چرا توقع آمریکا، غلط زیادی است؟
🔹آمریکا وغرب از دولت ایران انتظار دارند مذاکرات را از همان جا که متوقف مانده، ادامه دهد. و حال آن که دولت اوباما ادعا کرد دولت بعدی آمریکا هیچ تعهدی نسبت به برجام ندارد و طبق مصالحی که تشخیص میدهد، تصمیم میگیرد(!)
♦️جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید 27 دی 95: "ما برای آینده توافق در دولت بعدی تضمین ندادهایم. اوباما بارها گفته که این دولت درخصوص آنچه دولت بعد میکند، هیچ تضمینی نداده است. دولت بعدی بر اساس اینکه چه چیزی را در راستای منافع ملی تشخیص میدهد، تصمیم مقتضی را درقبال توافق خواهد گرفت»!
🔹وقتی ترامپ روی کار آمد، از توافق خارج میشود. بایدن هم اگرچه ژست منتقد میگرفت، اما وقتی دولت تشکیل داد، به جای بازگشت به برجام، رویکرد ترامپ را ادامه داد. بنابراین تا دو ماه (اوایل فروردین امسال) از مذاکرات طفره رفت؛ پس از آن نیز در چند نوبت بر تحریمها افزود.
♦️بایدن و ترامپ با رضایت اروپا اذعان کردهاند تعهد اوباما را محترم نمیشمارند. بنابراین آمریکا و تروئیکای اروپایی غلط میکنند در حالی که برای اصل تعهد دولت آمریکا، ارزش قائل نیستند، ادعا کنند مذاکرات باید از همانجا که با دولت قبلی ایران پیش بردهاند، پیگیری شود.
🔹به جز شخص آقای روحانی، هیچکس دیگر در دولت سابق - بهویژه ظریف و عراقچی بهعنوان متولیان مذاکره- ادعا نمیکردند توافق نهایی شده و تنها جزئیات مختصر باقی مانده است. فقط روحانی (بهخاطر خالی بودن دستش از کمترین دستاورد قابل عرضه به مردم) مدعی توافق فرمالیته بود.
♦️حتی آقایان ظریف و عراقچی و دیگران هم اذعان داشتند که آمریکا نه حاضر به لغو 1500 تحریم پسابرجامی است ، نه راستیآزمایی موثر لغو تحریمها پیش از عضویت دوباره در برجام را میپذیرد، و نه تضمین میدهد که دولت آمریکا مجدداً مرتکب عهدشکنی نشود.
🔹آمریکا با درکی که از شخصیت روحانی و تهیدستی وی داشت، در صدد بود بدون ادای مطالبات مشروع ایران، صرفا بتواند دوباره عضو برجام شود و به مکانیسم ماشه آن دسترسی پیدا کند. این رفتار خدعهآمیز، طبیاً مورد مخالفت مجلس ، هیئت نظارت تحت نظر شورای عالی امنیت ملی، و رهبر انقلاب قرار گرفت.
♦️دولت آمریکا اکنون در حالی که رسما توافق را زیر پا گذاشته و خبط و خیانتش محرز است، نمیتواند به همراه سه دولت اروپایی دنبالهرو، برای دولت جدید ایران تعیین تکلیف کند. آمریکا همین ماهها متهم است که حتی به متحدان خود هم خیانت میکند و مطلقا قابل اعتماد نیست.
🔹دولت اشرف غنی در افغانستان، و دولت ماکرون در فرانسه، آخرین موارد خیانت آمریکا را تجربه کرده و به صراحت اذعان کردهاند آمریکا قابل اعتماد نیست. اردوغان رئیس دولت ترکیه نیز طی روزهای اخیر دستکم دو بار اعلام کرده آمریکا قابل اعتماد نیست.
♦️دولت آمریکا به جای بازی با واژه مذاکره، باید قبل از هر چیز برای اعتبار نابود شده خویش چاره کند تا بتواند حداقل اعتماد دولت جدید جمهوری اسلامی و ملت ایران را کسب کند.
🔹دولت قبلی ایران، شش ساله پس از اجرای برجام را سرگرم مذاکرات در وین و نیویورک و پاریس و توکیو و... برای سر عقل آوردن دولتهای اوباما و ترامپ و بایدن برای انجام رفتار مسئولانه بود؛ اما کمترین موفقیتی به دست نیاورد.
♦️مذاکره برای مذاکره، از همان دی ماه 94 که آمریکا سرگرم کارشکنی در انجام تعهدات (لغو تحریمها) شد، بیحاصل بود و با این وجود، شش سال دیگر ادامه یافت و اکنون با رسیدن به نقطه اشباع، مطلقا جای تداوم و ارزش تکرار را ندارد.
شریک جرم
محمود صادقی فعال اصلاحطلب بازهم بدون اینکه ذرهای فکر کند، در توییتر خود نوشت:
«اینکه قهرمانان صاحب مدال از کشور مهاجرت و با پرچم کشور دیگری رقابت کنند، بسیار تلخ است. اما وطنفروش و خودفروش نامیدن آنها، آنهم از سوی رهبری که به متانت در گفتار شهرهاند، دور از انتظار بود. انتظار این است شرایط و عواملی که نخبگان را از کشور فراری میدهد بازشناسی و اصلاح شود.»
👈🏻 اما اصل ماجرا
رهبر انقلاب در دیدار اخیرشان با مدال آوران المپیکی و پارالمپیکی فرمودند:
آنجایی که یک ورزشکار به مدد وطنفروشی یا به مدد خودفروشی به مدال دست پیدا میکند؛ این مدال هیچ ارزشی ندارد، این قهرمانی ارزش ندارد؛ این ضدّ ارزش است؛ این قهرمانی آن قهرمانی ارزشمند نیست.
✍🏻 شخصی مانند سعید مولایی وقتی در سال 2019 با حریف رژیم صهیونیستی مبارزه نمی کند، به پیشنهاد همسرش روادید دوساله آلمانی دریافت میکند و در المپیک 2021 زیر پرچم مغولستان به میدان میرود. و پس از کسب مدال نقره المپیک، مدالش را به صهیونیستها تقدیم میکند.
🔹 آیا این کار مولایی شراکت در ظلم صهیونیست ها نیست؟ بهراستی چه قدر انسان باید فرومایه باشد که مدالش را به یکمشت قاتل تقدیم کند؟
آقای محمود صادقی بهجای اشکال گرفتن بی جا از رهبری، کمی اعتقادات خود را اصلاح کنید. بدانید شراکت در ظلم ظالم، تأیید ظالم و سکوت در برابر ظالم عذاب اخروی در پی دارد. (البته اگر به آخرت اعتقاد دارید)
🔹 ضمنا به خاطر همین شخص، فدارسیون جودوی کشور ما 4 سال از حضور تمامی مسابقات محروم شد.
❌ شبهه ❌
خنده دارترین ایدئولوژی سیاسی جهان !
تیم ملی فوتبال زنان ایران در انتخابی المپیک بافلسطین هم گروه شده و طبق برنامه فدراسیون فوتبال آسیا فلسطین میزبان 3 تیم دیگر این گروه است و حالا تیم زنان فلسطین ورزشگاه فیصل الحسینی واقع در استان اورشلیم را که جزیی از کشور اسراییل است به عنوان ورزشگاه میزبان معرفی کرده .
حالا ایران از آنجایی که در حمایت از مردم فلسطین با اسرائیل قطع رابطه و دشمن است میخواهد در این مسابقات شرکت نکند مگر آنکه فدراسیون فوتبال آسیا محل بازیها را تغییر دهد. به عبارت سادهتر ما در راه آرمانهای ملت فلسطین و برای آزادی قدس به مرحلهای از نادانی رسیدیم که
مقابل فلسطین در حمایت از آنها بازی نمیکنیم
چون همین فلسطینیها یک ورزشگاه اسراییلی را برای بازی انتخاب کرده اند.
حالا اگه بازي نكنيم ميگن با ملت مظلوم فلسطين بازي نكردن و اونو به رسميت نشناختن. اگه بازي كنيم ميگن اسراييل رو به رسميت شناختن
چه خاكي به سر كنيم ؟!
🔆 پاسخ شبهه:
1️⃣ اولا اینمساله در بهمن ماه 1397، این چالش پیش روی تیم فوتبال زنان ایران در برخی رسانه ها مطرح شد و تازگی ندارد
اما پس از مکاتبات مسئولان فدراسیون فوتبال ایران با کنفدراسیون فوتبال آسیا و فیفا، محل برگزاری مسابقات مرحله دوم المپیک ۲۰۲۰ فوتبال زنان از فلسطین به قطر تغییر کرد.
2️⃣ مسابقه در فروردین 1398 برگزار شد و تیم ایران با نتیجه 9 بر 0 به پیروزی رسید.
3️⃣ پذیرش درخواست ایران توسط کنفدراسیون، دلیلی بر منطقی بودن این تفکر است.
4️⃣ مخالفت با رژیم صهیونیستی، صرفا برای دفاع از مردم فلسطین نیست، بلکه برای دفاع از همه بشریت در برابر ظلم و زورگویی و تجاوز است.
"علی لندی"، ققنوس حقیقت نوجوان ایرانی
🔹"علی لندی" نوجوان ایذهای روز ۱۸ شهریورماه جاری پس از وقوع آتش سوزی کپسول گاز مایع در خانه همسایه، برای نجات ۲ بانوی میانسال به دل آتش زد و با فداکاری برای دور کردن منشأ آتش از آنها، خود گرفتار آتش شد.
🔹به گزارش ایرنا، علی با ۹۱ درصد سوختگی ابتدا به بیمارستان سوانح سوختگی طالقانی اهواز و پس از آن به بیمارستان سوانح سوختگی اصفهان اعزام و بستری شد.
🔹این نوجوان فداکار صبح روز جمعه گذشته اما با وجود پیگیری های فراوان مسئولان کشور و پزشکان، در اصفهان جان به جان آفرین تسلیم کرد.
✍️نکته و نظر:
🔸ماجرای شورانگیز علی و عروج شهادت گونه او از میان ما، گویای این حقیقت بود که قضایایی مثل "هلیا" نمایه نوجوانان و نسل های نو ایرانی نیست و ساختار تربیتی کشور توانسته بسیار موفق باشد.
🔸علی از خیل همان نوجوانانی است که در فضای افکار عمومی و رسانه و فضای مجازی؛ کمتر کسی حاضر به صحبت پیرامون باورهای ایمانی آنهاست.
🔸اما هر از گاهی حوادثی اینچنین رخ می دهد تا به همان کمتر کسان! گوشزد کند که علی و علیها اکثریت نسل های نو ایرانی را شکل داده اند و دبستانی های ایرانی هنوز و تا همیشه امید امام جامعه هستند.
🔸داستان تلخ و شیرین علی لندی، یادآور تمام آنهایی باشد که با یک کلیپ برای تمام جامعه ایرانی حکم صادر می کنند و در حرکتی جمعی دست به انکار باورهای ایمانی و اسلامی در عقاید نسل های نو می زنند.
🌷علی سوخت... اما مثل ققنوسی خوش آیین از میان شعله های آتش برخاست تا حقیقت به تاراج نرود.
نظم نوین جهانی در سایه شانگهای و اوکوس
🔸هفته گذشته شاهد تغییرات ویژهای در ساختار محافل بینالمللی و منطقهای بودیم که میتواند تغییراتی را در موازنههای بینالمللی ایجاد کند.
🔹یکی از این تحولات عضویت کامل ایران در پیمان شانگهای بود و دومین پدیده نیز مربوط به ایجاد توافق امنیتی - استراتژیک اوکوس با مشارکت آمریکا، انگلیس و استرالیا بود که زاییده اختلافات راهبردی کشورهای اروپایی با سیاستهای آمریکاست.
🔹این تحولات اگر نگوییم به دنبال ایجاد نظم جدید در عرصه بینالملل است، اما دستکم میتواند زمینهساز رویکردهای جدیدی در موازنههای بینالمللی باشد.
🔸آمریکا بعد از پایان جنگ سرد، هزینههای سیاستهای تک قطبی خود در جهان را سرسام آور دید و برای پیشبرد اهداف و راهبردهایش در جهان سعی کرد ضمن تقویت ائتلافهای بینالمللی نظامی و راهبردی از جمله پیمان ناتو، هزینههای سیاست خارجی خود در کشورهای مختلف را با متحدان اروپاییاش تقسیم کند. این عامل باعث تقویت پیمانهای بینالمللی با مشارکت متحدان اروپایی کاخ سفید شد.
🔹با این وجود، اعمال نفوذ حداکثری آمریکا در این پیمانها و تناقض در راهبرد سیاسی آمریکا با برخی طرفهای بینالمللی، تنشهایی را در این سازمانها ایجاد کرد که نقش آنها را در تحولات جهانی به حاشیه راند.
این موضوع باعث شد کشورهای اروپایی زمزمههایی در خصوص ضرورت ایجاد استراتژی دفاعی اروپا مستقل از پیمان ناتو و آمریکا مطرح کرده و سیاستهای اقتصادی، صنعتی، نظامی و امنیتی خود را نیز مستقل از آمریکا پیش ببرند.
🔸 این چیزی بود که رهبران اروپایی در اجلاس سران گروه هفت از آن تحت عنوان حاکمیت خودمختار استراتژیک استقبال کردند.
🔹از دیگر موارد اختلاف راهبردی آمریکا و اروپا میتوان به موضوع چین اشاره کرد، آمریکا در حالی اولویت سیاست خارجه خود را تقابل با نفوذ روزافزون چین در جهان تعریف کرده که اروپاییها به دنبال تقویت راهبرد اقتصادی خود با این قدرت نوپای جهانی هستند.
🔸تولد پیمان اوکوس بین کشورهای آمریکا، انگلیس و استرالیا و اختلافات عمدهای که بین این کشورها و فرانسه در زمینه بحران زیردریاییها و مسایل راهبردی دیگر پدید آمده، نتیجه علنی شدن اختلافاتی است که در مواضع اروپا با آمریکا شکل گرفته و نشان میدهد که اروپاییها دیگر نمیخواهند بر خلاف منافع ملی خود هزینه سیاستهای واشنگتن را تأمین کنند.
🔹در طرف مقابل، نشست اخیر سران پیمان شانگهای که در دوشنبه پایتخت تاجیکستان برگزار شد.
کشورهای آسیایی در پیمان شانگهای ثابت کردند که به مزایای بلوکبندیهای جدید و پایان دوره تک قطبی آمریکا در ساختار نظام بینالملل یقین دارند و در مناسبات بینالمللی دیگر تنها نباید منافع آمریکا را در نظر بگیرند.
🔸تطابق متغیرات به وجود آمده در نتیجه پیمان شانگهای و تشکیل ائتلاف اوکوس نشان دهنده تغییراتی در روند نظم بینالملل دو دهه پس از ۱۱ سپتامبر است و تاکید مجدد بر این نظریه است که آمریکا بعد از دوره تک قطبی، به سمت انزوای بینالمللی در حرکت است و مجبور است نظم چند قطبی حاکم بر جهان که از حدود دو دهه پیش بر آن حاکم شده و سیاستمداران واشنگتن با وجود موضعگیریهای رسمی خود در تأیید آن، عملا از پذیرش این روند سرباز میزنند، را بپذیرد.
🔹به این ترتیب میتوان گفت آمریکا در یک هفته دو ضربه بزرگ دریافت کرده و بعد از تلاشهایی که اروپاییها در جهت مستقل نشان دادن خود از سیاستهای آمریکا و گرایش به سمت پروژههای آسیایی نشان میدهند، موضوع عضویت کامل ایران در پیمان شانگهای ضربه بزرگ دیگری به پیکره تحریمهای جائرانه آمریکا ضد این کشور بود که البته پیش از این با اقداماتی از جمله اعزام کشتیهای صادراتی ایران به سواحل ونزوئلا و لبنان شکست آن ثابت شده بود.
یکی از اساتید ریاضی دانشگاه تهران نقل میکرد:
قرار بود به همراه جمع منتخبی از اساتید و نخبگان ریاضی برای شرکت در کنفرانسی بین المللی به یکی از کشورهای غربی بریم. وقتی سوار هواپیما شدم دیدم یه روحانی تو هواپیماست. به خودم گفتم بفرما؛ اینا سفر خارجی هم ما رو ول نمیکنن!
رفتم پیشش نشستم بهش گفتم حاج آقا اشتباه سوار شدید مکه نمیره!
گفت: میدانم. گفتم حاجی قراره ما بریم کنفرانس علمی شما اشتباهی نیاین! گفت: میدانم. دیدم کم نمیاره.....
جدیدترین و پیچیدهترین مساله ریاضیمو که قرار بود تو کنفرانس مطرح کنم داخل برگه نوشتم دادم بهش، گفتم شما که داری میای کنفرانس بین المللی ریاضی اونم تو یه کشور خارجی حتما باید ریاضی بلد باشید. اگر ریاضی بلدید این سوال رو حل کنید، برگه رو بهش دادم و خوابیدم.
از خواب که بیدار شدم دیدم داره یه چیزایی تو برگه مینویسه.
گفتم حاجی عجله نکن اگه بعدا هم حلش کردی من دکتر فلانی هستم از دانشگاه تهران. جوابشو بیار اونجا بده؛ دوباره خوابیدم.
بیدار که شدم دیگه نمینوشت. گفتم چی شد؟
برگه رو بهم داد و گفت: سوالت چهار راه حل داشت؛ سه راه حل رو نوشتم و اون راهی هم که ننوشتم بلد بودی.
شوکه شده بودم!
ادامه داد: این هم مساله منه اگر تونستی حلش کنی من حسن زاده آملی هستم از قم.........
بعدها فهمیدم که به ایشون لقب ذوالفنون را داند و ایشان در تمامی علوم صاحب نظر بود.
تا جایی که دورانی که پا تو سن نذاشته بود در هفته روزی یکبار عدهای از پروفسورهای فرانسه و سایر کشورهای اروپایی برای کسب علم و ریاضی و نجوم خدمت ایشان میرسیدند!
حالا نظر این عالم بزرگ درباره رهبر معظم انقلاب امام خامنهای مد ظله العالی:
"گوشتان به دهان رهبر باشد. چون ایشان گوششان به دهان حجتبنالحسن(عج) است."
این جملات وقتی بیشتر معنا پیدا میکنه که بدونیم صاحب تفسیر المیزان، علامه عارف آیتالله طباطبایی(ره) درباره شاگردش علامه حسنزاده فرمودهاند: حسنزاده را کسی نشناخت جز امام زمان(عج). راهی که حسنزاده در پیش دارد، خاک آن توتیای چشم طباطبایی!
بخوانيد فاتحه جهت شادى روح علامه حسن زاده آملى.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
امضای قرارداد بزرگ نفتی ایران و ونزوئلا علیرغم تحریمها
🔹رویترز به نقل از ۵ منبع آگاه از انعقاد یک قرارداد بزرگ نفتی میان ایران و ونزوئلا علیرغم تحریمهای آمریکا خبر داد و نوشت، نخستین محموله قرار است این هفته ارسال شود.
🔹این قرارداد، یک قرارداد سوآپ میان نفت سنگین ونزوئلا و میعانات گازی ایران است که کاراکاس میتواند از آن برای بهبود کیفیت نفتخام همانند قیرش استفاده کند.
@Farsna
🖤 #امام_حسين علیه السلام فرمودند:
🍀 اعْجَزُ النّاسِ مَنْ عَجَزَ عَنِ الدُّعاءِ، وَاَبْخَلُ النّاسِ مَنْ بَخِلَ بالسَّلامِ
🍃 ناتوان ترين مردم كسى است كه از دعا عاجز باشد و بخيل ترين مردم كسى است كه در سلام بُخل ورزد
📖 بحارالانوار جلد 93 صفحه 294
سازمان غذا و دارو: عوارض حاد و منجر به فوت ناشی از تزریق واکسن برکت نداشتیم/اطلاعات واکسن برکت در اختیار غذا و دارو قرار گرفته و نتایج مطالعات طی یک مقاله منتشر می شود
محمدی، مدیر کل اداره دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو:
🔹اطلاعات واکسن برکت را شرکت شفافارمد به عنوان تولید کننده در اختیار سازمان غذا و دارو قرار داده است و در نهایت نتایج مطالعات فاز سه کارآزمایی بالینی به صورت یک مقاله منتشر میشود.
🔹مستنداتی که به دست ما رسیده است، نشان دهنده اثرگذاری خوب واکسن برکت روی سویه دلتاست.
🔹خوشبختانه واکسن برکت عوارض خفیف و بسیار کمی داشته است و عوارض حاد و منجر به فوت ناشی از تزریق نداشتیم.
🔹اثربخشی قطعی واکسن بعد از ارائه کامل اطلاعات شرکت کنندگان در فاز سه کارآزمایی بالینی واکسن کوو ایران برکت مشخص می شود، زیرا باید داوطلبان و میزان ابتلا آنها به کرونا مورد بررسی قرار گیرد.
*میخواهم بدانم در باطن به چه صورتی هستم. آیا این امر ممکن است؟*
پاسخ آیه الله حسن زاده آملی:
بله.
هر انسانی میتواند باطن برزخی خویش را تشخیص دهد و بفهمد در باطن به چه صورتی میباشد.
اگر آدمى میخورد و میخوابد و شهوت به كار میبرد و به اطراف کاری ندارد "بهيمه" (چهار پایان آرام و غیر درنده) است
و اگر علاوه بر اين سه امر، ضرر و آسيب و آزار به خلق خدا دارد "سبع" (حیوانات شرور و درنده ) است.
و اگر میخورد و میخوابد و شهوت به كار میبرد و حيله و مكر و تزوير و خلاف و دروغ و از اين گونه امور با بندگان خدا دارد بطوریکه درباطن دشمن اما به ظاهر دوست است "شيطان" است.
و اگر صفات سبعى و شيطانى ندارد و خالصانه به عبادت پروردگار مشغول است و به مردم منفعت رسانده و خلق خدا از او آسوده اند، "ملَك" (فرشته)است
و اگر علاوه بر عبادات و مقامات ملَك،
*با ترک انواع معصیت،* بسوى معارف الهی و درك حقايق و سيروسلوک الى اللّه ، حرکت دارد "انسان" است.
🔹خلاصه اینکه بشرخاکی به پنج گونه تقسیم میشود :
بهيمه، سبع، شيطان، فرشته و انسان .
حال هر کسی با این علم میتواند بفهمد که در باطن به چه صورت است.
نیازی نیست انسان نزد کسی برود که چشم برزخی دارد و از وی بخواهد باطن او را بگوید ...!
🌴نشرصدقه ی جاریه است.
#علامه_حسن_زاده
حضرت آیت الله خامنهای
✅خطاب به دانشجویان: با انتشار افکار صحیح در فضای مجازی به معنای واقعی کلمه جهاد کنید/ اصل قطعی، پیروی از شیوه اخلاقی است
🔻 رهبر انقلاب، در پایان مراسم عزاداری روز اربعین حسینی(ع): شما امروز در #فضای_مجازی میتوانید افکار درست و صحیح را منتشر کنید و به مسائل پاسخ دهید و میتوانید به معنای واقعی کلمه #جهاد کنید.
🔹 البته اصل قطعی در این باب پیروی از شیوهی اخلاقی است. باید از این کاری که بعضی افراد با دشنام و فریب و دروغ دربرابر افکار عمومی مواجه میشوند، اجتناب کرد.
🔺 باید منطق را به اخلاق مزیّن کرد حقایق را منتشر کرد. امروز همه باید در این میدان حرکت کنیم.
✅ خودتان را آماده کنید که در میدان تبیین وارد شوید/ با معارف حسینی خواهید توانست کشور را به قلههای سعادت معنوی و مادی برسانید
🔻 رهبر انقلاب، در پایان مراسم عزاداری روز اربعین حسینی(ع): جوانهای ما امروز مجهز به فکر و معنویت و آگاهیهای فراوان هستند. خودتان را آماده کنید که در میدان تبیین و افشاگری یعنی راهی که زینب کبری در این چهل روز طی کرد، وارد شوید.
🔹راه امام حسین راه شیرین و موفقی است که به نتیجه قطعی میرسد. با استفاده از معارف حسینی خواهید توانست کشور را به قلههای سعادت معنوی و مادی برسانید؛ راه این است.
✅ حرکت عظیم خاندان پیامبر در تبیین حادثه کربلا، مکمل فداکاری روز عاشورا بود/ شما دانشجویان عزیز هم به مسئله تبیین اهمیت بدهید
🔻 رهبر انقلاب، در پایان مراسم عزاداری روز اربعین حسینی(ع): این ۴۰ روز عاشورا تا اربعین یکی از مقاطع مهم تاریخ اسلام است. اگر روز عاشورا اوج مجاهدت همراه با فداکاری بود، این چهل روز اوج مجاهدت همراه با تبیین و افشاگری و توضیح بود.
🔸 این حرکت عظیم خاندان پیامبر بود که توانست حادثه کربلا را ماندگار کند. این تبیین مکمل آن فداکاری بود؛ شما دانشجویان عزیز هم به مسئله تبیین اهمیت بدهید.
🔹 خیلی از حقایق هست که باید تبیین شود و در ابهام نگهداشتن افکار مردم در قبال آن مسئله، گمراهکننده است. این حرکت تبیین، خنثی کننده آن است.
🔺 هرکدام از شما به عنوان یک وظیفه مثل یک چراغ دور خود را روشن کنید. ۱۴۰۰/۷/۵
جهاد در تبیین حقایق
🔹 جهاد یعنی تلاش و مبارزهیی که برای دعوت به حق و بسط و گسترش آن در جامعه صورت میگیرد
🔸 تبیین یعنی بیان روشنگرانه یک مجهول در اذهان افراد در جهت آشکار شدن حق
◀️ تلاقی جهاد و تبیین در تثبیت حقانیت حق نهفته است و اگر نتیجه فعالیت ما به سمت پوشاندن حق و انحراف از حق باشد نه تبیینی صورت گرفته است و نه جهادی
✅ برای جهاد به تبیین حقایق باید مجهز شویم به:
1️⃣اشراف و آگاهی به حق:
🔹 یکی از الزامات ضروری در تبیین حقایق اشرافیت و آگاهی بر آن است. بدیهی است که اگر ما موضوع مورد تبیین را به خوبی نشناسیم و از ابعاد مختلف آن آگاهی نداشته باشیم نمیتوانیم در تبیین آن موفق شویم و چه بسا بجای آگاه سازی و روشنگری موجبات انحراف آن موضوع را مسبب شویم.
2️⃣مجهز بودن به منطق قوی و استدلال متقن:
🔹 به خوبی پیداست که در جهت تبیین مجهولات باید ما مسلط باشیم به منطق و برهانی قوی، استدلالات متقن و محکم و همچنین استناد به رفرنسهای صحیح و دقیق.
3️⃣مخاطب شناسی صحیح:
🔹یکی از ضروریات تبیین آگاهی به علم و هنر مخاطب شناسی است. ما باید بدانیم مخاطب ما دارای چه ویژگیهای سنی، جنسیتی، تحصیلی، فرهنگی، قومی، اعتقادی، سیاسی و ... است و برای هر یک از این ویژگیها چه خصوصیات اقناعی وجود دارد.
4️⃣اتخاد شیوه و رویه اسلامی:
🔹از مهمترین مولفه های اثرگذاری و موفقیت در بحث تبیین اتخاد شیوه و رویه آن است که نشان دهنده عمق صداقت، خلوص و حقانیت منویات تبیین کننده خواهد بود. در تبیین گری باید از شیوه های متعصبانه، افراطی، متحجرانه، غیر اخلاقی و ... به شدت پرهیز کرد و در مقابل ملاطفت، نرمی، صبر، صداقت و ... را سرلوحه شیوه و رویه خود قرار داد.
5️⃣نگاه راهبردی به موضوعات:
🔹در تبیین ما باید با نگاهی راهبردی و بلند مدت مجاهدانه فعالیت کنیم و در این مسیر با شناخت اولویتها و هدف گذاری تسلسل گونه و نگاه عمیق تبیین گرانه اقدام کنیم. متاسفانه اقدامات تبیینی مقطعی و منفک شده از هم اثرگذاری حداقلی را دارد.
✅ مشخصه جهاد خلوص است و تبیین آگاهی؛ در جهاد تبیینی باید هم از تزکیه نفس خود غافل نشویم هم از تربیت و علم آموزی قوه عاقله خود؛ باید همیشه در تبیین گری قبل از نگاه به دیگران به خود نگاه کنیم که ابتدا عامل باشیم و سپس دعوت به عمل کنیم.
✅ برای موفقیت در جهاد نیاز به کار جمعی و تشکیلاتی داریم و همچنین تعریف شرح وظایف انفرادی و جمعی با نگاهی راهبرد محور با پوشش ابعاد مختلف مجهولات و شبهات جامعه
*گوشمالی دادن به جمهوری باکو قطعی و نزدیک است ؟*
🔸برخی منابع فضای مجازی در روزهای گذشته خبر از شلیک آذربایجان به بالگرد سرداران سپاه در اطراف مرز با جمهوری باکو دادند که به شدت ضریب خورد.
🔸با پی گیری های نگارنده از چند منبع خبری روشن گشت که ادعاهای مطرح شده در این خصوص صحت نداشته و شلیکی به سمت بالگرد ایرانی صورت نگرفته است .
🔸اما تنبه دادن نسبت به الهام علی اف و دار و دسته اش هنوز روی میز فرماندهان ایرانی است که چند دلیل دارد .
1️⃣ نظامیان جمهوری باکو با اقدامات غیرقانونی خود قصد دارند یکی از مسیرهای اصلی ایران به سمت اروپا را که از ارمنستان و گرجستان می گذرد تحت سیطره خود درآورند.
🔸ارتش باکو برای اولین بار در روزهای گذشته وارد بزرگراه گوریس-کاپان در منطقه وروتان ارمنستان جلوی عبور کامیون های ایرانی را گرفتند ، از بعضی از آنها اخاذی کردند و برخی دیگر را دستگیر نمودند.
🔸این در حالی است که جمهوری باکو در طول ۳۰ سال گذشته هیچگاه ادعای ارضی نسبت به این منطقه نداشته ، لکن به نظر می رسد با تحریک ترکیه و رژیم صهیونیستی قصد دارد در دراز مدت یکی از مسیرهای ایران به اروپا را مسدود کند.
🔸نکته مهم اینجاست که دانسته شود ۳ مسیر زمینی از ایران به اروپا وجود دارد . ۱- مسیر ترکیه ۲- مسیر ارمنستان ۳- مسیر جمهوری باکو
و اگر مسیر ارمنستان به روی ایران بسته شود عملا ترکیه و باکو راه شرق به غرب را مسدود خواهند کرد و یحتمل در آینده برای باز نگه داشتن آن باج های کلانی درخواست می کنند .
2️⃣ حرکات ضد شیعی و ضد ایرانی جمهوری باکو و حمایتش از تجزیه طلبان در ماههای اخیر به شدت زیاد شده و حتی تروریست های تکفیری را از سوریه به آنجا وارد کرده اند که یک خطر راهبردی برای جمهوری اسلامی محسوب می شود.
3️⃣ اخیرا نیز عربستان سعودی با همکاری جمهوری باکو شبکه آذربایجان اینترنشنال را راه اندازی کرده است. پر واضح بوده که این رسانه ماهواره ای برای استان های آذری زبان ایران و تحریک آنها ایجاد شده و خوراک فکری و دست اندرکاران آن را نیز ترکیه و جمهوری باکو تامین خواهند کرد .
4️⃣ گوشمالی دادن و تنبیه الهام علی اف قطعی به نظر میرسد اما نکته مهم اینجاست ۸۵ درصد آذربایجانی ها اهل تشیع هستند و بسیاری از آنها هوادار جمهوری اسلامی ایران به شمار می روند .
🔸در نتیجه برخورد با این جمهوری کوچک (جدا شده از ایران در قرارداد گلستان ) ظرافت های خاص خود را دارد تا حداقل خسارت ودردسر برای مردم آن ایجاد شود.
📌در نهایت باید گفت اگر جمهوری باکو و علی اف دست از تحرکات خود برندارند با واکنش قاطع ایران مواجه خواهند شد و خوبست ایشان ملتفت باشند فاصله پایتخت آنها از مرز ایران ۱۸۰ کیلومتر است که بوسیله راکت های توپخانه ای ایران همچون زلزال ، نازعات و فجر ۵ ارتقا یافته کاملا می تواند زیر آتش قرار بگیرد و تمام سرمایه گذاری آنها بر باد رود .
🔸علی اف نباید فراموش کند در اواخر دهه ۷۰ شمسی از نیروی دریایی سپاه در دریای خزر چه ضربه ای دریافت کرد.
انتخابات زود هنگام عراق ،برای تعیین سرنوشت ۳۲۹ کرسی پارلمان این کشور، در تاریخ یکشنبه ۱۸ مهرماه ۱۴۰۰ (۱۰ اکتبر ۲۰۲۱) با حضور ناظرانی از ۵۰ کشور جهان و ۲۵ سازمان بین المللی برگزار می شود.
♻️ ۲۱ ائتلاف که ۱۶ ائتلاف آن تازه تاسیس هستند در این انتخاب حضور دارند که برخی برای اولین بار است که در این عرصه حضور دارند و برخی دیگر حاصل ادغام یا جدایی از ائتلاف های سابق می باشند.
💠 ۱۰۹ حزب در این انتخابات رقابت می کنند که ۵۸ تای آنها درون ائتلاف ها هستند
✅ تعداد کل نامزدهای انتخابات ۳۲۴۹ نفر می باشد که از این تعداد ۷۸۹ نفر بهصورت انفرادی و ۹۵۹ نامزد در لیست ائتلافها هستند و ۱۵۰۱ نفر از احزاب نامزد شدهاند.
❇️ ائتلافهای شیعی.
👈 ۱. از میان تشکلهای شیعی شاخصترین، ائتلاف «نیروهای حکومت ملی» است که رهبری آن را سید «عمار حکیم» بهعهده دارد. این ائتلاف نیز اولین بار است که با این نام در انتخابات شرکت میکند.
این ائتلاف شامل جریان حکمت ملی عراق (الحکیم)، نصر (حیدر العبادی)، کنگره ملی عراق، تیار المد العراقی، وطنیون و چند تشکل دیگر میشود و مجموعاً ۸۷ نامزد دارد.
👈 ۲. ائتلاف بزرگ دیگر ائتلاف فتح بهریاست «هادی العامری» است که برای دومین بار است در انتخابات شرکت میکند. این ائتلاف شامل سازمان بدر (العامری)، صادقون (قیس الخزعلی)، السند (احمد الاسدی)، مجلس اعلی (همام حمودی) و چند تشکل دیگر میشود و ۸۳ نامزد در انتخابات دارد.
👈 ۳. ائتلاف دولت قانون بهریاست «نوری المالکی» برای سومین بار تحت این نام شرکت میکند و شامل حزب الدعوه، جنبش البشائر، جنبش اراده، اتحادیه اسلامی ترکمان عراق و چند تشکل دیگر است و نامزدهای آن ۷۲ نفر هستند.
👈 ۴.ائتلاف تازهتأسیس «العقد الوطنی» بهریاست «فالح الفیاض»، رئیس سازمان الحشد الشعبی، این ائتلاف شامل جنبش عطاء (الفیاض) و حزب اسلامی عراقی، حزب الثبات، جریان اصلاح ملی وابسته به ابراهیم الجعفری نخست وزیر اسبق، تجمع رجال العراق، حزب الوارثون الحزم الوطنی میشود و ۸۰ نامزد در انتخابات معرفی کرده است.
👈 ۵ . ائتلاف «تحالف التصمیم» بهریاست عامر الفایز است که از ائتلاف فتح جدا شده و چند تشکل را با هم متحد کرده و ۴۶ نامزد معرفی کرده است.
👈 ۶ . ائتلاف «النهج الوطنی» ، ( رویکرد ملی بهرهبری) به رهبری «عبدالحسین عزیز الموسوی» که ۵۰ نامزد دارد و متشکل از جنبش «واعدون» و حزب «تنوع» است.
✴️ ائتلافهای اهلسنت
👈 ۱. بزرگترین ائتلاف شرکتکننده در انتخابات بهلحاظ شمار نامزدها ائتلاف «عزم» بهریاست «خمیس الخنجر» است.
👈 ۲. ائتلاف دیگری که با این ائتلاف در مناطق سنینشین عراق رقابت میکند ائتلاف «تقدم الوطنی» بهریاست محمد الحلبوسی، رئیس مجلس عراق است که مجموعاً ۱۰۵ نامزد دارد
💢 سایر ائتلافها
(استانی، اقلیمی ، جدید)
👈 ۱. «جماهیرنا هویتنا» بهریاست احمد الجبوری (ابومازن) و شامل حب الجماهیر الوطنیه و اتحاد صلاحالدین است که ۱۳ نامزد در استان صلاحالدین دارد.
👈 ۲. در کرکوک هم «راکان الجبوری» ائتلافی استانی راه انداخته است، ضمن اینکه «وصفی العاصی»، از شیوخ عشایر کرکوک، ائتلافی عشایرمحور در این استان ایجاد کرده است.
👈 ۳. از جمله ائتلافهای جدید ائتلاف قادرون بهریاست «حسن الحسناوی» دبیرکل یکی از گروههای حشد شعبی است که شامل حزب «اعتماد عراق» جریان «ابرار ملی» است و شمار نامزدهای آن ۲۶ نفر است.
👈 ۴. ائتلاف جدید دیگر ائتلاف «سلامت کشور (سلامة وطن)» بهریاست کریم «عبدالرضا العلیاوی» است که شامل ائتلاف جریان عدالت، النهوض و جنبش تفکر اصیل است که ۲۳ نامزد دارد.
👈 ۵. ائتلاف سوم جدید ائتلاف «آمال ملی» بهریاست «محمد جمال» است که شامل جنبش« ۱۵ شعبان» و جنبش «انتفاضیون» است که ۴ نامزد دارد.
👈 ۶. ائتلاف دیگر نیروهای مدنی است که ریاست آن با «محمود العکیلی» و شامل حزب «امت» و «ایثار» است و ۱۲ نامزد دارد.
👈 ۷. ائتلاف «حمورابی» بهریاست انور جوهر از دیگر ائتلافهاست که شامل شورای قومی کلدانیان، اتحادیه دموکراتیک کلدانی و جنبش تجمع سریانی است.
👈 ۸. میان کردها تنها ائتلاف موجود ائتلاف اتحادیه میهنی کردستان و جنبش تغییر (گوران) است که ۴۲ نامزد معرفی کرده است که اکثراً در سلیمانیه رقابت میکنند.
👈 ۹. ترکمانها نیز ائتلاف خاص خود را دارند که بهریاست حسن توران تشکیل شده است و شامل ۸ تشکل ترکمان عراق میشود. کریمی
تهاتر ایران و روسیه و قلب واقعیت رسانه ای...
🔹برخی رسانه ها خبری تهاتر نفت ایران در برابر خرید نهاده های دامی از روسیه را به شکلی عجیب پوشش داده اند...
🔸طی روزهای گذشته خبری منتشر شد مبنی بر این که ایران در برابر خرید خوراک دام به روسیه نفت می فروشد...
🔹این خبر در برخی رسانه ها با الفاظی خاص و کاملا جهت دار انعکاس یافت به گونه ای که آن را یک معامله ننگین معرفی کردند تا اذهان مخاطبان را به جهت دلخواه خود در جهت شرق ستیزی هدایت کنند..
🔸در صورتی که به گونه ای دیگر نیز می شود به قضیه نگاه کرد. ایران طی سالهای اخیر توسط غرب به شدت تحریم شده و محدودیت ارزی جدی دارد و همچنین در نقل و انتقالات بانکی نیز با مشکل روبروست...
🔹حال روسها پذیرفته اند هم از تحریم ها تبعیت نکنند و هم از ایران طلب دلار ننمایند و صرفا در ازای وارد کردن نفت خام این محصولات اساسی را در اختیار جمهوری اسلامی قرار دهند...
🔸این در حالی است که مشکل تامین نهاده های دامی در دولت گذشته، به رشد چند برابر قیمت محصولات پروتئینی منجر شد که تبعات امنیتی و روانی زیادی بر جمهوری اسلامی تحمیل کرد در حالی که با چنین تدبیری تا حد زیادی تولید کنندگان این محصولات استراتژیک آسوده خاطر می شوند.
🔹 آیا چنین معامله ای به ضرر ایران است؟
سوال آیا واردات واکسن مورد تایید رهبری است؟
🔹 بله، ایشان چندین به بصورت شفاف و صریح فرموده اند که واردات واکسن منعی ندارد الا از مبدا سه کشور آمریکا، انگلیس، فرانسه
✅ مبنای واردات منع ورود واکسن از این سه کشور چیست؟
🔹 عدم اعتماد و اطمینان ما به این دولتها
✅ آیا واردات واکسن های فایزر، آسترانزکا، مدرنا، جانسون اند جانسون و ... بر خلاف تاکیدات رهبری است؟
🔹 واردات مستقیم از سه کشور آمریکا، انگلیس، فرانسه بصورت تاکیدی و صریحا توسط رهبری ممنوع اعلام شده است اما اگر این واکسن ها در کشور ثالثی تولید شود منعی ندارد
✅ بر چه مبنایی میگویید منعی ندارد؟
🔸 مسئولین این موضوع را بصورت کتبی از رهبری سوال کرده اند و رهبری در قالب استفساریه کتبی اجازه واردات از کشور ثالث را داده اند واین موضوع در چند نوبت رسانه ای شد
🔹 آقای فضائلی یکی از مسئولین ارشد دفتر حفظ و نشر آثار رهبری تایید کردند
🔹 آقای جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو تایید کردند
🔹 در خبرگزاریهای رسمی من جمله فارس رسانه ای شد
🔹 در خبرگزاری صبح صادق خبرگزاری داخلی سپاه درج شد
🔹 در سایت رهبری بصورت صریح در چند نوبت درج شد
◀️ نکته قابل تامل دیگر نیز واردات آن به صورت علنی و رسمی با پوشش کامل رسانی است( اگر این اقدام بر خلاف منویات رهبری بود قطعا به این شکل وادار کشور نمیشد)
◀️ نکته دیگر نیز این که اگر این مطلب کذب بود قطعا رهبری در مقابل این خبر دروغ اقدام علنی و رسانه ای میکردند
🔸 با توجه به شواهد و قرائن میتوان به صحت اخبار منتشرشده در تایید رهبری توسط استفساریه کتبی یقین کرد
آیا رهبر معظم انقلاب اولین بار است حکم جهاد روشنگری و فضای مجازی را صادر کرده اند؟
✍️سید علیرضا آل داود
⭕️نزدیک به ۳ سال و نیم از انتشار بیانیه راهبردی گام دوم انقلاب یعنی نقشه راه ۴۰ سال دوم انقلاب اسلامی میگذرد.
در آن بیانیه که حضرت آقا تاکید بر تبیین، تبلیغ و اجرایش داشته اند ۲ بار به رسانه و فضای مجازی اشاره شده است.
⭕️در این بیانیه مهم معظم له دستور جهاد با ۲ هدف
۱.شکستن محاصره تبلیغاتی
۲.امید آفرینی به عنوان نخستین جهاد
را صادر کردند.
⭕️همچنین پس از آن بارها ایشان نسبت به تهدیدات و خطرات فضای مجازی هشدار هایی با کلید واژه هایی نظیر …فضای مجازی ول(فروردین۱۴۰۰) یا فضای بی بند بار و رهای اینترنت و... داده اند.
✅اما در اربعین ۱۴۰۰ امام خامنه ای ۲ مأموریت اصلی برای جوانان و
دانشجویان تعریف کردند:
۱-جهاد در میدان تبیین و افشاگری با انتشار افکار درست، افکار صحیح، پاسخ به اشکالات و پاسخ به ابهامآفرینیها
۲.اجتناب از دشنام، با تهمت و فریب و دروغ با افکار عمومی و انتشار حقایق با منطق قوی، سخن متین و عقلانیّت کامل، همراه با زینت عاطفه و عواطف انسانی و بهکارگیری اخلاق.
✅اما راهکارهای تجهیز و وارد شدن به میدان تبیین و روشنگری در فضای مجازی چیست:
۱.ارتقای سواد رسانه ای و سواد فضای مجازی در سطح مدیران، مسئولان و مردم(ارتقا تاب آوری شناختی)
۲.مطالبه گری برای قطع ید دشمن از تسلط بر افکار عمومی در فضای مجازی ول به عنوان بستر جنگ شناختی ادراکی با راهبرد حاکمیت سایبری
۳.مطالبه گری برای راه اندازی شبکه ملی اطلاعات که مهمترین موضوع در فضای سایبر از نگاه حضرت آقا است(سخنرانی ۲۲ خرداد۹۶)و سرویس های بومی با بها دادن به جوانان نخبه وطن و حمایت واقعی از آنها
۴.تشکیل جبهه و کمپین های ضد آمریکایی و ضد صهیونیستی در فضای سایبر
۵.طراحی حملات شناختی آفندی به دشمن
۶.تواصی به صبر و بصیرت به عنوان ۲ راهکار مهم مقابله با جنگ شناختی ادراکی تحمیلی دشمن در جبهه انقلاب
۷.حضور هوشمندانه در پلتفرم ها(ورود افراد تأثیرگذار و تاثیر ناپذیر)
روحانی و زنگنه هنوز برای کشور هزینهسازی میکنند/ ایران محکوم به پرداخت غرامت ۶۰۰ میلیون دلاری شد
🔸شرکت "دانا گاز" امارات اعلام کرده است که هیئت داوری بینالمللی در بخشی از پرونده مربوط به شکایت علیه شرکت ملی نفت ایران -مشهور به پرونده کرسنت- رای به پرداخت بیش از ۶۰۰ میلیون دلار غرامت به شرکت اماراتی داده است.
🔸نکته قابل تامل اینکه این خسارتهای وارد شده به کشور صرفا مربوط به هشتونیم سال نخست توافقنامه ۲۵ ساله است که قرار بود در سال ۲۰۰۵ آغاز شود.
🔹گفتنی است قرارداد کرسنت در زمان وزارت زنگنه در دولت خاتمی و با امضای جوادی، مدیر ارشد زنگنه با قیمتی پایین به امضاء رسید و دیوان عالی کشور در ماه های گذشته حکم انفصال از خدمت مدیران دخیل در این پرونده را به دلیل فساد در عقد قرارداد مذکور را صادر کرد.
ایران تغییرات مرزی را تحمل نمیکند
🔸آنچه اکنون در مرزهای شمال غربی ایران مشاهده میشود، شکلگیری یک اتحاد نامرئی بین آمریکا، ترکیه، آذربایجان، ارمنستان و رژیم صهیونیستی است و هدفگذاری آن ایجاد یک تغییر ژئوپولیتیک با نتایج راهبردی علیه دو کشور ایران و روسیه است.
✅در این خصوص گفتنیهایی وجود دارد:
1️⃣ نیروهای نظامی جمهوری آذربایجان محور گوریس قاپان در ارمنستان را مسدود کرده و اجازه عبور خودروهای سنگین ایران به ارمنستان را نمیدهند که این به منزله نقض حاکمیت دو کشور جمهوری اسلامی و جمهوری ارمنستان است و اگر استمرار پیدا کند در نهایت به کاهش نقش ایران در این منطقه منجر میشود.
همزمان با این فعل و انفعالات، ادبیات رسانهای و محافل بهظاهر غیررسمی -که در واقع بیان رسمی جمهوری آذربایجان بهحساب میآید- به سمت خصومت و حتی الفاظ کودکانه کشیده شده است. این در حالی است که - ما بدون آنکه قصد تحقیر داشته باشیم - نمیتوانیم اندازه این جمهوری را با اندازه ایران و هر چیزی که معیار قدرت یک واحد جغرافیایی است، مقایسه کنیم؛ چرا که مقایسه فیل و فنجان است.
2️⃣ حذف خط ۲۱ کیلومتری مرزی ایران با منطقه ارمنستان و نیز حذف مرز ارمنستان در این منطقه که احتمالاً با تسلیم استان ارمنی سیونیک به آذربایجان صورت میگیرد، وضع ژئوپلیتیکی ایران در منطقه قفقاز را دچار مشکل میکند.
3️⃣ در این میان دولت ارمنستان و شخص پاشینیان که در مقایسه با دولت سابق این کشور، غربگرا محسوب میشود، در چارچوب یک طرح آمریکایی - ترکیهای و به امید واهی برخوردار شدن از مواهب سیاسی و اقتصادی به این طرح پیوسته است در حالی که خیانت به کشور ارمنستان میباشد. دولت پاشینیان به این وعده آمریکا و ترکیه دلخوش کرده است که در صورت واگذاری استان سیونیک، میتواند از روابط مناسب و بیدغدغه با جمهور آذربایجان و ترکیه برخوردار شود
4️⃣بسیاری از تحلیلگران گفتهاند اردوغان و حزب او بعد از یک دوره مانور اسلامگرایی و پس از یک دوره مانور روسیهگرایی، به مرور روی واقعی خود را که هیچ ارتباطی با اسلامگرایی و شرقگرایی ندارد، نشان میدهد. ۵- دولتهای ترکیه و آذربایجان در حال دست زدن به ریسکهای بزرگی هستند که میتواند پیش از دیگران خود آنان را در بحران وجودی فرو ببرد. دولت علیاف با شش میلیون جمعیت شیعه که بدون شک دل بسته مرکزیت شیعه هستند، مواجه است و دولت اردوغان در ترکیه با حدود ۲۳ میلیون شیعه علوی روبهرو میباشد. جمهوری اسلامی هیچگاه نخواسته است از این ظرفیتها برای گوشمالی اردوغان یا علیاف استفاده کند. ما برخلاف آنان و براساس اصول اخلاقی خود، حسن همجواری را رعایت کردهایم؛ تا جایی که فراتر از آن در دو نوبت حکومتهای این دو خانواده را از ویرانی نجات دادهایم.
🔹هم اردوغان و هم علیاف میدانند که دست ایران برای برهم زدن این توطئه خالی نیست و انگشت اشاره جمهوری اسلامی ایران میتواند توطئه طراحیشده را برای آنها به گونهای پشیمانکننده برهم بزند.
✍️سعدالله زارعی
صحبتهای جالب و مهم دکتر حمید سجادی
در تحقیقاتی که در بیمارستان انجام دادیم، تمام کسانی که از کرونا فوت میکردند، ویتامین دی آنها زیر ۲۰ بود!
وقتی مقالهام درمورد اثر ویتامین دی رو فرستادم آمریکا، بهم زنگ زدند گفتند کمپانیهای دارویی نمیذارن آن را چاپ کنیم!
اینها میخوان رمدیسیور فروش بره!
شما میگین با مصرف ویتامین دی مریض میره خونه! منم قبول دارم حرفتونو.