کنایه سنگین روزنامه کیهان به ظریف
🔺 روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود خود با کنایه به ظریف نوشت:
🔹گفت: آقای ظریف میگوید «مشخص است بین بایدن و ترامپ تفاوت وجود دارد»!
🔹گفتم: خُب معلومه، اسمهایشان با هم فرق داره، قیافههایشان با هم تفاوت داره، سنشان و وزنشان و خیلی چیزهای دیگرشان با هم متفاوت است!
🔹گفت: ای عوام! منظور آقای ظریف سیاستها و دیدگاههای آنهاست.
🔹گفتم: سیاستهایشان درباره ایران که باهم تفاوتی ندارد. هردو دشمن کینهتوز ایران هستند، از فشار اقتصادی و تحریمها علیه ایران بهشدت حمایت میکنند، هردو درپی ایجاد ناامنی در ایران و نهایتاً براندازی هستند، بعد از شهادت سردار سلیمانی، ترامپ گفت؛ شخصاً دستور ترور او را دادم! و بایدن بیانیه داد که او مستحق کشته شدن بود و...
🔹گفت: شاید منظورش تفاوت دیدگاه آنها درباره مثلا اتحادیه اروپا، بیمه، پیمان آب و هوایي پاریس و... اینطور مسائل
است؟!
🔹گفتم: آن مسائل به ما چه ربطی دارد؟!
🔹 گفت: نکنه منظورش اینه که میشه با بایدن مذاکره کرد؟ و یک فاجعه دیگه مثل برجام به ملت تحمیل کنند؟!
🔺 گفتم: ماشین یارو رو دزدیده بودن بعد از دو روز پس آوردند و یک نامه با چندتا بلیت سینما گذاشتند که ما توبه کردیم و این بلیتها برای خانواده شما که حلالمون کنید. خانواده رفتند سینما و برگشتند، دزدها خونه را تخلیه کرده بودند!
ظریف برنده نشد؛ باخت.
🔹 ۱۴۰۰ شاید شرایط برای وی مطلوب باشد، اما پیروزی بایدن برای وی در حال حاضر بیش از اینکه یک برد باشد، یک باخت مفتضحانه بود.
🔹ظریف در تحلیل های خود از رای آوری ترامپ صحبت کرده بود و بر این اساس راهبرد خود را چیده بود و به همین علت به دنبال مذاکرات بود تا قبل از انتخابات ریاست جمهوری بتواند امتیازی کسب کند.
🔹علاوه بر این در نامه های محرمانه خود به برخی ارگان ها، نهادها و اشخاص عالی رتبه از حمله آمریکا و( اینکه ایران باید به شدت مراقبت کند که هیچ بهانه ای به دست طرف آمریکایی ندهد چرا که تا قبل از انتخابات آمریکا ترامپ به دنبال حمله است) سخن به میان آورد.
🔹 وی در راستای همین تحلیل ها و برآوردها تلاش ها و فشارهایی زیادی ایجاد کرد که به نتیجه نرسید و پاسخ رهبری در پشت پرده نیز همان پاسخ معروف بود " به قطع جنگ نخواهد شد و مذاکره به مصلحت نیست".
🔺دیری نپایید که ظریف و حلقه اطرافیان وی که با نیش و کنایه از رای آوری ترامپ سخن به میان می آوردند، به اشتباه بزرگ خود پی بردند.
اکنون ظریف بی اعتبارتر از گذشته است.
نظارت بر بودجه 59 درصدی!
🔻در لایحه بودجه سالانه که از سوی دولت به مجلس شورای اسلامی ارسال میگردد، رقمهای بسیار نجومی ذکر میشود. این رقمهای درشت بودجه شرکتهای دولتی، بانکها و مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت است که حدود ۶۸ تا 70 درصد از بودجه کل کشور را تشکیل میدهد و مضافاً هرسال این رقم بدون بررسی در مجلس و شورای نگهبان در کنار بودجه کل به تصویب میرسد. بعد از اینکه بودجه کشور دچار کسری جدی شد، بسیاری از کارشناسان و حتی اتاق بازرگانی که در این بخش بهصورت تخصصی ورود دارد به دنبال صرفهجویی در بودجه شرکتها بودند، اما مرکز پژوهشها با تحقیقی که انجام داده، نتایج اعلامی نشان دهنده این نکته است که بودجه شرکتها غیرواقعی و در حد اسناد حسابداری است و از دل آن صرفهجویی به دست نمیآید. در ماحصل پژوهش آمده، 41 درصد رقم بودجه شرکتهای دولتی، ارقام حسابداری (غیرواقعی) هستند و امکان ایجاد منابع درآمدی قابلتوجه برای دولت از محل صرفهجویی در کل هزینههای شرکتهای دولتی وجود ندارد.
🔹 نکات تحلیلی: 1- بنا بر این فرض، حداقل اقدامی که میتوان در این بخش عظیم داشت این است که نگاه صرفهجویی در هزینههای این شرکتها با هدف افزایش کارایی و ارتقای عملکرد خود آنها دنبال شود. بسیاری از شرکتهای دولتی در حال حاضر به دلایل مختلف از سودآوری کمتری نسبت به پتانسیلهای موجود خود برخوردارند یا اینکه از منابع و امکانات دولتی بهره میگیرند اما زیانده هستند؛ حداقل فکری به حال این شرکتهای زیانده صورت گیرد. 2- در صورت جامع بودن نتایج مرکز پژوهشها، مجلس شورای اسلامی باید با استفاده مؤثر از ابزارهای قانونی، بر ارقام باقیمانده از بودجه شرکتها و بانکها که 59 درصد بوده و رقم بسیار بالایی در بودجه کل کشور را شامل میشود، نقش نظارتی خود را ارتقا دهد.
🔺نکته راهبردی: بودجه مهمترین سند مالی دولت و درواقع یک سند برنامهریزی کوتاهمدت است که جهتگیریهای یکساله را روشن میسازد و شاخصی برای سنجش تواناییهای دولت در تجهیز و تخصیص منابع برای اجرای مأموریتهایش است. ازاینرو توجه به وضعیت بودجهریزی و تأثیرات آن بر شاخصهای اقتصادی بهعنوان مهمترین سیاست مالی دولت، از اهمیت بسزایی برخوردار است. با این وضعیت و صرف آوردن ارقام حسابداری در بودجه، جا دارد در اصلاح ساختار بودجه علاوه بر مطالبات مقام معظم رهبری، این بخش نیز بهصورت جدی اصلاح گردد.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ضربهای که گمرکات به اقتصاد زد، ترامپ نزد!
@Farsna
افتضاح تاريخي غرب
🔻فساد در انتخابات آمريکا آنقدر عيان گشته که عالیترین انتخابات در نظام سياسي ایالاتمتحده را به افتضاح کشانده است. انتخاباتي که در آن دو نامزد انتخاباتي و دو حزب حمایتکننده آن به هیچیک از اصول اخلاقي پايبند نبوده و براي پيروزي به هر روش کثيفي دست يازيدند.
🔹نکات تحليلي: 1- افتضاح تاريخي یادشده از همان ابتداي جدي شدن رقابت بايدن و ترامپ آشکار شد و بهصورت گسترده خود را در مناظرات تلويزيوني اين دو نامزد نمايان ساخت. بهنحویکه برخي از فعالين سياسي آمريکايي آرزو کردند کاش کسي در جهان اين مناظره را نديده باشد! طرفين، پيش از آغاز رأیگیری، خود را پيروز انتخابات معرفي کرده و رسماً اعلام کردند که حاضر به شکست نخواهند بود! برخي از منسوبين به دو نامزد، حتي از اعلام جنگ عليه رقيب سخن گفتند و رقيب را به فساد و عدم صلاحيت متهم نمودند! 2- بداخلاقيهاي سياسي در انتخابات آمريکا به پيش از انتخابات و فضاي رقابتهاي انتخاباتي باقي نماند، بلکه با فرارسيدن روز انتخابات به اوج خود رسيد. اتهام تقلبهاي گسترده از همان روز انتخابات از طرف ستاد انتخاباتي بايدن و ترامپ عليه رقيب اعلام شد و درگيريها ميان هواداران طرفين به پاي صندوقهاي رأی کشيده شد. حضور افراد مسلح از مردم عادی در پاي صندوقهاي رأی ناامني را در روز انتخابات افزايش داده بود. 3- پس از اعلام تدريجي نتايج آرا نيز شاهد هجمههاي سنگين طرفين رقابت انتخاباتي بوديم. ترامپ که همهچیز را ازدسترفته ميبيند در اين روزها رقيب خود را به تقلب سازمانیافته گسترده متهم کرده است که حتي براي پيروزي، به رأی مردگان متوسل گرديده و آرای زيادي را معدوم نموده است! اعتراضات به شمارش آرا آنقدر بالا گرفت که در برخي ايالات، هواداران ترامپ شعار توقف شمارش آرا را سر دادند و با پليس درگير شدند! جنگ بر سر قدرت همچنان ادامه دارد و در روزهاي آتي شاهد تداوم اين رويارويي و مفتضح شدن بيشتر دموکراسي غربي خواهيم بود.
🔺نکته پایانی: حقيقت و ماهيت پليد غرب و آنچه تحت عنوان مفاهيم پرطمطراقي چون حقوق بشر و دموکراسي و آزادي و ... تزئين گرديده، خيلي وقت است که براي اهل نظر و بسياري از مردمان مظلوم و مستضعف جهان آشکار شده است. البته مافياي رسانهاي نظام سلطه همواره تلاش نموده تا اذهان عمومي را فريب داده و با اغواگري اجازه ندهد تا نسل جديد اين سرزمينها نسبت به ماهيت دشمنان خود آگاهي يابد. در برابر اين خط تحريف بايد هوشمند بود.
پایان جنگ "قرهباغ" با توافقنامه شبانه
🔹بیانیه نخستوزیر ارمنستان: توافقنامهای را با رئیسجمهور روسیه و آذربایجان برای پایان دادن به جنگ در قرهباغ امضا کردم
🔹تصمیمی گرفتم که برای همهمان سخت است. آتشبس، برای مردم ما و خود من بسیار دردناک است.
🔹این پیروزی نیست، اما تا زمانی که شما اذعان نکنید که باختهاید، شکستی در کار نخواهد بود. ما هرگز اذعان نمیکنیم که باختهایم و این آغاز عصر وحدت ملی برای ما خواهد بود
🔹در برابر شهدای همه شما زانو میزنم. در برابر همه سربازان، افسران، ژنرالها و نیروهای داوطلب که با جانشان از سرزمین مادریمان دفاع کردند، تعظیم میکنم/
خطرناک تر از تحریم‼️
🔻 #زمانـــه| فرمودهاند که چون بایدن ارتباط و دوستی با جناب ظریف دارد، او باید اخلاقا به بایدن تبریک بگوید و کسی نیز نباید مانع او شود....
🔹خطرناکتر از فشار حداکثری و تحریمهای فلج کننده، تحلیلهایی است که هدفشان تضعیف اعتماد به نفس ملی و دلبستنِ دوباره به لبخندهای دشمن و وعدههای آنهاست. هرچند از این جماعت نباید انتظار درک واقعیت آمریکا و کینهی آنها نسبت به کشورمان را داشت اما:
1️⃣ اولاً کاش بین جایگاه شخصی با جایگاه حقوقی یک فرد تفاوت قائل میشدند.
2️⃣ ثانیاً ابتدا بابت نتیجهی قدم زدنهای جناب ظریف و کری پاسخ میدادند و سپس برای ارسال پیام تبریک به کسی که اخلاقا از ترور حاج قاسم ابراز رضایت کرده، در تشکیل داعش نقش داشته و خود را موظف به حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی و تضعیف ایران میداند یقه جر میدادند!!
ما این تجربه را تکرار نمیکنیم‼️
🔻 پاسخ دقیق رهبر انقلاب به یک پیغام:
1️⃣ رهبر انقلاب۲۳ خرداد ۹۸ در دیدار نخست وزیر ژاپن، درباره پیغام مذاکره، نکاتی را از موضع درایت و عزت بیان فرمودند که این روزها شایسته بازخوانی است. در ابتدای این دیدار، آقای آبه شینزو گفت: من قصد دارم پیام رئیسجمهور آمریکا را به جناب عالی برسانم.
2️⃣ حضرت آیت الله خامنه ای در پاسخ، ضمن بازگویی حقارت شخصیت ترامپ و اوباما فرمودند: "ما بهلطف خداوند، بدون مذاکره با آمریکا و با وجود تحریم هم به پیشرفت خواهیم رسید... جمهوری اسلامی ایران هیچ اعتمادی به آمریکا ندارد و تجربه تلخ مذاکرات قبلی در چارچوب برجام را به هیچ وجه تکرار نخواهد کرد. هیچ ملت آزاده وعاقلی مذاکره تحت فشار را نمیپذیرد.
3️⃣ من، شخص ترامپ را شایسته مبادله هیچ پیامی نمیدانم و هیچ پاسخی هم به او ندارم و نخواهم داد..... کدام عاقلی با کشوری که زیر توافق زده، مذاکره کند؟
4️⃣ ما این حرف را که آمریکا آماده مذاکرات صادقانه با ایران است، اصلاً باور نمیکنیم زیرا مذاکرات صادقانه از جانب شخصی همچون ترامپ، صادر نمیشود. صداقت در میان مقامات آمریکایی بسیار کمیاب است... ما به هیچ وجه تجربه تلخ مذاکره چند سال اخیر با آمریکا را تکرار نخواهیم کرد.
5️⃣ بعد از توافق هستهای، اولین کسی که برجام را بلافاصله نقض کرد، شخص اوباما بود، همان کسی که درخواست مذاکره با ایران کرده و واسطه هم فرستاده بود. این تجربه ما است و جناب آقای آبه، بدانید که ما این #تجربه را تکرار نمیکنیم"
🔴 تحلیلی متفاوت از انتخابات آمریکا
🖌 #عبدالله_گنجی
🔻 #زمانه| تحلیل انتخاباتها معمولاً از ابعاد سیاسی-اجتماعی و اقتصادی و روابط بینالملل انجام میشود. نقاط ضعف و قوت کمپینها و نامزدها و گفتمانها نیز در تحلیل نتایج انتخابات مؤثر است. اما نگارنده معتقدم ما ایرانیها نمیتوانیم درک اعتقادی خود از انتخابات امریکا را نادیده بگیریم. اینکه چرا ترامپ از دوره قبل رأی بیشتری آورد، اما باخت یعنی چه؟
🔹برای فهم مسئله اجازه دهید چند آورده ترامپ را بررسی نماییم. ترامپ بیکاری در امریکا را در ۴۰ سال گذشته به کمترین رقم رساند. با قرارداد ۴۰۰ میلیارد دلاری با سعودیها رونق کسبوکار را به راه انداخت. در همین هفته منتهی به انتخابات ۴۱ درصد امریکاییها اعلام کردند وضع اقتصادیشان در دوران ترامپ بهتر شده است. ترامپ قله دستاوردهای خود را رفع بیکاری میدانست و مرتب از واژه The First America (اول) برای امریکا در همه زمینهها استفاده میکرد. ناسیونالیسم امریکا را تولید و بازتاب میداد و از قضا بزرگترین خدمت را به صهیونیستها با ضمیمه کردن بلندیهای جولان به اسرائیل و انتقال پایتخت به بیتالمقدس انجام داد.
🔹 از سوی دیگر نگارنده معتقد نیست که ترور حاجقاسم سلیمانی بر رأی مردم امریکا مؤثر بود. اول اینکه رأی ترامپ نسبت به گذشته رشد داشت. دوم اینکه مردم امریکا سیاسی نیستند و سیاست خارجی مسئله اصلیشان نیست. سوم اینکه رسانههای استکباری و صهیونیستی از حاجقاسم تصویری مشابه بنلادن یا بغدادی مخابره کردهاند؛ لذا نمیتوان گفت، چون ترامپ فرمان ترور حاج قاسم را صادر کرده بود مردم به وی پشت کردند. پس منظور از تحلیل اعتقادی چیست؟ ترامپ از جایی خورد که به مخیله هیچکس نمیرسید.
🔹 ۴۵ روز بعد از شهادت حاجقاسم خداوند متعال ناگهان علل و اسبابی را فراهم کرد که قلههای دستاوردهای ترامپ را یکی پس از دیگری منهدم کرد. کرونا گرچه جهانی است، اما امثال کشور ما، چون در تحریم بود تکانههای حداکثری نخورد، اما The First America ناگهان به اول شدن در مرگومیر و بیماری، رشد بیکاری، درگیریهای نژادی، سرگردانی کشتیهای نفت در سواحل، رفتن قیمت نفت به زیر منفی و ناتوانی دولت در کنترل بیماری و مواجهه سطحی رئیسجمهور با مسئله (مثل خوردن وایتکس) باعث شد که همه نقاط قوتی که ترامپ روی آن مانور میداد خاکستر شود و نه اقتصاد دیگر سر جای خودش بود و نه سلامت مردم.
🔹از سوی دیگر رسانههای امریکا اجماعی علیه ایشان ساختند که حتی سخنرانی مستقیم وی در انتخابات را قطع کردند یا توئیتهای وی را مخفی میکردند. نخبگان دو حزب به این جمعبندی رسیدند که ترامپ مأمور افول امریکاست، بنابراین حتی جمهوریخواهان پشت ایشان را خالی کردند، رسانهها علیه وی شدند و شد آنچه باید میشد.
🔹به تعبیر رهبر انقلاب، بولتون، پمپئو و ترامپ رفتند، اما انقلاب اسلامی ماند. اما شاید هیچ عاملی مانند پیدایش ناگهانی کرونا و پیامدهای آن به وی ضربه نزد و این هم دست غیبی است که هیچکس گمان نمیکرد امریکای اول در همه چیز را به امریکای اول در هیچ چیز تبدیل کند. ترامپ اینقدر بیدستاورد شده بود که میگفت ایرانیها منتظرند من رأی بیاورم و بیایند مذاکره کنند و...، اما آنچه را نباید در تحلیل اعتقادی دور از ذهن داشته باشیم، مقاومت ملت ایران بود. اگر ترامپ بعد از ۴۲ سال توانسته بود این مقاومت را بشکند حتماً بزرگترین برگ برنده را در انتخابات داشت، اما مقاومت و همراهی ملت با مسئولان کشور این دستاورد را به خواب تعبیر ناشدنی تعبیر کرد. تیم بایدن نیز این چهار سال را دیده است و به قول جان کری: «پادشاه عمان به من گفت اگر ایرانیها سر میز مذاکره احساس بیاحترامی کنند و از موضع بالا با آنان صحبت کنید مذاکره را ترک میکنند و من در تمام دوران مذاکره این موضوع را مدنظر داشتم.»
🔹لذا ما میدانیم مشکل ما با امریکا ماهیتی و وجودی است، اما آبدیدگی ملت ایران در کوران حوادث آنان را مجبور خواهد کرد مسیر خود را از جاده فعلی جدا کنند.
یکی یکی آمدند و رفتند اما ایران باقی مانده!
تاریخ انقلاب را ورق بزنید؛ این 41 سال همزمان است با رؤسای جمهور آمریکا؛ جیمی کارتر، رونالد ریگان، جورج بوش پدر، بیل کلینتون، جورج بوش پسر، باراک اوباما، دونالد ترامپ و حالا هم جو #بایدن(به احتمال بالا).
همه خروجی های لیبرال دموکراسی، بدون استثنا خواستار براندازی نظام جمهوری اسلامی و نابود کردن ایران بودند. یکی یکی آمدند و رفتند و برخی مردند و بدنشان سهم موریانه شده اما امروز ایران محکم و سرافراز باقی مانده است. اگرچه هرکدام به چهره ی این ملت چنگی زدند و تن این کشور را زخمی کرده اند، ولی نتوانستند با جنگ و تحریم و تهدید کاری از پیش ببرند.
دشمنی آمریکا با ایران به انقلاب 57 بر نمی گردد بلکه آنها به دولت دکتر مصدقی که نه آخوند بود، نه حکومت دینی داشت، نه موشک بالستیک داشت، نه حزب الله لبنان و حماس و انصاراله در میان بود وتازه به آمریکا اعتماد هم داشت را رحم نکردند! چرا؟ چون مصدق گفت ایران باید مستقل باشد!
جو بایدن هم خروجی همین نظام لیبرال دموکراسی است؛ او هم می آید و می رود اما هیچ غلطی نمی کند! کسانی که دلخوش کردند به بایدن، چندماه صبر کنند تا او وارد کاخ سفید شود و بعد سیاست او را هم ببینند! مشکلات این کشور با اوباما و ترامپ و بایدن حل نخواهد شد مادامیکه تفکری داریم که حاضر نیست مشکلات داخلی را ببینید و حل کند!
دلار 33 تومنی چگونه به 22 تومن رسید در حالیکه هنوز ترامپ بر سر کار است؟ آیا FATF امضا شد که دلار یک شبه 10 تومن سقوط کرد؟ معلوم است که دلایل داخلی است. مردم نباید فریب بخورند!
رصد تیترهای داغ در شبکه های اجتماعی
🔺تیترهای تلگرام
*در پی اعتراضات امروز سهامداران در جلوی درب سازمان بورس و اوراق بهادار: اعتراضات به عدم وعده های حمایتی دولت / نماینده معترضین برای گفتگو با مدیران وارد ساختمان سازمان بورس شد.
*خودروسازان: قیمت خودرو با افت دلار کاهش نمییابد.
*نزدیک به نیمی از مبتلایان کرونا هیچ علامتی ندارند.
*ادعای نیویورک تایمز: احتمال عملیات نظامی ترامپ علیه ایران
*ماجرای تکاندهنده زن باردار مبتلا به نوع حاد کرونا، که در حالت کما نوزادش (امیرعباس) را به دنیا آورد.!
🔺تیترهای توییتر
*علیرضا پور مسعود: کاهش قیمت سکه و ارز، انتشار کلیپ آقای ظریف و اظهار دوستی ایشان با بایدن و ترخیص کالاهای اساسی دپو شده در گمرک این پیام ادارکی را به مردم منتقل می کند؛ باید مستعمره قبله آمال ما (آمریکا) باشید تا مشکل معیشتی حل شود.یعنی برجام های بعدی را با لبخندی ظریف بپذیرید
#گروگانگیران_معیشت
دکتر سعید جلیلی: تحلیلهای فلج کننده خطرناکتر از تحریمهای فلج کننده است.تحلیل فلج کننده یعنی آنچه اعتماد به نفس ملی را تضعیف و توانمندی داخلی را تحقیر و موجب دلبستن به سراب وعدههای دشمن شود.
*علی اکبر رائفی پور: دستور ترخیص کالاهای مورد نیاز مردم از گمرک و پایین آمدن قیمت دلار با اعلام پیروزی بایدن نشان می دهد این مدت بالا نگه داشتن قیمت ها کار خود آقایان بوده است.البته اگر ترامپ رای می آورد روند قبلی را برای اجبار نظام به حتی مذاکره با ترامپ ادامه می دادند
#گروگانگیران_معیشت
*حاج حیدر: با این ۱۲۰میلیارد تومانی که دولت داده به دانشکدهی دختر پریزیدنت، میشد صدها هزار کیلو گوجه وارد بازار کرد، صدها هزار پوشک بچه وارد کرد، صدها هزار لیتر روغن به بازار تزریق کرد و هزاران کار دیگر...ولی خُب برای دولت تدبیر، رفاه دختر روحانی مهمتر از زندگی مردمه!
#گروگانگیران_معیشت
🔺تیترهای اینستاگرام
*مصی علی نژاد مجری شبکه های معاند : «معصومه ابتکار از دو برنامه تبلت در مورد «فرزندان نظام در امریکا» عصبانی شده و به رسانهها گفت: در مورد پسرم شاهد موارد تحریف و نفرت پراکنی هستیم وگرنه سالانه هزاران دانشجو میروند امریکا، درس میخوانند، پسرم من هم با همسر و فرزندش از طریق ویزای دانشجویی رفت، بعد هم به ایران باز خواهد گشت.
*منوتو شبکه معاند : صفحه «بچهپولدارهای تهران» که تصاویری از زندگی آقازادههای جمهوری اسلامی را منتشر میکند این تصویر از «بهرام شکوری» رییس کمیسیون معادن اتاق بازرگانی را منتشر کرده و نوشته: بهرام شکوری و دخترش.
شکوری از جمله مدیرانی است که بارها بر احیای اندیشههای امام تاکید داشته است.
*ایران اینتر نشنال وابسته به عربستان : گروهی از سهامداران #بورس روز دوشنبه ۱۹ آبان در نگرانی نسبت به از دست رفتن سرمایههایشان به دلیل ریزش پیاپی شاخصها تجمع اعتراضی برپا کردند. آنها در این تجمع شعارهایی چون «پول ما رو پس بدید، هر روز بازار همینه» و «مسئول پشت پرده با پول ما چه کرده» سردادند.
*ایران اینتر نشنال وابسته به عربستان : دونالد ترامپ، رییسجمهوری آمریکا، در توییتی درباره انتخابات نوشت: از چه زمانی تا حالا، رسانههای خالی از معنی اعلام میکنند رییسجمهور بعدی چه کسی خواهد بود؟ همه ما در دو هفته اخیر خیلی چیزها آموختهایم.