🔴 ۱۰ وظیفهی مهمِ جوان مومن انقلابی در انتخابات
1⃣ انتخابات را پرشور کنید.
2⃣ مشارکت در انتخابات را حداکثری کنید.
3⃣ تقوای سیاسی داشته باشید.
4⃣ اصلح را پیدا کنید.
5⃣ به خاطر نامزدها در مقابل یکدیگر قرار نگیرید.
6⃣ آدمهای خوب را به مردم معرفی کنید.
7⃣ مراقب باشید علاقهمندیها به اصطکاک نینجامد.
8⃣ آگاهیتان باید در انتخابات اثر کند.
9⃣ دیگران را تخریب نکنید.
🔟 به دور از فریب و دروغ، تبلیغ کنید.
#انتخابات
#حضور_حداکثری
#جوان_مومن_انقلابی
⭕️ شیوه حمله دشمن به هویت و موجودیت مردم و نظام در فضای مجازی چگونه است؟
بیانات رهبر معظم انقلاب(۱۳۹۶/۱۰/۶)
#رسول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲 استوری جدید اینستاگرام Khamenei.ir
🔺️ رهبر انقلاب: هر کس خدا با او است، او پیروز است چون قدرت متعلّق به ذات مقدّس پروردگار است. [اگر] ما با خدا باشیم، در راه خدا باشیم، پیروزی، قطعیِ صددرصد است. ۹۷/۱۰/۱۹
@rasul313
@siyasi_salehiye
🔴 یک نقشه تمیز انتخاباتی
🔹 روحانی با زیر پا گذاشتن همه توصیه های وزارت بهداشت، ترتیبی داد که در آستانه ماه رمضان، کشور یک پارچه قرمز شده و مساجد، نمازهای جماعت، هیاتها، نشستهای سیاسی و.... تعطیل شود و نیروهای انقلاب عملا بهترین فرصت جهت روشنگری و بصیرت افزایی را از دست بدهند.
🔹از طرف دیگر محبوس شدن مردم در خانه به علت قرمز شدن اکثر نقاط کشور، آنها را هدف بمباران تبلیغاتی فضای مجازی قرار می دهد. فضایی که اصلاح طلبان بر آن حاکمند و مدتهاست به وسیله آن به «استحمار» مخاطب مشغولند.
🔹 عملکرد رسانه ملی هم به گونه ای است که عمده مخاطبان آن به صورتی نامحسوس گرایشات اصلاحطلبانه پیدا می کنند و رای خود را به سبد اصلاحات خواهند ریخت. ( چون درونمایه و اندیشه حاکم بر بسیاری از برنامه های معاونت سیما منطبق بر نگرشهای لیبرالیستی و سکولار است.) و به همین دلیل تداوم تعطیلات اجباری کرونایی و خانه نشینی مردم هم به نفع نامزد مورد نظر اصلاحات خواهد بود.
🔹از طرف دیگر ممنوعیت تجمعات هم باعث خواهد شد تا نامزدهای انقلابی امکان حضور در میان مردم و سفر به نقاط مختلف کشور را از دست بدهند و این نکته هم به نفع نامزد اصلاحطلبان خواهد بود.
✳️ نامزدهای انقلابی و حامیان آنها باید برای به هم ریختن این نقشه چاره اندیشی کنند و اجازه سوءاستفاده از وضع موجود را به دولت و حامیان اصلاح طلب آنها ندهند.
✍️ دکتر کوشکی
☑️ کانال "جهاد سیاسی" مدرسه علمیه صالحیه
🆔 eitaa.com/siyasi_salehiye
🔻 دفاع مجدد ظریف از محمدعلی شعبانی جاسوس امنیتی در کلاب هاوس خبرنگار اجاره ای فرید مدرسی!
🔹 علی علیزاده نوشت: جناب آقای ظریف، شما در کلاب هاوس بارها فرمودید سریال گاندو از ابتدا تا انتها کذب است! و اتهام به محمد شعبانی کاملا دروغ است!!
🔹 من هیچگونه دفاعی از گاندو ندارم و اطلاعی هم از جاسوس بودن شعبانی ندارم اما فقط یک سوال ساده از شما دارم: آیا محمد شعبانی سال دوهزار و هفت (هشتاد و شش) به اسراییل سفر کرده یا نه؟ و آیا شما از این سفر مطلع بودید یا نه؟
🔹 همه میدانند محمد علی شعبانی سال دو هزار و هفت که به اسراییل سفر کرد کارآموز نایاک بود و نایاک و تریتا پارسی در آن زمان در حال ایجاد روابطی سطح بالا در اسراییل بودند. جولای دوهزار و هشت (یعنی فقط چندماه بعد سفر شعبانی) رییس نایاک، تریتا پارسی و وزیرخارجه سابق اسراییل، شلومو بن-امی، آنقدر بهم نزدیک شدهبودند که در کریستین مانیتور مقاله مشترک مینوشتند: https://www.csmonitor.com/Commentary/Opinion/2008/0702/p09s01-coop.html
🔹 کارآموز سابق نایاک بعد از سفر به اسراییل خیلی سریع رشد کرد. کمتر از سه سال بعد از سفر به اسراییل، در آگوست دوهزار و ده (مرداد هشتاد و نه)، شعبانی در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت استخدام و خیلی زود سردبیر نشریه مهم این مرکز -فصلنامه شورای روابط خارجی- شد. شغلی که قبل ازاو متعلق به مذاکره کننده ارشد ایران در دور اول مذاکرات هستهای یعنی سیدحسین موسویان بود.
🔹 رییس اصلی شعبانی در ساختمان ۹ طبقه مرکز تحقیقات استراتژیک در خیابان نیاوران که تنها چند ده کارمند داشت چه کسی بود؟ رییس جمهور آینده ایران، حسن روحانی!
🔹 آیا این فرض که شعبانی طی سه سال کار در مرکز خود را به روحانی نزدیک کرده باشد کاملا بدون مبنا است؟ آیا مقالات فراوانی که شعبانی در این سه سال به انگلیسی نوشت با اجازه یا صلاحدید آقای روحانی بودهاست؟
🔹 از رابطه روحانی و شعبانی چیزی نمیدانم اما دی ماه نود و یک، یعنی شش ماه قبل از انتخاب روحانی به ریاست جمهوری، شعبانی در حالیکه هنوز رسما کارمند مرکز تحقیقات و سردبیر فصلنامه مرکز بود، به همراه سیدحسین موسویان، از نزدیکترین افراد به مرحوم رفسنجانی در سیاست خارجی، مقاله مشترکی در نیویورک تایمز مینویسد به نام چگونه با ایران سخن بگوییم!
🔹 متن مقاله مشترک شعبانی، کارمند رسمی مرکز استراتژیک تشخیص «مصلحت» و سیدحسین موسویان (که در آن زمان رابطه نزدیکی با مهدی هاشمی رفسنجانی در لندن داشت) به تلاشهای پیشین حسن روحانی برای صلح با آمریکا اشاره میکند و با این پاراگراف نسبتا عجیب تمام میشود: آقای اوباما و مذاکره کننده اصلی، وندی شرمن، باید روی معنای دو کلمه تامل کنند «maslahat» و aberou. منظور همان کلمات فارسی «مصلحت» و آبرو هستند.
🔹 شش ماه بعد از این مقاله، رییس مرکز پژوهشهای تشخیص مصلحت از نیاوران به پاستور می رود. شعبانی هم که حالا به لندن آمده و از نزدیکان حلقه خانوادگی روحانی شده، برای دو سال آینده، مسئولیت روابط عمومی تیم مذاکره کننده هستهای را برعهده میگیرد!
🔹 باور نکردنی است! از سفر به اسراییل تا اندرونی مذاکرات در شش سال!!
🔹 اطلاعات بالا خیال پردازی نیست. همه با جستجوی ساده اینترنتی برای هر کس با آشنایی اندک به انگلیسی قابل دسترس است. تکرار میکنم. این حرفها هیچکدام اتهام به روحانی یا ظریف نیست. هدف ایجاد شبهه درباره این دو نفر یا میزان وطن دوستی این دو نفر هم نیست.
🔹 موضوع یک «گاف» خیلی بزرگ امنیتی است که اگر در هر کشور دیگر اتفاق افتاده بود به رسوایی میانجامید.
🔹 مساله گاف آوردن کارمند سابق نایاک با رابطه با اسراییل به اندرونی مذاکرات هستهای است فقط چون این کارمند انگلیسی میدانسته است. مساله به خطر انداختن میزان امتیازاتی است که ایران میتوانست در این مذاکرات بگیرد. مذاکراتی که سرنوشت تلخش امروز باعث بیثباتی اقتصادی هشتاد میلیون ایرانی شده و امنیت ملی ایران را به خطر انداخته. مساله سوراخهای جدی امنیتی دولت لیبرالی است که عشق غرب کورش کرده است.
☑️کانال "جهاد سیاسی" مدرسه علمیه صالحیه
🆔 eitaa.com/siyasi_salehiye
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #موشن_گرافی | انتشار برای نخستین بار
🔹نمودار #داده_کاوی تعداد محتوای تولید شده انتخاباتی کاربران شبکههای اجتماعی در مورد نامزدهای احتمالی #انتخابات۱۴۰۰
🔹در تمام بسترهای #توییتر ، #اینستاگرام ، #کانال های تلگرام، گروههای #تلگرام و پایگاههای خبری برخط
🔸در یک هفته گذشته
🔸به تفکیک هر روز
🗓 از ۱۵ الی ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۰
#رسول
🆔 https://eitaa.com/rasul313
🔺 رصدخانه انتخابات 🔺
🔸 عبدالرضا داوری از نزدیکان به احمدی نژاد در توییتی نوشت:
احمدی نژاد با کارت حسن خمینی، بدنبال امتیازگیری از حاکمیت در موضوع ریاست جمهوری و جانشینی است.
🔸 رئیسی، بیشترین تولید محتوای انتخاباتی در توییتر و اینستاگرام را به خود اختصاص داده است. همچنین وی در تلگرام نیز با اختلاف کمی بعد از احمدینژاد قرار گرفته است.
🔸 محمدرضا عارف؛ اصلاحات عقلانیترین، کمهزینهترین و بهترین استراتژی واقع بینانه برای عبور کشور از مشکلات و مصائب است.
🔸 محسن رضایی اینبار اظهاراتی خاص و متفاوت نسبت به گذشته داشته و گفته است در انتخابات وضع متفاوتی را درباره شرایط او شاهد خواهیم بود .
🔸 نکته قابل توجه حضور محسن رضایی در جمع ۵ نامزد برتر احتمالی در بستر توییتر و در رتبه سوم میباشد.
🔸 تعدادی از روحانیون جبهه اصلاحات، از حسن خمینی خواستهاند تا در انتخابات ریاست جمهوری شرکت نکند
🔸 سید حسن خمینی: تلگرام را فیلتر کردید، اما باز هم هست؛ ایجاد محدودیت، دیگر ممکن نیست، از ممیزیها خنده ام میگیرد، معنا ندارد که با نگاه تنگ نظرانه گروههایی را از حق حضور در انتخابات محروم کنند
🔸 «علی مطهری» حرفهایی زده که از نظر «محمدعلی ابطحی» رئیسدفتر دولت اصلاحات برای رئیسجمهور نشدن خوب است!
🔸 شاید اشاره ابطحی به اظهارات جنجالی علی مطهری باشد که گفته بود: اگر کسی کنار دریا تحریک نمیشود بیمار است .خدا خواسته ما تحریک شویم؛ مرد باید تحریک شود. الان در اروپا مشکل دارند با این مسئله و تحریک نمی شوند. مردها تحریک نمیشوند و زنها رو میآورند به مردهای آفریقایی!
🔸 قاضی زاده ، لنکرانی وزیر سابق بهداشت را رییس ستاد خود کرد.