پرسمان(35)
سوال:تعيين شعارسال استراتژي است ياتاكتيك؟ وعلت بيتوجهي برخي مسئولين به آن چيست؟
جواب(قسمت دوم):علت بیتوجهی برخی مسئولان به این شعارها را نیز عمدتاً باید در عدماعتقاد آنها به نتیجهبخش بودن عمل به این شعارها دانست که این موضوع نیز خود ریشه درچند عامل دارد؛
1-رویکرد برونگرایی آنها وعدماعتقادشان به اینکه کاربست ظرفیتها و امکانات داخلی میتواند مشکلات کشور را حل کند.
2-تأثیرپذیری و نسخهبرداری از تئوریها وراهحلهای اقتصادی سرمایهدارانه،در حالی که این راهحلها اگرچه در کشورهای دیگر موفق بوده،اما الزاماً منطبق با شرایط ایران نیست.
3-در کنار این دو عامل مهم باید از تنبلی، سستی و ضعف ارادهی برخی مسئولان نیز نام برد که سبب شده به جای آنکه خود را درگیر مشکلات کنند و به طور جدی به فکر چارهای برای آنها باشند، عمدتاً سعی میکنند تا از راههای میانبری استفاده کنند که تناسبی با شرایط کشور ندارد.
4-عدمارزیابی اقدامات مسئولان مختلف در تلاش برای تحقق چشماندازهای معرفیشده در شعارهای سالیانه و عدممطالبهی هرگونه پاسخگویی از آنان نیز در این زمینه مزید بر علت است.
@siasiland
⚠️ سخننگاشت| برخورد دوگانه غربیها با تروریسم
🔻 رهبرانقلاب، روز گذشته در حرم مطهر رضوی: در همین قضیهی اخیر #نیوزلند -کشتار مسلمانان- اسم این از نظر آنها #تروریسم نیست! اروپاییها -نه سیاستمدارانشان نه رسانههایشان- حاضر نشدند اسم حرکت تروریستی روی آن بگذارند؛ گفتند حرکت مسلحانه! هرجا حرکتی علیه یک فرد که مورد علاقهی غربیهاست صورت بگیرد، آنجا بحث تروریسم و #حقوق_بشر ردیف میشود برای مقابله؛ اما اینجا به این وضوح نمیگوید این حرکت تروریستی است. اینها اینجوریاند. ۹۸/۱/۱
@siasiland
#دستاوردهای_چهل_ساله_انقلاب
قسمت ۴۰/۲
🔶 در سال ۱۳۵۷ تعداد دانشجویان کشور در همه مقاطع تحصیلی ۱۷۵ هزار نفر بوده که این تعداد تا سال ۱۳۵۹ بیش از ۲۵ برابر شده است.
🔷 تعداد دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور نسبت به سال ۵۷،بیش از ۱۲ برابر شده است.
🔶 در حال حاضر حدود ۸۰ هزار نفر نیروی هیأت علمی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور داریم که از این لحاظ نیز شاهد رشد ۱۱ برابری نسبت به سال ۵۷ هستیم.
🔷 در سال ۵۷ تعداد دانشگاه و مؤسسات آموزش ۲۲۳ و در سال ۱۳۹۶ به تعداد ۲۵۴۰رسیده است.
✒قاسم ملكي
@siasiland