eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14-NilchiZadeh (7).mp3
10.67M
#آسیبهای_اخلاقی_درخانواده سرکار خانم #نیلچی_زاده #قسمت_ششم @samtekhoda3 به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti
قسمت پنجم☝️ هر هفته یکشنبه صوت های رو ان شاءالله قرار میدیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#تزئین_کیک_روز_معلم 👇 تزیین کیک همونطور که مشخصه بعدازخامه کشی، بریلوئه وخودکارها هم باخمیر ژلارد ☺️ وزن کیک تقریبا۳کیلوئه با یه کیک۹تخم مرغی وتقریبا۱کیلوونیم خامه وبقیه مخلفات @sofrebanovanbeheshti
#تزئین_کیک_به_شکل_جوجه🐤👇 کیک من شیفون ۶تخم مرغیه که نصفش رو توقالب قطر ۲۰ونصف دیگه ش رو توجاشیرینی پیرکس باهمین قطرپختم اگه کاسه باشه بهتره سرش گردتر میشه بعدهم لایه لایه کردم کلا۶لایه شد بعدهم خامه کشی کردم ومرحله آخر یه آسترکشی نازک انجام دادم چون باید روش کامل تزیین میشد بعد هم باماسوره چمن زن کل کار رو پوشش دادم باخمیرژلارد پاونوک وچشم وگل وبرگ رو درست کردم بالشم دیگه حوصله م نکشید بزنم😐قسمت بالای سرش هم باید بصورت کشیده به سمت بالا ماسوره زد که چون دیروز هوا خیییلی گرم بود خامه م شل شدوخوب نشد 😕 ولی درکل نتیجه کار رضایت بخش بود😌😍😎😝😂😂😂 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5acc70e138239423a65e11a9_5367341805316867073.mp3
3.03M
🔉 بشنوید| ماه رمضان؛ بهار مراقبه (قسمت اول) #استاد_فیاض_بخش 📍پیرامون روش و آداب مراقبه در ماه مبارک رمضان ▫️روزه؛ وسیله‌ای ارزشمند برای مراقبه در ماه رمضان؛ به خاطر سبکی شکم و صفای قلب ▫️اولین مرحله مراقبه: کنترل بر حرام و حلال الهی ▫️روزه زبان (مراقبه زبان)؛ مقدم بر روزه شکم! ▫️روزه قلب (مراقبه قلب)؛ مقدم بر روزه زبان و شکم! ☑️ کانال استاد فیاض بخش https://sapp.ir/fayyazbakhsh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خیلی خوشمزه و مناسب برای افطار اینم طرز تهیه 👇👇👇👇
مواد لازم برای خمیر: 1 لیوان شیر ولرم 1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ، 80 گرم) 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک 1 عدد تخم مرغ البته فقط زرده برای روی خمیر) 1 قاشق مرباخوری نمک 1 قاشق غذاخوری شکر آرد به مقدار لازم (با لیوان 200 میلی حدود 3.5 لیوان استفاده کردم) برای مواد میانی: 1عدد سیب زمینی آب پز 1 عدد پیاز 1 قاشق غذاخوری روغن مایع 1 قاشق غذاخوری آب 1 عدد فلفل سبز خرد شده چند عدد قارچ ورقه شده مقداری جعفری و در صورت تمایل آویشن نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه نمک ، روغن مایع(برای کناره ها) پنیر پیتزا به مقدار لازم طرز تهیه: شیر ولرم ، شکر ،نمک و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. کمی صبر کنید تا خمیر مایه کف کند و به اصلاح عمل بیاد. سپس بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید آرد را به اندازه ای که نیاز دارد بریزید و ورز بدید باید خمیر مثل نرمی گوش نرم باشد. روی خمیر سلفون بکشید و سپس با یک دستمال تمیز ظرف را بپوشانید و استراحت بدید(تا وقتی که حجم خمیر زیاد شود حدود 1 ساعت)خمیر استراحت کرده را کمی ورز بدید و تیکه هایی کمی کوچکتر از نارنگی بردارید و گرد کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید. تا وقتی که مواد داخل را آماده میکنید خمیرها را داخل سینی استراحت بدید. برای اینکه خمیرها خشک نشوند با یک دستمال تمیز بپوشانید. برای مواد میانی سیب زمینی آبپز رو رنده میکنید ، سبزیجات ریز خرد شده ،نمک و ادویه ها و بقیه مواد را داخل ظرفی بریزید و تا وقتی که تمام مواد با هم مخلوط شوند خوب هم بزنید. بلافاصله خمیرهای داخل سینی را با دست آرام آرام فشار بدید سپس با نوک انگشتان بدون اینکه خیلی به کناره ها نزدیک شوید خمیر را از وسط به سمت کناره ها فشار بدید و به وسط خمیر شکل گود بدید. تا جایی که میتوانید قسمت وسط را نازک کنید تا وقتیکه خمیر داخل فر پف میکند قسمت وسط خیلی پف نکند. سپس قسمت وسط را با چنگال سوراخ کنید. مواد داخل را روی خمیر ها تقسیم کنید و با دست داخل خمیر پهن کنید. کناره های خمیر زرده تخم مرغ بزنید و حدود 10 دقیقه دیگر داخل سینی استراحت بدید. مجدد قسمت میانی را با دست فشار بدید و پنیر پیتزا رو بریزید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار بدید . به کناره های پیده های پخته شده روغن مایع بزنید و قبل از اینکه بیش از حد سرد شود سرو کنید نوش جان 😋😋😋 شمیم مهر 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
از گوشه ی سفره ی افطار تمامِ راههای آسمان باز است .... این عجیب نیست! وقتی، وقتِ اذان، تمامِ نگاهت، رویِ خشکیِ لبهایِ من، جمع میشود ... التماس دعا 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✍امام صادق (ع) می فرمایند : پیامبر خدا (ص)با حلوا افطار می‌کردند و اگر حلـوا نبود، با چیز شیرین دیگر و یا چند دانه خرما و اگر نبود، با آب گرم و می‌فرمودند: آب گرم معده و جگر را پاک، دهـان را خـوشبو و دندان‌ها را را تقـویت می‌ڪند. 📚کافی، ج 4، ص 152، 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
غذاهای اصلی طب اسلامی از سفره ی ماه رمضان، حذف نشود. 🔶🔹🌼تلبینه(آرد کامل+شیر محلی) 🔶🔹🌼آش(بدون مواد فرنگی با ادویه طب اسلامی) 🔶🔹🌼حلوا(آرد کامل+شیره انگور+شحم) 🔶🔹🌼شله ‌زرد(برنج غیرتراریخته+شکر نیشکر) 🔶🔹🌼حلیم(گندم دیم+گوشت خروس،بوقلمون یا گوسفند) 🔶🔹🌼زولبیا و بامیه(روغن شحم یا کنجد+آرد کامل+شکر سرخ نیشکر) 🔶🔹🌼بستنی و فالوده(ثعلب+زعفران+شیرمحلی) 🔶🔹🌼شربت زبیب(آب+مویز) 🔶🔹🌼شربت سکنجبین(سرکه طبیعی+عسل) 🔶🔹🌼شربت لبعسل(شیر+عسل) 🔶🔹🌼شربت امام رضا وامام صادق علیهما السلام 🔶🔹🌼شربت شیره ها(آب+شیره انگور، انجیر، توت، خرما) 🔶🔹🌼کمپوت میوه ها(پختن ساده ی میوه سیب، گلابی، به، زردک+شکر سرخ یا عسل) 🔶🔹🌼چای و شربت ادویه طب اسلامی(دمکرده ی زعفران، دارچین، زنجفیل، هل، بادرنجبویه، گزنه و... +گرما یا خنکی) 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 بادکا یا گلوکز، مایعی است که از هیدرولیز نشاسته با اسید یا آنزیم تهیه می‌شود. بادکا، چسبنده، روشن و بی‌بو است و در دو رنگ سفید و زرد شفاف به دست می آید که در انواع کیک، گز، سوهان و شیرینی و شکلات استفاده می شود. از بادکا یا گلوکز در تهیه خمیر فوندانت و برای درست کردن گل های خوراکی و روکش کیک ها نیز استفاده می شود .گلوکز چسبنده و بی بو است و ظاهری مشابه عسل دارد با این تفاوت که گلوکز به هیچ عنوان شکرک نمی زند، اما عسل طبیعی واقعی شکرک می زند . خصوصیات گلوکز یا بادکا : 1- شیرین کننده 2- تثبیت رطوبت 3- قابلیت نرم کنندگی 4- خاصیت بافت دهندگی و تعدیل کننده واکنش قهوه ای شدن. 5- جلوگیری از کریستاله شدن مواد. 6- تعدیل کننده طعم شیرین 7- بالا بردن ویسکوزیته 8- نقش محافظت کنندگی و نگهداری سیستم های کلوئیدی 9- کنترل اندازه کریستال های یخ 10- بالا بردن فشار اسمزی 11- نگهداری آب در فراورده 12- پایین آوردن نقطه انجماد 13- ثبات سیستم کلوئیدیکف 14- بهبود و یا تغییر مزه 15- بهبود رنگ 16- دارای ارزش غذایی و یک چاشنی ایده آل برای شیرینی، بیسکوئیت، بستنی و مربا و … 17-ترکیبی ارزشمند برای ویتامین هایی که خاصیت انرژی زایی دارند.
👌👌👌 قیفش رو با کایت بچه ها که پاره شده بود درست کردم ✍البته حتما قبلش کاملا شستن و بهداشتی 😉بعد این قیف رو درست کردن😁 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
"دعای فرج" بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ التماس دعا🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا