✔️چه کسی در تهران، روحانی را از دیدار با ترامپ منع کرد؟
✍️ رئیس جمهور یک روز پس از اظهارات شتابزده و عجیبش که در رسانهها، محافل سیاسی و حتی میان مردم، به روشنی علاقه وی برای دیدار و گفتگو باترامپ تفسیر شد ، تأکید کرد که اصول سیاست خارجی تغییر نکرده و هر گونه دیداری منوط به برداشته شدن تمام تحریمهاست و ترامپ باید اول توبه کند.
👈بنابراین یک سوال مهم؛ چه کسی پشت پرده، این تغییر 180 درجهای است؟ یا به تعبیر درستتر چه کسی روحانی را از دیدار با ترامپ منع کرده است؟!
♦️ از مجموع اظهارات و مواضع متعدد روحانی و ظریف اینگونه میتوان تفسیر کرد که آنها مذاکره با ترامپ را بخشی لاینفک از راه حل اساسی مشکلات اقتصادی کشور میدانند و البته برای دوران پسااوباما و ریاست فردی مانند ترامپ استدلالها و ملاحضات تغییر یافته خود را نیز بیان کردهاند. بنابراین علاقه به مذاکره از طرف دولت اعتدال همواره مطرح شده و قطعی است. پس چه کسی روحانی را از دیدار با ترامپ منع کرده است؟!
♦️ یک تحلیل این است که شخص ترامپ، سبب تغیر مواضع روحانی و ظریف شده است. یعنی اظهارات توهین آمیز ترامپ آنهم در فاصله کوتاهی بعد از مواضع روحانی، که ایران ترویست است و موشک نباید داشته باشد سبب شده، که مقامات دولتی ایران ناچارا مجبور به تغییر مواضع بشوند.
♦️یک تحلیل دیگر که به صورت طبیعی به ذهن می رسد، منع رهبری از دیدار با ترامپ است. در اینباره توضیحات ذیل ضروری است:
1️⃣ موضع اصولی رهبری در حین حالی که در مقطعی با صدور مجوز برای مذاکره با آمریکا نیز همراه شده، از یک منطق ثابت و ریشهدار برخوردار است. این منطق نیز در تمام بزنگاههای سخت سیاسی، انتخاباتی و پروژههای پیچیده عملیات روانی، هیچگاه دچار اضطرار و یا خدشه نشده است. منطق رهبری در مواجه با موضوع مذاکره با آمریکا از دو خاستگاه مهم نشات گرفت. اول مجوزی بود که برای رشد، تجربه، عبرت آموزی و زودن یک شبهه عمیق شده در جامعه پس از سالها انباشت تبلیغاتی و تغییر محاسبات در افکار عمومی و حتی برخی مسئولین، صادر شد. مساله اساسی دوم، اعتقاد رهبری برای کم کردن بار تحریم از دوش مردم بود. یعنی امتحان کردن راهحلهای همچون مذاکره برای رفع این تحریمها، با مخالفت رهبری روبهرو نشده است. البته این در تضاد و تناقض با بدبینی و عدم اعتماد ایشان به مذاکرات با طرف غربی و آمریکایی نیست. زیرا امکان بدست آوردن امتیاز از طریق مذاکره – با شرایطی که جوهره و پشتوانه آن مقاومت و عدم اعتماد و فریب از دشمن باشد- همواره قابل تصور است و امری مطلقا محال در عالم سیاست محسوب نمیشود و در جریان دیپلماسی مبادله جیسیون رضاییان و یا اخیرا توقیف نفتکشها اتفاق افتاده است.
2️⃣ اما در حال حاضر به تجربه ملت چندین سال افزوده شده و همچنین غیرقابل اعتماد بودن آمریکا و حتی کشورهای اروپایی نیز مشخصتر از قبل است. در واقع به منطق رهبری نه تنها خدشه ای وارد نشده بلکه، اینک معتقدین فراوانتری از قبل نیز به خصوص در میان مردم دارد. بنابراین اساسا دیدار روحانی و ترامپ قبل از منع رهبری، اینک به نسبت سالهای گذشته در در بخش های بیشتری از افکار عمومی بی فایده و حتی با ضرر بیشتر و باطل محسوب میشود. نهایتا بر اساس موارد گفته شده میتوان اینگونه بیان کرد: صدور مجوز برای مذاکره و دیدار با ترامپ نه درخواست عمومی گذشته و نه دیگر استدلال منطقی و درخوری دارد و ضمن اینکه تجربه و عبرتهای غیرقابل انکاری نیز الان درباره آن وجود دارد. در واقع می توان گفت، آنچه روحانی و ظریف را از تکرار یک اشتباه بزرگ دیگر منع کرده، ماحصل نه یک فرمان دستوری صرف حکومتی بلکه ریشه در یک فرآیند اقناعی ولایی دارد که روز به روز برخی خواص با محاسبات متفاوت و همچنین جامعه را بیشتر با منطق خود همراه کرده است. در این فرآیند ولایی جامعه نیازی به دستوردادن ندارد، بلکه، پس از رسیدن به یک اقناع پایدار، خود با رضایت مانع تکرار یک خطا دیگر میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پشت پرده حملات دو روز گذشته مرتبطین با یک جریان آلوده امنیتی علیه استاد حسن عباسی در حوزه خودروسازی
⏪افشاگری استاد عباسی علیه مافیای خودرو
معلمی:
(هزینه ها و خرج های پوچ کدام است؟!)⁉️
کسی نزد یکی از علما می رسد و می گوید، ساعتی قبل از نماز صبح بیدار می شوم و تردید دارم که بهتر است مشغول مطالعه شوم، یا آنکه به نماز شب بایستم. آن عالم با شناختی که از این شخص داشته می فرماید: شما روزی ده بار قلیان می کشید، به جای قلیان کشیدن مطالعه کنید و سحر که از خواب بیدار می شوید، به نماز شب بپردازید.
حال این قضیه، ماجرای جامعه ماست. وقتی میلیاردها دلار صرف هزینه آرایش، سفر به ترکیه و تایلند، خرج های سنگین برای سگ و گربه خانگی و..می شود؛ هیچ کس به یاد فقرا نمی افتد.
وقتی رکوردار جراحی بینی در دنیا می شویم، هیچ کس با فقرا کاری ندارد، وقتی در صف های طویل فست فود و رستوران می ایستیم، یادی از فقرا نمی کنیم وقتی ماشین های ملیاردی فقط برای دور دور بازی خرید و فروش میشود و …
چرا همین افراد یکبار هم به خرج های میلیونی که به خوانندگان برای کنسرت های بی محتوا می شود اعتراض نمی کنند…
❌قیمت بلیط کنسرت❌
میانگین 85.000 تومان
ظرفیت هر سالن کنسرت(از600 تا 3000 نفر) :
میانگین 1800 نفر
1800نفر ضرب در 85000تومان=
153.000.000 تومان فقط برای یک سانس!!
هزینه اجاره سالن و سیستم صوتی و تیم اجرایی:
بطور متوسط 25 میلیون تومان
هزینه تبلیغات محیطی و اینترنتی:
بصورت حداقلی 50 میلیون تومان
دستمزد خواننده و تیم نوازندگی:
بطور میانگین 40 میلیون تومان!
جمعاً 266.000.000 تومان!
آمارتعداد کنسرت های سال1390: 170 مورد
تعداد سانس در هر مورد: میانیگین 2 سانس
مجموع تعداد اجرا در سال90: 340 اجرا
340اجرا ضرب در 266میلیون تومان=
90.440.000.000 تومان!!!!
بله بیش از 90 میلیار تومان هزینه ایست که در کنسرت ها جریان دارد!!
با این پول میتوان حدود 13 میلیون پرس غذا (قیمه+مخلفات) برای نیازمندان تهیه کرد!!!
⁉️براستی چرا در کنسرت ها یادی از فقرا نمی کنید⁉️
تحلیل #مکالمه پنجم ‼️
🔹 دیروز بار دیگر ایمانویل مکرون با همتای ایرانی خود تماس گرفت که پنجمین تماس تلفنی ظرف دو ماه اخیر است. این تماس درست یک هفته مانده به پایان مهلت شصت روزه دوم ایران انجام شد. با وجودی که دو طرف به نوعی نتایج رایزنیها را مثبت و خوب ارزیابی کردند، اما از فحوای گفتگوی تلفنی امشب پیداست که هنوز اتفاق خاصی نیفتاده و راه درازی تا رسیدن به یک راه حل در پیش است و مشخص نیست به نتیجه برسد یا خیر.
🔹 این نکته از سخنان دو رئیس جمهور هویدا بود؛ به نحوی که هم روحانی تهدید میکند که در صورت برنداشتن گامی از سوی اروپا، ایران گام سوم کاهش تعهدات را عملیاتی میکند و هم ماکرون خواستار یافتن راه حلی برای تامین "منافع متقابل" میشود.
🔹 این گفته مکرون نشان میدهد که با وجود مذاکرات ترامپ و مکرون در هفته گذشته در نشست جی هفت، پیشنهادها و ابتکارات مطرح شده هنوز تا رسیدن راه حلِ مدنظر برای تامین "منافع متقابل" فاصله زیادی دارد.
🔹 در این میان به نظر میرسد که منظور رئیس جمهور فرانسه از طرف دیگر "منافع متقابل" بیشتر آمریکاست تا اروپا، به همین جهت برای تامین این منافع گویا مکرون باز پیشنهاد مذاکره مستقیم میان آمریکا و ایران را مطرح میکند که روحانی نیز پیش شرط رفع همه تحریمها را پیش میکشد.
🔹 واقعیت این است که اساسا این همان راهحلی اصلی است که فرانسه به دنبالش است و بدون شروع چنین مذاکراتی موفقیتی برای میانجیگری خود متصور نیست.
🔹 در کنار آن از اشاره روحانی به "تغییرناپذیری مفاد برجام" چنین پیداست که مکرون در این مذاکره تلفنی مساله اطاله محدودیتهای زمانی اعمال شده بر ایران در برجام به ویژه در حوزه تسلیحاتی را مطرح کرده است؛ چیزی که به گفته منابع آمریکایی و اروپایی یکی از خواستههای اصلی آمریکا قبل از موافقت با معافیت محدود نفتی در جریان مذاکرات اخیر میان ماکرون و ترامپ در حاشیه اجلاس گروه جی 7 در فرانسه بوده است.
🔹 در واقع با توجه به این که اروپا و فرانسه بدون چراغ سبز یا موافقت آمریکا نمیتوانند یا نمیخواهند هیچ کاری در راستای تحقق خواستههای نفتی و بانکی ایران پیش ببرند، نتیجهبخش بودن رایزنیها و میانجیگری فرانسه به موافقت واشنگتن بسته است و ترامپِ بازرگان هم ظاهرا بدون دستیابی به امتیازی از ایران مثلا موافقت با تمدید محدودیتهای زمانی برجام یا اطمینان از کشاندن ایران به پای میز مذاکره حاضر به اعطای معافیت نفتی و بانکی نیست.
🔹 به هر حال، به نظر میرسد که ایران در سایه چنین وضعیتی، گام سوم کاهش تعهدات را شنبه آینده بر خواهد داشت؛ اما با توجه به نوعی "خوشبینی" دولت به رایزنیها با فرانسه به نظر میرسد که این گام "تند و غیر معمولی" نخواهد بود.
موگرینی ۲۴ تیر: اینستکس عملیاتی شده است/ایرنا
🔺موگرینی ۴ مرداد: اینستکس در روزهای آینده عملیاتی میشود / Euronews
🔺موگرینی ۸ شهریور: اجرای «اینستکس» زمان زیادی میبرد /اقتصاد آنلاین
🔹اروپا از روز اول برای اجرای اینستکس امروز و فردا می کند و فلان شرط و بهمان بهانه را می آورد. آن وقت غربگراها به راحتی می خواهند اهرم فشار #گام_سوم کاهش تعهدات را به امید تقویت این وعده ی سرخرمن بی اثر کنند.
پ. ن۱: دیگر #شرق چکار باید بکند که باور کنیم سرباز طرف مقابل است؟
پ. ن۲: این عملیات های رسانه ای ضرورت برداشتن گام سوم را محکم تر می کند.
قصههای واقعی که فراموش شدهاند
«بانوی سردار» روایتی از رشادت زنان ایرانی/ خبرگزاری فارس- «در این کوهستان زنی میزیسته که برابر ۱۰۰ مرد، در سرنوشت تاریخ معاصر ایران دخیل بودهاست. منظورم بیبی مریم بختیاری است، که وقتی در جنگ بینالملل اول، ایرانیان وطنخواه ابتدا از اولتیماتوم روس و بعد از هجوم انگلیسیها، ناچار به مهاجرت و آواره کوهستان شدند، این زن نامدار، همه آنان را پناه داد.
این تعابیر را باستانی پاریزی، مورخ شهیر معاصر، درباره #سردار_مریم از زنان تاثیرگذار در سیاست ایران گفته که مبارزات مهمی با استعمار انگلستان داشته است.
این روزها نمایش سریال بانوی سردار بهانه خوبی برای یادآوری رشادتهای اوست. آنچه ماحصل تلاشهای سردار #مریم_بختیاری است، برگ مهمی از صفحات سیاست در تاریخ ایران را ورق زده و شاید کمتر به اهمیت آن پرداخته شده و امروز جز با زبان نمایش و تصویر قابل انتقال به عرصه عمومی نیست...
سید:
ظریف:نمیدانم چرا انقلابیون زیر کولرنشین میخواهند افتخارات کشور را تبدیل به سرشکستگی کنند.
- واقعاً ببخشید! ما اینجا زیر کولر بودیم و شما در صحرای سوزان و کویری لوزان و ژنو و وین و پاریس، بی برق و بی کولر مشغول مبارزه بودید.
باشه بزرگوار! اصلاً برجام آفتاب تابان! برجام ماه بدخشان! برجام گلابی! هلوشو بدم؟ لیموشو بدم؟!
"فریدابراهیمی"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سکانس جذاب و تاملبرانگیز سریال «بانوی سردار»
🔻داعیهی دینداری و مردمداری دارند و در کاخ زندگی میکنند!
🔻سرباز بختیاری برای سکه نمیجنگد، برای ایمانش میجنگد!
@Drsalaam
🔴 چند نکته در باب انتقام حزب الله از رژیم صهیونیستی
بعد از تجاوز رژیم صهیونیستی به مناطقی از خاک لبنان در هفته گذشته، سید حسن نصرالله، وعده انتقام و پاسخگویی را به رژیم صهیونیستی داده بود. وعده ای که به گفته تحلیلگران و رسانههای جهانی باعث ایجاد وحشت و دستپاچگی رژیم صهیونیستی در برابر نحوه پاسخگویی حزب الله، شده بود و تحرکات ارتش این رژیم جعلی در مرزها را هم بیشتر کرد.
اما مدل پاسخ حزب الله به این تجاوز رژیم صهیونیستی و عنوانی که دربیانه صادره خود از آن نام برد چند نکته را به ذهن متبادر میکند که لازم است به آن اشاره کنیم.
1. در بیانیه حزب الله آماده است که این حمله توسط گروه شهدای چند روز قبل برای انتقام خون آن دو شهید انجام شده است. همین عنوان کوتاه برخی تحلیلگران را بر این میدارد که این عنوان اعلامی توسط حزب الله با هدف حفظ موقعیت وحشت در اسرائیل بوده و احتمالا پاسخ لبنان به تجاوز رژیم صهیونیستی در جای دیگر و زمانی بعد خواهد بود.
2. تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک لبنان، در شب و با پهپاد انجام گرفته که به مثابه یک دزدی شبانه بود و حاکی از بزدلی رژیم صهیونیستی است. اما پاسخ حزب الله، اولا در روز روشن و جلوی دوربین های تلوزیونی انجام شد و ثانیا توسط نیروی های زمینی همان گروهی که مورد حمله قرار گرفته بود انجام شد. تا این پیام را به رژیم صهیونیستی منتقل کند که اگر در شب به ما حمله کنید، در روز دنبالتان خواهیم کرد.
3. نحوه، زمان و مکان این پاسخ حزب الله به تجاوز رژيم صهيونيستي، پیام دیگری هم برای جبهه صهیونیستی دارد که معادلات میدانی صحنه جنگ و نبرد تغییر کرده و بعد از هرگونه تجاوز باید منتظر مشت محکم جبهه مقاومت باشد.
پ.ن: بعدا ابعاد این پاسخ را بیشتر بررسی خواهیم کرد.
تحلیل عملیات حزبالله
🔸 روز گذشته موشکهای حزبالله یک زره پوش ارتش رژیم اشغالگر را مورد هدف قرار دادند. ژنرال "يائير گولان" معاون سابق ستاد ارتش اسرائیل توییت کرد: #حزبالله وعده داده بود که انتقام خون کشتگان خود را میگیرد و امروز به وعدهاش عمل کرد.
💠 در این زمینه نکاتی گفتنی است:
🔻۱. در موارد مشابه، جنگندههای اسرائیلی به پرواز درمیآمدند و دستکم دیوار صوتی میشکستند؛ ولی این بار تلاویو در پاسخ به عملیات مقتدرانه حزبالله، #دشت مارون الراس را با توپخانه گلولهباران کرد. اقدامی شکلی برای آرامسازی افکار عمومی سرزمینهای اشغالی.
🔻۲. عکسالعمل رژیم صهیونیستی بدین معناست که:
🔹اولا ؛ تل اویو دقیقا پیام عملیات حزبالله را گرفته لذا به دلایل مختلف از جمله وضعیت شکننده داخلی، اسرائیل نمیتواند درگیری را ادامه بدهد و بهدنبال مدیریت رویارویی است. یعنی بازگرداندن شرایط به وضعیت عادی. پس از عملیات حزبالله، حرکت میانجیها و تماس واسطهها آغاز شده است و امیدوارند تا ۲۴ ساعت آینده وضعیت اضطراری پایان یابد.
🔹ثانیا ؛ رژیم صهیونیستی در انتظار عملیات بزرگتری است و در تلاش است با واسطهگری مانع عملیات بزرگتر شود.
🔹ثالثا ؛ جالب است که اسرائیل عملیات حزبالله را معقول، متناسب و همسطح عملیات خود میداند لذا توقع دارد که حزبالله بیش از این ادامه ندهد. این موفقیت بزرگ و ارزشمندی است که علاوه بر به نمایش گذاشتن سطحی از بازدارندگی، به معنای #تثبیت_معادله قدرت توسط حزبالله است.
توییت ترامپ درباره ایران ماهواره جاسوسی آمریکا را لو داد
🔹رادیو ملی آمریکا گزارش داد که توییت اخیر ترامپ در مورد یک حادثه مرتبط با برنامه فضایی ایران، به لو رفتن نوع ماهواره جاسوسی آمریکا منجر شده است.
🔹«مارکو لنگبروک» از رصدکنندگان سامانههای ماهوارهای گفته است تقریبا تردیدی وجود ندارد که عکسی که ترامپ از انفجار در سایت پرتاب موشک سمنان منتشر کرده، توسط ماهواره موسوم به «USA 224» گرفته شده است.
🔹این ماهواره که در سال ۲۰۱۱ توسط دفتر شناسایی ملی آمریکا به فضا پرتاب شد، یکی از محرمانهترین ماهوارههای آمریکاست و تقریبا تمام اطلاعات مربوط به آن سری نگه داشته شده است.
🔹لنگبروک گفته است: این در اصل یک تلسکوپ بزرگ است که به تلسکوپ هابل چندان هم بیشباهت نیست، اما به جای آنکه به ستارهها نگاه کند، رو به زمین است و از تمام جزئیات عکسبرداری میکند.
🔸«ملیسا هنهام» از کارشناسان تصویربرداری ماهوارهای نیز میگوید: تصور میکنم که رقبای [ایالات متحده] هم این تصویر را بررسی خواهند کرد و آن را مهندسی معکوس میکنند تا دریابند که سنسور آن چطور کار میکند و در آن از چه نوع تکنیک پس از تولیدی، به کار رفته است.
آیا ترامپ دوباره رئیسجمهور میشود؟
🔻 در دوسال و هفت ماهی که از انتخاب آقای ترامپ میگذرد، اکثر مردم آمریکا دریافتهاند که وی شخصیتی ناهنجار دارد، نژادپرست است، زنان و اسپانیاییتبارها را تحقیر میکند، دروغگویی قهار است، به اخلاق متعارف جامعه پایبند نیست و به نئونازیها هم گوشه چشمی دارد.
🔹 اما ظاهرا جمعیت قابلتوجهی از رایدهندگان آمریکایی هنوز از او طرفداری میکنند. این در حالی است که تقریبا همه نظرسنجیها او را از رقبای خود عقبتر اعلام میکنند که البته این نکته جای تعجب ندارد.
🔹 در هفتههای اخیر، بخت به مخالفان ترامپ روی خوش نشان داده است. از زمانی که ترامپ جنگ تجاری نسنجیدهای را با چین آغاز کرد، اقتصاد آمریکا حوادث نگرانکنندهای را تجربه کرده است.
🔹 در همین حال، رشد اقتصادی آلمان، در فصل دوم سال جاری منفی شد. انگلستان نیز در فصل دوم سال رشد منفی را تجربه کرد. و از همه اینها مهمتر،رشد اقتصادی چین کند شده است.
🔹 جنگ تجاری ترامپ و چین که هر روز شعلهورتر میشود، اقتصاد هر دو کشور (و البته بسیاری از کشورهای دیگر را) تضعیف کرده است.
🔹 به گفته تحلیلگران آمریکایی هنوز نمیتوان از بروز قطعی رکود (به معنای رشد منفی اقتصاد در دو فصل پیاپی) قبل از انتخابات ۲۰۲۰ مطمئن بود؛ اما تقریبا همه صاحبنظران کسادی بازارها را قبل از انتخابات آینده ریاستجمهوری آمریکا، قطعی میدانند.
🔹 کسادی بازارها و احتمالا رکودی که در پی آن خواهد آمد، برای نامزدهای رقیب موهبتی است که درست به نقطه قوت ترامپ ضربه میزند و پیروزی او را در انتخابات بعدی بسیار دشوار میسازد.
🖌 #قبادی
گرای نفتی دولت به استکبار ، ناآگاهی یا بلاهت؟؟!!
🔸مسئولان دولتی بارها در سخنان خود پیرامون برجام و توقعات ایران از کشورهای اروپایی برای اجرایی شدن آن بر کلید واژه فروش نفت و انتقال پول آن به ایران تاکید کرده اند.
🔹در آخرین مورد، جناب دکتر ربیعی سخنگوی دولت هدف از سفر آقای عراقچی به پاریس را بررسی فروش نفت ایران و بازگشت پول آن عنوان و محوریت تمام تقاضاهای ایران از غرب در برجام را به این خواسته منحصر کرد.
🔸قابل کتمان نیست عدم فروش نفت و موانع بانکی در بازگشت پول آن به ایران توانسته مشکلات عدیده ای را ایجاد کند و بی شک بخشی از خواسته های ما در برجام رفع همین موانع بوده است اما تقلیل تمام خواسته ها و دغدغه های جمهوری اسلامی به تداوم چرخه صادرات نفت در یک نگاه تحلیلی، جز آسیب و ارسال پیام ضعف و عجز نمی تواند باشد.
🔹رهبر معظم انقلاب بارها بر لزوم کاهش وابستگی اقتصاد ملی به فروش نفت علی الخصوص به صورت خام تاکید نموده اند و تحریم های کنونی را فرصت مناسبی برای اجرایی سازی این آرزوی دیرینه نامیدند؛ تصمیمی مهم که اگر اجرایی شود می تواند بسیاری از ابزارهای فشار استکبار جهانی را کند و تحریم ها را بی اثر سازد.
🔸بسیار روشن است که غرب نقطه ثقل فشار خود برای تغییر رفتار ایران را بر مسئله درآمدهای کشور قرار داده است و بدلیل تکیه بیش از اندازه کشور بر فروش نفت، محوریت عدم خرید و بلوکه شدن پول فروش نفت در بانک ها توسط معماران تحریم ها انتخاب شده است.
🔹آیا اگر تمام خواسته خود را از مذاکرات و تعهدات غربی به اینکه اجازه دهند مجدد نفت بفروشیم تقلیل دهیم پیامی حاوی ضعف و استیصلال نظام اسلامی مخابره نکرده ایم؟
🔸آیا شاهدی عیان تر از عجز لابه برای فروش یک بشکه نفت بیشتر و انتقال پول آن به ایران می تواند نظام استکبار را از موفقیت سیاست های خود مطمئن سازد ؟
🔹چرا دولتیان به جای پیام هایی که بیانگر ضعف و تاثیرگذاری تحریم هاست، حداقل در ظاهر از موضع قدرت، سیاست های کاهش وابستگی به نفت را تبلیغ و در رسانه های خود فریاد نمی زنند؟
🔸سال 1388 استکبار جهانی خود را در لبه پرتگاه ناکارآمدی تحریم ها دید و اگر نبود بلاهت برخی افراد که سرباز بی مزد و مواجب فتنه غربی_عربی_عبری شدند بی شک همان موقع تحریم ها به زباله دان تاریخ منتقل می شد.
🔹اکنون نیز ارسال پیام ضعف و التماس از طرف مسئولان کشور و مردان سیاست خارجی در حالیکه طرف غربی دچار شک پیرامون تحریم و تاثیر آن شده، نتیجه ای جز دمیدن روح تازه در نظام ظالمانه تحریم ها نیست.
🔸امید است این رویه نامیمون و شوم تا خسارات بیشتری به بار نیاورده با اندکی تدبیر تغییر کند.
هدایت شده از سید جلال حسینی
مقام معظم رهبری:
عزیزان من !
همه ی دوران زندگی ما،جنگ اُحد است!
اگر به سمت غنیمت رفتیم ، ورق برمیگردد.
دیدید که در جنگ احد ورق برگشت...!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مداحی سوزناک سید رضا نریمانی شب سوم محرم
چشماتو نبند تا چشمامو نبندم
تو گریه نکن قول میدم که بخندم
🔴 هجوم پیمانکاران به #انتخابات_مجلس!
🔹مجلس شورای اسلامی، بالاترین رکن نظارت بر دستگاه های دولتی و حاکمیتی و خصوصی است که می تواند ریل گذار حرکت نظام سیاسی و قوه مجریه باشد. مجلس می تواند با قانونگذاری و تصویب طرح ها و لوایح گوناگون و قوانین مختلفه، برای سیاست، فرهنگ و اقتصاد کشور ریل گذاری کند و همچنین با نظارت مستمر بر تمام دستگاه ها، اجرای صحیح و درست قوانین را پیگیری کند و اگر مشکل، معضل یا فسادی را رصد کرد، با اقداماتی قانونی مسائل را حل نماید.
🔸امروز عموم مردم اعم از نخبگان سیاسی و فرهنگی و افراد عادی جامعه، در این تردید ندارند که مجلس فعلی بود و نبودش در کشور اهمیت ندارد! وضعیت اقتصادی مردم طی سالهای اخیر زیرورو شده، دارایی آنها کاهش پیدا کرده، هزینه های زندگی بسیار افزایش یافته، قیمت ارز و دلار و پراید و مسکن و خوراک و پوشاک به شدت متورم شده، اما هیچ اراده ای بر مجلس حاکم نیست که برای حل مشکلات ملت و دولت، کاری شود!
🔹در شرایط بحران اقتصادی اخیر همگان دریافتند که عموم نمایندگان مجلس نتوانستند به وظایف خود عمل کنند. باری از دوش ملت برنداشته و جلوی رهاشدگی اقتصاد را نگرفته اند. دولتمردان به هر شکلی خواستند از مجلس سواری گرفتند و هر طرح و برنامه ای که می خواستند را بدون اذن و اجازه مجلس اجرا کرده و در عمل مجلس را به هیچ هم حساب نکرده اند!
🔸سیاست خارجی واداده 6 سال اخیر و انفعال محض دولت تدبیر و امید در برابر دولت های غربی و همچنین بی توجهی و قطع ارتباط مؤثر با کشورهای همسایه و عدم توجه به ۶۰۰ میلیون نفر هم مرز هم نتوانست مجلس به خواب رفته فعلی را از خواب خرگوشی بیدار کند! دولت فعلی به امید ارتباط و عنایات دولت های غربی، ۶۰۰ میلیون نفر هم مرز را فراموش کرده که میتوانست از طریق تجارت با همین ۶۰۰ میلیون این وضعیت را سامان بخشد؛ اما دردناک تر سکوت و همراهی مجلس شورای اسلامی به ریاست علی لاریجانی با این وضعیت است.
🔹خیلی از نمایندگان فعلی به جای انجام وظایف قانونی خود که همان نظارت بر دستگاه های اجرایی کشور و خاصه حوزه انتخابیه خویش و قانونگذاری است، به امور فرعی و پیمانکاری و دلال بازی و عزل و نصب و دخالت های بیجا در امور اجرایی استان و شهر خود پرداخته اند!
🔸برخی از نمایندگان خوزستان نیز از این دست افراد بوده اند که به جای پیگیری حق و حقوق استان، شهر و روستاهای حوزه انتخابیه خود، بیشتر به فکر امور فرعی و عزل و نصب و دخالت در امور اجرایی و جزئیات ادارات و دلال بازی بوده اند!
🔹حالا هم چندماه قبل از انتخابات، پیمانکارانی را شاهدیم که برای انتخابات فعالیت می کنند! شاید تا پیش از این پیمانکاران سعی می کرده اند در پشت پرده به حمایت مالی و معنوی از کاندیداهای مورد حمایت خویش بپردازند اما در دوره اخیر، دلالی و پیمانکاربازی نمایندگان کار را به جایی رسانده که پیمانکاران ترجیح داده اند خود شخصاً وارد گود انتخابات شوند! وقتی هم پولش را دارند هم حمایت معنوی در دستگاه های حاکمیتی و دولتی، هم قیافه و هم فکر و سیاسی بازی اش را! پس چرا پول خودشان را برای دیگران خرج کنند؟ تازه نیاز نیست پول آنها به واسطه نمایندگان خرج شود و نمایندگان پزش را بدهند که ما به فلان اداره یا فلان شرکت یا فلان مؤسسه کمک کرده ایم!
🔸نمایندگان معمولاً دستشان در جیب پیمانکاران بود و بدون اجازه از آنان، پولشان را در هرجایی می خواستند خرج می کردند! به تعدادی از فقیر فقرا کمک بلاعوض می کنند، به برخی وام 5 میلیونی و ۱۰ میلیونی می دهند، به برخی از زوج های جوان جهیزیه اهدا می کنند، به برخی مساجد و حسینیه ها کولر اهدا می کنند اما حالا پیمانکاران متوجه شده اند که چه کلاهی سرشان رفته! هرچند پیمانکارن هیچوقت کلاه سرشان نمی رود بلکه بجای ۱۰ میلیونی که می بخشند یک پروژه چندمیلیاردی دست گیرشان می شود! اما حالا دریافته اند که خودشان رسماً و علناً وارد گود انتخابات شوند! وقتی رئیس جمهور و وزرا در سفرهای شهرستانی خود، شب را در خانه باغ های پیمانکاران اتراق می کنند باید هم آنها احساس کنند که دیگر خودشان باید وارد صحنه شوند!
🔹حال باید منتظر ماند و دید که آیا ملت که تا حالا به برخی از نمایندگانِ پیمانکاران رأی می داده اند، از امروز به خودِ پیمانکاران رأی می دهند؟!
✍داود مدرسی یان