💢 روسیه: صدور قطعنامه احیای برجام را پیچیده کرده است
سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه:
وضعیت [در خصوص احیای برجام] بعد از قطعنامه اخیر برخی کشورها در جلسه شورای حکام آژانس در محکومیت ایران بسیار پیچیده شده است.
این مسئله مصداق بارها و بارها افتادن در یک دام است. فضای سیاسی نامطلوب است ولی فاصله بین کشورها چندان زیاد نیست.
فکر میکنم در صورت وجود اراده سیاسی برای توافق میتوان به سرعت به چنین توافقی رسید.
در گذشته، چنین قطعنامههایی باعث وقفههای طولانیمدت در گفتوگوها شده و اکنون در حساسترین برهه که توافق در دسترس بود چنین اقداماتی مضر بودند.
♦️رئیس سازمان خصوصیسازی:
۳۰۰ شرکت به لیست واگذاری خصوصیسازی بازگشت/ سرخآبیها ماه آینده به مزایده گذاشته خواهند شد
🔹حسین قربانزاده، رئیس سازمان خصوصیسازی در نشست خبری با اصحاب رسانه که عصر امروز در محل این سازمان برگزار شد، اظهار کرد: طبق مصوبات قبلی دولت برخی از شرکتها از لیست واگذاری خصوصیسازی خارج شده بودند اما با قانون و مصوبه جدید در سال ۱۴۰۱، بیش از ۳۰۰ شرکتی که از لیست واگذاری خارج شده بود، مجددا در لیست قرار گرفتند و در نهایت در هیات دولت این امر مصوب شد.
🔹وی با اشاره به انجام واگذاری بلوک ۱۲ درصدی هلدینگ خلیج فارس، گفت: در ماه آتی مزایدههای دیگری خواهیم داشت که مربوط به واگذاری استقلال و پرسپولیس است و در دی ماه شاهد واگذاری بلوک مدیریتی این دو باشگاه خواهیم بود؛ با این واگذاری سهام دولت به اقلیت میرسد. |سنا
هدایت شده از Vip_Bourse
✅ #کپشیر
قفل صف خرید میلیونی 🌹
قیمت فعلی: 5135
♦️رابرت مالی: مذاکرات به خاطر شروط مکرر ایران دچار وقفه شده است
نماینده ویژه آمریکا در امور ایران:
🔹مذاکرات به خاطر شروطی که تهران به طور مکرر در روند مذاکرات تعیین میکرد، طولانی و دچار وقفه شده است.
🔹ایران بسیار به داشتن مواد شکافتپذیر کافی برای تولید یک بمب هستهای نزدیک است.
🔹ما تحریم میکنیم، اعمال فشار میکنیم، دیپلماسی به کار میبندیم. اگر هیچ یک از اینها جواب ندهد، رئیس جمهور گفته که به عنوان آخرین راهکار، با گزینه نظامی موافقت خواهد کرد اما هنوز به آن نقطه نرسیدهایم.
🔹دولت بایدن هنوز امیدوار است که ایران رویه فعلیاش را تغییر بدهد.
معاون نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس:
📌دارا و پالایشیکم با اصلاح ساختار به یک صندوق نرمال تبدیل شدند
🔹علیرضا ناصرپور گفت: صندوقهای دارایکم و پالایش یکم در نتیجه تغییراتی که در ساختار آنها رخ داده است در اصل به صندوقهای بخشی تبدیل شدهاند. در این صندوقها مدیر صندوق اختیاراتی دارد و بازارگردان نیز در راستای تعدیل قیمت تلاش میکند.
🔹در حال حاضر و در مدت اعمال تغییرات در صندوقی چون پالایش یکم شاهد آن هستیم که فاصله قیمت و nav واحدها در این صندوق تعدیل شده است ولی اینکه در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد و این فاصله چه تغییراتی خواهد داشت به توان بازارگردان این صندوق، سیاستهای مدیر در خصوص مدیریت دارایی و غیره بستگی خواهد داشت.»