چه علت هایی باعث ایجاد حماسه نه دی 88 گردید ؟
1- اهانت به ارزش های مذهبی ملت ایران بخصوص اهانت به عاشورای حسینی توسط فتنه گران.
رهبر انقلاب اسلامی به نقش عاشورای حسینی و محرم، در تحقق حماسه نهم دی هم اشاره کردند و افزودند: همانگونه که در ابتدای انقلاب، محرم به کمک این مردم آمد و امام خمینی(ره) فرمود خون بر شمشیر پیروز است، در قضایای 9 دی هم، عاشورا به کمک ملت آمد و حماسه بزرگ و ماندگاری را خلق کرد.
2- بی اهمیت نشان دادن نقش مردم در عرصه های مختلف جامعه توسط فتنه گران؛ همانند انتخابات.
3- هدف قرار دادن فتنه گران به ستون اصلی انقلاب « ولایت فقیه» و نا دیده گرفتن ولایت پذیری مردم ایران با تصویر خامی که گمان می کردن با گذشت 30 سال اطاعت از ولایت در مردم کمرنگ گشته.
4- نا امن کردن فضای زندگی برای مردم عادی در شهر های بزرگ و تاثیر گذار بر کشور.
5- مقدس جلوه دادن چهره های مترود انقلاب و مانور خبری و رسانه ای در این خصوص . چهره هایی همچون منتظری که از سوی امام خمینی(ره) از عرصه سیاست کنار گذاشته شده بود.
6- ادامه دار کردن مسائل مربوط به انتخابات به عنوان یک حربه در صورتی که برای مردم کاملا روشن و واضح شده و جای هیچ شبه ای باقی نگذاشته بود.
7- حمایت های علنی دشمنان قسم خوره نظام از فتنه گران چه با تریبون ها و چه از طریق رسانه های جمعی که از سوی آنان ساپورت مالی می شدند.
@TollabRazan
12.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️ چرا حضرت زهرا(علیها السلام) با چنان مقام قدسی برای بازپسگیری فدک اقدام کردند؟
@TollabRazan
اعضای هیآت نظارت بر انتخابات شوراهای شهر و روستای استان مشخص شدند
با نظر مجمع نمایندگان استان همدان ، آقایان احمد حسین فلاحی نماینده مردم همدان و فامنین ، هادی بیگی نژاد نماینده مردم ملایر و حسن لطفی نماینده مردم رزن به عنوان هیأت نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در استان همدان انتخاب شدند.
@TollabRazan
پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلّم فرمود:
لَیْسَ الْاَعْمَی مَنْ یَعْمَی بَصَرُهُ اِنَّمَا الْاَعْمَی مَنْ تَعْمَی بَصِیرَتُهُ؛
کور آن نیست که چشمش نابینا باشد بلکه کور (واقعی) آن کسی است که دیده بصیرتش کور باشد.
📚نهجالفصاحه، ص۶۵۶، ح۲۳۷۳.
@TollabRazan
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فایده بصیرت چیست؟
حجت الاسلام و المسلمین ماندگاری
@TollabRazan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️آغاز مرحله انسانی آزمایش واکسن ایرانی کرونا با تزریق به ۳ داوطلب
🔹️نخستین واکسن ایرانی کرونا روی دختر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) آزمایش میشود.
@TollabRazan
سخنرانی حضرت حجت الاسلام والمسلمین منصوری امام جمعه محترم شهرستان رزن در مراسم ۹ دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت درمسجدجامع شهررزن
@TollabRazan
#اطلاعیه
⭕️ با توجه به اینکه جریان غربگرای حاکم، شدیدا در تلاش هست که نام و یاد #شهید_سردار_سلیمانی در کشور ما به فراموشی سپرده بشه و اغلب شهرداری های سراسر کشور هیچ بنر و تبلیغاتی برای این موضوع نداشتند
☢ از همه مومنین درخواست میکنیم که با شماره شهرداری محل خودشون تماس بگیرن و نصب پرچم ها و بنر های سردار دلها رو درخواست کنند.
✅ ان شالله این مطالبه خیلی زود در فضای مجازی منتشر بشه و شاهد عطراگین شدن فضای کل کشور با یاد سردار باشیم...
@TollabRazan
السلام علیکِ یا صدیقة الشهیدة
سومین شب عزاداری به مناسبت ایام فاطمیه امشب از ساعت ۲۰ در مسجدعلی ابن ابیطالب(ع) شهرک فرهنگیان رزن با قرائت حدیث شریف کساء و سخنرانی حجت الاسلام کرمی نیا رامهرمزی امام جمعه محترم شهر
شهیدان مرصاد اسلام آباد غرب و مداحی برادر حاج حسین کرمانی برگزار میشود.
درپایان میهمان سفره حضرت زهرا(س) خواهیم بود.
@TollabRazan
ایام فاطمیه از چه تاریخی شروع و در چه تاریخی تمام می شود؟
پاسخ:
درباره تاریخ شهادت حضرت زهرا(س) روایات مختلفی وجود دارد است. و از چهل روز تا شش ماه بعد از رحلت پیامبر(ص) بیان شده است. اما میان علمای شیعه، دو احتمال معتبر است: هفتاد و پنج روز بعد از رحلت پیامبر(ص) یا نود و پنج روز بعد از رحلت ایشان.
بنابراین با توجه به رحلت پیامبر اسلام(ص) در بیست و هشتم صفر، بنا به روایت هفتاد و پنج روز، در مورخه سیزدهم تا پانزدهم جمادی الأوّل، شهادت حضرت زهرا(س) است و این ایام را فاطمیة اوّل می خوانند.
اما بنا به روایت نود و پنج روز، شهادت حضرت(س) در سوم تا پنجم جمادی الثانی است و این ایام را فاطمیة دوم می خوانند.
بنابراین؛ ایام فاطمیه جمعا ۶ روز می باشد، ۳ روز در ماه جمادی الاول و ۳ روز در ماه جمادی الثانی. فاطمیه اول از ۱۳ تا ۱۵ جمادی الاول است و فاطمیه دوم از سوم تا پنجم جمادی الثانی می باشد.
و شاید علت اینکه سه روز در هر ماه بعنوان روز شهادت آن حضرت(س) معرفی شده است به این دلیل است که این احتمال وجود دارد که ماههای قمری از رحلت پیامبر(ص) تا شهادت حضرت زهرا(س)، ۲۹ روز بوده باشند، حال آنکه د رصورت کامل بودن ماههای قبل، روز شهادت ۱۳جمادی الاول و یا سوم جمادی الثانی خواهد بود. چرا که طبق تقویم، حداکثر سه ماه قمری ۲۹ روزه و حداکثر ۴ ماه قمری ۳۰ روزه می توانند پشت سر هم قرار گیرند.
اما در عرف، به دهه دوم جمادی الاول، از دهم تا بیستم جمادی الاول که بنابر قول ۷۵ روز، شهادت آن بانوی بزرگوار در آن واقع شده است دهه فاطمیه اول و به دهه اول جمادی الثانی از اول تا دهم جمادی الثانی، که طبق قول ۹۵ روز، شهادت حضرت زهرا(س) در آن واقع شده است، دهه فاطمیه دوم گفته می شود.
و باید توجه کرد که برگزاری عروسی در ایام فاطمیه اگر توام با معصیت و یا هتک حرمت به حضرت زهرا (سلام الله علیها)نباشد، اشکال ندارد. اما برای مومنان سزاوار است که حرمت این ایام را پاس بدارند و از انجام کارهای شادی آفرین بپرهیزند.
مستفاد از رساله دانشجویی،ج۱۶(به نقل از: صراط النجاه آیه الله تبریزی، ج۵، س۵۲۱، و دفاترسایر مراجع)
منبع: مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
@TollabRazan