هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: این که میگویند رئیسجمهور قدرت اجرایی ندارد صحیح نیست. تمام بودجه و مراکز مدیریتی و مسئولیتهای کشور در دست رئیس دولت است
میزان قدرت و مدیریتهای دستگاهها و قوای دیگر دربرابر قدرت دولت کمی بیشتر از صفر است و باقی دست دولت است.
@Farsna
🔴📌 آسوشیتدپرس مدعی تلاش ایران برای نفوذ به یک پایگاه نظامی در عمق خاک آمریکا شد
🔸خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس روز یکشنبه در گزارشی به نقل از دو مقام ارشد اطلاعاتی مدعی شد که ایران در ماه ژانویه سال جاری میلادی (دیماه 1399) قصد داشته است که به پایگاه نظامی فورتمکنِیر در شهر واشنگتن دیسی پایتخت آمریکا نفوذ کند.
این مقامات ارشد اطلاعاتی که به آسوشیتد پرس گفتهاند که مجاز به افشای این اطلاعات حساس نیستند و به همین دلیل نمیخواهند نامش فاش شود، مدعی شدهاند که ایران قصد داشته به پایگاه فورت مکنیز که محل اقامت رسمی ژنرال جوزف مارتین معاون ستاد مشترک ارتش آمریکا و چندین ژنرال دیگر است نفوذ کرده و این پایگاه را زیر نظر بگیرد.
آنها همچنین ادعا کردهاند که بر اساس اطلاعات به دست آمده، جان شخص ژنرال جوزف مارتین نیز در خطر بوده است.
🔸به گفته این دو مقام اطلاعاتی، ارتش آمریکا پس از افشای طرح مذکور در صدد تقویت امنیت پایگاه فورت مکنیر برآمده است.
#غرب_آسیا
یک نکته در باب شعار سال: تولید، پشتیبانی، مانع زدایی
نقل است؛ وقتی میرزا تقی خان امیر کبیر از صدارت معزول و به کاشان تبعید شد، در کاروانسرایی میان راه، دوستی را دید و با یکدیگر گپ زدند. و امیر کبیر گفت: من ابتدا فکر میکردم که مملکت، وزیر دانا میخواهد؛ و مدتی بعد به ایـن نتیجه رسیدم که مملکت، شاهِ دانا میخواهد؛ اما اکنون میفهمم که مملکت، ملتِ دانا میخواهد
شعار امسال یعنی تعیین وظیفه ای همگانی
اعم از مردم و مسئولان؛ آنان که باید و میتوانند باید به تولید کمک کنند؟ آنان که میتوانند از تولید پشتیبانی کنند، آنان که میتوانند موانع رشد تولید را بردارند
علی ای حالِِ بزرگترین مانع رشد و جهش تولید داخلی دولت ها، تفکرها و قلم های وابسته به کشورهای غرب و شرق است که بجای تعامل واقعی و ایفای حق مردم از شرق و غرب خود را زیر بلیط آنها میدانند و منافع مردم را قربانی ریاست طلبی اشان میکنند
القصه وظیفه همگانی برای تحقق شعار سال نقطه شروعی دارد، مهمترین آنها انتخابات ۱۴۰۰ است که تلاش کنیم تا دولتی پرکار و بدور از سودای ریاست و قدرت طلبی به هر قیمتی، به راس قوه اجرائیه برسانیم تا ان شاء الله مهمترین مانع تولید و اقتدار ایرانی برداشته شود
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گلایه یک اقتصاددان از رئیس جمهور
👤حجتالله عبدالملکی:
🔹آقای روحانی؛ به چه اعتباری میگویید سال ۱۴۰۰ سال برداشته شدن تحریمهاست!؟
🔸چرا تا کشور آماده خنثیسازی تحریمها و جهش تولید میشود با بهانه برداشته شدن تحریمها دستگاههای اجرایی معطل میشوند!؟
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
50.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تنها گفتمانی که شانس پیروزی در انتخابات ۱۴۰۰ را دارد، گفتمان #دولت_جوان_حزبالهی است که در مقابل دولت پیر و خسته و لیبرال قرار میگیرد و میتواند مسائل و مشکلات ناشی از ۸ سال رکود مدیریتی در کشور را حل کند.
@syjebraily
📢 سرلشکر سلامی: کشور را از عوارض تحریمهای ظالمانه بینیاز میکنیم
فرمانده کل سپاه:
◀️ آنقدر میسازیم، تولید میکنیم، به یاری مردم میشتابیم، با فساد مقابله میکنیم، فناوران جوان را بسیج میکنیم، گروههای بیشمار بسیجی را در میدان عزت مردم گسیل میداریم.
◀️ خانوادهها را یاری میکنیم تا توانمند شوند و قدرت میسازیم تا دشمن ناتوان شود و دیگر یارای تعقیب سیاستهایش را نداشته باشد. ما فضای مجازی را از ولنگاری رها خواهیم ساخت.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
9.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کنایه حسین شریعتمداری به سخنان دولتمردان در مورد اختیارات رئیسجمهور
🔹اختیارات رئیسجمهور از مجلس و قوهقضائیه و بقیه دستگاهها بالاتر است.
🔹بودجه تمام دستگاهها در اختیار رئیسجمهور است و با آن اعمال قدرت میکند.
🔹اگر رئیسجمهور اختیاراتی ندارد، چرا برای ریاست جمهوری سر و دست میشکنید؟
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رستم قاسمی: ادعای اصلاحطلبان درباره پیروزی با مشارکت بالا درست نیست
🔹وزیر نفت دولت دهم: ما در کشور قانون اساسی داریم و کسی که به عنوان رئیسجمهور انتخاب میشود باید بر اساس قانون اساسی کشور عمل کند و قانون اساسی هم مشخص است.
🔹اینکه ما روزی قانون اساسی کشور را مطالعه و خودمان را به مردم عرضه کردیم و شعارهایی دادیم و امروز بگوییم دیگران مقصر هستند و اختیاری نیز نداشتیم بعید میدانم که پذیرش آن توسط مردم مورد قبول واقع شود.
🔹این ادعا که اصلاحطلبان میگویند اگر مشارکت بالا باشد طیف آنان پیروز است درست نیست. سال ۸۸ بالاترین مشارکت را داشتیم و البته نتیجه آنچه که آنها ادعا میکنند، نبود.
🔹مردم، کشتی طوفانزده اقتصاد کشور را به کسانی که نتوانستند یک قایق را درست برانند، نخواهند سپرد.
@Farsna - Link
🔴 چرا توییتر تسلیم قوانین ترکیه میشود اما تسلیم قوانین ایران نمیشود
🔹 حمید رسایی نوشت: شرکت توییتر به تازگی اعلام کرده است که در حال برنامهریزی برای ایجاد یک شخصیت حقوقی در ترکیه است تا بر اساس قانون جنجالی اینترنت این کشور که از سال گذشته اجرا شده، بتواند فعالیت خود را در آنجا ادامه دهد.
🔹 طبق این قانون، شرکتهای رسانههای اجتماعی که بیش از یک میلیون کاربر دارند، باید دادههای کاربران تُرک را در کشور ذخیره کنند. این شرکتها همچنین ملزم به تعیین یک نماینده رسمی در ترکیه هستند که باید ظرف ۴۸ ساعت به درخواستهای حذف محتوای نقض حریم خصوصی پاسخ دهد.
🔹 در صورت امتناع شرکتها از رعایت این موارد، ممکن است با جریمه، ممنوعیت تبلیغات و در نهایت کاهش پهنای باند روبهرو شوند که میتواند در نهایت سیستم عاملها را غیرقابل استفاده کند.
🔹 سوال این است که چرا شرکتهایی مثل توییتر در ترکیه به چنین قوانین تن میدهند اما در ایران امکان چنین نظارتی نیست؟ آیا مردم در ترکیه از طریق فضای مجازی کسب درآمد نمیکنند؟ آیا دولت ترکیه نگران اشتغال مجازی کاربران این پلتفرمها نیست؟
🔹 پاسخ روشن است. تمام بهانههایی که عدهای در ایران برای ممانعت از نظارت بر فضای مجازی یله و رهای خارجی میآوردند، در ترکیه هم قابل استناد است! تفاوت وجود مدیران ترکی است که از راهانداختن دوقطبیهای کاذب، کاسبی انتخاباتی نمیکنند، تفاوت وجود مدیران غیروابستهای است که برایشان منافع ملی و منافع درازمدت مردم بر منافع شخصی و حزبی اولویت دارد و الا توییتر، فیسبوک، اینستاگرام و... در هر دو جا یکی است و ارتباط این پلتفرمها با زندگی مردم و بهرهمندی از آن هم به یک اندازه است. بدون تعارف مسأله نفوذ است.
کرار ۳۱۳:
آمریکا تولیدکننده واکسن ایرانی کرونا را تحریم کرد!
🔹 خزانهداری آمریکا اسامی ۲ فرد و ۱۶ نهاد ایرانی را به فهرست «اتباع و افراد خاص تحریم شده» (SDN) این وزارتخانه اضافه کرد.
🔹آستان قدس رضوی و موسسه دانش بنیان برکت از جمله نهادهایی هستند که در این فهرست قرار گرفتهاند.
🔻 قابل توجه روشنفکرنمایان سیاسی در داخل کشور...! واکسن آمریکایی رایگان! با ارسال رایگان! ولی ساخت واکسن جریمه داره! اگه براتون زحمتی نیست، کمی فکر کنید...
ایران رتبه اول #ظرفیتهای_استفاده_نشده در دنیا
🔸علیرغم وضعیتی که اقتصاد ایران به دلیل ضعفهای مدیریتی و عملکردی بدان دچار شده است، ولی بسیاری از کارشناسان معتقدند، به دلیل ظرفیتهای بالقوه بینظیری که در اقتصاد ما هنوز به فعلیت نرسیده است، حتی با وجود شدیدترین تحریم، اقتصاد ایران بن بست ندارد.
بخشی از ظرفیتهای گسترده اقتصاد کشور:
🔹توانایی تامین غذای ۵۰۰ میلیون نفر در ایران
🔹بازار ۶۰۰ میلیون نفری، بیخ گوش ایران
🔹ظرفیت درآمدزایی ۱۲۵۰ میلیارد دلاری اقتصاد دانش بنیان در ایران
🔹درآمد سالانه نفت و گاز می تواند به ۷۸۰۰ میلیارد دلار برسد
🔹دارا بودن حدود ۶۸ نوع ماده معدنی (غیرنفتی)، ۳۷ میلیارد تن ذخایر کشف شده و ۵۷ میلیارد تن ذخایر بالقوه معدنی
🔹پیشبینی صندوق بینالمللی پول؛ تولید ایران تا ۲۰۵۰ میتواند به ۴۳ هزار میلیارد دلار برسد