🔰راز زنده ماندن اسلام در کلام حضرت زینب است
✍️شهید حاج قاسم سلیمانی: اینکه حضرت زینب (س) آن صحنههای دردناک را دید، مثل شهادت امام حسین آن اسلام مجسم، قرآن مجسم، دردانه پیغمبر با آن شیوه شهادت و با آن شیوه اسب تاختن بر پیکر مبارکشان؛ بعد که سؤال کردند از ایشان، فرمودند: (و ما رایتُ الا جمیلا)(من در کربلا، غیر از زیبایی ندیدم). این چیست؟ او آن چیزی است که اعظم از قربانی است و امام حسین برای آن شهید شد و امیرالمؤمنین برای آن شهید شد و همه فرزندان زهرا و امام کاظم برای آن شهید شد و ۸۰۰۰ شهید ما برای آن شهید شدند، آن اسلام است. آن اسلام است که اعظم است بر همهچیز، اعظم است بر امام حسین، آنها برای این رفتند شهید شدند.
✨میلاد با سـعادت حضرت زینب سلام الله علیها و روز پرستار مبارک باد✨
🌸⃟🌷🕊჻ᭂ࿐✰
#کانال_بسیجی_بمانیم
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@smmdjk
السلام علیک یا زینب کبری
روز میلاد بانوی بزرگ اسلام، #پرستارتمام_نیکیها
پرستار تن رنجور #ولایت،
پرستار #ارزشهای_مقدس_عاشورا، زینب کبری (س) بر همه پرستاران و پیروانش مبارک باد.🌸
بسم الله الرحمن الرحیم
حضرت زینب علیهاالسلام دختر امیرالمومنین علیه السلام و حضرت زهرا علیهما السلام در روز پنجم جمادى الاولى سال پنجم هجرت در مدینه منوره دیده به جهان گشود، در پنج سالگى مادر خود را از دست داد و ازهمان دوران طفولیت با مصیبت آشنا گردید.
در دوران عمر با بركت خویش، مشكلات و رنجهاى زیادى را متحمل شد، از شهادت پدر و مادر گرفته تا شهادت برادران و فرزندان، و حوادث تلخى چون اسارت و... را تحمل كرد. این سختىها از او فردى صبور و بردبار ساخته بود.
1
او را ام كلثوم كبرى، و صدیقه صغرى می نامیدند. از القاب آن حضرت، محدثه، عالمه و فهیمه بود. او زنى عابده، زاهده، عارفه، خطیبه و عفیفه بود.
نسب نبوى، تربیت علوى، و لطف خداوندى از او فردى با خصوصیات و صفات برجسته ساخته بود، طورى كه او را «عقیله بنى هاشم» مىگفتند. با پسر عموى خود «عبدالله بن جعفر» ازدواج كرد و ثمره این ازدواج فرزندانى بود كه دو تن از آنها (محمد و عون) در كربلا، در ركاب اباعبدالله الحسین علیه السلام شربت شهادت نوشیدند.
2
زينب كبری سلام الله عليها وارث صلابت علی (ع) و شهامت فاطمه سلام الله عليها بود. بزرگ بانويی بود كه اوصاف پدر مادر و برادران معصومش در آينهی وجودش تجلی داشت و وسعت ظرفيت وجودی اين بانوی بزرگ چنان است كه توانسته بود از بوستان معرفت بزرگترين قهرمانان اهل بيت عصمت و طهارت نهايت بهرهی معنوی را نصيب خويش كند.
3
زينب كبری سلام الله علیها
در صحنه تدبير و درايت و علم و فراست چنان برجسته بود كه به عقيله بنی هاشم شهرت داشت و استواری اراده و تدبيرش در نزد بزرگان اهل بيت مورد ستايش بود.
دامنه و عمق دانش حضرت زينب چنان وسعت داشت كه ائمه اطهار علیهم السلام نيز اين ويژگی زينب قهرمان را ميستودند.
4
امام سجاد عليهالسلام ،زينب كبری سلام الله عليها را به عنوان #دانشمند_فهيم معرفی كرده و خطاب به آن بانوی بزرگ می فرمود: سپاس خدای را كه شما دانشمندی بدون معلم هستيد.
چون حضرت زينب كبری از بوستان دانش پدر، مادر و برادران معصومش بهره وافر برده بود، دامنه علم و دانشش وسيع بود و با نقل حديث از آن بزرگواران به نشر معارف اهل بيت همت گماشته بود.
5
زينب كبری در تربيت دينی زنان عصر خويش تلاش گستردهای داشت و بسياری از بانوان آن عصر با بهرهگيری دانش و معرفت زينب كبری در مراتب معنوي گامهای بلندی برداشتند. آن حضرت، حيات پرثمر خويش را صرف نشر معارف توحيدی و ايفای مسئوليتهای الهی كرد و با شركت قهرمانانه در بزرگترين حماسه تاريخ بشر، نام خود را به عنوان #قهرمان اين حماسه، جاودانه ساخت. آن بزرگوار در همه صحنههای كربلا يار و ياور برادر بزرگوارش امام حسين عليهالسلام بود و با حضور فعال خويش نهضت عاشورای حسينی را پشتيبانی ميكرد.
6
در واقعه كربلا گر چه حضرت زينب حضور فعال داشت و از عناصر مهم و محوری اين حماسه بزرگ بود،اما بخش عمده رسالت اين بانوی بزرگ زمانی آغاز شد كه واقعه كربلا در ظاهر با شهادت امام حسين عليه السلام خاتمه يافت.
اين فصل از زندگانی زينب كبری كه اوج رسالت آن بانوی بزرگ است با ابلاغ پيام دشمنان اهل بيت از مدتها قبل در تلاش بودند كه در ميان مردم عراق كه كوفه مركز آن بود و تعداد زيادی از ساكنانش از اهل بيت پيروی می كردند، نسبت به اهل بيت ذهنيت منفی ايجاد كنند. در جريان واقعه كربلا يزيد و اطرافيانش گمان ميكردند كه موفق به ايجاد اين ذهنيت منفی شدهاند و از آن پس در عراق چندان مشكلی نخواهند داشت.
وارد كردن كاروان اسرای كربلا به شهر كوفه نيز به منظور نمايش دادن اين موقعيت بود.
اما زمانی كه كاروان اسرای اهل بيت از كربلا وارد كوفه شد، حضرت زينب كبری چنان رفتار كرد كه عرصهای كه قرار بود موفقيت دستگاه اموی در آن به نمايش گذاشته شود به عرصه ابراز كينه و نفرت نسبت به دستگاه اموی تبديل شد. در همين هنگام بود كه زينب كبری برای اولين بار پس از واقعه كربلا با انبوهی از مردم روبرو شد و رسالت پيام رسانی خويش را با #شجاعتی_علیوار انجام داد.
7
زينب كبری در جمع مردم كوفه خطبه مشهور خويش را چنان متقن و با صلابت قرائت كرد كه احوال مردم كوفه دگرگون شد.
در اين واقعه، شیر زن تاریخ اسلام به دشمنان اهل بيت نشان داد قادر است آثار تبليغات دستگاه اموی را از اذهان مردم بزدايد و مشعل اسلام ناب محمدی را روشن و پرفروغ نگه دارد.
8
حضرت زينب سلام الله علیها در مجامع و محافل ديگری كه پس از اين واقعه در مسير حركت كاروان اسرای اهلبيت به مناسبتهای مختلف تشكيل ميشد،
همين روش شجاعانه را در پيش گرفت و با صلابت تمام به #پاسداری_از_ارزشهای_دينی به پا خواست و در ميان جامعه جهل زده آن روزگار به روشنگری پرداخت.
9
سخنان تاريخی و شكننده زينب كبری در برابر سران اموی در كوفه و شام از اين گونه محافل بود و آن بانوی بزرگوار بدون كوچكترين ترسی به بيان حقايق پرداخت و در هر مجلس چنان طوفانی برپاكرد كه سران حكومت اموی از قدرت فوقالعاده زينب كبری در #ايجاد_قيام_عمومی و تحت تأثير قرار دادن مردم به وحشت ميافتادند.
10