رژیم صهیونیستی در حال حاضر در مخمصهای قرارگرفته که در حال حاضر دو سناریو پیش روی رژیم صهیونیستی است آن دو سناریو چیست؟
بهکارگیری سازوکار میانجیگری از طریق مصر قطر و...
اگرچه این سناریو میتواند به نبرد در شرایط فعلی خاتمه بخشد اما شکستی مفتضحانه نصیب اسرائیل خواهد کرد. در واقع اگر رژیم بخواهد روند مذاکره را در پیش گیرد ناگزیر به پذیرش خواستههای مقاومت خواهد شد. در چنین شرایطی هم صهیونیستها در داخل به دولت و ارتش اسرائیل بیاعتماد میشوند و هم بازدارندگی رژیم بهطور کامل از بین میرود.
تداوم حملات به غزه
هدف اسرائیل در این سناریو میتواند از بین بردن سازمان رزم گروههای مقاومت باشد اما برای چنین اقدامی صرفاً حملات هوایی کارساز نیست و نیروهای نظامی رژیم باید بهصورت زمینی نیز وارد جنگ شوند.
زیرا بخش مهمی از تأسیسات نظامی غزه زیرزمینی است و نابودی آن جز با عملیات همهجانبه ممکن نیست. با اینحال چنین امری میتواند تلفات بالا برای ارتش اسرائیل در بر داشته باشد. ضمن آنکه حمله زمینی نهتنها به معنای پیروزی قطعی اسرائیل نیست بلکه میتواند موجب ورود حزبالله و فراگیر شدن جنگ شود. در عینحال تداوم جنگ به معنای خسارتهای بیشتر به اراضی اشغالی و کشته شدن تعداد زیادتری از ساکنان این اراضی است.
با این اوصاف رژیم صهیونیستی در حال حاضر در مخمصهای قرارگرفته که راه گریزی از آن وجود ندارد. عملیات طوفان الاقصی موفق شده بهکلی موازنه وحشت با اسرائیل را تغییر دهد و دستاوردهای استراتژیک نظامی روانی اطلاعاتی و سیاسی را کسب کند. این امر نهتنها بر معادلات دوجانبه فلسطین و رژیم غاصب اسرائیل تأثیر گذاشته بلکه دارای پیامدهای مهم منطقهای و بینالمللی نیز بوده است.
در محاسبات منطقهای برخی از کشورهای منطقه همچون عربستان سعودی که در آستانه عادیسازی رسمی با رژیم صهیونیستی قرار داشتند ناگزیر به ایجاد تأخیر در این روند هستند زیرا شرایط حاکم بر افکار عمومی مردم منطقه و جهان اسلام به هیچوجه عادیسازی رسمی روابط سعودی با صهیونیستها را پذیرا نیست.
از دیگر پیامدهای منطقهای عملیات طوفان الاقصی میتوان به شکست توطئههای رژیم صهیونیستی در اطراف جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد اسرائیل در سه سال گذشته تلاشهای زیادی برای نفوذ در منطقه قفقاز و نزدیک شدن به جمهوری آذربایجان کرد که همگی باهدف ضربه زدن به منافع ایران طراحی شده بودند. اینک نهتنها اسرائیل از توان سابق برای پیشبرد چنین طرحهایی برخوردار نخواهد بود بلکه باید بر شک افکنی بر نگاه برخی از کشورهای منطقه همچون جمهوری آذربایجان نسبت به اسرائیل اقدامات لازم صورت گیرد.
از سوی دیگر شکست اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی که در حمله غافلگیرانه گروههای فلسطینی نمایان شد هیمنه پوشالی و پروپاگاندای رسانهای این رژیم برای نمایش برتری نظامی و اطلاعاتی خود را به چالش کشید از این رو ضرورت دارد تبلیغات رسانهای رژیم بهصورت جدی دستمایه طنز قرار گیرند.
پیامدهای حمله به بیمارستان المعمدانی برای رژیم صهیونیستی چیست؟
۱-هدف اصلی اسراییل از این حمله تلاش برای ایجاد این انگاره بوده که هیچ جای امنی در غزه وجود ندارد.
۲-انجام این حمله چند ساعت قبل از ورود بایدن به سرزمینهای اشغالی از موافقت بایدن با آن حکایت دارد. اسراییل در ۱۰ روز گذشته هیچ تصمیم مهمی بدون موافقت امریکا نگرفته.
۳-این حمله واکنشهای سیاسی و مردمی قویای درپی داشته و تداوم جنایت را برای اسراییل دشوار خواهد کرد.
۴-رژیم پس از مشاهده واکنشها سیاست انکار و متهمسازی مقاومت را در پیش گرفته است.
انتقام، کجا و چگونه؟
عقل سرد و قلب گرم فرماندهان
انتقام جنایت دیشب صهیونیست ها در غزه و نظایر آن که با بمب ها و مدیریت آمریکا انجام می شود، به چیست؟
در این که چنین جنایاتی نباید بی پاسخ بماند، تردیدی نیست. اما پاسخ مثلا منحصر در شلیک چند موشک و پهپاد به تل آویو نیست.
قطعا جنایت های اسرائیل و حامی آمریکایی اش، نباید بی مجازات بماند. اما نوع رفتار جبهه مقاومت در مقابل جبهه استکبار، قرار نیست صرفا متقارن یا واکنشی باشد.
واقعیت مهم میدان این است که قدرت جبهه مقاومت پیوسته و به شکل یک روند، در حال تصاعد است و دائما هم مجال بیشتری برای زدن ضربات راهبردی فراهم می کند.
متقابلا جبهه استکبار، با وجود انباشت قدرت در گذشته، دائما در معرض از دست دادن گزینه ها و کاهش توانمندی ها هست. به همین دلیل هم به دست و پا افتاده و مرتکب جنایت های فاقد دستاورد راهبردی می شود.
توسل به جنایات بی سابقه، نشانه مهم نقصان گزینه در جبهه دشمن است، ضمن این که حیثیت و اعتبار او را دائما نزد ملت های منطقه و حتی ملت های خود بیشتر زائل می کند. اعتراضات کم نظیر در آمریکا و اروپا و پایتخت های برخی رژیم های همسو، گواه این مدعاست.
نفرت و انزجار و حسّ انتقام از رژیم صهیونیستی و آمریکا باید دائما در قلب ما شعله ور تر شود؛ و شبانه روز هم باید برای این انتقام پشیمان کننده تدارک کنیم و به اجرا بگذاریم.
در عین حال، باید نگاه راهبردی داشت و نه صرفا هیجانی و گذرا. چنان که دو مجاهد حکیم به همه ما یادآور شده اند.
نخست، تعبیر دقیق شهید ابومهدی المهندس که تا روز شهادتش، معمار درناک ترین و مهلک ترین ضربات به اشغالگران آمریکایی بود و در عین حال با دقت تمام گفت: "در مواقع بحران، به عقلی سرد و قلبی گرم نیاز داریم...اگر جای این دو بر عکس شود، هرج و مرج فراگیر میشود".
دوم، بیان حکیمانه جناب سید حسن نصرالله، که درباره کیفیت و ابعاد انتقام در تراز خون شهید سلیمانی گفت:
"قصاص عادلانه، ایجاب می کند که شخصیتی همتراز قاسم سلیمانی باشد! چه کسی هست؟! رئیس ستاد ارتش آمریکا؟ وزیر دفاع آمریکا؟ فرمانده نیروهای آمریکا در خاورمیانه؟ چه شخصیتی همتراز قاسم سلیمانی و ابومهدی هست؟ کفش های قاسم سلیمانی میارزد به سر ترامپ و کل فرماندههانش".
با تاکید باید نوشت که انتقام جنایات رژیم صهیونیستی -و آمریکا- در فلسطین، ضرورتی تاخیر ناپذیر است و به فضل خداوند، فرزندان مقاومت همین روزها ضربات دردناکی به آنان وارد می کنند.
همین ضربه دردناک و ترمیم ناپذیری هم که مقاومت فلسطین در جریان "طوفان الاقصی" به رژیم صهیونیستی وارد کرد، بخشی از پرونده انتقام جنایات قبلی بود. (هر چند که برخی افراد، اینجا هم حماس را به خاطر انتقام گرفتن از جنایات پیشین اسرائیل، سرزنش کردند!).
مجازات آمران و مباشران جنایت جنگی اخیر در غزه، قضا شدنی نیست و رزمندگان مقاومت، ان شاء الله از این مسئولیت فوریت دار دریغ نخواهد کرد، تا مرهمی باشد بر قلب سوخته همه آزادگان جهان.
در عین حال، مجازات نهایی و هم وزن جنایات، نابودی رژیم صهیونیستی و اخراج آمریکا از منطقه است و این مهم به عنوان راهبرد اصلی، مورد اهتمام و اجراست.
🔴اعلام رسمی پایان تحریمهای شورای امنیت علیه ایران
🔹دبیرخانه شورای امنیت سازمان ملل با ارسال یادداشتی به کشورهای عضو سازمان ملل متحد، پایان رسمی مقررات بندهای ۳، ۴ و ۶ ضمیمه ب قطعنامه ۲۲۳۱، شامل آزمایشهای موشکی، محدودیت صادرات و واردات اقلام موشکی به ایران و همچنین تحریمهای مربوط به توقیف اموال و ارائه خدمات مالی به افراد و نهادهای ایرانی تحت تحریم شورای امنیت را به اطلاع کشورها رسانده است.
🔹لغو محدودیت های مذکور در حالی صورت می گیرد که طی سال های اخیر، تلاش های سیاسی و حقوقی گسترده ای از سوی آمریکا و کشورهای غربی برای اتهام زنی و اجماع سازی در جامعه جهانی به منظور بسترسازی برای تداوم این تحریم ها صورت پذیرفته بود که نهایتا با ناکامی سیاسی و حقوقی کشورهای غربی در بازگرداندن قطعنامه های قبلی شورای امنیت، محدودیت های مذکور به صورت رسمی خاتمه یافت.
🔹خانم رزماری دیکارلو، معاون سیاسی دبیرکل سازمان ملل همچنین در نامه ای جداگانه خطاب به نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران خاتمه مقررات مذکور و خروج افراد و نهادهای ایرانی از فهرست شورای امنیت را تایید کرده است.
با گسترش حملات به غزه و ناکامی دیپلماسی، احتمال حمله زمینی به غزه هر لحظه نزدیکتر میشود. آیا با توجه به تهدیدهای جمهوری اسلامی، تهران در حال آمادگی برای پیشبرد شدیدتر جنگ نیابتی با اسرائیل است؟
جنگ غزه در حال گسترش و افزایش التهابات است. تلاشهای دیپلماتیک برای ایجاد آتشبس موقت و توقف جنگ و ارسال مواد غذایی، دارو و سوخت به غزه جنوبی تا کنون به نتیجه نرسیده است. ساکنان غزه در محاصره اقتصادی شدید و کمسابقه یک فاجعه بزرگ انسانی را تجربه میکنند که هر لحظه ممکن است ابعاد آن گسترش یافته و به یکی از بزرگترین فجایع قرن بیست و یکم تبدیل شود.
از ابتدای واکنش تلافیجویانه اسرائیل در شکل انتقامگیری کور نگرانی از گسترش جنگ به جبهههای دیگر مطرح بوده است. جمهوری اسلامی از ابتدا ضمن حمایت همهجانبه از عملیات نظامی و تروریستی "طوفان الاقصی" این پیام را داد که تمایل به مداخله در جنگ ندارد. اما در عین حال برای عدم مداخله شرط عدم حمله زمینی ارتش اسرائیل به غزه را طرح کرد. دولت آمریکا و اتحادیه اروپا نیز پیامی را با واسطه منتقل کردند که قصد درگیری با ایران ندارند.
دولت رژیم صهیونیستی ضمن تهدید، تلویحا با راهکار امنیتی غرب در محدود کردن حوزه درگیری همراهی کرد. اعلام چندباره نبود نشانه و مدرک برای مشارکت جمهوری اسلامی در حمله نظامی حماس در ۷ اکتبر از سوی غرب و نهادهای نظامی و امنیتی کشورهای غربی نیز بیش از آنکه بازتابدهنده واقعیت باشد، تدبیری سیاسی برای اقناع حکومت ایران به اجتناب از درگیری مستقیم و یا گسترش جنگ نیابتی با اسرائیل بود.
البته دولت آمریکا تهدید نیز کرد که استفاده جمهوری اسلامی از فرصت ضربه امنیتی وارده به اسرائیل پیامدهای سنگین خواهد داشت. امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه نیز در تماس تلفنی با ابراهیم رئیسی نسبت به هرگونه تشدید و یا گسترش درگیری بخصوص در لبنان هشدار داد. هشدار مشابهی نیز از سوی وزارت خارجه آلمان صادر شد. اما ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه، در رویکردی متضاد، فشار را متوجه دولت اسرائیل کرده و اظهار داشت که عدم توقف جنگ پیامدهای منفی برای اسرائیل و خاورمیانه خواهد داشت. او در اظهارنظری بیسابقه محاصره غزه از سوی اسرائیل را با محاصره لنینگراد توسط ارتش آلمان نازی مقایسه کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
🎥 شعار پوچ نه غزه نه لبنان از نگاه رهبر انقلاب اسلامی حضرت امام خامنهای مدظلهالعالی
🍃🌹🍃
#قابل توجه اونایی که تو مراسم تشییع مرحوم مهرجویی شعار نه غزه نه لبنان سر دادند، اینا انگار واقعا نمیفهمن که دفاع از مظلوم چیه؟ انسانیت چیه؟
#فلسطین | #طوفان_الاقصی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
🎥 درخواست مردم از #سلبریتیا جهت گرفتنِ رضایت از خانواده مرحوم مهرجویی برای قاتلش!!!😳
🍃🌹🍃
🔸مگه خون با خون فرق داره؟! ظاهرا همه خونها رنگین هستن اما برخی خونها رنگین تر!!!
✅ تا میتونید منتشر کنید تا برسه به دست سلبریتایی که دنبال رضایت برای قاتلین شهدا بودن....
#فلسطین | #طوفان_الاقصی
30.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🎥 نطفه حرام رژیم غاصب صهیونیستی اینگونه بسته شد؛ تاریخچهای که هر مسلمانی باید بداند
🍃🌹🍃
🎙 شهید آیتالله مطهری
#فلسطین | #طوفان_الاقصی
🇮🇷🇵🇸
📝 ریشی سوناک: حماس همان داعش است!
🍃🌹🍃
🔻ادعای فوق از زبان متحد سنتی آمریکا که خالق داعش است، ناخواسته حقایقی را منتشر میکند و یکی از اهداف پنهان آمریکا در خلق و ایجاد داعش را عیان میکند.
🔸داعش با جنایات بیشمار و وهن انگیز خود نفرت آحاد جامعه بشری را برانگیخت و از مسلمانان تا غیر مسلمانان هیچ نظر مثبتی نسبت به داعش نداشته و ندارند.
🔹اهداف و شیوههای خصمانه آنها با هدف و روشهای حماس که در پی هدفی مقدس است قابل مقایسه نیست و وقتی که نخست وزیر انگلیس در کنار «قصاب غاصب» میایستد و وقیحانه میگوید حماس همان داعش است و ما درصدد نابودی آن هستیم، هیچ شکی باقی نمیگذارد که یکی از اهداف آمریکا از به تصویر کشیدن داعش به عنوان یک گروه مبارز مسلمان و البته بیمنطق و جنایتکار، مشابه انگاری سازمانهای آزادی بخشی همچون حماس و حزب الله است که علیه اشغالگری کشورشان میجنگند.
🔺نکته حائز اهمیت آنکه در کنار رجزخوانیهای متعدد و مکرر مقامات غربی علیه حماس و ملت فلسطین، به نظر میرسد این گونه اظهارات بیشتر از آنکه ناشی از اقتدار و در اختیار داشتن ابتکار عمل در این بحران باشد، ناشی از نوعی ترس و نگرانی از فرجام این بحران است. فرجامی که هرچند در کوتاه مدت باعث رنج و مصائب بیشمار مردم غزه است، اما غایت کار به اعتراف دوستان و دشمنان مردم فلسطین زوال حتمی اسرائیل است و رفت و آمدهای مکرر حامیان «غاصب قصاب»، راه نجاتی برای آن نخواهد گشود.
#فلسطین | #طوفان_الاقصی
🇮🇷🇵🇸
🖼 نماز وحدت مسلمانان عراق در مرز اردن
🍃🌹🍃
#فلسطین | #طوفان_الاقصی