8.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴کاری در حد موشک هایپرسونیک در علم پزشکی
🔶لحظه بینا شدن بانوی شیرازی بعد از ۴۲ سال در یک عمل جراحی پیچیده و ۶ ساعته.
یک تکنولوژی فوق پیشرفته توسط متخصصان ایرانی😍
#ایران_قوی
#ما_میتوانیم
با زدن روی نام ابطحی ما را دنبال کنید
🔴 وقتی هیچ دستاوردی نداشته ای و مجبوری شامورتی بازی در بیاری
🔹همه مشکلاتشون در دولتی که حضور داشتند رو میندازن گردن دولت قبلی
و همه دستاوردای دولت بعدی رو به خودشون نسبت میدند...
🔹پ.ن: کلا اگه اینا نیومده بودند ایران به فنا رفته بود نه؟! :))
#سرطان_اصلاحات
با زدن روی نام ابطحی ما را دنبال کنید
📌 این فرد ۸ سال رئیس جمهور مملکت بوده و درحالیکه ابتذال در ایران به بالاترین حد خود در ۴ دهه اخیر رسیده، هنوز به عفتسنج این آقا برنخورده است و مشخص نیست لباسهای بدننما و روابط جنسی خارج از ازدواج و رقابتهای جنسی جنونآمیز و ... از نظر این آقا بیعفتی نیست پس چیست!⁉️
#حجاب
#حجاب_عفت_غیرت
#محاکمه_مسئولین
#دادگاه_ویژه_روحانیت
با زدن روی نام ابطحی ما را دنبال کنید
*اخبار ویژه *
اعتراف ظریف از کارنامه ضعیف برجام در جذب سرمایهگذاری خارجی/ دولت سیزدهم در تحریم رکورد برجام را زد
روز گذشته جواد ظریف وزیر سابق امور خارجه ایران در کلاب هاوس عنوان کرد: با اجرای برجام ۸۵ میلیارد دلار درخواست سرمایهگذاری در ایران داشتیم که با ۱۳ میلیارد دلار موافقت و فقط ۲ میلیارد دلار جذب شد. ما در جذب سرمایه موفق نبودیم.
در واقع برجام به عنوان یک توافق کوتاهمدت و بدون ضمانت انتفاع اقتصادی ایران، اساسا توانایی پوشش ریسک سرمایهگذار خارجی را در برابر تهدیدهای گاه و بیگاه آمریکا ندارد.
طبق آمار سازمان سرمایهگذاری، میزان مجوز معتبر سرمایهگذاری خارجی در زمان اجرای برجام بیش از ۲.۶ میلیارد دلار نرفت، درحالیکه در ۶ ماه ابتدایی ۱۴۰۱ و در شرایط تحریم، این رقم به ۳.۱ میلیارد دلار رسیده است. افسانه جذب سرمایهگذاریهای چند ۱۰۰ میلیارد دلاری با احیای برجام را باور نکنید.
# سرطان اصلاحات
# جریان نفوذ
* اخبار ویژه*
پرسودترین و زیاندهترین شرکت دولتی در سال ۱۴۰۰ اعلام شد
وزارت اقتصاد گزارشی از وضعیت بالاترین و کمترین سود شرکتهای دولتی در سال ۱۴۰۰ را منتشر کرد.
براساس گزارش وزارت اقتصاد شرکت ملی گاز ایران با ۵۳ هزار میلیارد تومان سود قبل از کسر مالیات و شرکت بازرگانی دولتی ایران با ۳۹ هزار میلیارد تومان زیان قبل از کسر مالیات، به ترتیب پرسودترین و پرزیانترین شرکتهای دولتی اصلی و مادرتخصصی در سال ۱۴۰۰ بودهاند.
✅ مالک شریعتی، نماینده مجلس در واکنش به اظهارات اخیر ظریف در اینستاگرام و کلابهاوس نوشت: در ماجرای خیانت زنگنه در قرارداد گازی با ترکمنستان، دانستن حق مردم نبود؟
🔸مالک شریعتی، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس در توئیتر نوشت: آقای دکتر ظریف! حال که سکوت شکستید، در ایامی که وزارت نفت دولت سیزدهم بدون برجام موفق شده بدهی ترکمنستان را تسویه و قرارداد گازی را احیا کند، آنچه سال ۹۹ در جلسه با بنده و جمعی از نمایندگان در دفترتان گفتید، علنی بگویید:
🔸«زنگنه در ماجرای ترکمنستان خیانت کرد»، دانستن حق مردم نبود؟!
🇮🇷 اخبار مجلس شورای اسلامی
قابل توجه طرفداران شعار زن زندگی آزادی بویژه بانوان مبارز همیشه در صحنه
======================
🚨 مردان ایران برابری میخواهند ...
🔥 باید دختران هم دو سال در ادارات دولتی مجانی به کشور خدمت کنند و برای خروج از کشور ، دریافت پروانه کسب ، ثبت شرکت و .... برابر با پسران ملزم به داشتن کارت پایان خدمت وظیفه عمومی بشوند !
( خدمت دختران در قالب معاف از رزم ولی با آموزش های روتین شبهه نظامی مانند ۵ صبح از خواب برخاستن و ترک تنبلی و زندگی گروهی و اجتماعی و آموزش مسولیت پذيری و ترک عادات غلط زندگی مثل سرگردانی در اینترنت ... و ادامه کار در مشاغل دولتی و کارخانجات نظامی و آموزش و پروش و امسال اینها.... )
⏰️ در سالهای اخیر اکثر دختران ایران در اثر بیکاری زیاد و دور از اجتماع بودن عدم داشتن مسولیت در خانواده و تکلیف مادری در جوانی
و کار گروهی و اعتیاد به اینترنت و مجازی و ....
دچار مشکلات روانی شده اند که رفع این امر برای تشکیل خانواده در آینده مهم است که با رفتن به خدمت سربازی حل بشود .
🔥 دختران هم باید مثل پسران فقط تا ۱۸ سالگی از بیمه مستمری بازنشستگی پدر و مادر بهرهمند بشوند نه تا سراسر دوران مجردی و دوران مطلقه بودن ... راست راست بچرخند و حقوق مفت بازنشستگی والدین را بگیرند و از ترس قطع شدن این حقوق مستمری مفتی دیگر از ازدواج کردن رسمی هم خودداري کنند ! ....
⏰️ افزایش آمار دختران مجرد قطعی و مطلقه تحت پوشش باعث شده این اواخر صندوق های بیمه بشدت کسری بیاورند و نتوانند حقوق کافی به مردان بازنشسته و سالخورده بدهند . !!!
🔥 زنان شاغل و حقوق بگیر هم مکلف به شراکت در هزینههای روزمره زندگی و نیمی از مخارج خانه و کودکان شوند و دیگر ( نفقه ) آنها از گردن شوهر برداشته بشود .
🔥 در هنگام طلاق میبایست نیمی از اموال و دستاوردهای زن هم با مرد تقسیم بشود . ( نه فقط مال مرد )
🔥 اجرت المثل ( دستمزد ) خانه داری و بچه داری و پول شیر دادن زن در قوانین خانواده حذف بشود که یک ظلم اضافی به مرد و توهین به خانواده است ...
کار کردن زن در خانه و خدمات مادری باید بصورت تکلیفی مبین برای زن متاهل بصورت قانون بشود. ( همانند تکلیف نفقه مردان ) نه اینکه همه زنان بیکار و ناشزه هم در پرسشنامه های حقوقی و آماری. بصورت پیش فرض شغل خود را به دروغ (خانه دار ) ثبت میکنند بدون اینکه صحت آن پیگیری بشود از مزایای خانه داری بهره مند میشوند . (۶۵ درصد و پروندههای حقوقی شوراهای حل اختلاف همین موضوعات هستند )
🔥 جلب کردن با خشونت دستبند و پابند زدن ( مردان و پدران ) زحمتکش و زندانی کردن و ممنوع الخروج نمودن مردان بخاطر بدهی ( مهریه و نفقه ) ممنوع بشود.
این عمل خلاف حقوق اولیه انسانهاست و ضد حق حیات بشر میباشد و یک جنایت سازمان یافته علیه یک جنس از انسان میباشد .
🔥 در دورانی که تمکین زن از شوهر و پدر اختیاری شده است دیگر اجبار مردان و کیفر مردان معنایی ندارد... و مردان را از ازدواج رسمی و حتا دختر دار شدن منصرف میکند. !
🔥 زنان شاغل و حقوق بگیر هم میبایست قانونا مکلف به پرداخت نیمی از نفقه فرزندان مشترک بشوند.
🔥 مدت حضانت بچه ها چه دختر و پسر برابر بشود ( در حال حاضر ۷۰ به ۳۰ به نفع زنان است ) و هرکسی حضانت گرفت خودش هم مکلف به نفقه بچه باشد نه اینکه در هر حالت مرد ملزم به دادن نفقه باشد و زن فقط از کنار بچه بودن لذت ببرد و با همراه داشتن کودک در جامعه مظلوم نمایی سیستماتیک بکند و از خیلی امور معاف بشود .
#مردان_رسانه_ندارند. #مردان_بدون_رسانه #استاندارد_دوگانه
📌نگرانی جدی درباره لایحه حجاب (یادداشت روز)
✍حسین شریعتمداری
۲۱ خرداد ۱۴۰۲
۱- سه روز قبل (پنجشنبه ۱۸ خرداد ماه) نسخه نهایی لایحه عفاف و حجاب منتشر شد. آقای سید محمد حسینی، معاون محترم پارلمانی رئیسجمهور ضمن ارسال نسخه نهایی لایحه عفاف و حجاب برای ریاست محترم مجلس شورای اسلامی، خطاب به ایشان آورده است «به پیوست نسخه نهایی لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب تقدیم میگردد، مستدعی است دستور فرمائید این نسخه جایگزین متن قبلی گردد».
نسخه نهایی اگرچه در مقایسه با نسخهای که قبلاً منتشر شده بود، تفاوتهایی دارد و در آن تغییراتی داده شده است که باید مثبت ارزیابی شود ولی متاسفانه در «جانمایه» لایحه که قرار است خروجی آن پیشگیری از پدیده پلشت و عفتسوز بیحجابی باشد، تغییر چندانی دیده نمیشود و کارآمدی لایحه را کماکان در هالهای از تردید و ابهام باقی میگذارد. تا آنجا که بیم آن میرود تصویب و اجرای آن با نتیجه مطلوب فاصله زیادی داشته باشد. در این باره ابهاماتی هست که امید است با توضیح و روشنگری مسئولان ذیربط روبهرو شده و در صورتی که ابهامات را وارد میدانند، اصلاح کنند. بخوانید!
۲- پیش از این طی یادداشتی در کیهان ۱/۳/۱۴۰۲ با استناد به متن قبلی لایحه یاد شده به چند نکته در نقد آن پرداخته و نتیجه گرفته بودیم که...
⭕️متن کامل در زیر👇
https://kayhan.ir/fa/news/266693
لطفاً آخرین حلقه نباشید💐
* تحلیل ویژه *
هر گونه بحث پیرامون لایحه کذایی حجاب در مجلس، به معنی تشکیک در اصل حاکمیت دین و مبنا بودن شریعت اسلامی برای قوانین جمهوری اسلامی است. خواسته طراحان این لایحه در قوه قضاییه و دولت نیز همین است که اگر این لایحه تصویب شد که رسما بی حجابی را قانونی کنند و اگر هم تصویب نشد با نگه داشتن جامعه در برزخ به نفع بی حجابان و برای هر چه عادی تر کردن بی حجابی زمان بخرند. همچنین با راه انداختن بحث و مناظره به بهانه این لایحه، تازه بعد از چهل سال در اسلامی بودن حاکمیت ایجاد تشکیک کرده و خدا را از جایگاه ربوبیت و قانونگذاری برای بشر عزل کنند.
در این وضعیت خطرناک و حساس، وظیفه همه انسانهای مسلمان در مجلس و خارج از آن این است که بدون هیچ بحث و گفتگویی لایحه مذکور را فورا رد کرده و از شرکت در هر نوع مناظره و بحثی در این خصوص خودداری کنند و همه جا تاکید کنند که بعد از چهل سال مبارزه و صدها هزار شهید هیچ جایی برای مناظره در خصوص اجرای احکام شرعی در جامعه وجود ندارد.
ضمنا وظیفه بعدی امت حزب الله و نمایندگان انقلابی؛ سوال از شخص رییس جمهور به دلیل شکستن سوگند خود در پاسداری از مذهب رسمی کشور است.
# جهاد تبیین