#مثل_رئیسی
🔰شاخصه های رئیس جمهور برتر از دیدگاه رهبری
👤باحضور: دکتر محمد قربانی مقدم
📆 جمعه ۱۸ خرداد ۱۴۰۳
🕗 ساعت ۱۸:۰۰
📲 پخش زنده از کانال نسرا استان تهران در پیام رسان روبیکا 👇👇👇
https://rubika.ir/nasra_tehran
47.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #انتخابات و بازیهای کریپتویی برای کسب درآمد (همستر، نات کوین و…)
🔰 تحلیل استاد محمد #کهوند نسبت به رباتهای تلهگرامی:
فارغ از اینکه این رباتها به پول ختم میشوند یا نه و حلال هستند یا حرام، یه احتمال وجود دارد و آنکه اینها میتواند یه پروژه و پولپاشی باشد از طرف دشمن تا با مهاجرت معکوس به تلهگرام دوباره بتواند سیطرۀ رسانهای خودش را به دست بیاورد و با مهندسی افکار نتیجه #انتخابات را به نفع خودش رقم بزند، نظیر این مورد هم ما شاهد آن بودیم
به عنوان مثال #انتخابات سال ۹۶ و اغتشاشات ۱۴۰۱ (با توجه به آمار رسمی) که در آنها رسانه توانست افکار عمومی را به نفع دشمن رقم بزند.
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی ✊🏻 @jebheh
🔴 صدقه اول ماه فراموش نشود
🟢 در کتاب مکیال المکارم از وظایف ما نسبت به امام زمان علیه السلام در وظیفه شماره ۲۳ و ۲۴ آمده است :
🔺صدقه دادن به قصد سلامتی امام
🔺 صدقه دادن به نیابت از امام عصر
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🤯همستر بازی چه بلایی سر مغز انسان میگذارد؟
🚫منتظر این سوال از نوجوان امروز باشید که میگوید وقتی میتوانم در خانه زیر پتو، پول دربیاورم، مگر مغزم معیوب است که مهارتی یاد بگیرم و کار کنم و برای خودم خانواده و کشورم افتخار آفرین باشم. "اصالت لذت و سود" خطرناک ترین اتفاقی است که میتواند سراغ معتادان "همستر کامبت" بیاید. و البته امپراطوری دیجتالی در حال درگیر کردن تمامی ساحت های انسان با فضای مجازی است. 🚫
🔸با هر کلیک بر روی یک عکس امتیاز و سکه شما بیشتر میشود، و باید ساعت های بسیار زیادی بی وقفه انگشت مبارک و بیچاره خود را میلیون بار بر صفحه نمایشگر بزنید تا به مرحله بالاتر بروید، به امید آنکه شاید این سکه ها روزی برایتان درآمدی داشته باشد!
این اتفاق، خلاصه موجی است به نام "نات کوین" یا "همستر کامبت" که برخی از کاربران شبکه های اجتماعی را درگیر خود کرده است.
🔹کارشناسان زیادی از پشت پرده "همستر کامبت" گفته اند، کلاه برداری، نقص حریم خصوصی، افزایش کاربران تلگرام، پرت سازی حواس ها و... اما میخواهم در این چند خط خلاصه وار، گوشه ای از بلایی که این سناریو بر مغز انسان وارد میکند را بیان کنم.
🔸هنگامی که افراد در معرض محرکی لذت بخش قرار میگیرند، مغز شروع به افزایش آزادسازی نُرُترنسمیتر (پیام آور عصبی) دوپامین میکند و فعالیت مناطق مغزی مرتبط با دوپامین افزایش مییابد.
سیستم پاداش شامل مرکز لذت میباشد. در واقع وقتی اتفاقی لذت بخش برای شما اتفاق میفتد این مرکز فعال میشود و این حس تقویت میشود که آن عمل لذتبخش را دوباره انجام دهیم.
🔹در همین مبحث "شرطی شدن فعال"، یک روش یادگیری است که معمولاً به اسکینر (B.F. Skinner) نسبت داده میشود، که در آن پیامدهای یک پاسخ، احتمال تکرار آن را تعیین میکند. برای مثال اگر موش در جعبه اسکینر با فشار دادن یک اهرم غذا دریافت کند، سرعت و تعداد دفعات فشار دادن او افزایش مییابد. این روش معمولاً «تقویت مثبت» (Positive Reinforcement) نامیده میشود.
کاربر "همستر کامبت" هم باید مدام بر روی عکس موشی کلیک کند و وقتی پاداش ظاهری دریافت می کند این عمل را بارها و بارها تکرار میکند، او میداند که هر چقدر سرعت و تعداد دفعات را افزایش دهد پاداش بیشتری دریافت خواهد کرد.
🔸طبق نتایج علمی ، همین «لایکهای» ساده در فیسبوک، توییتر یا اینستاگرام موجب فعال شدن «مدار عصبی مرتبط با سیستم پاداش» در مغز میشود. زمانی که پست دوستانتان را لایک میکنید، دو منطقه از مغزتان به نامهای تگمنتوم شکمی و جسم مخطط یا استریاتوم فعال میشود که اولی بخش هیجانی است که مسئولیت آزادسازی دوپامین را دارد و دومی ورودیها را از قشر مغز دریافت میکند و نقش مهمی در پیادهسازی حافظه کوتاه مدت دارد.
وقتی لایک شدن که حتی سود مادی برای ما ندارد این مقدار بر مغز ما تاثیر میگذارد، افزایش دریافت سکه هایی دیجیتالی آن هم به صورت ثانیه ای چندین هزار برابر میتواند بر مغز ما تاثیر بگذارد.
🔹از طرفی دیگر این تغییر عملکردهای بیولوژیکی در مغز انسان، پیامد های بسیار زیادی در دستگاه محاسباتی انسان میگذارد، یکی از خطرات جنگ شناختی در حوزه دیجیتال، کمتر شدن فاصله خواسته یا آرزو تا تحقق آن است، یعنی به محض اراده میبایست نیاز واقعی یا کاذب، ذهنیت یا هوای نفس من به سرعت محقق شود. در این فرایند، صبر، تلاش، تفکر، مشورت، آموزش، تاب آوری دیگر معنایی ندارد و در مقابل، حرص، طمع، فردگرایی، تنبلی، ضعف اراده و در انسان تقویت میشود.
🔸در این فرایند برده های دیجیتالی تربیت میشوند که دیگر هیچ اراده ای از خود ندارند و مجبور هستند در چارچوب قوانین امپراتور دیجتالی حرکت کنند، انسان مسخ شده ای که در اثر شرطی شدن به شدت وابسته به ابزار دیجیتالی شده است و امپراتور دیجیتالی مدام در حال تغییر دستگاه محاسباتی، تغییر افکار و رفتار کاربرانشان هستند.
فرض کنید کاربر "همستر کامبت" بعد از دریافت امتیاز های زیاد، برای رفتن به مرحله بالاتر باید اقدامی غیر انسانی را انجام دهد، کاربری که دیگر "بی اراده" و "طمع کار" شده است، حاظر است سکه هایش را از دست بدهد و آن کار غیر انسانی را انجام ندهد!؟
🟢جا دارد در پایان این بخش اشاره ای به سخنان مرحوم آیت الله حائری شیرازی بپردازیم:
استعمار نو چه استعماری است؟ استعمار یعنی تعطیل فکر. نه به آن معنا که اجازه ندهد شما فکر کنید، بلکه به آن معنا که فرصت ندهد شما فکر کنید. آن هم نه به این صورت که اگر فکر کردید شما را بزند؛ نه، بلکه اجازه ندهد نیازها، شما را به فکر وادارد. می خواهد به مجرد اینکه نیازی پیدا کنید از شما رفع نیاز کند. این یعنی تعطیل فکر.
▫️ادامه دارد...
🖌محمد حسن عبدالصمد
کارشناس علوم شناختی و رسانه
هدایت شده از جواد جاویدنیا
روحالله #مومن_نسب در خبرگزاری فارس نوشت:
از چهار حقوقدانی که با آنها مشورت کردم، به جز یکنفر، بقیه معتقدند نامزدی آقای قالیباف همزمان با ریاست مجلس در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری، مطابق با اصل ۱۳۱ قانون اساسی و ماده ۳۷ قانون انتخابات ریاست جمهوری، خلاف قانون است.
ایشان باید قبل از نامزدی ریاست جمهوری، از ریاست مجلس انصراف میداد.
🔺ماده ۳۷ قانون انتخابات ریاست جمهوری:
«کلیه افرادی که مسئولیت مستقیم در امر انتخابات ریاست جمهوری به صورت اجرا و یا نظارت دارند در صورتی میتوانند داوطلب شوند کهقبل از ثبت نام از سمت خود استعفا نموده، و در آن سمت شاغل نباشند.»
🔺اصل ۱۳۱ قانون اساسی:
«شورایی متشکل از رئیس مجلس و رئیس قوه قضاییه و معاون اول رئیسجمهور موظف است ترتیبی دهد که حداکثر ظرف مدت پنجاه روز رئیسجمهور جدید انتخاب شود.»
🔺«ترتیبی دهد» تا «رئیسجمهور جدید انتخاب شود»، هم شامل «نظارت» میشود و هم «اجرا»…
https://farsnews.ir/momennasab/1717760072525815563
✍پ.ن: بنده نیز به عنوان یک قاضی با بیش از ۲۰ سال سابقه کار قضایی و دارای مدرک دکترای حقوق نظر فوق را تایید می کنم و صراحتا نظر خود را مبنی بر خلاف قانون بودن نام نویسی آقای قالیباف بدون استعفا از ریاست مجلس اعلام میدارم.
صرفنظر از آنکه از ایشان هیچ عملکرد مطلوبی در قضایای ساماندهی فضای مجازی، مخالفت با استیضاح روحانی با تمسکِ ... به نظر حضرت آقا، لایحه عفاف و حجاب، کرونا و اقتصاد مقاومتی ندیدیدیم...
💠✍ #دکتر_جاویدنیا
🆔 @Dr_Javidnia
🌐 پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/3098935312C73fadd24b3
۶ سال در نهادی مسئولیت داشته که کارویژه اش این بوده وقتی کار کشور گره میخورد به آنجا رجوع میکنند تا چاره ای بیابند؛ بعد میگویند او رئیس جمهور شود کارها گره میخورد!
بیخود نیست که حاج قاسم میگوید هرکجا در ارتباط با نهادهای انقلابی کم آوردید پیش #جلیلی بروید...
#شورای_امنیت
🔴 #اطلاعیه_بسیار_مهم
🔴 #همستر
🔴 #جاسوسی_داده
🔴 #جاسوسی_اطلاعات
📣 با عنایت به تحقیقات انجام شده توسط کارشناسان فضای مجازی؛
🔹 و با توجه به دسترسی زیاد بات همستر تلگرام از گوشی و داده ها و... شما ، عملا امکان جاسوسی از داده های شما فراهم میباشد!
❌ در نتیجه، تحت هیچ شرایطی از این بات(همستر کمبت) استفاده نکنید.
در صورت استفاده، بات را بلاک و حذف کنید.
🔸 راهنمایی:منظور از MA در متن مخفف Mini Apps میباشد
🔴 توجه:همستر کمبت یک Mini App میباشد
🔹 ترجمه:
🔻 4 حریم خصوصی
🔻 4.1 داده هایی که به اشتراک میگذاریم
🟡 ترجمه هایلایت زرد:
1⃣ هنگامی که با یک MA تعامل می کنید، به طور خودکار آدرس IP شما را بدست می آورد. علاوه بر این، بسته به اینکه از کدام MA استفاده میکنید و نحوه باز شدن آن، ما هنچنین برخی داده های پایه با آن را مانند شناسه کاربری تلگرام، نام عمومی تلگرام، نام کاربری و تصویر نمایه، تگ زبان IETF از زبان مشنریانتان، وضعیت اشتراکی و بعضی از خصوصیات رنگی مربوط به نرم افزار شما را به اشتراک میگذاریم.
🟢 ترجمه هایلایت سبز:
2⃣ ا. MA که از منوی پیوست در چت های خصوصی راه اندازی می شود نیز اطلاعات مشابهی در مورد شریک چت شما دریافت می کند. MA که از منوی پیوست در کانالها و چتهای گروهی راهاندازی میشود، همچنین،ای دی، نوع، عنوان، نام کاربری و عکس چتی که در آن باز شده است را نیز دریافت کند.
🔴 ترجمه هایلایت قرمز:
3⃣ با استفاده از MAF شما صریحا اذعان دارید و می دانید که این اطلاعات با گروهی که این MAF را راه اندازی می کند به اشتراک گذاشته می شود. علاوه بر این، شما موافقت می کنید که تحت هیچ شرایطی ما را مسئول هرگونه سوء مدیریت، سوء استفاده، یا سوء استفاده از این داده ها توسط SP نکنید.
سوابق سعید جلیلی - سعیدیسم - رادیو رسوایی.mp3
8.51M