هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨نقدی بر مکانیسم کابینهسازی دکتر ظریف
در ابتدای کار دولت سیزدهم در جلسهای ناظر به تعیین اعضای کابینه، به عزیزان دست اندرکار پیشنهادی دادم که مقبول نیفتاد. این ایام، تکرار آن نکته خطاب به دکتر ظریف خالی از لطف نیست: «شاخص و ملاک چینش مسئولیت دستگاهها، ماموریتی باشد که برای دستگاهها در نظر دارید». در میانه کار دولت نیز وقتی شهید رئیسی اجرای یک سیاست را در حوزه کاری یک دستگاه پذیرفتند، برادر عزیزی برای مسئولیت دستگاه مربوطه نامزد بود که خطاب به شهید عرض کردم ایشان نه قائل به این سیاست است و نه قادر به اجرای آن. اما نهایتا همان برادر منصوب شد و دیدیم که نه قائل بود و نه قادر...
امروز نیز که آقای دکتر ظریف بحث چینش اعضای کابینه را دنبال میکنند، همه رقم شاخصی از جنیست تا قومیت و مذهب برای انتخاب وزیران مطرح است جز ماموریت و اعتقاد و توان افراد برای اجرای آن. کابینه، محل تقسیم غنایم نیست که بخواهیم برای گروههای گوناگون، سهم قائل شویم و چه در کارگروهها و چه در امتیازبندیها، این نگاه را حاکم کنیم. باید ببینیم در هر دستگاه، انجام کدام ماموریت اولویت دارد و چه کسی قائل و قادر به این امر است. دیدگاهها و سوابقش را بررسی کنیم و امتیاز دهیم.
شاید گفته شود که آقای دکتر پزشکیان اعلام کردهاند برنامهای ندارند که بخواهند بر اساس این برنامه، ماموریتها را احصاء کنند. این اشکال وارد نیست. چون مکرر در اظهارات آقای پزشکیان، بر اجرای سیاستهای برنامه پنجساله هفتم تصریح شده و به نظرم اولین منزل التزام به وعده انتخاباتی ایشان، همین چینش اعضای کابینه بر اساس ماموریتهای معین شده در برنامه هفتم است.
برای نمونه، در بند6 سیاستهای کلی برنامه هفتم آمده است: «تأمین امنیت غذایی و تولید حداقل ۹۰ درصد کالاهای اساسی و اقلام غذایی در داخل، همراه با حفظ و ارتقاء ذخایر ژنتیکی و منابع آبی و افزایش سطح سلامت و ایمنی مواد غذایی». اگر آقای پزشکیان بخواهد این سیاست را اجرایی کند، شخصی را باید برای وزارت جهاد کشاورزی برگزیند که اولا قائل به خودکفایی در کشاورزی باشد (مانند آقای عیسی کلانتری نباشد که میگفت خودکفایی مزخرف است)، ثانیا هم خودش و هم تیمش، قادر به اجرای برنامه پیش بینی شده برای تحقق این هدف باشد. اخیرا شنیدم آقای پزشکیان از شرکت دانش بنیانی که به فناوری SSTI در زمینه آبیاری دست پیدا کرده، بازدید کردهاند. این فناوری که در بیانات 10 بهمن 1401 رهبر حکیم انقلاب اسلامی با تولیدکندگان نیز مورد اشاره و مطالبه قرار گرفت، مصرف آب را تا ۷۵ درصد کاهش داده و محصول را تا 50 درصد افزایش میدهد؛ یعنی میتواند کشور را برای همیشه از بحران آب و غذا نجات دهد. این طرح در دولت شهید رئیسی، در بخشهایی از کشور به صورت آزمایشی اجرا شد و نتایج آن شگفت انگیز بوده است(از جمله در 100 هکتار نیشکر خوزستان که پیشنهاد می کنم آقای پزشکیان در این ایام از پروژه مذکور بازدید کنند). در ماده 33 قانون برنامه هفتم نیز اجرای این طرح در اراضی بالای 10 هکتار کشور تکلیف شده است. لذا، هم یک راه حل کارشناسیشده که آقای پزشکیان رویش تاکید داشتند برای حل مسئله وجود دارد، هم تکلیف برنامه هفتم و سیاستهای رهبری است که آقای پزشکیان بارها آن را برنامه خود اعلام کردند. بر این اساس، این پروژه ماموریت اصلی وزارت جهاد در دولت چهاردهم است و وزیر جهاد، بر مبنای اعتقاد به این پروژه و توانمندی در اجرای این پروژه انتخاب شود. اینکه زن باشد یا مذهبش چه باشد و... تفاوتی نمی کند!
برای سایر دستگاه ها نیز رویکرد انتخاب مسئول باید همین باشد. سیاستها و قانون برنامه هفتم را ملاک قرار دهید. ایدههای کارشناسی شده برای تحقق اهداف برنامه را برگزینید و سپس دنبال فرد و تیمی بگردید که قائل و قادر به اجرای این ایدهها باشند. در این صورت هم به وعده خود به مردم پایبند بودهاید، هم ان شاءالله موفق خواهید شد.
@syjebraily
✍️به نام خدا
در فهرست ۱۴ اسامی معرفی شده دکتر پزشکیان برای
کارگروه درمان و آموزش پزشکی
نام دکتر ملک زاده و دکتر ظفرقندی به چشم می خورد.
👈دکتر ظفرقندی دو دوره رئیس سازمان نظام پزشکی بوده است. همان که وقتی مجلس می خواست لایحه تشکیل سازمان طب ایرانی اسلامی را بررسی و تصویب کند به شدت مخالفت کرد و آن را به معنی دخالت خطیر در امر پزشکی و وهن علم دانست. (که احتمالا به دلیل کمتر شدن بیماران و کم رونق شدن مافیای دارو و تجارت !!است و نه صرفا دخالت در امر پزشکی )
و اما نکته فاجعه آمیز دعوت به همکاری دکتر ملک زاده در کارگروه انتخاب وزیر بهداشت است.
فردی که معاونت تحقیقات وزارت بهداشت را در دولت روحانی و در ایام کرونا بر عهده داشت.
ایشان به اقرار خودش مسبب و بانی آزمایش چهار داروی ضد ویروس "رمدسیویر"، "لوپیناویر"، "اینترفرون - بتا" و "هیدروکسی کلروکین بر روی ۱۱ هزار بیمار کرونا در ۵۰۰ بیمارستان کشور بوده است. تا حدی که موجب شده ایران در میان ۳۰ کشور با اختلاف زیاد مقام اول همکاری با سازمان بهداشت جهانی را به دست آورد.
یعنی با تلاش ایشان هیچ کشوری به اندازه ایران آلت دست WHO نشده است.
در نهایت هم مشخص شد که هیچ کدام از این داروها موثر نبودند و برعکس موجب افزایش تلفات در بیماران شده است.
رییس محترم جمهور خود فرموده اند اگر دیدید مسیر را اشتباه می روم انذارم کنید.
اکنون ما به ایشان عرض می کنیم. مراقب نفوذ افراد بی صلاحیت و مخرب در کارگروه هایی که قرار است وزرا را به ایشان معرفی کنند باشند.
فردی مثل دکتر ملک زاده که باید در دادگاه پاسخگوی اعمال خود باشد نه این که با آن سابقه و در اوج بحران کرونا وقتی که مورد انتقاد قرار گرفت استعفاء دهد و الان که آب از آسیاب افتاد مجددا سر و کله اش پیدا شود و بخواهد برای انتخاب وزیر بهداشت نظر بدهد. والسلام
مطالب از کانال دکتر منتظر
پزشک عمومی و متخصص طب سنتی
🔴 خبر بسیار مهمی که کمتر به آن پرداخته شد
حمله مستقیم پهپادی #یمن به ساختمانی نزدیک سفارت آمریکا در قلب تلآویو پایتخت رژیم صهیونسیتی ...
در رخدادی کم سابقه مقامات اسرائیلی میگویند که در پی حمله یک هواپیمای بدون سرنشین (پهپاد) به مرکز تلآویو و به ساختمانی در ۱۰۰ متری سفارت آمریکا دست کم یک نفر کشته و ۱۰ نفر زخمی شدهاند.
با اینکه اعلام شده که این پهپاد در هوا منفجر شده ولی قطعات آن در منطقه وسیعی در شهر پخش شدهاند و خسارات جانی و مالی بر جای گذاشته است.
هنوز مشخص نیست که این پهپاد چگونه بدون به صدا در آمدن آژیر خطر از پدافند هوایی گذشته و منشأ این حمله نیز مشخص نبود.
یمن مسئولیت حمله را بر عهده گرفته است.
🔻 چرا حمله پهپادی یمن به تل آویو مهم است؟
۱. این عملیات، نخستین حمله انصارالله و یمنی ها به تل آویو یعنی پایتخت رژیم صهیونسیتی است.
۲. این عملیات در هماهنگی کامل اطلاعاتی، میدانی و مستشاری با حزب الله انجام شده است. هدف اصلی آن، احیا و ارتقا بازدارندگی میدانی جبهه مقاومت و جلوگیری از حمله اسرائیل به خاک لبنان است.
۳. عملیات انصارالله، ترس از گسترش جنگ را از مرزهای سرزمین های اشغالی به پایتخت آن منتقل کرد. این مسئله فشارهای داخلی بر نتانیاهو برای پایان جنگ را احیا می کند.
۴. حمله بامداد امروز هشداری به ایالات متحده بود. به ویژه اینکه محل اصابت پهپاد با سفارت آمریکا حدود ۱۰۰ متر فاصله داشت.
۵. هیچکدام از لایه های پدافندی اسرائیل نتوانستند پهپاد جدید یمنی ها را نه تنها منهدم بلکه رهگیری کنند.نجفی
🔴 ظریف، علی تاجرنیا افغانستانی الاصل مجرم و زندان رفته رو گذاشته تو شورای راهبردی دولت پزشکیان!!
🔥 @Moohem
13.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پزشکیان هم باخت!
🔹شنیدن دغدغه ها و نگرانیهای حامیان باهوش پزشکیان نشان می دهد که :
▪️همین دو هفته پس از انتخابات کافی بود تا هوادارانِ دقیقِ پزشکیان از او ناامید شوند و بدانند که در انتخابشان خطا کرده اند !
چون پزشکیان هم(مانند روحانی و...) نشان داد که در ناامید کردن حامیانش استاد و متخصص است!
▪️پزشکیان دقیقا همان راهی را رفت و همان کارهایی را انجام داد که هواداران عاقلش از آن راه و از آن کارها می ترسیدند!
🔹با ادامه این روند(سکوت و ظهور تشریفاتی پزشکیان و ایفای نقش ریاست جمهوری توسط ظریف) در مدتی کوتاه اکثریت رای دهندگان به پزشکیان(حتی آنها که با نگرش قومیتی به او رای داده بودند)از انتخاب خود پشیمان شده و عملا دولت پزشکیان و شخص او پایگاه اجتماعی اش را از دست خواهد داد و با توجه به رای ضعیف۱۶ میلیونی(یعنی رای ۲۳ درصد واجدین شرایط)به ضعیف ترین و بی هوادارترین دولت پس از انقلاب تبدیل خواهد شد. دولتی که بعید است بتواند حتی دوره ۴ ساله اش را به پایان برساند! دکترکوشکی
https://eitaa.com/siasi97
🔴 شورای راهبردی یا راهبری؟
🔹 در دو هفته اخیر این تصویر تثبیت شد که تقسیم کار در دولت جدید اینگونه است؛ پزشکیان به مراسم عزاداری میرود و فقط با مردم رابطه عادی ایجاد میکند، عدهای دیگر در حال تقسیم قدرت در دولت هستند
🔹 اعضای کمیتههای تخصصی بهصورتی انتخاب شدهاند که همه راضی باشند. از گروههای اصلاحطلب تا گروههای صنفی. از نهاد دانشگاه تا اعضای ستادهای انتخاباتی. از اقلیت تا زنان
🔹 زمانی که ظریف با وقت قبلی به تلویزیون میآید و از ذکر نام وزارتخانهها و مسئولیتهای مهم در هرکدام از کارگروههای تخصصی عاجز است، حس سرکاری بودن این کارگروهها بیشتر میشود
🔹 سوال مهم تعریف دولتمردان جدید از گفتمان رئیسجمهور منتخب است. تاکنون هیچ نشانه و تعریف حتی کلی از چیزی که بتوان از آن بهعنوان گفتمان رئیسجمهور نام برد دیده نشده است.
🔹 رفتار و کنش ستاد انتخاباتی پیروز نشان داد هیچ ایده و فکر پیشینی برای تشکیل و اداره دولت وجود نداشته است.
🔥 @Moohem
نرم افزار ایرانی فرودگاه امام را از اختلال جهانی مصون کرد
🔹مدیر فرودگاه امام خمینی(ره): فرودگاه امام با وجود این که ۸۰ درصد پروزاهای خارجی را ارائه میکند، خوشبختانه هیچ مشکلی نداشته و خدمات این فرودگاه به شکل طبیعی به مسافران ارائه میشود.
🔹از ابتدا که به این فرودگاه آمدم، مشکلی احساس شد که سیستمهای نرم افزار فرودگاه قبلا از یک شرکت فرانسوی بود که باید مرتب توسط آن شرکت پشتیبانی و حمایت میشد.
🔹لذا از ابتدا گفتیم سیستم ایرانی با یک گروه دانشبنیان داخلی باید تهیه شود و در ۱.۵ سال قبل راهاندازی و بهرهبرداری صورت گرفت و از آن زمان سیستمهای فرودگاه با این نرمافزار داخلی کار میکند و مشکلی ندارد.
🔹مشکل فرودگاههای خارجی بهخاطر سیستم نرمافزار مایکروسافت است و در برخی فرودگاهها پذیرش مسافر بهصورت دستی انجام میشود و برخی فرودگاهها مثل مراکش کلا مختل شده است.
https://eitaa.com/siasi97
✅ دولت سازی یا خالص سازی؟
🔺در حالی که اصلاح طلبان و دکتر پزشکیان تلاش دارند دولت چهاردهم را دولت وحدت ملی معرفی کنند، اما ترکیب شورای راهبردی تعیین کننده دولتمردان کابینه چهاردهم به گونه ای است که امید ها را برای تشکیل دولت وحدت ملی کور کرده است.
🔺جریان اصلاحات ، بسیار خوب با کلمات بازی می کند و از معیارهای تبعیض آمیز مطرح شده توسط ظریف به « تبعیض مثبت» یاد می کند ، اما در عمل کار خود را می کند و به راحتی افراد مخالف را حذف می کنند.
🔺یادمان نرفته وقتی این جماعت روی کار آمدند تا آبدارچی ادارات و سازمان ها را عوض می کردند، اما چون رسانه دارند این کار را زیر پوستی انجام می دهند و آب از آب تکان نمی خورد!
🔺خالص سازان بیشتر به این تیم میاد تا دولت سازان.
✍️سعید میرزایی
https://eitaa.com/siasi97
⛔️ دلسوزانه با پزشکیان
🔻جناب پزشکیان شما با هر میزان رای، اکنون منتخب ملت هستید. ما به سیاق حسن روحانی و برخی دوستان بی تقوای تان که این روزها روزه سکوت گرفته اند با تازیانه ی #دولت_اقلیت به شما طعنه نمیزنیم و نجیبانه ضمن تبریک مجدد، برایتان آرزوی توفیق داریم. ما درس اخلاق سیاسی را از امامین انقلاب آموخته ایم نه از .....!
🔻 جناب طبیب عزیز بدانید راهبرد ما نسبت به دولت تان مبتنی بر سه اصل زیر خواهد بود:
۱. رصد هوشمندانه
۲. نقد منصفانه
۳. حمایت حکیمانه
🔹مع الوصف اکنون با علم به اینکه انتخاب وزرا حق شماست لیکن مبتنی بر سه اصل فوق و ناظر به اینکه جنابعالی در مناظرات، خودتان را ولایتمدار معرفی کرده اید به محضرتان عرضه میداریم که ترکیب وحشتناک شورای راهبری با سابقه سیاه، رفتارهای رادیکالیستی برخی اعضاء اولین آزمون صداقت ، مدیریت و ولایتمداری شماست.
🔹این ترکیب که حتی صدای حامیان شما را هم در آورده و هیچ سنخیتی با ادعاهای مناظراتی و شعار (برای ایران) شما ندارد و بیشتر شبیه تشکیل تیم عضویاب برای نهضت آزادی یا حزب مشارکت و اتحاد ملت است مبتنی بر منافع شخصی خودتان، مصالح دولت و منافع ملی نمی بینیم.
🔹 جناب دکتر برخی تفکرات افراد مثل غده سرطانی است مراقب باشیم در این سن و سال، دولت شما را بیماری صعب العلاج مبتلا نفرمایند. طبق آنچه در مناظرات فرمودید ما شما را انقلابی، جهادگر، پاکدست و دلسوز میشناسیم ولی حکم مستوری و مستی همه بر عاقبت است. دلسوزانه میگویم قرار بود با شایسته سالاری ، نگاهی نو در اندازید نه اینکه با این جماعت، براندازید!
🔻#سخن_آخر؛ اگر مدعی ولایتمداری هستید که هستید دلسوزانه شما را ارجاع میدهم به فرمایشات رهبر حکیم انقلاب:
[ من به نامزدهای محترم انتخابات عرض میکنم با خداوند خودتان عهد کنید که اگر موفق شدید و توانستید مسئولیتی به دست بیاورید:
۱- کسان و کارگزاران خود را از کسانی قرار ندهید که ذرهای با انقلاب زاویه دارند. آن کسی که با انقلاب، با امام راحل، با نظام اسلامی ذرهای زاویه داشته باشد به درد شما نمیخورد و همکار خوبی برای شما نخواهد بود.
۲- آن کسی که دلبستهی آمریکا باشه و تصور کند که بدون لطف آمریکا نمیشود قدم از قدم برداشت در کشور، برای شما همکار خوبی نخواهد بود. او از ظرفیتهای کشور استفاده نخواهد کرد و خوب مدیریت نخواهد کرد.
۳- آن کسی که راهبرد دین و شریعت را مورد بیاعتنایی قرار دهد او با شما همکار خوبی نخواهد بود.کسی را انتخاب کنید که اهل دین، اهل شریعت، اهل انقلاب، اهل اعتقاد کامل به نظام باشد.
🔹اگر شما نامزدهای محترم یک چنین عهدی با خدای خودتان ببندید بدانید که کارهایی که برای انتخابات میکنید همهاش حسنه خواهد بود]
✅ اکنون جناب پزشکیان قضاوت با خودتان و حامیان #منصف دلسوزتان: حسنه یا سیئه؟!
خود دانید...