فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کارشناس صهیونیست:
📍بهای انرژی و تورم، آمریکایی ها را دیوانه کرده، آنها میخواهند نفت ایران وارد بازار شود و نیاز شدیدی به توافق با ایران دارند...
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
📣 لایحه ۲ فوریتی دولت مانع افزایش قیمتها میشود
🔺 سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در رابطه با گفتگوی زنده رئیس جمهور،گفت: با توجه به اینکه اجرای سیاست عادلانه کردن یارانه ها منجر به افزایش برخی اقلام به ویژه خوراکی های مورد نیاز مردم شده است، دولت تلاش کرده با ارسال لایحهای دو فوریتی مانع افزایش قیمت تا سال آینده یعنی سال ۱۴۰۲ شود.
🔺 هیچ خبری درخصوص اقدامات تورمزای دولت در سال جدید، درست نیست. اساسا این اقدام اخلاقی نیست که در کنار همراهی مردم با دولت این فشار روانی برای آنها ایجاد شود.
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کنترل هاری سالانه ۲ هزار میلیارد تومان خرج روی دست کشور میگذارد
🔹هر سال حدود ۲۳۰ هزار نفر در کشور توسط سگها مجروح میشوند.
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
🔻گفتاری مهم از دکتر محمدجواد ایروانی| طرح بانکداری مجلس یعنی اغتشاش/ بانکها مدعی شدند و زیر بار نظارت بانک مرکزی نمیروند
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1401/04/06/2735025/
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
🔺 دیدار رئیسی و پوتین در حاشیه اجلاس کشورهای ساحلی خزر
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
🔴 دعوای ما دعوای اولویتهاست!
🔹نهجالبلاغه را که باز میکنیم هر خطبه و حکمت و نامهی حضرت امیرالمومنین(علیهالسلام) را که میخوانیم، از عدالت سخن به میان آمده؛ از مبارزه با تبعیض و فقر و فساد؛ از تشر و نهیب به اصحاب قدرت و ثروت؛ از نصیحت مردم و دعوت آنان به قیام و مبارزه با ظالمان؛ از امر به معروف و نهی از منکر قدرتمندان و زورمداران؛ دفاع از مظلومان و مستضعفان!
🔸به آثار رهبران انقلاب اسلامی که مراجعه میکنیم از صحیفه امام(ره) و آثار شهیدان بهشتی و مطهری تا آثار آیتالله خامنهای(حفظهالله)؛ بیشترین مسئلهای که تکرار شده و مشهود است، بحث از عدالت و مبارزه با فقر و فساد و تبعیض و دفاع از محرومین و مستضعفین و جامعه توحیدی و جامعه بیطبقه و آزادیخواهی و امر به معروف و نهی از منکر اصحاب قدرت و ثروت است!
🔹اما وقتی به محتوای خیلی از منابر معروف و سخنرانان و اساتید حزباللهی و خطبای مشهور نماز جمعه و برنامههای مذهبی صداوسیما، در دوسه دهه اخیر رجوع کرده و واکاوی میکنیم، مهمترین مسائلی که مطرح میشود، عبارتست از: اخلاقیات و معنویات فردی و نهایتاً خانوادگی و بیتفاوت نسبت به قدرت و ثروت و حکومت و دولت، دین فردی و حجاب و عفاف و زیارت و عزاداری و خیریه و امور بیتفاوت نسبت به مسائل و دردهای مردم!
🔸خیلی از رسانهها و فعالان مجازی حزباللهی را هم که نگاه میکنیم بجای خطِ نهج البلاغه و صحیفه امام و مطهریخوانی و بهشتیخوانی و خامنهایخوانی، امروز کارشان پرداختن به امور غیراصلی است. بیتفاوت نسبت به مسائل اصلی جامعه؛ بیخیال نسبت به معروفها و منکرات اصلی و اساسی و درگیر دعواهای سیاسی و جناحی!
🔹همین خطِ بیتفاوتی نسبت به معروفهای اصلی و منکرات اصلی را، در ۳۰ سال گذشته(بجز یک مقطع دوسه ساله)، در ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور میبینید به ریاست آیتالله جنتی و حالا آیتالله صدیقی؛ این ستاد، نه تنها معروفها و منکرهای اصلی را فراموش کرده، بلکه از بین همین اخلاقیات و معنویات و دشمنشناسیهای تریبون داران حزباللهی در دوسه دهه اخیر هم، فقط به حجاب و عفاف چسبیده! آن هم با روشهای مستقیمِ بیتاثیرِ فرعیِ به درد نخور!
🔻دعوای ما با بخش عمدهای از فعالان مذهبی و و نهادها و ساختارهای مسئول، همین دعوای اولویتهاست!
🔻این بخشی از بیانات دیروز رهبر انقلاب در جمع مسئولان قوه قضائیه است: «حالا در صلات و زکات و مانند اینها بالاخره یک کارهایی شده، [امّا در] «اَمَروا بِالمَعروفِ وَ نَهَوا عَنِ المُنکَر» عقبیم. معروف چیست؟ عدالت، انصاف، برادری، ارزشهای اسلامی ... منکر چیست؟ ظلم است، فساد است، تبعیض است، بیانصافی است، عدم اطاعت الهی است.»
🔹برخلاف این استدلال رهبر انقلاب در سخنرانی دیروز، معروف و منکر از نظر خیلی از دوستان رسانهای و خیلی از منبریها و اساتید و از منظر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر، خلاصه می شود در حجاب-بیحجابی. (رجوع کنید به صفحه اول سایت این ستاد https://www.setad-abm.ir/) البته کانالهای اطلاعرسانی ستاد در استانها هم همین را نشان میدهد.
✅ داودمدرسی یان
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
🔴 توییتر، نرم افزار مکاتبات اداری وزارت راه⁉️
🔹وزیر محترم راه اخیرا سطح استفاده از توییتر را به مرحله جدیدی رسانده و به عنوان اتوماسیون اداری از آن برای توبیخ معاون، ارجاع کار به زیرمجموعه و... استفاده کرده اند.
🔹 آیا این دولت برنامه ای برای تقویت استفاده از محصولات بومی فناوری اطلاعات ندارد؟
🔹آیا اطلاع رسانی به مردم و ارائه گزارش کار به مردم تنها در سکوهای خارجی امکان پذیر است؟ و اساسا چند درصد مردم عضو توییتر هستند؟
🔹 تنها کارکرد توییتر برای مسئولان و فعالان رسانه ای این است که مطلبی را در آنجا منتشر کنند -و چون عموم مردم عضو توییتر نیستند- اسکرین شات آن در سایت ها و شبکه های داخلی بازنشر شود تا به رویت مردم برسد. خب چرا از ابتدا این کار در سکوی داخلی اتفاق نمی افتد⁉️
🔹 نکته بسیار مهم دیگر اینکه مواضع مدیر و مسئول برای اهالی خبر و رسانه مهم است. لذا مقام مسئول چنانچه مواضعش را در سکوی داخلی منتشر کند، رسانه ها مجبور می شوند برای دسترسی به خبر دست اول عضو صفحه او در بستر داخلی شوند. و این چنین سرویس های داخلی جایگاه شایسته و بایسته خود را پیدا خواهند کرد.
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
📚گروه هفتم فقه الاقتصاد
🏦با همکاری معاونت آموزش مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی حوزههای علمیه
⛰سلسله نشستهای بررسی سیر تحول اندیشههای اقتصادی
🔰باحضور
🥇اندیشمند گرانقدر اقتصاد
جناب آقای دکتر سید مهدی زریباف
🖋نویسنده محترم کتاب
📙تحلیلی بر سیر شناخت و روش شناسی علم اقتصاد
🌐به صورت حضوری و مجازی
برگزار میکند.
⏰زمان:پنج شنبه ها؛ساعت 15 الی 17
✅برای ثبت نام اولیه و 💠دریافت اطلاعات بیشتر عبارت"سیر تحول" را
به شماره:
📱 #09030137354
پیامک فرمائید.
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢گوشهای از غربت دردناک امام جواد (علی السلام) از زبان حجت الاسلام پناهیان
🏴شهادت امام جواد(ع) تسلیت باد
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
#حدیث_روز
✍امام جواد علیه السلام: مرگ آدمی به سبب گناهان، بیشتر است از مرگش به واسطه اجل و ادامه حیاتش به سبب نیکوکاری، بیشتر است از حیاتش به واسطه عمر طبیعی.
📚 مسند الامام الجواد، ص٢٤
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
🔻مسدود شدن ۱۱ کانال تلگرامی دلالان بازار ارز
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران:
🔹در یک ماهه اخیر با کارهای اطلاعاتی و هدفمندی که انجام شده است تعداد ۴۰ نفر از سرشاخههای اصلی معامله گران ارز و یا طلافروشان متخلف شناسایی و دستگیر شدند.
🔹همچنین کانالهای قیمتگذار فردایی هم رصد شده است که تعداد ۱۱ کانال قیمتگذار فردایی شناسایی و مسدود شدهاند.
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
🖊بازخوانی| وزارت بازرگانی، آری یا خیر؟!
⚠️ این توضیح ضروری را خدمت ابوجهلها و ابنالوقتها عارضم که این مطلب سال۹۶ و در اعتراض به تلاش دولت وقت برای تشکیل وزارت بازرگانی نوشته شده است!
مساله تجارت خارجی ما را احیای وزارت بازرگانی حل نخواهد کرد؛ چنانکه ادغام آن حل نکرد. هدف اصلی دستگاه تجارت خارجی مانند هر نهاد اقتصادی دیگر باید تقویت تولید ملی با ابزار تضمین و تامین بازار باشد. به این معنی که از یک سو از بازار داخلی برای تولید داخلی صیانت کند و از سوی دیگر، متولی شکلدهی به بازارهای جدید یا گسترش جغرافیایی بازار برای تولید داخلی باشد. حال وقتی ۸۰۰ قلم کالا شناسایی میشود که تولید داخلی آنها وجود دارد و باید واردات آنها ممنوع شود اما هیات دولت با این امر مخالفت میکند، چه تفاوتی دارد که این لیست ۸۰۰ قلمی را وزارت صنعت، معدن و تجارت تهیه کرده باشد یا وزارت بازرگانی؟! از سوی دیگر، یک نگرانی بسیار مهم درباره تشکیل این وزارتخانه وجود دارد و آن احتمال برنامهریزی دولت برای اجرای گسترده سیاست آزادسازی تجاری و حذف موانع گمرکی برای تسهیل واردات است. هدف از تشکیل وزارت بازرگانی، حذف مقاومتهای ناشی از دغدغههای تولید ملی از پیش پای واردات است. وزارت صنعت و معدن که با تولید سر و کار دارد، یک گرایش طبیعی برای صیانت از تولید داخلی برابر آسیبهای ناشی از واردات کالای خارجی دارد که با تفکیک وظیفه بازرگانی و تشکیل یک نهاد دیگر، نهاد متولی تجارت این گرایش و دغدغه را نخواهد داشت. سابقه و کارنامه وزارت بازرگانی به ما میگوید این نهاد بیشتر متولی واردات بوده است تا صادرات. بهترین نهاد برای سازماندهی به وضعیت تجارت خارجی، ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی است که میتواند دستگاهها و وزارتخانهها را در جهت تقویت تولید داخلی از نظر تضمین و تامین بازار و کنترل کیفیت صادرات و واردات هماهنگ کند. بهترین دستگاه متولی برای گسترش بازار نیز وزارت امور خارجه است که در تمام کشورها دارای نمایندگی است و میتواند از ویژگیهای بازار هدف، شناخت دقیقی به دست آورده و میان ظرفیت بازار خارجی و توان تولید داخلی پیوند بزند. این مهم نه با تمرکز وظیفه تجارت در یک دستگاه به دست خواهد آمد و نه با توزیع وظیفه. دستگاههای متولی تولید و تجارت، با هدف تضمین و تامین بازار برای تولید داخلی باید هماهنگ عمل کنند. وزارتخانههای صنعت و معدن و کشاورزی، برای شناسایی ظرفیتها و توانمندیهای داخلی و تدوین استانداردهای صادراتی و دستگاه سیاست خارجی برای شناسایی ظرفیتهای بازار، میتوانند نقش مناسبی ایفا کنند. مساله بسیار مهم دیگر بحث نقلوانتقالات مالی است که پای بانک مرکزی را نیز به میان میکشد و با منطق موجود، باید درباره تفکیک یا ادغام وظیفه نقل و انتقالات مالی در بانک مرکزی یا دستگاههای دیگر نیز بحث کرد! اما مساله اصلی، نه ادغام و تفکیک که هماهنگ و همسو شدن این دستگاهها برای یک هدف مورد اجماع(تامین و تضمین بازار برای تولید داخلی) است که باید در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی این امر انجام شود. پیشنهاد مشخص ما این است که وظیفه کنترل واردات در وزارت صنعت و معدن باقی بماند، توسعه صادرات در معاونت اقتصادی وزارت امور خارجه دنبال شود و هماهنگی و سیاستگذاری تجاری در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و با مشارکت همه دستگاههای دخیل از جمله بانک مرکزی انجام شود. بارها گفتهایم که مسائل کشور فرابخشیاند، بخشیتر و تخصصی کردن امور، نیاز به افزایش قدرت هماهنگی فرابخشی را افزایش میدهد؛ مسئلهای که در حال حاضر بزرگترین ضعف دولت ماست! این تصور که خیال کنیم یک وزارت بازرگانی تاسیس میکنیم و میتواند بدون همکاری سایر بخشها مسئله بازرگانی کشور را حل کند، یک توهم محض است.
"سید یاسر جبرائیلی"
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
📌 معلوم است مسأله استقلال قضات و تحت نفوذ ضابطین نبودن و مراقبت و نظارت بر رفتار ضابطین، یک مسأله مورد ابتلاء بوده نه فرض ذهنی؛ که غیر از رئیس قوه، باز رهبر انقلاب به لزوم آن توجه می دهد.
قبلا همین مسأله از زبان برخی متهمین (بخصوص متهمان سیاسی و امنیتی) گفته می شد اما آنها مُهر فتنه گر و نفوذی و... بر پیشانی شان بود و کمتر حرفشان در بدنه انقلابی مورد توجه می شد؛ لکن در کمتر از یکسال اخیر این مسأله مورد تاکید رئیس قوه و رهبر انقلاب واقع شده است! دیگر عذری برای عدم پیگیری و تحقق کامل آن نیست.
با قدردانی از جناب آقای اژه ای و رهبر انقلاب اسلامی؛ به امید تحقق عدالت قضایی با تحقق کامل اصول۲۲تا۲۵ و ۳۲تا۳۹ و ۱۶۵تا۱۶۷ قانون اساسی.
#هفته_قوه_قضائیه
محسن قنبریان
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
🔻در دیدار رئیسی و پوتین چه گذشت؟
🔹رئیسجمهور کشورمان: روابط دو کشور در عرصه تبادلات تجاری و نیز همکاریها در زمینه انرژی در سطح بالایی جریان دارد، اما با توجه به زمینههای موجود، این مناسبات همچنان ظرفیت زیادی برای گسترش دارند.
🔹ایران و روسیه ظرفیتهای مناسبی برای همکاری در حوزههای انرژی از جمله سوآپ دارند.
🔹تبادلات مالی دو کشور باید در چارچوبی مستقل که سیستم تبادلات مالی غربی گسترش یابد تا هیچ کشوری نتواند بر آن اعمال نفوذ و فشار کند.
🔸پوتین: در ماههای اخیر حجم مبادلات تجاری و روابط اقتصادی دو کشور افزایش خوبی داشته. از پیشنهاد ایران در زمینه افزایش همکاریهای دو کشور در زمینههای انرژی از جمله سوآپ استقبال میکنیم.
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
🔴مرکز ملی فضای مجازی بنابر منویات رهبر معظم انقلاب قرار بود به عنوان نقطه کانونی و قرارگاه، زمینه ساز حکمرانی کشور در عرصه سایبر شود.
💠اما با مدیریت عنصری لیبرال و غربگرا در این مرکز، زمینه ساز اشغال فضای مجازی کشور توسط دشمنان شد❗️
💠و امروز به مرکزی تبدیل شده که پس از حمله سایبری به کشور، نسبت به حمله، تنها اطلاع رسانی می کند❗️
❌ریاست محترم جمهور همچنان صلاح نمی بینند به حضور زیان بار این عنصر غرب گرا در سمت ریاست مرکز ملی فضای مجازی پایان دهند⁉️
❌ قوه قضائیه همچنان صلاح نمی بیند به وظیفه قانونی خود عمل کرده، عوامل ولنگاری امنیتی کشور را محاکمه کند⁉️
#ابوالحسن_فیروزآبادی
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
🖊بازخوانی| وزارت بازرگانی، آری یا خیر؟!
⚠️ این توضیح ضروری را خدمت ابوجهلها و ابنالوقتها عارضم که این مطلب سال۹۶ و در اعتراض به تلاش دولت وقت برای تشکیل وزارت بازرگانی نوشته شده است!
مساله تجارت خارجی ما را احیای وزارت بازرگانی حل نخواهد کرد؛ چنانکه ادغام آن حل نکرد. هدف اصلی دستگاه تجارت خارجی مانند هر نهاد اقتصادی دیگر باید تقویت تولید ملی با ابزار تضمین و تامین بازار باشد. به این معنی که از یک سو از بازار داخلی برای تولید داخلی صیانت کند و از سوی دیگر، متولی شکلدهی به بازارهای جدید یا گسترش جغرافیایی بازار برای تولید داخلی باشد. حال وقتی ۸۰۰ قلم کالا شناسایی میشود که تولید داخلی آنها وجود دارد و باید واردات آنها ممنوع شود اما هیات دولت با این امر مخالفت میکند، چه تفاوتی دارد که این لیست ۸۰۰ قلمی را وزارت صنعت، معدن و تجارت تهیه کرده باشد یا وزارت بازرگانی؟! از سوی دیگر، یک نگرانی بسیار مهم درباره تشکیل این وزارتخانه وجود دارد و آن احتمال برنامهریزی دولت برای اجرای گسترده سیاست آزادسازی تجاری و حذف موانع گمرکی برای تسهیل واردات است. هدف از تشکیل وزارت بازرگانی، حذف مقاومتهای ناشی از دغدغههای تولید ملی از پیش پای واردات است. وزارت صنعت و معدن که با تولید سر و کار دارد، یک گرایش طبیعی برای صیانت از تولید داخلی برابر آسیبهای ناشی از واردات کالای خارجی دارد که با تفکیک وظیفه بازرگانی و تشکیل یک نهاد دیگر، نهاد متولی تجارت این گرایش و دغدغه را نخواهد داشت. سابقه و کارنامه وزارت بازرگانی به ما میگوید این نهاد بیشتر متولی واردات بوده است تا صادرات. بهترین نهاد برای سازماندهی به وضعیت تجارت خارجی، ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی است که میتواند دستگاهها و وزارتخانهها را در جهت تقویت تولید داخلی از نظر تضمین و تامین بازار و کنترل کیفیت صادرات و واردات هماهنگ کند. بهترین دستگاه متولی برای گسترش بازار نیز وزارت امور خارجه است که در تمام کشورها دارای نمایندگی است و میتواند از ویژگیهای بازار هدف، شناخت دقیقی به دست آورده و میان ظرفیت بازار خارجی و توان تولید داخلی پیوند بزند. این مهم نه با تمرکز وظیفه تجارت در یک دستگاه به دست خواهد آمد و نه با توزیع وظیفه. دستگاههای متولی تولید و تجارت، با هدف تضمین و تامین بازار برای تولید داخلی باید هماهنگ عمل کنند. وزارتخانههای صنعت و معدن و کشاورزی، برای شناسایی ظرفیتها و توانمندیهای داخلی و تدوین استانداردهای صادراتی و دستگاه سیاست خارجی برای شناسایی ظرفیتهای بازار، میتوانند نقش مناسبی ایفا کنند. مساله بسیار مهم دیگر بحث نقلوانتقالات مالی است که پای بانک مرکزی را نیز به میان میکشد و با منطق موجود، باید درباره تفکیک یا ادغام وظیفه نقل و انتقالات مالی در بانک مرکزی یا دستگاههای دیگر نیز بحث کرد! اما مساله اصلی، نه ادغام و تفکیک که هماهنگ و همسو شدن این دستگاهها برای یک هدف مورد اجماع(تامین و تضمین بازار برای تولید داخلی) است که باید در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی این امر انجام شود. پیشنهاد مشخص ما این است که وظیفه کنترل واردات در وزارت صنعت و معدن باقی بماند، توسعه صادرات در معاونت اقتصادی وزارت امور خارجه دنبال شود و هماهنگی و سیاستگذاری تجاری در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و با مشارکت همه دستگاههای دخیل از جمله بانک مرکزی انجام شود. بارها گفتهایم که مسائل کشور فرابخشیاند، بخشیتر و تخصصی کردن امور، نیاز به افزایش قدرت هماهنگی فرابخشی را افزایش میدهد؛ مسئلهای که در حال حاضر بزرگترین ضعف دولت ماست! این تصور که خیال کنیم یک وزارت بازرگانی تاسیس میکنیم و میتواند بدون همکاری سایر بخشها مسئله بازرگانی کشور را حل کند، یک توهم محض است.
"سید یاسر جبرائیلی"
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی که ملیحه محمدی یک تنه برنامه ضد ایرانی در شبکه سلطنت طلب من و تو را به مذاق تهیه کننده تلخ و کارشناسان برنامه را میخکوب کرد!
⭕️ ملیحه محمدی:
🔺"خوشحال باشید که زمان شاه نبودید؛ به خاطر خفقان و دیکتاتوری در آن زمان ما حتی در خانه خودمان جرأت نداشتیم درِ گوشی، اسمی از شاه ببریم؛ ایران از دوران خیلی سختی عبور کرده است!"
🔺"آمریکاییها در طول تاریخ ایران، فقط دخالت نکرند بلکه توهین آمیزترین رفتارها را انجام دادند، به همین دلیل است که جمهوری اسلامی دیگر اعتمادی به آمریکا ندارد!"
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
🔻کثیفترین موجودات زمین چه کسانی هستند؟
🔻سیاستمداران آمریکایی ؛ ۷ میلیارد دلار از داراییهای مردم افغانستان رو بلاک کردن بعد ۵۵ میلیون دلارشو با منت به خاطر زلزله به خودتان بر میگردونن!
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
▪️رهبر معظم انقلاب: در دوران زندگی امام جواد و امام هادی و امام عسکری (علیهم السّلام) موج گرایش به اهل بیت و حکومت آل علی در دنیای اسلام و گسترش بیشتری پیدا کرده. راوی میگوید دیدم از تمام دنیای اسلام کسانی آمدند برای دیدن محمد بن علی...
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پارلمان رژیمصهیونیستی منحل شد
🔹اعضای پارلمان رژیم صهیونیستی به انحلال کنست رأی مثبت دادند.
🔹«یائیر لاپید» نیز نخستوزیر پیشبرد امور رژیم صهیونیستی شد.
🔹پنجمین انتخابات کنست در سه سال و نیم گذشته قرار است دهم آبان برگزار شود.
⚡دعوت نئولیبرالهای وطنی به یک چالش تاریخی
🔆از آنجائیکه؛
۱- به حکم مرجع تقلیدتان میلتون فریدمن، تورم را "همیشه و همه جا" یک "پدیده پولی" میدانید.
۲- استقراض مستقیم دولت از بانک مرکزی را علتالعلل افزایش رشد پایه پولی و تورم معرفی میکنید.
۳- مهمترین علت افزایش نرخ ارز را نیز حجم نقدینگی معرفی میکنید.
۴- مدعی هستید علم اقتصاد با محاسبات ریاضی میتواند به صورت دقیق، پدیدهها را پیشبینی کند؛
🔆با توجه به اینکه؛
۱- دولت فعلی حتی یک ریال از بانک مرکزی استقراض نکرد.
۲- افزایش پایه پولی در ۷ماه دولت فعلی نسبت به ۷ماه آخر دولت قبل ۴۲٪ کمتر شد و اصلا حجم نقدینگی هم کاهش یافت.
۳- دولت به توصیه شما ارز ۴۲۰۰ را حذف کرد و از محل پایه پولی منابع این ارز را تامین نکرد.
🔆با محاسبات دقیق ریاضی نشان دهید؛
۱- نرخ تورم در سال جاری نسبت به سال قبل چند درصد کاهش یافته و دقیقا چقدر خواهد بود؟
۲-رشد نرخ ارز در ۱۴۰۱ نسبت به ۹۹ -که پایه پولی و نقدینگی به دلیل استقراض دولت از بانک مرکزی و تامین منابع مالی ۴۲۰۰ فزاینده بود- چقدر کاهش خواهد یافت؟
۳- شما بر اساس محاسبات علمی مدعی شده بودید تورم ناشی از حذف ارز ۴۲۰۰ تنها هفت درصد است. علت تورم نجومی خردادماه چیست؟
✍سید یاسر جبرائیلی
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
♦️آنکه میخواست ایران را نابود کند، تخصصش هم جنگ سایبری بود، از دور خارج شد!
🔹«نفتالی بنت» نخستوزیر رژیم صهیونیستی شب گذشته به اعضای حزبش رسماً اعلام کرد که در انتخابات بعدی هم نامزد نخواهد شد. امروز هم پارلمان رژیم صهیونیستی رسماً منحل و اعلام شد «لاپید» وزیر خارجه صهیونیستها فعلاً امورات نخستوزیری را ساماندهی میکند.
🔹انحلال پارلمان صهیونیستهی و از دور خارج شدن نفتالی بنت غیر از آنکه نشانهای از بحران جدی در امر سیاسی صهیونیستهاست، از آن جهت اهمیت مضاعفی دارد که بنت از یک سو تاکید میکرد که با اجرای دکترین اختاپوس میخواهد ایران را مستقیم هدف قرار دهد و با جمهوری اسلامی مبارزهای بیواسطه داشته باشد و هم اینکه او یکی از کانونهای این نبرد را در عرصه سایبری تعریف میکرد!
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
♦️بلومبرگ: بایدن برای مهار قیمت نفت به ایران نیاز دارد.
🔹عضو شورای روابط خارجی آمریکا خطاب به دولت بایدن تاکید کرد احیای توافق با ایران و آرامش دادن به بازار نفت از این طریق، هوشمندانهتر از سفر به عربستان و امارات است.
🔹در تلاشی بیهوده برای کاهش قیمت بنزین «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا با سفر به کشورهای حاشیه خلیج فارس این خطر را افزایش داده که ایالات متحده را در منطقهای که باید از آن خارج شود بیشتر درگیر کند. در این میان، احیای توافق هستهای با ایران میتواند تصمیمی هوشمندانهتر باشد.
پی نوشت:
🔹بله ایران در نظام قیمت گذاری نفت بسیار موثر است. برای همین هم زمانی که ترکیب دولت در ایران، ترکیب مقاومت است، قیمت نفت در دنیا بالا میرود و زمانی که ترکیب دولت، جریان همراه غرب است، قیمت نفت کاهش پیدا میکند.
✍ دکتر حمیدرضا مقصودی
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆