تجارت خارجی ایران در هشت ماهه ۱۴۰۰ از نظر وزنی ۴۳.۵٪ و از نظر ارزشی ۴۰٪ افزایش یافته است. ضمنا FATF از اسفند ۹۸ ایران را در لیست سیاه خود قرار داده است.
📢مردم عزیز ایران یادتان هست گفتند وارد لیست سیاه شویم تجارتمان صفر خواهد شد؟! یادتان هست خواستند تحریم را به داخل مرزها بکشانند؟
پ.ن. در سرمقاله ۲۷ آذر ۹۸ روزنامه فرهیختگان پوچ بودن ادعای صفر شدن تجارت خارجی ایران در صورت ورود به لیست سیاه را با استناد به سوابق تجارت خارجی کشور نشان داده بودم.
بخشی از سرمقاله؛
🔸یکی از تاکتیکهای لیبرالهای ایرانی برای پیشبرد پروژه هضم جمهوری اسلامی در نظم غربی، این بوده که در فضای عمومی کشور به خوف و رجاهای کاذب دامن زده و ببرها و بهشتهای کاغذی بسازند؛ مردم را از ببر بترسانند و وعده بهشت دهند تا زمینه پیشبرد اهدافشان در کشور فراهم شود. طبیعتا این جریان برای اثبات واقعیبودن وعدههای کاغذیاش، هیچ استناد و استدلالی در دست ندارد. لذا همه همّ خود را مصروف این میکنند که مردم فرصت لمس واقعیت این ببرها و بهشتهای کاغذی را پیدا نکنند. به همین جهت، راه از بین بردن خوف و رجاهای کاذب و ساختگی، جز کمک به مردم برای لمس واقعیات نیست.
🔸لیبرالهای ایرانی میگویند درصورت عدم رعایت الزامات FATF، تجارت ایران با خارج دیگر ممکن نخواهد بود. مقامات اجرایی دولت، شخصیتهای سیاسی و رسانههای حامی این رویکرد، تقریبا روزی نیست که فریاد نزنند «تصویب لوایح FATF برای همراهی با اقتصاد جهانی ضروری است»، «اگر میخواهیم با دنیا مبادلات تجاری داشته باشیم، باید الزامات بینالمللی را بپذیریم»، «اگر این لوایح تصویب نشود، درواقع دور تجارت با جهان سیمخاردار میکشیم»، «اگر لوایح مرتبط با FATF را تصویب کنیم ممکن است فشار بیشتر نشود»، «اگر ایران در لیست سیاه FATF قرار گیرد، دستش برای مبادلات تجاری با جهان باز نخواهد بود»، «اگر ایران به لیست سیاه FATF بازگردد، باید فاتحه تجارت و اقتصاد را خواند»، «قرار گرفتن ایران در لیست سیاه FATF بهمعنای محدود شدن مبادلات تجاری است» و صدها و بلکه هزاران شعار دیگر که چنانکه اشاره شد، هیچگونه پشتوانه استدلالی و استنادی قابل اعتنایی ندارد.
🔸آمارهای رسمی بانک مرکزی و گمرک جمهوری اسلامی ایران نشان میدهند طی دوره 1387 تا 1398، حجم تجارت خارجی غیرنفتی ایران، چه در حالت حضور در لیست سیاه FATF و چه در حالت تعلیق از لیست سیاه و فراتر از آن، چه در زمان اعمال تحریمهای سال 1390، چه پس از اجرای برجام و چه پس از خروج آمریکا از برجام، تقریبا بین 80 تا 100 میلیارد دلار در نوسان بوده است و از هیچ یک از این رویدادها متاثر نشده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توجه کنید دشمن به همین راحتی با ساختن فیلم یا متن های ساختگی در فضای مجازی،جهت فریب اذهان ساده لوح است. تا به خیال خامش از آب گل آلود ماهی بگیرد. فریب نخوریم...*
هدایت شده از خبرگزاری فارس
کارگردان «شهر گربهها»: به احترام مردم فیلم را اصلاح میکنم
سیدجواد هاشمی: فیلم را اصلاح خواهم کرد تا این تصور به وجود نیاید که برای من نظرات و عواطف دینداران و افراد مذهبی که همیشه به من لطف داشتند، مهم نیست.
🔹بعد از اصلاح برخی پلانها و انجام مراحل فنی، نسخه جدید فیلم در اختیار سالنهای سینما قرار خواهد گرفت.
@Farsna
سخنرانی یوسف نوری به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در صحن علنی مجلس
🔸 تحقق آموزش و پرورش در تراز انقلاب اسلامی دور از انتظار نیست.
🔸 باید وزارت آموزش و پرورش را قله کشور قرار دهیم.
🔸امیدوارم حافظی امین برای اعتماد رئیس جمهور باشم.
🔸ما نیازمند الگوی تربیتی هستیم که مصداق آن طبق فرمایش رهبرانقلاب حاج قاسم است.
🔸تمام شهدای هسته ای تربیت یافته مکتب سلیمانی هستند.
🔸باید به تربیت به عنوان مسئله ملی نگاه کنیم.
🔸وظایف محول شورای عالی آموزش و پرورش برای سند آموزش و پرورش بسیار کند و با سوء تدبیر پیش رفت.
🔸سرکردگان سند آموزش ۲۰۳۰ جایی در نظام آموزش و پرورش ندارند.
🔸سرمایه پیشرفت کشور در آموزش و پرورش فراهم می شود.
🔸تربیت ابزار توسعه نیست، هدف توسعه است.
🔸شورای عالی آموزش و پرورش در مقابل نفوذ سند ۲۰۳۰ کاملا منفعل کرد و برخی اعضا با آن همکاری کردند.
🔸دانشگاه فرهنگیان وظیفه خونرسانی به آموزش و پرورش را بر عهده دارد، حیات وزارتخانه با این قلب ضعیف به خطر افتاده است.
🔸تقویت این دانشگاه جزو اولویت های من است.
🔸نیمی از مدیران آموزش و پرورش باید جوان باشند، در عین حال باید از مدیران استخوان خورد کرده هم استفاده کرد.
🔸باید به جای تنوع در مدارس به سمت تنوع استعدادها حرکت کنیم.
🔸آموزش های ما هنوز بوی سکولاریسم می دهد.
🔸باید امورتربیتی را با قدرت به دوران اوج خود برسانیم.
🔸هیچ یک از مدیران بالایی و میانی آموزش و پرورش حق ندارند مدرسه غیر انتفاعی داشته باشند.
🔸فقط ۶۰ درصد عضو شبکه شاد هستند.
🔸فضای مجازی بازوی مدرسه است.
🔸قرارگاه جهادی در وزارتخانه تشکیل خواهدشد.
🔸نظارت بر مدارس غیرانتفاعی تقویت خواهد شد.
🔸از صندوق ذخیره فرهنگیان فساد زدایی خواهد شد.
🔸رتبه بندی معلمان را با قوت ادامه خواهم داد.
🔸برای افرایش حقوق و مزایای معلمان حداکثر توانمان را به کار خواهیم بست.
🔸چشم حاکمیت نسبت به تعلیم و تربیت کم سو است.
🔸ارتقا معیشت معلم کمترین اقدام برای بهبود وضعیت اقتصادی اوست.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
توافق موقت در وین، تکرار ایده شکستخورده سالهای گذشته
🔹در شرایطی که پیشرفتهای هستهای ایران باعث نگرانی غربیها شده، باز هم بحث شکلدهی به یک «توافق موقت» با ایران بر روی میز مذاکره قرار گرفته است.
🔹بهنظر چارچوب این توافق موقت با همان معیارهای توافق «ژنو ۳» است؛ توقف حساسترین بخشهای فعالیت هستهای ایران از نگاه غربیها در مقابل برخی امتیازات اقتصادی همچون افزایش فروش نفت تا سطح خاص و اجازه برخی معاملات خاص.
🔹به احتمال زیاد مهمترین درخواست غربیها توقف غنیسازی ۶۰ درصدی و بازگشت نظارتهای پروتکل الحاقی بر تاسیسات هستهای ایران است. این توافق از نظر غربیها در نهایت باید به مذاکرات گستردهتری بر سر مذاکرات موشکی و منطقهای ختم شود؛ مسئلهای که ایران آنرا رد کرده است.
🔹بر اساس راهبرد تهران در مذاکرات هستهای، هدف از مذاکرات وین لغو تمام تحریمهاست. با توجه به رویکرد احتمالی غرب، میتوان اینگونه تصور کرد که ایران موافقتی با هرگونه پیشنهاد توافق موقت نخواهد داشت.
🔹مسیر ۱۸ سال گذشته به خوبی نشان داده توافقهای موقت تا چه اندازه سست و قابل تعبیر و تفسیر هستند و در شرایط فعلی ورود به چنین عرصهای میتواند مخاطرهآمیز باشد.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
باقری: غرب باید برای نقض برجام تاوان دهد
🔹رئیس تیم مذاکره ایران: هدف اول مذاکرات باید حذف کامل و قابلراستیآزمایی تحریمهای ایران و هدف دوم باید تسهیل حقوق ملت ایران برای بهرهمندی از دانش هستهای باشد.
🔹غرب به دنبال اجرای توافق نیست و تنها میخواهد از ایران امتیاز بگیرد. از نظر ما، اشتباهات گذشته نباید تکرار شود. مردم ایران به برجام اعتماد ندارند. غرب باید برای هرگونه نقض تعهدات برجامی تاوان دهد.
🔹ایران هیچگاه تسلیم تهدید نظامی و تحریم و فشار نمیشود. مردم ایران حامی تعامل واقعگرایانه با غرب هستند. برای تأمین منافع ملت ایران، آماده گفتوگو بر اساس اصل ضمانت و راستیآزمایی هستیم.
@Farsna
👈مراقب باشیم! شرایط حساس است
دور جدید مذاکرات ایران و کشورهای عضو برجام شروع شد .طبعاً در هنگام مذاکره همیشه دو ابزار بیشتر وجود ندارد؛ چماق و هویج. هم آنها میخواهند چماق و هویج داشته باشند و هم ایران. همه مذاکرهکنندگان هم مراقب هستند که هویجهایشان را بیمورد هزینه نکنند؛ اما همه هم متفقالقول هستند که سر چماقهایشان را بزرگتر کنند تا بتوانند امتیاز بیشتر بگیرند. طرف غربی برای این مرحله از مذاکرات همه ابزارها را با خود همراه کرده است که در اولین دور از مذاکرات دولت سیزدهم بتواند با هویجهای کم و چماقهای بزرگ دیپلماتهای ما را مرعوب کند. برای همین منظور متوسل به شیوههای تبلیغاتی متعددی شده است.
گزارههای خبری:
1️⃣حمایت آشکار از اغتشاشگران؛ در شرایطی که ایران تسلیم تهدیدها و تحریمهای آمریکا نشده است، آمریکا با صراحت اعلام کرده که از اغتشاشگران حمایت میکند؛ در این زمینه، وبسایت بخش فارسی «صدای آمریکا» مدعی شده که یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا- که خواست نامش فاش نشود - به این رسانه گفته که سوء مدیریت منابع آبی و سهلانگاری طی سالهای متمادی از سوی دولتهای ایران وضعیت به بار آمده درنتیجه بدترین خشکسالی را که ایران در ۵۰ سال گذشته با آن مواجه بوده، وخیمتر کرده است. وی تأکید کرده که مردم ایران حق دارند تا آزادانه سرخوردگی و استیصال خود را ابراز داشته و از دولت پاسخ بخواهند.
2️⃣ سراسری کردن اعتراضات؛ کانالهای تلگرامی معاند با پوشش اعتراضات مردم اصفهان، درصدد تهییج مردم برآمده و با انتشار فراخوانهایی، حضور مردم در تجمعات را خواستار شدند. این کانالها با جملاتی همچون «اصفهان را تنها نمیگذاریم»، پایتختنشینان را به حضور در فلکه اول تهرانپارس، فلکه دوم صادقیه و میدان انقلاب در ساعت 10 صبح روز شنبه تشویق کرده و «اعتراضات گسترده، بهترین روش برای نمایش مخالفت با نظام» را مطرح کردند.
3️⃣تلاش برای تشدید اختلافات قومیتی برای ایجاد التهاب در کشور؛ تحریک مردم استانهای یزد، خوزستان، اصفهان و حتی شهرهای مجاور علیه همدیگر یکی دیگر از حربههای رسانههای معاند نظام جمهوری اسلامی برای برهم زدن ثبات امنیت موجود در کشور طی روزهای و هفتههای اخیر بوده است.
4️⃣شانتاژ سازمانهای حقوق بشری؛ گزارش سازمان حقوق بشر ایران در خصوص بازداشتشدگان اعتراضات اصفهان، موردتوجه و بهرهبرداری رسانههای ضدانقلاب قرار گرفته است. بیشک این بخش از سناریوی دشمن، خوراک رسانهای چندماهه برای رسانههای ضدانقلاب خارج نشین را فراهم خواهد کرد.
👈نکته پایانی:
دولت سیزدهم برای اعاده حقوق ملت ایران مصمم است و تاکنون با وجود اینکه هیچگونه مذاکرهای را انجام نداده است، توانسته بیش از 3 میلیارد دلار از پولهای بلوکهشده را آزاد و بیش از 120 میلیون دوز واکسن برای مقابله با کرونا را وارد نماید؛ در این راستا ملت عزیز ایران باید مراقب حیله و مکر دشمن باشند؛ زیرا در این جنگ ترکیبی و هوشمند غرب علیه ایران، دشمن حتی از تجمع جانبازان، تجمع طلاب ضد واکسن، گرانی اجناس، کمکاری مسئولان در جلب رضایت مردم هم به نفع خود بهرهبرداری میکند. در برهه کنونی، میبایست مراقبت کنیم تا با حفظ و تقویت همبستگی و اتحاد در جامعه، وزنه تیم مذاکرهکننده کشورمان را اعتبار بخشیم تا چماق ایران بر سر کشورهای بدعهد غربی سنگینی کند و تمام حقوق ملت اعاده شود.
🔶 ماجرای زیبای مواجه شدن رهبر انقلاب هنگام کوهپیمایی با دختری که سگی در آغوش داشت
👈«سید مظاهر حسینی» مدیرکل تشریفات دفتر مقام معظم رهبری میگوید:
🔸در برنامه کوهنوردی *رهبری معظم* در تاریخ ۵ بهمن ۹۷ ایشان به دختری برخورد که سگی در بغل داشت. شاید اگر هرکدام از ما بودیم به او تذکر میدادیم که این سگ نجس است؛ یا ممکن است باعث بیماری شود. اما ایشان رو کرد و از آن دختر خانم پرسید:
🔸اسم سگت چیست؟ چقدر دوستش داری؟ سپس گفتند: خب احکام نگهداری از سگ را هم میدانی؟ چند نمونه را برایش گفتند و سپس منبعی را معرفی کردند تا به آن رجوع کند و بخواند.
🔸دختر جوان که از این نحوه برخورد اشک بر دیدگانش جاری شده بود، گفت: من چطور بگویم شما را دیدهام. رهبری چفیه خود را به او هدیه دادند.
🔸این دختر ۲ روز بعد با دفتر تماس گرفت و گفت: به آقا بگویید بنده ارادتمندشان هستم و... آن منبعی که معرفی کردند را خواندم و احکام نگهداری سگ را یاد گرفتم و فهمیدم که سگ طبق حکم خدا نجس است که نباید آنرا داخل خانه یا اتوموبیلم بیاورم و …
🔸این است برخورد با منکر که بازگو کننده معروف باشد.
✅ قرداد سه جانبه گازی چه سودی برای ایران دارد؟
🔻در حاشیه اجلاس سازمان همکاری اکو، قرارداد سه جانبه سوآپ گاز از ترکمنستان به جمهوری آذربایجان از خاک ایران در حضور روسای جمهور ایران و جمهوری آذربایجان به امضا رسید.
🔻بر اساس این قرار داد ایران ضمن بهره برداری از درآمد سوآپ گازی، سالانه بین ۱ و نیم تا ۲ میلیارد متر مکعب گاز را از مسیر سرزمینی خود به آذربایجان منتقل خواهد کرد.
🔻یکی از دستاوردهای این قرارداد، تامین گاز استان هاب شمالی که طی ۸ سال گذشته گاها و به دلیل اهمال برخی، به یک مشکل اساسی تبدیل می شد.
🔻از سوی دیگر ورود ایران به یک قرارداد سه جانبه تامین انرژی و قرار گرفتن کشورمان در مسیر استراتژیک انتقال گاز می تواند در آینده ضمن افزایش همکاری های منطقه ای، از بروز تنش های سیاسی با همسایگان جلوگیری کند.
🔻این قرارداد سه جانبه پس از سال ها تنش گازی میان ایران و ترکمنستان و آذربایجان که حتی در مواردی به دلیل بی تدبیری ها به صدور برخی احکام بین المللی منجر شده بود جهشی بلند در ارتقای جایگاه ایران در امنیت انرژی منطقه منجر خواهد شد.
سرجوخه کیست؟!/ پاسخی به مینیسریال اسرائیلی «تهران»
🔹از ابتدای شروع سریال «سرجوخه» که این شبها روی آنتن شبکه سه سیما است، نیروهای اطلاعاتی از شخصیتی یاد میکردند که تنها یک تصویر نقاشی شده از او در مقر شهید مغزیان نصب شده بود. هدف ماموران امنیتی دستگیری این فرد بود که از او به عنوان «سرجوخه» نام برده میشد.
ماهیت «سرجوخه» چیست و او چه کرده که نیروهای اطلاعاتی ایران در پی او هستند؟
🔹تا اینجای سریال مشخص شده که نام اصلی «سرجوخه» یوری گال (Uri Gal) است. «یوری گال» رئیس میزِ ایران در موساد است که در سریال سرجوخه محور تمام خرابکاریها و ترورها قرار میگیرد. ترورهایی که موساد بعضاً مسئولیتِ آن را به عناوین مختلف پذیرفته است!
🔹جنگِ اطلاعاتی ایران و اسراییل مدت زیادی است که شروع شده؛ این جنگ وقتی شکل پیچیدهتری به خود میگیرد که وارد حوزه عملیات روانی شود. این گونه است که اسراییل مینیسریال «تهران» را میسازد و ایران نیز در پاسخ، سریال «سرجوخه» و «خانه امن» را علیه موساد تولید میکند؛ خرابکاری صنعتی، ترور دانشمندان ایرانی، انفجار و آتش سوزی و تلاش برای ایجاد بحرانهای مصنوعی در مانیفست موساد علیه ایران تعریف شده است.
🔹«سرجوخه» به دنبال تبیین کارکرد مهندسی اجتماعی موساد و پاسخ به این پرسش است که موساد این عملیات تروریستی را چگونه سازماندهی میکند؟ و از چه کسانی (آگاه و یا ناآگاه) برای اجرای آنها بهره میبرد؟
🔹عنصر «آگاهی» میتواند جامعه را در مقابل ویروسهای مرگبار مقاوم کند. آنچه در اتاقِ فکرِ موساد با طبقهبندی سّری مصوب میشود را میتوان با تولید فیلم سوزاند! ساکنان این اتاق وقتی با آگاهی تودهها مواجه شده و نتوانند منویات خود را عملی کنند، مجبور میشوند در همان اتاقهای فکر محبوس شده و صرفاً نظریهپردازی کنند!
زنگنه رابطه گازی ایران و ترکمنستان را خراب کرد/ ترکمنستان محتاج معامله با ایران بود، دولت روحانی فرصت را از دست داد
رضا الماسی، مدیرعامل پیشین شرکت انتقال گاز:
🔹سفر رئیس جمهوری به ترکمنستان با توجه به تراز منفی فعلی گاز و همچنین یافتن راهکاری برای پرداخت بدهی دولت ایران به ترکمنها، اثرات مثبتی خواهد داشت.
🔹زیرساختهای بسیاری با هزینههای گزاف برای واردات گاز از ترکمنستان ایجاد شد که در این هشت سال گذشته، بلا استفاده ماند، در حالیکه ترکمنستان محتاج معامله با ایران بود و دولت گذشته فرصتها را از دست داد.
🔹ایران فرصت تبدیل شدن کریدور واسطهای گازی بین ایران و ترکمنستان را از دست داد زیرا این امکان وجود داشت که گاز ترکمنستان از ایران به کشورهای دیگر صادر شود؛ معاون وقت برنامه ریزی زنگنه در مورد سوآپ گاز به من گفت که هرکاری میخواهید بکنید اما اسم گاز ترکمنستان را نیاورید!
🔹ایران فرصت نقش آفرینی در بازار گاز ترکیه را هم از دست داد، زیرا خودم پیشنهاد ایجاد خط انتقال گاز ایران به ترکیه و بعد اروپا را به زنگنه دادم که در این راستا شرکت ترک، مجوز دولت ترکیه را هم گرفت و چهار میلیارد دلار فاینانس برای سرمایهگذاری در این زمینه آوردیم اما زنگنه نپذیرفت.
🔹بخش مهمی از چالش فعلی گاز کشور و خراب شدن رابطه ایران با ترکمنستان در مورد گاز ناشی از نگاه غیرراهبردی زنگنه بود./ نود اقتصادی
👤 مهدی مهرپور، سردبیر نود اقتصادی نیز در توییتی نوشته است:
🔹یادش بخیر همین چند سال پیش صادرات ایران به کشور ترکمنستان چیزی حدود 800-700 میلیون دلار بود.
🔹امروز رقم صادرات کالایی ایران به این کشور به سختی به 130 میلیون دلار میرسد.
🔹وقتی بجای توجه به همسايگانت، بی محابا به سمت غرب پرواز کنی، طبیعیست که صادرات به همسایه ات هم یک ششم شود!
توجه دولت رییسی به افزایش تبادل تجاری با کشورهای همسایه ..
1️⃣ده ها برابر بیشتر از تکیه ایران به اروپا ارزش دارد
2️⃣کشورهای منطقه با رغبت و وتعامل دوجانبه از روابط تجاری بیشتر با ایران استقبال کرده آمد
3️⃣ یکی از موفقیت های بزرگ آقای رییسی در ایجاد ارتباط عالی با کشور های منطقه است
3️⃣ارتباط تجاری با کشورهای منطقه موجب رشد اقتصادی ایران میشود
بر عکس با اروپا هیچ سودی برای ایران نداشت
4️⃣از محسنات حرکت خوب دولت آقای رییسی 👇
✅دیگر بخاطر خیانت و تحریم های اروپایی ها دچار چالش و خسارت نمیشویم
✅با نزدیکی ایران به کشورهای منطقه اروپایی ها قطعاً به التماس خواهند افتاد و سراغ ایران خواهند آمد
هشت نکته قابل توجه درباره روزهای قبل از مذاکرات
✅ کار خوب آیت الله رئیسی و امیرعبداللهیان
✍️امروز هشتم آذر، دور جدید مذاکرات ایران با 4+1 آغاز خواهد شد. به عقیده کارشناسان، ایران در دور جدید مذاکرات که بعد از ریاست جمهوری آیت الله رئیسی و تغییر تیم مذاکره کننده انجام می شود با دست پُر وارد شده است.
اما نکاتی را می توان نه درباره مذاکرات بلکه درباره ایام سپری شده منتهی به روز آغاز مذاکرات در قالب چند مقایسه بیان کرد که قابل توجه است:
1️⃣ در طی مدت زمان منتهی به آغاز مذاکرات، نه آیت الله رئیسی به عنوان رئیس جمهور و نه دکتر امیرعبداللهیان به عنوان وزیر خارجه، دائما درباره مذاکرات صحبت نکردند. این در حالی بود که در دولت گذشته جدای از ظریف، از هر دو کلمه روحانی در هر محفلی یکی از آنها درباره مذاکرات بود.
2️⃣ رئیس جمهور و البته اعضای کابینه در طی مدت زمان منتهی به مذاکرات نه تنها مستمرا بلکه موردی هم حل مسائل کشور را به توافق با غربی ها ربط ندادند. اما در دولت گذشته گفته میشد که آب خوردن مردم هم به مذاکرات مربوط است!
3️⃣ چند روز پیش آیت الله رئیسی در فاصله چند روز مانده به مذاکرات از پیشرفت کشور بدون باج دهی، رونق فروش نفت و ارتباط خوب با همسایگان سخن گفت. علاوه بر تاکید رئیس جمهور به ارتباط با همسایگان، دو سفر خارجی رئیس جمهور هم تا اینجای کار به تاجیکستان و ترکمنستان برای شرکت در اجلاس شانگهای و اکو به عنوان سازمانهای منطقهای بوده است. این اعتماد به نفس مبتنی بر واقعیت در مقایسه با عبارات خلاف واقع «خزانه خالی» و «بدون برجام نمی توانیم نفت بروشیم» روحانی و زنگنه در زمان مذاکرات، خاطر مردم ایران را از ناکارآمدی و غرب زدگی برخی مسئولان سابق مکدر می کند.
4️⃣ تاریخ دور جدید مذاکرات همزمان با اعلام رسانهای جدال دلاورمردان سپاه با دزدی دریای آمریکایی ها اعلام شد. بهره برداری از قدرت راهبردی ایران در مقایسه با جمله صادر شده از ظریف که «آمریکا میتواند با یک بمب تمام سیستم دفاعی ایران را از کار بیاندازد» نشانگر رفتار هوشمندانه و تغییر جهت به سمت عزت مداری است.
5️⃣ زمان مذاکرات به خواست ایران و البته به احتمال زیاد هوشمندانه، 29 نوامبر در تاریخ میلادی و هشتم آذر به تاریخ شمسی مورد توافق قرار گرفته است. هشتم آذر سالروز ترور شهید مجید شهریاری در پروژه مشترک سرویس های اطلاعاتی امریکا و رژیم صهیونیستی است. کسی که در مقابل تحریم ایران در دسترسی به اورانیوم با غنای 20 درصد، ایران را در تولید این سوخت خودکفا کرد. انتخاب این تاریخ یعنی سالروز ترور دانشمند برجسته هستهای ایران، پیام های روشن، مهم و صریحی به طرف های مذاکره کننده دارد. در یک کلام تحریم، ترور و... نمی تواند جلوی پیشرفت ایران را بگیرد.
6️⃣ در مدت زمان منتهی به مذاکرات خبری از اصطلاحا منت کشی و چراغ سبز نبود. حتی در مقابل ضررهای وارد شده بحث تاوان هم با قاطعیت مطرح شد. این در حالی است که دولتمردان سابق هم اول کار وعده نسیه گرفته و امتیاز نقد دادند، هم تا آخر کار برای اجرای تعهدات طرف های عهدشکن از آنها خواهش می کردند، بحث تاوان و غرامت که جای خود دارد.
7️⃣شاید در این مدت بحث اخبار مذاکرات بین سیاسیون و رسانه ای ها اندکی داغ بوده باشد اما قطعا در بین عموم جامعه اینگونه نبود. حتی شاید خیلی از مردم از زمان و روز مذاکرات هم خبر نداشته باشند. این در حالی بود که در دولت گذشته چنان اقتصاد کشور و به عبارتی همه چیز را به مذاکرات و برجام گره زده بودند که بسیاری از مردم تا ریزترین امور مذاکرات را پیگیری می کردند.
8️⃣ مسئولان کشور در هر زمینه ای مشغول فعالیت خودشان هستند و مذاکره کنندگان هم کار خودشان را انجام می دهند. همه کشور معلق به مذاکرات و نتیجه آن نشده و نخواهد شد. اگر مذاکرات نتیجه مطلوب را داشته باشد اصطلاحا «فبهاالمراد» اما اگر نشود آب از آب تکان نخورده است.
کاربر آمریکایی:" تقریباً هر جنسی که در معاملات جمعه سیاه آمازون بررسی کردم این رو نشان داد. اونا قیمتها را در ماه سپتامبر افزایش دادند تا برای تخفیف های جعلی در نوامبر امسال آماده بشن"
جمعه سیاه، از حقه های کثیف سرمایه داران برای فروش و سود بیشتره متاسفانه این فرهنگ زشت در کشور مان نیز توسط سرمایه داران در حال ترویج می باشد
امام خامنهای:
1️⃣ اوّلین سخن، یادآوری بزرگیِ فاجعهٔ غصب کشور فلسطین و تشکیل غدّهٔ سرطانی صهیونیستی در آن است. در میان جنایات بشری دورانهای نزدیک به زمان حاضر، هیچ جنایتی در این حجم و با این شدّت وجود ندارد. غصب یک کشور و بیرون کردن مردم برای همیشه از خانه و کاشانه و سرزمین اجدادی خود، آن هم با فجیعترین انواع قتل و جنایت و هلاکِ حَرث و نسل و دهها سال تداوم این ستم تاریخی، حقیقتاً یک رکورد جدید از سَبُعیّت و شیطانصفتی بشر است.
2️⃣ عامل و مجرم اصلی این فاجعه، دولتهای غربی و سیاستهای شیطانی آنها بود. آن روزی که دولتهای فاتح جنگ اوّل جهانی، منطقهٔ غرب آسیا، یعنی قلمرو آسیایی حکومت عثمانی را بهعنوان مهمترین غنیمت جنگی، میان خود در کنفرانس پاریس تقسیم میکردند، نیاز به یک پایگاه امن در قلب این منطقه را برای تضمین سلطهٔ دائمی خود بیش از پیش احساس کردند.
3️⃣ انگلیس از سالها پیش از آن، با #طرح_بالفور زمینه را آماده کرده و با همفکری #زرسالاران_یهودی بدعتی بهنام #صهیونیسم را مهیّای نقشآفرینی کرده بود؛ و اکنون زمینههای عملی آن فراهم میشد. از همان سالها مقدّمات را بهتدریج در کنار هم چیدند و سرانجام پس از دوّمین جنگ جهانی با استفاده از غفلت و گرفتاری دولتهای منطقه، ضربهٔ خود را وارد آوردند و #رژیم_جعلی و دولتِ بدون ملّتِ #صهیونیست را اعلام کردند. آماج این ضربه در درجهٔ اوّل ملّت فلسطین و در درجهٔ بعد همهٔ ملّتهای این منطقه بودند.
4️⃣ نگاه به حوادث بعدی منطقه نشان میدهد که هدف اصلی و نزدیک غربیها و #کمپانیداران_یهودی از ایجاد دولت صهیونیست، بنای یک پایگاه حضور و #نفوذ دائمی برای خود در غرب آسیا و امکان دسترسی نزدیک برای دخالت و تحمیل و تسلّط بر کشورها و دولتهای این منطقه بود. از این رو رژیم جعلی و غاصب را به انواع امکانات قدرتآفرین -چه نظامی و چه غیرنظامی- حتّی تسلیحات اتمی مجهّز کردند و رشد این غدّهی سرطانی را در پهنهٔ #نیل_تا_فرات در برنامههای خود گنجاندند.
آینده ارز 4200 تومانی چگونه می شود ؟
⬅️ در رابطه با سیاست دولت در مواجهه با ارز 4200 تومانی 3 احتمال پیش بینی می شود:
👈 احتمال اول = این که دولت کلا ارز ترجیحی را بررسی نکند و تمایلی به حذف آن نداشته باشد. بلکه صرفا یک مقدار ارز برای تامین کالاهای اساسی دیگر علاوه بر گندم و دارو دریافت کند. اما مشکل این است که ارز کافی وجود ندارد و کسری بودجه جدی باقی میماند. دولت درصدد است که با حذف ارز4200 تومانی بخشی از کسری بودجه را جبران کند.
👈احتمال دوم= این که توافق میان دولت و مجلس اجرایی شود. در ظرفیتهای قانون بودجه 1400 دولت میتواند اگر تمایل داشته باشد حذف ارز ترجیحی را اعمال کند. دولت و مجلس برای جلوگیری از ایراد احتمالی دیوان محاسبات در این باره با دیوان هم توافقی داشته اند.
👈احتمال سوم = این که طرح دولت مبنی بر حذف ارز 4200 تومانی در شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا مطرح شده و درباره آن مصوبه ای تصویب شود.
برداشت برخی نمایندگان مجلس این بوده که دولت درباره حذف ارز 4200 تومانی اقدام سیاسی کرده و توپ را در میدان مجلس انداخته است. بنابراین اگر این موضوع در شورای عالی هماهنگی سران قوا تصویب شود این نگاه از بین می رود. احتمال سوم از 2 احتمال دیگر جدی تر شده است.
آیا مسئولان به سمت آبخیزداری میروند؟
🔹در سطح ایران ۴٣ میلیون هکتار یعنی نزدیک به یک چهارم سطح مملکت بالقوه میتواند روی آبخوان قرار داشته باشد و سفره های زیرزمینی سرشاری را برای ما به ارمغان آورد. مسلما ارزش این آبخوان ها به مراتب بیشتر از نفتی که میفروشیم و با آن غذا میخریم میباشد ولی از آنجا که مسولین هیچگاه آبخیزداری را جدی نگرفته اند نه تنها از این آبخوان ها محروم هستیم بلکه با بیابان زایی و ورشکستگی آب نیز مواجه ایم. آیا مسئولان به سمت آبخیزداری میروند؟
🔹ما در ایران با ۱۳ میلیون هکتار بیایانی که دچار فرسایش بادی هستند مواجه ایم و فقط از این طریق ۳ هزار میلیارد خسارت متوجه کشور شده است که البته این کمترین میزان و کمترین خسارتی است که بخاطر دوری از آبخیزداری به ما رسیده است.
🔹کشوری که میتوانست با آبخیزداری صحیح یکی از پرآب ترین ها باشد بخاطر بی تدبیری مسئولینش با بی آبی افراطی مواجه است.
پاسخ مختصر به یک شبهه سست و مضحک❗️
◾️ پدران ما حکومت پهلوی را نمی خواستند، حق داشتند آن را کنار گذاشتند، حالا ما جوان ها این حکومت را نمی خواهیم، چرا باید جمهوری اسلامی بماند.!؟
🔰در پاسخ به طراحان اصلی این شبهه ، چند نکته اساسی حتماً باید مورد توجه قرار گیرد.
🔻۱. این عبارت " ما جوانان " چند درصد جامعه را تشکیل می دهند؟
هر کسی می تواند در مقام گفتار خودش را معادل کل جامعه و حتی جهان ارائه دهد ، اما حقیقت به گونه ای دیگر است !
🌹حضور جوانان انقلابی و رویش های با برکت انقلاب در عرصه فعالیت های متنوع جهادی ، انقلابی و شهات طلبانه ، هزاران برابر بیشتر از کمپین های چند نفره و چند ده نفره این افراد مدعی و پر ادعاست.
🔸پس این افراد فقط ازجانب اقلیت کوچک خودشان سخن بگویند!
🔻۲. حضرت امام حضرت امام خمینی﴿رِضوانُ الله تعالی عليه﴾ و یاران مجاهد و خستگی ناپذیر او، سه کار اساسی و مهم انجام دادند.
👈 الف) بیان دلایل نا کارآمد بودن حکومت فاسد پادشاهی و در نتیجه لزوم تغییر آن.
👈 ب ) تبیین و تشریح حکومت جایگزین ، یعنی "مردم سالاری دینی" و کارآمدی آن.
👈 ج) مجاهدت بی وقفه خود و یارانش در جهت همراه ساختن افکار عمومی و عملیاتی کردن ایده " جمهوری اسلامی" و تقدیم هزاران شهید و تحمل هزینه های سنگین در این راه با عظمت.
👈 این افراد اول باید دلایل ناکارآمدی نظام جمهوری اسلامی (نه کارگزران فاسد تحمیلی و برخی ساختار های اداری قابل اصلاح) را بیان کنند ، که قطعاً چنین کاری نمی کنند ، چرا که آنگاه عظمت ساختار نظام مردم سالار دینی بیش از بیش آشکار و موجب گرایش بیشتر ملت ها به این نظام خواهد شد ، که شده است.
▪️این افراد عادت دارند فقط در یک محیط خلاء و با تکیه بر دروغ ، تهمت و تحریف حقایق ، سخنان یک طرفه ای را طرح و شبهه ای ایجاد کنند و بروند!
👈 دوم، بگویند که چه نظام و ساختاری می خواهند جایگزین نظام جامع "مردم سالاری دینی" کنند؛ نظام پوسیده شاهنشاهی یا نظام فاسد لیبرال دمکراسی یا .... !
👈 سوم ، آیا توان همراه ساختن افکار عمومی جامعه و پرداخت هزینه های سنگین تغییر رژیم سیاسی را دارند.
💠 این افراد باید بداند که مومنان و مجاهدان فی سبیل الله ، نظامی را که با هزینه های سنگین و تقدیم هزاران شهید ، به دست آمده ، تثبیت شده و استمرار یافته و با قدرت در حال تحقق اهداف خویش است ، دو دستی تقدیم سایه نشینان خوشگذران نخواهند کرد.
🍃⚘به قول سردار سرافراز اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی ،«مرد این میدان ما هستیم » ، پس ما محکم ایستاده ایم، اگر حریف ما هستند ، بسم الله.
آمریکا باید تغییر ریل بدهد
🔻دلایل متعددی وجود دارد که آمریکایی ها با در نظر گرفتن آن ها باید در یک روند عاقلانه و بر مبنای احترام متقابل به احیای توافق برجام بیندیشند. برخی از این دلایل را می توان به شرح ذیل نام برد:
1) آمریکای پسا ـ افغانستان موقعیت برتر خود را بیش از پیش در منطقه از دست داده و مجبور است برای امنیت و انتفاع اقتصادی خود و متحدانش از برخی سیاست های قبلی دست بکشد. آمریکا هنوز به نفت غرب آسیا وابسته است و امنیت و ثبات مسیر انتقال نفت منطقه [خلیج فارس و تنگه هرمز] به اروپا و آمریکا در ید اختیار ایران است.
2) سیاست خارجی متوازن، مقتدر و عاقلانه ایران طی سه ماه گذشته این واقعیت را به همه جهان به ویژه آمریکا ثابت کرده که جمهوری اسلامی آویزان و وابسته به هیچ قدرتی نیست، بلکه برعکس با محوریت منافع ملی کشور، پتانسیل های مغفول مانده سیاسی، اقتصادی و ژئوپلتیک خود را بار دیگر در عرصه تعاملات منطقه ای و جهانی بالفعل کرده است.
3) نظم جدیدی در منطقه با حضور بازیگران جدید و تحولات پر شتاب آن در حال شکل گیری است و در صورت غفلت آمریکا و ادامه سیاست های پیشین در قبال ایران، جمهوری اسلامی این توان را دارد که نه تنها آمریکا بلکه متحدان آن را در نظم جدید به حاشیه براند.
4) متحدان آمریکا در منطقه به ویژه کشورهای حاشیه خلیج فارس از نظر حفظ و ثبات امنیتی خود به شدت به این کشور وابسته اند. با خروج آمریکا از منطقه و چرخش به سمت شرق [رهاسازی متحدان]، این دسته از متحدان علاقمندند به ایران نزدیک شده و روابط خود را بیش از پیش بهبود ببخشند؛ آمریکا نمی تواند این واقعیت را نادیده بگیرد.
ناکامی شعبدهبازی جریان تحریف
🔹دولت جدید بدون اینکه باجی به غرب داده و یا زیربار خواستههای زورگویانه سازمانهایی نظیر افای تی اف برود، موفق شده هم در حوزه بینالمللی به پیروزیهای ارزشمندی دست یابد و هم در زمینه مسائل اقتصادی و حتی درمانی دستاوردهای مطلوبی برای کشور به ارمغان بیاورد.
🔸به نمونههای زیر توجه کنید:
✅26شهریورماه سال جاری یعنی کمتر از یک ماه پس از آغاز به کار دولت جدید، ایران توانست بعد از 20سال عضو رسمی سازمان همکاریهای شانگهای با تجارت درون گروهی بیش از 330 میلیارد دلاری شود.
✅اواخر آبانماه گذشته خبرگزاریها از بازگشت 3/5 میلیارد دلار از منابع ارزی ایران به داخل کشور خبر داده و این روند را ادامه دار دانستند.
✅در بازه زمانی کوتاه 100روزه اخیر، بیش از 130میلیون دُز واکسن وارد کشور شد و بیش از 80درصد مردم در برابر ویروس کرونا واکسینه شدند و تعداد قربانیان کرونا به کمتر از 80نفر در روز رسید. این درحالی است که در همین ایام کرونا در آمریکا روزانه بیش از 1200نفر قربانی میگیرد.
✅ششم آذرماه جاری گزارش رئیسکل گمرک درباره میزان تجارت خارجی ایران در هشت ماهه سال جاری منتشر شد که نشان میداد امسال و خصوصا در دولت جدید توانستهایم بدون توافق با غرب میزان صادرات را بیش از 40درصد افزایش دهیم. طبق این گزارش، تجارت خارجی ایران در ۸ ماهه۱۴۰۰ ازنظر وزنی۴۳ و از نظردلاری ۴۰درصد افزایش داشته است. همچنین افزایش صادرات نفت و میعانات گازی ایران در دولت جدید از حدود 800 هزار بشکه به حدود
یک میلیون و نیم بشکه در روز خبر مهم دیگری است که نشان میدهد حتی افزایش صادرات نفت را هم میتوان بدون برجام محقق کرد.
✅هفتم آذرماه جاری، ایران بدون اجازه کدخدا موفق به انعقاد قرارداد سوآپ گازی سهجانبه با ترکمنستان و آذربایجان شد، طبق این قرارداد سالانه 1/5 تا ۲ میلیارد متر مکعب گاز از ترکمنستان به جمهوری آذربایجان از خاک جمهوری اسلامی ایران انتقال مییابد.بر اساس این توافق ترکمنستان روزانه ۵ تا ۶ میلیون مترمکعب گاز به جمهوری آذربایجان میفروشد. این گاز از مسیر ایران به جمهوری آذربایجان ترانزیت (سوآپ) خواهد شد و ایران گاز مصرفی موردنیاز خود در ۵ استان کشور را به عنوان حق انتقال این گاز برداشت خواهد کرد. این قرارداد از اول دیماه امسال بدون سقف زمانی وبدون نیاز به جابهجایی پول، اجرا میشود.
نکته مهم دیگر این توافق، مدیریت روابط ایران با همسایگانش بود که دولت توانست به خوبی فضای تنش با برخی همسایگان شمالی را به فضای همکاری سازنده و بازی برد- برد اقتصادی تبدیل کند.
🌿همه موارد فوق در حالی رخ داده که دولت جدید بدون اینکه کشور را معطل توافق با خارج کند توانسته این دستاوردها را برای مردم به ارمغان بیاورد.
🔻اما با این وجود،همان جریان شیفته غرب سعی دارد مدام زلف همه کارها خصوصا مسائل اقتصادی را همچون هشت سال پیش به موضوع برجام و توافق با یانکیها گره بزند و باز هم با آدرسهای غلط و تحریف واقعیتها، اذهان مسئولان نظام را مشوش کرده تا بازهم کشور گرفتار دور باطل معطلی توافق با غرب بماند.
شیطنت رسانهای سایت اصلاحطلب و غربگرای انتخاب را در عنوان گذاری وزیر خارجه و معاونش در طیف همسو(ظریف و عراقچی) و طیف انقلابی(امیرعبدالهیان و باقری) را ببینید!
1. برای ظریف و عراقچی از عنوان وزير و معاون وزیر خارجه #کشورمان استفاده میکند تا حس وطن دوستی را برجسته کند.
۲. به خیال خام خود برای دکتر امیرعبدالهیان و دکتر باقری به سبک BBC میگوید وزیر و معاون وزیر خارجه جمهوریاسلامی ایران تا فاصله گذاری احساسی ایجاد کند بین مخاطب و تیم مذاکره کننده کشور عزیزمان ایران اسلامی
پ.ن: اینها حتی در عنوان گذاری هم دقت میکنند که به رقیب خود خوبی نکنند/غافل از ایناند که جمهوری اسلامی یعنی ایران و ایران یعنی جمهوری اسلامی و در یک جمله: #جمهوری_اسلامی_ایران
❗️شاید باورتان نشود؛
اما روزنامه شرق در گزارشی جدی، پیرامون رییس جدید تیم مذاکره هستهای نوشته که علی باقری مثل جوانان دهه ۵۰ و ۶۰ است و به خانمها مستقیم نگاه نمیکند و آنها را خواهر صدا میکند و همین میتواند در طرف مقابل فضای بستهای ایجاد کند!
آقایان گویا هنوز هم مذاکره کنندگانی می خواهند که فرق Lift و Terminate را نمیدانستند اما بعد مذاکره برای آن پیرزن امریکایی که شیادی را در ژن ایرانی ها میدانست پیام تبریک میفرستادند!
هدایت شده از خبرگزاری فارس
نتایج نهایی انتخابات عراق اعلام شد
🔹طبق اعلام کمیساریای انتخابات عراق، فراکسیون الصدریه، وابسته به مقتدی صدر با ۷۳ کرسی در رتبه اول، ائتلاف تقدم (بزرگترین ائتلاف اهل سنت) با ۳۷ کرسی در رتبه دوم، ائتلاف «دولة القانون» به رهبری نوری المالکی با ۳۳ کرسی در رتبه سوم، حزب دموکرات کردستان عراق با ۳۱ کرسی در رتبه چهارم و ائتلاف «الفتح» به رهبری «هادی العامری» با ۱۷ کرسی در رتبه پنجم قرار گرفت.
@Farsna
🔻دستاوردهای دیپلماسی منطقه ای
✅ هنگامی که مدیریت انقلابی و جهادی بر سر کار بیاید، کشور رو به پیشرفت میرود.
🔷 در سفر اخیر آیت الله رئیسی به ترکمنستان، یک قراردادِ سه جانبه بین ایران، ترکمنستان و آذربایجان امضا شد که بر اساس آن، ترکمنستان روزانه ۵ تا ۶ میلیون متر مکعب گاز از مسیر ایران به آذربایجان میفروشد.
ایران هم گاز ۵ استان خود را بابت حق انتقال، از این گاز برداشت میکند.
🔹 این توافق گازی را بگذارید در کنار عضویت در سازمان شانگهای و خرید واکسن که اثبات میکند همه چیز معطل #تحریم و #برجام و #مذاکرات_وین و #FATF نیست.
🔺 کمی عقلانیت میخواهد و همت برای تامین منافع ملی که اگر باشد خیلی اتفاقها میافتد.
🔴 حالا مقایسه کنید ببینید در هشت سال گذشته چقدر فرصتها از دست رفت
هنر مدیریت فقط
قطع گاز و برق و آب است؟!
♦️روزنامه اعتماد درباره قرارداد سه جانبه سوآپ گازی ترکمنستان، ایران و جمهوری آذربایجان نوشت "تولید روزانه گاز ایران حدود 800 میلیون متر مکعب، اما کل ترانزیت گاز ترکمنستان از مسیر ایران، روزانه 5 میلیون متر مکعب است، کمی بیش از نیم درصد از کل تولید گاز ایران! حق سوآپ ایران از این نیم درصد، آنقدر ناچیز است که بعید است نقش چندانی در تامین گاز پنج استان شمالی کشور هم داشته باشد. در چنین شرایطی تبلیغات برای این قرارداد، شبیه شوخی است! مهمترین فایده این قرارداد، بزرگنمایی آن در شرایط سکون فعلی است که نشان دهد گویی کار مهمی انجام شده اما واقعیت همان است که آمار و ارقام نشان میدهد!".
🔹اولا این قرارداد نشان می دهد مشروط و متوقف کردن انجام هر مسئولیت دولتی یا امضای هر قرارداد به برجام و FATF و لغو تحریم ها، دروغ بزرگی است که مدیریت اشرافی برای پوشاندن بی کفایتی خود در این هشت سال به مردم گفته و نتیجه آن، زمین زدن دیپلماسی و تجارت خارجی و تولید و اقتصاد کشور بوده است.
🔹ثانیا، مدیران وزارت نفت و خارجه در دولت روحانی و نشریات حامی سوء مدیریت آنها بایدپاسخ دهند که چرا در قبال پنج سال توقف در اجرای قراردادگازی با ترکمنستان، بی مبالاتی نشان دادند و نتیجه آن بحران کمبود گاز در پنج، شش استان بوده است.
🔹بله برای اشرافیت برج عاج نشین و رانت خوار چه اهمیتی دارد که در زمستان و تابستان، گاز یا برق در مناطق مختلف قطع شود، زندگی یا کسب و کار آنها گره بخورد، یا دولت فعالیت کارخانه ها را متوقف کند که نتیجه آن، کاهش تولید، تشدید رکود و تورم، و بیکار شدن کارگران است.
🔹ثالثا، یافتن منافع مشترک با همسایگان یا دیگر کشورها، و در هم تنیدن آن با قراردادهای اقتصادی، عملا تحریم هارا از کار می اندازد.
🔹گردانندگان "اعتماد" دائما از ضرورت لغو تحریم ها می زنند و حال آن که با تیتر های عوام فریبانه مدعی بودند تحریم رفته است. آیا آنها، اهمیت بی اثر کردن تحریم با توافقات تجاری دو یا چند جانبه را نمی فهمند؟ یا این که می فهمند اما چون رعیتِ آمریکا هستند، از کُند شدن حربه تحریم عصبانی می شوند؟
🔹رابعا، گویا برای این طایفه، آسایش مردم و تامین پایدار گاز و برق آنها، کمترین اهمیتی ندارد. بلکه دوست دارند مردم در آزار و اذیت باشند و به واسطه تولید نارضایتی و اغتشاش، نیاز آمریکای قافیه باخته در مذاکرات برجام تامین شود.
🔹مدیریت مطلوب این طیف، وزیر نفتی است که گفت "پالایشگاه نمی سازیم، چون کثافت کاری است"؛ و حال آن که تبدیل نفت خام (با قیمت تقریبا مفت و قابلیت تحریم) به فرآورده های نفتی با چندین برابر قیمت و امکان صادرات راحت تر، نیاز حیاتی هر کشور نفت خیزی است.
🔹مدیریت مطلوب این طیف در وزارت نیرو هم مدعی بود "ساخت نیروگاه برای جوابگویی به ۲۰۰ ساعت مصرف، توجیه اقتصادی ندارد و زیر بار فشار مافیای نیروگاهسازی نمیروم"! و این همان مدیریتی است به شیرین سازی آب خلیج فارس و تامین آب 17 استان اهتمام نکرد.
🔹آنها فقط بلد بودند با غربی ها توافق کنند، اما در هیچ یک از توافقات (از برجام، تا توتال و پژو و خرید هواپیما) نه تضمین و نه پرداخت خسارت را در صورت نقض توافق پیش بینی نکرند! با این همه، با دیگران را گروهبان و کارنابلد، و خود را ژنرال و تکنوکرات و غول تدبیر جا می زدند! به قول عامیانه؛ زکّی!
✍ #محمد_ایمانی
🔻سناریوی «مصادره به مطلوب» از «شانگهای» تا «وین»/ در روز اول گفتگوهای رفع تحریم دقیقاً چه گذشت
🔹با پایان یافتن نوبت اول گفتگوها در وین و انتشار اخبار مثبت از فضای داخلی مذاکرات، تلاشها برای مصادره به مطلوب دستاورد این نشست آغاز شد. یک جریان مشخص سیاسی که در ایام الحاق ایران به سازمان شانگهای نیز سعی داشت تا این موفقیت را حاصل تلاشهای دولت قبل جلوه دهد، همان خط خبری را برای گفتگوهای وین در پیش گرفت.
🔹عمده استناد این موج خبری بر دو مطلب استوار است: مصاحبه انریکه مورا و روایت میخاییل اولیانوف. معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مصاحبه خبری خود پس از پایان نشست اعلام کرد که ادامه گفتگوها بر پایه شش دوره مذاکرات قبلی پیش خواهد رفت و نماینده روسیه در وین نیز گفت که مباحث مذاکراتی از نقطهای که در ۲۰ ژوئن و دور آخر مذاکرات متوقف شده بود مجددا پیگیری خواهد شد.
🔹البته متن توییت دیگری وجود دارد که به شکلی غیردقیق نقل قولی را به مورا نسبت داده است. با بررسی متن و فیلم صحبتهای وی، غیردقیق بودن نقل قول مذکور مشخص میشود و البته این سوال باقی میماند که چرا رسانهها به جای استناد به منابع رسمی و دقیق، یک نقل قول غیردقیق را مبنای عملیات روانی خود قرار میدهند.
🔹اما واقعیت ماجرا چیست؟ آیا نقطه آغاز گفتگوهای جدید از پایان دور ششم خواهد بود؟ واقعیتهای میدانی حاکی است که ایران در مذاکرات جدید همانطور حاضر شده که از قبل وعده داده بود. وزیر امور خارجه کشورمان مدتی قبل از پذیرش «فرمت مذاکرات وین» از سوی ایران خبر داده بود و در عین حال تصریح کرده بود که «مذاکرات را از بنبست وین آغاز نخواهیم کرد». از سوی دیگر علی باقری نیز برای دور جدید گفتگوها از کلمه «آغاز» به جای «ادامه» استفاده کرده بود.
🔹اکنون آن چه رخ داده چیزی نیست جز موضع روشنی که پیش از این اعلام شده بود. جمهوری اسلامی تمام «فرمت» مذاکراتی قبل را مبنای کار خود قرار داده اما برای خروج از بنبست مذاکراتی شکل گرفته، بر روی «محتوا» و «متن» مشخصی که در ۲۰ ژوئن به دست آمده گفتگو خواهد کرد.
🔹دقیقا با همین منطق است که طبق اعلام علی باقری، تمامی طرفها بر روی دستور کار «رفع تحریم» توافق کرده و مقرر شده کارگروههای شکل گرفته در دور قبل که در حقیقت همان «فرمت» مذاکرات هستند، تلاشهای جدیدی را بر روی «محتوا» آغاز کنند.
🔹این نکتهای است که به تایید منابع مطلع و همراهان تیم مذاکرهکننده نیز رسیده است. در همین زمینه دکتر محمد مرندی در صفحه شخصی خود نوشته است آن چه در ۲۰ ژوئن به دست آمده نه یک «توافق» که یک «پیشنویس ناتمام پر از پرانتز» بوده و تا پیش از توافق روی همه چیز، روی هیچ چیز توافق نشده است.
🔹با این منطق اکنون میتوان تحلیل دقیقتری از عبارت انریکه مورا در گفتگوی خبریاش داشت. او با ذکر این نکته که ادامه مذاکرات «بر اساس دستاوردهای شش دوره قبل» برگزار خواهد شد، تصریح میکند که «ایران با ملاحظات جدیدی وارد گفتگوها شده که تشریح آن برای طرفها نیازمند زمان است». او همچنین در گفتگوی کوتاه خود دو مرتبه تاکید میکند که «ایران به دنبال لغو تحریم است» که به گفته نیویورک تایمز باعث تعجب آمریکا شده است.
🔹بنا بر آن چه گفت شد، جمهوری اسلامی هیچ تغییری در روش و وعدههای مذاکراتی خود صورت نداده و دقیقا بر خلاف آنچه پیش از این اعلام شده بود، با حفظ فرمت گفتگوهای قبلی و با ورود انتقادی به محتوای به دست آمده در ۲۰ ژوئن، مسیر مشخصی را برای لغو تحریمها پیگیری میکند. بدین ترتیب ممکن است هر یک از بندهای متن مذکور حفظ، اصلاح یا حذف شود.
هدایت شده از سید جلال حسینی
PTT-20211129-WA0014.opus
1.48M
جواب شبهه زیر:
پدران ما حکومت پهلوی را نمی خواستند، حق داشتند آنرا کنار گذاشتند، حالا ما جوان ها این حکومت را نمی خواهیم، چرا باید جمهوری اسلامی بماند.
سید جلال حسینی
@sayedjalalhoseyni
در مورد سویه های پی در پی ویروس #کرونا گمانه زنی های زیادی میشود. چیزی که نمیتوان انکار کرد اینست که این ویروس هوابرد ساخت دستِ بشر است و به نوعی سلاح بیوتروریسم محسوب میشود که هنوز برنامه اصلی پدید آوردندگان این ویروس اجرا نشده است. در درخت فراماسونری کابالا کلمه #کرونا را میتوانید ببینید 👆🏻👆🏻👆🏻
نام ویروس بیوتروریستی #کرونا ( CORONA ) از درخت فراماسونری کابالا که یهود به آن اعتقاد دارد اقتباس شده است .
معمولا یهودیان فراماسون برنامه های آینده خود را در قالب فیلم ، کارتون ، انیمیشن و آهنگ بروز میدهند . سال 2012 انیمیشن بسیار معنادار و مرموزی به نام I PET GOAT منتشر کردند که برنامه های گذشته و آینده شان را به صورت رمز نشان میداد.
این ویدئوی مرموز را ببینید متوجه خواهید شد فراماسونها چطور از سالها قبل برنامه هایشان را در رسانه ها به صورت نمادین نشان میدهند.
برای نمونه آتش گرفتن و سقوط کاتدرالی کلیسای نوتردام در انیمیشنی که سال 2012 ساخته شده است 7 سال بعد یعنی در 15 آوریل سال 2019 واقعا اتفاق میافتد.