eitaa logo
صبح وصال
63 دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1.1هزار ویدیو
139 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم گوهرهایی از جنس قرآن و عترت و ولایت و شهداء گردآوری و نوشته حامدی نسب @sobhe_vesal
مشاهده در ایتا
دانلود
✅حضرت آیت‌الله بهجت قدس‌سره: ❓آیا نباید در فکر این باشیم که از کسی که خداوند برای اصلاح جامعه قرار داده بخواهیم که بیاید؟! ✨خود او در مسجد سهله و جمکران، در خواب و بیداری در گوش افرادی از دوستانش بدون اینکه او را ببینند، فرموده است: «فرج من نزدیک است، دعاکنید» ✨یا به نقلی فرموده: «فرجم نزدیک شده، دعا کنید بَدا (تأخیر) حاصل نشود». 📚 در محضر بهجت، ج١، ص١٠٨
انسان وقتی فهمید بيمار است: ☝️باید بلافاصله از طبیب، راه‏کار بگیرد و برای علاج خویش تلاش نماید. 👌این خود یکی از نشانه‌ های یافتن انسان است ⬅️ و اگر کسی در مسیر طلب باشد به گونه‌ای که هر جا باشد آن را پذیرفته و ملتزم بدان گردد _ ‏اگر چه مدتی در ابهام از حق به سر ببرد _ قطعاً شده به می‌رسد ✅ و نتیجه‏ ی مبارک آن عایدش می‏‌گردد.
هدایت شده از صراط مستقیم
💠 به‌ هر حال در اين مناجات (مناجات الشاکین)، ويژگی هاى نفس انسانى گوشزد مى‏‌شود كه 💫«إنْ مَسَّها الشّرُّ تَجزَعُ وَ إنْ مَسَّهَا الخَيرُ تَمْنَعُ» و ما را توجه می‌دهند تا 1⃣ نفس را درست 2⃣ قرآن را و حراست كنيم و 3⃣ نگذاريم به افراط و تفريط كشيده شود؛ 👈 یعنی نه آن‌گونه باشیم كه اصلاً دركى از شر نداشته باشیم و در برابرش واكنش پيدا نكنیم (كه اين حالت كسالت و تنبلى و است) 👈 و نه این که در برخورد با شرور، همیشه‏ حمله‏ ور باشیم و هيچ حالت تحمل، و نداشته باشیم. ✍کانال نشر بیانات استاد تحریری ╔════════════════╗ 🆔 @seratemostaghim_ir ╚═════════════
1_1719983012.mp3
3.35M
| | | | | 📡 حال دلم بده ... مداح :نریمان پناهی
بین «باور قلبی» و «علم انسان» نسبت به برخی بینش‏ ها و اعتقادات تفاوت وجود دارد. ✅ممکن است انسان از جهات علمی و استدلال‏ های منطقی نسبت به اموری تسلط کامل پیدا کند و استدلال‌ های مختلف و مقدمات گوناگونی ارائه نمايد، ❌ امّا در شرايط خاصی متوجه می‌گردد که آن‏چه را با استدلال دریافته، در اعماق دل و جانش باور ندارد و به تعبیری «عقد قلبی» برایش حاصل نشده است. ✅ مانند کسی که با چندین استدلال، حکم می‌کند که انسان مرده هیچ نفع و ضرر و هیچ وحشتی ندارد. ❌ امّا همین‏ که شب فرا می‏‌رسد، در عمق تاریکی اگر مرده‏‏ ای را کنار او بگذارند اوّلین کسی که از ترس فرار می‌کند خود اوست! ❓دلیل این مطلب؟ ❗️ آن است که نسبت به آن‏چه می‏‌داند، حاصل ننموده هر چند علم دارد و می‌تواند به خوبی مسئله را بیان کند و تقریر کند و يا با دقت و تامل بنویسد، امّا در صفحه‏ ی قلبش نسبت به آن امر، نیامده است. 👌اگر وجود می‏‌داشت، پای‏بندی به لوازم آن علم نیز به راحتی حاصل می‏‌گشت. چنین باوری را می‏‌گویند. 👌به همین جهت است که در ادعیه‏ ی حضرات معصومین عليهم السلام درخواست که باشد، به چشم می‏‌خورد. ✅از جمله از پيامبر اعظم صلی الله عليه و آله و سلم نقل است كه هر بامداد اين دعا را تلاوت می‌فرمود: 💫«اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ إِيمَاناً تُبَاشِرُ بِهِ قَلْبِي.» خدايا!‌ از تو می‌طلبم كه آميخته با قلبم باشد. 👌 بنابراین، انسان باید پیوسته در تلاش باشد که علم در وجودش به قلبی تبدیل شود تا بتواند از و عملی آن برخوردار شود.
✨ 🔷1⃣ با توجه به ماهيت دنيا كه محل تزاحم است و انسان به واسطه‏ ى تضاد بين خواهش‏ هاى نفسانى و فطرى الهى خويش، نمی‌تواند به تمامى خواسته‏ هايش نائل شود، 🔷2⃣ و از سويى با دقت و توجه در براهين قطعى عقلى، می‌دانيم كه تمامى اين امور، از جانب خداوند حكيم قادر مطلق براى رسيدن به هدفى عالى، افاضه شده است. ⏮ از اين جهت براى زندگى كردن با ، لازم است انسان _ با وقايع و حوادث ناگوارى كه رو به رو می شود _ و انتخاب او در رسيدن به آن دخالت نداشته است، ✓ داشته باشد تا با ، درصدد برطرف كردن آن برآيد؛ ✅ چنان كه امام صادق عليه‏ السّلام می‌فرمايد: 💫«آسايش و راحتى، در و يقين و غمناك و محزون بودن، در شك و غضب است.» ✅امام على عليه‏ السّلام نيز می‌فرمايد: 💫«به راستى گواراترين مردم در زندگى كسى است كه به آن چه خدا براى او قسمت كرده، باشد.» 👌 البته هر امرى، وظيفه‏ ى خاصى را براى انسان ايجاب می‌كند 🚫 معناى نسبت به امور ناگوار اقدام نكردن براى برطرف كردن آن نیست لذا در قرآن و سنّت، به تحصيل بسيار تأكيد و از صفات برجسته‏ ى انسان معرفى شده است و به برطرف کردن امور ناگوار از راه های عادی و معنوی، نیز سفارش کرده اند.