▫️پدرش سه بار ازدواج کرد تا یک "پسر" بدنیا بیاید.
چون پسر فقط شایسته ادامه حکومت و سلسله سلطنت بود.
فوزیه دختر زایید، ثریا نتوانست، اما فرح پسر بدنیا آورد.
تاریخ دردش میگیرد وقتی امروز سلطنت طلبان شعار "زن و آزادی" سر میدهند.
➕علیرضا زادبر
#پهلوی_بدون_روتوش
#سواد_رسانه
#جهاد_تبیین
9.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍 ۳ مرزبان که بر اثر سرما یخ زدند و به شهادت رسیدند .
#امنیت_اتفاقی_نیست
😢
صهیونیستها رسما مسولیت حمله به کاروان سوخت ایران در مرز سوریه-عراق را پذیرفتند.تجارت سوخت هم قانونی و جنبه نظامی هم ندارد.در مرز آنها هم نبود.اما هیچ کس هم محکوم نمیکند
اونوقت نماینده آمریکا یک پاره آهن برده سازمان ملل که این از یمن شلیک شده به سعودی اما ایرانی است.
🗣عبدالله گنجی
#جنگ_شناختی
#جنگ_ترکیبی
#سواد_رسانه
🔴 احتمال دستگیری یکی از قاتلان حاج قاسم
عضو ائتلاف دولت قانون عراق مدعی شد که در مرحله پیش رو شاهد صدور حکم بازداشت علیه مصطفی الکاظمی به اتهام دست داشتن در ترور سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس خواهیم بود. فاضل موات الزریجاوی در گفتوگو با شفق نیوز گفت که مصطفی الکاظمی، نخست وزیر پیشین عراق اکنون در بغداد و در منطقه خضرا حضور دارد و تحت حفاظت سفارت آمریکا در عراق است.
وی گفت که در مرحله پیش رو شاهد صدور حکم بازداشت و بازجویی از مصطفی الکاظمی به دلیل دست داشتن در مساله «سرقت قرن و» ترور سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس» خواهیم بود.
اخیرا محمد حسن جعفر(برادر شهید ابومهدی المهندس) و ۷۶ نفر دیگر از دونالد ترامپ، مایک پمپئو و مصطفی الکاظمی، و ضیاء الموسوی، سرپرست اطلاعات نظامی عراق و همچنین سفیر آمریکا در بغداد به خاطر جنایت ترور فرماندهان مقاومت در دادگاه سوم الکرخ شکایت کردند. در این شکایت آمده است که سه متهم اول با هماهنگی متهم چهارم و پنجم دستور ترور فرماندهان پیروزی به وسیله پهپاد در خاک عراق را دادند./ اخبار سوریه
#پایان_مماشات
#جهت_یادآوری
"حرف زدن با مردم و مشکلات را و راهحلها را با مردم در میان گذاشتن هم یکی از جلوههای مردمی بودن است. مسائلتان را با مردم مطرح کنید. یک وقت مشکلی وجود دارد، راهحلّی [هم] وجود دارد. البتّه سعی کنید حرف زدن شما موجب یأس مردم نشود که بعضی بیتوجّهی میکنند به این نکته و حرف نامناسب و خلاف واقع میزنند که موجب ناامیدی مردم میشود؛ نه، هر مشکلی راهحلی هم دارد. با مردم در میان بگذارید، با مردم حرف بزنید، از مردم کمک بخواهید در موارد مختلف، هم کمک فکری، هم کمک عملی."
🎙بیانات رهبر فرزانه انقلاب در نخستین دیدار دولت سیزدهم با ایشان
#جهاد_تبیین
#لبیک_یا_خامنه_ای
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کشف محموله سلاحهای آمریکایی در استان خراسان شمالی، که برای کشتن مردم وارد کشور شده بود!
#امنیت_اتفاقی_نیست
#ایران_قوی
#جنگ_شناختی
#جنگ_ترکیبی
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اینم دیگه منو نمیگیره
باید برم از اون چیزهایی که پوریا زراعتی میزنه بخرم
#طنز
#جنگ_شناختی
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸چرا فوتبال زیباست؟! (قسمت 6️⃣)🔸
⚽️ این فوتبال، یک #جامعه_کوچک است که مجرم دارد، قاضی دارد، زندان دارد، اخراج دارد. همه این چیزهایی که در جامعه هست در فوتبال هست. منتها یک جامعه کوچک است، یک دنیای کوچک است، قوانینتان را بر مبنای این وضع کنید.
⚽️ ببینید، قوانین فوتبال هر جریمهاش، به شدت #متناسب_با_جرم است. مثلاً در منطقه جریمه وقتی که یک کسی یک خلافی را میکند، یا با دستش توپ را میگیرد، این موجب پنالتی است. بازی فوتبال است، بنا بوده که با پا بازی کنید. حالا که دستت را آوردی در کار، جریمهاش پنالتی است. ما میبینیم که کارشناسانه عمل شده در فوتبال. قوه مقننه و قوه مجریه و قوه قضاییهاش هماهنگ کار میکنند که این جامعۀ زیبا را بوجود آورده اند.
⚽️ در فوتبال، #کارت_زرد دادنش هم زیبا است. #کارت_سرخ دادن هم زیبا است. طرف را هم که اخراج میکنند، زیبا است. مردم #لذت میبرند، نه اینکه ناراحت بشوند. معنایش این است که در احکام جامعه هم اگر اعدامش، به موقع باشد، زیبا است. نباید از حکم اعدام ترسید. ببینید چه کار کرد؟ وقتی کارت قرمز داد یعنی از بازی برو بیرون؛ اعدام هم یعنی از بازی برو بیرون.
⚽️ کارت زرد و قرمز، #خشونت_نیست. کسی که #زیباشناسی_دین را بداند، میفهمد که دست دزد را قطع کردن، بسیار قشنگ است. صد در صد قشنگ است. صد در صد زیبا است. چرا؟ یک دست قطع کن، #یک_شهر_آرام_بشود! یک دست قطع کن، یک عالَم نفس بکشد! راحت بشود! چقدر روی دیوار خانهها سیخ برای امنیت آویزان کردهاند، قفل روی قفل، قفل روی قفل! چه فایده دارد؟ این زندگی است؟! این زندگی است که زن امنیت نداشته باشد بخواهد بیاید در کوچه؟ کار این آقا که مزاحم ناموس مردم میشود، زشت است، اما دار زدن او قشنگ است.
⚽️ عالَم نمیفهمد، میگویند اعدام کردن، خشونت است. بیچاره ها! شما اینهمه سال که زندان درست کردید در اروپا، چندتا دزد را از دزدی بازداشتید؟ شما که دیگر مشکل بیکاری ندارید، پس این #گانگسترها چیست؟ شما راهی ندارید غیر از همان کاری که در فوتبال میکنید! همان را عمل کنید. کارت زرد لازم است. زندان، کارت زرد است. اعدام، کارت سرخ است. به او میگوییم اگر نمیتوانی در این بازی شرکت کنی، لایقش نیستی، از بازی بیرون برو.
⚽️ اگر داور این کار را نمیکرد، هر کس که #قویتر بود، پهلوانتر بود، توپِ او میرفت در گل. چینیها ریز و کوچک هستند، کرهایها ریز و کوچک هستند، آفریقاییهایی هیکلدار و درشتاند. اینها وقتی با هم مسابقه میدهند، چینیها برنده میشوند. حالا اگر واقعاً به زور و هیکل بود، محال بود چینیها یک گل به آنها بزنند! یک هُلی به آنها میدادند و پرتشان میکردند آن طرف. اما الآن این چینی، از لای دست و پای اینها رد میشود، گل میکند، اما آنها #جرأت_ندارند دست به او بزنند! عالَم همین است. بروید هرچه در فوتبال پیدا کردید از جامعه و حکومت مطالبه کنید.
#سواد_رسانه
#مطالبه_گری
🔴 بعد از کشف حجاب، منتظر نزول بارانِ بلا باشید!
☑️ امیرالمومنین علی علیه السلام در بیان نشانههای آخرالزمان فرمودند:
🔹️ هنگامی که حجاب کشف شود و زنان مانند مردان جوان از خانه بیرون بیایند (یعنی مانند مردان لباس بپوشند)، و احکام قرآن تغییر داده شود؛ پس منتظر نزول بلا باشید؛ طوری که باران از ابرها میبارد. و آن موقع زمان قیام امام مهدی عجل الله فرجه است.
🔹️ عن امیرالمومنین علیه السلام قال: اذا کشف الحجاب و خرجن النسا کاالرجل الشاب و غیر احکام الکتاب فانتظروا نزول البلاء کالغیث من السّحاب و قیام عجل الله فرجه.
📘فجائع الدهور، ص ۱۱۴
#اخرالزمان
#شیاطین_انس
#نظم_نوین_جهانی
#حجاب
🔴 فروش سازماندهی شده دختران نیویورکی به پدیده ای رایج در این شهر تبدیل شده است.
# حقوق_زن_در_اسلام
# حقوق_بشر_آمریکایی
#غرب_بدون_روتوش
#غرب_وحشی
#حجاب
تعارض منافع بلای جان توسعه ایران
سید محمد صادق میرمحمدی
هرچند لایحه مدیریت تعارض منافع جزو ضعیف ترین لوایح بعد از انقلاب است ولی اجرای درست آن خالی از دستاورد نخواهد بود.
تا حالا این سوال برایتان پیش آمده چرا ایران توسعه ملموس پیدا نمیکند. چرا امور سامان نمیگیرند چرا روسای دولتهای مختلف علی رغم تفاوت دیدگاه و ایدئولوژی و فهم از
مسایل باز هم همه و همه همان کارهای همیشگی را میکنند و توان عوض کردن وضعیت را ندارند. چرا کارگزاران در کنترل تورم عاجزند. کسری بودجه ساختاری چرا علاج نمیشود؟
طبق نظر کارشناسان علوم مختلف، تعارض منافع یکی از دلایل مهم است.
برای پاسخ به این پرسش که تعارض منافع چیست، باید گفت تعارض منافع یک «موقعیت» است؛ در واقع تعارض منافع ناشی از قرار گرفتن افراد در موقعیتی است که برایشان امکان انتخاب میان منافع عمومی و منافع شخصی ایجاد میشود و آنها در چنین موقعیتی میان این دو انتخاب قرار میگیرند. در واقع اهمیت تعارض منافع در تولید فساد است وقتی که از حالت بالقوه به بالفعل تبدیل میشود. پدیده تعارض منافع هم میتوانند ساختاری باشد هم شخصی. ساختاری یعنی ممکن است ناشی از تعریف روابط اشتباه در قانون باشد یا شخصی ناشی از بکارگیری افراد ناصالح در مسئولیتهای مختلف باشد.
چهار نمونه از تعارض منافع
1. در بحث کنترل تورم یکی از ارکان مهم، اصناف و اتحادیه ها هستند. در قانون نظام صنفی پیشبینی شده انتخاب روسای اتحادیهها توسط اصناف انجام پذیرد. بنابراین عملا کسی رای خواهند آورد که بیشترین تلاش را در جهت منافع هم صنفان خود انجام دهد. حالا اگر کسب و کاری تخلف کرد چه کسی نظارت میکند، اتحادیهای که در واقع وظیفه اش تامین رضایت اعضا برای کسب دوباره رای و اعتماد آنان است.
2. بیایید تصور کنید کارگزاری را در ادارهای گماردند و عنان مسئولیتی را به او سپردند. حال این اداره برای انجام پروژهای نیاز به پیمانکار دارد. به نظر شما چه کسانی در اولویت انجام پروژه هستند. اگر پروژه درست انجام نشد چه کسی باید بر پیمانکار نظارت کند.
3.نماینده مجلس که برای انتخابات شهرستان بیست میلیارد هزینه کرده و با ده هزار رای وارد مجلس میشود. با اختیارات ویژهای که قانون در اختیار او میگذارد، میتواند عزل کند، نصب کند، در پروژهها دخالت کند و... به نظر شما از دیدگاه تعارض منافع چه کسانی برای این مناصب و کارها مناسبترند، خب قطعا کسانیکه منفعت بیشتری به نماینده برسانند.
۴. فرض کنید به مسئولی گفته شده که باید توسط توزیع ارز قیمت دلار را پایین نگه داشت و مسئولیت آنرا به او واگذار کردند. به نظر شما از دید آن مسئول چه کسانی در اولویت هستند. و چه کسی بر کار آنها نظارت خواهد کرد.
دلایل کم توسعه یافتگی از دیدگاه تعارض منافع
مثالهای بالا و مثالهای بی شماری وجود دارد که بهرهوری و توسعه یافتگی را در ایران تحت شعاع قرار میدهد. وقتی امور با دقت و کیفیت انجام نگیرد و اشتباهات تصمیمگیری مرتب تکرار شود و نبود عامل موثر نظارتی باعث بروز حاشیه امن برای فاسدین شود، کشور در ریل توسعه قرار نمیگیرد. حالا متوجه جواب برای سوالات ابتدای بحث میشویم. در واقع عوامل ساختاری و افرادی که در بدنه امور اجرایی قرار دارند به دلیل تعارض منافع، باعث بوجود آمدن یک مقاومت سخت برای تغییر و تصمیمات صحیح میشوند.
راهکار
1. هرچند که لایحه مدیریت تعارض منافع جزو ضعیف ترین لوایح بعد از انقلاب است ولی اجرای درست آن خالی از دستاورد نخواهد بود.
2. یکی از متداولترین الزامات ساختاری کنترل تعارض منافع در دنیا، «ضرورت افشاء» آن است، به این معنا که افراد حاضر در جایگاههای مهم و تصمیمگیر موظفند در صورت قرار گرفتن در حالت تعارض منافع، آن را بصورت عمومی و کتبی اعلام نمایند. برای نمونه چنانچه نمایندهای طرحی را به مجلس میبرد که به نوعی میتواند (و نه ضرورتاً) تأمین کننده دسته دیگری از منافع وی (همچون منافع همحزبی، یا همشهریان) باشد، آن نماینده موظف است این تعارض احتمالی را اعلام نماید. در نتیجه ارزیابان آن تصمیم یا اقدام یا طرح قانونی میتوانند با حساسیت بیشتری آنرا بررسی کنند که احیانا ارزش سطح پایینتر، فوق ارزش سطح بالاتر قرار نگرفته باشد.
3. در برخی از قوانین ما اشکالات ساختاری وجود دارد. نحوه تعریف روابط اشتباه است. اینکه یک وظیفه را برای ارگانی تعریف کنیم و نظارت را هم به عهده همان ارگان بگذاریم مشکل بزرگی است. اختلاف تعداد عوامل اجرایی با نظارتی نباید زیاد باشد. برای بحث نظارت و کنترل باید حرمت قائل شد.