eitaa logo
سیاهدونه | زندگی ایرانی
217.1هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
316 ویدیو
31 فایل
🇮🇷🍃📌با افتخار می کوشیم برای احیای سبک زندگی ایرانی،اسلامی تماس : 09129442352 ✅کانال رضایت مندی از محصولات 👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/546636259C317f7f451d ✅تبلیغات در کانال سیاهدونه 👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1795293425C9f066528de
مشاهده در ایتا
دانلود
♻️علت عدم اشک چشم در مجالس روضه و....از منظر طبی ♻️بسیاری از افراد و به خصوص نسل جدید و جوانان، وارد بر مجالس روضه ی امام حسین ع و ائمه اطهار می‌شوند و هرچه به خود فشار وارد می آورند، اشکی جاری نمی‌شود، براستی علت این موضوع چیست؟؟ ♻️البته که در این مواقع شیطان وارد بر فرد می‌شود و او را با جملات زیر 👇🏻دچار تردید می‌کند، و فرد باید به خدا پناه ببرد از شر شیطان. ❌انقدر گناه کرده ای که چشمت خشک شده، دیگر به این مجالس نیا و بهتر است به همان گناه خود مشغول باشی. ❌حتما پدر و مادرم به من نان حرام داده اند که اشک ندارم. ❌چقدر بدبختم، که چشمانم یک قطره اشک هم برای امام حسین نمی‌ریزد..بهتر است از اینجا بروم ❌حتما این مجالس الکی است که تأثیری بر من نمی‌گذارد.. ♻️و با جملات فوق 👆🏻شیطان، افراد را دچار انحراف می‌کند تا این مجالس را ترک کنند... و به گناه مشغول شوند. ♻️واقعا علت خشکی چشم در اشک ریختن چیست؟؟ در ذیل همین متن، راه حل را بیان خواهیم کرد. .محمد امین احسانیان. @siyahdune
🚜از لحاظ طبی و اخلاقی، قلب انسان باید رئوف، منعطف، نرم خو و روان باشد، اما رفتاری های غلط غذایی و اشتباه در شیوه ی زندگی قلب را دچار انقلاب های مختلفی می‌کند. 🚜 گوشت خواری افراطی باعث بالا رفتن شدید صفرا در فرد می‌شود و خشکی صفرا را در کبد و قلب وارد می‌کند و این باعث می‌شود قلب دچار نوعی قبض شود و این خود مقدمه ای است بر آغاز بیماری های قلبی و تبدیل خشکی به سودا بر روح آدمی....و همین خشکی صفرای بالا به خاطر افراط در گوشت خواری، بر قلب و کبد باعث قساوت قلب و غلبه ی حیوانیت محض بر روح آدمی می‌شود. 🤦🏻‍♂🤦🏻‍♂😳😳 🚜امروزه بسیاری جاها، می‌بینیم که برای افراد کم خون پیشنهاد می‌شود مرتب گوشت بخورند... متأسفانه، این پیشنهادات به صحت و با تبیین درست و متناسب نیست. 🚜اگر افراد کم خون، در مصرف گوشت، زیاده روی کنند، نه تنها کم خونی رفع نمی‌شود، بلکه بیشتر هم می‌گردد زیرا گوشت خواری زیاد باعث غلبه ی صفرا بالا در فرد به خصوص بر کبد و قلب می‌گردد و خشکی صفرا را شدت می‌دهد و این غلط است. 🚜ما برای کسب سلامتی و تندرستی تن و بدن خود، باید بدانیم که هر فرد بنا به سن و مزاج خود چقدر و چه مقدار گوشت مصرف کند و این بسیار مهم است 👉🏻❌❌ 🚜امروزه بیشتر آقایان، توقع دارند وقتی گوشت بر سر سفره می آید، حداقل یک تکه ی بزرگ و بیش از 500 گرم گوشت را فقط خودشان میل کنند.. به جز بچه ها و دیگران...و این واقعا اشتباه است. اگر گوشت کم و به اندازه میل شود بسیار اثر گذار است. ⛔️افراط در خوردن گوشت توسط آقایان، در خانواده ها باعث شده خانمها از گوشت خوردن احساس زدگی و بد پیدا کنند و این خود مقدمه ای است که باعث می‌شود خانمها به سمت رژیم های اشتباه کتوژنیک و خام گیاه خواری بروند و این رژیم ها، باعث بدبختی بسیاری از افراد جامعه شده است. . محمد امین احسانیان. @siyahdune
🍇مناسب است که افراد کم خون، گوشت را به مقدار کم و به صورت کنجه یا آبگوشت بدون گوجه و رب گوجه فرنگی میل کنند، زیرا گوجه و رب گوجه فرنگی، حال و قوت ِ آبگوشت را در خون سازی و توان بخشی به بدن از بین میبرد.( اصل کارکرد آبگوشت، خون سازی در بدن است) 🍇هر غذایی که در آن گوجه و رب گوجه باشد، اندکی بعد از خوردن آن، فرد همچنان احساس ضعف و گرسنگی خواهد کرد زیرا گوجه و رب گوجه فرنگی به جز ایجاد فشار و بخارات شدید کبدی، قوت غذا را به طور کامل از بین میبرد. (اینجاست که در می‌یابیم یکی از عوامل چاقی شکمی و عدم جذب غذا توسط روده ها، گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی است) 🍇گوجه فرنگی مدت زیادی نیست که وارد ایران شده است و اگر کتب تاریخی ایران را در باب اغذیه و آشپزی مطالعه کنید درخواهید یافت که اصلا چیزی به نام گوجه فرنگی و رب گوجه در هیچ غذایی نبوده و نیست. انواع آبگوشت در فرهنگ ایرانی موجود است ولی هیچ آبگوشت یا خورشتی نیست که در آن سفارش به مصرف گوجه و رب گوجه شده باشد. 🍇پس، اگر خواهان ِ👇🏻 🍇قوت یابی تن و رفع لاغری 🍇رفع چاقی شکمی و به اندازه خوردن هستید و نمی‌خواهید بیش ازحد غذا بخورید و بدن توان داشته باشد و بی حال نباشد. 🍇گوجه و رب گوجه فرنگی را حذف کنید. 🍇بیش از 21 نوع رب، در فرهنگ ایرانی موجود است که متاسفانه به دلیل خود تحقیری و دور شدن از فرهنگ اصیل این مرز و بوم، خانم های ایرانی امروزه، با هیچ کدام، از آن ها، آشنایی ندارند. .محمد امین احسانیان. @siyahdune
🏍در دین اسلام سفارش بسیاری به مصرف گوشت شده است. به ویژه گوشت گوسفندی. 🏍در حدیث معتبر در کتب اربعه شیعی ، داریم که سید غذاهای اهل بهشت، اول گوشت و بعد برنج است. 😍این یعنی مصرف گوشت و برنج در سفره ما مسلمانان بسیار اهمیت دارد.. اما چقدر گوشت؟؟؟ باید هر روز آنقدر گوشت بخوریم تا تمام شود.. و هر فرد هر روز حداقل نیم کیلو گوشت بخورد؟؟ آیا هر روز گوشت خوردن مناسب است؟؟ به اندازه خوردن بسیار اهمیت دارد.. مصرف گوشت به مقدار کم و در حد چند تکه ی کوچک اگر بخواهد هر روز مصرف شود مناسب است، نه اینکه یک گردن کامل را فقط یک نفر بخورد.. 🤦🏻‍♂🤦🏻‍♂ 🏍در مطالب گذشته ی کانال بیان کرده ایم که علت بیماری نقرس گوشت خواری نیست، علت درهم خوری و برهم خوری است. .محمد امین احسانیان. @siyahdune
✈️اگر ما ایرانی ها در رفتارهای خود به خصوص رفتارهای غذایی مان، افراط و تفریط را کنار بگذاریم بسیاری از مشکلات جسمی و جامعه به خودی خود حل خواهد شد. بهترین راه حل برای جلوگیری از افراط و تفریط در رفتار، داشتن کبد سالم و صاف است. زیرا کبد ناسالم است که موجب رفتارهای افراط و تفریط و اشتباه در افراد می‌گردد. ✈️کسانی که هر روز گوشت میخورند باید حتما گوشت را همراه با مصلح میل کنند وگرنه به بیماری های مختلفی گرفتار خواهند شد. هم روحی و روانی و هم جسمی 📛📛 ✈️در دین اسلام توصیه ی بسیار زیادی شده است که حتما برای جلوگیری از مضرات گوشت به ویژه اثرات بد آن بر مزاج، همراه با مصلح میل شود. ✈️مصلح گوشت، سرکه انگور است،از آن بهتر سرکنگبین !👉🏻❌این سفارش به همان علتی است که در مطلب اول این متن، بیان کردیم. با مصرف اندکی سرکه از غلبه ی صفرا و خشکی آن بر قلب و کبد جلوگیری می‌شود و همچنین گوشت به خوبی هضم و جذب می‌شود و از ایجاد فضولات خون و امتلأ در بدن جلوگیری می‌ کند. ✈️پس لازم است که هرجا گوشت بر سرسفره بود، سرکه یا سرکنگبین نیز کنار آن باشد. (در احادیث داریم که سفره ای که سرکه بر آن باشد، ملائکه بر آن می‌نشینند و دعا می‌کنند//همچنین، در حدیثی دیگر داریم که شایسته نیست مرد خانه اش از سه چیز خالی باشد، یکی از آن ها سرکه است، این نشان از اهمیت بسیار بالای سرکه و کاربرد گوناگون آن در زندگی یک مسلمان دارد، اما متاسفانه از این مسائل بسیار دوریم)👉🏻✅اینجا منظور سرکه طبیعی و خانگی است نه اسیدها و الکل هایی که توسط کارخانه ها، به نام سرکه در بازار موجود است❌ ✈️برای هر مزاجی مصرف سرکه باید مشخص شود.. و مناسب نیست که هیچ مزاجی سرکه را به تنهایی مصرف کند. بهتر است مصرف سرکه برای هر مزاج طبق دستور العمل زیر باشد 👇🏻(بهترین تدبیر برای تمام مزاج ها سرکنگبین است که هیچ ضرری ندارد) 🔸صفراوی 👈🏻 حتما همراه با سبزی يا عسل سرکه میل کند.. بهترین پیشنهاد این است که سرکه را بر سبزی نعنا و تره و ریحان بریزید و میل کنید. 👉🏻زیرا فرد صفراوی دچار مشکل در معده و ضعف دیواره معده و ضعف، پُرز روده هاست و نعنا و تره کمک به قوت معده می‌کنند... و همچنین اگر قرار است سرکه را با عسل میل کند، بهترین پیشنهاد، مصرف سرکنگبین است. 🔸دموی 👈🏻 برای دموی نیز مناسب است که سرکه را با سالاد یا عسل يا می‌تواند به صورت خالي ميل کند. اما بهترین گزینه برای افراد دموی مصرف سرکنگبین است. 🔸بلغمی👈🏻این افراد باید حتما سرکه را با روغن زیتون و عسل میل کنند. تا هم کبدشان پاکسازی شود و هم بلغم کم گردد و به تعادل برسد( غذای جوانی را در همین کانال سرچ کنید) 🔸سودایی 👈🏻افراد سودایی مزاج باید حتما سرکه را با عسل يا مخلوط عسل و روغن زیتون فراوان میل کنند. تا هم رفع غلبه ی مزاج گردد و هم سرکه به بدن آن ها ضرر نزند. .محمد امین احسانیان. @siyahdune
راه حل این مسئله👈🏻 مصرف سویق عدس است.😍😍 مصرف سویق عدس باعث جاری شدن اشک چشم می‌شود؛ زیرا صفرای زیاد و غلبه ی خشکی صفرا را از قلب کاهش می‌دهد و قلب را کاملا نرم و رقیق می‌کند و غلظت غالب شده بر قلب را به خاطر گوشت خواری افراطی ،از بین میبرد. 😊سعی کنید از این به بعد حتما گوشت را با مصلح خود یعنی با اندکی سرکه انگور، بعد از صرف غذا، میل نمایید(به همین خاطر است که در فرهنگ ایرانی از قدیم، مصرف عدس پلو یا خوراکی هایی که عدس ملزوم اصلی آن غذاست، در ایام قبل از محرم و ماه محرم‌، در تمام کشور رواج داشته و دارد) //همچنین مصرف سویق عدس برای افراد دارای غلبه ی صفرا و افراد کم خون و رفع تشنگی و عطش ناشی از صفرا نیز مناسب است. ✅روزی چند قاشق غذاخوری سویق عدس با آب معمولی يا آبمیوه، میل کنید.. شب در مجالس روضه مثل ابر بهار گریه خواهید کرد.👌👌 🚫🚫دقت داشته باشید که در مصرف عدس و سویق عدس زیاده روی نکنید زیرا، زیاده روی در آن، اعصاب را متزلزل و قلب را بیش از حد رقیق می‌کند.👉🏻👊🏻👊🏻 .محمد امین احسانیان. @siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
سؤال : ♻️معمولا اکثر ایرانی ها دچار افراط و تفریط هستند..افرادی که تعادل در رفتار ندارند و افراط و
💐 در این مطلب که تگ شده 👆🏻 علت افراط و تفریط در رفتار و ربط آن به کبد تشریح شده است. متون بعد از آن را مطالعه فرمایید. @siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
♻️علت عدم اشک چشم در مجالس روضه و....از منظر طبی ♻️بسیاری از افراد و به خصوص نسل جدید و جوانان، و
👆🏻👆🏻👆🏻 پس تا اینجا متوجه شدید که علت عدم اشک ایجاد صفرای بالا و راه حل : مصرف سویق عدس، سرکنگبین و...... @siyahdune
➖ 💐شیخ طبرسی روایتی را از زیاد قندی چنین نقل می کند: دخلت على الرضا علیه السلام، وبین یدیه تور فیه إجاص أسود إبانه، فقال: إنه هاجت بی حرارة وأرى الاجاص یطفی الحرارة ویسکن الصفراء وأن الیابس یسکن الدم [ویسکن الداء الدوی] وهو للداء دواء باذن الله عز وجل؛ 💐به محضر امام رضا(ع) رسیدم در حالی که ظرفی از آلوی سیاه در فصل و مرسوم آلو پیش روی آن حضرت بود. پس فرمود: گرما به من هجوم آورده و می‌بینم که «آلو» حرارت و گرما را خاموش می‌کند، صفرا را تسکین می‌دهد و آلوی خشک خون را تسکین بخشیده (و فشار خون را کم می‌کند) و به إذن خدای عزوجل مسکن درد بی درمان است. 🔸(مکارم الاخلاق: 198. دانش‌نامه احادیث پزشکی صفحه) @siyahdune
🔴 جایگـزین پرخاصـیت رب گوجه 🥣 مواد لازم برای تهیه : 🍑 آلو سیاه به مقدار لازم 🌯نمک طبیعی به مقدار لازم طرز تهیه: 1⃣ آلو‌ها را شسته و همانطور خیس داخل قابلمه بریزید و درش را گذاشته و روی شعله ملایم قرار دهید .احتیاجی به اضافه کردن آب نیست. 2⃣ وقتی آلو‌ها آب انداخت در قابلمه رو بردارید و هر از گاهی آن را هم بزنید .آنقدر روی شعله بماند که آب آلوها تبخیر شده و هسته آلوها جدا شود 3⃣ وقتی آلوها کاملا له شد شعله را خاموش کنید و آلو ها را از صافی رد کنید تا هسته و پوست آنها جدا شود 4⃣ مقدار کمی نمک بزنید و دوباره آلو ها را روی شعله قرار دهید تا کاملا سفت شده و آب اضافی آن کشیده شود. 5⃣ سپس اجازه دهید خنک شود و درون شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید. سایر نکات رب آلو: بسته به رنگ آلو رنگ رب آلوی شما متغیر است. برای خوشمزه‌تر شدن رب میتوانید مقداری زردآلو یا هلو هم به آلو‌ها اضافه کنید. از این رب میتوان در انواع خورشت استفاده کرد چراکه طعم خوشمزه‌ای به غذا می‌دهد. (اینگونه رب ها را باید آخر کار به غذا اضافه کرد تا رنگ غذا سیاه نگردد) محمد امین احسانیان. @siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
🔴 جایگـزین پرخاصـیت رب گوجه 🥣 مواد لازم برای تهیه #رب_آلو : 🍑 آلو سیاه به مقدار لازم 🌯نمک طبیعی به
👆🏻👆🏻👆🏻 🔅یکی از بهترین مواد افزودنی به انواع خورش ،در فصل تابستان ،طبق همون دستوری که گذاشتم. 🔅اگر دنبال جایگزین برای رب گوجه فرنگی هستید که هیچ عارضه ای نداره ، 👈🏻پودر لبو 👉🏻از عطاری های معتبر تهیه کنید ..خیلی رنگ خورش و غذا رو قشنگ میکنه امتحان کنید 😉 .محمد امین احسانیان . @siyahdune
اعلام نتیجه
مشمول دعای خیر آقا صاحب الزمان عج باشید .
دور نشید از قرآن و عترت .....
دور نشید از نماز ......
متوسل به امام حسین ع باشید
هدایت شده از  بانوان سياهدونه
اعلام نتیجه 😍
😍طرز تهیه ی شربت آبغوره 😍 به 3⃣روش میتوانید شربت آبغوره را آماده کنید : 1⃣روش اول 👇🏻 🦋تخم خرفه + اسفرزه + خاکشیر + زنیان + همه در یک و نیم لیتر آبغوره خانگی بدون نمک دو روز بمونه بعد عصاره کشی کنید میل بفرمایید 2⃣روش دوم👇🏻 🦋یک لیتر آبغوره خانگی بدون نمک بجوشانید تا نصف بشه دوازده ساعت بمونه بعد بهش کمی هل و میخک اضافه کنید و سیصد گرم هم عسل مرغوب دوباره بجوشانید تا کمی قوام بیاد شعله رو خاموش کنید و بزارید سرد بشه بعد صافش کنید و هر موقع نیاز بود استفاده بفرمایید. 3⃣روش سوم 👇🏻 🦋آب غوره را می‌گیرید و صاف کنید (نمک نباید به آن اضافه شود، یعنی آبغوره بدون نمک باید داشته باشید) و چون بدون نمک است، حتما باید در یخچال نگهداری شود و. آنگاه مثل شربت آبلیمو درست شود و برای شیرین شدن آن حتما از شکر سرخ یا کمی عسل استفاده کنید و به صورت خنک میل و نوش جان شود. .محمد امین احسانیان. @siyahdune
⛔️افراد دارای بیماری سرطان باید از مصرف خوراکی های زیر به ویژه اگر در حال درمان بوسیله ی شیمی درمانی یا پرتو درمانی هستند، جدا خودداری نمایند ❌👇🏻 ⛔️گل گاوزبان، سنبل الطیب، مریم گلی،قند و شکر سفید، چای سیاه، چای سفید،انواع افسنطین، گرده ی نخل، خرما، حلواهای بسیار گرم، قهوه، نسکافه، چای سبز، سیر، انواع فلفل، انواع سس، رب گوجه و گوجه فرنگی، انواع ژامبون، سوسیس و کالباس، چسب نیمه مایع صنعتی یا همان پنیر پیتزا، نان های شیرین صنعتی،انواع نوشابه، گوشت مرغ و ماهی، ذرت، ذرت مکزیکی، اسنک، نان فانتزی، کنسرو ها، بادمجان و تمام مواد خوراکی با درجه ی 4 گرم و خشک و درجه ی 4 سرد و خشک، یعنی هم در گرمی درجه 4 داشته باشد هم در خشکی.. در سردی و خشکی نیز همین گونه است ⛔️مثلا کسی که شیمی درمانی می‌شود، اگر در ایام شیمی درمانی دم کرده گل گاوزبان بخورد، آنقدر حالش بد خواهد شد که ممکن است، بیفتد و نیاز به بستری در بیمارستان پیدا کند. پس احتیاط کنید، زیرا که نمی‌توان هر نوع خوراک یا نوشیدنی یا دم کرده را به وی داد. ❗️ نمی‌توان گفت چون فلان خوراک و یا فلان گیاه را دیگر مردم میل می‌کنند، بیمار نیز بخورد، هیچ مشکلی پیش نمی آید👉🏻این نوع تفکر، اشتباه است . حتما نیاز به مشورت با متخصصین امر را دارد. .محمد امین احسانیان. @siyahdune
✨✨تدابیر صفرای صالح👇🏼✨✨ 🌹 ماش و جو،آبغوره بی نمک نجوشیده شده +عسل، سیرابی،عدس پلو با روغن شحم گاو، چای زنجبیل، عسل، سویق، انار شیرین ممنوعات(مضر برای صفرا)🚫🚫⛔️⛔️ سرخ کردنی، ماکارونی، رشته سوپی، آش رشته، ادویه جات تند، سیر، نوشابه، نوشیدن مایعات همراه غذا، شیرینی جات مصنوعی و قنادی، آجیلها مخصوصا تخمه آفتابگردان ✨✨تدابیر سودای صافی👇🏼✨✨ 🌹 انجیر، ناشتا‌ یک قاشق عسل ، هر روز شربت عسل + لیمو ترش تازه، همراه شام ۵ برگ کاهو، استفاده از نوره در حمام ، واستفراغ عمدی درماه یک بار ،کباب بادمجان طبیعی و غیر تراریخته با کلاهش ممنوعات(مضر برای سودا) 🚫🚫⛔️⛔️ غذا های بی نمک سود مثل خیار شور،نمک زیاد،گوشت گاو، غذاهای مانده و بیات، ماست، پنیر در وعده صبحگاهی، چای سیاه و سبز، ترشیجات، سرکه، گوجه و ربش، انواع سس،ساندویچ ها، آب یخ، مرغ و تخم مرغ ماشینی، ماهی، برنج بدون مصلح،عدس،سرخ کردنیها،تنقلات مصنوعی ✨✨تدابیر بلغم صالح👇🏼✨✨ 🌹گوشت گوسفند، گوشت شتر،گوشت کبوتر و گنجشک، زنجبیل، عسل، خرما، انجیر ، پسته، بادام زمینی، زیتون، دوسین، ارده شیره، آبگوشت، فسنجون، خربزه، گردو، شلغم ممنوعات(مضر برای بلغم)🚫🚫⛔️⛔️ لبنیات به جز شیرگاو+عسل، ترشیجات، سرکه، شور مثل خیار شور و کلم شور، برنج بدون مصلح، عدس، سیب زمینی، آب یخ، زیاد اب خوردن، انواع نوشیدنی های مصنوعی از قبیل نوشابه های گازدار ، چای، قهوه، نسکافه، سوپ و آش جو، نارنگی، کیوی، قارچ، گوشت گاو، انواع سس، رب گوجه، انواع ساندویچ ها، شیرینی جات مصنوعی، آش رشته، ماکارونی ✨✨تدابیر دم صافی👇🏼✨✨ آب زرشک، کاهو، خیار، سیب درختی با پوست و هسته، انار، سبزیجات، سوپ جو، روغن زیتون، بذرهای ملین، انواع توت بخصوص شاه توت، کدو ممنوعات (مضر برای دم)🚫🚫⛔️⛔️ سرخ کردنی، غذاهای پرچرب، شیرینی جات مصنوعی، ادویه جات تند، کره، خامه، آب یخ، انواع ساندویچ ها، خرما، توت خشک، انواع سس، رب گوجه، سیر، چای، قهوه، نسکافه، بادمجان زیاد ✨✨✨مفید برای بادها👈🏻 ریحِ مناسب👇🏼✨✨✨ 🌺🌺تره، شراب رضوی، برگ تربچه، لوبیا سفید، انجیر، روغن زیتون خوردنی و مالیدنی، انفیه، سیر🌺🌺 ✅غذای جوانی مناسب تمام مزاج ها👈🏻،خوراک تمام ائمه معصومین و پیامبران ص👈🏻۴ واحد روغن زیتون ايرانی،٢واحد عسل مرغوب،١واحد سرکه انگور خمری🌸مخلوط گردد و همزده شود و میل شود. .محمد امین احسانیان. @siyahdune
بهترین و بی بدیل ترین نوشیدنی مزاج صفرای صالح😍😍 آبغوره نجوشیده ی بی نمک، با عسل... آبغوره با عسل. مولد صفرای صالحه نجوشیده منظور اینه که، دیدید وقتی آب غوره میگیرن، چند مدت بعد گاز میگیره و میجوشه؟! آبغوره ای که اینجور بلایی سرش نیومده باشه... نمک هم نزده باشن بهش. مثلا نصف لیوان آب غوره، یک قاشق مرباخوری سرخالی، عسل مرغوب. .محمد امین احسانیان. @siyahdune
یه سوال بزرگ روش فکر کنید. یک خوراک که به شدت باعث طول عمر میشه و در قدیم الایام در بین مردم رواج زیادی داشته و به همین خاطر قدیمی ها خیلی طول عمر داشتند ؟؟ چی بوده ؟!الانم هست ولی کمیاب .محمد امین احسانیان. @siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
یه سوال بزرگ روش فکر کنید. یک خوراک که به شدت باعث طول عمر میشه و در قدیم الایام در بین مردم رواج
👆🏻👆🏻👆🏻 ♥️جواب اینجاست . به کل ویدئو توجه کنید و ببینید و کامل گوش بدید . به دلیل زمان و حجم زیاد ، ويدئو طی دو قسمت ارسال میشه . هدف ما آگاهی بخشی به شماست . هر دو ویدئو را کامل ببینید.💐 اگر ظرفیت کانال اجازه می‌داد و افراد غیر حرفه ای که کل طب رو در چهارتا کتاب زرد میبینن ،نبودن ، حرفهای نگفته و نشنیده ی بسیاری خدمتتون عرض میکردم که ،خداوند متعال ،برای انسان ،در دل طبيعت قرار داده و نهان کرده و خیلی هاتون اصلا مطلع نیستید........ اسلام معاویه مانع رشد انسان هاست و میخواد که عقل و ذهن و فهم مردم رشید نباشه ...هرچه انسان های رشید در جامعه کمتر باشن ، راحت تر خدا و دین را انکار می‌کنند و در برابر شیطان و حکومت جور و ظلم و فاسد ،تعظیم می‌کنند .....اینها انسان ها رو در جهل نگه میدارن و افراد رو غیر حرفه ای رشد میدن .محمد امین احسانیان. @siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
👆🏻👆🏻👆🏻 ♥️جواب اینجاست . به کل ویدئو توجه کنید و ببینید و کامل گوش بدید . به دلیل زمان و حجم زیاد
48.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ ویدئوی اول. قسمت اول گفتیم پاد زهر ، کیسه صفرا نیست ! اصلا مصرف کیسه ی صفرای حیوانات توصیه نمیشه....پاد زهر چیز دیگری است . ادامه دارد . حتما ادامه رو کامل ببینید. .محمد امین احسانیان. @siyahdune