اهمیت مکان نماز جمعه
آیت الله العظمی جوادی آملی:
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: «من كنس المسجد يوم الخميس و ليلة الجمعة فاخرج منه مِن التُّراب ما يُذَرُّ في العين غَفَرَ الله تعالي له» ؛ هميشه بالأخره جارو كردن مسجد خوب است اما فرمود روز پنج شنبه و شب جمعه خيلی فضيلت دارد. ميبينيد رُفت و روب مسجد در شب جمعه در حد يك دعای «كميل» فضيلت دارد برای اينكه روز جمعه مردم ميخواهند بيايند نماز جمعه بخوانند (يك روز قبل يا شب قبل)؛ «مَن كنس المسجد يوم الخميس و ليلة الجمعه فاخرج منه من التُّراب ما يُذَرُّ في العين»؛فرمود به اندازه داروی چشم اگر كسی خاك از مسجد بيرون ببرد آمرزيده است و به همان اندازه البته خدا از او ميپذيرد
خطبه های نماز جمعه ۱۳۷۵/۱۰/۱۴
#کانالاطلاعرسانیستادنمازجمعهشهرستانرامسر
➣ @snjramsar
#ایران #سوریه
▪️سردار سرتیپ پاسدار کیومرث پورهاشمی، از مستشاران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جریان حملات گروههای تروریستی به مناطق غربی حلب به شهادت رسید.
#کانالاطلاعرسانیستادنمازجمعهشهرستانرامسر
➣ @snjramsar
شب جمعه است یادت نکنم میمیرم 😭
به نیت زیارت حضرتش :
صلی الله علیک یا أباعبدالله الحسین
صلی الله علیک یا أباعبدالله الحسین
صلی الله علیک یا أباعبدالله الحسین
صلی الله علیک و رحمة الله و برکاته
زیارت قبول
قالَتْ مولاتنا فَاطِمَة الزهراء (سلام الله علیها:
اوُصیكَ یا ابَاالْحَسنِ انْ لاتَنْسانى، وَ تَزُورَنى بَعْدَ مَماتى.
حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها ) به امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) وصیت کردند: یا ابالحسن ، وصیت میکنم مرا پس از مرگم فراموش نكن، و به زیارت و دیدار من بر سر مزارم بیا.
كوكب الدّرى: ج 1، ص 253
#کانالاطلاعرسانیستادنمازجمعهشهرستانرامسر
➣ @snjramsar
توییت دفتر رهبر معظم انقلاب بعد از اعلام آتشبس
#کانالاطلاعرسانیستادنمازجمعهشهرستانرامسر
➣ @snjramsar
احادیث نمازجمعه
🌹 پیامبر اکرم(ص) :
هرگاه تعداد شرکت کنندگان در نماز جمعه به هفتاد نفر برسد همانند یا برتر از آن هفتاد نفری خواهند شد که همراه موسی به دیدار پروردگارشان رفتند.
🔰با نماز جمعه همراه باشید...
#کانالاطلاعرسانیستادنمازجمعهشهرستانرامسر
➣ @snjramsar
#رامسر
امام جمعه رامسر:
آتش بس و مذاکره، دروغ است؛ آنچه حقیقت دارد زمین درگیری از لبنان به سوریه کشیده شد!
اسرائیل و آمریکا تعهدی به پیمانها ندارند و تا پیمانشکنی هست مقاومت هم وجود دارد!
حزبالله لبنان مذاکره نکرد دولت لبنان و نجیب میقاتی مذاکره کردند حزبالله هم به دلیل حضور نبیه بری آتش بس را مشروط پذیرفت.
خیانتی که اردوغان به اسلام و مسلمانان میکند تاریخی است؛ ضرر اردوغانِ اسلامگرا برای مسلمانان ترکیه از ضرر لائیک ها بیشتر است! باید گفت صد رحمت به آتاترک! سیاستهای متعصبانه، کینهتوزانه و احمقانهی اردوغان یادآور جنایتهای دولت عثمانی علیه اقلیتهایی مانند شیعیان، ارامنه و علویان ترکیه است!
#کانالاطلاعرسانیستادنمازجمعهشهرستانرامسر
➣ @snjramsar
✅ ایران: تعرض تروریستها به سرکنسولگری ایران در حلب سوریه را بهشدت محکوم میکنیم
بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران:
🔹تعرض عوامل تروریستی به سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در حلب سوریه را بهشدت محکوم میکنیم.
🔹همه اعضای سرکنسولگری در سلامت کامل هستند.
🔹نقض کنوانسیون ۱۹۶۳ روابط کنسولی از جانب هیچ فرد، گروه یا دولتی پذیرفته نیست.
#کانالاطلاعرسانیستادنمازجمعهشهرستانرامسر
➣ @snjramsar
کانال ستاد نمازجمعه شهرستان رامسر :
ستون پنجم دشمن
خنجر از پشت
تا بوده همین بوده که با شکست دشمن منافقین و ستون پنجم که سربازان دشمن در میان مسلمانان هستند از پشت خنجر میزنند.
اینها از شکست معاویه و عمروعاص در صفین جلوگیری کردند تا اینکه در نهروان امیرالمؤمنین آنها را ریشهکن کرد.
عملیات فروغ جاویدان بعد از آتش بس با رژیم بعثی عراق برای جلوگیری از شکست صدام بود تا اینکه شهید صیاد شیرازی در تنگه مرصاد آنها را قلع و قمع کرد.
اردوغان و تکفیری ها همین کار را کردند! بعد از شکست صهیونیستها و پیروزی جبهه مقاومت از پشت خنجر زدند!
ارتش سوریه که در حال جنگ با اسرائیل است و تمرکزش را بر روی قنیطره و بلندیهای جولان قرار داد ترکیه از پشت به ارتش سوریه خنجر زد!
اردوغان و تکفیری ها نوکر صهیونیستها هستند؛ ذهنها و رسانهها را از شکست اسرائیل در لبنان و غزه به سوریه کشاندند!
همه میپرسند از سوریه چه خبر؟ افتضاح و رسوایی و شکست اسرائیل در لبنان و غزه تحتالشعاع قرار گرفت.
آیا کسی هست که نهروان و مرصادی دیگر رقم بزند و برای همیشه شر تکفیری ها را کم کند!
و مکروا و مکر الله والله خیر الماکرین
#کانالاطلاعرسانیستادنمازجمعهشهرستانرامسر
➣ @snjramsar
🇮🇷🇸🇾 عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران فردا وارد دمشق می شود تا شخصا با اسد و وزیر امور خارجه سوریه دیدار کند.
🔴 وزیر امور خارجه ایران فردا پس از سفر به دمشق به ترکیه میرود.
🇮🇷 انصافا این مرد تاکنون نگذاشت پرچم شهید امیرعبداللهیان زمین بماند🇮🇷
👏 آفرین رفیق با وفای وزیر شهید
پیش ما رسم شکستن نبود عهد وفا را
الله الله تو فراموش مکن صحبت ما را
❤️ در تاریخ اسلام و ایران نامت به عظمت ثبت میشود مرد بزرگ🙏
🤝 هماهنگی میدان و دیپلماسی🌹
#کانالاطلاعرسانیستادنمازجمعهشهرستانرامسر
➣ @snjramsar
📱پیام توییتری پروفسور کمیل حبیب، رئیس سابق دانشکده حقوق و علوم سیاسی و اداری در دانشگاه لبنان: از دانشجویانم در دانشگاه لبنان عذرخواهی میکنم، زیرا در تدریس دروس «حقوق بینالملل»، «حقوق بینالملل بشردوستانه» و «مقررات سازمان ملل متحد» سختگیر بودم. اما پس از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، بر این باورم که دیگر نیازی به تدریس این دروس وجود ندارد؛ چراکه اکنون تنها «قانون زور و قدرت» بر جهان حاکم است.
#کانالاطلاعرسانیستادنمازجمعهشهرستانرامسر
➣ @snjramsar
📸 میرزا از شدت سرما یخ زد
🕋 میرزا یک عالم دین بود
یاد ۲۷ تن از شهدای همراه میرزا کوچک خان که در کنار مسجد آدینه جواهرده دفن هستند گرامی
#کانالاطلاعرسانیستادنمازجمعهشهرستانرامسر
➣ @snjramsar
روزی مبارک ولی مغفول!
(به مناسبت روز قانون اساسی؛ ۱۲ آذر)
قسمت اول
اشاره: قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۵۸ توسط مجلس خبرگان قانون اساسی تصویب شد؛ در روز ۱۲ آذرماه ۱۳۵۸ متن قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به همهپرسی عمومی گذاشته شد و به تصویب نهایی ملت ایران رسید.
تاریخچه قانون اساسی در ایران معاصر
اولین قانون اساسی ایران حاصل انقلاب مشروطه بود که در هشتم دیماه سال ۱۲۸۵ خورشیدی به امضای مظفرالدین شاه رسید. این قانون ۵۱ ماده داشت که عموماً مربوط به طرز کار مجلس شورای ملی و مجلس سنا میشد. این قانون بعد از موفقیت مشروطهخواهان درگرفتن فرمان مشروطه و با عجله تهیه شده بود و در آن ذکری از حقوق ملت و سایر ترتیبات مربوط به رابطه اختیارات حکومت و حقوق ملت نبود، بنابراین «متمم قانون اساسی» تهیه شد و به تصویب مجلس رسید و محمدعلیشاه نیز آن را در ۱۴ مهر ۱۲۸۶ خورشیدی (۲۹ شعبان ۱۳۲۵ هجری قمری) امضا کرد. پس از آن نیز در چند نوبت با تشکیل مجلس مؤسسان برخی از مواد این قانون تغییر کرد. این قانون و متمم آن تا سال ۱۳۵۷ که حکومت پادشاهی در ایران بر سر کار بود، قانون اساسی ایران بود.
قانون اساسی بعدی در روزهای منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی و با افزایش احتمال سقوط سلطنت پهلوی و به دستور امام خمینی(ره) تدوین شد. رهبر انقلاب برای نخستین بار در دیماه 1357 به صراحت از قانون اساسی جدید برای ایران سخن گفتند. پیش نویس این قانون در پاریس به محضر امام ارائه و پس از تشکیل دولت موقت برای بررسی به شورای عالی طرح های انقلاب واگذار شد. دولت موقت، متن اصلاحی پیش نویس اولیه را برای تصویب به شورای انقلاب ارائه و شورای انقلاب پس از اعمال نظر خود پیش نویس جدید را برای اعلام نظر به امام و چند تن از مراجع ارائه کرد.
پس از آن، اختلافاتی در باره روند تصویب نهایی پیش نویس پیش آمد. گروهی بر ضرورت تشکیل مجلس مؤسسان قبل از همه پرسی تأکید کردند. در مقابل، جریان دوم روند تشکیل مجلس مؤسسان را زمانبر دانسته و به برگزاری همه پرسی و تصویب سریع قانون اساسی از سوی مردم بر عدم تشکیل آن اصرار داشتند. برای رفع اختلاف امام خمینی(ره) با پیشنهاد تشکیل مجلس خبرگان قانون اساسی موافقت کردند. بر این اساس، شورای انقلاب تصویب کرد که مجلس یادشده تشکیل و طرح پیشنهادی قانون اساسی بعد از بررسی در آن به همه پرسی گذاشته شود.
پیش نویس قانون اساسی در خرداد 1358 در مطبوعات منتشر شد و در اجرای فرمان رهبر انقلاب اسلامی در 14 تیر 1358 «لایحه قانونی انتخابات مجلس بررسی های قانون جمهوری اسلامی» در شورای انقلاب تصویب شد.
بدین ترتیب، نخستین انتخابات جمهوری اسلامی ایران برای انتخاب نمایندگان مردم در مجلس خبرگان قانون اساسی در 12 مرداد 1358 برگزار شد و کاندیداهای طیفهای مختلف سیاسی برای کسب 73 کرسی این مجلس به رقابت پرداختند.
با مشخص شدن نمایندگان ملت، مجلس خبرگان در 28 مرداد 1358 و با پیام رهبر انقلاب آغاز به کار کرد. امام خمینی(ره) در پیام خود، لزوم استفاده از تخصص و صلاحیت نمایندگان در تدوین قوانین را خواستار شده و برای رفع اختلاف نظر متخصصان، نظر اکثریت آنان را معتبر معرفی کرده بودند.
مجلس خبرگان در 24 آبان همان سال و در شصت و هفتمین جلسه خود بررسی قانون اساسی کشور را به پایان رساند. محصول نهایی این مجلس قانونی با یک مقدمه، 12 فصل و 175 اصل بود که در روزهای 11 و 12 آذر 1358 به همه پرسی گذاشته شد و با استقبال مردم 5/99 درصد رأی مثبت را کسب کرد. با پایان رفراندوم اولین قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در مقام میثاق ملی به مدت ده سال بی تغییر ماند.
گذشت یک دهه و پایان جنگ، فرصت مناسبی برای آزمودن و روشن شدن نقاط قوت و ضعف نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی آن بود. در سال 1368 امام خمینی(ره) به پیشنهاد برخی از مسئولان، فرمان بازنگری در قانون اساسی را صادر و در حکمی به رئیس جمهور وقت اعضای هیئت تدوین قانون اساسی و محدوده مسائل مورد بحث آن را برای رفع نقایص و اشکالات قانون مصوب 1358 تعیین کردند.
«شورای بازنگری قانون اساسی» از تاریخ 7 اردیبهشت 1368 کار خود را آغاز و تا تاریخ 20 تیر همان سال در 41 جلسه در مجموع 46 اصل قانون اساسی قبلی را تغییر داد و دو اصل به آن اضافه کرد. همه پرسی برای قانون جدید در 6 مرداد 1368 برگزار و با رأی آری 97 درصد از شرکت کنندگان به تصویب رسید.
#کانالاطلاعرسانیستادنمازجمعهشهرستانرامسر
➣ @snjramsar