ایران دیدار مکرون با یک چهره معاند را محکوم کرد
سخنگوی وزارت امور خارجه:
🔹جای شگفتی است که رئیس جمهور یک کشور مدعی آزادی با تنزل دادن سطح خود، با فرد منفور و بازیچهای دیدار میکند که طی ماههای اخیر تلاش کرده به وضوح به نفرت پراکنی و اقدامات خشونتبار و تروریستی در ایران و نیز علیه اماکن دیپلماتیک و دیپلماتهای ایران در خارج از کشور دامن بزند.
🔹این دیدار نقض فاحش مسئولیتهای بینالمللی فرانسه در مبارزه با تروریسم و خشونتطلبی است و به منزله ترویج این پدیدههای شوم است.
@siasiland
🔴لایحه نوپک
❇️اخیراً سازمان کشورهای تولیدکننده نفت تصمیم گرفتند که تولید نفت خود را روزانه به میزان ۲ میلیون بشکه کاهش دهند
❇️در این زمینه چند نکته حائز اهمیت است
✅عربستان که نقش مهمی دارد و با توجه به روابطش با آمریکا شاید چنین انتظاری دور از ذهن بود ولی این تصمیم نشان میدهد کشورهای منطقه اعتماد خود به آمریکا را از دست داده و این تصمیم با همراهی روسیه وچین سازگار تر به نظر می رسد
✅این تصمیم برای ایالات متحده چالش و بحران بزرگ ایجاد و باعث افزایش قیمت انرژی و تورم در سایر اقلام شده و نارضایتی افکار عمومی آمریکا نسبت به بایدن را افزایش خواهد داد
✅این تصمیم برای کشورهای تولید کننده نفت خصوصاً آل سعود دستاورد مهمی تلقی می شود
☸آمریکا برای مقابله با تصمیم سازمان اوپک پلاس لایحه ای را به نام نوپک تصویب تا بتواند علیه کشورهای تولید کننده نفت شکایت کند
☸البته بر اساس نظر کارشناسان این موضوع، این لایحه به شرکتهای نفتی آمریکایی هم ضرر و ضربه خواهد زد و بلاشک تاثیر منفی بر اوضاع بحرانزده اقتصادی آمریکا خواهد گذاشت
《بازهم آمریکا در بن بست》
✍غلامرضایی
@siasiland
# جنگ ترکیبی
جنگ ترکیبی یا به اصطلاح آمیخته به یک راهبرد و استراتژی نظامی گفته می شود که در آن به طور همزمان از جنگ سیاسی، جنگ کلاسیک،جنگ نامنظم ، جنگ در فضای مجازی ، جنگ دادگاهی، جنگ دیپلماسی ، خبر رسانی دروغ و جعلی ، دخالت در انتخابات کشور دیگر ، ایجاد تغییرات مهاجرتی ، تغییر در بافت جمعیتی، یورش فرهنگی و اجتماعی ، ایجاد شکاف های قومی ، نژادی، مذهبی، جنسی، سنی، طبقاتی، مرکز و پیرامون، ایجاد تضاد دینی بین مردم یک کشور ، تحریم های اقتصادی و محاصره مالی یک کشور استفاده می شود. دشمن در این روش سعی می کند تا با بکارگیری این مدل و راهبرد از جنگ بیشترین آسیب را به کشور مورد نظر وارد سازد.
✍️وحید علیپور
https://siasiland
مشکلات اقتصادی و بیانیه گام دوم (۲)
حضرت آیت الله خامنه ای اصول برون رفت از چالشهای درونی را در بیانیه گام دوم انقلاب برشمرده و به عنوان عوامل بیكاری و فقر در جامعه مطرح كرده اند. رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانی كلی راهكار برون رفت از این وضعیت را اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی، عدالت گستری و مبارزه با فساد دانسته و به صراحت عنوان كرده اند كه این مشكلات برای نظامی همچون جمهوری اسلامی كه نیازمند مشروعیتی فراتر از مشروعیتهای مرسوم و مبنایی تر از مقبولیت اجتماعی می باشد، بسیار جدیتر و بنیانی تر از دیگر نظامها است. بنا بر فرمایش حضرت آیت الله خامنه ای، در منظومه اندیشه انقلاب اسلامی اقتصاد هدف نیست اما وسیله ای است كه بدون آن نمی توان به هدف رسید. همچنین تاكیدات مكرر، مستمر و موكد ایشان بر جنبه های مختلف مسئله اقتصاد طی یك دهه اخیر و طرح گفتمان اقتصاد مقاومتی به عنوان راهبرد كلان جمهوری اسلامی در عرصه اقتصادی نشانگر عمق نگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی به حوزه اقتصاد و ضرورت ساماندهی آن است.
✍دکتر جواد خواجه پور
@siasiland
مروری بر فتنهی ۱۴۰۱ (۵)
فتنهی امروز از جنس جنگ شناختی است، لذا باید خودمان را مجهز کنیم به ابزار و سلاح های مورد نیاز این جنگ، در ادامه تجهیزات جنگ شناختی باید تاکید کرد که در ارائه مطالب در فضای مجازی با ایجاد شور و شعور و انگیزه، امید آفرینی، بیان ارزش ها و دستاوردهای اسلام و انقلاب، مردم و عناصر جبهه خودی را دلگرم و حربه های دشمن را خنثی کنیم در این خصوص بیان دقیق اصلاحات اقتصادی در دولت سیزدهم که برخی از آنها در تاریخ انقلاب بیسابقه و به شدت دشمن را عصبانی کرده خیلی مهم است، تغیر در درصد بودجه عمرانی به جاری و تحول در منابع تولید بودجه جاری و موضوع قراردادهای گازی و سیاستهای غذایی مثل گندم و ... بسیار اهمیت دارد.
بهانه به دست معاندین و بیگانگان ندهیم. مواضع و استحکامات جبهه خودی را تقویت کنیم. مواظب باشیم از شلیک های دشمن جانباز و کشته نشویم یعنی خسته نشویم، باورهایمان را از دست ندهیم و دست از انقلاب بر نداریم.
✍حسین خاکی
@siasiland
تنش در روابط ایران و غرب
غربی ها جمهوری اسلامی ایران را به صدور قطعنامه در آژانس بین المللی انرژی اتمی تهدید کرده اند. در هفته های اخیر تنش در روابط جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه اروپایی شدت یافته و همین مسأله سایه خود را بر پرونده ایران در آژانس نیز افکنده است. اغتشاشات اخیر به محملی برای مداخله جویی اروپایی ها در امور داخلی ایران بدل شد و در کنار آن موضوع فروش پهپادهای پیشرفته ایرانی به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین، روابط را تیره تر ساخت. به این ترتیب ظاهر امر این قضیه را نمایان می کند که غربی ها در حال کنار نهادن کامل توافق برجام (2015) و بازگشت به سیاست فشار حداکثری هستند. در نقطه مقابل، جمهوری اسلامی ایران اگرچه تأکید داشته که از مواضع اصولی و منطقی خود عقب نشینی نمی کند، اما باب هرگونه گفتگو و مذاکره باز بوده و سیاست تنش زایی در مناسبات خود با غرب را دنبال نمی کند. این جریان موجب گردیده تا مناسبات دوجانبه بسیار مبهم و غیر قابل پیش بینی جلوه نماید. شاید گذشت زمان اندکی از مواضع ضد ایرانی غربی ها را تعدیل نموده و شرایط را برای احیای توافق فراهم سازد.
گروه تحقیق و پژوهش کانال
@siasiland