هدایت شده از خبرگزاری فارس
«امیرآبادی» عضو هیئترئیسه مجلس:
🔹قالیباف معمولاً ۵ صبح تا ۱۲ شب در مجلس است.
🔹فکر میکنم در انتخابات ۱۴۰۰ اگر آقای رئیسی بیاید همه مشکلات حل می شود.
🔹خبر ۵۰۰ میلیون کمک بلاعوض به نمایندگان مجلس یازدهم کذب است.
🔹نمایندهای که در مجلس دهم به «برجام» رأی مثبت داده، در این دوره میگوید رأی منفی دادهام!
🔹در ماجرای کرونا، به طلبههای چینی دروغ بستند؛ آخرین سفری که آنها به چین داشتند قبل از شهریور بود.
🔹گفتند شیوع کرونا از قم بود، در حالی که اینطور نبود و فقط در قم شناسایی شد.
🔹تمام مقامات باید جواب بدهند اموال خود را در این ۴۰ سال از کجا آورده اند.
🔹باید غیر از نمایندگان مجلس افراد دیگری هم در هیات نظارت بر رفتار نمایندگان عضو شوند.
fna.ir/exrd4v
@Farsna
رسانه ها از احمدی نژاد فردی عجیب ساخته اند/فقط در مراسم های ختم احمدی نژاد را دیده ام
⭕️بنده نه احمدینژاد را نفی میکنم و نه میگویم دستاورد جدیدی دارد که دوباره رئیس جمهور شود و تحول جدیدی ایجاد کند. همان دیدگاهها و ایدههای قبلی را دارد و فرقی نکرده است. هشت سال فرصت خوبی برای هر رئیس جمهور است. بهتر است که در جامعه بگوییم که دو دوره برای هر فرد کافی است. میدان را باید به افکار جدید داد.
این متن باتوجه به قسمت دوم از اعترافات طبری که در شبکه های اجتماعی تحریف شده ، اشتراک گذاشته شده ، ارائه می گردد .👇👇
⚠️مخالفت رهبری با عفو #مهدی_هاشمی
💢 تيرماه ۱۳۹۴ پس از آنکه بالاخره مهدي هاشمي رفسنجاني محاکمه و راهي زندان شده بود، پدرش به نقل خاطرهاي درباره نامه نگاري مهدي با رهبري درباره عفو پرداخت. «مهدي به من گفت که اينان ميگويند دو راه داري، يا در چند خط از رهبري تقاضاي عفو کن و يا بايد اين پرونده طولاني و چند هزار صفحه اي را ادامه دهي.
خود مهدي به من گفت عليرغم اينکه خود چنين ميلي ندارم چون ميدانم جرمي مرتکب نشده ام، اما اگر شما و رهبر معظم انقلاب بخواهيد اين کار را ميکنم که من به ايشان گفتم بگذاريد با آقا مشورت کنم. پس از شنیدن حرفهای مهدی و اتمام ملاقات، درخواست وقت برای دیدار حضوری با مقام معظم رهبری کردم تا موضوع را با ایشان در میان بگذارم. به ايشان عرض کردم که راضي به اين نيستم که ايشان تقاضاي عفو کند و شما بپذيريد، چون در نگاه جامعه انعکاس خوبي نخواهد داشت، هم ميگويند رهبر چرا به تقاضاهاي عفو زندانيان ديگر توجه نميکنند و هم ميگويند هاشمي در پرونده پسرشان اعمال نفوذ کرد. بنده عرض کردم برای اینکه فضا سازی نشود و اینگونه القا نکنند که سابقه رفاقت بنده با جنابعالی در رسیدگی به پرونده اثر گذار بوده است، بنده مخالف نگارش نامه هستم که رهبر انقلاب نیز با این نظر موافقت کردند.»سایت تحلیلی خبری عصر ایران. 24 تیر 1394
💢 پس از انتشار اين سخنان هاشمي، يکي از مطلعين پرونده، در مصاحبه با خبرگزاري فارس سخنان هاشمي را تکذيب کرده و ماجرا را اين گونه روايت ميکند: «بيش از يک ماه از بازداشت مهدي هاشمی گذشته بود که به اسناد و مدارکي تازه که از سوي سازمان بازرسي وقت ارسال شده بود، دست يافتيم.
متعاقب دستيابي به اين اسناد، بار ديگر به مهدي هاشمي تفهيم اتهام شد و مهدي هاشمي با توجه به اطلاع از کشف اين اسناد، از ما خواست تا با پدر خود تماس بگيرد. متهم در اين تماس به پدر خود گفت: «اينها ـ افراد مسئول در پرونده ـ به اسنادي دست يافتند که جرم مرا بسيار سنگين ميکند».
💢 در اين تماس تلفني، مهدي از پدرش خواست براي گفتن پارهاي از مطالب با وي ملاقات حضوري کند. اين در حالي بود که آقاي هاشمي در بيشتر روزهاي بازداشت مهدي، حداقل يک بار به صورت تلفني با وي صحبت ميکرد.
با توجه به درخواست مهدي از پدرش، آقاي هاشمي ابتدا از دستگاه قضايي خواستند که مهدي را در جاي ديگري غير از زندان و دادسرا براي ملاقات بياورند که اين موضوع مورد موافقت قرار نگرفت زيرا دستگاه قضايي معتقد بود بايد مانند ساير متهمين با وي برخورد شود. پاسخ دستگاه قضايي به آقای هاشمي اين بود که اگر شما ملاقاتي با فرزند خود ميخواهيد مثل ساير مردم به دادسراي مربوطه مراجعه کنيد. آقاي هاشمي به دادسراي شهيد مقدس آمدند و با اصرار خود در حياط دادسرا با مهدي حدود يک ساعت ملاقات کردند. مهدي خودش عنوان کرد که در اين ملاقات از پدرش خواسته بوده تا با توجه به سنگين شدن جرايمش، نامه اي بنويسد که اين اتفاق افتاد و مهدي نامه را مستقيماً به تيم حفاظت پدرش تحويل داد. متهم بعداً عنوان کرد:
از پدرم خواسته ام تا به واسطه نامهاي که مينويسم از رهبر معظم انقلاب براي من در اين مرحله درخواست عفو نمايد.
روز چهارشنبه بعد از ملاقات، يعني با گذشت چند روز از آن ديدار، مهدي در تماس تلفني با پدرش، نتيجه درخواستش را جويا شد که آقاي هاشمي گفت:
آقا (مقام معظم رهبري) با عفو شما موافقت نکردند. در اين لحظه مهدي با شنيدن اين خبر طبيعتاً ناراحت شد و به گريه افتاد.
ملاحظه ميشود که اين بار نيز روايت هاشمي از رهبرانقلاب، با آنچه در واقع اتفاق افتاده، کاملاً مغايرت دارد»خبرگزاری فارس. 30 تیر 1394
جزئیات جدید از دستگیری موسوی مجد، جاسوس محکوم به اعدام/ موسوی مجد مقیم سوریه بود
سخنگوی دستگاه قضا:
🔹پرونده او برای سال ۹۶ و ۹۷ است، البته درباره سایر متهمان پرونده حضور ذهن ندارم.
🔹حکم این متهم صادر شده و قطعیت پیدا کرده است.
🔹دستگیری او ارتباطی به حادثه تروریستی شهادت سردار سلیمانی ندارد.
🔹در سنوات قبل به لحاظ ارتباطی که با این مجموعه داشته، اطلاعاتی در حوزه دفاعی و نظامی ما به ویژه در ارتباط با وزارت دفاع و نیروی قدس سپاه و ترددها و اقامتهای شهید حاج قاسم سلیمانی در سالهای ۹۶ و ۹۷ را به سرویس سیا و موساد داده است.
🔹او و خانوادهاش مقیم سوریه بودند و در همان کشور اطلاعاتی را از نیروهای مستشاری و حوزه فعالیت وزارت دفاع به سرویسهای جاسوسی داده است.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش قالیباف به حاشیه های اخیر مجلس
🔹مردم از ما توقع دارند یکی دوماهه کاری انجام دهیم.
🔹وظیفۀ اصلی ماست که کار جدی کنیم و گره از مشکلات مردم باز کنیم.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
ظریف:کاندیدای ریاستجمهوری نخواهم شد
وزیر خارجه:
🔹در کمال صداقت عرض میکنم در خودم صلاحیت شرکت در انتخابات ریاستجمهوری را نمیبینم و فقط دیپلماسی بلدم و همین را ادامه خواهم داد.
🔹خودم را جوری نگاه نمیکنم که یک لیدر باشم.
🔹آمریکایی ها دولتهای تعامل گری نداشتند.
🔹شانس ترامپ در انتخابات بیش از ۵۰ درصد است. ترامپ در جامعه آمریکا هنوز یک پایه ۳۵ درصدی دارد و تا زمانی که پایه ترامپ به هم نخورد، شانس آقای ترامپ به صورت جدی وجود دارد.
@Farsna
لبنان | پشت پرده ی اغتشاشات ‼️
🔻 شبکه الجدید فاش کرد: افرادی که با موتورسیکلت به خیابانها آمده و به تخریب و سوزاندن املاک عمومی و خصوصی در مرکز تجاری بیروت پرداختند از ساکنین منطقه طریق الجدیده (منطقه سنی نشین طرفدار حریری) بوده و از بهاء حریری برادر سعد حریری پول گرفته بودند.
🔹نهاد المشنوق وزیر سابق و عضو جریان المستقبل روز گذشته بشدت به شیعیان حمله کرد و آنها را عامل تخریب بیروت دانسته بود.
🔹و ی تلاش کرد با شکاف افکنی میان شیعه و سنی، مردم ناراضی را از مطالبات و اعتراضات خود منحرف کند.
🔹کارشناسان سیاسی دردلبنان معتقدند با سقوط روز افزون جریان المستقبل در بین اهل سنت، اقدامات انفعالی و نمایش های جدید ثروتمندان سرمایه دار این جریان بالا گرفته است.
اسد نبودنِ یک مسئول کافی نیست؛ مسئولی که دلسوز نیست باید برکنار شود
👈🏼 مطالبهگری و عدالتخواهی
🔻 برای تقویت مطالبهگری و عدالتخواهی و برای حفظِ آن از آسیبها چهکار باید کرد؟ نصیحت یا نٌصح (بهمعنای دلسوزی و کم نگذاشتن برای کسی) مفهومی است که سطح مطالبهگریِ ما را صددرصد افزایش میدهد و سلامت مطالبهگری ما را هم تضمین میکند.
🔻 اینکه ما از یک مسئول، صرفاً عدالت بخواهیم، معمولاً تصور میکنند از او میخواهیم که ظلم نکند. این کافی نیست، بلکه باید سطح مطالبهگری خودمان را از عدالت بهمعنای حداقلی، بالاتر ببریم و از مسئولین، نصیحت (نٌصح) تقاضا کنیم؛ که حداکثر عدالتخواهی است. یعنی از او بخواهیم «تمام دلسوزیات را بهکار ببر.»
🔻 علی(ع) میفرماید: مدیران باید برای جامعه، منصح باشند (نهجالبلاغه/ خطبه ۳۴) لذا ما میتوانیم یقۀ یک مدیر را بگیریم که «تو چرا منصح نبودی؟ چرا تمام دلسوزیات را بهکار نبردی! بله؛ رانتخواری نکردی، ظلم و دزدی نکردی؛ اما تمام تلاشت را بهکار نبردی.»
🔻 نصیحت یک چیزی فراتر از عدالت است. پدر و مادر با بچه صرفاً عادلانه برخورد نمیکنند، بلکه دلسوزانه برخورد میکنند. هرجا یک مسئولی دلسوزی نکرده، درواقع کارشکنی شده و مقدمات فساد فراهم شده است. البته او میتواند بگوید «من فساد نکردهام!» و او را بهخاطر دلسوزی نکردن، در هیچ دادگاهی هم نمیشود محاکمه کرد!
🔻شما باید بررسی کنید و ببینید مشکلات کشور ما چند درصدش بهخاطر فساد است و چند درصدش بهخاطر بیعرضگی است؟ چند درصدش بهخاطر عدم اهتمام است؟ چند درصدش بهخاطر عدم نُصح و دلسوزیِ مسئولین است؟!
🔻 اگر ما صرفاً دنبال این باشیم که مسئولین فساد نکنند، مملکت اصلاح نخواهد شد. جریان مطالبهگری باید برود دنبال اینکه «اگر یک مسئولی دلسوز نبود باید کنار برود» این عبارت را دربارۀ عملکرد مسئولین بهکار ببریم که «آیا این دلسوزانه رفتارکردن است؟!»
📝حجتالاسلام والمسلمین علیرضا #پناهیان
هدایت شده از تحلیل سیاسی
گفتگوهای راهبردی واشنگتن – بغداد، مذاکره یا تحمیل اراده ؟
به چند دلیل نمی توان به گفتگوهای راهبردی آمریکا و عراق برای خوشبین بود. نخست اینکه این گفتگوها در دوران نخست وزیری آقای مصطفی الکاظمی برگزار می شود. الکاظمی یک شخصیت بسیار نزدیک به ایالات متحده است و نخست وزیری او نیز با خواست آمریکایی ها مسجل شد.
رابرت فورت دیپلمات ارشد و سابق آمریکایی که عضو تیم مذاکرات گفتگوهای راهبردی آمریکا و عراق در سال 2008 بوده نیز درباره گفتگوهای راهبردی 2020 می گوید: برای نخستین بار پس از سال ها، اشخاص مناسب، در جای مناسب و وقت مناسب قرار گرفته اند.
بنابراین، جای تردید جدی است که چنین شخصیتی که اتفاقا افراد پیرامونی او نیز بسیار نزدیک به واشنگتن هستند، در موضع اقتدار و ملی گرایانه در گفتگوها قرار بگیرد.
موضوع دیگر تشتت نیروهای سیاسی داخلی عراق است. سیاست خارجی عراق همواره دچار چندگانگی و دستخوش اختلافات میان این نیروها بوده است. در پرونده موسوم به گفتگوهای راهبردی نیز این اختلافات به طور جدی وجود دارد. گفتگو کننده عراقی در حالی پشت میز قرارگرفته که برخلاف او، طرف مقابل با آگاهی و برنامه ریزی کامل قدم به پیش گذاشته است.
سوم اینکه زمان بندی این گفتگوها دربدترین بازه زمانی ممکن اتفاق افتاده است. اوضاع اقتصادی در عراق به دلیل شرایط فروش نفت و کرونا بحرانی است و بغداد به دنبال جذب کمک ها و قروض بین المللی است و آمریکا نقش جدی را در این موضوع ایفا می کند. این موضع ضعف در هر مذاکره ای نتایج مطلوبی به بار نخواهد آورد.
نکته چهارم اینکه در نظام بین المللی فعلی مذاکره میان یک کشور محور با کشور جهان سومی (عضو محور) معنای چندانی ندارد. گفتگو یا مذاکره در شرایط صورت می پذیرد که دو طرف یک ماجرا در شرایط نسبتا متساوی و متوازنی باشند که در نهایت آنها را مجبور به نشستن پشت میز می کند. در حالیکه روابط واشنگتن و بغداد روابطی از بالا به پایین بوده است و نفوذ و حضور واشنگتن در تمامی اجزای سیاسی، اقتصادی و امنیتی عراق، عملا مشهود است. در فهرست طلبکاران عراق، ایالات متحده بزرگ ترین طلبکار در میان کشورهای خارجی است. افزون بر اینکه در حال حاضر بیش از 60 میلیارد دلار از صادرات نفت عراق در بانک مرکزی امریکا نگهداری می شود که 3 میلیارد دلار از آن در انتهای سال 2019 توسط این بانک مسدود شده است.
آنچه شاهد آن هستیم تلاش آمریکا برای تعمیق حضور بلند مدت خود در عراق در چارچوبی رسمی با استفاده از شرایط فعلی و افزایش توازن قدرت خود با ایران در زمین عراق است. تمرکز روی خروج نیروهای نظامی این کشور نیز موضوعی برای انحراف افکارعمومی برای کسب نتایج بزرگ تر و پراهمیت تر از حضور نظامی می باشد. ایالات متحده نیز با اطلاع از حساسیت برخی گروه های عراقی در خصوص نیروهای نظامی آمریکا، اعلام کرده برنامه ای برای ادامه حضور نظامی خود به صورت بلند مدت ندارد.
اصل گفتگوهای راهبردی میان بغداد و واشنگتن و یا با هرکشور دیگری ذاتا اشکالی ندارد اما واقعیت این است که روابط واشنگتن با بغداد در بیش از یک دهه و نیم اخیر هیچگاه روابط متوازن و متقابلی نبوده است. بنابراین در حالت ایده آل مذاکره کننده عراقی باید در چارچوبی ملی و به دور از هرگونه فشار و با رعایت منافع عالی و بلند مدت کشور در مذاکرات حضور یابد، موضوعی که تحقق آن در شرایط فعلی دور از انتظار است.
ماجرای استناد قالیباف به اصل ۱۹۴ چیست؟
برخی رسانهها با انتشار فیلمی از نطق قالیباف که در آن به اصل ۱۹۴ استناد میکند با اشاره به اینکه قانون اساسی ۱۷۷ اصل بیشتر ندارد این موضوع را دستمایهی تمسخر مجلس یازدهم قرار دادهاند
اما اصل ماجرا چیست؟
این فیلم مربوط به اعتراض زاکانی نماینده قم به #اعتبارنامه #تاجگردون نماینده گچساران میباشد. #قالیباف هم با استناد به #ماده ۱۹۴ آیین نامهداخلی مجلس (#نهقانوناساسی!)این اعتراض را وارد میداند. طبق ماده۱۹۴ آییننامهی داخلی مجلس اخطار راجع به منافی بودن طرحها و لوایح و سایر موضوعات با قانون اساسی بر اظهارات دیگر مقدم است و چنانچه رئیس مجلس اخطار را وارد دانست در صحن مجلس به رای گذاشته خواهد شد و اگر مجلس خطا را وارد دانست رئیس مجلس آن را به کمیسیون مربوط جهت بررسی مجدد ارجاع خواهد داد. هماکنون اعتبارنامه تاجگردون با رای اکثریت مجلس جهت تحقیقات بیشتر به کمیسیون تحقیق فرستاده شده
هدایت شده از محمود معلمی
🔴نفر چهارم جلسه معروف هاشمی، موسوی و خاتمی که بود؟
♦️ پارسانیا: رهبر انقلاب به موسوی فرمودند عقلت را دست «بچهها» نده!/ آیا حسن خمینی شخص مجهول جلسه ابطال انتخابات و آغاز فتنه است؟
♦️حجت الاسلام پارسانیا که در جلسه ٣٠ تیر ٨٨ رهبر انقلاب با تعدادی از فضلای حوزه علمیه حضور داشته است، در این رابطه نقل میکند: «آقا گفتند در این دیدار آقای موسوی بحث تقلب و ابطال را مطرح کرد و من تاکید کردم: آقای موسوی شما عقلت را دست بچه ها نده. ابطال یعنی چه؟»
♦️علیرضا زاکانی نماینده وقت مجلس شواری اسلامی، پس از دیداری که با مرحوم هاشمی رفسنجانی داشته است، نقل میکند که «محمد خاتمی فردای انتخابات[ریاست جمهوری ۸۸]با هاشمی رفسنجانی تماس گرفته و گفته که به همراه میرحسین موسوی و حسن خمینی میخواهند او را ببینند» و آنچنان که زاکانی از هاشمی نقل میکند، «خواسته این سه تن در دیدار ظهر ۲۳ خرداد ۸۸، ابطال انتخابات بود و راههای قانونی را نیز قبول نداشتند.»
♦️از طرفی دیگر حسین فدایی دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در سال ۸۸ و مسئول فعلی بازرسی دفتر مقام معظم رهبری درباره جلسه مذکور خطاب به مرحوم هاشمی میگوید: «روح امام و شهدا را عذاب دادید وقتی در جلسه چهار نفره با حضور میرحسین موسوی و سید محمد خاتمی و سید حسن خمینی گفتید کف نظر آقای میرحسین ابطال انتخابات است. با این اقدامات و موضعگیریهایتان فرصت رجزخوانی و تجرّی برای نظام سلطه و سفیران آن، منافقین و ضدانقلاب را فراهم آوردید و حاضر نشدید به دهن میرحسین بزنید. البته نه شما و نه خاتمی و نه آقای سیدحسن به دهن میرحسین نزدید و در این ماجرا شریکید.»
♦️جاسوس ۵ هزار دلاری!
🔺اطلاعات جدید از «موسویمجد» جاسوسی که حزبالله مچش را گرفت
🔹«موسوی مجد» پیش از انقلاب و در سنین کودکی همراه با خانواده از ایران خارج شده و بزرگشده کشور سوریه است.
🔹وی در سوریه با برخی مستشاران ایرانی ارتباط میگیرد و به عنوان راننده مشغول بهکار میشود و در پوشش راننده اطلاعاتی که بهدست میآورد را به سرویس اطلاعاتی اسرائیل و آمریکا میفروخت.
🔹او در قبال این اطلاعات ماهانه ۵ هزار دلار از این سرویسها حقوق دریافت میکرد.
🔹برخلاف آنچه در برخی رسانهها گمانهزنی میشود، وی نظامی یا پاسدار نبوده و همچنین جزو نیروهای بسیجی که بصورت داوطلب عازم سوریه میشدند نیست.
🔹زمان دستگیری موسوی مجد ۲۶ ماه قبل بوده است و پرونده وی ارتباطی به ترور حاج قاسم سلیمانی ندارد.
🔹او توسط نیروهای حزبالله لبنان شناسایی و دستگیر و به ایران تحویل داده شد و از آن زمان در بازداشت به سر میبرد.
🔹حکم اعدام این جاسوس تایید شده و در زمان خود اجرا خواهد شد/ تسنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #واکنش_خوب
🔻واکنش قالیباف به نطق رئیس سازمان تبلیغات اسلامی
🔹 نکات بهحقی را در گزارش خود اشاره کردید، اما غیر از ما و شما که مسئولیتی را پذیرفتیم، چه کسی باید این مشکلات را حل کند؟
🔹مسئول همه بایدها خود ما هستیم، بنابراین ما باید دست به دست هم دهیم و مشکلات را حل و فصل کنیم.
🔹امیدوارم با تعامل قوا مشکلات فرهنگی کشور حل شود.
🔳فرقههای دستساز انگلیس و ادامه فتنه در منطقه!
▪️بهائیت، وهابیت، صهیونیسم و اخوانیت همه فرقههایی بودند که در یک توالی و توسط یک دستگاه اطلاعاتی تاسیس شده و هنوز هم مدیریت میشوند. شکلگیری هر چهار فرقه، آن هم در آسیای غربی و تداوم فعالیت آنها نشان میدهد که آنها به یک قدرت سیاسی، اقتصادی و نظامی مهم وصل هستند. بدون شک انگلیسیها پشت این قضیه قرار داشته و هنوز هم وظیفه هماهنگی میان همه این طرفها را بر عهده دارند. در مورد این موضوع میتوانم ساعتها حرف بزنم و هزاران کلمه بنویسم، اما چند نکته را مطرح میکنم شاید مساله کمی برای شما حل شود:
1) رژیم سعودی از همان ابتدای تاسیس رژیم صهیونیستی هیچ مشکلی با آن نداشت و هیچ وقت وارد جنگ مستقیم با آن نشد؛ این مساله شاید کمی عجیب باشد، اما این یک واقعیت است که در همه چند دهه گذشته سران رژیم سعودی روابط تنگاتنگی با صهیونیستها داشته و صرفا آن را علنی نمیکردند.
در ادامه این مبحث، باید گفت طرح صلح عربی که در آن اشغالگری صهیونیستها بر سه چهارم سرزمین فلسطین به رسمیت شناخته میشد و طی آن قرار بود همه کشورهای عربی و حتی اسلامی! این رژیم را به رسمیت بشناسند هم توسط عبدالله بن عبدالعزیز شاه وقت سعودی پیشنهاد شد! وقتی این مساله توسط عبدالله سعودی مطرح شد، سران این رژیم فهمیدند که اگر کرانه باختری را هم شهرک بسازند و به اشغال خود در بیاورند، کسی حرفی نخواهد زد.
2) فلسطین اشغالی در سالهایی که در اشغال انگلیس بود، محل امنی برای بهائیها شد و سپس صهیونیستها به آنجا رفتند و شریکی چپاول کردند؛ حالا هم پس از گذشت دهها سال، شهر حیفا و برخی از شهرهای فلسطین محل حضور گروههای مختلف فرقه بهائیت است. زیارتگاه و اماکن مهم بهائیها در فلسطین اشغالی قرار دارد و گفته میشود دهها هزار بهائی در فلسطین زندگی میکنند و شهروند رژیم صهیونیستی هستند.
در این مورد یک نکته قابل توجه و عجیب است، در حالی که رژیم صهیونیستی در تلاش است تا مسلمانان را از همه جا براند، این مساله در مورد دروزیها و بهائیها صدق نمیکند. صهیونیستها حتی با مسیحیان در فلسطین هم مخالف هستند! امروزه بهائیها به بازوی جاسوسی برای رژیم صهیونیستی تبدیل شده و هنوز هم بزرگترین حامی رسانهای آنها، رسانههای مقیم در لندن هستند!
3) اخوانیها هیچ وقت با رژیم صهیونیستی مشکل نداشتهاند، اگر یادتان باشد در سال 2012 محمد مرسی اخوانی، هنگام معرفی سفیر مصر در تلآویو چگونه قربان صدقه شیمون پرز رئیس این رژیم رفت و از او به عنوان «دوست عزیز و بزرگوارم!» یاد کرد! این نامه در آن زمان باعث تعجب بسیار زیاد بسیاری از مردم مصر شد، شاید یکی از مهمترین عوامل سرنگونی مرسی، همین نامه فدایت شوم به شیمون پرز بود که صهیونیستها آن را منتشر کردند.
4) ترکیه اخوانی هم این روزها هیچ مشکلی با رژیم صهیونیستی ندارد، کاری به هارت و پورتهای اردوغان نداشته باشید، تراز تجاری ترکیه با رژیم صهیونیستی از تراز تجاری این رژیم با هر کشور اروپایی بیشتر است. تقریبا به شکل عجیبی ترکیهی اردوغان همکاری دفاعی، نظامی، امنیتی، سیاسی و اقتصادی با رژیم صهیونیستی دارد. حتی این روابط از روابطی که از دوره تانسو چیللر نخستوزیر وقت ترکیه شکل گرفت و او تا مدتها با افتخار از برقراری روابط با تلآویو صحبت میکرد، بیشتر شده است!!!
5) قطرِ اخوانی هم از زمان پدرِ امیر فعلی، روابط گسترده و عمیقی با رژیم صهیونیستی داشت و هنوز هم این روابط را دارد. قطر امروز هم این روابط را حفظ کرده و مقامات رژیم صهیونیستی نه تنها سفرهای مختلفی به این کشور کوچک دارند، بلکه حضوری پررنگ در رسانههای قطری داشته و دیدگاههای خود را از شبکه الجزیره همواره منتشر میکنند. همین نزدیکی قطریها به رژیم صهیونیستی باعث شد تا طرف اماراتی نیز تلاش کند به این رژیم نزدیک شود، چرا که به باور اماراتیها، قطریها با کمک لابی صهیونیستها در امریکا موفقیتهای بسیاری داشتهاند، چرا آنها نداشته باشند!
در پایان باید گفت که برخی از دوستان میگویند پس اختلافات میان قطر و ترکیه اخوانی با رژیم سعودی وهابی را چگونه میشود ارزیابی کرد! باید خدمت شما بگویم که این طرفها تا همین چند سال پیش با هم برادر و بسیار نزدیک بودند، اما قدرتطلبی و جاهطلبی سران ترکیه و رژیم سعودی باعث شده طرفین به اختلاف بر بخورند. هر دو داعیه رهبری اهل سنت را بر عهده دارند و هر دو نیز دنبال مقابله با ایران (بر اساس پیشنهاد طرف انگلیسی) هستند. در همه این سالها انگلیسیها تلاش بسیاری کردند تا آنها را با هم آشتی دهند – که جای گفتنش اینجا نیست – اما نشد!
هدایت شده از خبرگزاری فارس
آیتالله رئیسی: بنای دستگاه قضا برخورد بدون تبعیض، با فساد است
رئیس قوه قضائیه در جلسه شورای عالی قوه قضائیه:
🔹بنای دستگاه قضایی برخورد بدون تبعیض بافساد است.
🔹هیچ پرونده ای زیرمیز نداریم همه پرونده ها زیردست قضات و درحال رسیدگی است.
🔹شایعه سازی، دروغ پراکنی و تهمت زنی به افراد برای دادرسی عادلانه سم است و آن را مختل میکند.
🔹سوالاتی درخصوص تاخیر۴ساله اجرای قانون مالیات برخانه های خالی وجود دارد اما آشفته بازار فعلی بازارمسکن اقدام فوری و جدی از سوی دولت می طلبد.
🔹از قبل هم پیش بینی می شد اگر نقدینگی موجود در کشور به سمت تولید هدایت نشود در حوزه مسکن و ارز و طلا التهاب ایجاد خواهد کرد.
@Farsna
عبدی: با اعتراض خیابانی و "راهبندان" به هدف میرسیم!
عباس عبدی، از فعالان اصلاحطلب، به تازگی در یادداشتی که سایت اعتمادآنلاین آنرا منتشر کرده است، در اشاره به اعتراضات این روزها در آمریکا نوشت: «این روزها اتفاقاتی در کرمانشاه و به ویژه خوزستان رخ داده است که نشان میدهد درک درستی از کیفیت این ظرفیت خطرناک -اعتراضی- وجود ندارد و مدیران استانی به جای آنکه نگران اصل و ریشه این خطر باشند، نگران رخدادهای تشدیدکننده آن هستند. نکته بسیار جالب این است که چون چنین ظرفیتی برای ابراز نارضایتی وجود دارد، به صورت غریزی هر حادثه معمولی را نیز عاملی جهت نقض امنیت تلقی میکنند. البته از یک جهت درست فکر میکنند. مثل آن است که در انبار پنبههای آغشته به بنزین نگران زدن کوچکترین جرقه شویم که آن را به آتش خواهد کشید. ولی کیست که نداند جرقهها و بالاتر از آن دیر یا زود رخ میدهد.»
او همچنین تصریح میکند:
"مساله این است که آب و تامین آن برای ساکنان منطقهای گرم چون خوزستان یک مساله جزیی و عادی نیست؛ نه فقط برای آنان بلکه برای همه مردم آب و تامین آب شرب مساله حیاتی است. هیچ کس نمیپذیرد که در یک منطقه ثروتمند از نظر منابع طبیعی، وضعیت آبرسانی اسفبار باشد. اگر مدیران استان میتوانستند طی این دو هفته کار را به سرانجام برسانند و تا کنون انجام نداده بودند، به این معناست که آنان با عملکرد خودشان اعتراضات را مشروع و حتی ضروری کردهاند، چون معلوم شده است که فقط از طریق اعتراض و راهبندان و امثال آن است که مردم میتوانند به اهداف مشروع خود برسند."
*جالب است که عباس عبدی و دوستان او در تغییر ایدئولوژی سیاسی خود به جایی رسیدهاند که راه رسیدن مردم به اهداف مشروعشان را به جای "صندوق رأی"؛ راهبندان و اعتراض خیابانی معرفی میکنند!
در این رابطه و در وهله اول بدانیم که عبدی اگر راست میگوید و دلسوز رخدادهایی مثل غیزانیه بوده؛ باید در روزهایی که به "قالیباف" میتاخت و او و کارنامه جهادیاش را از سبد انتخاب مردم خارج میکرد؛ به فکر چنین روزهایی میبود...
به سخن دیگر اینکه امروز موسم عذرخواهی عبدی و دوستان اوست نه روزگار مدعی شدن آنها.
چه اینکه آنها میدانستند مشکل کشور ناکارآمدی است اما عمداً و در دو انتخابات از گزینه کارآمد حمایت نکردند و بلکه تندترین حملات را هم به او رواداری کردند.
در گام بعد باید دانست که هر نیروی سیاسی که قصد داشته باشد به بهانه یک دستمال، قیصریه را به آتش بکشد و ب بهانه هر ضعفی از "خشونت مشروع"! سخن بگوید؛ فیالواقع در حال بازی در زمین دشمن است.
و دو دیگر اینکه اساساً "خشونت در خیابان" حتی در ولنگارترین نظامات سیاسی در جهان هم گزینهای عقلانی شمرده نمیشود و در ظاهر مشخص نیست چرا عبدی و دوستانش طی ماههای اخیر بصورتی کاملا روادارانه درباره آن صحبت میکنند؟!
آیا آنها نمیدانند که در انتهای رواداری خشونت چیزی جز ریخته شدن خون نخواهد بود؟ پاسخ این است که میدانند و برای همین امثال محسن رنانی و عباس آخوندی از چیزی با مضمون "خونریزی" حرف میزنند!
پس مشخص است که آنها در این خونریزی منافعی را میجویند که اقدام به توصیه آن میکنند و مشروع جلوهاش میدهند.
از وظایف خواص در موقعیت خطیر کنونی آنست که ضمن تأکید بر راه حل "صندوق رأی"؛ بر این نکته پافشاری کنند که با سیاست خیابانی و تکرار راهبندان غیزانیه نه تنها مشکلی حل نخواهد شد بلکه امنیت مردم بعنوان لازمه اصلی حل مشکلات نیز خدشهدار میشود.
عبدی به تازگی اظهاراتی مبنی بر "تقدیس خشونت" و "آرزوی بدتر شدن اوضاع" نیز داشته است.
منبع؛مشرق
هدایت شده از تحلیل سیاسی
بصيرت؛ تاكتيك جديد آمريكا براي ناامنسازي عراق؛ داعش و القاعده زير يك سقف!/ فعاليت مجدد بقاياي داعش در عراق دستكم طي هشتماه گذشته با توجه به حمايت ويژه آمريكا بروز معناداري داشته است/ از آنجا كه كاخ سفيد يكي از مهمترين ابزار اقناع افكار عمومي و سياسيون عراقي در جهت توجيه لزوم ماندن در اين كشور را «راهبرد ناامنسازي» ميداند، در جمعبندي جديد خود به اين نتيجه رسيده است كه با وجود برخي اختلافات ميان داعش و القاعده، با ايجاد بستر همكاري ميان آنان از حداكثر ظرفيت تروريستهاي تكفيري در عراق استفاده كند/ ضروري است دولت عراق با توجه بيشتر به «الحشد الشعبي» به عنوان زبدهترين نيروي مقابله با تروريسم در اين كشور از روند قدرتگيري داعش جلوگيري كند/نورنيوز
معلمی:
6⃣1⃣شرح #بیانیه_گام_دوم
🚨 به عنوان نمونه تغییر خوراک مردم یک جامعه، یکی از کارآمدترین شگردهای دشمن برای تغییر ارزشهای جامعه و آغاز فروپاشی نظام سیاسی یک حکومت است!
⏪ در مصاحبه ای از آقای میخائیل گورباچف رئیس جمهور اتحاد جماهیر شوروی سابق پرسیده می شود که چگونه اتحاد جماهیر شوروی با آن عظمت و قدرت و وسعت دچار فروپاشی شد؟ او در جواب با ناراحتی می گوید: همه چیز از روزی شروع شد که پای رستوران مک دونالد آمریکایی به کشور ما باز شد! هنگامی که صف طولانی جوانانمان را در مسکو مقابل مک دونالد دیدم فهمیدم که همه چیز از دست می رود!
✅جالب است که بدانیم امیرالمومنین علیه السلام ۱۴۰۰ سال پیش از گورباچف کمونیست می فرمایند:" امت رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم خوار و ذلیل نخواهد شد مگر در روزگاری که غذای بیگانگان را بخورد و لباس بیگانگان را بپوشد!"
⏪ وقتی ذائقه جامعه در نوع غذایش آمریکایی شد ، کم کم سبک غذاخوردنش هم تغییر می کند. امروزه خیلی از خانواده ها رفتن به رستوران را حداقل یک وعده در هفته جزء ضروریات زندگی و نشانه ترقی و کلاس می دانند. خب! در رستوران چه اتفاقی می افتد. شما و همسر محجبه و دختر و پسر متدینتان دور یک میز می نشینید، کنارتان چند خانم بی حجاب دور همند، آن طرف تر خانواده ای همراه با سگشان حضور دارند... موزیک ملایمی از بلندگوهای سالن پخش می شود، جوانک هایی که در رستوران کار می کنند، برای جلب مشتری از نمادهای غربی مانند کراوات یا پاپیون در پوشش خود استفاده کرده اند، تبلیغات رستوران به حروف انگلیسی و المانهای غربی طراحی شده اند و ....
⏪ کم کم سبک گذران اوقات فراغت و تفریح تغییر می کند. امروزه اگر ناراحت نشوید خیلی از متدینین هم از وحشیانه ترین رفتارها به عنوان تفریح استقبال می کنند و لذت می برند! در شهربازیهای مدرن چه اتفاقی می افتد؟ قطار وحشت، گیوتین و ... افراد را با حرکات تند و بی هوا به وحشتی عجیب می رسانند و....
🚫تغییر ذائقه آرام آرام جمع زیادی از افراد را خواهان توسعه زندگی غربی در سایر ابعاد اجتماعی می کند. پوشش، سبک ازدواج و طلاق، مسابقه تجملات و ... نهایتا کار را به جایی می رساند که مردم در انتخاب کارگزاران کشور، کسانی را می پسندند که این مطالبه را در شعارهای خود دامن بزنند یا ضدیت با این سبک زندگی را به رقیب نسبت بدهند
حمید حمیدی:
🔵زباله هایی که با امواج انقلابی بیرون ریخته می شوند..
🔰رهبر معظم انقلاب اسلامی سال گذشته در دیدار با رییس و مسولین قوه قضاییه بابیان ضروری بودن تحول در قوه قضاییه فرموده بودند: "تحول به معنای استفاده از شیوههای کارآمدتر و مؤثرتر و بهینه شدن شیوههای قبلی و همچنین رفع نقصها، خلأها و اشکالات گذشته است." از جمله اشکالات ونقص های قوه قضاییه در دوره گذشته حضور افراد فاسدی چون اکبر طبری در بدنه قوه قضاییه و عدم شفاف سازی حسابهای قوه قضاییه برای عموم مردم و وجود نقصهایی در ساختار این قوه بود.
🔺#آیت_الله_رییسی نشان داد که بشدت پایبند تحول در قوه قضاییه ورفع اشکالات ونقص های آن است. اقدامات وی در این مدت یکسال وچندماهه ریاست بر قوه قضاییه این مسئله را ثابت میکند اقداماتی چون؛
🔷شفافیت مالی در قوه قضاییه و تقلیل حسابهای این قوه از۶۳حساب به پنج حساب وارائه گزارش این حسابها به مردم بصورت صریح وشفاف
🔷جلوگیری از تعطیلی بسیاری از واحدهای تولیدی ورفع بحران های کارگری که از جمله مهمترین این بحرانهای کارگری می توان به بحران کارگری مربوط به کارخانه کشت و صنعت نیشکر هفتتپه اشاره کرد که با درایت رییس قوه قضاییه وتشکیل دادگاه اسدبیگی مدیر عامل فاسد کشت وصنعت هفت تپه در حال حل شدن است
🔷بازپس گیری صدهاهزار هکتار اراضی ملی از زمین خواران
🔷مبارزه با فساد دانه درشتها وآقازاده های فاسدی چون برادر رییس جمهور وبرادر معاون اول وی ودختر وزیر وداماد وزیر..
🔷بازنگری در وضعیت زندانیهای کشور و ایجاد حکم های جایگزین زندان
🔷برکناری بسیاری از قضات وکارکنان فاسد قوه قضاییه و مهمتر از آن برخورد با کارکنان فاسد این دستگاه ازجمله اکبر طبری که دیروز اولین جلسه محاکمه وی انجام شد. مجموع این اقدامات خصوصا آغاز مبارزه بافساد از درون قوه قضاییه باعث ایجاد اعتماد وامیدواری در بین مردم نسبت به دستگاه عدلیه کشور گردیده است.
🔰امید است قوه مقننه نیز با تبعیت ازقوه قضاییه با آغاز مبارزه با فساد ازدرون و رد اعتبار نامه نمایندگان معلوم الحالی چون تاجگردون و تصویب قانون شفاییت آرا نمایندگان، همانطور کهوعده داده تحول را از درون خانه ملت آغاز کند تا همانگونه که رهبرمعظم انقلاب فرمودند: مجلس را در جایگاه شایسته خود بنشانند. امروز قرار است اعتبار نامه تاجگردون بوسیله هیئت رییسه مجلس تعیین تکلیف شود منتظر بیرون ریختن زباله های مجلس بایک موج انقلابی از سوی هیئت رییسه مجلس هستیم.
رهبر معظم انقلاب در #بیانیه_گام_دوم_انقلاب:
🎧 عدالت و مبارزه با فساد لازم و ملزوم یکدیگر هستند
🔺وسوسه مال و مقام و ریاست حتی در حکومت امیرالمومنین (ع) کسانی را لغزاند.. پس خطر این تهدید در جمهوری اسلامی هم بعید نیست..
❌ همه باید بدانند که طهارت اقتصادی شرط مشروعیت همه مقامات جمهوری اسلامی است..👆👆
چطور سیاهی ها را فریاد کنیم؟
🖌 #محسن_مهدیان
🔻 در چند ده روز گذشته جامعه رسانه ای ما درگیر با چند موضوع تلخ بوده است. از رومینا تا آسیه پناهی تا غیزانیه تا عمران محمدی و این روزها هم طبری و ...
🔻سوال خیلی ها اینست که چطور به این موضوعات بپردازیم که مطالبه ما مورد سواستفاده ضدانقلاب قرار نگیرد.
🔹پاسخ اول و کلیدی اینست که مطالبه این موضوعات اولا باید در دست انقلابی ها باشد. هیچ سیاهی نباید سفیدنمایی شود. هیچ تلخی را نمی شود مزه کرد و به ناخوشی اش بی اعتنا بود. ظلم در هر اندازه ای در جمهوری اسلامی قباحت ایدئولوژیک دارد نه صرفا نگرانی بابت کارآمدی. انقلاب اسلامی شکل گرفت تا بساط ظلم برچیده شود. غصه عمیق مولا از ماجرای خلخال و زن یهودی، قصه باشد یا افسانه، مبنای دینی و منطقی در حکومت دینی دارد. بیرق مطالبه ایندست مسائل نیز باید دست انقلابی ها باشد. باید فریاد کنند؛ آنهم به صدای بلند.
🔹با این توضیح چه کنیم که مطالبه ما دستاویز ضدانقلاب نشود؟ چه کنیم پازل ضدانقلاب را کامل نکنیم؟ بالاخره ضدانقلاب لاشخور وار نشسته و مترصد است ظلم را امری دامنگیر در انقلاب نشان دهد.
🔻سوال اینست که چه کنیم تا دچار خطای تحلیل و خطای مطالبه نشویم؟
🔹خلاصه و روان و ساده بگویم؛ به اثر رفتارمان در مخاطب توجه کنیم. اگر اثر رفتار ما این شد که مخاطب احساس کرد سیاهی سراسری است یعنی به خطا رفتیم. اگر حس کرد گرفتار بن بستیم دچار اشتباه شدیم. اگر ناامید از آینده شد یعنی به هدف نزدیم.
🔹اگر سوال کرد پس فرق ما با طاغوت و دیگر حکومت های مستبد چیست یعنی مصداق را تعمیم به ساختار دادیم؛ فرد خطاکار را به خطای نظام ارتقا دادیم و فساد مصداق را تبدیل به فساد سیستمی کردیم. نقد و مطالبه ما چه در ساحت ادبیات و چه بیان مشکل یک تفاوت جدی با ضدانقلاب دارد و آن اثرش بر مخاطب است.
🔹ایجابی بحث کنیم. جوان انقلابی وقتی ظلمی را پی گیری می کند در نهایت مخاطب باید حس "حرکت" کند. حس اینکه در حال شدنیم. در حال اصلاحیم. مطالبه باید مخاطب را به حرکت برای اصلاح وادار کند نه نشستن و ناامیدی.
🔹خیلی وقت ها نقدها، ولو نقد دولت و قدرت نتیجه اش می شود قهر مردم از صندوق. اگر نقد کردیم و آنوقت مردم را برای تغییر وضع موجود پای صندوق آوردیم، هنرست واگرنه همان می کنیم که زمین بازی رقیب بدذات است. چنان مطالبه و نقد کنیم که انتخاب مردم تغییر کند نه با هر نوع انتخابی خداحافظی کنند. در مکتب امام و به حکم مردمسالاری، رای سبز و بنفش و سیاه از بی رایی بهترست.
✅ #خلاصه؛ نقد کردن تمام حیثیت نظام، نه لازم بلکه واجب است، اما نتیجه اش باید امید به اصلاح باشد...همین ملاحظه سبک و ادبیات و روش نقد را تعیین می کند.
هدایت شده از جهادتبیینی
🏴شب شهادت امام صادق/۲
💠رهبرانقلاب
‼️دو هدف جهاد اصلی امام صادق یک تبیین و جلوگیری از تحریف اسلام و دیگری تشکیل حکومت اسلامی بود! ۶۷/۳/۱۹
‼️بعضی خیال میکنند که امام صادق به سیاست کاری نداشت، علیه دستگاه فعالیتی نمیکرد، در صدد ایجاد حکومت الهی و علوی نبود، این خطاست؛ که متأسفانه مشاهده میشود که، با اینکه این قضیه بارها گفته شده، باز گوشه و کنار کسانی پیدا میشوند که در نوشتهها و گفتههای خودشان، توجه به این نکته نمیکنند که امام صادق ماهیت مبارزهاش یک ماهیت سیاسی بود، کار فرهنگی او هم کار سیاسی بود، وقتی امام صادق میگوید من امامم، امام یعنی چه؟ امام یعنی حاکم جامعه، امام یعنی رئیس جامعه، یعنی من همان کسی هستم که این خلیفهی غاصب بی دین، جای مرا گرفته. خب این حرف آیا یک حرف سیاسی است یا یک حرف فرهنگی است!؟ ۶۸/۳/۱۲
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
آقایان و خانم های #سلبریتی!
چطور میشه که برای حمله داعش به فرانسه احساس همدردی می کنید ولی به #نژاد_پرستی پلیس آمریکا و حرکت میلیونی مردم اروپا و آمریکا علیه #نژادپرستی، لال شده اید؟ نه تایید می کنید و نه محکوم! در این بیست روز اعتراضات سراسری #اروپا و #آمریکا از سنگ صدا در اومد ولی از شما کلمه ای نشنیدیم!
نگران #گرین_کارت هاتونید؟
کانال خط هدایت
👇👇👇
@siasi97
✅ وزیر بهداشت استعفا کرد؟
🔹شنیدهها حاکیست #سعید_نمکی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی امروز ۲۶ خرداد استعفای خود را تقدیم رئیس جمهور کرده است.
🔹هنوز مشخص نیست رئیسجمهور با استعفای وزیر بهداشت موافقت کرده است یا خیر؟!
🔹یک فعال رسانه نیز در توئیتی نوشت: شنیدهها حاکیست یکی از وزرای کلیدی، زمزمه جدایی سرداده و در جلسه شب گذشته شورای معاونین خود نیز این موضوع را مطرح کرده و جلسات امروز را لغو کرده است.
🔹وزیر بهداشت علی رغم حضور مستمر در جلسات هیات دولت در سالهای اخیر، در دو جلسه اخیر اعضای کابینه و ستاد ملی مبارزه با کرونا نقش کمرنگی داشته است!
🔹وزیر بهداشت ۱۵ فروردین در نامهای به روحانی تاکید کرده بود، هرگونه تصمیم آتش به اختیار توسط هر دستگاه دولتی، غیر دولتی که مورد تایید نباشد، شعلههایش به سرعت دامن نظام سلامت و اقتصاد کشور را خواهد گرفت.
✔️حال با گذشت قریب به ۶۰ روز از این نامه شاهد روند صعودی فوتیهای ویروس کرونا هستیم. این اتفاق در حالی رقم میخورد که روحانی در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا از بازگشایی قهوهخانهها به عنوان یکی از بسترهای محتمل انتقال این ویروس خبر داد.
کانال خط هدایت
👇👇👇
@siasi97
اژهای: در همه تاریخ انقلاب نفوذیهایی مثل کشمیری و کلاهی بودند/ در پرونده حسین فریدون سرنخ هایی از طبری دیده شد و در اولین اقدام از سمتش برکنار شد
معاون اول قوه قضاییه:
🔹۱۲۵ نفر از قضات در این مدت صلب صلاحیت شدند و تعدادی هم به مراجع کیفری سپرده شدند تا به پرونده شأن رسیدگی شود.
🔹در همه تاریخ انقلاب افرادی بودند که نفوذی بودند مثل کشمیری و کلاهی ها اما کی از نفوذ اینها مطلع شدیم؟ در همه زمان ها نسبت به این افراد تردیدهایی بود و شایعاتی مطرح می شد اما پس از گذشت زمانی این موضوعات برملا شد.
🔹 حتی من از رییس قوه قضاییه هم پرسیدم ایشان گفتند من تا زمانی که فساد این فرد برملا شود واقعا خودم به این موضوع نرسیدم که طبری فسادی داشته است.
🔹در سال ۹۷ وقتی سازمان اطلاعات سپاه به میدان آمد و با همکاری وزارت اطلاعات بررسی های همه جانبه صورت گرفت مشخص شد یک ردپایی از آقای طبری وجود دارد. برای مثال در پرونده دانیال زاده ردپایی از طبری پیدا شد.
🔹در پرونده حسین فریدون هم سرنخ هایی از طبری دیده شد و موضوع بررسی شد و اولین اقدام این بود که ایشان از سمتش برکنار شد.