چالش حقیقیها در نهاد اجماعساز جدید/ کدام اصلاحطلبان ناراضی هستند؟
🔺اصلاحطلبان همه تلاش خود را میکنند تا با تشکیل سازوکار انتخاباتی جدید و تصمیمگیری درباره کاندیدای نهایی خود را به رقابتهای ۱۴۰۰ رسانده و از گردونه قدرت جا نمانند. چالشهای این جریان بیش از آن است که به این سادگیها مرتفع شد. حواشی و ایرادات بسیاری که به تشکیل نهاد جدید وارد میشود، مصداق این مدعا است.
🔺مثلا انتشار اسامی اعضای حقیقی با واکنشهای متفاوتی از سوی طیفهای مختلف جریان اصلاحات همراه بوده است. این طور که گفته میشود، برخی احزاب مثل اتحاد ملت از ترکیب اعلامی راضیتر و برخی دیگر مثل کارگزاران خیلی راضی نیستند.
آیا اردوغان حماس را به تلآویو میفروشد؟
🔻 #زمانـــه| روزنامه صهیونیستی آحارونوت مدعی شده که رژیم صهیونیستی از سرگیری روابط با ترکیه را مشروط به تعطیلی دفتر «حماس» در استانبول کرده است.
🔹جنبش حماس بعنوان شاخه فلسطین «اخوان المسلمین» گرچه حکم برادری برای حزب حاکم ترکیه دارد، اما ظاهرا آنکارا بار دیگر بدلیل پیروزی بایدن، تصمیم به تلطیف فضا با تلآویو گرفته است.
🔹 برخی اخبار حکایت از آن دارد که دولت ترکیه تمایل خود به این موضوع را به اشکال مختلف نشان داده و علاوه بر استقبال از اعلام آمادگی «الهام علیاف» برای میانجیگری، مسیری مخفی جهت مذاکره رئیس سازمان امنیت خود با مقامات صهیونیستی فراهم آورده است.
🔹نکته مهم اینجاست که در موارد قبلی یعنی برقراری روابط با اعراب، این تلآویو بود که مشتاقانه شروط اعراب را میپذیرفت، اما این بار با وجود اظهار تمایل آنکارا، تلآویو پیششرطهایی از جنس تعطیلی دفاتر حماس گذاشته است.
🔹باید دید آیا ترکیه همچون گذشته برای پیگیری رویکردهای سیاسی از اعتقادات ایدئولوژیک عبور خواهد کرد یا مسیر اشتباهی را که سالهاست دنبال میکند تغییر خواهد داد.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
ظریف: ادعاهای آمریکا درباره توافقات هیچ وقت اجرا نمیشود
🔹آمریکا کشوری بود که از برجام خارج شد و تعهداتش را نقض کرد، الان هم وظیفه آمریکاست که به برجام بازگشته و تعهداتش را اجرا کند.
🔹به محض اینکه آمریکا تعهداتش را اجرا کند و ما نفع اجرای این تعهدات را ببینیم، ما هم تعهدات خود را به صورت کامل اجرا میکنیم و این توسط رهبری اعلام شده است.
🔹امیدهایی که اعضای دولت جدید آمریکا دارند و ادعا میکنند که ایران باید به توافق هستهای بازگردد، نه منطقی است و نه هیچ وقت اجرا خواهد شد.
@Farsna
هدایت شده از جهادگران تبیین بسیج
رهبر انقلاب اسلامی:
تبیین اساس کار ما است.
ما با ذهنها مواجهیم،
با دلها مواجهیم؛
باید دلها قانع بشود.
اگر دلها قانع نشد، بدنها به راه نمیاُفتد،
جسمها به کار نمیاُفتد؛
🎀 این فرقِ بین
تفکّر اسلامی و تفکّرات غیر اسلامی است.
۱۳۹۵/۴/۱۲
سید جلال حسینی:
🔴 پاسخ به عصبانیت....
🔻 #روحانی:
🔹 من از وزیر ارتباطات تشکر میکنم. کسی را برای افزایش پهنای باند نمیتوان محاکمه کرد
🔹اگر میخواهید محاکمه کنید؛ من را محاکمه کنید، دستور من بوده است!
✅ #پاســـخ:
🔹اولا شما که اختیارندارید چطور چنین دستوری صادر فرمودید!!
🔹ثانیا پهنای باند را به عنوان آدرس غلط برای فریب مردم طرح نکنید.
🔹دولت ۸۰۰ میلیارد پول از مردم برای اینترنت زیادی گرفته پس دهد و قماربازی در فضای مجای را تعطیل کند. ممنون
🖌 #عبدالله_گنجی
🔴 اشارهای گذرا در یک موضوع حاشیهای
🔹 در چند روز گذشته، اظهار نظر یکی از کارشناسان در برنامه زنده شبکه چهار، حاشیهساز شده است. سوای اینکه اظهارات کارشناس دلسوز و انقلابی برنامه مذکور صلاح بود مطرح شود یا خیر و اینکه تعبیر بکاررفته مناسب نبود اما چند ملاحظه در این رابطه وجود دارد.
🔻۱. قواعد و اقتضائات برنامه زنده مشخص است و بالاخره طبیعی است که خطای لسانی و سهوی به وجود آید. هم چنین اگر قرار باشد همه اظهارات مهمانان بدون نقص و خطا باشد میبایست برنامه زنده تلویزیونی اجرا نشود که در این صورت فضای آزاد گفتگو و نقد و مباحثه وجود نخواهد داشت.
🔻۲. بعد از حاشیه ایجاد شده، ارکان مختلف صدا و سیما با بیانیه و اعلام نظر صریح، نسبت به اصلاح اشتباه صورت گرفته اقدام کردند. میتوان گفت عذرخواهی رسمی ریاست صدا و سیما، #زیادهروی بود و اصولا خطای طبیعی صورت گرفته بود و نیازی به عذرخواهی مسول سازمان نبود. شان رئیس سازمان نبود که در این قضیه ورود کند و البته نجابت افراطی!!! ایشان با عدم دعوت وی به جلسه هیات دولت همراه شد و رئیس دفتر رئیس جمهور با پررویی اعلام کرد در برخی از برنامههای صدا و سیما مخالفان دولت دعوت میشوند!!!
🔻۳. پافشاری ارکان مختلف دولت (رئیس جمهور، وزرا، رئیس دفتر رئیس جمهور و.. ) و تیم رسانهای همراه با آنها در این موضوع، قابل تامل است. به نظر میرسد برخیها دنبال بهانه و حاشیه میگردند تا پاسخگوی عملکرد ضعیفشان نباشند.
🔻۴. این حجم از پردازش و تمرکز بر حاشیهها، به نوعی استارت فضاسازی و #قطبیسازی جهت انتخابات آتی است.
🔻۵. وارد شدن به فاز پردازش حاشیهها یک خطای راهبردی است. چرا که مردم نیاز دارند منصرف از اشتباهات موردی و موضوعات نقطهای، تحلیل جریانی از مدل مدیریت دولت داشته باشند و به یک جمع بندی منطقی و جامع از مسائل کشور برسند و نه اینکه با تک موضوعات، تصمیم بگیرند.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
📸رهبر انقلاب: در دههفجر بر سر در خانهها پرچم جمهوریاسلامی بزنید
@Farsna
کوشکی: نامزد نهایی اصلاحطلبان لاریجانی است
🔴محمدصادق کوشکی از فعالان اصولگرا گفت: «یک اصل را برای فهم رفتاری اصلاحطلبان باید در نظر بگیریم. اصلاحطلبان به شدت وابسته قدرتاند و برای به دستآوری یا حفظ آن هر کاری میکنند و هر هزینهای را بر کشور تحمیل میکنند. در حقیقت آنها هیچ خط قرمزی ندارند و نمیتوان گفت اصول فکری آنها چیست و یک اصل دارد و آن حضور در قدرت است».
🔵او ادامه داد: «اصلاحطلبان یک بار با یک نامزد کاملا اصلاحطلب به نام خاتمی قدرت را در اختیار میگیرند، بار دیگر با یک نامزد میانه به نام حسن روحانی و این بار هم میخواهند با یک نامزد کاملا غیراصلاحطلب به نام علی لاریجانی وارد میدان شوند. آنها حتی اگر بدانند که با یک نامزد کاملا اصولگرا که به اصولگرایی هم مشهور است میتوانند به قدرت برسند و در دولت جایی داشته باشند، حتما از او حمایت میکنند. اصلاحطلبان فقط به دنبال سهمشان از قدرت هستند و دیگر مهم نیست فردی که قدرت میدهد، چه شخصی باشد یا تفکرش چه باشد. آنها کاملا پراگماتیسم یا همان عملگرا هستند»
حسین خمینی و هفت تیر کشی علیه خط امام
♨️ یکی از روحانیون پیاده شده از قطار انقلاب #سید_حسین_خمینی، فرزند شهید سید مصطفی خمینی است.
♨️ حسین خمینی در ابتدای انقلاب اسلامی اگرچه بسیار جوان بود اما در عرصه سیاسی به عنوان یکی از طرفداران شناخته شده جریان #ابوالحسن_بنی_صدر و #سازمان_مجاهدین_خلق (منافقین) به شمار می رفت.
♨️ او در اردیبهشت 1360 و در اوج تیره شدن روابط بنیصدر و مجاهدین خلق با امام (ره)، طی یک سخنرانی در مشهد از بنیصدر حمایت کرد و به انتقاد از دکتر بهشتی و هاشمی رفسنجانی و توهین به محمد جواد باهنر پرداخت.
♨️ حسین خمینی همچنین در سخنان خود اظهار کرد: کشور به سوی #فاشیسم میرود که این از گذشته خطرناکتر است. او حکومت ایران را حکومتی #استبدادی دانست که رنگ دین به خود گرفتهاست!
♨️ مردم که از این سخنان آزرده شده بودند، به او حمله کرده و علیه اش شعار دادند. حسین خمینی که سلاح کمری به همراه داشت، دست به سلاحاش برد اما بچه های کمیته جلوی او را گرفته و مانع از تیراندازی او شدند.
♨️ از همانجا پیغام به امام داده می شود که آقای سید حسین خمینی نوه شما در مشهد از بنی صدر دفاع کرده، مردم به او هجوم آوردند و او دست به اسلحه برده است، ما چه کار کنیم؟
♨️ امام به مرحوم آیت الله اشراقی می فرمایند که به مسئولین کمیته مشهد پیغام دهید که سید حسین خمینی تحت الحفظ به تهران اعزام شود و اگر دست به سلاحش برد او را با تیر بزنند!
درآمد صنعت بازی، ۲۲ برابر درآمد نفتی ایران!
🔺امیر ناعمی، پژوهشگر در یادداشت خود در روزنامه «فرهیختگان» نوشت:
🔹 هنگامی که در دهه ۷۰ و ۸۰، صحبتی از مقوله بازی و بهخصوص نوع رایانهای آن بین افکار عمومی میشد آن را در بهترین حالت محدود به دنیای کودکان و نوجوانان میدانستند؛ امروز اما حوزه بازی و سرگرمی هر یک خود به صنعتهایی بدل شدهاند که مبالغ هنگفت میلیون دلاری در آن جابهجا میشود.
🔹از جهت مقایسه خوب است که نگاهی به سود آورده صنعت گیمینگ در چند سال اخیر بیندازیم. بر اساس آمار منتشرشده، سود صنعت گیمینگ در سال ۲۰۲۰ میلادی بالغ بر ۱۸۰ میلیارد دلار بود که رشد ۲۰ درصدی نسبت به سال ۲۰۱۹ را نیز تجربه کرد که نشان از رشد سریع این صنعت دارد.
🔹برای آنکه حسی ملموس از این رقم داشته باشیم، میتوان آن را با درآمد نفتی سالانه کشورمان مقایسه کنیم. درآمد سالانه کشور از فروش نفت در حال حاضر حدود ۵ تا ۸ میلیارد دلار است. یعنی درآمد صنعت گیمینگ چیزی حدود ۲۲ برابر درآمد نفتی ایران است.
حجاریان (اردیبهشت ۹۶) : روحانی با یک دسته کلید آمده است/ حجاریان (بهمن ۹۹) : کلید از خودمان نبود!
🔸«سعید حجاریان» نائب رئیس شورای شهر منحله اول و از دستگیرشدگان فتنه ۸۸ و از حامیان دولت روحانی به تازگی در توئیتی نوشت: «دندانه کلید شدن، یعنی کلید از خودمان نبوده است. لازمه کلیدداری دولت و مسئولیتپذیری سیاسی لغو نظارت استصوابی و پایان سیاستورزی نیابتی است».
🔸اگر اظهارنظر افراطیون اصلاح طلب درباره نظارت استصوابی و نسبت آن با شایسته سالاری و کارآمدی صحیح بود، باید شورای شهر اول تهران که امثال حجاریان در آن حضور داشتند، به یک الگوی بی نظیر از کارآمدی و رسیدگی به امور مردم در میان افکارعمومی تبدیل می شد.
🔸مغلطه حجاریان با «کلیدِ روحانی» در حالی است که دولت روحانی، «دولتِ اصلاح طلبان» است. به همین خاطر بود که «محمدرضا خاتمی» در سال ۹۶ تاکید کرد که «ما اصلاح طلبان تضمین روحانی هستیم».
آشوبگران در ایران آزادانه هر غلطی می کنند ولی در اروپا با آنها به شدت برخورد می شود.
🔹پلیس هلند ادمین ۱۹ ساله یک گروه تلگرامی که اعضا را دعوت به تظاهرات و آشوب علیه سیاستهای کرونایی دولت میکرد را شناسایی و بازداشت کرد.
🔸پلیس گفته است که به دنبال سایر افراد دعوت کننده به آشوب است.
🔹آشوبها در چند شهر هلند و از آغاز اعلام منع رفت و آمد (۹ شب تا ۴ صبح) در اوایل هفته گذشته آغاز و تنها سه شب ادامه داشت.
🔹به گزارش وزارت امنیت و دادگستری هلند، ماشین و حساب بانکی تعدادی از آشوبگران که در آشوبهای دو روز گذشته به اموال مردم اسیب زده اند ضبط و بلوکه شد. طبق حکم دادگاه خسارات باید از محل اموال بلوکه شده جبران شود
🔸مقایسه کنید با فتنه گران آشوبهای سال ۸۸ ایران که از خرداد تا بهمن آن سال مشغول تهییج و تحریک در کشور بودند و بعد از آن نیز با برخوردی رحمانی خیلی هایشان در مصادر دولتی در دولت روحانی مشغول به مدیریت و وزارت شدند.
الزامات خنثی سازی آثار تحریف
🔻 #زمانـــه| در آستانه چهل و دومین سالگرد انقلاب اسلامی آنچه که آینده انقلاب را تضمین خواهد کرد #امیدآفرینی صادق با صبر و تلاش و جهاد همه جانبه است. در مقابل این امید آفرینی تحریف واقعیات قرار دارد.
🔹 دروغ گویی، بزرگ نمایی، کوچک نمایی، فقط سیاهی ها را دیدن، کتمان فضایل، تعمیم ضعف ها و خطاها، شهرت طلبی با تلخی ها، تحریک احساسات غیر منطقی مخاطبان، تحریف انگیزه ها، آمیختن اباطیل با حقایق، از گونه های تحریف جریان تحریف است.
🔹 با توجه به گونه های زیاد و گاهی نامرئی آن، رفع مطلق تحریف کاری ناممکن یا حداقل کاری سخت و دشوار است؛ بنابراین خنثی سازی تحریف در اولویت است.
🔻 براخی الزامات، راهکارها و تاکتیک ها جهت خنثی سازی تحریف عبارتند:
1️⃣ باور به وجود تحریف
🔹بدانیم تحریف _ حقیقت، واقعیت دارد و توهم و پندار نیست. مقام معظم رهبری می فرمایند: "تحریف امری جدی و خطر بزرگی است و دست تحریف وجود دارد."
2️⃣ رصد گونه های تحریف
🔹تحریف در گونه های زیاد و به روز شده رخ می دهد. هر فرد و نهادی موظف است با رصد دقیق گونه های تحریف_ محدوده وظیفه خودش، با آن مقابله کند.
3️⃣ روشنگری
🔹در مقابل جریان تحریف جریان روشنگری قرار دارد. بصیرت_ بیشتر ، کاهش اثر پذیری از جریان تحریف را در پی دارد. روشنگری بر اساس حق و صداقت، بصیرت ر ا افزایش می دهد. "جریان روشنگری" علاوه بر اینکه باید همانند جریان تحریف، یک حرکت سازمان دهی شده، هدفمند و مستمر باشد از دو ویژگی مهم دیگر نیز باید برخوردار باشد؛ اول ابتکار عمل داشتن و منفعل نبودن و دوم تهاجمی بودن.
4️⃣ حضور آگاهانه ، فعال و جریان ساز:
🔹حضور جریان ساز در فضای مجازی
بیشترین و متنوع ترین تحریف ها در فضای مجازی رخ می دهد. مقابله با آن جز با حضور جریان ساز ممکن نیست. مقام معظم رهبری چندین سال است که در گفتمان خود هوشیاری در فضای مجازی،با حضور فعال، آگاهانه و جریانساز را مطالبه می کنند.
"دستگاههای مختلفی در فضای مجازی حضور دارند، اما حضور در این فضا باید یک حضور جریانساز باشد، "
5️⃣ امید آفرینی
🔹هدف جریان تحریف دمیدن روح ناامیدی و یاس در جامعه به ویژه دلدادگان انقلاب اسلامی است. این نقشه شوم با دمیدن امید صادق در جامعه خنثی می شود. تببیین صحیح و مستند واقعیات جامعه، پخش اخبار امید بخش، موثق، بهنگام و فراگیر، فعالیت های جهادی. حمایت از اقشار ضعیف، همراهی مسئولان با مردم امید صادق را در جامعه زنده نگه می دارد.
6️⃣ تردید زدایی
🔹 از اهداف تحریف، تردید افکنی با هدف شکستن و تضعیف اراده های مسئولان و مردم است. تردید زدایی با تقویت ایمان و اعتقاد، پاسخ گویی به شبهات، مناظره های علمی، کرسی های آزاد اندیشی، این هدف تحریف را خنثی می کند.
راز_عصبانیت|چرا روحانی عصبانی بود؟!
🔻 #زمانـــه | شخص چناب روحانی بهتر از هرکسی میداند که آذری جهرمی برای چه موضوعاتی احضار شده است و شاید لحن و عصبانیت ایشام عجیب به نظر برسد. در کنار دیدن لحن و عصبانی مسبوق به سابقه ایشان خواندن چند نکته کوتاه در این خصوص مفید خواهد بود:
1️⃣ شاید روحانی از احضار آذری جهرمی به عنوان یکی از اعضای کابینه احساس ترس کرده است؛ چرا که گمان می کند احتمال دارد روند تشکیل و رسیدگی قوه قضائیه به پرونده های سایر افراد مسئله دار دولت دوازدهم به خاطر فعل و یا ترک فعل هایی که داشتهاند سرعت و شدت بگیرد.
2️⃣عصبانیت جناب روحانی ، چند روز بعد از خبر صادر شدن حکم مهدی جهانگیری و پوری حسینی رئیس سابق سازمان خصوصی سازی میتواند معنای خاصی داشته باشد.
3️⃣ دست خالی روحانی در هشت سال مدیریت دولت نیز می تواند موضوع دیگری باشد تا رئیس جمهور را مجاب کرده باشد تا با این ادبیات و حملات همه جانبه پوششی بر اعتراضات افکار عمومی به ناکارآمدی دولت ایجاد کند.
4️⃣ تلاش برای دوقطبی سازی نیز موضوعی است که در هفت و نیم سال گذشته به خوبی دیده شده است. عبارت «از تمام قوا، نیروهای مسلح، مردم و آنهایی که با دولت خوب نیستند و با دولت در رقابتند و یا با دولت قهرند خواهش می کنم که در این شش ماه بگذارید ما کار کنیم» می تواند دلیلی بر تائید این موضوع باشد. البته که در دل این دوقطبی سازی، تلقین سناریوی «همه علیه ما هستند» و «نمیگذارند کار کنیم» نیز نهفته است.
5️⃣ ناراحتی رئیس جمهور از اینکه شرایط جامعه همچون مذاکرات ابتدایی برجام باب میل دولتمردان نیست و افکار عمومی اصرار برخی دولتمردان برای ذوق زدگی از حضور بایدن را بر نمیتابند شاید موضوع دیگری باشد. خصوصا آنکه مردم دریافته اند که برخی از مسئولان صرفا میخواهند بایدن به برجام برگردد و نه آنکه تحریم ها رفع شود.
آیا استیضاح ترامپ به نتیجه خواهد رسید؟!
🔻 #زمانـــه| سنا با استیضاح دونالد ترامپ، رئیسجمهوری این کشور به اتهام تحریک اغتشاشگران برای حمله به کپیتولهیل موافقت کرد. اما در نشست روز سهشنبه سنا صرفا ۵ عضو حزب جمهوریخواه با دموکراتها برای محاکمه ترامپ همصدا شدند و سایر جمهوریخواهان استیضاح رئیسجمهوری آمریکا را غیرقانونی قلمداد کردند.
🔹 به این ترتیب در جریان رایگیری روز سهشنبه در سنا ۵۵ سناتور به قانونی بودن و ۴۵ تن دیگر به غیرقانونی بودن استیضاح رای دادند. ترکیب مجموع آرا نشان میدهد استیضاح ترامپ که قرار است ماه فوریه برگزار شود موفقیتآمیز نخواهد بود و حکم برائتش صادر خواهد شد؛ چراکه برای محکوم کردن رئیسجمهوری پیشین این تصمیم باید توسط دو سوم مجلس سنا تایید شود که در چنین شرایطی حداقل ۱۷ سناتور جمهوریخواه باید با تمامی نمایندگان دموکرات همصدا شوند.
🔻 #اهمیت_استیضاح | استیضاح در صورت به نتیجه رسیدن، ترامپ را از تصدی مقامات دولتی و حضور مجدد وی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ ممانعت مینماید. به همین علت، این استیضاح چیزی فراتر از یک عمل نمادین است.
استراتژی تَکراری غربزده ها
⛔️ شانتاژ رسانه ای اصلاح طلبان در روزهای اخیر رنگ و بوی جدیدی به خود گرفته است.
❓سؤالی که ممکن است برای مردم به وجود آید این است که چطور مباحثی مانند سخن آیت الله صدیقی، سیلی نماینده مجلس و ادبیات منقلی در دوهفته اخیر در صدر اخبار قرار میگرد اما از اخبار گرانی، بورس، قاچاق ارز و... خبری نیست؟
❓چرا در میان اخبار رسانه ها از بودجه1400 که سراسر همراه با ایراد و ابهام است سخنی در میان نبود؟
چرا مسائل مهمی مانند گرانی، تعطیلی کارخانه ها، بیکاری، قطعی مدام برق و... مورد توجه روزنامه های اصلاح طلب قرار نگرفته اما مباحث حاشیه ای که ربطی به اقتصاد و معیشت مردم ندارد نُقل محافل اصلاح طلبی هست؟
♨️ پاسخ همه این سوالات را در استراتژی دیکته شده از سوی باغی انقلاب باید دید. #محمد_خاتمی راهبرد شکستن فضای حاکم بر کشور را اینگونه برای اصلاح طلبان ترسیم کرده: پُر کردن ذهن مردم از مباحث حاشیه ای.
♨️ ضربه زدن مدام به جبهه مقابل و تخریب مجلس انقلابی از جمله دیگر راهکارهای پیشنهادی اوست.
♨️خاتمی تَکرار می کند تا هجمه رسانه ای علیه اصلاح طلبان نباشد و فضا برای ورود بزرگان اصلاح طلب فراهم شود!
♨️او در صدد است تا مانند انتخابات های قبلی، مردم را با شعارهای پوپولیستی همچون دموکراسی، جامعه مدنی، تنش زدایی با غرب، مذاکره و ... فریب دهد و برای این کار در گام اول، رسانه های اصلاح طلب را برای #تخریب_مجلس مأمور کرده است.
آقای علی عسگری برای چه کسی تعظیم میکنید؟
✍️ #محمد_ایمانی
🔹 آقای روحانی اولش شهردار وقت (قالیباف) را به جلسات دولت راه نداد. بعدا، از رحیم پور ازغدی و ضرغامی خوشش نیامد و دستور داد آنها را به جلسلت شورای عالی "انقلاب فرهنگی" و "فضای مجازی" دعوت نکنند.
🔸 نوبت چهارم، با شهردار اصلاح طلب تهران چپ افتاد و در حالی که حناچی به اصرار او (با وجود مخالفت دستگاه های نظارتی) شهردار شده بود، دستور داد او را هم به جلسات دولت راه ندهند؛ چون شهرداری نگذاشته دولت در جماران با تخلف ساخت و ساز کند!
✅ نوبت پنجم، از رحمانی وزیر صمت عصبانی شد و ناگهان او را عزل کرد که موجب شد دولت در دشوار ترین شرایط اقتصادی مردم، به مدت پنج ماه وزیر نداشته باشد.
🔹 همین لا به لا، ده دقیقه وقت به وزیر ماخوذ به حیای آموزش و پرورش نداد تا مشکلات مهم معلمان و فرهنگیان را در میان بگذارد و بلافاصله با استعفای بطحایی موافقت کرد.
🔸 آخرین بار، او بر آقای علی عسکری رئیس صدا و سیما عضب کرد که چرا در فلان برنامه زنده شبکه چهار، از "ادبیات منقلی" درباره وی استفاده شده و حال آن که خود روحانی، پایه گذار و سر قفلی دار این ادبیات است.
💢 جالب این که عسکری به خاطر ادبیات مهمان برنامه عذرخواهی کرد اما روحانی، به خاطر ادبیات موهن خودش، نه! خب آقای روحانی با این خُلق تنگ و خودکامگی، برای چه ادای آدم های دموکرات و اهل تحمل را در می آورد؟ نوبخت و واعظی و یکی دو نفر را نگه دارد، بقیه دولتمردان را هم مرخص کند!
پایانی بر حربه بایدن درمانی
✍️ #رضا_سراج
🔹 غربگرایان از مدتها قبل تلاش کردند افکار عمومی را با موضوع انتخاب بایدن و بازگشت فوری آمریکا به برجام شرطی کنند تا با حربه "بایدن درمانی" وارد انتخابات ۱۴۰۰ گردند.
🔸 اما در آن سو "بلینکین" وزیر خارجه آمریکا در اولین نشست خبری خود، نقشه "بایدن درمانی" غربگرایان را نقش بر آب کرد. وی بدون اشاره به عهدشکنی ایالات متحده تاکید کرد :
✅ "ایران در تناقض با برجام است و مدتی زمان طول میکشد که به تبعیت برگردد و ما باید ابتدا راستیآزمایی کنیم که در حال تبعیت هستند.
🔹 اگر ایران تصمیم بگیرد که به پایبندی به برجام برگردد، ما نیز تیم قدرتمندی تشکیل خواهیم داد تا این موضوع را بررسی کنیم. اگر ایران به تعهدات خود ذیل برجام بازگردد، آمریکا نیز همان کار را میکند.
🔸 سپس از آن به عنوان بستری برای ایجاد توافق قویتر و طولانیتر که دیگر مسائل مشکلزا در روابط با ایران را برطرف کند، با کمک متحدان خود استفاده میکنیم."
💢 با این تفاسیر اظهارات بلینکین را باید پایانی بر حربه "بایدن درمانی" غربگرایان برای انتخابات ۱۴۰۰ و بیاعتباری کامل ایده و گفتمان اعتماد و تعامل با آمریکا دانست.
برنامه دولت جوبایدن برای انتخابات 1400 ایران
برخی از تحلیلگران مسائل سیاسی بر این باورند که با پیروزی جو بایدن در انتخابات آمریکا پیوند بین آمریکاییها و جریان غربگرای داخلی در ایران برای اثرگذاری در انتخابات ریاست جمهوری 1400 به طور ویژه دنبال می شود. این تحلیلگران با اشاره به اظهارات اخیر رابرت مالی مسئول میز ایران در آمریکا مبنی بر این که آمریکا میخواهد مسئله خود را با ایران حل کند، معتقدند که آمریکاییها در دوره جدید دولت این کشور برای اثرگذاری در انتخابات ایران تقلا می کنند. به گفته این گروه از کارشناسان، اراده مشترک غربگراهای داخلی و آمریکایی ها بر این است که در آستانه ایام نوروز و انتخابات 1400 بخشی از قیمتها کاهش محسوسی یابد. به گفته این کارشناسان، آمریکایی ها همچنین راهبرد تقویت دوگانه سازی مذاکره و سازش با محورهایی مانند بازگشت به برجام، موضع موشکی، موضع حقوق بشر و موضع منطقه ای و غرب آسیا را در دستور کار دارند.
مهمترین علت عدم مشارکت برخی از مردم در انتخابات
🔺شنیده شده براساس نظرسنجی یک دستگاه امنیتی، در آذرماه گذشته، ۴۲.۹ درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی گفته اند قطعا در انتخابات شرکت نمی کنند.درباره مهمترین علت این اقدام از آنان سئوال شده که ۳۲.۴ درصد مشکلات اقتصادی ۲۱.۶ درصد ناامیدی از کارامدی نظام، ۱۵.۳ درصد بی تفاوتی به سرنوشت کشور، ۱۲.۲ درصد ناتوانی نظام در حل مشکلات مردم، ۷.۱ درصد عدم حضور نامزد مورد اعتماد یا مناسب را عنوان کرده اند.
🔺در این نظرسنجی ۲۹.۲ درصد گفته اند که قطعا شرکت می کنند. این گروه در پاسخ به این که کدام گزینه رای می دهید؟ ۲۶.۷ درصد گزینه احمدی نژاد، ۲۵.۱ گزینه آیت الله رئیسی، ۱۰.۳ گزینه قالیباف، ۵.۴ درصد گزینه سید حسن خمینی، ۵ درصد گزینه ظریف، ۰.۳ درصد گزینه ضرغامی را انتخاب کرده اند. همچنین ۵۷ درصد گفته اند که خواهان مذاکره با امریکا هستیم.
🔺شرکت کنندگان در این نظرسنجی در پاسخ به این سئوال که به چه کاندیدایی قطعا رای نمی دهید، ۱۸.۵ درصد جهانگیری ، ۸.۵ درصد قالیباف ، ۶.۹ درصد لاریجانی ، ۵.۷ درصد احمدی نژاد و ۳.۸ درصد آیت الله رئیسی را اعلام کرده اند.