هدایت شده از سید جلال حسینی
آخرین وضعیت مشارکت در برخی استانها(۴):
گلستان: ۲۶/۹۷ درصد
لرستان: ۳۲ درصد
زنجان: ۲۸/۲ درصد
قم: حدود۳۰ درصد
یزد: ۲۷.۹۹ درصد
س و ب: 18درصد مشارکت تا ساعت ١۵٠٠
مازندران: حدود ۲۳/۲ درصد
هدایت شده از سید جلال حسینی
آخرین وضعیت مشارکت در برخی استانها(۵):
فارس: تا ساعت ۱۸، حدود ۳۰درصد می باشد.
آ.غربی: تا ساعت ۱۸۰۰، ۳۲ درصد
مازندران: ۲۹ درصد
لرستان: ۴۰ درصد
ایلام: ساعت ۱۸۳۰، ۳۵ درصد.
فارس: تا ساعت ۱۸:۴۰، ۳۴درصد.
کرمان: تا ساعت ۱۸۵۰ نزدیک به ۳۸ درصد
خ جنوبی: تا ساعت ۱۸۵۰، ۵۰.۸ درصد
خ.رضوی-اخبار انتخابات| تا ساعت ۱۸:۳۰
تعداد ۱۷۷۰۰۰۰ هزار رای (۳۷ درصد) به صندوق های اخذ رای ریخته شده است. تربت حیدریه ۴۶%، تربت جام ۴۲%، خواف ۵۷%، درگز ۳۷%، سبزوار ۳۷%، فریمان ۶۶%، قوچان ۴۶%، مشهد ۲۹%، نیشابور ۴۰%، چناران ۴۰%، کاشمر ۴۹%، گناباد ۵۳%
قزوین: تا ساعت ۱۸، ۲۴ درصد
یزد: ساعت ۱۹:۰۰، ۳۷.۰۵ درصد
فرصتی نمانده...
🗳 بنابر نظر فقهای و مراجع -دامت برکاة-
رای دادن #واجب_شرعی و مصداق تقویت نظام، که اوجب واجبات است. و دعوت به انتخابات، امر به معروف و واجب است...
فرصتی زیادی برای انجام این واجب نداریم، اگر هریک از مومنین رای دهنده فقط یک نفر دیگر را دعوت[امر به معروف] کنند، ان شالله شاهد مشارکت بهتری میشویم.
• شاید یک تماس، یک پیامک، یک معرفی کاندید اصلح بتونه تکلیف رو از گردنمون برداره و دیگر نیازی به کارهای نمایشی و طرح های میلیاردی برای مشارکت نباشه.
#یک_دعوت_واجب
هدایت شده از خبرگزاری فارس
احتمال افزایش مشارکت نسبت به انتخابات دور قبل
🔹استقبال گستردهٔ مردم بهرغم سرمای شدید موجب تمدید ساعت رایگیری تا ساعت ۲۴ شد.
🔹با توجه به میزان آرای اخذشده تا این لحظه و تخمین میزان آرا در ساعات آینده، برآوردها از افزایش میزان مشارکت نسبت به انتخابات دور قبل حکایت دارد.
🔸میزان مشارکت در انتخابات دورهٔ قبل مجلس ۴۲ درصد بود.
@Farsna
🔴بزرگترین کمپین تحریم انتخابات در ۴۵ سال گذشته شکست خورد
🔹پروژهٔ بیسابقهٔ تحریم انتخابات که از پارسال توسط دشمنان خارجی و دنبالههای داخلی آنها طراحی شده بود با مشارکت حدود ۲۵ میلیونی مردم ناکام ماند.
🔹رسانههای ضدانقلاب که تلاش داشتند مشارکت زیر ۲۰ درصد را رقم بزنند و در این مسیر طیف گستردهای از دولتهای خارجی و گروهکهای تروریستی را همراه کردند نتوانستند میزان مشارکت را از دور قبل کمتر کنند.
🔹مشارکت بیش از ۴۰ درصدی مردم در شدیدترین شرایط تحریم اقتصادی رقم خورد و نسبت به دور قبل کاهش نداشت و بهرغم تهدیدات دشمن در امنیت و سلامت کامل برگزار شد.
🔴نوبخت، باهنر، عنابستانی و پورابراهیمی مغلوبان انتخابات مجلس
🔹اخبار غیررسمی حاکیست که تا این لحظه محمدباقر نوبخت، محمدرضا باهنر، علی اصغر عنابستانی و محمدرضا پورابراهیمی از راهیابی به مجلس بازماندهاند.
🔹محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت قبل و از یاران شناخته شده روحانی در رشت علیرغم حمایت علی لاریجانی نتوانست آرای مردمی را به خود اختصاص دهد.
🔹شنیدهها حاکیست محمدرضا باهنر و محمدرضا پورابراهیمی نمایندگان شناخته شده مجلس در کرمان هم این بار نتوانستند نظر مردم این استان را به خود جلب کنند و مغلوب شدند.
🔹گفته میشود علی اصغر عنابستانی هم که با ماجرای سیلی به یک سرباز در سال ۹۹ معروف شده بود هم از راهیابی به مجلس بازمانده است.
تعداد شرکتکنندگان در ۱۲دوره انتخابات مجلس:
مجلساول(۱۱میلیون نفر)
دوم(۱۵/۵میلیون نفر )
سوم(۱۶/۷میلیون نفر)
چهارم(۱۸/۷میلیون نفر)
پنجم(۲۴/۶میلیون نفر)
ششم(۲۶میلیون نفر)
هفتم(۲۳/۷میلیون نفر)
هشتم(۲۴میلیون نفر)
نهم(۳۱میلیون نفر)
دهم(۳۴میلیون نفر)
یازدهم(۲۴/۵میلیون نفر)
دوازدهم(بیش از ۲۵میلیون نفر )
انتخابات ۱۴۰۲ از نظر تعداد شرکت کننده،در میان ۱۲ انتخابات مجلس، در رتبه چهارم قرار دارد.
🔴 #نکته
🔹آمارهای تقریباً نهایی از مشارکت 40.7 درصدی در کل کشور صحبت میکنند.
توجه کنیم این 40.7%، بعد از بزرگترین جنگ رسانهای بعد از انقلاب، علیه مردم ایران، تلاش گسترده برای تحریم انتخابات، اغتشاشات سال 1401 و اوضاع اقتصادی، اندازه 80 درصد اعتبار و اثر روانی دارد و خیلی ارزشمند است.
خدا خیر کثیر دهد به مردمی که شرکت کردند.
این جنگ را حتی خیلیها در داخل متوجه نخواهند شد اما دشمنی که هزینه کرده، متوجه است چه شکست بزرگی در این فقره خورده است.
کارشناسان و رسانهایهایی که درگیر جنگ رسانه بودند این روند را بهتر درک میکنند.
و البته دشمن عمق شکست برنامهاش را بخوبی درک میکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌شکست عبدالحمید در تحریم انتخابات
🇮🇷مردم اهل سنت بلوچستان حضوری چشمگیر در انتخابات داشتند
آفتاب آمد دلیل آفتاب
به گزارش صراط، با مشخص شدن نتیجه انتخابات خبرگان رهبری در استان مازندران، آیت الله لاریجانی از رسیدن دوباره به کرسی خبرگان رهبری بازماند.
🔹نتیجه انتخابات خبرگان رهبری در مازندران بار دیگر مهر تاییدی بر حقانیت ادعای جمهوری اسلامی در فصل الخطاب بودن صندوق رای و صیانت از آرای مردم زد.
🔸آیت الله لاریجانی با سابقه دو دوره ریاست قوه قضائیه و ریاست کنونی مجمع تشخیص مصلحت نظام در رقابت برای رسیدن به مجلس خبرگان بازماند.
🔹فارغ از تحلیل های مختلفی که میتوان در مورد چرایی عدم رای آوری ایشان ارائه داد، مساله اساسی این است که آنچه از صندوق های رای خارج میشود همان آرای مردم است و جمهوری اسلامی ایران ذره ای در صیانت از آرای مردم کوتاه نمی آید.
🔸و این خط بطلانی است بر تمام شبهه افکنی های دشمنان داخلی و خارجی در بی تاثیر بودن صندوق های رای در نتیجه انتخاب
هدایت شده از رسانه فتن (اخبار خاص)
🔴قدردانی رئیسی از حضور آگاهانه مردم در انتخابات
🔹رئیسجمهور:
بدخواهان ایران عزیز، همه توان خود را بسیج کرده بودند، تا انتخابات ۱۱ اسفند بیرونق برگزار شود.
🔹حضور پر از ایمان و امید شما مردم فهیم و موقعشناس، «نه بزرگ» به جبهه ضدبشری استکبار و پنبه کردن رشته میلیاردها دلار هزینهکرد آنها برای طراحی و اجرای این سناریوی مزورانه بود.
@fetan2
👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍️ ملت عزیز ایران،
از همه شما بزرگواران خاضعانه و صمیمانه تشکر میکنم.
🔹با حضور پرشور و انقلابی خودتان قلب خیرخواهان این کشور را شاد و دشمنان را ناامید کردید.
🔸انشاءالله همه باهم با ایمان و امید و تحت ولایت رهبر معظم انقلاب، پیش بهسوی صبح ایران آباد و قوی.
🔹از همه مجریان، شرکتکنندگان و اصلیترین نقشآفرین حماسه دیروز که شما مردم عزیز و نجیب بودید، خصوصا جوانان تحولخواه سپاسگزارم.
#جبهه_صبح_ایران
چه کسی پیروز شد؟
سی نفری که در تهران رای آوردن، برآمده از سه تا فهرست انتخاباتی هستن؛
▫️فهرست قالیباف
▫️فهرست رسایی
▫️فهرست رائفیپور
از منتخبین سی نفرهی تهران
۱۲ نفر از فهرست قالیباف هستن
۱۸ نفرِ دیگه هم افرادی هستن که در فهرست «رائفیپور و رسایی» مشترک بودن.
حالا برای اینکه بفهمیم وزن فهرست آقای رسایی در انتخاب این هجده نفر سنگینتر بوده یا وزن فهرست آقای رائفی، به انتخاب نشدهها نگاه میکنیم؛
از فهرست رائفیپور هفت نفر انتخاب نشدن در حالیکه از فهرست رسایی، سیزده نفر انتخاب نشدن. ضمن اینکه مثلا نفر دوم فهرست آقای رسایی (نظامالدین) حتی به عنوان نفر سیام هم رای نیاورده. و خیلی قاطعانه میشه گفت برندهی انتخابات این دوره کسی نیست جز علیاکبر رائفیپور🤷♂
🔺عماد دولتآبادی | عضو شوید
#غیررسمی
♦️منتخبین نهایی مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان از حوزه انتخابیه اصفهان مشخص شدند
🔹بنابر گفتوگوی خبرنگار اصفهان زیبا با یک منبع آگاه منتخبان مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه اصفهان، کوهپایه، جرقویه و هرند به شرح زیر هستند:
امیرحسین بانکی پور
عباس مقتدایی
مهدی طغیانی
رسول بخشی
حامد یزدیان
همچنین منتخبان مجلس خبرگان رهبری نیز به شرح زیر هستند:
آیتالله مهدوی
آیتالله مقتدایی
آیت الله طباطبایینژاد
آیتالله حسینی
آیتالله حسناتی
منبع: اصفهان زیبا
.
دست کم ۱۶۵ نامزد دارند
اما با مردم صادق نبودند
🔹روزنامههای اصلاحطلب مواضع متناقضی را درباره نداشتن نامزد در انتخابات به نمایش گذاشتند. بخش عمدهای از این نشریات ظرف چند ماه گذشته به بازی جریان رادیکالی پیوستند که ادعا میکردند نمیتوانند فهرست ارائه کنند.
♦️بنابر برخی اخبار موثق، پدر خوانده های جبهه اصلاحات به برخی احزاب فشار آوردندکه از نامنویسی در انتخابات خودداری کنند تا بعدا بتوانند نداشتن نامزد را ثابت کنند! بخشی از این فضاسازی، به از دست رفتن پایگاه رأی آنها و همچنین سوء عملکرد دولت سابق برمیگشت.
🔹همزمان، برخی احزاب اصلاحطلب، نامزدهای خود را برای ثبتنام گسیل داشتند. ثبتنام چراغ خاموش، با هدف غافلگیر کردن و اختلاف افکنی میان رقبا و پرهیز از پاسخگویی درباره کارنامه ناموفق دولت گذشته بود.
♦️روزنامه هممیهن، چند روز قبل سعی کرد فضای انتخابات را سرد نشان دهد. اما روز چهارشنبه، از رقابت "۱۰۳ نامزد میانهرو در سراسر کشور" خبر داد و این در حالی است که چند روز قبل تر هم تیتر زده بود «میانهروها با یک لیست آمدند؛ جناح راست با ۳ لیست در تهران».
🔹روزنامه اعتماد هم در حالی که برخی مواضع جریان تندرو را ظرف چند ماه اخیر پوشش گسترده داده بود، ذیل عنوان «علیه تندروی» اذعان کرد: ۱۶۵ نامزد میانه رو و توسعه گرا + لیست صدای ملت در تهران در انتخابات حضور دارند.
♦️روزنامه شرق هم، نصف صفحه اول خود را به انتشار اسامی ۱۶۵ نامزد مذکور ذیل عنوان «علیه تندروی» اختصاص داد. تیتر روزنامه سازندگی ارگان کارگزاران هم در روز چهارشنبه، «میانهروها علیه وضع موجود» بود.
🔹اذعان اصلاحطلبان به داشتن حداقل ۱۶۵ نامزد رسمی در حالی است که گفته میشود شمار نامزدهای منسوب به این طیف، بیش از رقم مذکور است.
🔴 یک نکته مهم در باب انتخابات ۱۱ اسفند
مهمترین دستاورد انتخابات اخیر در کشور پایان دوران حزب سالاری و شروع دوران گفتمان سالاری نخبگان است. شاهد پیروزی افرادی در این انتخابات هستیم که با دژ محکمی برای ورود به هسته های سخت قدرت مواجه بودند و از مزایای قدرت و ثروت احزاب و جریانات سیاسی هم محروم بودند و صرفا با کنشگری در یک حوزه گفتمانی و با حداقل امکانات رسانه ای توانستند رای مردم را بدست بیاورند.
پیروزی دکتر منان رئیسی در قم بدون حمایت هیچ حزب و جریانی مرهون تلاش ایشان در گفتمان سازی در حوزه معماری ایرانی اسلامی بوده است.
پیروزی افرادی مانند رسایی و امیر حسین ثابتی در تهران صرفا بخاطر کنش گری های این افراد با رسانه های خود در حوزه گفتمان های انقلاب اسلامی بوده است.
ذائقه مردم برای انتخاب های سیاسی و استفاده از حق رای خود عوض شده و دیگر به افرادی با تابلوی احزاب سیاسی کمتر اقبال نشان میدهند.
قبلا هم در رسانه بیداری ملت گفته بودیم اقبال مردم بسمت خرده گفتمان های انقلابی است. قطعا اگر تصمیم گیران مشارکت به این مسئله توجه جدی میکردند شاهد انتخابات باشکوه تر و مشارکت بیشتری می بودیم.
خیز جمهوری اسلامی برای تسلط بیشتر بر دریای سرخ با ارسال پهپاد به سودان
هدف جمهوری اسلامی از ارسال پهپاد برای ارتش سودان این است که با تقویت روابط با خارطوم، در دریای سرخ بیشتر اعمال قدرت کند.
منبع: ایندیپندنت فارسی
♡﷽♡
🌟درمان تمام بیمارۍ هاۍ سخت ولاعلاج وپیاده سازۍ سبڪ زندگۍ اسلامۍ ان شاءالله🙏
زیرنظرمتخصص طب اسلامۍ سنتۍ👈سیدحسین افشارنجفۍ👉
⚡جهت برقرارۍ ارتباط ونوبت گیرۍ باشماره جناب سیدافشارتماس حاصل فرمائید...✅
09358094099📲
اݪݪهم عجݪ ݪوݪیڪ اݪغریب اݪفرج😔💔
🆔https://eitaa.com/tebsagalein ایتا