eitaa logo
سیاهدونه | زندگی ایرانی
231.8هزار دنبال‌کننده
3.3هزار عکس
334 ویدیو
32 فایل
🇮🇷🍃📌با افتخار می کوشیم برای احیای سبک زندگی ایرانی،اسلامی تماس : 09129442352 ✅کانال رضایت مندی از محصولات 👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/546636259C317f7f451d ✅تبلیغات در کانال سیاهدونه 👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1795293425C9f066528de
مشاهده در ایتا
دانلود
🪀 🪀چرا سرکه های امروزی تأثیری که روایات و تکست ها را گفته به جا نمی‌گذارد ؟! 🪀جواب 👈🏻چون به رو‌شی که اصولی باشد تهیه نمی‌گردد . یا به روش تقطیری ساخته می‌شود ،با استفاده از دستگاه هایی به روش های سریع برای به دست آوردن سرکه مثلا یک هفته ای ،سرکه درست می‌شود...این نوع سرکه هیچی تاثیری ندارد. 🪀یا به روش تخمیری 👈🏻با کمک گرفتن از مواد تخمیر کننده که هر دو هفته یکبار سرکه درست می‌شود ،این هیچ اثری ندارد.سرکه میخوری ولی بی اثر است ،فقط اسمش سرکه است . 🪀سرکه اول باید تبدیل به شراب شود و بعد خودش سرکه گردد ،بدون هیچ دخالتی ...این فرایند سه ماه به طول می انجامد ...قیمت سرکه انگور خمری خالص ،در بازار الان 1403 کمتر از لیتری 90 تومن نیست؛ تا لیتری 150 هزارتومن هم می رود، بسته به نوع و کیفیت محصول ...این نوع سرکه، هرچه بماند مؤثر تر و پر خاصیت تر میشود ، به همین خاطر ،سرکه انگور خمری دوساله گران تر است!! ،سرکه انگور خمری پنج ساله بسیار گران تر است مثلا پنج ساله ی آن حدود لیتری 400 هزار تومان می‌شود ...چون هر سال باید در شرایط خاص نگهداری و رأس زمان خاص صاف شود ..و لذا اصول نگهداری می‌خواهد که اکثرا بلد نیستند. 🪀پس این سرکه هایی که با نان سنگک و مخمر و آب و مایه ی سرکه و ...تهیه می‌شود ،فقط پول دور ریختن است ... .محمد امین احسانیان. @siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
👆🏻👆🏻 🌸سید خوراکی های اهل بهشت گوشت و برنج است..👉🏻❌پس،اینها بهترین نوع خوراکی ها هستند چنان که پیام
❇️ 📿پیامبر خدا صلی الله علیه و آله: «سَیِّدُ طَعامِ أهلِ الدُّنیا وَ الآخِرَةِ اللَّحمُ، ثُمَّ الأَرُزُّ» 🥩 سید غذاهای ساکنان دنیا و آخرت گوشت و سپس برنج است. 📚 عیون اخبار الرضا (ع)، ج۲، ص۳۵، ح۷۹ مکارم الاخلاق، ج۱، ص۳۳۵، ح ۱۰۷۹ بحارالانوار، ج۶۶، ص۵۸، ح۵ و ص ۲۶۲، ح۷ دانشنامه احادیث پزشکی، ج۲، ص۴۶۹ @siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
🪀 🪀چرا سرکه های امروزی تأثیری که روایات و تکست ها را گفته به جا نمی‌گذارد ؟! 🪀جواب 👈🏻چون به رو‌شی ک
👆🏻👆🏻👆🏻 💟از سرکه بهترین ،سرکنگبین😍 است .ده برابر سرکه خواص دارد . به شرطی که اصولی تهیه شود ، با تمام مزاج ها سازگار است . 💟از سرکنگبین به عنوان ،پادشاه تمام شربت های ایرانی یاد می‌شود. 💟به شربت پادشاهان نیز مشهور است ..یعنی روزگاری بوده که فقط پادشاهان این نوع شربت را میل می نمودند . 💟سرکنگبین بیش از 1200 خاصیت دارد.و برای تقریبا بیشتر مشکلات و بیماری اثر درمانی دارد . خانه ای که در آن سرکنگبین مصرف می‌شود ،از بیماری و مشکلات جسمی به دور است . 💟بخشی از اثرات ،خواص و درمان های آن را اینجا می آوریم : 💟کسی که سنگ کلیه یا سنگ کیسه صفرا یا سنگ مثانه دارد یا شن کلیه دارد و می‌خواهد بدون هیچ درد و ناراحتی و بدون هیچ هزینه ای این سنگ پودر شود و از بدنش خارج شود باید شروع به مصرف سرکنگبین کند..یک روش کاملا بی دردسر بدون درد ،درمان کاملا قطعی و راحت . 💟چون سرکنگبین به خاطر ترکیباتی که دارد هم خون را صاف می‌کند ،هم رسوبات را دفع می‌کند هم تعادل مزاج برقرار می‌کند ،هم تمام سموم و سدد را رفع می‌کند و هم سنگ ها را پودر می‌کند . 💟لذا سرکنگبین بسیار نافع است . 💟صورت را شفاف و جوش ها و کهیر ها را محو میکند . 💟هر نوع خارش را درمان می‌کند . 💟سنگینی دست و پا را رفع می‌کند . 💟خواب رفتگی و داغی دست و کف پا را رفع می‌کند . 💟بی خوابی شبانه را درمان می‌کند . 💟ضعف اعصاب را رفع می‌کند . 💟غلبه ی صفرا سودا را درمان می‌کند . 💟در رفع مشکلات قلب بسیار نافع است. 💟گرفتگی عروق را درمان می‌کند . 💟کبد را پاکسازی و کبد چرب را درمان می‌کند . 💟درمان کامل و بی بدیل 👈🏻سیروز کبدی است 👉🏻حاد ترین نوع بیماری کبد . 💟در رفع بیماری های با غلبه ی ماورا تاثیر دارد . 💟درمان گر گرفتگی،تپش قلب ،فشار خون ،چربی خون ، آنزیم بالای کبدی ،انواع آفت ، صدای زانو ،بواسير ،درمان ابله مرغان ،میخچه آهن بالای خون ، بوی بد عرق بدن 💟پسوریازیس ،عفونت ،تلخی دهان ،زونا ،فشار خون ،عصبانیت و پرخاشگری ،غلظت خون بالا .. 💟در صورت تداوم مصرف به مدت حداقل 4 ماه تا نود درصد جواب دهی دارد. .محمد امین احسانیان. @siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
🪀 🪀چرا سرکه های امروزی تأثیری که روایات و تکست ها را گفته به جا نمی‌گذارد ؟! 🪀جواب 👈🏻چون به رو‌شی ک
👆🏻 ♥️به این روایت معتبر از امام صادق ع توجه کنید 👇🏼 🔴لا ینبغی ان یفقر (الرجل ) بیته من ثلاثه اشیاء....(منها) الزیت؛الخَل؛ 💎الحیاة، ج 6، ص 202 (نقل از: کافی، ج 5، ص 512) ❇️شایسته نیست که (مرد/اینجا مراد خانواده و محیط خانه است/) خانه اش را از سه چیز خالی بگذارد....(یکی از آنها) روغن زیتون است. دیگری سرکه انگور خَمری(شرابی) و دیگری بنفشه (اینها دور کننده شیاطین و سحر از خانه و همچنین موجب رحمت و برکت در منزل است) .محمد امین احسانیان. @siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
👆🏻👆🏻👆🏻 💟از سرکه بهترین ،سرکنگبین😍 است .ده برابر سرکه خواص دارد . به شرطی که اصولی تهیه شود ، با تما
👆🏻👆🏻👆🏻 ❌اگر بخواهند بیماری را مجددا بوسیله ی بازی به نام پاندمی و همه گیری برقرار کنند،مثل بازی کرونا ،(کرونا بیماری نبود،بازی بود )...قطع به یقین ،کسانی که غلظت خون بالا دارند و دچار بیماری های کبد هستند (بیشتر مردم جهان به خصوص ایرانی ها) از این موضوع بیشترین آسیب را خواهند دید. پس سرکه انگور خمری و سرکنگبین را همیشه دم دست داشته باشید. 😉 والا عزیزان ما يه چیزایی برای آینده میدونیم که اینا رو میگیم. .محمد امین احسانیان. @siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
👆🏻👆🏻👆🏻 ⭕️برای اولین بار فضای مجازی این نکته بیان میشه و تا حالا هیچ جا نه گفته شده و نه شنیده اید و
👆🏻👆🏻👆🏻 🔹این متن را بخوانید تا اگر مجددا تحت عنوان آنفولانزای پرندگان یا حیوانات؛ بیماریی را پاندمی کردند ..بدانید چکار کنید .. .محمد امین احسانیان. @siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
👆🏻👆🏻👆🏻 💟از سرکه بهترین ،سرکنگبین😍 است .ده برابر سرکه خواص دارد . به شرطی که اصولی تهیه شود ، با تما
👆🏻👆🏻 😘بعد از شربت امام رضا ع يا شراب رضوی يا شربت زبيب (هرسه یک اسم است ،سرکنگبین، تنها نوشیدنی است که مجوز دارد همراه با غذا مصرف شود و هیچ ضرری به کبد و جهاز رئیسه ی بدن نمی‌زند . 😘بهترین جایگزین نوشابه و.... سرکنگبین است ،به شرطی که اصولی ساخته شده باشد. .محمد امین احسانیان. @siyahdune
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️اگر هنوزم غصه‌دار شهید رئیسی هستی، این کلیپ حضرت امام، آرومت میکنه 📌با رفتن شهدا، ملت ما هیچ سستی به خودشان راه نمی‌دهندـ @siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
👆🏻👆🏻👆🏻 💟از سرکه بهترین ،سرکنگبین😍 است .ده برابر سرکه خواص دارد . به شرطی که اصولی تهیه شود ، با تما
👆🏻👆🏻 🔸سوال : استاد ،چرا سرکنگبین مصرف کردم ،هیچ اثری نداشته ؟ 🔸جواب : زیرا سرکنگبینی که استفاده و مصرف شده ، دارای کیفیت لازم نبوده. .محمد امین احسانیان. @siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
👆🏻👆🏻 🔸سوال : استاد ،چرا سرکنگبین مصرف کردم ،هیچ اثری نداشته ؟ 🔸جواب : زیرا سرکنگبینی که استفاده و م
✨ 🌸نکاتی چند در باب ساخت سرکنگبین : 🌸 اصل سرکنگبین فقط عرق نعنا و عسل و سرکه نیست ،بلکه طبق نسخ قدیم طبی ،ترکیبات دیگری نیز دارد که برای این حقیر جالب توجه است که چرا برای عموم منتشر نشده است. ما نیز جهت جلوگیری از سو استفاده ی دیگران ، فقط به ذکر همین نکته اشاره می‌کنیم . بنابراین آن خاصیت جامعی که از سرکنگبین توقع می‌شود ، فقط صرف ترکیب عرق نعنا و سرکه و عسل به دست نمی‌آید . 🌸ساخت سرکنگبین اصولی دارد که باید هنگام تهیه آن حتما رعایت شود. مثلا میزان پخت و جوشاندن ترکيبات ، مقدار زمان خاص دارد و اگر حدی از ساعت در جوشاندن رعایت نگردد ، اثر گذاری ترکیب به هم ریخته و طعم آن نیز بی کیفیت می‌گردد. 🌸در ساخت سرکنگبین حتما باید عسل بکار برده شود و ترکیب شکر صرفا جهت مصرف خاص و مخصوص فصل خاص است . 🌸در ساخت سرکنگبین ،باید حتما از سرکه ي انگور خمری استفاده شود .توصیه به این است که سرکه انگور خمری بالای یکسال در تهیه آن استفاده گردد . آگار سرکه ي سیبی که به همین روش طبیعی و کهنه تهیه شده نیز می‌توان در ساخت سرکنگبین استفاده نمود .اما اثر گذاری سرکه انگور را ندارد. اگر از بهترین عسل و بهترین عرقیات گیاهی نیز استفاده گردد ولی سرکه ي انگور مدنظر خمری و کهنه نباشد ،سرکنگبین آن تاثیری که باید را نخواهد داشت. 🌸سرکنگبینی که بافت آن خیلی غليظ و سفت طور باشد،صرفا فقط خوش طعم است و اثر گذاری درمانی لازم را ندارد .در ساخت سرکنگبین غلظت شربت، یک حد و اندازه ی خاص دارد ،که فقط با تجربه چندین ساله به دست می آید . 🌸سرکنگبین را از بچه ی یکساله می تواند مصرف کند تا افراد سالخورده. 🌸حتما عرق نعنایی که استفاده می‌شود باید دو آتشه باشد و خلوص آن نیز زیاد باشد تا با ترکیب همخوانی یافته و اتحاد لازم را شکل دهد . در ساخت سرکنگبین باید به اتحاد ترکیب دقت زیادی شود که این به دست نمی آید مگر با مواد اولیه ی با کیفیت و اصول ساخت منطبق با آنچه که نسخ کهن طبی وارد کرده اند . 🌸هرچه کفی که از ترکیب ساخته شده ی سرکنگبین در حین ساخت به خاطر عسل آن گرفته شود ، سرکنگبین با کیفیت تر و اثر گذار تر خواهد شد . 🌸هرچه که از سرکه انگور خمری یا قدمت چند ساله به بالا استفاده گردد ،نفوذ پذیری سرکنگبین بيشتر شده و در بافت های بدن اثر قوی تری گذارده و سنگ ها و توده ها را راحت تر آب کرده و دفع می‌کند. 🌸بنابراین ساخت سرکنگبین اصولی دارد که باید حتما رعایت گردد ،مخصوصاً دیگر ترکیبات آن به جز عرق نعنا که خاصه بر تمام جهاز رئیسه ی بدن اثر بگذارد و بتواند پاکسازی مناسبی در بدن ایجاد کند. .محمد امین احسانیان. @siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
✨ 🌸نکاتی چند در باب ساخت سرکنگبین : 🌸 اصل سرکنگبین فقط عرق نعنا و عسل و سرکه نیست ،بلکه طبق نسخ قد
👆🏻👆🏻👆🏻 🧅تفاوت سکنجبین و سرکنگبین چیست ؟؟ 🧅سرکه انگبین در واقع همان سکنجبین است. سکنجبین یا همان سرکه انگبین معرب واژه سیکنگبین و دقیقا نمونه‌ای از روش ترکیب کلمات در پارسی کهن است، اما به مرور زمان به علت گرانی یا در دسترس نبودن عسل طبیعی بجای آن از شکر استفاده می‌کردند؛از این جهت برخی بین سرکه انگبین سنتی و سکنجبین امروزی تمایز و تفاوت قایل می‌شوند. 🧅یعنی عده ای در طی مرور زمان ، آمده اند شکر را وارد ترکیب سرکنگبین کرده اند و برای اینکه مردم متوجه این موضوع شوند اینگونه تفاوت نموده اند که :. 🧅سکنجبین : از ترکیب سرکه و شکر و عرقیات است . 🧅سرکنگبین : از ترکیب سرکه و عسل و عرقیات است . 🧅سکنجبین استفاده در فصل تابستان دارد و معمولا جهت دور همی ها میل می‌شود و آن اثر گذاری درونی لازم را ندارد . بعد ها آمدند ،جای سرکه ي انگور خمری را با سرکه های شیمیایی کارخانه ها تغییر دادند و لذا سکنجبین امروزی نه تنها بی اثر ،بلکه مضر هم شد .. شکر سفید 🤦🏻‍♂سرکه ي شيميايي که با ترکیب اسید ساخته می‌شود و دارای مقادیر الکی فراوان نیز می باشد .. معلوم است که همچین ترکیبی نه تنها بی خاصیت است بلکه کبد و قلب را نیز آسیب می‌زند. 🧅اصل سرکنگبین در تمام نسخ طبی ،و آنچه که حکمای طبی بیان داشته اند معادل بر سرکه ي انگور خمری ، عسل کف گرفته شده و عرق نعنا و دیگر ترکیبات است . 🧅سالیان سال بوده و هست که در این ترکیب عسل را حرارت داده و مصرف نموده اند و اثر دیده اند و درمان شده اند . 🧅اخیرا شایعه ای که هر ده سال یکبار منتشر می‌شود را مجددا بر سر زبان ها انداخته اند به نام "علم" که برخی ایراد می‌گیرند که عسل نباید حرارت ببیند که سمی می‌شود ..سوال این است : آیا حکمای طبی ما ،از جناب شیخ الرئیس گرفته تا دیگران و دکتر خیر اندیش در عصر حاضر و تمام ائمه اطهار ع ،این نکته ی ساده را بلد نبودند و نمی‌دانستند ؟؟ و در کتب خود و روایات و نوشتار بیان داشته اند ؟؟؟ 🤦🏻‍♂ اتفاقا این بزرگان بسیار بهتر از مدعیان کنونی علم اطلاع داشته اند ... و در تمام کتب طبی نیز آمده و آورده اند که عسل نباید جوری حرارت ببینید که طعم و بافت آن تغییر کند ، یعنی در توضیحات خود در کتب نوشته اند که حد حرارت چقدر است و اگر عسل جوری حرارت ببینید که طعم آن تغییر گردد ،عسل سمی نمی‌شود بلکه ،خاصیت خود را از دست داده و باعث به هم ریختگی دستگاه گوارش می‌گردد .👉🏻خود شما نیز می‌توانید اینکار را انجام داده و به آزمایشگاه دهید تا نتیجه برای شما مشخص گردد . 🧅نکته ی دیگر این است که حتی در علم پزشکی نوین و طب شیمیایی نیز این موضوع رد می‌شود ! چرا که همین الان در داروخانه ها داروهایی وجود دارد که صرفا باید ترکیبات آن عسل حرارت دیده باشد .یعنی در ساخت آن از عسلی استفاده شده که حین ساخت،آن عسل حرارت دیده است. 🧅پس این شایعات صرفا برای دور کردن مردم از خواص درمانی ،آنچه که نسخ ساده و راحت و آسان ،درمان کننده ی بیماری هاست شکل گرفته و با هدف کسب فالوور زیاد و جذب عضو و ایجاد جنجال و تامین مقاصد هدف مافیاست و می‌خواهند ترسی بر مردم حاکم کنند تا در موقع اضطرار مثلا پاندمی کسی فکر این موضوعات را در سر خود نکند تا افراد بیشتری درگیر دروغ یا ابتلا شوند.👉🏻❌مثلا کمتر از هشتاد سال پیش ، بیماری همه گیر شده بود و دوای آن ،ترشی ،ماست ترش و کُنار و ....بوده ،اما این شایعه که چیزهای ترش و ماست اگر مصرف گردد، باعث مرگ فرد می‌شود ،لذا خیلی ها را با همین شایعه ترساندند و همین خود باعث شد که احدی جرات رفتن سمت آن خوراکی ها نکند و مردم نیز بچه هایشان را می ترساندند از مصرف این خوراکی ها،درصورتی که قوت مصرفی غالب همه مردم ماست بوده است ....فردی تعریف می‌کرد که من آن زمان مبتلا شدم و در حال احتضار بودم و حالت شدیدی گرفته بودم ،مادرم نیز کلی مرا ترسانده بود که نکند ماست بخوری !! یک بادی بزرگ ماست کنارم بود ،کشان کشان به سمتش رفتم ، آن را سر کشیدم و بعد از چند ساعت حرارت شدید بدنم فروکش کرد و خوب شدم..... .محمد امین احسانیان. @siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
👆🏻👆🏻👆🏻 🧅تفاوت سکنجبین و سرکنگبین چیست ؟؟ 🧅سرکه انگبین در واقع همان سکنجبین است. سکنجبین یا همان س
👆🏻👆🏻 ❌مثلا کمتر از هشتاد سال پیش ، بیماری همه گیر شده بود و دوای آن ،ترشی ،ماست ترش و کُنار و ....بوده ،اما این شایعه که چیزهای ترش و ماست اگر مصرف گردد، باعث مرگ فرد می‌شود ،لذا خیلی ها را با همین شایعه ترساندند و همین خود باعث شد که احدی جرات رفتن سمت آن خوراکی ها نکند و مردم نیز بچه هایشان را می ترساندند از مصرف این خوراکی ها،درصورتی که قوت مصرفی غالب همه مردم ماست بوده است ....فردی تعریف می‌کرد که من آن زمان مبتلا شدم و در حال احتضار بودم و حالت شدیدی گرفته بودم ،مادرم نیز کلی مرا ترسانده بود که نکند ماست بخوری !! یک بادی بزرگ ماست کنارم بود ،کشان کشان به سمتش رفتم ، آن را سر کشیدم و بعد از چند ساعت حرارت شدید بدنم فروکش کرد و خوب شدم..... .محمد امین احسانیان. @siyahdune