🌐 کاربران آواره و هیولایی بهنام متاورس
🔺نباید تصور کنیم که رسانههای اجتماعی فقط به همین شکل و الگو خواهند بود و لاغیر. نه. اشکال بدیل زیادی برای رسانههای اجتماعی هست.
فرض کنید توییتر و اینستاگرام چیزی بود شبیه به ویکیپدیا.
تصور کنید رسانههای اجتماعی بهجای دکمه ویرایش که مدام تبلیغش را میکنند، شمارندههای لایک و ریتوییت و تعداد فالوئر نمیداشتند.
فرض کنید کاربران در تصمیمگیریهای مدیریتی رسانههای اجتماعی نقش داشتند. آنها قادر بودند ساختار رسانه اجتماعی را تعیین و تنظیم کنند و اولویت الگوریتمهاشان را مشخص کنند.
تصور کنید ساختار مالکیت رسانههای اجتماعی شبیه رسانههای غیرانتفاعی نظیر گاردین یا اناچکی یا شبکههای عمومی تأمین اجتماعی و بهداشت و درمان بود.
البته که آن شکل از مالکیت هم مخاطراتی دارد و با خطر دولتی و حکومتیشدن و سانسور همراه است اما فعلاً داریم تخیل میکنیم و میخواهیم مزههای دیگر را هم بچشیم.
💢 القصه، در حال حاضر، رسانههای اجتماعی جا پای خود را در زندگی ما محکم کردهاند. بد یا خوب. بگذریم که همین شرکتها نمایشی جدید به راه انداختهاند، این بار در قالب «متاورس»، و بناست زلمزیمبوهایی جدید به مردم بفروشند. اما فعلاً سروکارمان با همین رسانههای اجتماعی است که کتبسته ماندهایم و کاری از دستمان برنمیآید، تا ببینیم متاورس دنیایمان را چقدر ویرانتر خواهد کرد.
🔺 برای ما کاربران ایرانی که اینترنت بهاصطلاح ملی را از موی اسبی بالای سرمان آویزان کردهاند و هر لحظه ممکن است پاره شود و از ما صیانت کند، شرایط به مراتب سختتر از کاربران جهان پیشرفته است
#مسیر_عشق
اربعین برای شیعه ،نه فقط یک تاریخ در تقویم بلکه زنده نگه داشتن نهضت مظلومین است برای تمام عمر بشریت.از این رو شیاطین عالم سعی میکنند این نکته نورانی عالم و قدرت این حرکت عظیم و بی آلایش را با کثیف ترین روشها دچار حواشی کرده و بی خاصیت نمایند.
این روزها را اگر به دقت ملاحظه کنیم به مواردی زیادی از شیطنتها که نشان از اهمیت موضوع برای دشمنان دارد خواهیم رسید.
/ کوبیدن بر طبل کهنه و جاهلی نژاد عرب و عجم
/ شایعه عدم استقبال و پذیرایی مردم فداکار عراق از زائرین ایرانی
/تحریک جریانات سیاسی در داخل عراق به بهانه های مختلف
/ دلسردکردن زائرین ایرانی از شرکت در مراسم اربعین به بهانه وضعیت امنیتی عراق ، نبود امکانات و ...
/زیر سوال بردن هزینه های شخصی و دولتی برای فراهم کردن مراسم اربعین
/ فعال شدن شبکه مشهور به شیعیان انگلیسی و سواستفاده از امکان فراهم شده
✍عباس صدیق
@siasiland
# گام دوم انقلاب اسلامی
از مهمترین ماموریتهای نسل جوان برای گام دوم انقلاب در حوزه علم و پژوهش می باشد
باید به قلهها دست یابیم. باید از مرزهای کنونی دانش در مهمترین رشتهها عبور کنیم. باید در عرصه علمی به نقطه ای برسیم که دشمن بدخواه و کینه توز را که از جهاد علمی جوانان ایرانی به شدت بیمناک است، ناکام شود
✍ محمد ولی پوری
splus.ir/siasiland
اندیشکده شورای روابط خارجی آمریکا در خصوص منازعات اخیر در عراق مینویسد:
نمیتوان گفت عراق شریک قابل اعتمادی برای ایران نیست هرچند به صورت عملی سیاستمداران این کشور با تمام طرف ها می خواهند بازی کنند و تعادلی را ایجاد کنند در این میان عراق بدنبال منافع خاصی از ایران است که ممکن است هم هدف با ایران باشد یا نباشد. یکی از تلاش های سیاستمداران عراق این است که عراق تبدیل به منطقه درگیری ایران و آمریکا نشود.
قوت گرفتن جریانهای ضد ایرانی در عراق یا منطقه سوای از منشا ظهور و بروز آن در راستای سیاستهای غرب برای تضعیف قدرت منطقهای ایران است. به علاوه وجود برخی پتانسیلهای داخلی کشورها به این مسئله دامن خواهد زد. باید گفت پروژه مهار برنامه هستهای ایران با برجام و تضعیف قدرت منطقهای نه با مذاکره بلکه با امواج مخالفت با حضور ایران در کشورها رقم خورد. سیاستی که به نظر میرسد از جیب کشورها بر علیه ایران دارد خارج می شود.
✍ علیرضا زمانیان
@siasiland
#عراق
فرصت اربعین و بازیابی ثبات در عراق
هجوم هواداران مقتدا صدر به منطقه سبز امنیتی و تصرف کاخ ریاست جمهوری، شرایط سیاسی و امنیتی جدیدی را در عراق حاکم ساخت. در نتیجه درگیری های روی داده میان طرفداران صدر با نیروهای امنیتی عراق حدود 30 نفر کشته و بیش از صدها نفر زخمی شده اند. گستره و عمق خشونت در طی این تحولات نگرانی ها را نسبت به شکل گیری جنگ داخلی و رویارویی های نظامی میان گروههای سیاسی عراق بیشتر کرد. بنا بر اخبار بدست آمده با فشاری که از طرف مرجعیت عالی شیعیان در عراق آمده، در صورتی که درگیری ها پایان نیابد بیانیه ای ازسوی آیت الله سیستانی صادر می شود، مقتدا صدر طی اقدامی به موقع و فوری از هواداران خود خواست هر چه سریعتر منطقه سبز را ترک گفته و درگیری ها پایان یابد. سوای بر اینکه این اقدام ناشی از فشار مرجعیت شیعه بود و یا اینکه مقتدا صدر برای حفظ موقعیت سیاسی و البته نمایش قدرتی که نشان داد؛ به سمت زمینه سازی برای پایان خشونت ها حرکت کرد؛ اتفاق رخ داده امر میمون و مبارکی بود.
موضوع در اینجاست آیا پایان اعتراضات خشونت بار در منطقه سبز محملی برای ورود به شرایط با ثبات سیاسی در عراق است؟ و نخبگان سیاسی در این کشور به سمت پایدار سازی صلح و ثبات خواهند رفت.؟ حداقل نشانه ها و قراین طی یک هفته اخیر نشان می دهد که هنوز با شرایط ایده ال فاصله معنادار وجود دارد. دو اتفاق یکی در شهر بصره و درگیری که میان نیروهای موسوم به سرایا السلام شاخه نظامی وابسته به الصدر و گروه عصائب الحق نزدیک به جریان الحشد الشعبی رخ داد که طی این درگیری ها چهار نفر هم جان شان را از دست داده اند. ادامه دارد...
برنامه هفتم و یک الزام راهبردی!
در ابلاغیه سیاست های کلی برنامه هفتم توسعه از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، محور اساسی برنامه تحقق "پیشرفت اقتصادی توأم با عدالت" خوانده شده است. به این ترتیب همچنان اقتصاد موضوع و مسأله اصلی کشور شناخته می شود و باید تمامی دستگاهها، رسیدگی به این اولویت مهم را در دستور کار خویش قرار دهند. در این راستا در بند نخست از سیاست های یاد شده، نرخ رشد اقتصادی کشور در طول برنامه، هشت درصد تعیین شده است. متأسفانه در سال های گذشته به سبب تحریم های ظالمانه ایالات متحده و تأثیرات آن بر اقتصاد ملی، در کنار حجم عظیمی از نابخردی و سوء مدیریت، تحقق نرخ رشد اقتصادی در برنامه های پیشین ممکن نشد. مسئولان و به طور خاص دولتمردان باید متوجه این نکته باشند که تحقق رشد هشت درصدی بیش از هر چیز نیازمند یک الزام راهبردی است که آن، حمایت همه جانبه و تقویت پایه های "تولید ملی" نام دارد. بدون تولید و در فضای اهتمام به فروش نفت، تنها شاهد رشد بی رویه واردات خواهیم بود که در این صورت، خبری از رشد اقتصادی هشت درصدی هم نیست. پس باید اولویت کشور در طول برنامه هفتم، تقویت تولید ملی باشد.
@siasiland
#عراق
🔍بی ثباتی و نامنی زمینه ساز رشد تروریسم
براساس گزارش های منتشر شده یازده عضو گروه تروریستی- تکفیری، طی حملات هوایی ارتش عراق کشته شده اند. همواره در خلاهای سیاسی و امنیتی، جریان های تکفیری قدرت می گیرند و تلاش می کنند با حرکت های تروریستی و ایذایی زمینه را برای تداوم بی ثباتی و تضعیف دولت مرکزی فراهم سازند. از این رو همواره این گزاره از سوی تحلیل گران مطرح است که ادامه بی ثباتی و نامنی در عراق ناخواسته زمینه را برای تشدید فعالیت های تروریستی فراهم می سازد.
✍ حزین
@siasiland
مقتدا صدر با تضعیف مراسم اربعین حسینی به دنبال مانور قدرت است
(بخش اول)
#مسیر_عشق
جمهوری اسلامی ایران نهایت تلاش خود را برای برگزاری مراسم با شکوه اربعین حسینی بکار گرفته است .
تامین امنیت و تامین امکانات رفاهی برای زائران حسینی از سوی دولت ایران محقق شده اما اخیرا اتفاقاتی
ناخوش آیند در مرزهای عراق رخ داد که مقصر آن کوتاهی دولت عراق در ساماندهی و مدیریت زائران بود.
نیروهای صدر با نفوذ در میان کادر تدارکات اربعین حسینی با اربعین هراسی و عدم میهمان نوازی از زائران به دنبال جلوگیری از برگزاری با شکوه مراسم اربعین حسینی می باشند از سمتی شک وارده بر دولت عراق بعد از آشوبهای جریان صدر باعث تضعیف عملکرد دولت عراق در مدیریت مراسم اربعین شده است .
✍محمدرضا قمری
@siasiland