربه موفق سوتزنی در فرآیند مجلس یازدهم خواند.
🔹هر چند که مجلس چندی پیش به یک فوریت طرح حمایت و تشویق سوتزنان رای داد و قرار شد حمایتهای قانونی از افرادی که فسادها را گزارش میکنند صورت گیرد اما به نظر میرسد این اقدام لازم و کافی نیست زیرا شفاف شدن امور نیازمند حمایتهای بیشتر است تا بتوان سیاستورزی در اتاق شیشهای را تجربه کرد.
🔹اینجا مسئولیت هیئت اجرایی بهعنوان بازوی وزارت کشور که وظیفه احراز اسناد اولیه ارائه شده از سوی داوطلب نمایندگی مجلس را دارد مورد پرسش قرار میگیرد که چرا در مرحله ثبتنام، صحت مدرک تحصیلی داوطلب مورد نظر را مورد بررسی دقیق قرار نداده است که موجب ابطال انتخابات یک حوزه نشود؟
fna.ir/ex3ki7
@Farsna
لابی صهیونیسم و بردگی سیاستمداران نازی
🔻 #زمانهl آیا تصمیم اخیر آلمان مبنی بر تروریست اعلام کردن حزب الله لبنان و به تبع آن تخریب وحشیانه مراکز آموزشی آنان در آلمان را می توان یک تصمیم مستقلانه و در راستای منافع این کشور دانست؟
🔹 شاید در نگاه اول این اقدام دولت آلمان را با توجه به سابقه حزب الله به عنوان یک حزب سیاسی تاثیرگذار و با پشتوانه مردمی و همچنین نقش کلیدی آن در مبارزه با داعش، کمی عجیب به نظر برسد. اما اگر نگاهی به سابقه نفوذ و لابی صهیونیسم در اروپا و به ویژه آلمان بیندازیم بیشتر به فلسفه این تصمیم سیاستمداران آلمانی پی می بریم.
🔹 جالب است بدانیم نفوذ صهیونیستها در آلمان همزمان با تاسیس جمهوری فدرال آلمان در سال ۱۹۵۰ با پایه گذاری شورای مرکزی یهودیان در این کشور شروع شد. یهودیان همواره در تمامی عرصه های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی آلمان نقش بارزی داشته اند به طوری صرفا در زمینه اقتصادی آلمان سومین شریک تجاری اسرائیل بعد از امریکا و چین و درعوض اسرائیل نیز دومین شریک بزرگ تجاری آلمان در غرب آسیا و شمال آفریقا محسوب می شود. در زمینه سیاسی نیز ۱۰۰ کرسی از ۵۹۸ کرسی مجلس آلمان در اختیار یهودیان غیرآلمانی تبار است.
🔹 این نفوذ و رسوخ صهیونیستها همواره در جامعه آلمان رو به رشد بوده به طوری که در دوره آنگلا مرکل به اوج خود رسیده تا جایی که در فوریه ۲۰۱۴ شیمون پرز نشان ممتاز ریاست جمهوری (عالی ترین جایزه غیرنظامی در اسرائیل) را به گردن مرکل انداخت آنهم به دلیل تعهد خلل ناپذیر مرکل نسبت به امنیت اسرائیل!
🔹حمایت علنی آلمان از رژیم صهیونیستی در جنگ غزه یکی دیگر از مصادیق سرسپردگی آلمانی ها به اسرائیل است!
🔹 بیراهه نرفته ایم اگر پارادوکس رفتاری سیاستمداران آلمانی در قبال ایران در سال های اخیر را نیز در این چارچوب تحلیل کنیم.
🔹 واضح ترین دلیل در تایید این نوشتار برای چرایی تروریست خواندن حزب الله، اظهارنظر هایکو ماس وزیر خارجه آلمان باشد که رسماً در چرایی مخالفت با حزب الله لبنان مدعی شد: " چون حزب الله موجودیت اسرائیل را به رسمیت نمی شناسد!"
🔺 به نظر می رسد مسئولیت فشار بر یکی از اضلاع مقاومت در راستای حمایت از موجودیت رژیم صهیونیستی این بار به آلمان سپرده شده!
این رویدادها را اتفاقی فرض نکنید
رویدادهای اخیر در منطقه از عراق گرفته تا خلیج فارس و آنچه امروز در لبنان میگذرد، هیچ کدام اتفاقی نیست. ارتباط تحلیلی میان داده های خبری و اطلاعاتی، احتمال بازطراحی سناریو دشمن را مضاعف کرده است. مثلث شوم (عبری عربی غربی) به این راحتی ملتهای منطقه را رها نخواهند کرد. اقدامات تحریک آمیز آمریکاییها در خلیج فارس، پیدا شدن سر و کله داعش در عراق و آشوب های داخلی لبنان هر کدام می توان بخشی از طرح جدید آنان برای ضربه زدن به مقاومت با محوریت ایران باشد. فعلاً در محک اول، سیلی سختی در خلیج فارس خوردهاند، بعید است در حوزه نظامی برنامه ای داشته باشند. اگر حداقل عقلی در وجودشان باشد، تجربه گذشته را تکرار نخواهند کرد، گرچه احتیاط و آمادگی در این حوزه شرط عقل است. اما شاید قرار گرفتن ایران در مقابل این چالش بی سابقه بیولوژیک و پیامدهای آن زمینه ای را جهت تدارک یک آشوب دیگر برای دشمن در داخل مهیا کرده باشد. متاسفانه خرده سرمایه ای هرچند آسیب دیده در داخل همچنان دارند، در کنار تجربه ای اندوخته شده از سنوات گذشته. نباید فراموش کرد، استراتژی دشمن جامع محور بوده و کل اجزا محور مقاومت را با هدف جلوگیری از موازنه سازی فشار در بر می گیرد. لذا در این شرایط هر رویدادی را نباید اتفاقی فرض کرد.
چرا ترامپ از اکتبر ۲۰۲۰ میترسد؟
▪️چند روزی است که خبرهایی از تلاش دولت امریکا برای بازگشت به برجام منتشر میشود، تلاشی در راستای اعمال نفوذ و به زعم وزیر امور خارجه امریکا جهت جلوگیری از پایان تحریم تسلیحاتی ایران و توانایی ایران برای خرید تسلیحات متعارف! در این چند روز مایک پمپئو به همراه نماینده ترامپ در امور ایران که سال گذشته همین موقع قدرت موشکی ایران را فتوشاپ خوانده بود، در تلاشی فراگیر و همهجانبه در صدد آن هستند تا به هر شکل ممکن کشورهای امضاکننده برجام را راضی به تمدید تحریم تسلیحاتی ایران کنند.
▪️در اینکه آیا امریکاییها میتوانند به توافقی که از آن خارج شده و پس از خروج از آن تحریمهایی سفت و سخت و بیسابقهای را علیه کشورمان اجرایی کردند، وارد شوند نکتهای است که بسیاری از کارشناسان حقوقی در مورد آن تشکیک کردهاند. فارغ از بیحیایی مقامات امریکایی و دروغگویی و جعلیات آنها در مورد ایران و برجام، بر آن هستم موضوعی را اینجا واکاوی کنم که نشان میدهد واقعا دولت فعلی امریکا نه تنها هیچ شناختی از جایگاه، موقعیت، قدرت و زیرساختهای ایران و توانایی مردم کشورمان در مقابله با این تحریمها نداشته، بلکه از سوی دیگر توانایی و قدرت خودش را هم دست بالا گرفته بود.
▪️دونالد ترامپ در اردیبهشت سال ۱۳۹۷ از برجام (آن هم دو روز زوتر از موعد مقرر) خارج شد تا نشان دهد که چقدر برای زیر پا گذاشتن برجام عجله دارد و چقدر هم برای امضای یک برجام جدید، اعتماد به نفس. به نظر شما وقتی آنها از برجام خارج میشدند مفاد و توافقات و تعهدات موجود در آن را مطالعه نکرده بودند؟ آیا نمیدانستند که قرار است در اکتبر سال ۲۰۲۰ تحریم تسلیحاتی ایران به پایان برسد؟ آنها بدون شک این مسائل را میدانستند، اما فکر نمیکردند که امضای توافق جدید این همه طول بکشد و به عبارت بهتر، ایرانیها این همه مقاومت کنند که اکتبر ۲۰۲۰ هم رسیده باشد، ایرانیها بتوانند تسلیحات سنگین خریداری کنند و هنوز هم ترامپ در آرزوی امضای یک توافق جدید باشد.
▪️این مساله نشان میدهد که امریکاییها هیچ ارزیابی درستی از شکل مقاومت ایرانیها نداشتند، آنها فکر میکردند که مذاکرات هستهای در سایه تحریمهای امریکا شکل گرفت و اگر آنها تحریمها را به مرحله خفهکنندگی دربیاورند، ایرانیها به صورت کامل تسلیم میشوند. چهار روز دیگر سالروز خروج ترامپ از برجام است و درست پنج ماه دیگر هم زمان پایان تحریم تسلیحاتی ایران فرا میرسد. اینجاست که ترامپ، به همراه پمپئو و بنسلمان و نتانیاهو باید ایستاده سر خود را تیغ بیندازند که جهانی به ریش نداشته آنها میخندد. مقاومت تاریخی و ستودنی ملت ایران در برابر تحریمها، خیلی وقت است که نتیجه داده، نتیجه بعدیاش در مهرماه دیده خواهد شد.
▪️با این حال مایک پمپئو از سال گذشته تاریخ اکتبر ۲۰۲۰ را یادآوری میکرد. ترس و واهمه او از این مساله نه به خاطر توانایی خرید تسلیحات توسط ایران بود که خودشان بهتر میدانند ایرانیها بهجز جنگنده و به احتمال زیاد هواپیماهای ترابری و برخی نیازمندهای خاص، همه تسلیحات مورد نیاز را در کشور با قیمت بسیار پایین و البته دسترسی به خدمات پشتیبانی تولید میکنند. همانگونه که یک بار پیش از این نوشتم، امریکاییها نگران آن هستند ایرانیها با توجه به قیمت بسیار پایین تسلیحاتی که میسازند وارد بازار فروش سلاح شوند و این یک بخش از نگرانی آنها را تشکیل میدهد.
▪️اما بخش دوم که هنوز هم اهمیتش برای کاخ سفید بیشتر است و آنها به شدت از اجرایی شدنش نگران، ماهیت خود برجام است. تا مهرماه سال جاری اگر واشنگتن موفق نشود کشورهای اروپایی، چین و روسیه را با خود برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران همراه کند و این بند از برجام اجرایی گردد، یک شکست سیاسی و حیثیتی سنگین برای کاخ سفید و وزارت امور خارجه امریکا رقم خواهد خورد. اگر به سخنان روزهای اخیر وزیر امور خارجه امریکا توجه کنید، متوجه نوعی ترس و دلهره در سخنان او خواهید شد که تلاش دارد تا با لودگیهای خاص خودش بر آن سرپوش بگذارد.
▪️با اجرایی شدن این بند از برجام، امریکایی که دو سال پیش از آن خارج شد و تلاش کرد بقیه کشورها را هم مجبور به خروج از آن کند و حالا همه زور خود را میزند تا بگوید که بخشی از این توافق است، مشخص میشود که توافقهای بینالمللی را میتوان بدون حضور امریکا و باوجو فشارهای سنگین واشنگتن هم حفظ کرد. هر چند فرداروز امریکاییها هر کمپانی که بخواهد به ایران تسلیحات سنگین بفروشد را با تحریم تحت فشار میگذارند تا ایران موفق به خرید مثلا جنگنده نشود، اما تلاشهای امروز پمپئو نشان میدهد که آنها چه دلشورههایی از آینده دارند.
ترقی: اصلاح طلبان دچار نوعی سرگیجه سیاسی شده اند
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه در گفتگو با تسنیم:
🔹نتیجه سیاست ورزی اصلاح طلبان و حضور آنها در عرصه قدرت در بر دارنده دو چالش اساسی برای آنها بوده که چالش اول به بن بست رسیدن تئوری این جریان برای مدیریت کشور و چالش دوم ناکارآمدی در پیاده سازی اهداف و برآورده کردن وعده های داده شده به افکار عمومی است.
🔹اصلاح طلبان این روزها دچار نوعی سرگیجه شدهاند که این سرگیجه تا زمانی که آسیب شناسی درستی از عملکرد چند سال اخیر خود نداشته باشند، ادامه خواهد داشت.
🔹 در شرایط فعلی اصلاح طلبان از یک سو حاضر به پذیرش مسئولیت عملکرد نمایندگان خود در دولت، مجلس و شورای شهر نیستند و از سوی دیگر توان پاسخگویی به بدنه اجتماعی خود به ویژه جوانان را ندارند