فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وضعیت گرانی در دوران پهلوی به گفته جان فوران، جامعه شناس آمریکایی
♨️ تفکر غربگرا روز به روز فقر را افزایش میدهد!
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت ۲۶دی، سالروز فرار #محمدرضا_پهلوی از ایران
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
⁉️ آیا قیمتها واقعا در زمان شاه ثابت بود؟!
♨️ جان فوران، استاد دانشگاه کالیفرنیا، در کتاب مقاومت شکننده میگوید:
«در سال ۱۹۷۲ (۱۳۵۱ شمسی)، ۴۳٫۶ درصد درآمد میانگین شهرنشین [...] به مصرف مواد غذایی رسیده؛ #اجارهها در ۱۳۵۴-۱۳۳۹، ۱۵ برابر شده است؛ در فاصلۀ ۱۳۵۴-۱۳۵۳ این هزینهها ۲۰۰ درصد و در سال ۱۳۵۵-۱۳۵۴، ۱۰۰ درصد افزایش داشته است؛ تعداد #خانوادههای_شهرنشین که تنها در یک اتاق زندگی میکردند، از ۳۶ درصد در سال ۱۳۴۶، به ۴۳ درصد در سال ۱۳۵۶ افزایش یافت».
📚 منبع: Fragile Resistance ، نوشته Foran، ص331
🗓 به مناسبت ۲۶دی، سالروز فرار #محمدرضا_پهلوی از ایران
_________________________
📖 برشی از کتاب #خدازاده اثر #حجت_الاسلام_راجی که از دو طریق زیر قابل دریافت است:
🌐 پیوند معرفی کتاب و دریافت از سایت سعداء👇
Www.soada.ir/shop
🔰 مشاهده دیگر آثار و خرید از سعداء پلاس 👇
https://eitaa.com/soada_shop
_____________________
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
پاسخی به جوکگویی ضدانقلابها👇
⁉️ آیا شاه مقابل آمریکا بود؟ و آمریکا زمینه را برای سقوط شاه فراهم کرد؟
🔸 نشریه فارین پالیسی، بعد از فرارشاه و ورود #امام_خمینی به ایران درسال ۱۹۷۹،گزارشی را تحت عنوان "خداحافظ شاه آمریکایی" منتشر کرد.
🔻 این نشریه همچنین اعلام کرد که از این پس، هیچ رژیمی در ایران قابل تصور نخواهد بود که دستنشانده و یا حداقل وابسته به آمریکا باشد.
🗓 به مناسبت ۲۶دی، سالروز فرار #محمدرضا_پهلوی از ایران
📚 منبع👇
https://foreignpolicy.com/1979/03/16/goodbye-to-americas-shah/.
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تفسیر ما رایت الا جمیلا
♨️ در نگاه ظاهری به حادثه کربلا، هزاران نفر انسان ظالم صف کشیدهاند و لبها و جگرهای تشنه را تکه تکه میکنند
⁉️ پس فلسفه #زیبایی_دیدن_کربلا در نگاه زینب چیست؟
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی، به مناسبت سالروز وفات #حضرت_زینب سلاماللهعلیها
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
سعداء/حجت الاسلام راجی
⭕️ دود مشکوک #داستان_دادهمحور 🔸 قسمت چهارم👇 🔻تجمع بزرگ آوا و سام، توجه رسانههای سراسری رو جلب
⭕️ دود مشکوک
#داستان_دادهمحور
🔸 قسمت پنجم👇
🔻پیروزی آوا و سام بر صنعت دخانیات، تنها آغاز راهی طولانی بود. آنها به سمبل مبارزه برای سلامت و عدالت تبدیل شده بودند. دعوتها برای شرکت در کنفرانسها و همایشهای بینالمللی از سراسر جهان به سمتشان سرازیر شد. آنها در این رویدادها، تجربیات خود را با فعالان اجتماعی دیگر به اشتراک گذاشتند و به آنها الهام بخشیدند.
🔺اما آوا و سام به این موفقیتها قانع نبودند. آنها میدانستند که هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن وجود دارد. آنها تصمیم گرفتند یک سازمان غیرانتفاعی تاسیس کنند تا به جوانان کمک کند تا از دام اعتیاد به سیگار و سایر مواد مخدر رها شوند. این سازمان با برگزاری کارگاهها، مشاورهها و کمپینهای اطلاعرسانی، به جوانان آگاهی لازم را میداد تا بتوانند انتخابهای سالمتری داشته باشند.
🔻در همین حال، آوا و سام به دنبال راههایی برای کاهش تولید و فروش محصولات دخانی در سطح جهانی بودند. آنها با همکاری سازمانهای بینالمللی، فشار زیادی را بر دولتها و شرکتهای دخانیاتی وارد کردند. نتیجه این تلاشها، تصویب قوانین سختگیرانهتر در بسیاری از کشورها بود که تولید و فروش سیگار را محدود میکرد و تبلیغات آن را ممنوع میکرد.
🔺آوا و سام هرگز فراموش نکردند که چه چیزی آنها را به این مبارزه کشاند. آنها میخواستند که همه مردم بتوانند زندگی سالم و طولانی داشته باشند. آنها میخواستند که دنیا جایی بهتر برای زندگی باشد.
🔻سالها گذشت و آوا و سام به افراد بسیار تاثیرگذاری در جامعه تبدیل شدند. آنها به عنوان الگو برای نسلهای آینده شناخته میشدند. آنها ثابت کردند که حتی یک نفر هم میتواند با تلاش و پشتکار، تغییر بزرگی ایجاد کند.
پایان
📚 #زن #آزادی
#سیگار #مشعلهای_آزادی
=======================
⚠️ این داستان، برگرفته از کتاب «ناگفتههای صورتی» اثر #اندیشکده_راهبردی_سعداء است که میتوانید برای دریافت آن به اینجا مراجعه کنید.
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از راه نو/حجتالاسلام راجی
rahno.mp3
45.09M
چگونه فرزندانمان را انقلابی تربیت کنیم؟
🎙 سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی در برنامه راه نو #شبکه_افق، آذرماه ۱۴۰۳
🔰 در جمع خانوادههای مدارس شهید مطهری مشهد
🔸 چکیده مطالب این جلسه👇👇
🔻 فرزندان ابتدا در خانواده تربیت میشوند بعد در اجتماع.
🔻 نظام جمهوری اسلامی اَبَرقهرمان تربیت میکند اما سایر نظامها سلبریتی تربیت میکنند.
🔻 ما باید الگوهای واقعی را به فرزندانمان معرفی کنیم.
🔻 زندگی سلبریتیها بر پایهی خودنمایی است.
🔻 یکی از راهکاری تربیت فرزندان، دیدن مستندهای شهدایی به صورت خانوادگی است.
🔸 دریافت فیلم سخنرانی
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
مقاومت پیروز نبرد
=======================
🔻صفحه شخصی حجتالاسلام راجی در ویراستی
🔻صفحه اندیشکده راهبردی سعداء در ویراستی
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
پخش ثابت سخنرانیهای #حجت_الاسلام_راجی از تلویزیون، با عنوان #راه_نو
🔰 موضوع این هفته: توصیههای دهگانه رهبری به بسیجیان
🗓 جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳
⏰ ساعت ۱۲:۳۰
📺 از شبکه افق
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
⭕️ آزمایشگاه همدلی
#داستان_دادهمحور
🔻در یک دبیرستان عجیب و غریب به نام «مدرسه علوم عجیب الخلقه»، گروهی از دانشآموزان کنجکاو به نامهای آنا، بن و سارا تصمیم میگیرند یک آزمایش علمی عجیب و غریب انجام دهند. آنها میخواهند بفهمند آیا لباسهایی که میپوشیم روی احساسات دیگران تأثیر میگذارد یا نه؟
🔺آنا که همیشه به مُد علاقه داشت، میگوید: «من مطمئنم که اگر لباسهای خیلی کوتاه و براق بپوشم، همه به من توجه میکنند و شاید حتی کمی حسودیشان بشود!»
🔻بن که عاشق آزمایشهای علمی است، با اشتیاق میگوید: «من یک نظریه دارم! شاید اگر لباسهای خیلی تنگ و چسبان بپوشیم، مردم فکر کنند ما قویتر هستیم و به ما بیشتر احترام بگذارند!»
🔺سارا که کمی محتاطتر است، میگوید: «من فکر میکنم همه اینها خیلی ساده است. شاید بهتر باشد یک آزمایش علمی دقیقتر انجام دهیم».
🔻پس از بحث و گفتگوی زیاد، آنها تصمیم میگیرند یک آزمایشگاه کوچک در انباری مدرسه راه بیندازند. آنها یک مانکن را با لباسهای مختلف میپوشانند و از دانشآموزان دیگر میخواهند که به آن نگاه کنند و احساساتشان را بیان کنند.
🔺در اولین آزمایش، آنها مانکن را با یک لباس شنا بسیار تنگ و براق میپوشانند. سپس، از دانشآموزان میخواهند که به مانکن نگاه کنند و به سؤالاتی مانند «آیا به این شخص احساس همدلی میکنید؟» و «آیا فکر میکنید این شخص قوی است؟» پاسخ دهند.
🔻نتایج آزمایش بسیار عجیب بود! اکثر دانشآموزان گفتند که به مانکن با لباس شنا احساس همدلی نمیکنند و فکر میکنند این شخص فقط به ظاهر خود اهمیت میدهد.
🔺آنا، بن و سارا بسیار شگفتزده شدند. آنها تصمیم گرفتند آزمایش دیگری انجام دهند. این بار، آنها مانکن را با یک لباس ساده و راحت پوشاندند. نتایج این آزمایش کاملاً متفاوت بود. اکثر دانشآموزان گفتند که به مانکن با لباس ساده احساس همدلی بیشتری میکنند و فکر میکنند این شخص مهربانتر و قابل اعتمادتر است.
🔻آنا، بن و سارا با هیجان به هم نگاه کردند. آنها فهمیده بودند که لباسها واقعاً میتوانند روی احساسات دیگران تأثیر بگذارند. آنها همچنین متوجه شدند که این موضوع بسیار پیچیدهتر از چیزی است که فکر میکردند.
🔺در پایان، آنها تصمیم گرفتند نتایج آزمایش خود را در یک مقاله علمی بنویسند و آن را در مجله مدرسه منتشر کنند. آنها امیدوار بودند که بتوانند با این کار، دانشآموزان دیگر را به فکر کردن درباره تأثیر لباسها بر روی خود و دیگران تشویق کنند.
📚 #زن #آزادی
#حجاب
=======================
⚠️ این داستان، الهامگرفته از آمارهای پژوهشی است که میتوانید در اینجا مشاهده کنید...
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
سعداء/حجت الاسلام راجی
پخش ثابت سخنرانیهای #حجت_الاسلام_راجی از تلویزیون، با عنوان #راه_نو 🔰 موضوع این هفته: توصیههای ده
⏳ کمتر از ۳ ساعت تا شروع سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
✅ پخش از شبکه افق
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
سعداء/حجت الاسلام راجی
پخش ثابت سخنرانیهای #حجت_الاسلام_راجی از تلویزیون، با عنوان #راه_نو 🔰 موضوع این هفته: توصیههای ده
🔰 هماکنون شروع سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی از شبکه افق
🔸 لینک پخش از تلوبیون👇
https://telewebion.com/live/ofogh
🔻 همراه ما باشید
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
⭕️ سایههای جنگ
#داستان_دادهمحور
🔻 آرتور روی لبه تخت نشسته بود و به فضای خالی اتاقش زل زده بود. صدای تیپتیپ باران بر روی پنجره، یادآور شبهای تاریک و رعبآور میدان جنگ ویتنام بود. او به شدت احساس تنهایی میکرد و غم سنگینی بر دوشش بود.
🔺او تازه به خانه برگشته بود، اما جنگ هنوز در دلش باقی مانده بود. گاهی احساس میکرد که در جنگ هنوز درگیریهای وحشتناکی را تجربه میکند، در حالی که 58 هزار آمریکایی دیگر جان خود را در این جنگ از دست داده بودند؛ اما آرتور نمیتوانست از یاد ببرد که او بر خلاف آنها، زنده است و روز به روز احساس میکند که جانش در حال نابودی است و فکر کردن به جنایتهایی که او و رفقایش در میانه جنگ انجام دادند؛ او را بیشتر عذاب میداد.
🔻او نامهای در دست داشت که به آنجلا، نامزدش، نوشته بود. صدای طنیندار و آرامشبخش او هنوز در سرش میپیچید: «آرتور، من در کنارت هستم، هر وقت نیاز داری برای کمک به من بگو.» اما حالا، هیچکس نمیتوانست درک کند که او چه چیزی را تحمل کرده است.
🔺آرتور با دستش نامه را ورق زد و به جملهای که نوشته بود، نگاه کرد: «بیش از ۱۲۰ هزار سرباز آمریکایی پس از برگشت از ویتنام به دلیل جنایاتشان خودکشی کردند! یعنی تا الان دو برابر بیشتر از تمام آمریکاییهای کشته شده در جنگ ویتنام، درحال خودکشی هستند...!»
🔻 او احساس میکرد در حال پیوستن به این آمار وحشتناک است، و گویی این یک چرخه بیپایان است. در دلش جنگی در حال وقوع بود و زندهماندن برای او به یک بار سنگین تبدیل شده بود.
🔺آرتور نتوانست از یاد ببرد که در آن روزها چطور با چشمان خودش به جاهایی نگاه کرده بود که انسانیت در آن کنار گذاشته شده بود.
چگونه زنان و کودکان هرجا که دیده میشدند کشته، مثله، سوزانده یا زجرکش میشدند، زندهزنده دل و رودهشان بیرون ریخته میشد یا زندانیان از داخل هلیکوپتر در حال پرواز به پایین پرتاب میشدند.
🔻او در نهایت قلم را در دستش فشرد و نوشت: «شاید وقت رفتن است.» او ادامه داد: «به این دنیا دیگر تعلقی ندارم. اینجا دیگر جای من نیست.»
🔺وقتی او نامه را زمین گذاشت، صدای زنگ تلفن او را به خود آورد. «آرتور، این من هستم، آنجلا. میخواهم به تو بگویم که تو برای من مهم هستی!» صدای او دلنشین بود، اما آرتور نمیتوانست دیگر به این امیدها بچسبد.
🔻در حالی که باران به شدت در حال باریدن بود، آرتور به زمین خیره شد. او تصمیمش را گرفته بود. جنگ به او نیرویی داده بود که هرگز نمیخواست بخشی از آن باشد. او نمیتوانست دیگر این حیات پر از درد را تحمل کند، جایی که جنایاتش هرگز فراموش نمیشدند.
🔺او پشت سرش را نگاه نکرد و قلم را در کنار نامهاش گذاشت. درد دلش گویی سنگینتر از آنچه فکر میکنی بود و تصمیم به پایان دردش گرفت. آرتور میخواست این داستان برای همیشه به پایان برسد...
#آمریکا
#جنایات_آمریکا_در_ویتنام
=======================
📚 این داستان، الهامگرفته از آمارهای پژوهشی است که میتوانید در اینجا مشاهده کنید...
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir