#مهم
⭕️ فتنه ى در کمین حزباللهي ها چیست؟
حمید رسایی: فتنه تمام افراد الزاما به یک شکل نیست. قرار نیست نیروهای حزباللهی هم بروند شیشه بشکنند و پمپ بنزین آتش بزنند تا خود را فتنهگر بنامند.
🔸نیروهای انقلابی، ولایتی و حزب اللهی مراقب باشند، فتنه آنها همان «تردید» در تبعیت از رهبری و اما و اگر بستن نسبت به جهتگیری تعیین شده از سوی رهبر انقلاب در مواجه با یک بحران است. فتنه نیروهای ولایی، کسلی، تنبلی و بیتفاوتی و دنیاطلبی است.
♦یادمان نرود که حزبالله یعنی کسی که در وقتش فریاد میزند، در وقتش سکوت میکند و در وقتش دست به اقدام میزند.
👤 حمید رسایی
✅کلیپ سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️امروز یکم آذر ۱۳۹۸ است.
🔻دو سال قبل، علی رغم دعوت نخبگان و فعالین مؤثر فرهنگی و سیاسی انقلابی برای رای دادن به حجتالاسلام رئیسی، حسن روحانی با رای مردمی که فریب عملیات روانی دشمن را خوردند، به عنوان رئیس جمهور انتخاب شد.
🔻حسن روحانی با اتخاذ تصمیمات بحث برانگیز در حوزه اقتصاد و سیاست خارجی، موجی از نگرانی را در مردم به وجود آورده و باعث افزایش قیمت ارز به چهار برابر قبل و افزایش سرسام آور قیمت کالاهای اساسی مورد نیاز مردم شده است.
در مدت کوتاهی پس از انتخابات قیمت هر دلار با افزایش بیش از ۵۰۰ درصدی به ۱۸ هزار تومان هم رسید.
با توجه به سیاستهای غلط روحانی، شرکتهای خارجی مانند توتال و پژو قراردادهای خود را با ایران به طور یکجانبه و بدون پرداخت هیچ غرامتی لغو کردند!
🔻قیمت بنزین هم با افزایشی ناگهانی و بدون اطلاع قبلی به ۳ برابر و هر لیتر ۳۰۰۰ تومان رسیده است...
❌یادتون میاد؟ این فیلم تبلیغاتی روحانی علیه سید ابراهیم رئیسی بود که مردم رو ترسوند، اما همه دروغهای تلخی که گفتن تا مردم رو فریب بدن، در دولت حسن روحانی اتفاق افتاد...
✅کلیپ سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
27247e99e6fc8f6cbe72c8cd2cb554fc1fb1890c.mp3
5.87M
*✅ دم به دم از گفتگو با اجنبی دم میزنی !*
*✅ شعرخوانی حماسی حاج میثم مطیعی در مورد اشوب های اخیر دشمن و دولت حسن روحانی*
*📌 5.6 مگابایت*
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
#فتنه #بنزین_روحانی #بصیرت
هدایت شده از مفید برای غلامرضا
♻️ بازخوانی تاریخ
🔰 تکرار سه فتنه زمان علی(ع) در زمانه ما
۱ . فتنه رنگی جمل: سهم خواهی- حبس خانگی – انحراف توسط فرزند (ناکثین)
۲ . فتنه مذاکره: با شیطان بزرگ - فریب خوردن ابوموسی اشعری (قاسطين)
۳ . فتنه القای ناکارآمدی: القای عدم عدالت توسط مذهبی های احمق (مارقین یا خوارج)
🔹 در فتنه اول:
یاران نزدیک پیامبر (طلحه و زبیر) که بعد از شهادت پیامبر اکرم، در سایه رانت به ثروت زیادی رسیده بودند، وقتی دیدند نمی توانند در حکومت امام علی (ع) به پست و مقام برسند با همراه کردن خانواده پیامبر (یعنی عایشه) و به بهانه خونخواهی عثمان، علیه جانشین پیامبر شورش کردند. بسیاری از مسلمانان در این فتنه کشته شدند.
زبیر از اولین یاران پیامبر (ص) و علی (ع) بود که حب جاه و مقام او را منحرف کرد و هر بار می خواست برگردد، پسرش او را منصرف می کرد. زبیر به شکل بدی کشته شد. علی (ع) که از کشته شدن دوست قدیمی اش (یعنی زبیر) در حال انحراف ناراحت بود، وقتی چشمش به صورت بی جان زبیر افتاد، خطاب به جسد او فرمود: تو مدتی با پیامبر خدا مصاحب بودی و با او پیوند خویشاوندی داشتی (زبیر پسر عمه پیامبر بود) ولی شیطان بر عقل تو مسلط شد و کار تو به این جا انجامید.
این فتنه رنگی بود و به جمل (یعنی شتر سرخ مو که عائشه بر آن سوار بود) شهرت یافت- در آخر با اینکه عایشه موجب فتنه و قتل بسیاری از مسلمانان شده بود، حضرت علی (ع) عایشه را به حبس خانگی محکوم کرد تا در سایه بهره برداری از سابقه او، فتنه دیگری طراحی نشود و مردم بیشتری در این وسط کشته نشوند!
🔹 در فتنه دوم:
سپاه حضرت علی(ع) با سپاه شیطان بزرگ زمان (یعنی معاویه) در جنگ بود و چون معاویه در حال شکست بود، پیشنهاد مذاکره داد. برخی یاران ساده لوح و پشیمان حضرت علی (ع) فریب خوردند و پیشنهاد مذاکره را باور کردند. حضرت که از عاقبت کار مطلع و شیطان بزرگ را پایبند به عهدش نمی دانست، قبول نمی کرد و می فرمود به آنها اعتماد نکنید.
منافقین داخلی و درون خیمه علوی، با پیوند زدن معیشت و راحتی مردم به مذاکره با شیطان بزرگ معاویه، با فشار افکار عمومی، توافقی را به حضرت علی (ع) تحمیل کردند که خسران آن برای علی (ع) مشخص بود.
هر چند حضرت برای اینکه یاران جاهلش به عینه عهدشکنی معاویه را درک کنند، یکی از یاران زیرک و باهوشش (مالک اشتر) را برای مذاکره تعیین کرد اما منفعت طللان پشیمان از مبارزه با فضاسازی، مالک را تندرو و جنگ طلب معرفی و درخواست تعیین گزینه ای به عنوان مذاکره کننده داشتند که خود را مسلط به آداب مذاکره، باسواد و صلح طلب (ابوموسی اشعری) معرفی می کرد.
مذاکره ابو موسی اشعری ساده لوح و عمروعاص شیطان مدتی به طول انجامید تا اینکه ابوموسی فریب خورد و بر خلاف آداب مذاکره با شیطان، ابتدا شرایط طزف مقابل را اجرا کرد و انگشتر را از دستش بیرون آورد. معاویه و عمروعاص اما در مقابل نه تنها به تعهدات خود عمل نکردند که برخلاف آن رفتار کردند.
این جماعت بعد از شکست مذاکراتی که ادعا می کردند با آن همه مشکلات را حل می کنند، به جای اینکه به راهکارهای تعیین شده ولی زمان خود تن بدهند و مسئولیت این مذاکره تحمیلی را بپذیرند، در رسانه های عمومی زمان خود و از پشت تریبون، مسئوایت مذاکرات را متوجه علی (ع) کردند و گفتند ما اشتباه کردیم، پس چرا علی قبول کرد پس علی هم اشتباه کرده!
🔹 اما فتنه سوم:
برخی از یاران حضرت علی(ع) که به مذهبی های بی بصیرت شناخته می شدند، به این نتیجه رسیده بودند که حکومت علوی ناکارآمد و ناعادلانه است. این جماعت که در نتیجه جنگ های متعدد و تخلف های برخی مدیران به این نتیجه رسیده بودند، از اینکه علی (ع) مطابق اشتیاق آنها عمل نمی کند، به حضرت اعتراض میکردند و با فشار و تعصب یک سوی نگری، قصد داشتند ایشان را وادار به توبه کنند.
این جماعت که خود را از حضرت علی (ع) عادل تر و دین شناس تر می دانستند، هر روز به بهانه ای با حق مطلق جلوه دادن خود، به نظام علوی اعتراض می کردند و آن را منحرف شده از اصول عدالت می دانستند.
نهروانی ها سه خصوصیت عجیب داشتند: همه را فاسد می دانستند و برای ولی مسلمین زمان خود، تعیین تکلیف می کردند، تنها خود را عدالت طلب و دین دار واقعی می دانستند و ابایی نداشتند تا جلوتر از امام حرکت کنند، و در آخر اینکه به راحتی به دیگران تعرض می کردند.
در تمام این فتنه ها رهبر زمان بهتر از دیگران و بیش از آنها به وجود مشکلات آگاهی داشت، اما جامعه اسلامی بویژه خواص، به جای همراهی با راهکارهای امام، یا عقب تر از او و یا جلوتر از امام، نسخه مطلوب خود را طلب و اجرا می کرد.
مراقب فتنه ها باشیم که فتنه شاید از رفیقان بوده باشد...
✍ یادداشت وارده با تغییرات و اضافات
🔺کانال حمید رسایی در پیام رسان ایتا🔻
Eitaa.com/rasaee
.
هدایت شده از مفید برای غلامرضا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ نظرسنجی به سبک پرزیدنت
🔰 حمید رسایی: در این چند روز چندبار خواستم درباره شیوه #نظرسنجی مردی که سوگمندانه #رئیس_جمهور است اما پایان نامه دکترایش #سرقت_علمی و شائبه #دو_تابعیتی بودنش هم جدی است، بنویسم، اما یک حس درونی میگفت: پاسخ جدی به این حرفهای بی ارزش، توهین به خودم و مخاطبان محترم است. گاهی باید به برخی حرفها فقط خندید و نهایتا با طنز جوابشان را داد. البته امیدوارم وقتی میخندیم، پرزیدنت ما را نبیند تا در نظرسنجی اش آن را به عنوان رضایت مان از عملکردش ثبت کند....
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از مفید برای غلامرضا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
📽 حتما ببینید
♻️ شمه ای از جنگ روانی ستاد انتخاباتی روحانی درانتخابات سال۹۶
ستاد وی با انتشار چنین کلیپهایی مردم را فریب داد و رای گرفت.
حالا همه آن دروغها در دولت روحانی درحال تحقق است!
@rasaee
هدایت شده از مفید برای غلامرضا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 چرا رهبری از طرح بنزینی دولت دفاع کرد؟
#رهبری
#گرانی_بنزین
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از مفید برای غلامرضا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رسایی: به این 4 دلیل، درباره دو تابعیتی بودن حسن روحانی شبهه وجود دارد؛ امیدوارم ایشان پاسخ دهد یا تکذیب کند!
@rasaee
♦️ @rudarru57 ♦️
گفتگوی کامل را اینجا ببینید👇
aparat.com/v/xLOyj
هدایت شده از مفید برای غلامرضا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
.
📽 حتما ببینید
♻️ شما در مرحله چهارم شوک درمانی هستید
دولت ناکارآمد است؟
خیر، اتفاقا بسيار کار آمد است!
کارآمد در شوک درمانی...
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
مدیریت: صفر /دیکته: 20(یادداشت روز کیهان )
کد خبر: ۱۷۵۵۸۷
تاریخ: ۰۳ آذر ۱۳۹۸ - ۲۳:۱۰
آشوبها خوابیده و توجهات رفته رفته به سمت «خسارتها» میرود. اما در این سه چهار روز، آشوبها چقدر خسارت روی دست ملت گذاشت؟ رقم ریالی این خسارت چقدر است؟ خسارتهای جانی و معنوی و سیاسی آن چطور؟ خسارت قطعی اینترنت چقدر است؟ مسئولیت این خسارتها با کیست؟ اصلا چرا مدتی است ما اینقدر خسارت میبینیم؟ و....در این وجیزه تلاش میکنیم پاسخهایی برای این سؤالات مهم، بیابیم.
1- از همین ماجرای بنزین شروع کنیم. هنوز رقم دقیقی از میزان خسارتهای (مالی و جانی و...) آشوبهای بنزینی منتشر نشده و صرفا هر از چند گاهی از برخی نمایندگان مجلس یا رسانههای نزدیک به جریانهای سیاسی، اطلاعاتی در این باره میشنویم. مثلا روزنامه همشهری (نزدیک به دولت) به نقل از برخی «مقامهای ارشد شبکه بانکی» نوشته به اطلاعاتی دستیافته که نشان میدهد طی یک هفته چند صد شعبه بانک در سراسر کشور دچار خسارتهای جزئی و کلی شدهاند و «تخمینهای اولیه از تخریب کلی یا جزئی صدها خودپرداز بانکی حکایت دارد». این روزنامه در ادامه میزان خسارت به شبکه بانکی کشور را حدود1000 میلیارد تومان تخمین زده است. بله 1000 میلیارد تومان خسارت به خاطر اجرای بسیار بدِ یک طرح لازم و ضروری این فقط خسارتهای تقریبی به بانکها بود!
به این رقم اضافه کنید؛ نزدیک به 1000 میلیارد تومان بابت تعطیلی فروش اینترنتی، 300 میلیارد تومان خسارت به اتوبوسهای اصفهان، 200 میلیارد تومان خسارت به فروشگاههای زنجیره ای، 100 میلیارد تومان به جایگاههای سوخت، 100 میلیارد تومان به آمبولانسها و مراکز درمانی و... اینها نیز مربوط به برآوردهای «تقریبی» همان دو سه روز نخست آشوبهای بنزینی است. خسارتهای جانی، سیاسی، روانی و...بماند! همه این خسارتها یک حاصل «سوء مدیریت» است!
2- قبلا اعلام کردهایم امروز هم تکرار میکنیم. طرح اصلاح قیمت بنزین که جمعه 24 آبان ماه اجرایی شد، طرح لازم و درستی بود و ما صرفا به نحوه اجرای آن (سوء مدیریت) انتقاد جدی داریم که پیش از این در روزنامه به آن مفصل پرداختهایم. در این بین سؤال بسیار مهمی که مطرح است اینکه، چرا دولت کارتهای سوخت را حذف کرد تا دوباره مجبور شود با این همه خسارت که به گوشهای از آنها اشاره شد، آن را احیاء کند؟ پیش از این آقای «زنگنه» وزیر محترم نفت چنین پاسخی به این سؤال داده بودند:
«بهتر است یک چیز به شما بگویم، کاری که هیچ کس در دنیا انجام نمیدهد و تنها ما انجام میدهیم را باید به آن شک کنیم و بر عکس کاری که در همه جای دنیا انجام میشود را اگر انجام ندادیم نیز باید به آن شک کنیم. هیچ کس در دنیا از سامانه هوشمند سوخت استفاده نکرده است»(!) یک پاسخ دیگر هم به این سؤال داده شده بود و آن اینکه، نگهداری از سامانه هوشمند سوخت هزینه دارد. چقدر؟ سالانه 20 میلیارد تومان!
بیایید کمی دقیقتر بررسی کنیم. پاسخی که به سؤال اول داده شده، از یک مدیر در سطح وزیر آن هم نفت حقیقتا عجیب است. هزینه نگهداری از سیستم هوشمند سوخت نیز از آن پاسخهایی است که مرغ پخته را به خنده میاندازد. چرا؟ بخوانید:
هزینه واردات حاصل از حذف کارت سوخت حدود 2 میلیارد دلار در سال برآورد شده است.(خبرگزاری دانشجو اردیبهشت 98) به این رقم نجومی خسارت 36 هزار و 500 میلیارد تومانی(حدود 4 میلیارد دلار) قاچاق بنزینِ حاصل از حذف کارت سوخت در یک سال را هم اضافه کنید و حاصل جمع را بگذارید کنار آن 20 میلیارد تومان هزینه نگهداری سامانه هوشمند سوخت در سال! یعنی طبق محاسبات حذف کنندگان کارت سوخت، 20 میلیارد تومان بزرگتر از 6 میلیارد دلار است! به نظر میرسد کار برخی از مدیران این دولت، از سوء مدیریت هم گذشته است!
3- در 6 سال گذشته از این خسارتها کم نداشتهایم. نمونه بارزش همین برجام. برجام هم یک خسارت بود؛ خسارت محض! 6 سال تمام ظرفیت و توان کشور را صرف «تقریبا هیچ» کردن، کم خسارتی است؟! تواناییِ بینهایت باارزش هستهای را دادن و به جای آن، تحریم و تحقیر گرفتن، خسارت نیست؟ بر باد دادن احترام به پاسپورت ایرانی، تحقیر وزیر خارجه در آلمان و ندادن سوخت به هواپیمای او چطور؟ با مردم صادق نبودن و مثل آب خوردن وعدههای توخالی دادن و دروغ گفتن و چوب حراج به «اعتماد عمومی» زدن هم خسارتهای عظیمی است، نیست؟ اینکه یکی دو روز مانده به اجرای طرح لازمِ سهمیهبندی بنزین، در تریبونهای رسمی، آنرا تکذیب کنیم یعنی شلیک به اعتماد عمومی. مردم در این 6 سال کم از این دروغها نشنیدهاند. دروغهایی که بعضا به بزرگی 225 میلیارد دلار بوده است. تعجب نکنید! بخوانید:
قبل از اجرای برجام اعلام میکردند «به ازای هر یک روز تاخیر در اجرای برجام، 150 میلیون دلار خسارت بر کشور وارد میشود»! از مهر ماه سال 94 دولت آقای روحانی اجرای برجام را شروع کرده است. امروز که در حال مطالعه این
وجیزه اید چهارم آذر ماه سال 98 است. کمی بیش از 4 سال یعنی حدود 1500 روز است که دولت اجرای برجام را شروع کرده است. با یک ضرب و تقسیم ساده امروز باید 225 میلیارد دلار!!! از قِبَلِ اجرای برجام به خزانه دولت واریز شده باشد! این پول عظیم کجاست؟! اگر چنین رقم نجومی در خزانه کشور وجود دارد، این همه آه و ناله و شکایت و تاکید بر ضروری بودن اصلاحات اقتصادی برای چیست؟! اگر چنین رقمی داریم، چرا به اصلاحات اقتصادی رو آورده ایم؟ چرا دائما میگوییم خزانه خالی است. پاسخ این سؤالها یک جمله است. آنها دروغ گفتند. یک دروغ 225 میلیارد دلاری!
اما آن خسارت 18 میلیارد دلاری دروغ نبود. اتفاقا آن خسارت (فروردین 9۷) هم مثل خسارتهای بنزینی، «سوء مدیریتی» بود. آنجا هم مثل ماجرای بنزین، دلار چند نرخی شد. با یک کار کاملا غیر کارشناسی، دلار 4200 تومانی را با نیتِ سیر کردن اشتهای سیری ناپذیرِ بازار به بازار ریختند. اما نتیجه چه شد؟ آن طرف، دلار تا مرز 18 هزار تومان رفت، این طرف هم 18 میلیارد دلار به باد رفت! ذوب کردن 60 تن طلای ذخایر استراتژیک و توزیع آن به شکل سکه در بازار هم مصیبتی است. این همه خسارت با یک سوء مدیریت!
4- پاسخ این سؤال را که چرا در این مدت این همه خسارت متحمل شدهایم را دانستیم. پاسخ این سؤال که «مسئولیت این خسارتها با کیست؟» را هم فهمیدیم. نیز روشن شد. اینجا به هیچ عنوان قصد نداریم تاثیر تحریمهای ظالمانه را نادیده بگیریم. اما معتقدیم بخشی از خسارتهای همین تحریمها هم به دلیل همین سوء مدیریتهاست.
5- رویکردی که برخی از جریانهای سیاسی نزدیک به دولت(به ویژه مدعیان اصلاحات) طی چند روز گذشته و حین و پس از آشوبهای بنزینی، در پیش گرفتهاند نشان میدهد، آنها از این همه شکست، تحقیر و خسارت درس نگرفتهاند. هنوز با شعبده بازی، روندی که شرح آن در بالا رفت یعنی «سوء مدیریت»،«دروغ پراکنی»و در نتیجه «اعتماد سوزی» را رها نکردهاند. درست مثل 6 سال گذشته در تلاشند جا بیندازند که «همه مقصرند الا ما». برخیشان، راهپیماییهای عظیم مردمی علیه آشوبگران را سانسور میکنند، برخی مشغول بزک آشوبگرانند، عدهای شورش مسلحانه اراذل را «اعتراض مدنی»! جا زده و تمام راهحلشان «مشخص کردن یک پارک برای اعتراض» است! درست مثل برایان هوک، رئیسگروه اقدام علیه ایران، اراذل را «مردم» و کشت و کشتارها را «انتقاد» مینامند. گاهی مواضع این دو طیف (آمریکا و برخی اصلاحطلبان) آنقدر به هم نزدیک میشود که، تشخیص آنها از هم سخت میشود. هر دو به ملت ایران خسارت میزنند (یکی با تحریم، دیگری با سوء مدیریت)، هر دو آشوبگران را «مردم» و آشوبگری را «اعتراض» جا میزنند. هر دو راهپیماییهای سراسری و میلیونی مردم را که بساط آشوبگران اجارهای را جمع کرد نمیبینند، به آن معدود جنایتکارانی که در جمعهای 100 یا 50 نفری به اموال عمومی مردم حمله کرده و قرآنها را آتش میزدند متمرکزند. جالب اینکه دغدغههایشان هم عجیب مشابه است: اینترنت!
برای این قماش، جان و مال و ناموس و امنیت و آبرو و حیثیت کشور و مردم در برابر قطع سه روزه اینترنت کم اهمیتتر است. میگویید نه! به تیترها و گزارشهای چند روز اخیر آنها نگاهی بیندازید. به تصمیمی که در شورای عالی امنیت ملی به ریاست آقای روحانی اتخاذ شده حمله میکنند. آن هم نه برای اینکه مثلا به کسب و کارهای اینترنتی خسارت وارد شده نه، خسارت اگر برای اینها مهم بود که این همه خسارت به کشور نمیزدند. نگاه میکنند آمریکا چه میگوید عینا آن را مینویسند. این قماش، شاید مذاکره کنندگان خوبی نباشند، مدیران توانایی نباشند اما انصافا خوب دیکته مینویسند... بدون حتی یک غلط!
جعفر بلوری
✅کلیپ سیاسی
هدایت شده از آیات منتخب قرآن
امید بستن به کفار برای رفع مشکلات !!!
💐🌹💐🌹💐🌹💐🌹💐
سوره هود آیه 113
وَلَا تَرْكَنُوا إِلَى الَّذِينَ ظَلَمُوا فَتَمَسَّكُمُ النَّارُ وَمَا لَكُم مِّن دُونِ اللَّهِ مِنْ أَوْلِيَاءَ ثُمَّ لَا تُنصَرُونَ
و بر ظالمان تکیه ننمایید، که موجب میشود آتش شما را فرا گیرد؛ و در آن حال، هیچ ولیّ و سرپرستی جز خدا نخواهید داشت؛ و یاری نمیشوید!
💐🌹💐🌹💐🌹💐🌹💐
✅قرآن ودعا
#_برای_نماز_صبح
#بسته_آمادگی_قبل_از_نماز_صبح
#_کانال_نماز_شب
1⃣ مسواک
2⃣ عطر و خوشبو کردن جانماز
3⃣ لباس تمیز
4⃣ اذان و اقامه
5⃣ توسل به حضرت ولیعصر عج
6⃣ سلام به امام حسین علیه السلام
✅قرآن ودعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 وقتی در رسانههایشان، اشرار «تبر» به دست را مردمِ مظلومِ معترض جا میزنند!
این فیلم دو دقیقهای را ببینید
#روایت_آشوب_مسلحانه
✅کلیپ سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ عصبانیت سخنگو در برابر یک سئوال
🔰 یکی از اشکالات قابل تأمل در مصوبه اصلاح قیمت بنزین، این است که سیاستهای کلی جمعیتی در آن نادیده گرفته شده است.
اولا حداکثر به سه فرزند یارانه تعلق میگیرد و فرزند چهارم به بالا یارانه ندارد.
ثانیاً یارانه فرد مجرد و تنها بیشتر از افراد یک خانواده است!
مطابق مصوبه فعلی دولت، فرد مجرد ۵۵ هزار تومان یارانه دریافت میکند و خانواده پنج نفره ۲۰۵ هزار تومان (یعنی هر فرد ۴۱ هزار تومان)
حالا بشنوید پاسخ جناب سخنگو به این اشکال را و ببینید عصبانیت آقای ربیعی در برابر اصرار خبرنگار را ...
✅کلیپ سیاسی
.
♻️ آتش به اعتماد عمومی، بدتر از آتش زدن ۱۰۰۰ #بانک است
حجتالاسلام #رسایی در گفتگوی اختصاصی با «نسیم آنلاین»:
🔻 بخشی از عصبانیت جامعه علتش این بود که مردم احساس می کنند مسئولین به آنها دروغ میگویند و با آنها صادق نیستند.
🔻 این ضربه و لطمهاش خیلی بیشتر از آتش زدن هزارتا بانک در کشور است.
🔻 این آتش به اعتماد عمومی مردم نسبت به یک ساختار و نظام و دولت است.
🔻 وقتی نهادهایی که مستقیما رای مردم را دارند چنین تصمیمی گرفته اند، آن را اعلام و اجرا هم کردهاند، #رهبرانقلاب چه باید کند؟
🔻 رهبری یا باید این ساختار را به هم بزند که این تبعات بدتری در آینده خواهد داشت یا اینکه این تصمیم ساختاری را تایید کند و البته بر اصلاح اشتباهات تصمیم گرفته شده تاکید کند و تذکراتی بدهد.
🔻 #رهبرانقلاب کار عاقلانه ای کردند، کاری که هر عقلی در جایگاه رهبری نه در جایگاه ما باید انجام می داد همین بود.
🔻 جایگاه ما با ایشان متفاوت است. ما در حال تحلیل و اشکالیابی و انتقاد هستیم تا مسیر به سمت اصلاح برود.
🔹 متن کامل گفتگو را اینجا بخوانید👇
https://nasimonline.ir/Content/Detail/2340412
✅کلیپ سیاسی
کی راست میگه کی دروغ ؟
یکی به ما بگه چه خبره تواین دولت که وزیر یک چیز میگه معاونش چیز دیگر میگه ! یکی به ما بگه کی راست میگه کی دروغ وجدانا خودتان این دوخبر که یکی وزیر رفاه ودیگری معاونش گفته اند را با هم مقایسه کنید ! ارزش خودروکه یارانه معیشتی آنها قراره حذف شود،>>> 250 میلیونی درسته یا 500 میلیونی ؟!!ببینید وبخوانید
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: آنهایی که مثلا دارای ملک بیشتر از یک میلیارد تومان بودهاند یا درآمدهای دیگری داشته و افرادی که خودروی بیش از 500 میلیون تومان یا سه سفر خارجی غیرزیارتی در سال داشتهاند جزء افراد با تمکن مالی به شمار میروند. خبرگزاری فارس امروز 5 آذر
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره شاخصهای پرداخت نکردن یارانه معیشتی گفت: خانوارهایی که دارای خودروی بالای ارزش 250 میلیون تومان و ملک در تهران بالای یک میلیارد و 200 میلیون تومان باشند قطعاً یارانه معیشتی آنها حذف میشود. خبرگزاری تسنیم امروز 5 آذر
✅کلیپ سیاسی
هدایت شده از قرآن ودعا
🔴 برخی از #نشانه_های_ظهورِ امام عصر عجل الله تعالی فرجه شریف در روایات معصومین علیهم السلام
🌹 حضرت علی علیه السلام :
در آن زمان کلامشان فحش است و عملشان وحشی گری و کردارشان خبیث می باشد .
📚 " الزام الناصب جلد۲ صفحه ۱۸۵ "
🌹 امام صادق علیه السلام :
امر ظهور امام عصر علیه السلام به انجام نمی رسد مگر در دوران زندگی بدترین مردمان .
📚" غیبت نعمانی باب ۱۷ ، حدیث ۱ ، صفحه ۴۱۴ ..... اصول کافی جلد ۱ ، صفحه ۳۳۳ ... بحارالانوار جلد ۵۲ ، صفحه ۹۳
🌹 پیامبراکرم صلوات الله علیه :
در آن زمان بدها بر نیکان مسلط می شوند ، دروغ فراوان و لجاجت ظاهر می گردد . در آن زمان تنگدستی زیادشده و مردم با لباس بریکدیگر مباهات می کنند .
📚 " الملاحم طاوویی صفحه ۱۵ ؛ بحارالانوار جلد ۳ ؛ صفحه ۱۷۸
🌹پیامبراکرم صلوات الله علیه :
ساعت ظهور برپا نمیشود تا آنکه امت من روش کفارِ قرنهای گذشته را وجب به وجب و ذراع به ذراع ( یعنی بدون هیچ کم و کاست ) اتخاذ می کنند .
📚" الملاحم طاوویی بخش ۲ ، باب ۴۹ ، صفحه ۱۲۲
✅قرآن ودعا
چوب انتخاب بد را میخوریم/ دلیل حمایت رهبری از تصمیم بنزینی دولت+صوت
حجتالاسلام والمسلمین مسعود عالی گفت: ما چوب انقلابی بودن، اسلامی بودن و ولایی بودن خود را نمیخوریم زیرا ما هرجا اینگونه عمل کردیم، موفق بودیم، بلکه چوب چشم به غرب داشتن را میخوریم. ما چوب انقلاب را نمیخوریم بلکه چوب انتخاب بد را میخوریم.
چوب انتخاب بد را میخوریم/ دلیل حمایت رهبری از تصمیم بنزینی دولت+صوت👇👇👇👇
ردم آماده شدند و پول هم واریز شد، اما امکان برداشت نداشت.
وی اضافه کرد: قطعا رهبری امروز نیز راضی به این شیوه نبود اما به این دلیل که اجرا شده بود، اما برای اینکه جلوی یک آشوب مشروع نسبت به دولت و بعد حاکمیت و نظام را بگیرند وارد میدان شدند و حمایت کردند و فرمودند: این تصمیم باید عملی شود که موجب شد مسئله دو روز جمع شود. درست است که رهبری خود را خرج کرد، اما نباید این اتفاق رخ میداد و افراد اگر عاقل بودند مانع میشدند و خود را سپر رهبری میکردند نه ایشان را سپر خود قرار دهند.
چوب انتخاب بد را میخوریم
عالی تصریح کرد: ما چوب انقلابی بودن، اسلامی بودن و ولایی بودن خود را نمیخوریم، زیرا ما هرجا انقلابی، اسلامی و ولایی عمل کردیم، موفق بودیم بلکه چوب انقلابی، اسلامی عمل نکردن و چشم به غرب داشتن را میخوریم. ما چوب انقلاب را نمیخوریم، بلکه چوب انتخاب بد را میخوریم. زمانی که این انقلاب ضرر میکند مردم از آن دفاع میکنند، هزینهاش را هم همین مردم دادند، برخی از مسئولین شاید یک چَک هم نخورده باشند. هزینه این انقلاب را مردم دادهاند، برای همین در سختیها سینه سپر میکنند، دلشان میسوزد زیرا انقلاب را همچون بچه خود میدانند.
این کارشناس دینی گفت: باید انتخاب خود را مراقب باشیم که به تجربه ثابت شده است هرکس در انتخابات مجلس پیروز باشد، ریاست جمهوری را هم میگیرد. در انتخابات پیش رو باید تلاش کنیم تا افراد متدین، حزباللهی و دلسوز نه آنان که ذلیلانه به دنبال عکس سلفی با موگرینی بودند، وارد مجلس شوند. نباید گفته شود ما نمیآییم که باید بدانیم اگر ما نرویم مجلس ضعیف تشکیل میشود لذا افراد باید حضور پیدا کنند و سراغ گزینههای درست روند.
وی افزود: در این سه جنگ روانی، فرهنگی و اقتصادی تمام هدف و فشار دشمن آن است که مردم را از رهبری و اصل نظام جدا کنند که در این صورت انقلاب شکست خواهد خورد و اگر ما بایستیم میتوانیم این گردنه اقتصادی را رد کنیم.
✅کلیپ سیاسی