فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ تورم ۱۰ ساله مواد غذایی کانادا به روایت یک بلاگر کانادایی
🔹دیدن این فیلم برای خودتحقیریها ضرر داره!
😢😢😢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ پاسخ علامه جوادی آملی به پریشانگویی محمد خاتمی :
«لااکراه فیالدین» به معنی بیحجابی و بی حیایی در جامعه نیست! این تفکر اباحیگری است.
# سرطان اصلاحات
♦️میوه آنقدر گران شده که طبقه پایین از میوه فقط نگاه حسرت نصیبشان میشود
آیت الله عاملی امام جمعه اردبیل:
🔹اسراف، تبذیر و ریخت و پاش نعمت از همه بد است و از دولتیان بدتر ، چون آنچه در دست آنهاست بیت المال و متعلق به کل ملت است
🔹 اگر دولتیان اسراف و اتلاف نداشته باشند بسیاری از گره های مالی دولت باز می شود
🔹صرفه جویی دولتی در ظاهر به چشم نمیآید ولی ثروت هنگفتی پشت آن خوابیده است از همین منبع به راحتی می توان وام مسکن و وام ازدواج جوانان را تامین کرد
🔹 میوه آنقدر گران شده که طبقه پایین از میوه فقط نگاه حسرت نصیبشان میشود
🔹در این حالت دولتیها حق ندارند در جلسات خود انواع میوه ها را از بیتالمال تهیه و از مردم فاصله بگیرند و هزینه بر بیتالمال تحمیل کنند
🔹 از امروز حداقل در استان ما نباید برای هیچ جلسهای میوه خریده شود
🔹 در کشورهای پیشرفته از این حاتم بخشی ها خبری نیست اهداء هدایا به مسئولینی که از تهران میآیند باید از اساس برداشته شود .
# امام جمعه انقلابی
🔴 مقایسه کرونا با حفظ امنیت اخلاقی و حفظ بنیان خانواده ها
⚠️برای یکی ستاد آنچنانی زدیم، برای دیگری که مهم تر است، ستاد نمی خواهیم؟!
🔹با وجود اینکه کاملاً مشخص است که دشمن و دستگاه های جاسوسی آن در حال جلو بردن قضیه کشف #حجاب و #ولنگاری در داخل کشور هستند و با کمک فتنه گران و فریب خوردگان داخلی، سیاست خود را دنبال می کنند، با وجود اینکه هر روز و هر ساعت این جنگ ترکیبی و فتنه تمام عیار فرهنگی، برای ما باید مهم باشد، چرا عده ای از مسئولین منتظر لایحه حجاب هستند؟!
🔹بیماری کرونا بیماری ای بود که به طور ناگهانی همه کشورها از جمله کشور ما را درگیر خود کرد. در ایام کرونا منتظر نماندیم که برای کرونا قانون تصویب کنیم، بلکه از ظرفیت های موجود استفاده و به سرعت ستاد کرونا تشکیل شد. مصوبات آن ستاد برای همه نهادها و دستگاه و همه مردم لازم الإجرا بود.
🔹در مورد #فتنه_کشف_حجاب و جنگ امروز هم باید چیزی شبیه به #ستاد کرونا تشکیل شود تا همه نهادها و دستگاه ها به طور هماهنگ و ضربتی پای کار بیایند.
🔹 توپخانه دشمن به صورت شبانه روزی کار می کند و کف خیابان محل جولان برخی شکم سیران، شهوترانان و افراد فریب خورده شده است.
🔹 چطور برخی از مسئولین برای مقابله قاطع با این چند درصد #کوچک از کل ملت ایران، این دست و آن دست می کنند، اما در قضیه کرونا برای بیش از 80 میلیون نفر به صورت ضربتی نسخه می پیچیدند و از مسائل آموزشی تا مسائل عبادی، معنوی و مراسمات گوناگون، از خوردن و آشامیدن گرفته تا سفر، محل کار و ... در مورد همه چیز وارد شده بودند⁉️
👈 یعنی برای سر جا نشاندن این افرادی که اصلاً تعدادشان قابل مقایسه با آن جمعیت بزرگ نیست، نمی توانند نسخه قاطع بپیچند؟!
# دولت و مجلس انقلابی
32.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لایحه_فلافلی
♨️هم کلی حالتون عوض میشه،هم در عرض سه دقیقه ببینید لایحه موسوم به عفاف و حجاب چیه،دیگه دوربین داریم 🤣🤣🤣
📺#بی_تفاوت_نباشیم.🌸👇
🦋#آمرو عامل به دستورات خدا_باشیم.🌼🌹🌹
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌واکنش مردم نسبت به سفر رئیس جمهور به ونزوئلا
آیا ونزوئلا می تواند برای ما نفع اقتصادی داشته باشد⁉️
📍پ.ن : این مصاحبه نشان میدهد که دولت در اقناع مردم و فعالیت رسانهای مطلوب جهت اگاهسازی مردم در جهت فعالیت ها و سیاست هایش ، دارای ضعف است!
#مصاحبه_با_مردم
#روایت_پیشرفت
# جهاد تبیین
*اخبار ویژه*
بلومبرگ نوشت، ایران بیشترین میزان نفت خام را در تقریباً پنج سال گذشته حمل میکند و ظهور مجدد خود را در صحنه ژئوپلیتیک تقویت کرده است.
به گفته تعدادی از تحلیلگران از جمله Kpler، SVB Energy International، FGE و آژانس بینالمللی انرژی، صادرات نفت ایران به بالاترین سطح از زمان اعمال مجدد تحریمهای آمریکا در ۲۰۱۸ افزایش یافته است.
با وجود اینکه تحریمهای آمریکا همچنان پابرجاست، محمولههای نفت خام از پاییز گذشته دو برابر شده و در ماه می به ۱.۶ میلیون بشکه در روز رسیده است.
طبق برآورد آژانس بینالمللی انرژی مستقر در پاریس، تولید نفت ایران به ۲.۹ میلیون بشکه در روز رسیده که بالاترین میزان از اواخر سال ۲۰۱۸ است. مشاورانSVB Energy، Petro-Logistics SA و FGE معتقدند که تولید حتی بالاتر است و شاید از ۳ میلیون بشکه در روز فراتر رود.
# ایران قوی
*تحلیل ویژه*
برنامه آمریکا برای تبدیل طالبان به چالش ایران، روسیه و چین
در هفته های اخیر روابط ایران و حکومت طالبان در افغانستان تنش آلود شده است. اگر چه نقطه کانونی مشکلات دو کشور را مسئله آب تشکیل میدهد اما ظاهراً برخی تمایل زیادی دارند که در وهله نخست آب را گل آلود کنند و سپس از این آب گل آلود ماهی بگیرند چنانکه هم عناصری در داخل افغانستان و هم در میان ایرانیها به همراه دستهای پشت پرده خارجی تلاش قابل توجهی برای تشدید تنش و درگیری میان دو کشور کرده اند.
در داخل افغانستان چندگونگی و یکدست نبودن طالبان به همراه فقدان آموزشهای لازم در زمینه مرزبانی موجب بروز تنشهای متعدد در روابط این کشور با همسایگان خود شده است. کما اینکه از زمان روی کار آمدن طالبان پاکستان ۱۸ بار، ازبکستان ۳ بار تاجیکستان ۷ بار و ترکمنستان ۲ بار شاهد بروز تنش در مرزهای خود با افغانستان بوده اند. این امر نشان میدهد که مرزبانان حکومت طالبان عامل تنش با همسایگان هستند چنانکه در سالهای پیش از حکمرانی طالبان هیچگاه افغانستان در مرزهای خود دارای درگیریهای متعدد با همسایگان نبود.
این در حالیست که با وجود مقصر بودن طالبان در درگیریهای مرزی با همسایگان و از جمله ایران، نه تنها اصلاحی در امور صورت نمیگیرد بلکه پس از هر تنش عده ای از طرفداران طالبان و مخالفان بهبود روابط کشورهای همسایه در شبکههای اجتماعی شروع به رجزخوانی میکنند.
بی تردید چنین رفتارهایی میتواند به بهبود و توسعه روابط افغانستان با همسایگان آسیبهای جدی وارد کند و سد مهمی فراروی مشروعیت یافتن حکومت طالبان باشد. در داخل و خارج از ایران نیز برخی از جریانهای سیاسی با اهداف خاص سعی در اشتباه نشان دادن سیاست خارجی ایران در قبال طالبان دارند و تشدید تنش در روابط طرفین را در دستور کار خود قرار داده اند.
در این بین نقش ویژه برخی از رسانه های فارسی زبان در تشدید بدبینی و تنش میان دو کشور نیز غیر قابل چشم پوشی است. به عنوان مثال، رسانه هایی همچون بی بی سی فارسی ایران اینترنشنال افغانستان اینترنشنال و ایندیپندنت فارسی هم به واسطه گفتگو با برخی از عناصر نه چندان مهم طالبان و هم از طریق ارائه گزارشها و تحلیلهای نادرست تلاش مضاعفی جهت تشدید خصومت کرده اند.
در میان بازیگران خارجی بیش از همه دست پنهان آمریکا در تخریب روابط افغانستان با همسایگان و سایر بازیگران مشهود است. از زمانی که آمریکایی ها اقدام به ترک شتابزده افغانستان کردند گمانه زنی های زیادی درباره علت این رویکرد واشنگتن صورت گرفت برخی دلیل این اقدام را ناتوانی در تداوم جنگ و اشغال افغانستان جستند و تأکید داشتند که آمریکا دیگر نمی خواهد هزینههای بیشتری برای نبرد بی فایده در این کشور بپردازد.
با این حال ساده اندیشانه است که تصور شود آمریکا پس از ۲۰ سال اشغال و تجاوز افغانستان را بدون برنامه و سناریوی مشخص ترک کرده باشد. در واقع به رغم آنکه آمریکاییها با ناکامی در افغانستان مواجه شدند و به اهداف بلندپروازانه خود پس از ۲۰ سال اشغالگری دست نیافتند اما در عین حال چنین امری به معنای فقدان برنامه برای آینده نبود و نیست.
چنانکه از زمان خروج آمریکا از افغانستان این سناریو مطرح بود که واشنگتن قصد دارد با توجه به موقعیت جغرافیایی این کشور افغانستان را به چالشی مشترک برای ایران روسیه و چین مبدل کند. به زعم آمریکاییها چند عامل میتوانستند افغانستان را پس از تسلط طالبان به محلی برای نزاعهای جدید و جغرافیایی جهت ناآرام سازی منطقه مبدل کنند:
* وجود یک حکومت غیر فراگیر
* تداوم درگیریهای قومی و مذهبی
* ضعف شدید اقتصادی
* فعالیت گروههای تروریستی
در سناریوی آمریکایی ها سه کشور ایران روسیه و چین متحمل بیشترین آسیب از ناامنی و بی ثباتی در افغانستان خواهند شد زیرا ناامنی در این کشور به معنای تسری آن به منطقه آسیای مرکزی است که خود میتواند به عامل نفوذ نا امنی در قلمرو کشورهایی همچون چین و روسیه تبدیل شود.
# امنیت اتفاقی نیست
🔴 فرماندهان عالی سپاه و بسیج باید این مطالبه مهم رهبر معظم انقلاب (استفاده از تجربه کمیته ها) را محقق کنند.
♻️ اگر به این مطالبه عمل می شد، این وضعیت حجاب و عفاف به وجود نمی آمد❗️
🔰رهبر معظم انقلاب در یکی از دیدارهای خود با بسیجیان، فرمودند:
" بسیج در همهی #محلّههای کشور، راهبرد و تاکتیکِ آماده داشته باشد؛ در مقابل حوادث گوناگون، تاکتیکها و راهبردهای آماده داشته باشید؛ هم در زمینههای دفاع سخت و نیمهسخت، هم در زمینههای گوناگون دیگر. غافلگیر نشوید؛ سعی کنید در هیچ قضیّهای غافلگیر نشوید.
تجربهی کمیتهها در سال ۶۰ تجربهی خوبی است، از آن تجربه استفاده بشود. کمیتههای انقلاب اسلامی در سال ۶۰ در محلّات مختلف، در جاهای مختلف، #همهجا حضور داشتند؛ #همیشه هم حضور داشتند؛ هر حادثهای که در آن منطقه رخ میداد، اوّل چشم انسان میافتاد به برادران کمیته.
البتّه آنها تازهکار بودند، آگاهیهای امروز شما را، تواناییهای امروز شما را اصلاً نداشتند، امّا حضور دائمی داشتند؛ این حضور دائمی خیلی مهم است "
👇👇
https://khl.ink/f/44267
# چرا مجلس انقلابی به این رهنمود مقام معظم رهبری توجه نمی کند .والله اعلم😢
⭕ جبهه انقلاب در کنار مسائل واقعی مردم یا باز هم سواری دادن به کارگردانان سیاسی!
🔸برخی حرف ها زمانش دقیقا همین روزهاست. حدودا نه ماه قبل از موعد و بزنگاه مهم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی. انتخاباتی که برای اولین بار رهبر انقلاب از آغازین روزهای سال صحبت و ایجاد دغدغه درباره آن را کلید زدند و بر مؤلفه هایی چون «رقابت» و «مشارکت» تأکید کردند. اتفاقی که برخلاف سیره رفتار سیاسی ایشان در انتخابات های قبلی بود و معمولا همگان را از ورود و طرح بحث زودهنگام مباحث انتخاباتی برحذر می داشتند.
🔸اما در این بین حزب الله کجاست؟حزب الله چه نقشی را برای خود ترسیم کرده است؟ حزب الله قرار است کدام راهبرد را برای خود انتخاب کند؟ «حفظ وضع موجود» یا «عبور و خروش بر وضع موجود»؟آیا حزب الله باز هم می خواهد همان مسیری را برود که در انتخابات 98 و 1400 طی کرد؟نکند حزب الله هم در پستو های خود حرف های درگوشی برخی پدرخوانده های سیاسی را تکرار می کند؟ یعنی حزب الله هم کوتاه آمده است و نفع خود را در عدم رقابت سیاسی گروه های مختلف و مشارکت عموم و جمهور مردم می داند؟هیهات! که اگر این است باید فاتحه حزب الله را هم خواند.
🔸 الان زمان آن است که تکلیف خود را با برخی مسائل روشن کنیم.آیا ما هم مثل آقایان فکر می کنیم که بهتر است مشارکت پایین باشد تا باز هم ما رای بیاوریم؟آیا ما هم مثل این جماعت سفله پرور به پای صندوق آمدن جمهور را به مثابه یک تهدید می انگاریم؟آیا ما هم در دل خود می گوییم که حالا رهبری یک حرفی زده اند و محترم! اما مصلحت چیز دیگریست!
🔸صمیمانه و صادقانه خطاب به برخی از دوستان می گویم،با اطلاع و بعد ساعتها گفت و گو با فحول این گروه ها و جریانات جمع بندی ام این است؛اگر برای لبیک به ندای رهبری منتظر جمع بندی های آقایان در اتاق های دربسته شان هستید ول معطلید،تازه مزه قدرت به دهان برخی شیرین آماده است و راه کسب این شیرینی را هم فهمیده اند.
🔸 به این معادله تازه دارند عادت می کنند؛
یک) لولوسازی از رقبای غیرانقلابی برای حذف نیروهای مستقل ولایی و انقلابی و ترساندن بدنه حزب الله
دو) حذف رقبای سنتی سیاسی خود به انواع طرق مختلف
سه) ایجاد و بسترسازی اجتماعی و سیاسی جهت عدم مشارکت بالای سیاسی و حاکم کردن فضای سرد سیاسی و ترویج پروژه سیاست زدایی
چهار) دم زدن از مفاهیم مقدسی چون وحدت و ذبح کردن اصول، آرمانها و خط قرمزها به نفع انتفاع سیاسی و کسب کرسی.
🔸هان ای حزب الله عزیز،برخیزید و قیام لله را شروع کنید. تخاطب مستقیم با توده جمهور را تمرین کنید.از فضای گلخانه ای و آکواریومی خود خارج شوید. از کلاس های درس دانشگاه و حجره های کسب فیض حوزه های علمیه به سوی مردم هجرت کنید، با مسائل واقعی و روی زمین مردم به تعبیر رهبری مماس شوید، نگذارید مگس ها روی زخم بنشینند،دیالوگ با جمهور را امتحان کنید.
🔸مسئله«جبهه انقلاب»از جنس «دعوای سیاسی» نیست که با «سیاست بازی» و آمدن یک «سوپرمن» حل شود. جبهه انقلاب باید دوباره سراغ احیای گفتمان انقلاب به دور از هرگونه «محافظه کاری» و ماندن در گرو «محافظه کاران» برود و با «مردم سخن» بگوید و به دنبال «مسائل واقعی مردم» باشد.
🔸نه مثل «سیاسیون قالتاق» شب انتخابات یاد مردم بیفتد.سنت خدا نیست که با شیوه های اهل باطل بتوان حق را به کرسی نشاند. دعوای ما «کسب قدرت»نیست که دل به «ائتلاف» با «فاحشه های سیاسی» یا «قالتاق بازی» یا «منجی نمایی» و «ماکیاولیسم» ببندیم. مردم باید انقلابی بودن واقعی ما را ببینند، تبیین ما را ببینند و ما را نه «شب انتخابات» که همین امروز در کنار دردهایشان و «مطالبه گر» آن بیابند وگرنه «دوپینگ سیاسی» بیفایده است.
🔸تنها راه بازگشت به جایگاه اصیل و اصلی حزب الله،کنار زدن پوستین کهنه محافظه کاری و خوانشهای محافظه کارانه از گفتمان انقلاب تحت عنوان اصولگرایی است.کاری که در مقطعی در سال 84 انجام شد و به اقبال مردمی منجر شد. اما باید توجه داشت که این کار لزوما با تغییر افراد انجام نمیشود. باید روشهای محافظه کارانه، شیخوخیت مآبانه، سیاست زده،افراط گرایانه و سلب گرایانه که منتهی به معطوف شدن به مسئله های فرعی میشود را کنار گذاشت و در یک فرآیند خلوص معرفتی رسوبهای اندیشه های محافظه کارانه را از ذهن و زبان حزب الله زدود.
🔸باید بفهمیم دو گانه ی چپ و راست و اصولگرا- اصلاح طلبی، از منظر گفتمان انقلاب و ادبیات رهبری، غلطِ فکری، مشهور اجتماعی و مشروعیتبخش درگیری های سیاسیون است. باید بکوشیم خودمان را حول مسائل اصلی انقلاب بازسازی کنیم. نظام مسئله شناسیمان را از سیطره محافظه کاری پیر و جوان، سنتی و تحول یافته آزاد کنیم. حزب الله باید به خود بازگردد. بازیابی و بازسازی حزب الله بر اساس گفتمان انقلاب، امام و رهبری،نه ترجمانی از آن؛ این کاری است که با تمام توان باید انحام داد.
#علی_ریاحی_پور
#انتخابات
14.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴تخلف و هنجار شکنی از سوی مسئولان و شرکت کنندگان کنسرت تالار وحدت
≈=====================
با پوزش از پخش برخی تصاویر
======================
بلیط کنسرت: ۸۰۰ هزار تومان
======================
♨️ مطابق اخبار واصله از منابع آگاه، شب گذشته تعدادی از نیروهای ارزشی در پی جریحه دار شدن عفت عمومی به جهت انتشار تصاویر رقص و پایکوبی در کنسرت لیان تالار وحدت و با مشاهده صف طویل بانوان #مکشفه ، #هنجارشکن و #برهنه برای ورود به تالار وحدت، اقدام به تذکر محترمانه و مسئولانه به مدیر حراست تالار در خارج از تالار و دور از انظار عمومی مینمایند.
در پی این تذکر بسیار آرام که فیلم آن را مشاهده میکنید، مدیر و عوامل حراست اقدام به ضرب و شتم و توهین به نیروهای ارزشی مینمایند.
در نهایت با ورود پلیس به موضوع و فرار مسئول حراست و متواری شدن عوامل ضرب و شتم افراد دغدغه مند، شکایتی توسط نیروهای ارزشی در کلانتری ۱۲۹ جامی ثبت و در دادسرای منیریه تهران در حال پیگیری است.
بر این اساس عوامل تالار وحدت که آن مکان دولتی را به عرصه ای برای هنجارشکنی و کشف حجاب مبدل نموده اند به زودی در مرجع قضایی پاسخگوی عملکرد خود خواهند بود. ان شاءالله
#اندلسیزاسیون
#سکوت خواص
#مرفهین بی درد
باید مراقب دختران و زنان خود باشیم!
🔻 نزدیک به یک ماه پیش که برابر بود با تاریخ شنبه ۳۰/اردیبهشت/۱۴۰۲، «شهروز سخنوری» معروف به «الکس» به جرم «قاچاق انسان به قصد فحشاء» به دار مجازات آویخته شد و به سزای اعمال خود رسید.
🔻 این فرد با راهاندازی شبکه قاچاق دختران ایرانی و بهکارگیری آنها در صنعت اسکورت سرویس، موجب به فحشاء کشاندن دختران ایرانی میشد. مطابق خوداظهاری صورت گرفته توسط الکس، وی از این طریق درآمد ۷۰ میلیارد تومانی داشته و در جای دیگر نیز درآمد دلاری خود را ۷۳۳ هزار دلار بیان میکند! «شاینا برقی»؛ مادر الکس که عامل سازمان اطلاعاتی CIA آمریکا است، به الکس گفته بود: «استراتژی سازمان سیا این است که باید از دختران شیعه از طریق صنعت پورن، پول ساخت»!
🔻 همه این اقدامهای دشمنان ما در راستای «آندلسیزاسیون» جمهوری اسلامی ایران است که اوج آن در فتنه سال ۱۴۰۱ با عنوان «فتنه فمینیستی پورنوتوپیای فرانسوی» با شعار «زن، زندگی، آزادی = بخوانید: زن، هرزگی، نابودی» است. لذا باید مراقب دختران و زنان خود باشیم و در این راه، هر دو اقدام سخت و نرم را با جدیت دنبال کنیم و همانطور که خداوند در قرآن میفرمایند، از سرزنش هیچ سرزنشکنندهای نهراسیم. در اقدام سخت؛ نیازمند فعالیتهای اطلاعاتی-امنیتی و فعالیتهای پلیسی-قضایی؛ چه به صورت حضوری از طریق پلیس امنیت اخلاقی و چه به صورت غیرحضوری از طریق نظارت دوربینی و در اقدام نرم؛ از طریق فعالیتهای گسترده فکری، فرهنگی و رسانهای میبایست به مبارزه با این پروژه خطرناک بپردازیم و با هیچ کس و هیچ جا مماشات و تعارف نداشته باشیم؛ همانطور که دشمنان ما با هیچ کس و هیچ جا مماشات و تعارف ندارند!/ تحلیلگاه
با زدن روی نام ابطحی ما را دنبال کنید