📸صبح امروز تعدادی از فرماندهان نیروی هوایی ارتش با رهبر انقلاب دیدار خواهند کرد
🆔 @snn_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥محاصره بخشهای جنوبی و غربی اردوگاه العین در نابلس توسط اشغالگران رژیم صهیونیستی همزمان با درگیری مسلحانه در این اردوگاه و محاصره یک خانه
🆔 @snn_ir
🔴مقام یمنی: حملات آمریکا و انگلیس بینتیجه است
🔸«محمد البخیتی» عضو ارشد دفتر سیاسی جنبش مقاومت انصارالله بامداد دوشنبه در واکنش به تجاوز نظامی مجدد آمریکا و انگلیس به یمن گفت که این حملات بینتیجه است.
🔸البخیتی ضمن اشاره به اطلاعیه آمریکا و انگلیس مبنی بر اینکه اجرای حملات به یمن فقط توسط این دو کشور است نه دیگر متحدان آنها، گفت که این نشانه شکست ائتلاف غربی است.
🆔 @snn_ir
🔴پیشفروش بلیت قطارهای اسفند سهشنبه آغاز میشود
🔸مدیرعامل شرکت راه آهن از آغاز پیش فروش بلیت قطارهای اسفندماه در روز سهشنبه (۱۷ بهمن) و عرضه آن به صورت اینترنتی خبر داد.
🆔 @snn_ir
🔴حمله وحشیانه امروز صهیونیستها به خانیونس
🔸الجزیره اعلام کرد: توپخانه رژیم اسرائیل از بامداد امروز خان یونس را هدف قرار داده و به طور مستمر گلوله باران کرده است.
🆔 @snn_ir
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اسدی: در برخورد با نشریات اکثراً شاهد رفتار سلبی هستیم/ دانشجو برای حق چاپ ۵ عدد نشریه باید چانهزنی کند!
🔹علی اسدی، عضو سابق شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم در برنامه #شانزده_آذر:
🔸یک مسئله مهم عدم حمایت کافی از نشریات است. از چهار مجموعه دانشجویی (کانونها، انجمنهای علمی، تشکلها و نشریات) ضعیفترین حمایت از نشریات میشود. اگر دستگاهها عزم خود را برای حل این مسئله جزم نکنند، این مسئله هرگز حل نخواهد شد.
🔸برخی قوانین سلبی در نشریات داریم که میشود آن را تعدیل کرد. مثلا زمانی که به یکی از مسئولین دانشگاه از سوی نشریه نقدی مطرح میشود به جای برخورد سلبی، با جوابیه دادن و... روند متعادلی برقرار باشد اما اکثرا به سمت رفتار سلبی میرود.
🔸نشریات متاسفانه چندپاره است و یک وحدت رویه میان سه دستگاه وزارت علوم، وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد وجود ندارد. سه هزار نشریه فعال در سطح کشور داریم.
___
🔰 شانزده آذر؛ نگاه جنبش دانشجویی به مسائل کشور:
🆔 @shanzdah_azar
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فرزین فرد: نظارت قبل از چاپ خلاف قوانین مطبوعات و اصول آزادی بیان است
🔹یونس فرزین فرد، عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم در برنامه #شانزده_آذر:
🔸مقرر شده است همه دانشگاهها ۳ درصد از بودجه خود را به امور فرهنگی اختصاص بدهند اما تمام این مبلغ به بحث فرهنگی اختصاص پیدا نمیکند و از همان ۳ درصد نیز بودجهای برای نشریات وجود ندارد.
🔸در قانون آمده دانشگاهها باید بنا بر شرایط و مقتضیات خودشان از نشریات حمایت کنند اما برخی دانشگاهها فقط به صورت سلبی برخورد میکنند.
🔸از مجموع ۱۲٠ دانشگاه وزارت علوم ۲۵ دانشگاه دچار تخلف هستند. در صورت جلسات آنها آمده است که باید نظارت قبل از چاپ داشته باشند. این هم خلاف قوانین مطبوعات کشور است، هم خلاف قوانین ناظر بر نشریات دانشگاهی و هم خلاف اصول آزادی بیان است. اما دانشگاه علناً در طراحی و نوشتار نشریات نظر میدهد.
🔸قبل از دوره کرونا نشریاتی داشتیم که با توجه به موضوعاتی که مطرح میکردند در دانشگاه یک جریان راه میانداختند. اما الان دانشجو به قلم زدن رغبت ندارد.
___
🔰 شانزده آذر؛ نگاه جنبش دانشجویی به مسائل کشور:
🆔 @shanzdah_azar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرزین فرد: کمتر از نصف دانشگاهها کمیته ناظر بر نشریات دارند
🔹یونس فرزین فرد، عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم در برنامه #شانزده_آذر:
🔸مسئولین اصلا قائل به گفتوگو نیستند و برخی وسط جلسه خارج میشوند. در دوره قبل بازنگری و تصویب شیوهنامه کمیته ناظر بر نشریات ۱٠٠ ساعت طول کشید اما الان در یک جلسه سه چهار ساعته جمعبندی و ابلاغ میشود.
🔸وزارت علوم و سایر دستگاهها فقط حد خودشان را این میدانند که یک انتخابات کمیته ناظر بر نشریات برگزار شود که کاملا فرمایشی است. اگر قانون نگفته بود شورای مرکزی و کمیته ناظری باید وجود داشته باشد قطعا تا الان همین کمیتههای ناظر هم وجود نداشت.
🔸دانشجویان از نبود وحدت رویه ضربه میخورند. به یک نهاد دانشجویی برای برگزاری دورهها و ایجاد وحدت نیاز داریم. قانون تفسیر مختلفی در دستگاههای مختلف پیدا میکند.
🔸تداخل جشنواره مطبوعات با جشنواره تیتر و ناهماهنگی در هیئت سیاستگذاری جشنواره میان وزارت علوم و بهداشت باعث شد تاریخش از بهمن امسال به اردیبهشت سال بعد تغییر پیدا کند.
___
🔰 شانزده آذر؛ نگاه جنبش دانشجویی به مسائل کشور:
🆔 @shanzdah_azar