6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*💢سخنان حسن الجناینی عالم الازهر مصر*
*🔹اگر مخالفت عمر و برخی از صحابه با پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم نبود، همه ی ما الان در آسایش زندگی می کردیم!*
*🔸پیامبر میخواست در وصیت خود به نام جانشینان خود تصریح کند*
@sobhomid_RDS
🔴توصیههای سلوکی علامه حسنزاده آملی
🖊احمدحسین شریفی
🔶علامه حسنزاده آملی در کتاب لقاءالله پانزده توصیه به علاقمندان سلوک توحیدی بیان دارد. این رساله را در سال ۱۳۸۹ هجری قمری (۵۳ سال پیش) نوشتهاند:
یک. قرائت مستمر و انس همیشگی با قرآن: «هر اندازه که به قرآن نزديک شوى، به انسان کامل نزديک شدهاى، به حظ و بهرهات از قرآن بنگر! حقايق آن، درجات ذات و مدارج عروجند.»
دو. دائم الوضو بودن: «اى دوست! بدان که، وضو نور است و دوام در طهارت، تو را به عالم قدس ارتقا دهد. و اين دستور عظيم النفع، نزد اهلش مجرب است؛ بر تو باد مواظبت بر آن.»
سه. قلت طعام: «اى دوست! طعام بسيار، قلب را میميراند و باعث طغيان و لجام گسيختگى خواهد شد. گرسنگى از اجلّ خصال مومن است.»
چهار. قلت کلام: «رسول خدا (ص) فرمود: «جز به ذکر خدا، زياده مگوييد، چه سخن بسيار که در آن ذکر خداوند نباشد، قلب را قساوت بخشد.»
پنج. محاسبه نفس: امام کاظم(ع): «کسى که هر روز به محاسبة نفس نمیپردازد، از ما نيست: اگر عمل نيکويى از او سرزده باشد؛ از خداوند طلب زيادىاش کند و اگر عمل نادرستى از او سر زده باشد استغفار نموده، توبه کند.»
شش. مراقبه: «بر تو باد مراقبه! بر تو باد مراقبه! بر تو باد مراقبه! مراقبه یعنی اينکه، بنده بداند خداوند بر او رقيب و به او نزديک است و به افعالش علم دارد و حرکاتش را میبيند و اقوالش را میشنود و بر اسرارش اطلاع دارد و نمیتواند خود را از خدا پوشيده نگه دارد و از سلطة او خارج شود.»
هفت. رعایت ادب در محضر خداوند: «امام جواد(ع) در تبیین حقیقت ادب فرمودند: «قرآن را همان گونه که نازل شده است قراءت کنيد و سخن ما را همانطور که گفتهايم، روايت کنيد و خداوند را به حالتى که محتاج و نيازمند اوييد بخوانيد».
هشت. عزلت «معناى اصلی عزلت، عزل حواس است به خلوت، از تصرف در محسـوسات؛ چه هـر آفت و فتنه و بلايى که روح بدان مبتلا گردد، حواس در آن دخالت دارد. با خلوت و عزل حواسّ، مدد نفس از دنيا و شيطان هوا و هوس منقطع میگردد»
نه. تهجد: دستور خدای متعال به پیامبرش برای وصول به مقام محمود است:
وَ مِنَ اللَّيْلِ فَتَهَجَّدْ بِهِ نافِلَةً لَكَ عَسى أَنْ يَبْعَثَكَ رَبُّكَ مَقاماً مَحْمُودا (اسراء، ۷۹)
و علت بهرهمندی پارسایان از نعمتهای اخروی را شبزندهداری آنان معرفی میکند:
إِنَّ الْمُتَّقينَ في جَنَّاتٍ وَ عُيُونٍ آخِذينَ ما آتاهُمْ رَبُّهُمْ إِنَّهُمْ كانُوا قَبْلَ ذلِكَ مُحْسِنينَ كانُوا قَليلاً مِنَ اللَّيْلِ ما يَهْجَعُونَ وَ بِالْأَسْحارِ هُمْ يَسْتَغْفِرُونَ وَ في أَمْوالِهِمْ حَقٌّ لِلسَّائِلِ وَ الْمَحْرُومِ (ذاریات، ۱۵-۱۹)
ده. تفکر: الَّذينَ يَذْكُرُونَ اللَّهَ قِياماً وَ قُعُوداً وَ عَلى جُنُوبِهِمْ وَ يَتَفَكَّرُونَ في خَلْقِ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ رَبَّنا ما خَلَقْتَ هذا باطِلاً سُبْحانَكَ فَقِنا عَذابَ النَّار (آل عمران، ۱۹۱)
دوازده. ریاضت علمی و عملی: «رياضت، در دو راه علم و عمل، و تنها بر طبق نهج شريعت محمدى. از غير اين راه جز بعد و دورى حاصل نايد.»
سیزده. همت عالی: «همت عالى داشته باش! به حدى که کسی یا چیزی را عبادت نکنى جز خداى تعالى؛ حتی از روی رغبت به بهشت و وحشت از جهنم هم عبادت نکنی. و الا هوای خود را عبادت کردهای»
چهارده. توبه از کارهای بد و خوب! «استادم آیتالله الهی طباطبائی فرمود: «توبة حقيقى آن است که از خير و شرت انابه کنى». من اندکى انديشيدم و سپس گفتم: «اما توبه از شر، حاجتى به بيان ندارد، و ليکن توبه از خير چيست؟». فرمود: «آنچه که ما، آن را خير میپنداريم، مانند نماز و روزه و قراءت قرآن و درس گفتن و تحقيقات درسیمان و امثال آن، اگر براستى، آن را مورد تامل قرار دهيم، در خواهيم يافت که همگى ناقص و غير کاملند پس بر شخص بينا، واجب است که از اين اعمال ناقص نيز توبه کند، و قصد نمايد که آنها را بر وجه کاملى که مقبول خداوند است به جاى آورد.»
@sobhomid_RDS
#مانسل_به_نسل_در_پناهت_هستیم.
#هرخانه_یک_تکیه
#روضه_خانگی
▪️روز عزای مسلمین است
▪️در ناله جبریل امین است
▪️مدینه شده غرق سوگ و ماتم
▪️بهر امام مجتبی (ع) و نبی مکرم (ص)
🏴برگزاری مراسم عزاداری ۲۸صفر با سخنرانی و روضه خوانی ریاست محترم اداره تبلیغات اسلامی شهرستان های رزن و درگزین
✨منزل شهید سرافراز حسین کریمی
⚡️دعای فرج آقا امام زمان عج
⚡️قرائت زیارت عاشورا
⚡️ختم کامل قرآن کریم
⚡️دیدار با مادر شهید
▫️هیئت مذهبی قرآنی حضرت رقیه سلام الله علیها روستای نیر شهرستان درگزین
@sobhomid_RDS
13.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گلچین ۳۰ حدیث از حضرت رسول اکرم(ص) به انتخاب شهید مطهری
@sobhomid_RDS
🔴منتشر شد
🔲توضیحات ناشر
🔶#علامه_مصباح يزدي(ره)، دوستان، مخالفان و دشمنان فراواني داشت. حتماً هر دستهای هم براي دوستي، مخالفت و یا دشمنيهايش دلايلي داشت. شايد نتوان گفت كه کدامیک از این سه دسته بیشتر بودند! اما به يقين میتوان گفت كساني كه «او را نشناختند» يا «آنگونه كه بود نشناختند» از هر سه دسته بيشتر بودند.
🔷توصيف گويا و روان و ملموس اين مرد ايستاده بر مدار حق، كار آساني نيست؛ اما شايد دكتر احمدحسين شريفي از سزاوارترين افراد در نگارش اثري در معرفي اين مردِ همواره «بر مدار حق» باشد. كتاب «برمدار حق» که در ۱۱۷ صفحه با قطع رقعی چاپ شده است، ميخواهد ما را به كوچه باغ سيمای اخلاقي و علمي و عملي علامه محمدتقي مصباح يزدي ببرد.
🔷علاقمندان به آشنایی بیشتر با سلوک علمی و عملی علامه مصباح یزدی میتوانند کتاب را از آدرس زیر تهیه کنند👇👇
https://eshop.iki.ac.ir/shop/7/Product/4597
@sobhomid_RDS
شش تدبیر حضرت امام رضا علیهالسلام در نبرد با مأمون
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=8297
@sobhomid_RDS
🏴 لوح | در آستان خورشید
◽️ حضرت آیتالله خامنهای: «خادمی امام رضا علیهالسلام افتخار من است.» ۱۳۶۷/۹/۱۷
@sobhomid_RDS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو ویژگی جانسوز زندگی امام رضا علیه السلام
حجتالاسلام و المسلمین رفیعی
@sobhomid_RDS
#ما_ملت_امام_حسينيم
#شهداء
🎋خانواده شهداء چشم و چراغ این ملت اند. امام خمینی (ره)
✨دیدار و عیادت ریاست محترم اداره تبلیغات اسلامی شهرستان های رزن و درگزین از مادر شهید حسین کریمی
▫️هیئت مذهبی قرآنی حضرت رقیه سلام الله علیها روستای نیر شهرستان درگزین
@sobhomid_RDS
🔰بخشی از پاسخ منطقی #امام_رضا (ع) به شخصی که وجود خدا را انکار می کرد:
اگر سخن شما درست باشد (یعنی خدایی نباشد)-که اینگونه نیست- آیا ما و شما برابر نیستیم؟ آیا نماز و روزه و زکات و عقاید ما ضرری به ما می رسانند؟
اما اگر سخن ما درست باشد(یعنی خدایی باشد)-که اینگونه است- آیا جز این است که شما هلاک شده و ما نجات خواهیم یافت؟؟؟
(بحارالانوار،ج۳،ص۳۶)
@sobhomid_RDS