فوت امیر و بررسی احتمالات
🔻 #زمانـه| تلویزیون کویت خبر فوت صباح احمد جابر صباح امیر این کشور را تایید کرد. وی از جمله حاکمان منطقه ای عربی بود که مخالف سرسخت عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی بود.
پسر امیر کویت که احتمال جانشینی وی بیش از دیگران است هم مخالف عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی است!
🔹اما اگر به هر دلیلی ولیعهد فعلی به پادشاهی نرسد احتمال پادشاهی برادر زاده صباح احمد وجود دارد که بررسی ها نشان میدهد وی روابط خوبی با سعودی دارد، اما به طور کل موضوع عادی سازی امری نزدیک در کویت نخواهد بود
🔹اما در خصوص روابط کویت با ایران و اینکه این تغییرات روابط با ایران را دستخوش تغییرات میکند یا خیر؟! فعلا چنین برداشت و مولفه هایی برای چنین موضوعی وجود ندارد، البته سعودی قطعا مخالف روابط حسنه کشورهای خلیج فارس با ایران است
چالش های اصلاح طلبان و داستان تکراری فرار به جلو
🔻 #زمانـه| اصلاحطلبان به واسطه چسبندگی بسیار زیادی که به روحانی داشتند پس از بروز ناکامیهای دولت دوازدهم طبیعتا دچار چالشهای سیاسی و اجتماعی شده و ریزش بدنه قابلتوجهی را تجربه کردند
🔹 ناظران و کنشگران سیاسی به خوبی میدانند که حتی اگر اصلاحطلبان بنای حضور تام و تمام در انتخابات را داشته باشند به دلیل موانعی که پیشرو دارند امکان نقشآفرینی موثر و توأم با موفقیت برای آنها به سادگی فراهم نخواهد شد و به همین علت برخی از چهره های رادیکال اصلاحات و برخی جوانان احساسی این جریان با علم به شکست در انتخابات ۱۴۰۰ ، با فرار به جلو به بهانه های مضحک و تکراری گزینه ی نخ نمای تحریم انتخابات را مطرح خواهند کرد.
1️⃣ اولین مساله، چالش عملکرد روحانی و کاهش محبوبیت بیسابقه دولت در جامعه است.
2️⃣ چالش دوم اصلاحطلبان چالش درونتشکیلاتی است. دعوا و درگیری بر سر سازوکارهای فعالیت سیاسی و انتخاباتی مانند شورای عالی اصلاحطلبان آنقدر جدی است که باعث شده رئیس و نایبرئیس آن هر دو استعفا کنند و هنوز هم هیچ سازوکاری جایگزین آن نشده است
3️⃣ چالش و مانع سوم مساله رهبری و لیدری جریان اصلاحطلب است. تا پیش از انتخابات گذشته محمد خاتمی تصمیمگیر نهایی و بیچون و چرای این جریان بود و برای مثال میتوانست محمدرضا عارف را وادار به کنارهگیری از انتخابات کند. اما پس از انتقادهایی که به عملکرد او در انتخاباتهای گذشته شد جایگاه وی حالا تضعیف شده است و با مانورهایی که محمد موسویخوئینیها میدهد یا تحرکاتی که موسویلاری داشته به نظر میرسد تغییراتی در این زمینه در حال وقوع است.
4️⃣ چهارمین و آخرین موضوع مساله گفتمانی عدالت و مبارزه با فساد و تبعیض از مطالبات عمومی جامعه است که حرفی برای گفتن ندارند
لاریجانی این روز ها مشغول بررسی حضور در انتخابات ۱۴۰۰ است و جلسات زیادی را با اطرافیانش برای ورود به این عرصه برگزار می کند.
در همین راستا ظریف یک دفتر متعلق به وزارت خارجه در نیاوران را در اختیار لاریجانی قرار داده
پیش از این اخباری منتشر شده بود که ظریف معاون اولی لاریجانی را خواهد پذیرفت
مژدگانی که گربه زاهد شد؛ دیروز میگفتند تقلید کار میمون است امروز نگران شأن مرجعیت شدهاند!
🔹در حالی که حسین شریعتمداری روز گذشته طی یادداشتی با تأکید بر برداشت اشتباه از ترجمه سخنان آیتالله سیستانی از محضر ایشان عذرخواهی کرده بود؛ روزنامههای اصلاحطلب که ید طولایی در توهین به ارزشها و مراجع داشتهاند، ناگهان مدافع حریم این جایگاه شده و با تیترهایی چون «دیکتهای با غلطهای بسیار» و «دفاع از حریم مرجعیت» به تخطئه مدیرمسئول کیهان پرداختند
🔺حتی روزنامه «سازندگی» که سردبیر آن در زمان توهین شارلی ابدو به پیامبر اسلام، از این نشریه غربی حمایت کرده بود، در صفحه نخست خود با انتشار تصویر آیتالله سیستانی، عبارت «دفاع از مرجعیت»(!) را تیتر یک کرد.
ناکامی ضدانقلاب در موجآفرینی از حادثه ناراحتکننده خودکشی پدر امیرحسین مرادی
🔹 پس از خودکشی روز گذشته ناصر مرادی، رسانه های ضدانقلاب تلاش کردند با موجآفرینی در سایه این حادثه ناراحتکننده، دستاویزی برای هجمه به نظام فراهم کنند
🔹 اما هوشیاری جریان رسانهای انقلابی در تاکید بر نقش قطعی فشار روانی تماس خبرنگاران خارج نشین با این خانواده در این خودکشی که در صحبتهای مادر مرادی به آن اشاره شده بود، تلاش ضدانقلاب را ناکام گذاشت
🔹تاجایی که برخی خبرنگاران رسانههای معاند مجبور شدند ضمن اعتراف به وجود چنین رفتارهایی از سوی همکارانشان، به نوعی اقدام به مالهکشی کنند
🔹 کاربران هم امروز کلیدواژه #پدرمرادی_قربانی_ضدانقلاب را در همین رابطه در توئیتر ترند کردند
تحلیل کارشناس BBC از اولین مناظره انتخاباتی ترامپ و بایدن:
🔸یک شب توهمافکنی برای ترامپ و استیصال برای بایدن بود.
🔹ترامپ سعی میکرد بایدن را مردی سالخورده و فرتوت نشان دهد که نمیتواند نظراتش را به آسانی بیان کند
🔸بایدن هم تلاش میکرد ترامپ را رئیس جمهوری کم عقل نشان دهد.
سوال : نقش رهبری در مواجهه با مشکلات اقتصادی جامعه چیست؟ چرا رهبری ورود نمی کنند؟ چرا روحانی را عزل نمی کنند یا با استیضاح و برکناری وی موافقت نمی کند؟
👈 پاسخ
🔹 ۱) این درست است که مشروعیت تمام اجزای حکومت به تایید ولی فقیه است، اما جمهوری اسلامی ایران کاملاً به مردم سالاری دینی معتقد و ملتزم است، به این معنا که این مردم هستند که مسئولان اجرایی و قانونگذار خود را انتخاب میکنند، لذا بر اساس تقسیم کاری که صورت گرفته مباحث اجرایی به عهده دولتی است که با رای مستقیم مردم روی کار آمده و تعیین مسیر آن و نظارت بر عملکرد آن به عهده مجلسی است که نمایندگان آن با رای مردم بر کرسی مجلس تکیه میزنند.
اگر رهبری مدام در هر امری که وظیفه این قوا است ورود کنند، فلسفه وجودی این قوا زیر سوال می رود، ضمن آنکه روش امام راحل و رهبر معظم انقلاب مدیریت سیستمی بوده و هست، چرا که نمی خواستند و نمی خواهند نظام قائم به فرد بشود، کما اینکه با رحلت امام خمینی جامعه و نظام بدون هیچ چالشی پذیرای رهبر جدید شدند. به زبان دیگر در مدیریت الهی و ولایی همه مسئولان و آحاد جامعه باید رشد و تعالی یابند و این با دخالت رهبری در تمام امور جامعه منافات دارد.
البته رهبری روشنگری و هشدارها را همواره ارائه می کنند.
🔸 ۲) اینکه گفته میشود رهبری کاری برای حل این مشکلات انجام نمیدهند اشتباه است، چرا که رهبری به چند صورت برای کاهش مشکلات مردم ورود می کنند. یکی با هشدارهای علنی و دوم دستورات و هشدارهای غیر علنی در جلسات، ایشان خود به این اشاره کردند که هر دستور یا نهیبی به یک مسئول دولتی نباید علنی شود.
همچنین اجازه به دولت برای فعالیتهای فراقانونی مثل برداشت از صندوق توسعه ارزی برای حل مشکلات و ...
رهبری زمانی وارد عزل و نصب مسولان می شوند که انحراف اساسی در مسیر انقلاب رخ دهد.
در سال آخر ریاست جمهوری استیضاح یا برکناری و حتی استعفای دولت هیچ مشکلی را از جامعه برطرف نمیکند، بلکه بر مشکلات موجود می افزاید.
🔹 ۳) این دولت وعده داده که با مذاکره با کدخدا مشکلات را حل می کند. همه باید اشتباه بودن این راهبرد بدانند، امروز دولت در سال آخر خود باید پاسخگوی وعده های داده شده و مسئولیتهای خویش باشد نه آنکه با کنار رفتن آن، بخش های تبلیغاتی همسو با دولت با اغواگری از آن دولتی مظلوم بسازند که مثلاً "نگذاشتند کار کند".
باید سطح آگاهی های عمومی چنان افزایش پیدا کند که بدون ورود مصداقی، انتخاب قاطبه مردم بر اساس مصالح ملت و کشور ایران باشد تا مشکلات موجود نیز حل شود.
ماجرای حبس ۲۴۰۰ بنگاه تولیدی توسط بانکها
🔹براساس آمارها تنها ۲۵ درصد جمعیت کشور اشتغال داشته که از بین آن در حدود ۱۰ تا ۱۵ میلیون نفر در بخش تولید اشتغال دارند.
🔹تنها ۶ درصد از تسهیلات بانکی در سال ۹۸ به کارخانهها و بنگاههای کوچک و متوسط داده شده و مابقی یا به شرکتهای بزرگ دولتی یا به شرکتهای زیرمجموعه بانکها (برای فعالیت در بخش غیرمولد مثل سهام، مسکن و...) داده شده است.
🔹بخشی از شرکتها در اثر عدم اجرای تعهدات خود ورشکسته میشوند و در نهایت به مالکیت بانک در می آیند.
🔹هفته گذشته حسین سلاحورزی، نایبرئیس اتاق بازرگانی اعلام کرد حدود ۲۴۰۰ بنگاه تملیک شده در کشور داریم. شکاف مالی بین بنگاه های کوچک و بانک ها در ایران بسیار بیشتر از سایر کشورهاست.
🔹براساس آمارها میانگین نرخ بهره، تسهیلات پرداختی به بنگاهها در کشورهای مختلف در حدود ۷ درصد است. این در حالی است که تسهیلات بانکی با بهره ۱۸ درصد به بنگاههای ایران داده میشود.
هدف روحانی چیست؟
✔️روحانی در حالی خود را در مشکلات کنونی تبرئه میکند و همه مشکلات را به آمریکا نسبت میدهد که مردم به خوبی تاثیر سیاست گذاریهای وی در سالهای اخیر را لمس کردهاند.
توقف پروژه مسکن مهر که تاثیر ویژه ای در افزایش قیمت خانه برای مردم داشته،
عدم اهتمام به دریافت مالیات از جریانهای قدرت و ثروت،
سیاستهای مذبذبانه در از بین بردن سهمیه بندی کارت سوخت و احیای مجدد آن،
بی توجهی به ساخت پالایشگاه و پترو پالایشگاهها که میتوانست وابستگی ایران به نفت را به شکل محسوسی کم کند،
عدم ارتباط با کشورهای همسایه و شرق و...
تنها بخشی از سو تدبیرهای غربگرایان در هفت سال گذشته است.
🔷از منظر تحلیلگران
یکی دیگر از ابعاد صحبتهای روحانی احتمالا آدرس وی به مردم ایران برای مذاکره مجدد با دولت آمریکاست.
به بیان دیگر وقتی ریشه مشکلات اقتصادی مردم از نظر روحانی در آمریکاست احتمالا کلید حل مشکلات هم آنجا باشد و باید از ریشه این مشکل را حل کرد!
این ایده البته جدید نبوده و روحانی در هفت سال گذشته راهبرد دولت خود را بر این اساس پیاده کرده است.
راهبردی که نتیجه آن عقب نشینی تاریخی ایران از حقوق هستهای کشورمان و در نهایت تحریم های مجدد امریکا علیه ایران بوده است،
راهبردی که نه تنها منجر به کاهش قیمت دلار نشده که آن را از سه هزار تومان به نزدیک سی هزار تومان رسانده است.
جریان غربگرا باید توضیح دهد حالا که باز هم چشم به مذاکره دوخته است چه تضمینی وجود دارد که اینبار عهدشکنی بعد از توافقی که برای آن لحظه شماری میکند رخ ندهد؟
عضويت "آنجلينا جولي" در CIA افشا شد
🗓 تاریخ انتشار ، ۱۴ آذر ۱۳۸۹
به گزارش مشرق، باشگاه خبرنگاران به نقل از روزنامه گاردين نوشت: ال اسميت يکي از عوامل سازمان سيا با اعلام اينکه آنجلينا جولي يکي از اعضاي مهم ما بود افزود: جولي به مکان هايي رفت و آمد داشت که ما نمي توانستيم در آنجا باشيم به علاوه او با افراد زيادي دوستي هاي صميمانه داشت که مي توانست اطلاعاتي مهمي را از آن ها دريافت کند.
وي در ادامه در خصوص سوء استفاده اين بازيگر از اماکن خيريه و کارهاي به ظاهر خيرخواهانه اش پرده برداشت.
اين عامل سازمان سيا گفت: آنجلينا جولي به دليل شهرت جهاني اش و همينطور اقدامات خيرخواهانه اخيرش شخصي مناسب براي سازمان سيا بود زيرا مي توانست از موقعيت خود استفاده کرده و اطلاعات مفيدي را به دست آورد.
اسميت در سئوال ديگري که آيا برد پيت نيز جولي را در اين کار ياري مي کرده است گفت: اينطور فکر نمي کند. ما از زندگي خصوصي آن ها اطلاع داشتيم و تمام زندگي شخصي آن ها را بررسي کرده بوديم بنابراين هيچ گاه او را خطري براي خود نمي دانستيم.
اين عضو سازمان سيا گفت: اما اکنون آنجلينا جولي عضو سازمان سيا نيست زيرا به دليل به خطر افتادن موقعيت جولي دولت آمريکا او را از عضويت در اين سازمان خارج کرد.
ماجرای بنرهای اعتراضی کشاورزان شرق چه بود؟
🔹۲۸ شهریور ماه بود که حسن ساسانی از کاهش خروجی سد زایندهرود به دلیل رسیدن ذخیره سد به خط قرمز شرب خبر داد.
🔹کشاورزان شرق اقدام به بستن آب را اشتباه میدانند و کشاورزان غرب معتقدند که سالهاست حقآبه آنان داده نشده و تنها بخشی از آن با عنوان حفظ باغات و اشجار اختصاص یافته است.
🔹قطعی شدن بستن جریان آب زایندهرود در مهر ماه با واکنش صریح و شدید کشاورزان شرق نسبت به کسانی همراه شد که به نوعی آنها را بانی این تصمیم میدانستند.
🔹کشاورزان شرق اصفهان این بار به جای استاندار و ادارهکل آب منطقهای، وزیر نیرو و نماینده فلاورجان در مجلس را عامل این تصمیمگیری میدانستند و با نصب بنرهای اعتراضی و واکنش در فضای مجازی این موضوع را بیان کردند.
برنامههای «سعید محمد» برای آینده سیاسی خود
🔹شنیده شده است که ستاد دکتر سعید محمد فرمانده قرارگاه سازندگی سپاه برای انتخابات ریاست جمهوری راهاندازی شده است و فعالیتهای جدی ستاد آغاز گشته است.
🔻مهمترین دغدغهی کنونی ستاد او در حال حاضر دو چیز است: الف: احتمال تایید صلاحیت نشدن او به علت این که به هیچ وجه سیاسی نبوده است و تا کنون به عنوان رجل سیاسی شناخته نمیشده است. ب: ناشناس بودن او در میان مردم و این که فرصت برای شناساندن او به مردم بسیار اندک است و باید قبل از رسیدن به روزهای داغ انتخابات او را به مردم معرفی کرد.
🔹شنیده شده است که بعضی از اطرافیان سعید محمد مدعی هستند که او برای شهرداری تهران گزینهی اصلی است و اگر اصولگرایان در انتخابات شوراها توسط مردم برگزیده شوند او شهردار تهران خواهد شد. این در حالی است که ستادهای انتخاباتی او که شکل گرفته است کاملا برای انتخابات ریاست جمهوری فعالیت میکنند و شهرداری را به عنوان گزینهی دوم و طرح دوم در نظر دارند.
وقتی فروید رواندرمانی را پایهگذاری کرد، ملقمهای از تجربهمحوری و مهملات ذهنی را برای سرک کشیدن به عالم درون بکار برد. او سوار بر خرکی سودای فتح ماه داشت. عقل منقطع از وحی بجای گرهگشایی، عقدهگشایی میکند.
فروید، عقدهی جنسی را مرض همهگیر نوع بشر و ریشهی تمام بیماریهای روانتنی معرفی کرد تا مکاتب سکولار از خداخواسته به پشتوانهی این عقبهی تئوریک، در بهرهبرداری از قوهی شهوت برای حکمرانی بر انسانهای بیمایه، بدمستی کنند.
ایدهی "سقط جنین ایمن"، محصول روابط جنسی نا ایمن و باقیاتالفاسدات فروید است. ایمان که سقوط کند، سقط ایمن به یک حق تبدیل میشود. روزهای جهانی بشر غربی، روزگار انسانیت را سیاه کرده است. در محکمهای که شیطان قاضی است، حق عیاشی جانیان بر حق حیات جنین برتری دارد.
#سبک_زندگی غربی، سالهاست فضولات خود را به فرهنگ عامهی ما پمپاژ میکند. رشد آمار سقط جنین در ایران، نسبتی با فرهنگ ایرانی و اسلامی ما ندارد. مرزبانان فرهنگ، سرِ چشمهی فاضلاب غرب را اگر به بیل نبندند، از این منجلاب با پیل هم نمیتوان گذشت.
کمک به دولت برای فرود آرام
✍️ #محمد_ایمانی
🔹 ما با طیفی طرفیم که از وزیر و معاون وزیرش گرفته تا نماینده مجلس و صدها روزنامهنگارش، پس از سالها خیانت، به دامن انگلیس و آمریکا و فرانسه و آلسعود پناه بردند و با هدایت کارفرمایان، در آشوب سال 88 و خیانتهای بعدی نقشآفرینی کردند.
🔸 آنها دو دهه قبل هم وقتی عملکرد دولت و مجلس مدعی اصلاحات، مردم را ناراضی کرد، دم از خروج از حاکمیت زدند و مدعی شدند دولت اختیارات ندارد؛ حتی خاتمی را اردک لنگ خواندند و خواستار عبور از او شدند.
✅ با این وجود، بیست سال بعد، مجددا وعدههای عوامفریبانه دادند و خسارتهای بزرگ را به کشور وارد کردند. آیا هدفی غیر از اجرای نقشه «نقطه جوش» (انباشت ناکارآمدی و نارضایتی) داشتند؟ چرا طابق النعل بالنعل بعثیهای عراق و فالانژیست های لبنان رفتار کردند؟!
🔹 رهبر انقلاب با نگاهی دوراندیشانه، استیضاح و برکناری دولتمردان در ماههای پایانی دولت را به صلاح کشور و مردم نمیدانند. همچنانکه در ماههای پایانی دولت دهم (دولت آقای احمدینژاد) صلاح نمیدانستند و دیدیم که ماجرای تلخ استیضاح وزیر رفاه و کار در بهمن 1391، آوردهای جز تلخکامی برای مردم نداشت.
🔸 اردیبهشت ماه امسال هم شاهد برکناری وزیر صمت توسط خود رئیسجمهور بودیم که خروجی آن، چیزی جز بیثباتی و معطلی پنج ماهه و سرریز نتایج منفی آن در بازار نبوده است. برکناری دولتمردان در ماههای پایانی، نتیجهای جز فرصتسوزی شش تا دوازده ماهه نخواهد داشت.
✅ دشمن سرگرم جنگ اقتصادی و سیاسی و رسانهای است. اما آنچه به اقدام دشمن، اثر و ضریب میدهد، ندانمکاری داخلی در کنار اختلالهای عمدی است. برای نیروهای انقلابی هم مثل مردم، تحمل برخی بیتدبیری و سوءمدیریتها سخت است.
🔹آنها پیش و بیش از همه، نسبت به این رویکردهای غلط هشدار دادند و اکنون آن نگرانی، عمومی شده است. حتی دولتمردانی که مقامات آمریکایی را مودب و قابل اعتماد و امضایشان را تضمین میدانستند، آنها را لعنت میکنند.
🔸 اکنون فراتر از دو رویکرد خلاف مصلحت (کنار زدن دولتمردان یا انفعال مطلق)، مسیر سومی را میشود رصد کرد که با وجود همه دشواریهایش، به مصلحت نزدیک تر است. اهتمام به همدلی و کمک برنامهای به دستگاههای مختلف دولتی در کنار مطالبهگری و نقد منصفانه.
✅ جریان انقلابی، با وجود داشتن انتقادات جدی، میتواند برنامههای همدلانه موردی را با هر یک از وزارتخانهها و مدیریتهای اقتصادی در جهت کاهش مشکلات تعریف کند و به سالم فرود آمدن هواپیمای دولت در ماههای پایانی کمک رساند.
💢 باید حتیالمقدور، بین دولت و طیف سیاسی خواستار عبور از آن، فاصلهگذاری کرد و ضمن حفظ ثبات سیاسی و اجرایی، میدان مانور را از نفوذیهای دشمن گرفت.
نشانههای شکست آمریکا در غرب آسیا
🔻 #زمانـه| واشنگتن از سال ۲۰۰۰ تاکنون حدود ۸ تریلیون دلار در غرب آسیا هزینه کرده است.
🔹انرژی و نقش مهم این منطقه در امنیت جهانی مهمترین عوامل بقای آمریکا در این منطقه هستند.
🔹با وجود افزایش هزینههای نظامی و تلفات ۶ هزار نظامی آمریکایی تنها در دو جنگ عراق و افغانستان، همچنان شاهد وعدههای پوچ واشینگتن برای خروج نظامیان این کشور از غرب آسیا هستیم.
🔹بررسی تحولات منطقه حاکیست که آمریکا نه تنها به اهداف خود دست نیافته بلکه در اغلب موارد به ناکارآمدی سیاستهایش در منطقه اذعان کرده است.
🔹مصوبه پارلمان عراق درباره خروج نظامی آمریکا، امضای توافقنامه صلح با طالبان پس از ۱۸ سال جنگ و اظهارات «جیمز جفری» نماینده ویژه آمریکا در امور سوریه مبنی بر اینکه واشینگتن به دنبال عزل اسد از قدرت نیست از مهمترین نشانههای این شکستها است
🔰🔰🔰 توجه ...توجه ...👇🔰🔰
قابل توجه معلمین گرامی و محترم که در این شرایط کرونایی ....نیز هم چنان به رسالت مهم خود می پرداند.....
🔰 کانون مهدویت زهراییان با توجه به رسالت خود در تبلیغ معارف مهدویت و امام زمان عج ....این امادگی را اعلام که فایلهای صوتی و تصویری و کلیپ ....را در اختیار همه معلمین محترم قرار دهد....که می توانید از این کلیپ ها در فواصل برنامه ها دروس غیر دینی و در دروس دینی و معارف و هدیه های اسمانی ...استفاده تا کودکان و نونهالان ما با امام زمان عج خود بیشتر اشنا شوند.....
🔰 این کلیپ ها کاملا رایگان می باشد...
و مربیان و معلمین فعال می توانند از هدیه شارژ رایگان نیز استفاده نمایند....
🔰 اولویت با افرادی است که زودتر اقدام کنند ....
🔰 رده سنی از پیش دبستان تا دبیرستان می باشد.....
🔰 ضمن اینکه می توانید از کار برگ های مهدوی ، بروشور و نشریات نیز به صورت رایگان بهره مند شوید...
🔰 و علاوه بر معلمین والدین نیز جهت کودکان خود می توانند از این بسته ها استفاده کنند.....
لطفا ...ضمن عضویت به ادمین کانال مراجعه فرمایید.....
🔰قدمی برای امام زمان عج خود بردار....
لینک کانال ما 👇👇👇👇
@kanonemahdavi
شماره واتس اپ
۰۹۳۷۰۱۵۵۶۸۰
هدایت شده از سبل السلام
سفر مشکوک سفیر سابق انگلیس در اوج شیوع کرونا به یزد!
🔹 راب مک ایر، سفیرسابق انگلیس که به علت حضور در تجمع تعدادی عناصر ضد انقلاب در تهران به خاطر هواپیمای اوکراینی، دستگیر و خود را خیس کرده بود قرار است به همراه جان مک، سناتور آمریکایی ضدایرانی برای دومین بار پنجشنبه این هفته به یزد سفر کنند!
🔹 این سفر بسیار مشکوک در اوج شیوع کرونا در کشور، سیاحتی عنوان شده و هدف از سفر این دو جاسوس به یزد مشخص نیست.
🔺 از کرونا که بگذریم که بارها ستاد ملی اعلام کرده است که مسافرت ها تعطیل شود، دستگاه های امنیتی در این زمینه چه طور به راحتی اجازه می دهند دو جاسوس معلوم الحال در استان های مختلف کشور به اسم گردشگر، رفت و آمد کنند
پخش سریالهای ماهوارهای در تلویزیونهای اینترنتی ایران!*
🔸 در حالی که پخش سریال های ترک به دلیل محتوای نامناسب در برخی کشورها ممنوع شده؛ vodهای ایرانی اخیرا شروع به خرید و دوبله این سریالها کردهاند.
🔺 کارشناسان ترکیهای، این سریالها را عامل افزایش ۴۰ درصدی طلاق در کشورشان میدانند.
مشکلات اقتصادی جامعه دلایل متعددی دارد که به برخی از آنها اشاره می شود:
یکم) در دهه های گذشته و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تلاش های زیادی برای استقلال عمل در ابعاد مختلف صورت گرفت مانند استقلال سیاسی یا خودکفایی در تامین تجهیزات دفاعی و ...، اما در حوزه اقتصادی علی رغم فعالیتهای زیاد در حوزه زیرساخت های اقتصادی مانند احداث جاده ها، سدها، نیروگاهها و ...، در حوزه خودکفایی منابع درآمدی، این تلاشها در تراز حوزههای پیشگفته نبوده و هر بار دشمن از حربه تحریم استفاده می کند، ما دچار مشکل میشویم.
🔸دوم) جریان نفوذ در بخشهای مختلف فعالیت میکند که یکی از مهمترین آنها بخش اقتصادی است. البته به نظر میرسد نفوذ آنها در لایههای تصمیم سازی است تا تصمیم گیری.
🔹 سوم) متاسفانه سودجویانی که در بخش خصوصی و تا حدی در بخش دولتی وجود دارند کم نیستند، اینها بیشتر از آنکه به دنبال ضربه زدن به کشور و ملت باشند، صرفا به منافع خود فکر می کنند، که البته نتیجه عمل آنها با جریان نفوذی که به دنبال ضربه زدن به کشور است فرقی ندارد.
🔺 چهارم) ضعف نظارت دولت بر بازار و بورس ناشی از ضعف تدبیر و کم تحرکی آنهاست نه از سر خیانت یا راه اندازی شورش در جامعه.
بیان چنین تحلیل و موضعی الزامات خطرناکی به دنبال خواهد داشت که علاوه بر غلط بودن، امید به حل مشکلات را کاهش داده و آشوب و بی ثباتی را جایگزین مطالبه گری صحیح از دولت خواهد نمود.
به سوی فروپاشی!
➖روایتی از یک داستان مشابه در ایران و شوروی سابق
🔹همزمان با روند اضمحلال اتحاد جماهیر #شوروی و حرکت آن از کمونیسم به سمت #سرمایه_داری غربی، بزرگترین فروش یکجا و ارزان صنایع کشور در تاریخ جهان رقم خورد.
🔸در این طرح به تعداد اندکی از ثروتمندان اجازه داده شد تا صنایع اتحاد جماهیر شوروی را به قیمت بسیار ناچیزی بخرند که پیامد این سیاستها رکود اقتصادی شدید و رشد #نابرابری بود.
🔹معمار #خصوصی_سازی به روش شوک درمانی، جفری ساکس و دوستانش در موسسه توسعه بینالمللی هاروارد بودند. علاوه بر این صندوق بین المللی پول نیز در این طرح نقش داشت.
🔸 اکنون نیز فرآیند خصوصیسازی مشابه آنچه در شوروی به وقوع پیوست به شدت در ایران در حال اجراست. طبقه سرمایهدار مهمترین صنایع کشور را به قیمتی ناچیز خریدند که در اغلب موارد تعطیلی کارخانه و بیکاری کارگران را رقم زدند.
🔹 علاوه بر این، خصوصیسازی موجب تشدید نابرابری و شکلگیری #طبقه_مرفه_جدیدی شد که با تسلط بر صنایع حیاتی کشور بیش از پیش قدرتمند شد و توانست نفوذ خود را در تصمیمگیریها تداوم بخشد.