eitaa logo
صبح وصال
63 دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1.2هزار ویدیو
139 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم گوهرهایی از جنس قرآن و عترت و ولایت و شهداء گردآوری و نوشته حامدی نسب @sobhe_vesal
مشاهده در ایتا
دانلود
❤️ عظمت زنانه، روایت مجاهدانه 🔎 مروری بر صبر و استقامت حضرت زینب کبری سلام‌الله‌علیها و رسالت ایشان در جهاد تبیین بر اساس بیانات رهبر انقلاب اسلامی 🔹 عظمت زنانه، متانت شخصیت و استواری روح در حضرت زینب سلام‌الله‌علیها 📝 زینب کبری شور عاطفه‌ی زنانه را همراه کرده است با عظمت و استقرار و متانت قلب یک انسان مؤمن، و زبان صریح و روشن یک مجاهد فی‌سبیل‌اللَّه، و زلال معرفتی که از زبان و دل او بیرون می تراود و شنوندگان و حاضران را مبهوت می‌کند. عظمت زنانه‌اش، بزرگان دروغین ظاهری را در مقابل او حقیر و کوچک می‌کند. عظمت زنانه، یعنی این؛ یعنی مخلوطی از شور و عاطفه‌ی انسانی... همراه با متانت شخصیت و استواری روح که همه‌ی حوادث بزرگ و خطیر را در خود هضم می‌کند و روی آتش‌های گداخته، شجاعانه قدم می گذارد و عبور می‌کند. ۱۳۸۴/۳/۲۵ 🔹 الگو و معلم برای همه برجستگان دنیا 📝 اگر فرض می‌کردیم که حادثه‌ی کربلا اصلاً نبود... باز زینب کبری یک شخصیت برجسته، یک انسان بزرگ و یک زن قابل تبعیّت و پیروی محسوب می‌شد. از لحاظ علمی، از لحاظ تقوا، از لحاظ پاکدامنی و طهارت، از لحاظ برجستگی اخلاقی، از جهت محور بودن برای همه‌ی کسانی که به مسائل معنوی و اخلاقی و دینی توجّهی دارند و از جهات گوناگون، یک استاد، معلّم معنویّت، معلّم اخلاق و معلّم رفتار اسلامیِ زن محسوب می‌شد. ۱۳۷۴/۷/۱۲ 🔍 ادامه را در بله | ایتا خط حزب‌الله بخوانید
🎉🕊 🌸خُـدا دیوانِ شعرش را 🌸 🌸نشان داده‌ست با زِینَب 🌸 🌸ألم نَشـــــرَح لکَ زِینَب 🌸 🌸و مــــــٰا ادراکَ ما زِینَب 🌸 ✋🏻
📷 ❗️ قاتل به محل جرم برمیگردد 🪧 🪧
هدایت شده از 🦋🇮🇷قاصدک🇮🇷🦋
⭕️‏سرگرم تقسیم غنائم و پست بین هم حزبی ها و فامیل بودن، گند زدن و زمان رو از دست دادن و نتونستن مخازن سوخت نیروگاه هارو پر کنن و ٧٠ درصد مخازن خالیه. به دروغ گفتن نگران سلامت مردم هستیم و میخواهیم جلوی مازوت سوزی رو بگیریم اما نیروگاهایی که مازوت استفاده میکنن فقط ۵ درصد برق کشور رو تامین میکنن. بی‌عرضه ها! 📌فعلا پاییز هست به بهانه مازوت سهمیه بندی برق را داریم 📌 فردا زمستان بشه به بهانه سرمای شدید سهمیه بندی احتمالا گاز هم مطرح بشه 📌 برای گزینه های بعدی هم خودتان را آماده کنین🧐 👈ناشکری نکنیم بجای اینا 👍گوشی آیفون میاد 👍 فیلترینگ رفع میشه 👍 خانمها مجوز موتورسواری می‌گیرند 👍خائنین و فامیل ها شون مسئولیت می‌گیرند و... . عجل لولیک الفرج هم الغالبون
✅وقتی آسمان رعد و برق می شود و باران می بارد آنچه زمین را سبز می کند غُرّش رعد و برق نیست بلکه لطافت باران است. 🔻فرزندان ما، مثال زمین را دارند. و داد و فریاد ما، مثال رعد و برق و نرمی و مهربانی ما، مثال بارانِ لطیف را دارد.🌧️ 🔻یادمان باشد بچه ها با خشونت و داد و فریاد خوب تربیت نمی شوند بلکه استفاده حداکثری از نرمی و لطافت و تکریم شخصیت است که باعث شکوفایی آنها می شود. ‼️ اگر با خشونت با آنها رفتار می کنیم انتظار رفتار مثبت و حرف شنوی از آنها نداشته باشیم. 🔻اهمیت موضوع به قدری است که خداوند مهربان در سوره مبارکه ی آل عمران آیه ١۵٩ می فرماید : فَبِمَا رَحْمَةٍ مِّنَ اللَّهِ لِنتَ لَهُمْ وَلَوْ كُنتَ فَظًّا غَلِيظَ الْقَلْبِ لَانفَضُّوا مِنْ حَوْلِكَ... 💎(ای پیامبر) به سبب رحمت الهى، در برابر مؤمنان، نرم و مهربان شدى! و اگر خشن و سنگدل بودى، از اطراف تو، پراکنده مى شدند.
چگونه به فرزندم بياموزم از خود دفاع كند! معمولا كودكان حدود دو سالگي در زمان بازي يكديگر را هول مي دهند، گاز ميگيرند و يا كتك ميزنند. آنها به شدت از رفتار همسالان خود خشمگين ميشوند زيرا هنوز رابطه برابر را نياموخته اند. كتك زدن در سن ٣ سالگي يا بعد از آن طبيعي نيست و نياز به بررسي دارد. 🔺آيا والدين بايد دخالت كنند؟ اين وظيفه كودكان در اين محدوده سني نيست كه از خود مراقبت كنند. آنها نياز دارند شخص بزرگسالي كنار آنها باشد تا اگر كودكي اقدام به زدن يا هول دادن ديگري كرد، فرد بزرگسال بدون داد زدن يا دعوا كردن او را متوقف كنند. اين جمله "اگر زد تو هم بزن"، آسيب فراواني به كودك ما خواهد زد. تمام آموخته هاي فرزندتان را زير سوال خواهد رفت و اين سوال پيش مي آيد پس اگر كسي كار بدي كرد من هم ميتوانم آنرا تكرار كنم؟ كودكي كه مي زند درونش لبريز از حس بد به خود و ديگران است. در حقيقت كودكي كه كتك مي زند از كودكي كه كتك ميخورد بيشتر آسيب ميخورد و احساسات منفي بيشتري را درون خود احساس ميكند. به علاوه او را در خطر آسيب فيزيكي بعضا جبران ناپذير قرار ميدهيد و به كودكان خشم، مجازات و كينه ورزي را آموزش خواهد داد. 🔻پس چه رفتاري داشته باشيم؟ بايد بدانید زماني كه كار به برخورد فيزيكي رسيد، به فرزندتون بياموزيد بهتر است دست خود را بالا بياورد و بگويد نزن. با آموزش اين رفتار به فرزند خود، شما به او مي آموزيد كه در رابطه با ديگران ميتواند حد و مرز مشخصي قرار دهد و از خود دفاع كند. اگر طرف مقابل به كار خود ادامه داد، فرزند شما بايد محيط را ترك كند. با اين كار به فرزندتان مياموزيد كه انسانهايي در زندگي سر راه ما قرار خواهند گرفت كه دچار اختلالات رفتاري هستند، و عاقلانه ترين واكنش اين است كه با اين افراد درگير نشويم. ترك كردن محيط نه نشانه ترسو بودن شخص است، و نه دليل بر بي عرضگي او مي باشد، تنها نشان ميدهد شخص فرق خوب و بد، و درست و غلط را ميداند.
7_استاد علی قاسمی.mp3
1.95M
🌼 سلسله درس های تربیت فرزندقرآنی 🔺مهارت های انگیزه بخشی و علاقه مند کردن فرزندان به قرآن 🎤حجت الاسلام دکتر علی قاسمی 🔹جلسه هفتـــــــــــم ⚠️فوروارد(باز ارسال) یادت نره!