eitaa logo
سیاهدونه | زندگی ایرانی
208.5هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
320 ویدیو
31 فایل
🇮🇷🍃📌با افتخار می کوشیم برای احیای سبک زندگی ایرانی،اسلامی تماس : 09129442352 ✅کانال رضایت مندی از محصولات 👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/546636259C317f7f451d ✅تبلیغات در کانال سیاهدونه 👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1795293425C9f066528de
مشاهده در ایتا
دانلود
ممنون از لطف و محبت شما 💐
😅😅😅😅🤦🏻‍♂🤦🏻‍♂🤦🏻‍♂🤦🏻‍♂
🍇بهترین نوع سرکه ، سرکه ای است که اول شراب شده باشد و بعد از آن که مسکر بودن آن رفع شد به سرکه پر خاصیت بدل شود.... 👉🏻طبق روایات👈🏻 خل الخمر 🍇و مراد از سرکه در تمام تکست های طب سنتی،همین نوع سرکه انگور است.... و هرجا دیدید که نام سرکه آورده شده یعنی سرکه انگور مگر آنکه قید آن مشخص شده باشد،که می‌نویسند، سرکه سيب، سرکه ي انار، سرکه ي خرما و..... 🍇در روایات آمده است که سرکه قلب را زنده می‌کند 👉🏻پس کسی که بیماری قلبی دارد باید سرکه طبیعی میل کند، البته نه به صورت خالی و همراه با مصلح یا ترکیب صحیح آن.. مثلا در ترشی های دارویی یا همراه و مخلوط با روغن زیتون و عسل. 🍇امام علی ع : بهترین غذا (خورش) سرکه است، مره ها را می شکند و قلب را زنده می‌کند. 🍇امام علی ع : سرکه ای را بخورید که اول خمر (شراب) و سپس خود به خود به سرکه تبدیل شود(بدون آنکه دستکاری در آن شود، تبدیل به سرکه گردد) 🍇امام علی ع : سه چیز هرچه کهنه تر باشد بهتر است، سرکه و حمام و دوست... 🍇در مطالب قبل بیان کرده ایم که مزاج امام علی ع صفرای صالح بوده است و ایشان به سرکه خمري و نمک دریا بسیار علاقه داشته اند. و بیشتر اوقات، غذای ایشان نان جو و نمک دریا يا نان و سرکه انگور شرابی بوده است. .محمد امین احسانیان. @siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
🍇بهترین نوع سرکه ، سرکه ای است که اول شراب شده باشد و بعد از آن که مسکر بودن آن رفع شد به سرکه پر خا
❌🔸عواملی که رایج است و متأسفانه باعث می‌شود سرکه خاصیت بسیار کمی پیدا کند و مصرف این نوع سرکه، تقریبا هیچ ارزشی ندارد و فقط خراب کردن مواد و هدر دادن هزینه و سرکه و وقت است 👇🏻 🔸درست کردن سرکه با آب انگور کاملا اشتباه است و خاصیت آن را بسیار کم می‌کند. 🔸درست کردن سرکه با انگور ملس بی فایده است. 🔸درست کردن سرکه با انگور چرخ شده با دستگاه یا له شده با دست یا دستگاه کاملا اشتباه است و خاصیت آن را بسیار کم می‌کند. 🔸اگر در ساختن سرکه انگور، در آن نان یا مخمر بریزیم یا چیزی در آن بریزیم که سرکه زودتر برسد، کاملا اشتباه است و خاصیت آن را بسیار کم می‌کند. 🔸اگر در ساخت سرکه، از سرکه دیگری به عنوان مایه استفاده کنیم، کاملا اشتباه محض است. (برخی افراد، در آخر کار که مواد آماده شد روی مواد مقداری سرکه از سرکه های موجود يا سرکه های قبلی می‌ریزند) کار اشتباهی است. 🔸سرکه ای که با انگور سم خورده و یا انگوری که پای آن مواد شیمیایی ریخته شده باشد، ساخته شود، خاصیت چندانی ندارد.. ❌خوردن این نوع سرکه ها، 👆🏻هیچ تأثیر، مثبت و درمانی ندارد ❌ .محمد امین احسانیان. @siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
🍇بهترین نوع سرکه ، سرکه ای است که اول شراب شده باشد و بعد از آن که مسکر بودن آن رفع شد به سرکه پر خا
♥️به این روایت معتبر از امام صادق ع توجه کنید 👇🏼 🔴لا ینبغی ان یفقر (الرجل ) بیته من ثلاثه اشیاء....(منها) الزیت؛الخَل؛ الحیاة، ج 6، ص 202 (نقل از: کافی، ج 5، ص 512) ❇️شایسته نیست که (مرد/اینجا مراد خانواده و محیط خانه است/) خانه اش را از سه چیز خالی بگذارد....(یکی از آنها) روغن زیتون است. دیگری سرکه انگور خَمری(شرابی) و دیگری بنفشه (اینها دور کننده شیاطین و سحر از خانه و همچنین موجب رحمت و برکت در منزل است) .محمد امین احسانیان. @siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
🍇بهترین نوع سرکه ، سرکه ای است که اول شراب شده باشد و بعد از آن که مسکر بودن آن رفع شد به سرکه پر خا
💟طرز تهیه سرکه انگور شرابی👇🏻( خل الخمر)👉🏻بر اساس روایات و تکست های طب سنتی و آنچه که امام علی ع و امام صادق ع در ساخت سرکه سفارش نموده اند. 💟به بازار بروید و انگور شیرین کاملا رسیده، (حتما بسیار شیرین باشد) ، تهیه کنید... هرچه انگور شيرين تر و درشت تر باشد، سرکه ناب تر می‌گردد..👉🏻❌خود این حقیر، از انگور بش که با آب باران و برف آبیاری شده استفاده میکنم انگوری که با دو حبه ي آن، کل گلو از شدت شیرینی انگور می‌گیرد. 👉🏻 انگور شیرین در حد اگر توانستید تهیه کنید عالی است، اگر نه که، سخت نگیرید و همان انگور معمولی شیرین و رسیده ی داخل بازار مناسب است. 💟انگور را در داخل منزل کمی شستشو دهید، سپس یک پارچه روی آن قرار دهید و به مدت یکی دو ساعت در زیر نور غیر مستقیم آفتاب بگذارید تا کل رطوبت ناشی از آب برطرف شود.. نباید آبی باقي بماند. 💟انگورها را دانه دانه کنید و در دبه يا خمره يا شیشه بریزید و به صورت فشرده روی هم قرار دهید تا ظرف مدنظر کاملا پر و مملو از دانه های انگور گردد. 💟سپس درب ظرف را کاملا ببندید.. 💟و دور ظرف يا دبه يا خمره يا شيشه را پتو بکشید و در جای گرم و تاریک قرار دهید. 🔴❌به هیچ عنوان نباید ظرف مدنظر، نور آفتاب بخورد...برای گرم شدن آن لازم نیست دستکاری انسانی کنید، همین پتوی دور آن، تاثير عالی دارد... از روز اول تا روز آخر که سرکه ساخته می‌شود، ظرف را جابجا نکنید جای آن ثابت باشد. 💟بعد از سه روز، درب ظرف را کمی باز بگذارید.. بسیار کم.. سپس بعد از مدتی، خود انگور ها پشه های ریز و کوچک می‌زنند که نشان از عملیات تخمیر است....(این پشه ها آزار دهنده نیستند، فقط دور سرکه و انگور می‌چرخند و بسیار ریز هستند و بواسطه ی فرایند واکنش شیمیایی طبیعی، به وجود می آیند). 💟طی بیست روز اول، انگورها تخمیر می‌شود.. 💟❌از روز بیستم به بعد تا روز شصتم، ماده ی به دست آمده، شراب خالص است و مسکر و مست کننده است.. 💟از روز شصت تا روز نود، فرایند تبدیل شراب به سرکه رخ می‌دهد و روز نودم سرکه آماده و کامل است.. و بعد از صاف کردن با خیال راحت میتوانید مصرف کنید... ❌💟طی این مدت، نود روز، اصلا درب ظرف را باز و بسته نکنید و سر ظرف، به همان اندک اندازه ای که پشه سرکه در طی این سه ماه رفت و آمد کند، باز باشد کافی است. ❌💟طی این مدت نود روز مواد داخل ظرف را هم نزنید... هم زدن مواد باعث می‌شود که مواد شما به شراب باقي بماند و سرکه ساخته نشود.... پس نباید آن را هم زد. ❌💟حتما از روز اولی که سرکه را آماده میکنید، تاریخ را با ماژیک روی آن درج کنید و تاریخ آماده شدن را سه ماه بعد درج کنید تا بدانید که چقدر زمان گذشته و چه تاریخی سرکه را آماده کرده اید.. باید حتما 3 ماه کامل، به صورت طبیعی و بدون هیچ دستکاریی، طی شود.. بعد از گذشت 3 ماه، مواد داخل سرکه را در پارچه ی صافی ریخته و صاف کنید و انگورها را داخل پارچه صافی بریزید و با دست فشار دهید و به اصطلاح، انگورهای داخل پارچه صافی را بچلانید تا سرکه کاملا تخلیه شود... و بعد از عبور از صافی، سرکه ی شما آماده است.. تفاله انگورها را نیز می‌توانید به پای درخت های مثمر بریزید. ❌💟تاریک بودن محیط مواد سرکه اهمیت بالایی دارد، لذا در تمام این سه ماه حتما در محیط تاریک باشد. پتو نیز در طول این سه ماه کاملا، دور ظرف يا خمره باشد.... درب ظرف که اندکی باز است به اندازه ای که پشه های سرکه بتوانند رفت و آمد کنند در طول این سه ماه حتما باز باشد.. ❌💟به هیچ عنوان به مواد سرکه، یعنی انگورها، مخمر،انواع نان، سرکه ی از قبل موجود،هرماده ي شیمیایی يا غير شیمیایی و طبيعيی رایج، آب و هیچ ماده ی دیگری اضافه نکنید. ❌❌❌ریختن آب در سرکه باعث فاسد شدن و خراب شدن آن می‌گردد. ❌💟این نوع سرکه، بهترین خورش جهت افزایش عقل و رشد دهنده ی عقل و مقوی قلب و رافع بیماری های قلبی و تصفیه کننده ی خون و کاهش حرارت بیش از حد بدن و صافی کبد و سلول هاست... منتها برای هیچ مزاجی مناسب نیست که سرکه را خالی مصرف کند مخصوصا مزاج صفرایی.بهترین و خوش طعم ترین ترشی ها،در تمام جهان، از این نوع سرکه تهیه می‌شود. .محمد امین احسانیان. @siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
💟طرز تهیه سرکه انگور شرابی👇🏻( خل الخمر)👉🏻بر اساس روایات و تکست های طب سنتی و آنچه که امام علی ع و ام
💟بعد از گذشت 3 ماه، مواد داخل سرکه را در پارچه ی صافی ریخته و صاف کنید و انگورها را داخل پارچه صافی بریزید و با دست فشار دهید تا سرکه کاملا تخلیه شود... و بعد از عبور از صافی، سرکه ی شما آماده است.. .محمد امین احسانیان. @siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
💟طرز تهیه سرکه انگور شرابی👇🏻( خل الخمر)👉🏻بر اساس روایات و تکست های طب سنتی و آنچه که امام علی ع و ام
💢نکات لازم در تهیه ی سرکه شرابی خالص انگور، که باید حتما بدانید 😱 💢در آخر کار که سرکه آماده شد، یعنی وقتی سه ماه گذشت، قبل از آنکه مواد را از پارچه صافی رد کنید، بار اول وقتی درب ظرف را میریزید، باید بوی تند و تیز سرکه وارد بینی شما شود... در غیر این صورت تست کنید اگر هنوز سرکه تندی داشت ولی تندی آن خفیف بود، تند و تیز نبود، زمان دهید و بگذارید یکماه دیگر بماند و پتوی بیشتری دور آن بپیچید... 💢اگر سرکه بی طعم يا شيرين بود يا بوي تيزي شبيه به سير و پیاز داشت ، حواستان باشد، مصرف نکنید که شراب است 🤦🏻‍♂😅🤦🏻‍♂😅🤦🏻‍♂😅 💢جای سرکه حتما تاریک و گرم باشد..حتی بعد از آماده شدن سرکه و صاف شدن آن نیز، هرچه سرکه در جای گرم باشد، بهتر است.. سرکه هرچه بیشتر بماند خاصیت آن بیشتر می‌شود.... هر سالی که به سن سرکه اضافه شود، قیمت و ارزش و خاصیت آن بیشتر و وافر می‌گردد... سه دو ساله، یک قیمت دارد، سرکه سه ساله، یک قیمت، سرکه پنج ساله، یک قیمت، سرکه ی هفت سال که یک قیمت بسیار گران......❌اگر سه ماه گذشت و فرصت نکردید مواد را صاف کنید، هیچ مشکلی ندارد، در اولین فرصت صاف کنید، اصلا بشه چهارماه، هیچ اشکالی ندارد.. 💢توصیه میکنم که برای ساخت سرکه، از ظروف پلاستیکی استفاده نکنید و از خمره یا ظروف شیشه ای بزرگ و محکم و مرغوب خوب استفاده کنید (مارک زیباسازان، شیشه های بزرگ و با کیفیت و قیمت مناسب دارد) البته که خُمره چیز دیگریست.... 💢اگر از انگور قرمز استفاده کنید، سرکه شما نیز قرمز رنگ می‌گردد. ❌خوردن سرکه در ایام قاعدگی زنان و سرماخوردگی ممنوع است. 😳🌟💢🌟مهم ترین نکته که در باب ساخت سرکه، باید بدانید این است 👇🏻 🌟برای تهیه سرکه، حتما حتما حتما کسی که از اول انگور ها رو می‌شوره، تمیز میکنه، ظرف سرکه رو آماده میکنه.. انگور رو جدا جدا و دانه دانه میکنه، و در ظرف میریزه،یعنی از صفر تا صد ساخت سرکه رو انجام میده یک فرد صفرایی مزاج، عصبانی و با شدت صفرای بالا باشه😊👉🏻❌اگر فرد بلغمی مزاج سرکه درست کنه، سرکه بد طعم و آبکی طور و کدر میشه و باید بریزیش دور 🤦🏻‍♂ 🌟❌👉🏻اگر فرد سودایی، سرکه بریزه، سرکه سیاه و تلخ طور میشه و مواد به سرکه تبدیل نمیشن... و باید بریزید دور.🤦🏻‍♂ 🌟فرد دموی اگر سرکه بریزید، سرکه تند و تیزی لازم را پیدا نمی‌کند. 🌟👆🏻مزاج کسی که سرکه میندازه، مهم ترین تاثیر رو در برداشت سرکه ی ناب و عالی داره...در فرهنگ قدیم ایرانی، میگفتن برید یه آدم عصبانی بیارید که سرکه برامون بندازه... چون صفرایی ها عصبی و تند خو هستن و اگر فرد کمی هم اعصابش خورد بشه حین سرکه ریختن، که دیگه واقعا حرف نداره.. 👉🏻❌شاید خنده دار باشه این حرف ولی جدی میگم. افراد صفرایی مزاج به همین خاطر وقتی غذا درست میکنن در آشپزی، غذاشون یه مقدار فلفلی و تند هست. ❌افراد سودایی مزاج، هیچ مشارکتی در ساخت هیچ نوع سرکه ای نباید داشته باشند.. ❌❌❌زنان در ایام قاعدگی نباید در هیچ کدام از مراحل ساخت سرکه شرکت کنند.❌❌❌ زیرا که کل سرکه و مواد خراب خواهد شد. 💐✅بهتر است کسی که سرکه می‌ریزد از قبل از آغاز کار وضو داشته باشد. .محمد امین احسانیان. @siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
💟طرز تهیه سرکه انگور شرابی👇🏻( خل الخمر)👉🏻بر اساس روایات و تکست های طب سنتی و آنچه که امام علی ع و ام
❌💟تاریک بودن محیط مواد سرکه اهمیت بالایی دارد، لذا در تمام این سه ماه حتما در محیط تاریک باشد. پتو نیز در طول این سه ماه کاملا، دور ظرف يا خمره باشد.... درب ظرف که از روز سوم به بعد اندکی باز می شود به اندازه ای که پشه های سرکه بتوانند رفت و آمد کنند، در طول این سه ماه هم حتما باید باز باشد.. رفت و آمد پشه ها به مواد داخل سرکه بسیار اهمیت دارد، اگر مانع این رفت و آمد شوید یا اگر سرکه پشه نداشت، یا درب ظرف را ببندید و پشه سرکه همانجا حبس شود، مواد شما، یا خراب شده یا تبدیل به شراب شده و در مرحله مشروب مست کننده، باقي خواهد ماند 🤦🏻‍♂🤦🏻‍♂🤦🏻‍♂😅😅😅 اگر تمام مراحل را به درستی انجام داده باشید، پشه ها تا روز نودم یعنی 3 ماه کامل، سرکه را همراهی خواهند کرد... حتی بیشتر .محمد امین احسانیان. @siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
💢نکات لازم در تهیه ی سرکه شرابی خالص انگور، که باید حتما بدانید 😱 💢در آخر کار که سرکه آماده شد، یع
سرکه فروشان هلا سرکه بریزید زود تا که عسل پر کند آن شه شکرلبان سرکه نه ساله را بهر خدا را بریز چونک بریزی بیا تا دهمت من نشان طوطی جان تو را سرکه نوا کی دهد بلبل مست تو را شرط بود گلستان @siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
💢نکات لازم در تهیه ی سرکه شرابی خالص انگور، که باید حتما بدانید 😱 💢در آخر کار که سرکه آماده شد، یع
حکایت سرکه ۷ ساله از عبيد زاکانی رنجوری را سرکه هفت سال فرمودند از دوستی بخواست گفت من دارم اما نمی‌دهم گفت چرا گفت اگر من سرکه به کسی دادمی سال اول تمام شدی و به هفت سالگی نرسیدی. @siyahdune
✅💐قرائت ۴٠ بار سوره نصر، بعد از وقت شرعی عصر پنج شنبه یا غروب روز پنج شنبه، در کسب و جلب رزق و روزی مادی و پولی، مؤثر است.🔸به شرط تداوم مثلا حداقل یکسال هر پنج شنبه مداومت بشه 🔸 . محمد امین احسانیان. @siyahdune
AUD-20220721-WA0020.mp3
11.85M
❇️یک مطلبی براتون می فرستم از اون مطالب گنجینه های عظیم. ☑️شروع کنید به این ختم ان شاء الله که از سرعت تأثیر و اجابتش مسرور و دلشاد شویم✨⚡️ ⚫️یا عباس دخیلک....
سیاهدونه | زندگی ایرانی
🍇بهترین نوع سرکه ، سرکه ای است که اول شراب شده باشد و بعد از آن که مسکر بودن آن رفع شد به سرکه پر خا
❇️یک توصیه بسیار عالی برای کدبانوهای محترم. ❇️یک ظرف شیشیه یا جار بزرگ در آشپزخانه، نزدیک آبگرمکن یا جای گرم و تاریک داشته باشید. 👇🏻 ❇️هر میوه شیرین که در خانه و یخچال احيانا کپک زده یا له شده و قابل خوردن نیست.در آن ظرف یا جار انداخته و درب آن را ببندید(انار شیرین، خرمالو ی شیرین، خرما، رطب، شفتالو، شلیل، سیب، به، انگور، زردآلو 😍سرکه زردآلو بهترین آفت کش حشرات جهت درختان و باغات است. خلاصه، به مرور، انواع و اقسام میوه های شیرین را به صورت مخلوط در آن بریزید.... و چندین ماه صبر کنید.این میوه ها به خودی خود به سرکه تبدیل می‌شوند.یک نوع سرکه ی پرخاصیت با طعمی بی نظیر و شگفت انگیز 😍 ❇️هم یکی از بهترین انواع سرکه ها را ساخته اید، هم از هدر رفت و اسراف میوه ها جلوگیری نموده اید. .محمد امین احسانیان. @siyahdune
🤦🏻‍♂🤦🏻‍♂✅✅
🤦🏻‍♂🤦🏻‍♂✅✅😅😅