✅ثواب و اجر کسی که با ترس و هراس به زیارت امام حسین علیه السلام برود
🔸ابن بكير، از حضرت صادق عليه السّلام نقل كرده:
🍃محضر مبارك امام عليه السّلام عرضه داشتم:
من به شهر ارجان وارد شده و در آنجا نازل شدم ولى قلب و دلم آرزوى زيارت قبر مطهّر پدر بزرگوارتان را داشت لذا از شهر به قصد زيارت آن جناب خارج شدم امّا دلم ترسان و لرزان بود و از خوف و ترس سلطان و ساعيان و عمّال وى و مرزبانان تا زمان مراجعت در وحشت و دهشت بودم.
حضرت فرمودند:اى پسر بكير آيا دوست ندارى كه خداوند تو را از كسانى كه در راه ما ترسان و خائف مىباشند محسوب فرمايد❓
آيا مى دانى كسى كه به خاطر خوف ما خائف باشد حقتعالى او را در سايه عرشمكان دهد و هم صحبتش حضرت امام حسين عليه السّلام در زير عرش مى باشد و حق تعالى او را از فزعهاى روز قيامت در امان مى دارد، مردم به فزع و جزع آمده ولى او فزع نمىكند، پس اگر فزع كند فرشتگان آرامش كرده و بواسطه بشارت دادن قلبش را ساكت و ساكن مىنمايند.❗️❗️
🔹وَ بِإِسْنَادِهِ عَنِ الْأَصَمِّ عَنِ ابْنِ بُكَيْرٍ
عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ (علیه السلام) قَالَ قُلْتُ لَهُ إِنِّي أَنْزِلُ الْأَرَّجَانَ وَ قَلْبِي يُنَازِعُنِي إِلَى قَبْرِ أَبِيكَ فَإِذَا خَرَجْتُ فَقَلْبِي وَجِلٌ مُشْفِقٌ حَتَّى أَرْجِعَ خَوْفاً مِنَ السُّلْطَانِ وَ السُّعَاةِ وَ أَصْحَابِ الْمَسَالِحِ فَقَالَ يَا ابْنَ بُكَيْرٍأَ مَا تُحِبُّ أَنْ يَرَاكَ اللَّهُ فِينَا خَائِفاً ❓أَمَا تَعْلَمُ أَنَّهُ مَنْ خَافَ لِخَوْفِنَا أَظَلَّهُ اللَّهُ فِي ظِلِّ عَرْشِهِ وَ كَانَ
مُحَدِّثُهُ الْحُسَيْنَ (علیه السلام) تَحْتَ الْعَرْشِ وَ آمَنَهُ اللَّهُ مِنْ أَفْزَاعِ يَوْمِ الْقِيَامَةِ يَفْزَعُ النَّاسُ وَ لَا يَفْزَعُ فَإِنْ فَزِعَ وَقَّرَتْهُ [قَوَّتْهُ ]الْمَلَائِكَةُ وَ سَكَّنَتْ قَلْبَهُ بِالْبِشَارَةِ❗️❗️
📕کامل الزیارات ،باب چهل و پنجم ح ۲
@Sibtayn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬موکب های اربعینی ، تعریف انسانیت ، سخاوت و محبت هستند
🎤گروهی از بلاگرهای غیر مسلمان در پیاده روی اربعین
🔺پیاده روی اربعین
📌طریق الجنة ( نجف تا کربلا )
#پیاده_روی_اربعین
#طریق_الجنة
#خاطرات
#بلاگر_غیرمسلمان
╔═.🖤.══════╗
🆔 @Sibtayn
╚══════.🖤.═╝
#اربعین (۱۵۰)
#زیارت_قبور
💡آنچه کمتر شنیدهاید!
┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
✴ آیا مسیحی ها هم برنامه ای شبیه پیاده روی اربعین دارند؟
🔸 بله
د کامینو دی سانتیاگو واک
د کامینو دی سانتیاگو، شبکه ای از راه های زیارتی است که در سرتاسر اروپا با همین اسم شناخته میشود. این شبکه از راه ها، شروع های مختلفی از شهرها و کشورهای مختلف اروپایی (از کشور همسایه ی اسپانیا مثل فرانسه گرفته تا آلمان، ایتالیا، سویس، چکسلواکی و سایر کشورها ) دارد که مقصد همهٔ آن ها، کلیسای دی سانتیاگو د کامپوستلا در اسپانیا است.
🔸آیا این پیاده روی باید در طول عمر یکبار انجام شود؟
←خیر. این پیاده روی در واقع مثل زیارت است و اعتقاد بر این است کسی که این زیارت را میرود گناهانش بخشوده میشود. و تصمیم با خود زائر است کی و چند بار به این زیارت برود.
🔸 چرا مقصد پیاده روی کلیسای کامپوستلا است؟
←این کلیسا، یک کلیسای جامع قدیمی است که در واقع حرم یکی از صحابه (حواریون) حضرت عیسی به نام جیمز مقدس است. به همین دلیل مسیر پیاده روی، مسیر سنت جیمز نیز گفته میشود.
🔸این پیاده روی چقدر طول میکشد؟
←غالبا حدود سی روز را برای این پیاده روی در نظر میگیرند.
🔸چرا سی روز؟
←اگرچه در روی نقشه واضح نیست اما روی مسیر، ایستگاه های مختلفی تعیین شده است که باید شروع پیاده روی از یکی از آن ایستگاه های آغازین باشد. غالبا پیاده روی بین نقطه ی شروع تا مقصد حدود سی روز طول میکشد.
🔸آیا برای این پیاده روی قانون به خصوصی وجود دارد؟
←برای زائران خیلی مهم است که پس از به پایان رساندن این مسیر، به طور رسمی زائر خوانده شوند. به طور رسمی بله. بطور رسمی. به زائران در انتهای مسیر یک سند داده میشود که اثبات میکند، شخص زیارت را کامل انجام داده است .
🔸برای گرفتن این لوح تقدیر یا مدرک پایانی، فرد باید در ابتدای سفر یک پاسپورت زیارتی بگیرد و باید طوری پیاده روی کند که بتواند طی هر روز، دو مهر از ایستگاه های بین راهی روی پاسپورت زیارتش دریافت کند. همینطور باید حتما حداقل ۱۰۰ کیلومتر آخر را پیاده طی کنند و یا اگر با دوچرخه حرکت می کنند، باید بیش از ۲۰۰ کیلومتر را دوچرخه سواری کرده باشند.
🔸البته این قانون، یک رسمجدید است زیرا کلیسا نگران بود با گسترش قطارها و هواپیماها، افراد زحمت زیارت پیاده را نکشند و این آیین به فراموشی سپرده شود و اثر پذیری زیارت پیاده از دست برود.
🔸 چرا مردم به این سفر می روند؟
←یکی از مهم ترین دلایل، فارغ شدن از دنیا و فرصتی برای تفکر فراهم آوردن است.
🔸 انتهای مسیر اتفاق خاصی میافتد؟
←در کلیسا اعمال به خصوصی صورت میگیرد و در انتها، زائران تندیس مسیح در کلیسا را به آغوش میکشند.
🎞 عکس پیوست: شبکه ی راه های زیارتی دکامینو دی سانتیاگو - منبع: ساعت به وقت تورنتو - عکس کلیسای مقصد این مسیر نیز در ادامه خواهد آمد.
❈┄┅┄┅┄┅┄┅┄❈
✍ پینوشت:
تحمل رنج راه و مشقات پیاده طی کردن آن، نشان از محبت خالصانه و اشتیاق به زیارت مقصود دارد؛ چنین آئینی در میان مسلمانان از نخستین روزهای طلوع اسلام رواج داشته است
. ما شیعیان اعتقاد داریم که سفر زیارتی هر قدر توام با سختی و گرسنگی بیشتر باشد، ثوابش بیشتر است.
←نقل است که امام مجتبی علیه السلام، چندین بار پیاده، به زیارت بیت الله الحرام تشریف بردند.
←زیارت سید الشهداء علیه السلام و فرزندان و یاران با وفای ایشان ثوابی عظیم دارد. سفارش شده است که زائر کربلا به دنبال راحتی و آسایش نباشد.
از امام حسن عسکری علیه السلام چنین نقل شده است که زیارت اربعین از علامات مؤمن است: «وَ قَالَ الْحَسَنُ الْعَسْكَرِيُّ ع عَلَامَاتُ الْمُؤْمِنِ خَمْسٌ صَلَاةُ إِحْدَى وَ الْخَمْسِينَ وَ زِيَارَةُ الْأَرْبَعِينَ وَ التَّخَتُّمُ بِالْيَمِينِ وَ تَعْفِيرُ الْجَبِينِ وَ الْجَهْرُ بِ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ.»
🔸اینست که سفر پیاده به کربلا در اربعین سید الشهداء علیه السلام اینقدر محبوب است.
➖➖➖➖➖
@borrhan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬شور ، ای حلاوت افطاری این شبام حسن
🎤کربلایی حسین ستوده
🔺سالروز تخریب قبور ائمه بقیع 1402
📌محفل زوار البقیع طهران
#کربلایی_حسین_ستوده
#امام_حسن_مجتبی_علیه_السلام
#شور
╔═.🖤.══════╗
🆔 @Sibtayn
╚══════.🖤.═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬خاطرات پیاده روی اربعین
🎤کلودیا عکاس زن ایتالیایی
🔺پیاده روی اربعین
📌طریق الجنة ( نجف تا کربلا )
#پیاده_روی_اربعین
#طریق_الجنة
#خاطرات
#بلاگر_غیرمسلمان
#کلودیا
╔═.🖤.══════╗
🆔 @Sibtayn
╚══════.🖤.═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شفای کودک بیمار اوتیسمی با توسل به قمر العشيرة حضرت عباس علیه السلام
@Sibtayn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو بیت شعری که در ایوان طلای حرم مولانا أميرالمؤمنين علیه السلام نوشته شده است
@Sibtayn
🗓8 صفر
وفات حضرت سلمان رَحِمَهُ الله
حضرت سلمان رَحِمَهُ الله در این روز در سال 36 هـ (1) در سن 250 سالگی _ و بنابر نقلی 350 سالگی یا بیشتر (2) _ در مدائن از دنیا رفت. او را سلمان بن الاسلام (3) و سلمان پاک و سلمان خیر (4) و سلمان محمّدی صلّی الله علیه و آله (5) لقب داده اند، و در خطاب به او گفته اند : «السلام علیک یا من خلط ایمانه بأهل البیت الطاهرین علیهم السلام». (6)
امیر المؤمنین علیه السلام فرمودند :
«سلمان از کسانی بود که بر حضرت زهرا علیها السلام نماز خواند». (7)
همچنین امام صادق علیه السلام فرمودند :
«سلمان علم اول و آخر را درک کرد، و او دریایی است که هر کسی را بهره ای از آن نیست، و او از ما اهل بیت است». (8)
جبرئیل به پیامبر صلّی الله علیه و آله عرضه داشت :
«اشتیاق بهشت به سلمان بیشتر از اشتیاق او به بهشت است». (9)
شرح حال آن بزرگوار در کتاب های مختلف بیان شده، و در بزرگی مقام و قدر او همین اندازه بس که مولانا امیر المؤمنین علیه السلام وسایل غسل و کفن او را آوردند و او را غسل داده و کفن نمودند و بر او نماز خوانده دفن نمودند. (10)
او از کسانی است که درباره ی امر خلافت و غصب آن بر ابوبکر اعتراض کردند. سلمان بپا خاست و گفت :
«ای ابابکر ! هنگامی که مرگ به سراغت آید امرت را به که می سپاری ؟ هنگامی که از احکام امّت از آنچه نمی دانی سؤال کنند به که پناه می بری ؟ آیا تو امام بر کسی هستی که اعلم از توست ؟! مقدّم بدار هر آنکه خدا او را مقدم داشته و همواره رسول خدا صلّی الله علیه و آله در طول حیاتشان او را _ بر دیگران _ مقدّم می داشت؛ و هنگام وفات هم او را بر تو مقدّم داشت ! آیا قول و وصیّت رسول خدا صلّی الله علیه و آله را فراموش کرده ای که فرمود :
«تو را نفع نمی رساند مگر عملت و چیزی را به دست نمی آوری مگر آنچه جلوتر فرستاده باشی ؟ پس اگر برگردی نجات می یابی ! تو هم شنیده ای آنچه ما شنیده ایم؛ ولی انکار کردی و ما بدان اقرار نمودیم ! پس تو و ما بر خدا وارد خواهیم شد؛ و خدا هرگز بر بندگانش ظلم نمی کند». (11)
📚 منابع :
1. الوقائع و الحوادث : ج 5، ص 270، 328. و ... .
2. مستدرک سفینه البحار : ج 5، ص137. و ... .
3. بحار الأنوار : ج 22، ص390. و ... .
4. نفس الرحمان فی فضائل سلمان رَحِمَهُ الله : ص 28. و ... .
5. امالی طوسی : ص 133. و ... .
6. قسمتی از زیارت حضرت سلمان رَحِمَهُ الله. و ... .
7. الاختصاص : ص 5. و ... .
8. همان : ص 11. و ... .
9. بحار الأنوار : ج 22، ص 341. و ... .
10. بحار الأنوار : ج 22، ص 368، 372، ج 39، ص 149. و ... .
11. رجال برقی : ص 150. و ... .
@Sibtayn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیرزنی که از مردم میخواهد کنار خیابان برایش روضه بخوانند ....
و عکس العمل جالب مردم ...
@Sibtayn
فتنه عایشه هنگام تشییع پیکر امام حسن مجتبی علیه السلام
محمد بن مسلم مىگويد:از امام باقر(عليه السلام)شنيدم،فرمود:
چون حسن بن على در بستر مرگ افتاد به حسين فرمود:
برادر جانم من به تو وصيتى دارم آن را خوب حفظ كن،چون من مردم مرا آماده ساز و به سوى رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله ببر تا با او تجديد عهدى كنم و مرا نزد مادرم فاطمه عليه السّلام برگردان و پس از آن مرا در بقيع ببر و به خاك بسپار و بدان كه از طرف حميراء(عايشه)به من،آن رسد كه مردم همه مىدانند به واسطۀ كينه و عداوت او با خدا و رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله و دشمنى او با ما خانواده.
چون حسن عليه السّلام وفات كرد،او را بر تابوتى گذاردند و به مصلاى رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله كه در آن بر جنازهها نماز مىخواند بردند،و نماز بر امام حسن عليه السّلام خواندند و بعد از نماز او را به مسجد پيامبر صلّى اللّه عليه و آله بردند و چون بر سر قبر رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله گذاشتند به عايشه خبر دادند كه بنى هاشم امام حسن عليه السّلام را آوردهاند تا در كنار رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله به خاك سپارند و او با شتاب سوار بر استرى آمد-و او اول زن مسلمانى بود كه در تاريخ اسلام بر زين مىنشست و گفت:
فرزند خود را از خانه من دور كنيد و به خاك نسپاريد و حجاب رسول خدا را پاره نكنيد.
حسين بن على عليه السّلام در پاسخ او فرمود:
تو و پدرت(ابا بكر)از قديم حجاب رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله را دريديد و در خانۀ او كسى را وارد كرديد كه رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله دوست نداشت به او نزديك باشد(مراد ابا بكر و عمر است)،
خدا اى عايشه از تو بازخواست مىكند،برادرم به من سفارش كرده او را نزد پدرش رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله ببرم تا با او تجديد پيمان كند و بدان اى عايشه كه برادرم داناترين مردم به خدا و رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله بود و او داناتر از اين بود كه پردۀ رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله بدرد و پاره كند و به او بىاحترامى نمايد زيرا خداى تبارك و تعالى مىفرمايد:
«اى كسانى كه ايمان آوردهايد تا به شما اجازه ندادهاند بخانه پيامبر وارد نشويد
(احزاب/58)»
(مقصود ابى بكر و عمر است)
و با اينكه خداوند فرموده است:
«اى كسانى كه ايمان آوردهايد صداى خود را بر صداى پيامبر بلندتر نكنيد و روى سخن او سخنى نگوئيد(حجرات/3)»
و به جان خودم تو براى پدرت(ابو بكر)و براى فاروقش(عمر)در گوش رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله كلنگها را به كار انداختيد،با اينكه خداى عزّ و جلّ فرمايد:
«به راستى آن كسانى كه آواز خود را نزد رسول خدا آهسته كنند كسانىاند كه خدا دلشان را به تقوى آزموده است»
(حجرات/4)
به جان خودم پدرت و فاروقش با نزديكى خودشان به رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله او را آزار دادند و خود آن دو نفر آنچه را خدا از حق و حرمت رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله واجب كرده رعايت نكردند زيرا خداوند مقرر كرده كه آنچه كه بر مؤمنين در حال زنده بودنشان حرام است در حال مردن آنها هم حرام است
اى عايشه اگر دفن كردن حسن نزد جدش بد مىدانى و راضى نيستى از نظر ما خداوند آن را جايز شمرده بود با مخالفت تو آن را دفن مىكرديم(ولى افسوس كه كلنگ زدن در كنار پيامبر از نظر ما جايز نيست).
📚الكافي 1 / 302
@Sibtayn
شتر سوار قاطر سوار دشمن دوستان خدا
🔹عبدالله بن عباس پيش رفت و به مروان گفت: داد نزن! ما نمي خواهيم حسن را در جوار جدش دفن كنيم بلكه فقط مي خواهيم تجديد عهد كنيم.
ما او را در بقيع در كنار جده اش فاطمه بنت اسد دفن خواهيم كرد زيرا خودش چنين وصيت كرده است
و اگر وصيت مي كرد كه در جوار جدش دفن شود مي دانستي كه دست تو كوتاهتر از آن است كه ما را برگرداني.
او خود به خدا و رسول خدا و به حرمت قبر پيامبر بيش از شما آگاه است و از اينكه خرابي به آن وارد آيد نگران است؛ چنانكه ديگران كردند و بي اذن به خانه اش وارد شدند.
سپس رو كرد به عايشه و گفت:
واي بر تو! روزي بر قاطر و روزي بر شتر سوار شده و مي خواهي نور خدا را خاموش كني و با دوستان خدا بجنگي؟
[تبغلت تجملت و لو عشت تفيلت
لك الثمن من التسع و في الكل تصرفت.]
برگرد.
از آنچه بيم داشتي ايمن شدي و به آنچه مي خواستي رسيدي. خداوند به اين خانواده ياري خواهد فرمود، هر چند بعد از مدتي باشد
امام حسين (علیه السلام) فرمود: به خدا سوگند اگر برادرم به حفظ خونها و اينكه در كنار جنازه اش ولو به قدر شاخ حجامت خون ريخته نشود وصيت نمي كرد، مي دانستيد كه شمشيرهاي خدا چگونه در بدنتان جاي مي گرفت. پيمان خدا را شكستيد و شرطي كه ميان او و شما بود ناديده گرفتيد.
📗الإرشاد نویسنده : الشيخ المفيد جلد : 2 صفحه : 19
@Sibtayn
ابرهه وار برای تخریب خانه خدا سوار بر فیل می شدی
ابن عباس خطاب به عایشه که سوار بر قاطر شده بود و مروانیان نیز سراپا مسلح به دنبالش امده بودند تا اجازه ندهند سبط پیامبر علیهماالسلام در کنار جدش دفن شود ، گفت :
تَجَمّلتِ تَبَغّلتِ وَلو عِشتَ تفیلتِ
لک التُسعُ مِن الثُّمنِ وفی الکلِّ تصرّفت.
یعنی به روز جنگ بصره (جمل) بر شتر سوار شدی و امروز بر استر، با آنکه خدا و رسول خدا صلی الله علیه و آله تو را امر نموده اند که از خانه بیرون نیایی و اگر زنده بمانی محتمل است که بر فیل سوار شوی،
و تو را از میراث پیغمبر خدا صلی الله علیه و آله ، نُه یک از هشت یک می رسد، یعنی از هفتاد و دو حصّه یک حصّه چه او را هشت زن دیگر بود و تو، همه را تصرف کرده ای و خانه را خانه خود نام نهاده ای
📚بحار الأنوار ج۴۴ ص۱۵۴
@Sibtayn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای مسیحا حسن زنده شدم با حسن
کربلایی حسین عینی فرد
@Sibtayn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬شور - از امام حسین امام حسنی تر نداریم
🎙کربلایی حسین ستوده
🔺تخریب قبور ائمه بقیع 1401
📌هیئت جنه ابناء الحسن کرج
#کربلایی_حسین_ستوده
#امام_حسن_علیه_السلام
#هفتم_صفر
#شور
╔═.🖤.══════╗
🆔 @Sibtayn
╚══════.🖤.═╝
🏴امام حسن علیهالسلام در بیانی خبر از شهادت خود داده و قاتل خود را معرفی نموده و از قصاص قبل از جنایت پرهیز میکند.
أن الحسن علیهالسلام قال لأهل بیته:
انی أموت بالسم کما مات رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم.
قالوا: و من یفعل ذلک؟
قال علیهالسلام: امرأتی جعدة بنت الأشعث بن قیس، فان معاویة یدس الیها و یأمرها بذلک.
قالوا: أخرجها من منزلک و باعدها من نفسک.
قال علیهالسلام: کیف أخرجها و لم تفعل بعد شیئا و لو أخرجتها ما قتلنی غیرها، و کان لها عذر عند الناس .
🏴(امام حسن علیهالسلام خطاب به خانوادهی خویش فرمود: من مانند جدم رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم با سم کشته میشوم.
گفتند: چه کسی این کار را خواهد کرد؟
فرمود: همسرم جعده، دختر اشعث بن قیس زیرا معاویه وی را تحریک کرده و بدین کار دستورش میدهد.
گفتند: او را از خانهی خویش بیرون کن و از خود دور ساز
فرمود: چگونه او را بیرون کنم در حالی که هنوز هیچ کاری صورت نداده است. هر چند که اگر بیرونش هم کنم، کسی جز او مرا نخواهد کشت، افزون بر آن که نزد مردم بهانهای هم خواهد داشت «که چون مرا بیجهت طلاق داده است، من از او کینه در دل داشتم».)
📖الخرائج والجرائح - قطب الدين الراوندي - ج ١ - ص ٢٤١
📖إثبات الهداة بالنصوص و المعجزات: الشيخ حرّ العاملي ج: 4 ص: 21
@Sibtayn
عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ :
حَقٌّ عَلَى اَلْغَنِيِّ أَنْ يَأْتِيَ قَبْرَ اَلْحُسَيْنِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ فِي اَلسَّنَةِ مَرَّتَيْنِ
وَ حَقٌّ عَلَى اَلْفَقِيرِ أَنْ يَأْتِيَهُ فِي اَلسَّنَةِ مَرَّةً.
حضرت امام صادق علیه السلام فرمودند:
بر عهده غنى است كه در سال دو مرتبه
و بر فقير است كه در سال يك مرتبه به زيارت قبر حضرت امام حسين عليه السّلام بروند.
📗كامل الزيارات ج۱ ص۲۹۳
@Sibtayn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 از زیبایی های طریق الحسین
عَنْ إِسْمَاعِيلَ بْنِ جَابِرٍ عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ سَمِعْتُهُ يَقُولُ:
إِنَّ اَلْحُسَيْنَ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قُتِلَ مَكْرُوباً وَ حَقِيقٌ عَلَى اَللَّهِ أَنْ لاَ يَأْتِيَهُ مَكْرُوبٌ إِلاَّ رَدَّهُ اَللَّهُ مَسْرُوراً.
اسماعيل بن جابر مىگويد: از حضرت امام صادق عليه السّلام شنيدم كه مىفرمود:
حضرت امام حسين عليه السّلام با حالى حزين و اندوه كشته شدند و سزاوار است بر خدا كه هيچ حزين و اندوهگينى به زيارت آن جناب نرود مگر آنكه حق تعالى وى را مسرور و شادمان به اهلش برگرداند.
📗كامل الزيارات ج۱ ص۱۶۷
@Sibtayn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
احیاگر پیاده کربلا
@Sibtayn
🏴عنْ مُحَمَّدِ بْنِ مُسْلِمٍ عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ :
مُرُوا شِيعَتَنَا بِزِيَارَةِ قَبْرِ اَلْحُسَيْنِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ فَإِنَّ إِتْيَانَهُ
▫️ يزِيدُ فِي اَلرِّزْقِ
▫️ و يَمُدُّ فِي اَلْعُمُرِ
▫️و يَدْفَعُ مَدَافِعَ اَلسَّوْءِ
وَ إِتْيَانَهُ مُفْتَرَضٌ عَلَى كُلِّ مُؤْمِنٍ يُقِرُّ لِلْحُسَيْنِ بِالْإِمَامَةِ مِنَ اَللَّهِ.
امر كنيد شيعيان ما را به زيارت قبر حضرت حسين بن على عليهما السّلام چه آنكه زيارت آن حضرت
رزق و روزى را زياد
و عمر را طولانى كرده
و امورى كه بدى و شر را جلب مىكنند دفع مىنمايد.
و زيارت آن حضرت بر هر مؤمنى كه اقرار به امامت حضرتش از طرف حق تعالى دارد واجب و لازم است
📖كامل الزيارات ج۱ ص۱۵۰
📖تهذيب الأحكام ج۶ ص۴۲
@Sibtayn
💢 آیا می دانید اولین زائر اربعین چگونه به زیارت حرم اباعبداللّه (علیه السلام) رفت؟
عطیه عوفی میگوید: من همراه جابر بن عبداللّه انصاری، جهت زیارت قبر مطهر ابا عبداللّه الحسین علیهالسلام خارج گشتیم. هنگامی که به کربلا وارد شدیم، جابر در کنار شط فرات پیاده شد، غسل کرد و بهترین جامه های خویش را بر تن کرد و عطری که همراه داشت به خود زد.
هر قدمی که به سوی قبر بر میداشت تکبیر میگفت و خدا را یاد میکرد.
چون جابر بینایی خود را از دست داده بود از من خواست که دست او را به قبر مطهر سیدالشهداء(علیه السلام) بمالم.
هنگامی که دست خود را روی قبر شریف گذاشت، بر روی قبر افتاد، جابر به حالت غش روی مزار (امام حسین علیه السلام) افتاد؛ به صورتش آب پاشیدم ؛ به هوش آمد. آن گاه سه بار گفت: «یا حسین!» بعد با خود میگفت: (حبیب لایجب حبیبه) «آیا دوست جواب دوستش را نمیدهد؟»
سپس خطاب به امام گفت: می دانم چرا جواب مرا نمی دهی، آن گاه ادامه داد: «چگونه می توانی جواب دهی در حالی که بین بدن و سرت فاصله افتاد است....
متن عربی حدیث:
عن عطیة العوفی قال: خرجت مع جابر بن عبدالله الانصاری رضی الله عنه زائرا قبر الحسین علیه السلام - و کان جابر مکفوف البصر - فلما وردنا کربلاء، دنا جابر من شاطی ء الفرات، فاغتسل ثم ائتزر بازار وارتدی بآخر، ثم فتح صرة فیها سعد فنثرها علی بدنه، ثم لم یخط خطوط الا ذکر الله تعالی حتی اذا دنا من القبر قال: ألمسنیه، فألمسته ایاه، فخر علی القبر مغشیا علیه، فرششت علیه شیئا من الماء.
فلما أفاق قال: یا حسین ثلاثا، ثم قال: حبیب لا یجیب حبیبه، ثم قال: و انی لک بالجواب، و قد شخبت أوداجک علی اثباجک، و فرق بین بدنک و رأسک، أشهد انک ابن خیر النبیین، و ابن سید المؤمنین، وابن حلیف التقوی، و سلیل الهدی، و خامس أصحاب الکساء، و ابن سید النقباء، و ابن فاطمة سیدة النساء و مالک لا تکون هکذا، و قد غدتک کف سید المرسلین، و ربیت فی حجر المتقین، و رضعت من ثدی الایمان، و فطمت بالاسلام، فطبت حیا، و طبت میتا غیر ان قلوب المؤمنین غیر طیبة بفراقک، و لا شاکة فی حیاتک، فعلیک سلام الله و رضوانه...
📚 منبع : بحارالانوار،ج45،ص146- اعیان الشیعه، جلد 4، صفحه 74
#امام_حسین #اربعین #آیا_میدانید
🌺🌟🌟🌲🌟🌟🌺
✅كانال رسمی مؤسسه جهانی سبطین علیهما السلام در ایتا
🆔 @Sibtayn
┗━🍃🌺━━━┛
🚩در مسیر پیاده روی اربعین چه ذکرهایی بگوییم؟
🏴امام صادق علیه السلام به صفوان توصیه می کنند که هنگامی که به سمت حائر امام حسین علیه السلام می روی :
قلبت را خاشع گردان و با چشمان گریان بسیار تکبیر و تهلیل و ثنای الهی بگو
بسیار صلوات بر پیامبر صلی الله علیه و اله و به خصوص بر حضرت امام حسین علیه السلام بفرست
و بسیار بر قاتلان حضرتش لعن بفرست و برائت بجوی از کسانی که اساس این جنایت بودند
سِرْ خَاشِعاً قَلْبُكَ بَاكِيَةً عَيْنُكَ وَ أَكْثِرْ مِنَ اَلتَّكْبِيرِ وَ اَلتَّهْلِيلِ وَ اَلثَّنَاءِ عَلَى اَللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ اَلصَّلاَةِ عَلَى اَلنَّبِيِّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ اَلصَّلاَةِ عَلَى اَلْحُسَيْنِ خَاصَّةً وَ اِلْعَنْ عَلَى مَنْ قَتَلَهُ وَ اَلْبَرَاءَةِ مِمَّنْ أَسَّسَ ذَلِكَ عَلَيْهِ
📕مصباح المتهجد ج۲ ص۷۱۷
@Sibtayn
زیارت اربعین در گذر تاریخ
محمد بن احمد بن ابوبکر بن فَرْح انصاری خزرجی اندلسی قرطبی، یکی از امامان بزرگ تفسیر اهل تسنن است، که در قرن هفتم میزیست مینویسد:
والإمامية تقول إن الرأس أعيد إلى الجثة بكربلاء بعد أربعين يوماً من المقتل وهو يوم معروف عندهم يسمون الزيارة فيه زيارة الأربعين.
شیعیان امامی معتقدند که سر [مطهر] حسین بن علی (علیهما السلام) پس از شهادت ایشان به بدنشان در کربلا بازگردانده شده است و این روز در میان شیعیان به روز زیارت اربعین معروف است.
📚التذکرة باحوال الموتی و امور الآخرة، تالیف قرطبی، صفحه ۱۱۲۲، چاپ مکتبة دار المنهاج
@Sibtayn