ملا محمدهاشم خراسانی(ره) در منتخب التواریخ ج 4 ص 242 ،تحقیق و تصحیح موسسه جهانی سبطین علیهماالسلام ، در بخش قبور شریفه واقعه در شام ، حکایت نبش قبر حضرت رقیه سلام الله علیها توسط آقا سید ابراهیم دمشقی به منظور ترمیم قبر و رفع آبگرفتگی مضجع شریف حضرت رقیه(سلام الله علیها) در سال ۱۲۸۰ هجری، را نقل میکند:
حجت الاسلام معاونیان
@Sibtayn
24.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا اشک بر سیدالشهدا عليه السلام داری امیدی هست
حجت الاسلام صادقی
@Sibtayn
11.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬حضرت رقیه سلام الله علیها اسباب نجات امامت و اهل بیت علیهم السلام
🎤حجت الاسلام بندانی
🔺شهادت حضرت رقیه سلام الله علیها
📌غم خانه بی بی شهربانو علیها السلام - قم
#حجت_الاسلام_بندانی
#محرم
#حضرت_رقیه_علیها_السلام
مشاهده در Youtube
╔═.🖤.══════╗
🆔 @Sibtayn
╚══════.🖤.═╝
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬امام حسین علیه السلام خازن وحی الهی
🎤حجت الاسلام بندانی
🔺محرم الحرام
📌غم خانه بی بی شهربانو علیها السلام - قم
#حجت_الاسلام_بندانی
#محرم
#امام_حسین_علیه_السلام
مشاهده در Youtube
╔═.🖤.══════╗
🆔 @Sibtayn
╚══════.🖤.═╝
32.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬همه میرن ولی میمونه حسین
🎤حاج سید مجید بنی فاطمه
🔺مراسم عزاداری شب دوم محرم الحرام 1446
📌حسینیه ریحانه الحسین سلام الله علیها
#حاج_سید_مجید_بنی_فاطمه
#محرم
#امام_حسین_علیه_السلام
╔═.🖤.══════╗
🆔 @Sibtayn
╚══════.🖤.═╝
برگزاری مجلس عزاداری اباعبدالله الحسين عليه السلام (محرم 1446 ه.ق) در دفتر آيت الله موسوی اصفهانی - مؤسسه جهانى سبطين (ع)
http://www.sibtayn.com/fa/index.php?option=com_content&view=article&id=84437&Itemid=2577
✅تشکیک در عزای سیدالشهدا علیه السلام شغل شیاطین
حضرت زينب از اميرالمؤمنين علیهما السلام نقل مي كند:
و هنگامى كه رسول خدا صلی الله عليه و آله اين خبر را براى ما نقل مي نمودند فرمودند:
ابليس ملعون در آن روز از خوشحالى به پرواز درمیآيد پس در تمام نقاط دستياران و عفريتههايش را فراخوانده و به آنها میگويد:
اى جماعت شياطين، طلب و تقاص خود را از فرزند آدم گرفته و در هلاكت ايشان به نهايت آرزوى خود رسيده و آتش دوزخ را نصيب ايشان نموديم مگر كسانى كه به اين جماعت مقصود اهل بيت پيغمبر صلی الله عليه و آله بپيوندند از اين رو سعى كنيد نسبت به ايشان در مردم تشكيك ايجاد كرده و آنها را بر دشمنى ايشان واداريد تا بدين وسيله گمراهى مردم و كفرشان محقق شده و نجات دهنده اى بر ايشان بهم نرسد.
📚 کامل الزیارات ص۴۸۸
@Sibtayn
39.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬زمینه ( پیراهن سیدالشهداء )
🎤حاج امیر کرمانشاهی
🔺طوفان بکاء - مراسم محرم الحرام 1446
#حاج_امیر_کرمانشاهی
#محرم_الحرام
#امام_حسین_علیه_السلام
╔═.🖤.══════╗
🆔 @Sibtayn
╚══════.🖤.═╝
▫️مرحوم علامه مجلسی مینویسد:
در تالیفات بعضی از معاصر موثق دیدم که روایت کرده بود :
▪️ وقتی که رسولخدا صلّیاللهعلیهوآله برای #حضرت_زهرا علیهاالسلام ماجرای شهادت فرزندشان #امام_حسین و مصائبی که بر ایشان اتّفاق خواهد افتاد را تعریف فرمودند، حضرت زهرا گریۀ شدیدی کردند و گفتند:
❓پدرجان! این ماجراها چه زمانی اتّفاق میافتد؟
▪️پیامبر فرمودند:
✍️ زمانی که نه من هستم، نه تو و نه علی
⚫️ پس گریۀ مادر سادات بیشتر شد و عرض کردند: پس چه کسی بر حسینم گریه میکند و برایش عزا برپا خواهد نمود؟!
▪️ رسول خدا صلّیاللهعلیهوآله فرمودند:
🚩 فاطمه جان! غمگین مباش؛ زنان امّت من بر زنان اهل بیتم و مردان امّتم بر مردان اهل بیتم گریه خواهند کرد و نسل به نسل این عزا را هر سال تکرار میکنند؛ پس روز قیامت که میرسد، تو زنانشان را شفاعت میکنی و من مردانشان را؛ و هر کس بر مصیبت حسین علیهالسلام گریسته باشد، دستش را میگیریم و او را به بهشت وارد میکنیم.
👌 زهرا جان! هر چشمی در روز قیامت گریان است، به جز چشمی که بر مصیبت حسین علیهالسلام گریسته باشد؛ و آنها خندانند و به نعمتهای بهشتی بشارت داده میشوند.
لَمَّا أَخْبَرَ اَلنَّبِيُّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ اِبْنَتَهُ فَاطِمَةَ بِقَتْلِ وَلَدِهَا اَلْحُسَيْنِ وَ مَا يَجْرِي عَلَيْهِ مِنَ اَلْمِحَنِ بَكَتْ فَاطِمَةُ بُكَاءً شَدِيداً وَ قَالَتْ
يَا أَبَهْ مَتَى يَكُونُ ذَلِكَ
قَالَ فِي زَمَانٍ خَالٍ مِنِّي وَ مِنْكِ وَ مِنْ عَلِيٍّ
فَاشْتَدَّ بُكَاؤُهَا وَ قَالَتْ يَا أَبَهْ فَمَنْ يَبْكِي عَلَيْهِ وَ مَنْ يَلْتَزِمُ بِإِقَامَةِ اَلْعَزَاءِ لَهُ
فَقَالَ اَلنَّبِيُّ يَا فَاطِمَةُ إِنَّ نِسَاءَ أُمَّتِي يَبْكُونَ عَلَى نِسَاءِ أَهْلِ بَيْتِي وَ رِجَالَهُمْ يَبْكُونَ عَلَى رِجَالِ أَهْلِ بَيْتِي وَ يُجَدِّدُونَ اَلْعَزَاءَ جِيلاً بَعْدَ جِيلٍ فِي كُلِّ سَنَةٍ فَإِذَا كَانَ اَلْقِيَامَةُ تَشْفَعِينَ أَنْتِ لِلنِّسَاءِ وَ أَنَا أَشْفَعُ لِلرِّجَالِ وَ كُلُّ مَنْ بَكَى مِنْهُمْ عَلَى مُصَابِ اَلْحُسَيْنِ أَخَذْنَا بِيَدِهِ وَ أَدْخَلْنَاهُ اَلْجَنَّةَ
يَا فَاطِمَةُ كُلُّ عَيْنٍ بَاكِيَةٌ يَوْمَ اَلْقِيَامَةِ إِلاَّ عَيْنٌ بَكَتْ عَلَى مُصَابِ اَلْحُسَيْنِ فَإِنَّهَا ضٰاحِكَةٌ مُسْتَبْشِرَةٌ بِنَعِيمِ اَلْجَنَّةِ .
📚 بحار الانوار، ج۴۴، ص۲۹۲.
@Sibtayn
💠 خبر دادن امتهای گذشته به شهادت حضرت سید الشهداء علیه السلام و شقاوت قتله کربلاء (به روایت اهل تسنن)
🔹ابن عساکر از علمای مخالفین مینویسد:
✍️ غزا أشياخ لنا الروم فوجدوا في كنيسة من كنائسهم كيف ترجو أمة قتلت حسينا شفاعة جده يوم الحساب فقالوا منذ كم وجدتم هذا الكتاب في هذه الكنيسة قالوا قبل أن يخرج نبيكم بستمائة عام.
🔸 اشیاخ ما میگویند: در جنگی با روم در کنیسه از کنیسههایشان خواندیم که شعری نوشته بود: «آیا امتی که حسین [علیه السلام] را کشتند امیدی به شفاعت جدش در روز حساب دارند؟»
پس از رومیان پرسیدیم چه کسی این شعر را بر کنیسه شما نوشته است؟
گفتند: این شعر ششصد سال قبل از مبعث پیامبر شما اینجا بود.
📚 تاریخ مدینه دمشق، تألیف ابن عساکر، جلد ۱۴، صفحه ۲۴۳، چاپ دار الفکر
@Sibtayn
🏴 شهیدی که دیر به کربلا رسید
هفهاف بن مُهند راسبی بصری، بعد از شهادت امام حسین(علیه السلام) به کربلا رسید و بعد از نبردی سخت با سپاه عمر سعد به شهادت رسید.
هفهاف در عشق ورزی به امیر مومنان علیه السلام و محبت شاه ولایت و اطاعت از اهل بیت علیم السلام گوی سبقت از دیگران ربوده بود و در جنگ صفین ملازم آن حضرت بود. پس از شهادت امیر مومنان روزگارش را در خدمت حضرت مجتبی(علیه السلام) به سر رسید و پس از شهادت آن حضرت ساکن بصره شد تا اینکه شنید حضرت حسین (علیه السلام) از مکه عازم سفر عراق گردیده . هفهاف در عین اینکه بیرون از بصره سخت بود و فضای جاسوسی و رعب و وحشت بر آن دیار حاکم بود از بصره بیرون تاخت تا عصر عاشورا خود را به کربلا رسانید، بر لشکر عمر سعد وارد شد و پرسید: مولایم حسین علیه السلام کجاست؟ گفتند: تو کیستی و کجا بودی؟
گفت من هفهاف بن مهند راسبی بصری هستم برای یاری حسین علیه السلام آمده ام.گفتند: ما حسین را کشتیم و از اولاد و اصحاب او جز فردی بیمار و جماعتی از زنان و دختران باقی نگذاشتیم ،اکنون گروهی از لشکر عمر سعد به غارت خیمه های حسین هجوم برده اند!
دنیا در نظر هفهاف تاریک شد و آه از نهادش برآمد؛ بعد از شنیدن این خبر به سپاه دشمن هجوم برد و از چپ و راست حمله برد تا اینکه از همه طرف به دستور عمر سعد به او حمله شد و در محاصره قرار گرفت تا اسبش از پای درآمد و پیاده ماند. او پیاده به جنگ ادامه داد تا بر اثر کثرت جراحت به شدت خون آلود و مجروح گشت و جمعی از دشمنان او را محاصره کردند و نزدیک گودال قتلگاه به خاک افتاد و این یار باوفای حضرت نیز در آخرین دقایق بازمانده از آن مصیبت عظیم در لحظه های پایانی به سالار شهیدان پیوست. او ظاهراً هنگام شهادت بیش از 50 سال سن داشته است.
📚تنقیح المقال، ج3،صص303-304،
ذخیره الدرین،صص454-455.
@Sibtayn