حضرت زینب سلام الله علیها
حضرت زینب (سلاماللهعلیها) در ۵ جمادیالاول، سال پنجم یا سال ۶ قمری در مدینه متولد شد و در سال ۶۲ ق درگذشت. او دختر امام علی و حضرت زهرا (علیهاالسلام) بود. بر اساس روایات، نامگذاری حضرت زینب (سلاماللهعلیها)، توسط پیامبر اسلام (صلیاللهعلیهوآله) صورت گرفت. او به هنگام حضور امیرالمؤمنین (علیهالسلام) در کوفه به زنان تفسیر قرآن آموزش میداد.
زینب همسر عبدالله بن جعفر بود و در واقعه کربلا در کنار برادرش امام حسین (علیهالسلام) حضور داشت. با پایان یافتن جنگ، زینب و دیگر بازماندگان کاروان امام (علیهالسلام) به اسارت درآمدند و به کوفه و از آنجا به شام برده شدند.
خطبه حضرت زینب در کوفه و نیز در شام (در مجلس یزید)، معروف است. خطبه او در مجلس یزید، حاضران را تحت تأثیر قرار داد و یزید مجبور شد جنایت و قتل امام حسین (علیهالسلام) را به گردن ابن زیاد بیندازد و او را لعن کند. او را به سبب مصیبتهای فراوانی که دیده، «اُمّ المَصائب» لقب دادهاند. درباره محل دفن زینب (سلاماللهعلیها) اختلاف است و حرم حضرت زینب در شام و مقام السیدة زینب در مصر منسوب به اوست.
❤️ عظمت زنانه، روایت مجاهدانه
🔎 مروری بر صبر و استقامت حضرت زینب کبری سلاماللهعلیها و رسالت ایشان در جهاد تبیین بر اساس بیانات رهبر انقلاب اسلامی
🔹 عظمت زنانه، متانت شخصیت و استواری روح در حضرت زینب سلاماللهعلیها
📝 زینب کبری شور عاطفهی زنانه را همراه کرده است با عظمت و استقرار و متانت قلب یک انسان مؤمن، و زبان صریح و روشن یک مجاهد فیسبیلاللَّه، و زلال معرفتی که از زبان و دل او بیرون می تراود و شنوندگان و حاضران را مبهوت میکند. عظمت زنانهاش، بزرگان دروغین ظاهری را در مقابل او حقیر و کوچک میکند. عظمت زنانه، یعنی این؛ یعنی مخلوطی از شور و عاطفهی انسانی... همراه با متانت شخصیت و استواری روح که همهی حوادث بزرگ و خطیر را در خود هضم میکند و روی آتشهای گداخته، شجاعانه قدم می گذارد و عبور میکند. ۱۳۸۴/۳/۲۵
🔹 الگو و معلم برای همه برجستگان دنیا
📝 اگر فرض میکردیم که حادثهی کربلا اصلاً نبود... باز زینب کبری یک شخصیت برجسته، یک انسان بزرگ و یک زن قابل تبعیّت و پیروی محسوب میشد. از لحاظ علمی، از لحاظ تقوا، از لحاظ پاکدامنی و طهارت، از لحاظ برجستگی اخلاقی، از جهت محور بودن برای همهی کسانی که به مسائل معنوی و اخلاقی و دینی توجّهی دارند و از جهات گوناگون، یک استاد، معلّم معنویّت، معلّم اخلاق و معلّم رفتار اسلامیِ زن محسوب میشد. ۱۳۷۴/۷/۱۲
🔍 ادامه را در بله | ایتا خط حزبالله بخوانید
🎉🕊
🌸خُـدا دیوانِ شعرش را 🌸
🌸نشان دادهست با زِینَب 🌸
🌸ألم نَشـــــرَح لکَ زِینَب 🌸
🌸و مــــــٰا ادراکَ ما زِینَب 🌸
#السلامعليكیازینبالکبری✋🏻