وضعیت متزلزل رژیم صهیونیستی
رژیم صهیونیستی در درون خود با مشکلات و بحران های بی سابقه ای روبرو شده است. در سطح اجتماعی، ساکنان فلسطین اشغالی، ماه هاست که چهره این رژیم را بحرانی نشان می دهند و با تجمع و حضور در خیابان ها، خواستار سرنگونی دولت نتانیاهو هستند. آن ها در حالی به وضعیت بغرنج زندگی و معیشت خود، معترض اند که قرار بود با مهاجرت به این سرزمین اشغالی، آرزو های خود را تجربه نمایند. در سطح سیاسی نیز تا کنون دولت این کشور نتوانسته با ائتلاف با احزاب دیگر، از مشروعیت کافی برخورددار شود. پارلمان رژیم صهیونیستی نیز با تشدید بحران سیاسی، اخیرا به انحلال خود رای داد تا انتخابات زودهنگام برگزار شود. در سطح بین الملل نیز هم اکنون، ترس و وحشت این رژیم را فرا گرفته و قوای نظامی آن در حال آماده باش کامل در برابر واکنش های سخت ایران و حزب الله به سر می برند و از این وضعیت به تنگ آمده اند. اما در آخرین تحولات تضعیف کننده این رژیم، سازمان ملل متحد در نشستی، همزمان شش قطعنامه علیه رژیم صهیونیستی صادر کرد که موضوع هر شش قطعنامه حمایت از مردم فلسطین بود، هرچند پای این سازمان، در این زمینه لنگ است. از سوی دیگر روزنامه یدیعوت آحارانوت گزارش داده است که عادی سازی روابط تل آویو با برخی دولت های عربی، باعث امن تر شدن فلسطین اشغالی نخواهد شد.
✍️بروجردی
@siasiland
عواقب سقوط در چاه ضعف استقلال ملی
اظهارات اخیر حیدر العبادی، نخست وزیر اسبق عراق، و اذعان وی به صدور مجوز توسط عراق برای جنگنده هایی که فرماندهان مقاومت، شهید سردار سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس را نشانه گرفت، واقعیتی تلخ و تکان دهنده را نمایان می سازد. کشوری که از پس سالها دیکتاتوری زمامدار مست و سرخوش خود به چاه تجاوز اشغالگران افتاد، امروز برای حفظ امنیت داخلی اش متوسل به نیروهای اشغالگری می شود که به سردار ملی این کشور نیز رحم نمی کنند. چند ماه قبل رهبر معظم انقلاب در دیدار نخست وزیر عراق تلویحاً از این مسأله گلایه کرده و به وی فرمودند: آمریکاییها میهمان شما را در خانه شما کشتند و صریحاً به آن اعتراف کردند. تردیدی نیست که عزت و استقلال ملی، نیازمند هزینه است و برعکس، اتکای به بیگانگان نتیجه ای جز وضعیت امروز عراق ندارد که باید یکی از ستون های حافظ امنیت ملی خود را به بهای همراهی و همکاری با اشغالگران فدا کرده و مجوزش را هم صادر نماید!
✍ پیروز
@siasiland
بن بست های انتخاباتی دونالد ترامپ
بحران انتخاباتی آمریکا پس از 40 روز، وارد مرحله تازه ای شده است، تیم حقوقی رئیس جمهور مستقر، تقریبا همه راه های قانونی را طی کرده تا شاید بتواند نتیجه انتخابات ریاست جمهوری را تغییر دهد. آخرین راهکار دونالد ترامپ در این زمینه، پناه بردن به دادگاه عالی قضایی آمریکا بود چرا که در آن جا عقیده ترامپ و گروه حقوقی اش بر این است که در هر صورت رای 6 به 3 قضات جمهوری خواه را خواهند داشت. اما پس از این که ایالت تگزاس با شکایت در 4 ایالت دیگر آمریکا، خواستار ابطال انتخابات یا تاخیر در اعلام نتیجه نهایی شد، دادگاه عالی آمریکا با این در خواست نیز مخالفت کرد و حتی قضات جمهوری خواه این نهاد نیز، اعتنایی به درخواست ترامپ نکردند و شکایت تگزاس را وارد ندانستند. بنابر این در حوزه طی کردن راه های قانونی، اکنون دست ترامپ و تیم حقوقی او خالی است. لذا تعجبی ندارد که دونالد ترامپ به فحاشی علیه قضات عالی روی آورد و آن ها را ترسو و بی عقل خطاب نماید. دونالد ترامپ، ممکن است پس از مواجه شدن با این بن بست قانونی، اکنون به نا فرمانی مدنی روی آورد، یعنی همان نسخه ای که اوباما، رئیس جمهور وقت آمریکا برای تهران در جریان فتنه 88 پیچیده بود. آخرین اخبار حاکی است هزاران نفر از طرفداران ترامپ، پس از اعلام رأی دادگاه عالی، در مقابل کاخ سفید تجمع کردند.
✍️بروجردی
@siasiland
#مخاطرات_کاهش_جمعیت_درایران:
سیاست های جمعیتی جهانی:
سیاست های جمعیتی با اهداف سیاسی براساس جهانی سازی غربی تنظیم می شوند. طی دهه های گذشته، حجم نسبی جمعیت کشورهای سرمایه داری سیر نزولی داشته است تا جایی که جمعیت کشورهای غربی (اروپا، آمریکا و کانادا) در دو دهه قبل به 1/12 درصد از جمعیت جهانی رسید و به دلیل فروپاشی خانواده و حاکمیت ارزش های مادی و خودمحوری و لذت طلبی باز هم رو به نزول است. لذا کشورهای غربی و در رأس آن آمریکا برای ایجاد تعادل جمعیتی به نفع خود و به عنوان یکی از سیاست های استراتژیک در دکترین دفاع ملی و سیاست خارجی، به کاهش رشد جمعیت در جهان سوم، به خصوص کشورهای اسلامی پرداختند و عمده فعالیت های کنترلی آمریکا بر این کشورها از طریق صندوق بین المللی پول و آژانس های سازمان ملل متحد از جمله یونیسف، صندوق جمعیت، سازمان بهداشت و سازمان کشاورزی و تغذیه بین المللی فائو صورت می گیرد، زیرا آمریکا متوجه شده است که اگر سطح تکنولوژی و علم به ویژه در زمینه نظامی در کشورهای دیگر رشد یابد و با آنها مساوی شود، افزایش جمعیت عامل قطعی موفقیت ملت ها خواهد بود.
✍حسن رمضانی
@siasiland
#اردوغان_متوهم
🔸اظهارات اخیر #اردوغان در مورد تمامیت ارضی ایران بیش از پیش پرده از اهداف بلندمدت و البته واهی او برداشت، او که گویا رؤیای امپراتوری #نوعثمانی را در سر میپرورانَد اینبار با شعرخوانی در باکو تلویحا تجزیه آذربایجان ایران و پیوستن آن به مناطق شمالی را درخواست کرد.
حال شاید بهتر بتوان فهمید که هدف و دلیل حضور اردوغان در مراسم عاشورای ماه محرم در بین شیعیان ترکیه، بعنوان اولین نخست وزیر کشور ترکیه که در مراسم محرم شرکت کرده، چه بوده است؟
گویا اردوغان که خود را دوستار و نزدیک به آذری ها معرفی میکند، فراموش کرده که در حمله ارتش شوروی در ۲۰ ژانویه سال ۱۹۹۰، وقتی شماری از مردم باکو جان خود را از دست دادند، نخست وزیر وقت ترکیه چه واکنشی نشان داد! در آن حادثه #تورگوت_اوزال نخست وزیر وقت ترکیه در پاسخ به افرادی که گفتند اینها ترک تبارانی هستند که قتل عام شده اند، گفت:''آنان آذری هستند و ما ترک، آنان شیعه اند و ما سنی''!!
یا شاید فراموش کرده که در #کودتای_۲۰۱۶ کشور ترکیه، به کجا پناه آورد و چه کسی به دادش رسید.
🔻البته واضح است که این اظهارات تنها با هدف محک زدن و سنجش میزان واکنش افکار عمومی ملت و نوع رفتار مسئولان ایران انجام گرفته است چرا که دامن زدن به این ماجرا قطعا به نفع ترکیه نخواهد بود.
✍️فرشید یوسفوند
@siasiland
🎧 #کتاب_صوتی
📚 #رهبری_بر_فراز_قرون
قسمت اول
کتاب «رهبری بر فراز قرون» نوشتهی سیدمحمدباقر صدر، از دو بخش اصلی تشکیل شده است:بخش اول مربوط به نظرات محقق، دکتر شراره، است. بخش دوم ترجمهی کتاب «بحث حولالمهدی» آیتالله صدر است.«مهدویت» فرآیند یک عقیدهی اسلامی نیست که فقط رنگ دین داشته باشد؛ مهدویت فصل مهمی از خواستههای بشری است که انسانها با داشتن ادیان و مذاهب مختلف، رو به سوی آن دارند.مهدویت تبلور یک الهام فطری است که مردم از دریچهی آن، باوجودِ دیدهای مختلف و نگرشهای متفاوت عقیدتی، روز موعود را میبینند،ویژگیهایی که اسلام برای این مسئله بیان کرده است، بیشترین اثر را در برآوردن انتظارات دارد. اسلام این نوید را میدهد و احساسات مظلومان و رنجدیدگان تاریخ را بیشتر برمیانگیزد؛ زیرا اسلام اندیشهی منجی غایب را به مهدی موعود و آینده را به حال تغییر داده است.اعتقاد به امام منتظر، حضرت مهدی موعود (عج)، مسئلهای بنیادین در باور مسلمانان است.پیشنهاد میکنم کسانی که اهل تفکر دربارهی امام عصر خود هستند، این کتاب را حتماً گوش دهند.
@siasiland
👇👇👇👇
مذاکرات هسته ای
رئیس جمهور در روز ۱۳ آذر در واکنش به طرح مصوب مجلس که محتوای آن توسعه فعالیت هسته ای ایران است اظهار داشت: بگذارید با حوصله، تحمل، خردورزی و آنهایی که تجربه بیست و چند ساله در این امر دارند و در دیپلماسی موفق بودند و در دیپلماسی بارها و بارها آمریکا را در سازمان ملل شکست دادند، کارشان را انجام بدهند. این اظهارات رئیس جمهور ما را به یاد تجربه برجام میاندازد و شاید برخی با روی کار آمدن دولت جدید در آمریکا امید به مذاکرات مجدد و گشایش از این طریق را داشته باشند.
در لیبرالیسم مدرن که آمریکا نماد بارز آن است مذاکره یعنی این که طرف مقابل تسلیم نظرات و خواسته های آنها شود. دولتمردان آمریکایی هنوز در دنیای برده داری و سلطهگری زندگی میکنند. مذاکره به سبک آمریکا هیچ وقت به معنای برد-برد نیست، بلکه به معنای برد تنهاست. متاسفانه توهم برد-برد در بین مسئولان ما باعث شده که فرصت ها یکی بعد از دیگری از بین بروند و رهنمودهای مقام معظم رهبری پشت گوش انداخته می شود. مذاکره با کسی که اسلحه را به سوی تو نشانه رفته و دانشمندانت را به شهادت میرساند، مذاکره نیست.
✍ مجتبی گروسی
@siasiland
امکان بازگشت بایدن به برجام تا چه میزان است؟
علی رغم ادعاهای اولیه رئیس جمهور منتخب آمریکا و تیم پیشنهادی وی مبنی بر احتمال بازگشت به برجام، هر چه زمان می گذرد، اظهار نظر ها و مواضع دولتمردان تیم جو بایدن، نا امید کننده تر می شود. در هفته های اخیر چندین نفر از سیاستمداران گروه بایدن، اظهار داشته اند که بازگشت به برجام، بسیار دشوار است و ایران باید بر روی این توافقنامه، مذاکره مجدد داشته باشد و محدودیت های موشکی و منطقه ای را هم در برجام بپذیرد! وزیر خارجه آلمان حتی از سیاستمداران آمریکایی هم پا را فراتر نهاد و اظهار کرد که اصلا باید برجام جدیدی نوشته شود! او، وزارت خارجه کشوری را نمایندگی می کند که مدعی بود میان کشور های اروپایی و آمریکا، نگاه متفاوتی نسبت به برجام وجود دارد! از سوی دیگر وزیر امور خارجه روسیه هم تاکید کرده که برجام به هیچ وجه قابل مذاکره نیست. اما گزارشی که اخیرا مرکز مطالعات استراتژیک واشنگتن منتشر کرده نکات جالب توجهی دارد، به عقیده کارشناسان این مرکز، بایدن نمی تواند به راحتی به برجام بازگردد، چرا که ایران، کشوری بسیار قدرتمند است و دست برتر را در منطقه غرب آسیا دارد. این اعتراف، به روشنی بیان کننده آن است که ظاهرا برجام یک طرفه، تنها با محدود کردن ایران، منافع نا مشروع طرف غربی و آمریکایی را تأمین می کند و سود چندانی برای ایران ندارد، واقعیتی که شرایط اقتصادی فعلی کشور، گواه آن است.
✍️بروجردی
@siasiland
سخنان اردوغان و راهبرد ج.ا.ایران:
⭐در مناقشه قره باغ، سیاست خارجی کشورمان در بعد راهبرد حل اختلاف و پایان درگیری با مذاکره و ایجاد امنیت در مرزهای شمال غربی مان بود ، اما غافل از اینکه بحران قره باغ و حضور ترکیه در آنجا پیامدهایی برای ایران دارد.
⚡ آنچه که امروزه و در آینده قره باغ با حضور ترکیه در آنجا و اقدامات آنها در آینده بر امنیت ملی ایران تاثیرگذار است، تحریک هویت پان ترکیسم (اتحاد ترکها) برای اتحاد سراسری ترکها می باشد و فتنه انگیزی برای ترغیب آذریهای داخل کشور برای تجزیه طلبی می باشد.
⭐بنابراین بهترین راهبرد برای مقابله با تهدید امنیت ملی این است که بر اساس الگوی مقاومت اسلامی، مردم کشور آذربایجان را حمایت کرد تا از این ظرفیت انقلاب اسلامی استفاده نموده و مردم شیعه آذربایجان بتوانند خود زمام حکومت آذربایجان را به دست گیرند و به دنبال اتحاد با سرزمین مادری شان (ایران شیعه) باشند.
⚡با این سیاست می توان تهدید پان ترکیسم را به فرصت پان ترکیسم تبدیل و در راستای ترویج انقلاب و ارزشهای اسلامی و مدیریت پان ترکیسم در جهت ارتقا امنیت ملی اقدام نمود .
✍بهروز سرابی
@siasiland
💥روی پای خودمان بایستیم:
تحریم های ظالمانه، تهدیدهای مستمر و سیاست های خصمانه آمریکا علیه مردم ایران،از آغاز شکل گیری انقلاب اسلامی تاکنون،به ما آموخته است که باید روی پای خودمان بایستیم و به توان داخلی خودمان اتکا کنیم و تفاوتی بین تغییر سیاست آمریکا با جابجایی قدرت ها نیست و هدف آنان یکی است و آنهم فشار بر ایران و تسلیم شدن در برابر خواسته های آنان و در نهایت سرنگونی جمهوری اسلامی ایران است.
🔸همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند:
«دنیا بزرگ است؛ دنیا که فقط آمریکا و چند کشور اروپایی نیست؛ دنیا خیلی وسیع است؛ بروند ارتباطات را برقرار کنند به آن مقداری که لازم هست امّا چشم ندوزند به هیچ نیروی خارجی؛ چشم بدوزند به عنصر داخلی، چشم بدوزند به این ارزش بزرگ: نیروی انسانی داخل. وقتی مردم ببینند که ما مسئولین اصرار داریم بر اینکه مشکلاتمان را در داخل حل کنیم و از ظرفیّتهای داخلی استفاده کنیم، ولو یک سختیای هم برایشان پیش بیاید، تحمّل میکنند، کمکمان میکنند؛ این را مسئولین محترم کشور باید توجّه داشته باشند که تکیهی به خارج نبایستی کرد.»
✍️امید رضایی
@siasiland