تشدید شکاف ها در بین اشغالگران
این مسأله همواره به عنوان یک قاعده مرسوم پذیرفته شده است که ساختارهای سیاسی در هنگام مواجهه با یک تهدید خارجی، یکدست و متحد شده و هرچند به صورتی موقتی و مصلحتی، اختلافات و شکاف های درون خود را پوشش می دهند. اما وضعیت شکاف های سیاسی- اجتماعی در ساختار رژیم صهیونیستی آن چنان شدید است که تحولات روزهای اخیر نیز نتوانسته کمکی در این زمینه به اشغالگران نماید. راست گرایان افراطی و رادیکال نسبت به واکنش منفعلانه رژیم صهیونیستی در برابر وعده صادق، ژست انتقادی به خود گرفته اند و سایر احزاب و چهره های رقیب را مورد عتاب قرار می دهند. این وضعیت به خوبی نشان می دهد که آینده منازعات سیاسی در بین صهیونیست ها بسیار تیره تر از آن چیزی است که همواره تصور می شده و البته باید نسبت به وخیم تر شدن آن در شرایط پس از بحران کنونی نیز آگاهی داشت. جنون قدرت تمامی احزاب صهیونیست را درنوردیده و می توان امیدوار بود که در همین وضعیت، تصمیمات سیاسی عجیبی را اتخاذ نمایند که حتی به موجودیت رژیم اشغالگر آسیب های جدی وارد کند.
✍ دکتر پیروز
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 @SIASILAND
گام دوم انقلاب و فسادستیزی
رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم، ذیل مبحث عدالت و مبارزه با فساد بر این نکته اصرار می ورزند که باید دستگاهی کارآمد با نگاهی تیزبین و رفتاری قاطع در قوای سه گانه حضور دائم داشته باشد و به ویژه در درون دستگاههای حکومتی به صورت واقعی با فساد مبارزه کند. این به معنای آن است که باید سازوکاری ویژه در عالی ترین سطوح حاکمیتی برای مبارزه با بسترهای فساد ایجاد شود. این سازوکار باید هزینه میل به فساد را برای کارگزاران سیاسی آن چنان بالا ببرد که تمایل به این سمت به طور قابل ملاحظه ای فروکش کند. باید اذعان داشت که فقدان سازوکار نظارتی قوی و مستقل، نقش مهمی در بروز مفاسد داشته است. از سوی دیگر مواجهه صحیح، منطقی و البته قاطع و به دور از هرگونه اغماض با کارگزارانی که سهواً یا عمداً به وادی فساد کشانیده می شوند، سبب تقویت اعتماد عمومی به نظام و حاکمیت خواهد شد که مهمترین ثمره آن، ایجاد وفاق عمومی است. بنابراین باید مسأله
فسادستیزی به صورت عملی (نه در شعار و لفظ) تحقق یابد.
✍ دکتر پیروز
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 @SIASILAND
#نقش_آمریکا | #روسیه | #اوکراین
🛑 نبرد بر سر دریای سیاه هنوز تمام نشده است - قسمت دوم
♦️پس از حمله روسیه به اوکراین در سال ۲۰۱۴، حضور نظامی آمریکا در این منطقه افزایش یافته است؛ چرا که از نگاه آمریکا، اقدامات روسیه، مانند رزمایشهای نظامی، منافع کشورهای ساحلی دریای سیاه و ناتو، از جمله آمریکا، را به چالش کشیده است.
♦️از دیدگاه این مقاله بدترین سناریویی که میتواند رقم بخورد، پیروزی روسیه در این جنگ است؛ چرا که پیروزی روسیه تأثیرات منفی بر متحدان ناتو، خواهد داشت و منافع آمریکا را تضعیف میکند. در نتیجه [برای حفظ منافع آمریکا] باید توان بازدارندگی اوکراین تقویت شود و زیرساختهای نظامی روسیه در این منطقه هدف قرار گیرد.
پایان
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 @SIASILAND