eitaa logo
سیگنالستون | حاج محسن
4.8هزار دنبال‌کننده
7.5هزار عکس
97 ویدیو
6 فایل
🔸معرفی سهم های نوسانی و کوتاه مدتی... 🔹رصد پول های داغ و درشت... 🔸همراهی با بازیگران... 🔹هشدار صریح نسبت به ورود و خروج از بازار 🔸تحلیل سهام درخواستی ✨خدمات ویژه✨ وی آی پی، معرفی ماهانه سبد سهام و سبدگردانی
مشاهده در ایتا
دانلود
✍🏽جناب اقای دکتر صیدی عزیز و سایر عزیزانمان در سازمان بورس ✍🏽حدود ۷۰-۸۰٪ بازار صف فروش و منفی و در مقابل چند سهم معدود صف خرید هستند که به دلیل جو منفی در کلیت بازار ، صف خرید همان چند سهم معدود هم با عرضه رو به رو میشود ! بخشی از این وضعیت بازار ناشی از سیاست و استراتژی اشتباه صندوق های توسعه و تثبیت در بازارسازی و بازارگردانی سهام هست و نتیجه این میشود که بجز چند سهم معدود ، مابقی بازار بعد از اینهمه افت قیمتی و رشد دلار ، با فشار فروش مواجه باشد !! قابل ذکر است که تقریبا ۷۰٪ بازار ، رشد ریالی اندکی که از آذرماه داشتند را پس دادند و به قیمت های پیش از رشد یا حتی پایین تر برگشتند !! ✍🏽 اینکه صرفا چند سهم بزرگ مورد حمایت صندوق های حمایتی بازار باشند و بقیه بازار رها باشند ، باعث عدم تعادل بازار میشود و نتیجه این استراتژی چیزی میشود که الان میبینیم ! همان تعداد معدودی از سهام هم که صف خرید میشوند ، به دلیل فضای منفی کلیت بازار ، عرضه میشوند و در نتیجه هیچ خروجی ملموسی برای بازار ایجاد نخواهد شد ! در سنوات گذشته استراتژی صندوق های حمایتی بازار ، بازارسازی برای اکثر بخش های بازار و متعادل سازی بود بطوری که اگر بخش هایی از بازار ارزندگی داشت ، سرمایه گذاران جذب شوند ! با این استراتژی فعلی که مابقی بازار رها شدند ، عملا این سیگنال به سرمایه گذاران داده میشود که بجز چند سهم معدود ، حتی اگر در سایر بخش های بازار هم ارزندگی وجود داشت چشم اندازی برای رشد قیمت سهام وجود ندارد و سهامداران سایر سهم های خود را در هر قیمتی فروخته و به سهامی که صف خرید دارند تبدیل میکنند !! ✍🏽اگر به ارزندگی بازار سرمایه معتقد هستید و معتقدید که این ارزش بازار ۱۱۰ میلیارد دلاری با نرخ دلار ۹۴.۰۰۰ تومانی قابل توجیه نیست ، پس استراتژی صندوق های حمایتی بازار را بازنگری کنید ! ارزش بازار ۴۰۰ میلیارد دلاری با رشد نامتوازن و ناموزون بازار قابل تحقق نیست.
این وضعیت نابسامان، نامتوازن بورس طبیعیه چون بورس نماگر کل اقتصاد و سیاست یک کشور است و از آنجا که کل اقتصادمون در پرتگاه نابودیه خب میشه همین... ملت را نابود کردید خدا شما را نابود کند
سیگنالستون | حاج محسن
. می دونستی اگر فقط یک میلیون سرمایه‌ داشته باشی و هر ماه نسبت به کل سرمایت، فقط ۱۰ درصد بازدهی داشت
👆👆👆 به نظرتون با این سبک و نظم و استراتژی خیلی زود تر نمیشه به این تارگت رسید؟ فعلا برای قضاوت زوده! اجازه بدهیم به گذر زمان و رشد این حساب کوچک تا ببینیم چه میشود...
سلام و درود💐 روزتون خوش و تنتون سلامت و دلتون شاد🌷🌷🌷 خوش آمد میگم خدمت عزیزانی که تازه به جمع ما پیوستن💐😘 امروز قسمت سوم را درباره دنیای معامله گری میخوام براتون بنویسم. قسمت اول را از اینجا بخوانید. قسمت دوم را از اینجا بخوانید. .
. در دنیای معامله گری روانشناسی و مدیریت احساسات خیلی مهم است، ولی متاسفانه بیشتر افراد راه را اشتباه می روند! بیشتر معامله گران فکر میکنند غرق شدن در تحلیل تکنیکال یعنی رمز موفقیت و هر بار که ضرری پیش می آید و پولی را از دست می دهند می گویند باید بروم و بیشتر یاد بگیرم و سیستم های جدید را یاد بگیرم و شروع کنم؟! مثلاً تا الان با ایچی موکو معامله کرده الان میگوید باید بروم و امواج الیوت نیو ویو را یاد بگیرم و می رود و آن را یاد می گیرد و به خانه اول برمیگردد این دفعه میگوید باید الگوهای هارمونیک را یاد بگیرم یا پرایس اکشن به روش لنس و البروکس را.... .
. وای خدای من! یک عده ی 95 درصدی هر روز دارند یاد می گیرند و جالب است که هر روز نیز دارند پول از دست می دهند و یک عده 5 درصدی می آیند و هر روز سود می کنند؟! .
. میدانید مشکل واقعی از کجا بوجود می آید؟ اینکه یک معامله گر نمی داند برای موفقیت در دنیای معامله گری نیاز به یک سیستم معاملاتی دارد. سیستمی که باید شامل سه بخش باشد: .
. ۱) استراتژی: که بخشی از آن به تحلیل های تکنیکال مربوط میشود.(تحلیل های تکنیکال به ما میگوید کجا بخرید و کجا بفروشید) ۲) مدیریت سرمایه: که به شما می گوید در یک معامله چقدر میتوانید بخرید و بفروشید. (منظور تعیین حجم معامله است) ۳) روانشناسی: که ترس و طمع و احساسات شما را کنترل میکند تا حرکتی انجام ندهید که بعداً به خاطر آن پشیمان شوید. .
. جفری کندی (Kennedy Jeffrey )تحلیل گر و مؤلف کتاب الیوت ویو تریدینگ اینجور میگوید: یک معامله موفق یا در واقع یک سیستم معاملاتی موفق، 60 درصد به تسلط روانی معامله گر، 30 درصد مدیریت سرمایه و فقط 10 درصد به سبک و روش یا همان استراتژی معاملاتی و تحلیل تکنیکال بستگی دارد. اما جالب اینجاست که 95 درصد معامله گران 100 درصد انرژی و وقت خود را به همان 10 درصد اختصاص می دهند و معلوم است که ضرر ده میشوند. .