هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
⭕️ #خبر | دکتر سعید جلیلی: رشد هشت درصد هم ممکن و هم ضروری است
دکتر جلیلی صبح روز سه شنبه ۸ آبان ماه در جلسه «بررسی کلیات لایحه برنامه بودجه ۱۴۰۴» کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی بیان داشت:
🔸لایحهٔ بودجهٔ ۱۴۰۴ بهعنوان اولین برش از برنامهی ۵ سالهٔ هفتم دارای اهمیت بالایی است؛ موفقیت دولت با رشد ۸% محقق میشود؛ نه با ۳/۵% درصد.
🔹در شرایط فعلی کشور و با توجه به تحرکات و تهدیداتی که دشمنان انجام میدهند، این اهمیت دو چندان میشود. امروز نوع حرکت کشور باید با توجه به این شرایط صورت بگیرد؛ یعنی وزارتخانههای مختلف با تمام توان خود در جهت تحقق رشد اقتصادی ۸% حرکت کنند تا کشور بتواند با قدرت، در مقابل این حرکات، حرکت خود را ادامه دهد.
🔸رهبر انقلاب در بیانات اخیر خود بر برهمزدن خطای محاسباتی دشمن تأکید داشتند. آنچه بیشاز همه محاسبات دشمن را بهم میریزد، رشد شتابان اقتصادی و بسیج ظرفیتهای اقتصادین برای جهش و رشد ۸% است.
🔹یکی از موارد مهم در راستای افزایش بهرهوری بودجه، توجه به منابع، مدیریت، فناوری و نیروی انسانی در این برنامه است. باید از همهٔ ظرفیتهای کشور، مانند دانشگاهها، بهصورت فعالانه در این راستا استفاده کرد.
🔸متاسفانه امروز شاهد هستیم که بخشی از منابع کشور حیفومیل و در امور غیرضروری هزینه میشوند؛ یا خدای نکرده مورد سوء استفاده قرار میگیرند. در بودجهٔ سال پیشرو که اولین بودجهٔ اجرای برنامهٔ هفتم توسعه است، باید به این موضوع توجه شود. یکی از این موضوعات، مسئلهٔ میترینگ است که مانع پِرتیِ روزانهٔ نفت تولیدیِ کشور میشود. باید با مدیریت منابع بودجه کشور و اولویتبندیِ صحیح مسائل، جلوی حیفومیلهای اینچنینیِ منابع ملی را گرفت.
🔹مبحث دیگری که اگر به آن توجه نشود، باعث عقبافتادن کشور میشود، مسئلهٔ فناوریهایی مثل هوش مصنوعی و کوانتوم است. در چنین مسائلی اگر ۴ سال عقب بمانیم، جبران آن ۴۰ سال زمان خواهد برد.
🔸در برنامهٔ هفتم توسعه روی رشد اقتصادی ۸ درصد تأکید شده و این موضوع بهصورت کامل در زمان بررسی برنامهٔ هفتم در مجمع تشخیص مصلحت نظام بادقت بررسی شد. در چنین شرایطی نباید در برنامهٔ بودجهٔ کشور گفته شود که رشد اقتصادی ۳/۵ درصد در نظر گرفته شده؛ درحالیکه در چند سال گذشته ما شاهد رشد اقتصادی ۵ و ۶ درصد بودهایم.
🔹بحث دیگری که مقام معظم رهبری هم بر آن تاکید داشتهاند، اصلاح ساختار بودجه است. طبق مصوبهٔ مجلس، باید میزان وابستگی بودجه به نفت روندی کاهشی داشته باشد و طبق این قانون، در سال پیشرو باید ۴۸ درصد از وابستگی بودجهٔ کشور به نفت کاهش پیدا میکرد اما متاسفانه در این بودجه وابستگی به نفت با ۲۸ درصد کاهش به ۲۰ درصد رسیده است. اینکه روند تدریجیِ طیشده به یکباره عقبگرد کند، قابل قبول نیست.
🔸البته بودجهٔ سال پیشرو نکات مثبتی هم دارد. شفافیت در بودجه و توجه به بدهیهای دولت به شهرداریها، نیروهای مسلح و غیره، نمونهای از این نکات مثبت است.
✅ @saeedjalily
امروز کلیات لایحه تورم زای بودجه ۱۴۰۴ با نقاط ضعف و قوت خود و با عنایات ویژه قالیباف؛ با ۲۴۷ نماینده حاضر و ۱۴۶ رای مثبت تصویب شد. سئوال اینجاست که در جلسه رای گیری به این مهمی، فارغ از موارد استثنا و موجه، اون ۴۳ نماینده غائب دقیقا کجا تشریف داشتن؟! اصلا نماینده شدن چکار کنن؟!
@sobhe_zohuor
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ وزیر دارایی رژیم صهیونیستی با چشمان گریان: کشتههایمان سر به فلک کشیده!
منتظر بیشترش باشید
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
پاسخ به یکی از شبهات قرآنی
تفسیر قطره ای آیه ۹۲ سوره مبارکه انعام، استاد قرائتی
@sobhe_zohuor
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ دلایل مخالفت با کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۴ / بخش اول
🔰 حمید رسایی: روز گذشته به عنوان مخالف کلیات اولین لایحه بودجه دولت جناب آقای پزشکیان ثبتنام کردم اما به دلیل اینکه در قرعه کسانی که میتوانند صحبت کنند، اسمم در نیامد، فرصت صحبت نداشتم. اکنون در چند پست نگاهم به کلیات و دلایل مخالفتم را منتشر میکنم.
البته مخالفت با کلیات به معنای آن نیست که لایحه بودجه از هیچ نکته مثبتی برخوردار نیست. از جمله نکات مثبت میتوانیم به این موارد اشاره کنیم:
۱. ارائه لایحه در موعد مقرر و بدون تاخیر، نکته حائز اهمیتی است که سبب فرصت کافی برای بررسی کارشناسی آن میشود. هر چند به اصرار هیأت رئیسه، کمیسیون تلفیق نتوانست از فرصت پنج روزه خودش استفاده کند و کلیات پس از چهار روز در تلفیق به رأی گذاشته شد!
۲. افزایش بودجه عمرانی در لایحه بودجه به بیش از ۵۰۰ هزار میلیارد تومان نشان از توجه دولت به توسعه زیرساختها دارد.
۳. ادغام صندوقهای بازنشستگی دچار بحران که چند سال است دولت حقوق بازنشستههای آنها را به سازمان تامین اجتماعی میپرداخت، اقدام درستی است.
۴. اختصاص بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان برای متناسبسازی حقوق بازنشستگان، ۸۵ هزار میلیارد تومان برای پاداش پایان خدمت کارکنان بازنشسته و بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد تومان برای خرید تضمینی گندم، از جمله نکات مثبت لایحه بودجه سال آینده است که سبب رفع نگرانی بازنشستگان و کشاورزان خواهد شد.
۴. افزایش شفافیت و اصلاح شناسهدهی و امکان رهگیری تبصرهها نیز یکی از نکات مثبت بودجه سال آینده است.
بخشهای قبلی را اینجا ببینید:
eitaa.com/rasaee/16220
eitaa.com/rasaee/16221
eitaa.com/rasaee/16222
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ دلایل مخالفت با کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۴ / بخش دوم
🔰 حمید رسایی: با وجود نکات مثبتی که در لایحه بودجه سال آینده برشمردم، از آنجا که نکات قابل تأمل و منفی بودجه که اتفاقا در معیشت و سفره مردم تاثیر دارد، خیلی بیشتر و مهمتر از نکات مثبت آن است، مخالف کلیات این لایحه بودم که در ادامه به چند دلیل آن اشاره میکنم.
مهمترین تغییر در این لایحه نسبت به شرایط جاری کشور و بودجه سال ۱۴۰۳، گران شدن نرخ ارز ترجیحی کالاهای اساسی و کاهش حجم تخصیص آن است.
رقم ارز کالاهای اساسی برای سال جاری ۱۵ میلیارد دلار بود که دولت قصد دارد سال آینده ۳ میلیارد دلار آن را کم کند. در نتیجه با تصویب پیشنهاد دولت، چند کالای اساسی از سبد ارز ترجیحی حذف خواهد شد یا اینکه ارز تخصیصی به آنها کمتر خواهد بود و همین اقدام سبب گران شدن کالاهای اساسی مردم در ۱۴۰۴ خواهد شد.
کم شدن این ۳ میلیارد دلار ارز ترجیحی از کالاهای اساسی سبب گران شدن گوشت، مرغ، تخم مرغ، روغن و ... خواهد شد.
بخشهای قبلی را اینجا ببینید:
eitaa.com/rasaee/16219
eitaa.com/rasaee/16221
eitaa.com/rasaee/16222
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ دلایل مخالفت با کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۴ / بخش سوم
🔰 حمید رسایی: علاوه بر کم شدن ۳ میلیارد دلار از ارز ترجیحی کالاهای اساسی، قرار است در لایحه بودجه ۱۴۰۴ نرخ ارز کالاهای اساسی معادل تورم افزایش پیدا کند یعنی از رقم هر دلار ۲۸۵۰۰ تومان فعلی در سال ۱۴۰۴ به حدود حداقل ۳۷ هزار تومان برسد. با این تصمیمات، گرانی کالاهای اساسی از حدود ۵۰ تا ۱۰۰ درصد برخی کالاها قطعی می کند.
مجلس با تصویب این تصمیمات، باید پاسخگوی اعتراض مردم به گرانیهای کالاهای اساسی درسال آینده باشد. در صورت تصویب مجلس، دولت پس از گرانی هر یک از کالاهای اساسی، خواهد گفت من مجبور به اجرای قانون مجلس هستم! نمایندگان شما تصویب کردند!
با تصویب این قانون بودجه که نقطه کانونی آن همین مساله است، توپ گرانیها در زمین مجلس خواهد افتاد و از ابتدای سال ۱۴۰۴ که مرغ، گوشت، برنج، روغن و لبنیات، یکی یکی گران خواهند شد، دولت میگوید مصوبه مجلس ما را مکلف کرده که ۳ میلیارد دلار از سبد ارز کالاهای اساسی حذف کنیم و نرخ ارز ترجیحی را هم بالا ببریم و ما در حال اجرای مصوبه مجلس هستیم.
در حالی که واقعا اگر قانون برای دولت محترم مهم بود، برخلاف نص صریح قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس، ظریفی که فرزندانش تابعیت آمریکایی دارند را به عنوان معاون نصب نمیکرد و بر این انتصاب غیرقانونی اصرار نمیورزید!
بخشهای قبلی را اینجا ببینید:
eitaa.com/rasaee/16219
eitaa.com/rasaee/16220
eitaa.com/rasaee/16222
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ دلایل مخالفت با کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۴ / بخش چهارم
🔰 حمید رسایی: اگر چه دولت الزامی ندارد در لایحه بودجه سالانه، قیمت بنزین را درج کند، اما دولت مکلف است مقدار درآمد حاصل از فروش داخلی فرآوردههای نفتی را در لایحه، درج کند اما این کار را نکرده است.
این در حالی است که همه ساله در لوایح بودجه، رقم کل درآمد دولت از فروش داخلی فرآوردههای نفتی در بخش هدفمندی یارانهها درج میشد.
به نظر میرسد علت سانسور این رقم در لایحه بودجه سال آینده، این است که دولت نخواسته رشد درآمدهای این بخش افشا شود.
طبیعی است وقتی در بودجه سال آینده، درآمد دولت از محل فروش فرآوردههای نفتی رقم خیلی بیشتری نسبت به سال جاری باشد، معنایی جز افزایش قیمت یک یا چند حامل انرژی ندارد.
این در حالی است که رئیسجمهور، رئیس سازمان برنامه، سخنگوی دولت و وزیر نفت میگویند: دولت هیچ قصدی برای افزایش قیمت بنزین در سال آینده ندارد. سوال این است که اگر چنین برنامهای ندارند چرا از درج این اطلاعات خودداری شده است! اگر واقعا چنین است جهت اثبات صداقت به مردم و ایجاد آرامش در جامعه، باید لایحه بودجه به دولت عودت داده میشد تا یک بند به لایحه بودجه ۱۴۰۴ اضافه شود با این مضمون: دولت مکلف است در سال ۱۴۰۴ بنزین سهمیهای را با قیمت ۱۵ هزار ریال و بنزین آزاد را با قیمت ۳۰ هزار ریال به مردم عرضه کند.
بخشهای قبلی را اینجا ببینید:
eitaa.com/rasaee/16219
eitaa.com/rasaee/16220
eitaa.com/rasaee/16221
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
9.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اي نامت از دل وجان
در همه جا
به هر زبان جاري
عطر پاك نفست
سبز و رها
از آسمان جاري
نور يادت همه شب
در دل ما
چو كهكشان جاري
تو نسيم خوش نفسي
من كوير خاك و خسم
گر به فريادم نرسي
همچو مرغي درقفسم
تو با مني اما ...
من از خودم دورم
چو قطره از دريا
من از تو مهجورم
روح يادت همه شب
در دل ما
چو كهكشان جاري
با يادت اي بهشت من
آتش دوزخ كجاست
عشق تو درسرشت من
با دل و جان آشناست
چگونه فريادت نزنم
چرا دم از يادت نزنم..
@sobhe_zohuor
دشمن صهیونیستی آمریکایی مرتب در تبلیغاتشون میگن مردم ایران ما با شما دوستیم و کاری با شما نداریم و فقط با نظام تون مخالفیم؛ اگر واقعا اینجوره؛ چرا ۹ میلیون ایرانی رو در جنگ جهانی اول قتل عام کردند؟!! چرا دهها هزار زن و کودک بیگناه ایرانی رو در ۸ سال دفاع مقدس به خاک و خون کشیدند؟ اگر فقط با حزب الله و حماس مشکل دارند، چرا دهها هزار زن و کودک بیگناه رو قتل عام کردند؟! چرا..
@sobhe_zohuor