eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 اول مرغ رو با نمک دریا نمک مال میکنیم میگذاریم یه ۴،۵ساعت توی ابکش تو یخچال تا اب مرغ بره بعد با چاقو جاهای مختلف مرغ کاردی میکنیم و زعفرون لیمو تازه ورق شده اب پیاز پیاز خلالی ۱ق سس مایونز فلفل سیاه سیربا این مواد یه شب میگذاریم بمونه وهر ۵،۶ساعت زیرو رو میکنیم بعد از استراحت توی کره وروغن داغ کمی زعفرون اسیاب شده میریزیم ومرغها رو سرخ میکنیم بعد توی قابلمه ای که پهن باشه اول ۱استکان اب میریزیم بعد مرغها رو میچینیم وبعد از سسی که درست کردیم روش میدیم زعفرون دم کرده روش میریزیم ومیگذاریم با شعله کم بپزه 👇 پیاز نگینی با کره وروغن تف میدیم دوست داشتید هویج وفلفل دلمه ای هم سرخ میکنید واز ادویه هایی که بالا گزاشتم از هر کدوم یه کوچولو میریزیم ۱استکان اب پرتقال واب اضافه میکنیم کمی سس گوجه هم میزنیم وبعد اب اضافه میکنیم این از سسش👌 موقعی که مرغها رو توی قابلمه چیدیم یه ردیف که چیدیم وسس ریختیم چوب دارچین سیر اگر داشتید کمی رزماری بگذارید و۱سیب درختی پوست کنده بعد لایه بعدی مرغ اب توی مرغ زیاد نریزید تا مزه مرغ خوب بشه @sofrebanovanbeheshti
نشاسته هرلیوان ۱۵۰گرم @sofrebanovanbeheshti
دوستان برای زولبیا ۲۵۰گرم ماست یک لیوان دسته دار فرانسوی شد @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#خورش_به 😋😋😋 سحری امروز ما مواد لازم گوشت گوسفندی: در حد وسعمان 😁 لپه: من به تعداد هر فرد یک مشت برمیدارم😁😉 پیاز: یک عدد متوسط به: یک عدد آلو: بسته به ذائقه شما ۷ عدد رب گوجه: یک ق غذاخوری پر نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه: به میزان لازم ابتدا پیاز را خورد کرده تفت میدهیم تا طلایی شود سپس گوشت را اصافه میکنیم و تا زمانیکه آبش تمام شود و به جلز و ولز کردن بیفتد صبر میکنیم بعد لپه را اصافه میکنیم و زردچوبه میزنیم و کمی تفت میدهیم حال مقداری اب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم حدودا یکساعت و نیم الی دوساعتی کاملا پخته شود بعد به خورد شده و رب گوجه و آلوی از قبل خیسانده را افزوده و نمک و فلفل و دارچین را چاشنیش میکنیم و میگذاریم تا خوب خورش ما جابیفتد .در آخر هم برای خوش عطر شدن خورشت یک ق غذاخوری گلاب اضافه میکنیم و سرو میکنیم . نوش جان التماس دعا @sofrebanovanbeheshti
#ته_چین_گوشت_قالبی 🍖 🌺مواد لازم: سه پيمانه برنج گوشت پخته شده ریش ریش شده یه پیمانه دو عدد تخم مرغ دو قاشق روغن سه قاشق غذاخوري ماست دو قاشق خامه سیب زمینی نگینی سرخ شده نمك زعفران زرشک،خلال بادام و پسته به مقدار دلخواه 🌺ابتدا برنج را ابكشي كرده( برنج یه کم باید زنده باشه) در ظرفي تخم مرغ را كاملا همزده تا كف كند بعد با ماست و خامه مخلوط ميكنيم مخلوط ماست و خامه و تخم مرغ را كامل همزده تا يكدست شود البته من ۵ قاشق ماست و ۳ قاشق خامه ریختم سپس روغن نمك زعفران را اضافه كرده با برنج مخلوط ميكنيم و در قالب موردنظر خوب‌چرب کرده و نيمي از مواد را ريخته مواد مياني ته چين كه شامل گوشت پخته ریش ریش شده خلال بادام خلال پسته است ميريزيم سپس بقيه مواد را اضافه ميكنيم روی قالب را با فویل میبندیم بمدت نيم ساعت در فر با درجه ۱۸۰ دم ميكنيم. برای روش هم زرشک‌ تمیز‌پاک‌کردم و‌شستم. با نصف قاشق شکر و‌یک‌قاشق گلاب‌مقداری روغن تفت دادم تا خوشرنگ‌بشه @sofrebanovanbeheshti
مجیر.mp3
5.41M
🎙 / دعای مجیر با صدای حاج مهدی سماواتی 💐 اعمال شب سیزدهم رمضان المبارک 1ـ غسل. 2ـ چهار ركعت نماز (هر دو ركعت به يك سلام) كه در هر ركعت يك مرتبه حمد و بيست و پنج مرتبه سوره توحيد را بخواند. 3ـ دو ركعت نماز كه در شب سيزدهم ماه رجب و شعبان نيز خوانده مى شود; در هر ركعت، بعد از سوره حمد سوره هاى يس، ملك، و توحيد را بخواند. 4ـ خواندن دعاى «مجير» در شب هاى سيزدهم و چهاردهم و پانزدهم ✨روایت است هرکس در ایام بیض ماه مبارک رمضان دعای (مُجیر) را بخواند خداوند عزوجل گناهان او را می بخشد حتی اگر به تعداد قطرات باران و برگهای درختان و ریگ بیابان باشد. 📚 مفاتیح الجنان التماس دعا 🙏🙏 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🚫خیانت طب صهیونیستی درباره 👌مهمترین وعده در طول شبانه روز شام است که قدرت بدن در آن وقت تامین میشود، اهل بیت بسیار تاکید بر خوردن شام میکردند . 👈درروایتی میخوانیم : "طعام الیل افضل من طعام النهار"یعنی غذای شب بهتراز غذای روز میباشد. 👈در روایتی دیگر میخوانیم:شب باشکم پر بخوابید تا پیری به سمت شما نیاید وبدن قوی شود. 👈در جایی دیگر میخوانیم:اگر شام نخورید رگی در بدن شما میمیرد که تا اخر عمر احیا نمی شود. ♦️عنه ﺻﻠﻰ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ: ﻟﺎ ﺗَﺪَﻋُﻮﺍ ﺍﻟﻌَﺸﺎﺀَ ﻭﻟَﻮ ﻋَﻠﻰ ﺣَﺸَﻔَﺔٍ، ﺇﻧّﻲ ﺃﺧﺸﻰ ﻋَﻠﻰ ﺍُﻣﺘﻲ ﻣِﻦ ﺗَﺮﻙِ ﺍﻟﻌَﺸﺎﺀِ ﺍﻟﻬَﺮَﻡَ ؛ ﻓَﺈِﻥﱠﱠ ﺍﻟﻌَﺸﺎﺀَ ﻗُﻮﱠﱠﺓُ ﺍﻟﺸﱠﱠﻴﺦِ ﻭَﺍﻟﺸّﺎﺏﱢﱢ. ♦️ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺧﺪﺍ ﺻﻠﻰ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ: ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺷﺎﻡ ﺭﺍ ﻭﺍ ﻣﮕﺬﺍﺭﻳﺪ، ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﺑﻪ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺩﺍﻧﻪ ﺍﻯ ﺧﺮﻣﺎﻯ ﺧﺸﻜﻴﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ. ﻣﻦ ﺑﺮ ﺍﻣّﺖ ﺧﻮﻳﺶ، ﺍﺯ ﺍﻳﻦ، ﺑﻴﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﻛﻪ ﺍﺯ ﻭﺍ ﮔﺬﺍﺭﺩﻥ ﺷﺎﻡ، ﭘﻴﺮﻯ (ﺩﺭ ﻫﻢ ﺷﻜﺴﺘﮕﻰ) ﺑﻪ ﺳﺮﺍﻏﺸﺎﻥ ﺁﻳﺪ ؛ ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﺷﺎﻡ، ﻣﺎﻳﻪ ﻧﻴﺮﻭﻣﻨﺪﻯِ ﭘﻴﺮ ﻭ ﺟﻮﺍﻥ ﺍﺳﺖ. 🔻درحالی که پزشکی جدید که تمام اصول طبی خود را از یهود گرفته است میگوید: شام نخورید ویا بسیار سبک بخورید و درمقابل روز، غذای زیادی بخورید. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
🔹زمانی دست از غذا خوردن بکشيد که حدود ٨٠درصد احساس سيری ميکنيد. 🔹محققان ميگويند مغز ما حدود ١٠_٢٠دقيقه از معده‌مان عقب‌تر است. 🔹اگر صددرصد خودتان را سير و ميز غذا را ترک کنيد، بعد از ٢٠ دقيقه، کاملا متوجه خواهيد شد که بيش از نياز بدنتان غذا خورده‌ايد. 🔹 همين پرخوری‌ها به مرور زمان باعث اضافه‌وزن، بالا رفتن کلسترول بد خون، ابتلا به ناراحتی‌های قلبی روحی میشود. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
"دعای فرج" بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ التماس دعا🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔅 دعای روز سیزدهم ماه مبارک رمضان 🆔 @sofrebanovanbeheshti
4_293413254921716362.mp3
3.95M
💠 #تحدیر (تندخوانی) جزء سیزدهم قرآن کریم 🎙با صوت استاد معتز آقایی ⏱زمان :۳۰ دقیقه 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_5866199360898859182.mp3
11.34M
﷽ #مناجات_سحر 🔷 «مناجات پنجم سحر ماه مبارک رمضان» یا عُدّتی فی کُربَتی..... 💭 #حاج_محمدرضا_بذری التماس دعا 😭😭🙏🙏 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
سحری دیشبمون #خورش_گوجه.👇 مثل املت میمونه😀 فقط سیرداره. گیلانیهای چیزدیگه بهش میگن🙈🙈 موقعی که وقت ندارید. یاحال نداریداین غذاخیلی خوبه😂😂 سلام😍 5حبه سیر. چون خیلی دوست داریم روریزخردکردم باکره محلی تفت دادم بعدگوجه پوست کنده روخردکردم ریختم در خورش خوب که پخت . وقتی هنوزاب داره دوتاتخم مرغ توش شکستم نمک وفلفل وزردچوبه هم ازاول واخرش زدم😀 سحریمون امادست😀😀 @sofrebanovanbeheshti
#بادمجان_سوخاری 👇 بادمجان قلمی 6 عدد تخم مرغ 2 عدد آرد سوخاری به میزان لازم نمک،فلفل،زردچوبه ،ادویه زعفران در صورت دلخواه طرز تهیه: ابتدا بادمجانها را شسته و چند شکاف کوچک روی آن میزنیم بعد روی آتش کبابی کرده و پوست آن را می کنیم . باید دقت کنید سر بادمجان کنده نشود 👌 سپس با گوشت کوب یک فشار روی بادمجاها میدهیم تا کمی تخت شود ولی له و نافرم نشود ... در ظرف دیگری تخم مرغها را همراه ادویه جات و نمک مخلوط کرده و بادمجانها را آغشته به تخم مرغ کرده ،سپس هر دو طرف را در پودر سوخاری میزنیم. پس از اینکه روغن داغ شد سرخ میکنیم . فوق العاده خوشمزه و باب میل بچه هاست 😋😋 نوش جان @sofrebanovanbeheshti
#نان_کرمدار👇
👇 مواد لازم برای خمیر نان: 👇 آرد مخصوص کیک و شیرینی یعنی همون ارد سفید سه تا چهار لیوان تخم مرغ یک عدد روغن مایع یک چهارم لیوان پودر خمیر مایه یک ق غذاخوری سر خالی اب ولرم نصف لیوان گلاب دو ق غذاخوری شکر سه ق غذاخوری  ابتدا سه لیوان ارد را دو بار الک کنید بعد پودر خمیر مایه و شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. حالا تخم مرغ رو هم بزنید گلاب و اب ولرم و روغن را اضافه کرده و هم بزنید. خب حالا باید مواد خشک رو بهش اضافه کنیم( ارد و پودر خمیر مایه و شکر رو که از قبل هم زدیم) مواد خشک رو کم کم به مواد مایه اضافه کرده و هم بزنید خب سه لیوان ارد رو اضافه کردید و هم زدید یه لیوان ارد دیگه داریم. که باید کم کم و یا قاشق اضافه کنید و ورز دهیم اینقدر که دیگه خمیر به انگشت نچسبه . برای من از سه و نیم لیوان ارد یکم بیشتر مصرف شد به چهار لیوان نرسید . 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 خب حالا یه خمیر نرم و لطیف داریم که بدست نمیچسبه. روش رو با سلفون بپوشونید یه حوله هم بندازید روش به مدت یک ساعت و نیم تا دوساعت. بعد از دو ساعت حجم مواد دو سه برابر میشه. در طول زمان استراحت ما میریم کرم نون رو اماده میکنیم. 💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐 مواد لازم زرده تخم مرغ یک عدد ارد سفید دو ق غذاخوری شکر نصف لیوان گلاب یک ق غذاخوری شیر یک لیوان کره بیست گرم زعفران دم کرده یک ق غذاخوری اگه گلاب نریختید یکم وانیل به جاش بریزید یا یه کم پودر هل که واقعا طعم کرم رو عالی میکنه. 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 ابتدا درون ظرفی زرده تخم مرغ و گلاب رو هم بزنید سپس شکر را اضافه کرده و هم بزنید بعد شیر و زعفران  را اضافه کرده و هم بزنید و بعد ارد رو اضافه کرده و هم بزنید مواد رو از صافی رد کنید و روی حرارت کم گذاشته و هم بزنید تا زمانی که مواد سفت بشه . غلظتش مثل یه ماست سفت هم زده اگه خیلی سفت شد یه کم شیر اضافش کنید. مدام هم بزنید و در اخر کره .بعد خاموش کنید بگذارید خنک شه بعد بگذارید یخچال تا حسابی خنک شه . بعد از استراحت یکم دست رو چرب کن خمیر را ورز دهید و به نه قسمت تقسیم کنید . خمیر را کف دست پهن کرده ویک ق مرباخوری پر  کرم را لای خمیر گذاشته و لبه های خمیر را بهم بچسبانید تا گلوله شود. و یکم با فاصله داخل قالب بچینید. دوباره روش رو با حوله پوشانده به مدت بیست دقیقه‌. بعد روش رو با سفیده رومال زده و کنجد پاشیده . بعد درون فر که از قبل گرم کردید گذاشته تا زمانی که روش طلایی شه. ( طبقه وسط) دمای ۱۸۰ . @sofrebanovanbeheshti