باسمه تعالی
برادران ارجمند حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج سید ناصر موسوی لارگانی و جناب سرهنگ حاج حسینعلی دلیگانی انتخاب شما در هیات رییسه مجلس طلیعه آغاز به کار مجلسی قوی و انقلابی است .از خداوند متعال موفقیتتان در انجام وظایف و اجرای فرامین مقام عظمای ولایت امر و حل مشکلات استان شهید پرور اصفهان را خواهانم.موید ومنصور باشید .ابطحی نماینده ادوار مجلس 🌷⚘🌹
بسم الله الرحمن الرحیم
من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق
جناب آقای سید محمد جواد ابطحی
سلام علیکم
بابت تمامی زحماتی که در ایام نمایندگی مجلس شورای اسلامی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی و پیگیری مطالبات مردم مظلوم و مستضعف خمینی شهر خصوصا ورزش و ریل گذاری انجام یک پروژه ۳۰۰۰ نفری ورزشی را از دولت مطالبه نمودید جای بسی تقدیر و تشکر دارد لذا از حضرتعالی کمال تشکر را داریم و از خداوند منان برای شما سلامت وطول عمر با عزت آرزومندیم.
بسیج ورزشکاران سپاه خمینی شهر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آتش زدن پرچم آمریکا توسط شهروندان آمریکایی
قابل توجه کسانی که متعرض آتش زدن پرچم آمریکا توسط نمایندگان بودند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید | نمایندگان استان اصفهان در آتش زدن نماد برجام پیش قدم شدند.
📌سر خط رویدادهای اصفهان👇
@IsfFarsna
@nemayandeh_abtahi
هم اکنون
حضور جناب آقای #سیدمحمدجوادابطحی در جلسه تکریم سرهنگ جعفری نژاد فرمانده نیروی انتظامی شهرستان
پنجشنبه ۹۹/۳/۲۲
دیدار جناب آقای #سیدمحمدجوادابطحی با جناب آقای بصیری فرماندار جدید شهرستان و تبریک انتصاب ایشان
۹۹/۳/۲۹
دیدار فرمانده محترم سپاه پاسداران شهرستان با جناب آقای #سیدمحمدجوادابطحی به همراه دکتر سید مهدی ابطحی و اهدای لوح سپاس و قدرانی زحمات ایشان در طول دوران نمایندگی
۹۹/۳/۲۹
نمایندگانی که خانه سازمانی مجلس را از آنِ خود کردند!
نخستین بار محمد جواد ابطحی نماینده ادوار مجلس، در دوره هشتم مجلس شورای اسلامی در تذکری در صحن علنی مجلس این موضوع را مطرح کرد. به سراغ ابطحی رفتیم تا مسئله را بار دیگر برای ما بازگو کنند.
ابطحی نماینده سابق خمینیشهر به خبرنگار فارس میگوید: این مسئله را در دوره هشتم مجلس مطرح کردم و دو نفر از آقایان یعنی آقای باهنر وقایع کوهن موضوع را پیگیری کردند و در جریان جزئیات آن هستند.
وی یادآوری میکند: مجلس پیش از این خانه های سازمانی داشت که تعدادی از این خانهها حدود ۶۰ تا ۷۰ واحد جنب مجلس در خیابان نخشب واقع بود که برای توسعه ساختمان بهارستان این خانهها تخریب شد، تعدادی دیگر از خانههای سازمانی مجلس در خیابان پاستور است که هم اکنون برخی نمایندگان سابق در آنجا سکونت دارند. این خانهها، خانههای ویلایی قدیمی است که برخی مسئولان دولتی هم در آنجا ساکن بودهاند. بخش دیگری از خانه های سازمانی مجلس مجموعه ۴۰ واحدی سعادت آباد با متراژ بیش از ۳۰۰ متر است که به نمایندگان سابق داده شده و در آنجا اسکان پیدا کرده بودند.
این نماینده سابق مجلس میگوید: زمانی که وارد مجلس هشتم شدیم دنباله خانه میگشتم و شبها ناچار بودم که در مسافرخانه و یا خانه معلم اسکان پیدا کنم؛ اعتراض کردیم که چرا نماینده های سابق این خانه ها را خالی نمیکنند.
وی اضافه کرد: بعد از آن بود که پیگیر ماجرا شدیم، اول گمان میکردیم که به دلیل تعاملات و محذورات اخلاقی است که اجازه دادند این نمایندههای سابق در آنجا ساکن شوند اما بعد متوجه شدیم که گویا این املاک به ساکنان آنجا واگذار شده است.
وی ادامه میدهد: به ما گفته شد که گویا در جریان طرح توسعه مجلس این واحدها را با شهرداری تهاتر کردهاند و و در نهایت هم شهرداری این خانه ها را به ساکنان آنجا زیر قیمت کارشناسی و بعضا به صورت قسطی واگذار کرده است و حتی گفته می شود برخی از ساکنان هنوز مبلغ تعیین شده چند سال پیش را به شهرداری ندادهاند.
نماینده سابق خمینی شهر یادآوری میکند: صحبت ما این بود که این نحوه مدیریت درست نیست چرا که هر دوره نمایندگانی که از شهرستان میآیند به ناچار باید در تهران برای خود ملکی اجاره کنند و به این منظور به آنها ودیعه های داده میشود. این مشکل چند راه حل دارد اول اینکه تفسیری از قانون اساسی صورت گیرد و مجلس الکترونیک داشته باشیم تا نمایندهای که از حوزه های مختلف انتخاب می شود نیازی نباشد تا در تهران ساکن شود و در همان شهر خود بتواند در صحن علنی شرکت کند چرا که ۹۷ درصد به نمایندگانی که انتخاب می شوند در تهران می مانند و حتی بعد از اتمام دوره نمایندگی به شهرستان خود باز نمی گردند.
وی راه حل دیگر را تاسیس خانههای سازمانی می داند و میگوید: این کار در حال انجام است و ۱۵۰ واحدی که در جنوب مجلس در حال احداث است به این منظور بوده اما کافی نیست.
ابطحی میگوید: البته با ودیعه ای که مجلس در اختیار نمایندگان قرار می دهد با توجه به شرایط بازار مسکن آنها نمیتوانند واحدهای مطلوبی اجاره کنند و املاکیهای اطراف مجلس هم میدانند که در چه فصلی و چه زمانی قیمت ها را بیش از اندازه بالا ببرند و به این شکل برخی نمایندههایی که انتخاب میشوند بعضا تا پایان شهریور ماه هنوز خانه ندارند.
پیشنهاد تحقیق و تفحص از مجلس
وی تاکید میکند: معتقدم دیوان محاسبات باید در مورد خانه های سازمانی مجلس و به طور کلی بر عملکرد مجلس نظارت کند و این یک نقد جدی است که چرا در امور مالی مجلس و معاملات ورود نمیکند. موضوع واگذاری املاک و اموال یا واگذاری پروژهها به مقاطعه کاران در مجلس از بحثهای جدی است که در سالهای قبل ما داشتیم و به همین دلیل حتی تحقیق و تفحص از مجلس را کلید زدیم که در ۹ بند بود و یکی از بندها هم این بود که مسائل مالی مجلس باید شفاف شود.
این نماینده سابق مجلس تاکید میکند: اگر قرار است مجلس شفافسازی را شروع کند این شفافسازی ابعاد مختلفی دارد که بخش عمدهای از آن به خود مجلس باز میگردد تا بتواند در نهادهای دیگر نیز به درستی ناظر باشد
ابطحی البته ابراز امیدواری میکند در این مجلس که مقام معظم رهبری آن را مجلس قوی و انقلابی توصیف کردند این شفافیت آغاز شود.
وی میگوید: معتقدم در این مجلس باید تحقیق و تفحص از مجلس به جریان بیفتد چرا که برخی مسائل شبههناک وجود دارد مثلا حتی احداث همین ساختمان مجلس که با چه توجیهی در مرکز شهر ساخته شده و این میزان بار تراکم ترافیک را در مرکز ایجاد کرده، آیا نمی شد در مکان دیگری مثلاً تپههای عباسآباد تاسیس شود و یا همان مجلس قدیم توسعه یابد و عجیب است که این مجلس در کنار ساختمان مشروطه ساخته شده و میراث فرهنگی به آن اجازه ساخت و ساز داده است.
وی میگوید: سایر مراکز وابسته به مجلس از جمله خانه ملت، کتابخانه مجلس، مرکز پژوهش ها