دومین مجلس شورای اسلامی در گام دوم انقلاب
اولین مجلس شورای اسلامی در چهار سال گذشته زمانی وارد گام دوم انقلاب شده بود که کشور با بحرانها و مشکلات اقتصادی مانند مسئله تغییر نرخ بنزین در سال ۹۸ و اغتشاشات سال ۱۴۰۱ روبرو و دست به گریبان شد مسائلی که مجلس را هم به شدت وارد این مشکلات و حل آن کرد. این مشکلات اقتصادی با توجه به تحریم ها و کارشکنی های دشمن و رشد تورم و گرانی ها فعلا ادامه دار بوده و مجلس در این مسیر مسئولیت دوچندانی خواهد داشت. مشکلات اقتصادی که قطعا در آینده نزدیک از طریق جهاد تبیین و مشارکت مردم و مجلس بهبود یافته و حل خواهد شد . بنابراین یکی از وظایف مجلس در گام دوم انقلاب امیدآفرینی و اعتماد افزایی است ، یک مجلس با شاخصهای تراز انقلاب اسلامی به لحاظ بعد ذهنی از طریق تبیین دستاورد های نظام در شکست جنگ ترکیبی دشمن و خنثیسازی توطئه دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران و به لحاظ بعد عملیاتی از طریق عمل به وعده های انتخاباتی ، رسیدگی و پیگیری جدی مشکلات کلان اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی و ... می تواند به این مهم دست یابد.
✍ عبدالوهاب عباسی اتوئی
@siasiland
بازی چینی- امریکایی برای منطقه
دیدار شی جین پینگ، رئیس جمهوری چین از امریکا، اهمیت بسیاری دارد. تنش ها و رقابت های جدی میان پکن و واشنگتن در طول سال های گذشته، هرگونه روزنه امیدی را برای بهبود روابط از میان برده و حتی چند ماه قبل زمزمه هایی در خصوص احتمال تقابل نظامی طرفین در دریای جنوبی چین به گوش می رسید. اما اراده دو طرف ناظر به کنترل بحران قرار گرفت. اکنون و با تهاجم شدید صهیونیست ها به نوار غزه، توجهات جهانی از سمت بحران اوکراین و اروپای شرقی به منطقه غرب آسیا معطوف شده است. چینی ها همزمان با افزایش تمایل برای نقش آفرینی جدی در منطقه غرب آسیا، این نکته را به واشنگتن تحمیل کرده اند که باید در ایجاد ترتیبات منطقه ای نوین سهم داشته باشند. امریکایی ها نیز با لحاظ داشتن وضعیت کلان حاکم بر مناسبات بین الملل، در عین ناخرسندی، مجبورند موقعیت چین را در این فضا به رسمیت شناخته و در این حوزه با آن مذاکره کنند. با این وجود هرگونه طرح چینی یا امریکایی بدون در نظر گرفتن قدرت مقاومت عقیم و ناکام خواهد بود.
✍دکتر پیروز
@siasiland
از دیدگاه دین اسلام، خانواده اهمیت بسیار بالایی دارد و وظایف متعددی برای اعضای آن تعریف شده است. در اینجا به چند مورد از این وظایف اشاره میکنم:
1. احترام و محبت: اعضای خانواده باید با یکدیگر با احترام و مهربانی رفتار کنند.
2. تأمین نیازها: فراهم کردن نیازهای اساسی خانواده، از جمله غذا، پوشاک، مسکن و آموزش.
3. تربیت فرزندان: آموزش و پرورش فرزندان در چارچوب ارزشهای اسلامی.
4. حفظ کرامت و حرمت: حفظ حرمت و کرامت همسر و فرزندان و دوری ازهرگونه سوء رفتار یا خشونت.
5. همکاری و مشارکت: تقسیم وظایف و مسئولیتها در خانواده به نحو عادلانه و مشارکت در تصمیمگیریهای خانوادگی.
6. حفظ و تقویت پیوندهای خانوادگی: حفظ روابط گرم و صمیمی با اعضای خانواده و نیز رعایت حقوق والدین و بزرگترها.
7. تعلیم و تربیت دینی: آموزش مبانی و ارزشهای دینی به اعضای خانواده، بهویژه فرزندان.
8. حفظ حیا و عفت: حفظ حدود و مرزهای شرعی در روابط خانوادگی و جلوگیری از رفتارهای نامناسب.
این وظایف نشاندهنده اهمیت اخلاق، احترام متقابل، و مسئولیتپذیری در خانواده از دیدگاه اسلام است.
✍️ روح الامین رشیدی
@siasiland
تظاهرات مردم صعده یمن در حمایت از غزه
🔷مردم صعده یمن همچون هفتههای گذشته امروز هم با شعار «همراه با غزه، ما تا پیروزی متعهد هستیم» به خیابانها آمدند تا حمایت خود را از مردم فلسطین اعلام کنند.
@siasiland
🔴 سیبیاس نیوز: آمریکا گزینهی حمله به اهداف در خاک ایران را کنار گذاشت
🔸مقامات ایالات متحده درگفتگو با CBS News تایید کردهاند که طرحهایی برای یک سری حملات در طی چند روز علیه اهداف -از جمله پرسنل و تاسیسات ایرانی- در داخل عراق و سوریه تایید شده است.
🔸این حملات در پاسخ به حملات پهپادی و موشکی که ایالات متحده را از جمله پایگاهش در اردن را هدف قرار دادهاند، انجام میشود.
🔸مقامات به «سیبیاس نیوز» گفتند که آب و هوا عامل اصلی در زمان حملات خواهد بود. مقامات میگویند ایالات متحده، اما توانایی انجام حملات در آب و هوای بد را دارد، اما ترجیح میدهد دید بهتری از اهداف انتخاب شده داشته باشد.
@siasiland
در صورت پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ چه اتفاقی خواهد افتاد؟
#آمریکا
قسمت دوم
بسیاری از پژوهشگران برجسته بینالمللی همچون گراهام آلیسون معتقدند؛ دونالد ترامپ در کمپین کنونی خود را «مرد تعرفهها» میخواند. او وعده میدهد که ده درصد تعرفه جهانی بر واردات از همه کشورها اعمال کند و با کشورهایی که تعرفههای بالاتری برای کالاهای آمریکایی وضع میکنند، مطابقت دهد و وعده "چشم در برابر چشم، تعرفه در برابر تعرفه" را میدهد. ترامپ میگوید، پیمان همکاری با کشورهای آسیا-اقیانوسیه که توسط دولت بایدن مذاکره شد - چارچوب اقتصادی هند و اقیانوسیه برای شکوفایی - در روز اول خواهد مرد. برای لایت هایزر، چین "دشمن کشنده" است که هدف اصلی اقدامات تجاری حمایت گرایانه ایالات متحده خواهد بود. با شروع لغو وضعیت "روابط تجاری عادی دائمی" که چین در سال 2000 قبل از پیوستن به سازمان تجارت جهانی به آن اعطا شد، هدف ترامپ "از بین بردن وابستگی به چین در همه زمینههای حیاتی" از جمله الکترونیک، فولاد و داروسازی خواهد بود.
✍ علیرضا زمانیان
@siasiland
مقاومت علیه جنون یک وحشی!
شرایط برای غزه بسیار نگران کننده جلوه می کند. وتوی قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد از سوی رژیم بحران ساز و بحران زیست ایالات متحده امریکا نیز ثابت کرد که در سطح بین المللی نمی توان هیچ امیدی به ابتکارهای جمعی داشت و سازمان های بین المللی مدت طولانی است که از خاصیت و اثربخشی افتاده اند. در این میان صهیونیست ها می کوشند با جنون وحشیانه و کم سابقه خود، غزه را به زمینی سوخته تبدیل کنند. اظهارات اخیر بنیامین نتانیاهو نشان می دهد که دولتمردان صهیونیست، کوچکترین محدودیت ها را نیز کنار گذاشته و با وقاحت از نابودی هویت فلسطینی سخن می گویند. در این شرایط وضعیت تأسف بار موضع گیری کشورهای عربی و اسلامی بیش از همیشه به چشم می آید که از کوچکترین اقدام عملی برای مهار جنون صهیونیست ها ناتوان می باشند. تنها چیزی که می تواند معادله را تغییر دهد قدرت مقاومت فلسطینی است که بر خلاف ادعاهای احمقانه صهیونیست ها نه تنها نابود نخواهد شد، بلکه پویاتر از قبل به مسیر خود ادامه می دهد و شرایط را برای اشغالگران دشوارتر می سازد.
✍دکتر پیروز
@siasiland
سیاست بدون خط خوردگی
#ظاهرا_همه_برای_صلح_می_جنگند.
هیچ از یک از طرفین نزاع بدنبال جنگ مستقیم نیستند.
ایران و محور مقاومت برای توقف ماشین نظامی صهیونیست ها در غزه و ایالات متحده آمریکا برای هدایت و رهبری امنیت خاورمیانه و به رخ کشیدن بازدارندگی جهانی بدنبال تشدید تنش هستند.
این یعنی در شرایط کنونی منطقه، جنگ مستقیم انتخاب اساسی و اصالت ذاتی ندارد،(اما امنیت منطقه خاورمیانه و اسرائیل و ایران به عنوان معمای حل نشده برای آمریکا باقی است و چشم انداز روشنی درباره آن وجود ندارد و این شرایط در حال غلطیدن به سمت گزینه های نو می رود)
درگیری غیر مستقیم ایران با آمریکا به معنای جنگ مستقیم نیست،اساسا درگیری مقطعی با جنگ مستقیم تفاوت هایی دارد.اما آمریکا می گوید قرار نیست ما مستقیم ضربه بخوریم
حمله به پایگاه آمریکایی ها در مرز اردن و سوریه را باید در پیچیدگی های موجود در تنش های منطقه به عنوان یک انتخاب آگاهانه تحلیل کنیم.
مقاومت برای مدیریت تنش ها در جبهه شمالی فلسطین و اختلال در محاسبات دشمن حرکت پیشگیرانه ای انجام داد.
پیام این هست که ما توان تشدید تنش را در ابعاد سنگین داریم اما اقدامات ما بستگی به شرایط درگیری ها در غزه دارد
کشته و زخمی شدن سربازان آمریکایی عملا بازدارندگی جهانی آمریکا را به چالش کشیده است و افکار عمومی و سایر جریان های سیاسی در آمریکا بایدن را مسئول احیای بازدارندگی جهانی آمریکا می دانند.
بایدن در عمل انجام شده ای قرار دارد که با یک گزینه نظامی باید ۱ بازدارندگی آمریکا را احیاء کند،۲_ایران را به واکنش مجدد وا ندارد و تنش ها بیش تر نشود ۳_ شرایط انتخابات آمریکا و مدیریت افکار عمومی که توسط رقیب او یعنی ترامپ تغذیه می شوند را نسبت به اقدامات خود در خاورمیانه راضی کند
آمریکایی ها صراحتا از قطعی شدن پاسخ های سنگین چند مرحلهای که بخشی از آن قطعاً اقدامات صریح نظامی نخواهد بود... خبر دادهاند و در دو سه روزه گذشته نیز ذهنیت سازی های لازم در افکار عمومی منطقه و جهان را ایجاد کرده است
با توجّه به قطعی بودن نقش ایران در حمله به مقر اردن، اعلان رسمی مقامات آمریکایی در دو روز آینده درباره نوع نقشی که ایران در آن حمله داشته است... بسیار معنادار بوده است
✍ محمد کریمی
@siasiland
❇️انتخابات به عنوان یک واقعه مهم سیاسی و تعیین کننده سرنوشت ملت،ثمره خون هزاران هزار شهید و وفاداری انسانهایی به ایران،اسلام، انقلاب و کشور است.
@siasiland