🔴بانوان کارآفرین با چالشهای جامعه چه میکنند؟ / صدا و سیما خالی از الگوسازی بانوی موفق
در شرایط اقتصادی سخت کنونی، بانوان در مسیر کارآفرینی چالشهایی دارند. تعریف مبهم از کار بانوان و کمبود مشاور اقتصادی مناسب و از طرفی؛ تاثیر سیستم آموزشی در کسب و کار و در نهایت بسترهایی مانند صدا و سیما که گاهی شاید، فرصتها را به تهدید تبدیل میکند.
🔸بانوان کارآفرین با نگرش جامعه چه میکنند؟ / صدا و سیما خالی از الگوسازی بانوی موفق
🔸گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو_ زهرا زمانی فر؛ توصیف فضای کارآفرینی بانوان در شیرینی و تلخی ها، فراز و فرودها خلاصه میشود. بانوانی که افزایش توانمندی و ورودشان به عرصه کارآفرینی و بسترهای فعالیت آنها شاید یکی از بزرگترین دستاوردهای انقلاب اسلامی باشد. اما هرچه به شرایط اقتصادی و معیشت سخت کنونی نزدیک میشویم، کمتر بانویی را میبینیم که پای به میدان کارآفرینی و کسب و کار بگذارد و بی مهری در این مسیر پر پیچ و خم متوجه او نشود. دنیایی که میتواند مستقل تعریف شود، حمایتهایی صورت بگیرد و در نهایت شغل بانوان را در خانه، کسب و کار خانگی و هم بیرون از چارچوب خانه ارزشمند بشمارد و فعالیت اجتماعی بانوان در تعارض با نقشهای دیگر آنها نباشد.
🔸انسیه حیدرزاده، مشاور و مدرس کسب و کار بیان میکند: بخش آموزش بانوان خلاصه در بازاریابی، فروش و مشتری میشود. درصورتی که بانوان باید مدیریت کسب و کارشان را در کنار زندگی شخصی بیاموزند و ادامه این روند به نفع جامعه و بانوان نیست. درواقع؛ نگاه حداقلی به دختران و مادران کارآفرین تبعاتی را به همراه خواهد داشت. چراکه در بسیاری از موارد بانوان متهم به همسر، مادر بودن و... هستند که این نگاه به لحاظ فرهنگی موجب میشود تا زنان در جامعه تمایلی به ازدواج و فرزندآوری نداشته باشند و این موارد را مانعی جدی برای خود ببینند. چراکه بانوان کار و تأیید اطرافیان را به نگاه سرزنش بار و فرزندآوری ترجیح میدهند. اما چاره این است که الگوسازی صحیح، آموزش و حمایت از بانوان در کارآفرینی اولویت کار باشد که آنان نیز با خیالی آسوده به تشکیل خانواه، فرزندآوری تشویق و ذوق اشتغال نیز را در آنها کور نمیکند.
مشروح گزارش👇
http://snn.ir/003tSs
__
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
🔴اسامی کاندیداهای اصلاح طلبان برای انتخابات
🔸فهرست افرادی که توسط حداقل ۱۰ عضو مجمع ملی جبهه اصلاحات ایران برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری پیشنهاد شدهاند، مشخص شد.
اسامی به ترتیب تعداد آرا به شرح زیر است:
۱- جواد ظریف (۳۷ پیشنهاد)
۲- اسحق جهانگیری (۳۵ پیشنهاد)
۳- مصطفی تاج زاده (۳۲ پیشنهاد)
۴- مسعود پزشکیان (۲۵ پیشنهاد)
۵- محمدرضا عارف (۲۱ پیشنهاد)
۶- محسن هاشمی (۲۰ پیشنهاد)
۷- محمد شریعتمداری (۱۹ پیشنهاد)
۸- مصطفی کواکبیان (۱۵ پیشنهاد)
۹- محمود صادقی (۱۲ پیشنهاد)
۱۰- زهرا شجاعی (۱۱ پیشنهاد)
۱۱- شهیندخت مولاوردی (۱۱ پیشنهاد)
۱۲- عباس آخوندی (۱۱ پیشنهاد)
۱۳- صادق خرازی (۱۰ پیشنهاد)
🔸در جلسهٔ امروز مجمع عمومی دربارهٔ مراحل بعدی ارزیابی نامزدها در جبههٔ اصلاحات ایران تصمیمگیری خواهد شد.
__
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
📸تا کنون چند دوز واکسن کرونا وارد ایران شده؟
🔸طبق اعلام معاون فنی گمرک ایران، تاکنون بیش از ۳.۱ میلیون دوز واکسن وارد ایران و توسط گمرک ترخیص و تحویل نمایندگان معرفی شده از سوی وزارت بهداشت شده است.
🔸۷۲۰ هزار دوز واکسن از روسیه، یک میلیون و ۶۵۰ هزار دوز از چین، ۱۲۵ هزار دوز از هند و ۷۰۰ هزار و ۸۰۰ کواکس از کره جنوبی وارد ایران شده که در مجموع بالغ بر ۳.۱ میلیون دوز است.
__
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
🔴پرونده صدا و سیما ۱۴| برنامههاي ماه رمضان در برهوت تكرار/ سندروم تنبلي رسانه اي؛ مشكل اساسي صدا و سيما
🔸چند سالی است که تولید برنامههای قبل افطار به صورت گفتگو محور و بر پایهٔ داستان گویی و روایتی از زندگی افراد به یک عادت تبدیل شده است؛ روایتهایی تأثیرگذار و عبرت آموزکه اکثرشان به تجربههای غمانگیزی مربوط میشود که احساس نزدیکی و حس ترحم مخاطب را بر میانگیزد و حتی برخی از آنها تلاش کردند کپی هرچند دسته چندم از برنامه «ماهعسل» باشند. این روند تکرار محتوای صداوسیما بهانهای شد تا با آرش فهیم روزنامهنگار و منتقد سینما و تلویزیون به گفتگو بنشینیم؛
🔸مشکل اساسی این دوران در صداوسیما، یک نوع بیماری است که من اسمش را «سندروم تنبلی رسانه ای» میگذارم. وقتی یک رسانه از آرمانگرایی، هویتگرایی و حس مبارزه و مقابله تخلیه میشود، ابتلا به این سندروم به سراغش میآید. یک رسانه یا نظام فرهنگی وقتی به سندروم تنبلی دچار میشود، بجای اینکه حرف و هویت خودش را برجسته کند و به سمت خلاقیت برود، به شبیه سازی یا کپی برداری از رقبایش رو میآورد.
🔸اغلب سریالهای پرمخاطب و به یادماندنی تلویزیون برای ماه رمضان به دهه ۸۰ برمی گردد؛ یک دلیلش این بود که کارگردانهایی که این سریالها را میساختند، دهه ۸۰ در اوج به سر میبردند؛ فیلمسازهایی مثل رضا عطاران، سیروس مقدم، حسن فتحی، علیرضا افخمی، محمدحسین لطیفی و ... آن دوران در پختگی و آمادگی کامل بودند.
🔸این فیلمسازها هم دچار کمیگرایی و تنبلی شده اند و انگیزه و حال و هوای دهه ۸۰ را ندارند. متاسفانه صداوسیما در یک دهه اخیر غیر از برخی استثناها نتوانسته سریال ساز توانمند و وفادار به خودش را تربیت کند. نیروهای جوان هم بعد از ساخت چند سریال، به شبکه نمایش خانگی و سینما کوچ میکنند. درواقع دولت هم برای رقابت سیاسی با صداوسیما، شبکه نمایش خانگی را به یک بازار مکاره و محل سرمایه گذاریهای سالم و اغلب و ناسالم تبدیل کرد و این هم به جریان سریال سازی در صداوسیما ضربه زده است.
🔸به طور طبیعی رسانهای که دچار تکرار و تقلید میشود، از زایندگی و پویایی فاصله میگیرد و نمیتواند هویت و تشخص خودش را اعلام کند. وقتی یک رسانه، نمیتواند برای مناسبتهای مختلف به خلق برنامه جدید دست بزند و به تکرار گذشته مشغول میشود، نمیتواند آینده خودش را بسازد. همچنین رسانهای که به کپی کاری از دیگران بدون هیچ نوآوری میپردازد، خود به خود به یک رسانه مصرف کننده تبدیل میشود نه تولید کننده؛ و این جریان در دراز مدت به مرگ فکر و فرهنگ و وابستگی فکری و فرهنگی ابتدا در آن رسانه و سپس در گستره مخاطب هایش منجر میشود. رسانه تنبل، قطعا مخاطب تنبل هم بار میآورد.
مشروح گزارش👇
https://snn.ir/003u85
__
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
🔴 علیرضا افشار هم اعلام کاندیداتوری کرد
🔸رییس اندیشکده جنگ نرم دانشگاه عالی دفاع ملی و فرمانده اسبق بسیج برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری اعلام کاندیداتوری کرد.
__
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: هم در زمینه های شخصی باید به امیرالمومنین(ع) و هم در آداب حکومت داری و در شجاعت، زهد و عدالت به ایشان پیروی کنیم که البته خیلی در این زمینه ها عقب هستیم و باید تلاش کنیم و خودمان را جلو ببریم.
__
♨️کلیپهای بیشتر 👇
🆔 @snn_ir
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: شهید سلیمانی را دشمنان تهدید به قتل کرده بودند. این بزرگوار گفته بود من را تهدید به چیزی میکنند که آن را دنبال میکنم.
__
♨️کلیپهای بیشتر 👇
🆔 @snn_ir
13.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رهبر انقلاب:شهید مطهری یک جهاد نرم افزاری را شروع کرده بود؛ هم تولید فکر می کرد هم نشر فکر / او آرام و قرار نداشت
شهید مطهری اولویت های جامعه را خوب تشخیص می داد و همه ظرفیت های فکری را به این سمت سوق می داد
__
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
16.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بغض رهبر انقلاب هنگام بیان روایتی در مورد پیش بینی پیامبر از به شهادت رسیدن امام علی (ع)
__
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
16.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رهبر انقلاب:جامعه کارگری حق بزرگی به آحاد جامعه دارد
🔸در جمهوری اسلامی حق کارگر بیشتر است.
🔸یکی از مهمترین حمایت ها از تولید، حمایت از کارگر است
🔸حمایت از کارگر فقط به افزایش پایه حقوقی نیست. باید سطح مهارت کارگر را بالا برد
__
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
19.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هشدار رهبرانقلاب به کسانی که کارخانهها را به تعطیلی کشاندهاند
🔸این افراد به خاطر منافع خودشان و استفاده از زمین آنجا، کارخانهها را به تعطیلی کشانده و کارگران را بیکار کرده اند
🔸این کار چه بدانند و چه ندانند خیانت به استقلال، اقتصاد کشور، مردم و کارگران است.
🔸 ابعاد موضوع تعطیلی کارخانجات وسیع تر از این حرف هاست و باید با این افراد برخورد شود
__
♨️کلیپهای بیشتر 👇
🆔 @snn_ir