#شهید_فخریزاده_فخر_دوران
شهید فخری زاده فخر دوران و یکه تاز عرصه علوم متنوع در زمان خود بود. تلاش های خستگی ناپذیر شهید فخری زاده در عرصه علم هسته ای و پژوهش های نوین ، بیمه کننده امنیت مردم در طی سالیان متمادی بود. این شهید نه تنها دارای خضوع و خشوع در کردار و گفتار بود، بلکه در دانشمندی و علوم و فنون و تخصص خود هم دارای نوعی خشوع بود و تا لحظه شهادت یه عده کثیری از مردم اصلا نام وی را نشنیده بودند. و این خود نشان میدهد که شهید والا مقام دنبال دیده شدن و مقام و منصب های دنیوی نبوده و فقط دنبال رضایت الهی و خدمت به اسلام و بشریت بوده است.
✍ یاسین کریمزاده
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 اینستاگرام | سروش | ایتا | تلگرام
امیرعبداللهیان: زمان به نفع اسراییل نخواهد بود.
وزیر امور خارجه:
🔹ادای احترام میکنم به همه شهدای لبنانی، فلسطینی و شهدای خبرنگار از جمله دو شهید خبرنگار در جنوب لبنان.
🔹بدون تردید ۶ هفته مقاومت غزه اثبات کرد که زمان به نفع رژیم جعلی اسراییل نخواهد بود. ۶ هفته مقاومت غزه ثابت کرد که بازنده اصلی افکار عمومی جهان امریکا و اسراییل بودند.
@siasiland
حمله حزبالله به ۲ پایگاه اسرائیلی
🔹حزب الله لبنان: رزمندگان مقاومت اسلامی امروز پادگان یفتاح در نزدیکی روستای اشغالی قدس لبنان و موضع نظامی پایگاه «بیاض بلیدا» را با سلاحهای مناسب هدف قرار دادند که در نتیجه تلفات قطعی به دشمن وارد شده است.
@siasiland
#سواد_رسانه_در_آیات_و_روایات
🎙دوستی با دشمن!!!
🌺امام علی ع:
🔹️شرّ اخوانك من ارضاك بالباطل
🔸️بدترين برادران(هم نشین تو) تو كسي است كه تو را به كار باطل خشنود سازد.
🔹️شرّ اخوانك الغاشّ المداهن
🔸️بدترين برادرانت(هم نشین تو)خيانتكاري است كه ظاهر سازي كند.
✍🏻ناصر مهدوی خواه
@siasiland
پادگان «میتات» ارتش اسرائیل هدف قرار گرفت
🔹مقاومت اسلامی لبنان اعلام کرد رزمندگانش، پادگان میتات دشمن (در مرز فلسطین اشغالی و لبنان) را هدف قرار دادند و تلفات قطعی به آن وارد کردند.
🔹رزمندگان لبنانی موضع نظامی رامیا را هم هدف قرار دادند.
@siasiland
آمادگی روسیه برای مذاکرات با اوکراین
🔹رئیسجمهور روسیه به صورت تلویحی از آمادگی مسکو برای مذاکرات با اوکراین در راستای برقراری صلح خبر داد.
🔹پوتین امروز در نشست مجازی گروه ۲۰ اعلام کرد که روسیه هیچوقت مشارکت در مذاکرات صلح با اوکراین را رد نکرده است.
🔹گزارشها حاکی از آن است که غرب نیز در تلاش است تا زلنسکی را به پای میز مذاکره با مسکو بکشاند.
@siasiland
برای رفع مشکل نابرابری فرصت آموزشی در کشور باید در رسانه ملی شبکه ویژه ای برای تدریس تاسیس نمود
(بخش دوم)
نکته مهمی که وجود دارد در تاسیس شبکه ویژه تدریس و یادگیری مسأله ظرفیت زمانی پخش برنامه های آموزشی است که باید چند شبکه بیست و چهار ساعته راه اندازی نموده در دوره های مختلف آموزشی (ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان و کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری ).
در تولید محتوا باید از نیروهای متخصص کشوری استفاده نموده و این برنامه های آموزشی در ساعاتی مشخص میتوانند تکرار شوند .یکی از مشکلات بزرگ آموزشی در کشور که بیس آن فرصت نابرابر آموزشی است مسیر خودخوان شدن و بدون نظارت کامل اساتید و معلمان دروس می باشد که میتواند بازدهی را به شدت کاهش دهد .
✍محمدرضا قمری
@siasiland
دیدار «امیرعبداللهیان» با نخستوزیر لبنان
🔹وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه دیدارهای دیپلماتیک خود در بیروت با نجیب میقاتی، نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان دیدار و گفتگو کرد.
🔹در این دیدار در خصوص روابط دوجانبه ایران و لبنان و آخرین تحولات منطقه خصوصا فلسطین رایزنی شد.
@siasiland
سیاست بدون خط خوردگی
ماریا فانتاپی محقق مدعو در بنیاد کارنگی و ولی نصر استاد دانشگاه جان هاپکینز در مقالهای به تشریح دیدگاه خود در خصوص آخرین وضعیت جنگ غزه میپردازند و معتقدند؛
#قدرت_مقاومت
#قیام_مظلوم
#عملیات_طوفان_الاقصی
قسمت اول
قبل از 7 اکتبر 2023، به نظر میرسید که چشم انداز ایالات متحده برای خاورمیانه سرانجام در حال تحقق است. واشنگتن به تفاهم ضمنی با تهران در مورد برنامه هستهای خود رسیده بود که در آن جمهوری اسلامی ایران عملاً توسعه بیشتر {در برنامه هستهای} را در ازای تسهیلات مالی محدود متوقف کرد. ایالات متحده بر پیمان دفاعی با عربستان سعودی کار می کرد که به نوبه خود پادشاهی را به عادی سازی روابط خود با اسرائیل سوق می داد و واشنگتن برنامههایی را برای کریدور تجاری بلندپروازانهای اعلام کرده بود که هند را از طریق خاورمیانه به اروپا متصل میکرد تا نفوذ فزاینده چین در منطقه را خنثی کند.
البته موانعی هم وجود داشت. تنش بین تهران و واشنگتن، اگرچه کمتر از گذشته بود، اما همچنان در سطح بالا قرار داشت. دولت آشکارا دست راستی اسرائیل مشغول توسعه شهرک سازی در کرانه باختری بود که خشم فلسطینیان را برانگیخت .علاوه بر این مقامات ایالات متحده، ایران را به عنوان یاغی نمیدیدند. چرا که {ایران} اخیراً روابط خود را با دولتهای مختلف عربی احیا کرده بود و کشورهای عربی پیش از اینکه اسرائیل امتیازات معناداری به فلسطینیها بدهد، روابط خود را با اسرائیل عادی کرده بودند. سپس حماس به اسرائیل حمله کرد و منطقه را به آشوب انداخت و بینش ایالات متحده را زیر و رو کرد. حمله گسترده این گروه شبهنظامی از نوار غزه - که در آن جنگندههایش دیوار مرزی با فناوری پیشرفته را شکستند، شهرهای جنوبی اسرائیل را در تصرف قرار دادند ، تقریباً 1200 نفر را کشتند و بیش از 240 گروگان گرفتند - روشن کرد که خاورمیانه هنوز منطقهای عمیقاً انفجاری است. این حمله باعث واکنش نظامی وحشیانه اسرائیل شد که فاجعه انسانی در غزه با تعداد زیادی کشته و آواره فلسطینی ایجاد کرد و خطر یک جنگ منطقهای گسترده تر را افزایش داد.
✍ تحقیق: علیرضا زمانیان
@siasiland