eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صبحانه و ناهار و شام _فتح الفتوح.docx
22.2K
فهرست 40 روز طبق این برنامه غذایی می توانید فهرست خرید هفتگی یا ماهیانه خودتون رو بنویسید و تهیه کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اگه بحث قیف خامه ریزی🎂 براتون جالب بود😋 و دوست دارید اطلاعات بیشتری داشته باشید😍 هر روز ما رو دنبال کنید 🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 اول سه تا تخم مرغ 5 دقیقه با همزن میزنیم بعد یه لیوان ماست با نصف لیوان روغن بهش اضافه میکنیم بعد 2 لیوان آرد و نصف قاشق بکینگ پودر با مقدار لازم نمک همه رو به صورت دورانی با هم زن دستی میزنیم تا اینجاش شبیه کیک بدون شکر بعد تو قالب که چرب کردیم نصف مواد کیک و میریزیم از قبل من گوشت چرخ کرده با پیاز و قارچ و فلفل دلمه ای رو تفت دادم تا اصلا آب نداشته باشه رو وسط مایع کیک میریزم بعد یکم پنیر پیتزا روش میریزم دوباره بقیه مواد کیک روی مواد آخر سر پنیر پیتزا میریزم میگذارم تو فر دمای۱۸۰درجه 1 ساعت بپزه برای اولین بار درست کردم ولی جاتون خالی خوش مزه شد امتحان کنین👌 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از 
سه عدد تخم مرغ رو با یک پیمانه شکر و یک هشتم ق چ وانیل رو هم زده تا کشدار شود . بعد به ترتیب نصف پیمانه روغن و نصف پیمانه پوره اسفناج و نصف پیمانه شیر یا ماست رو اضافه کرده و در آخر دو پیمانه آرد و دو ق چ بکینگ پودر الک کرده رو اضافه کرد. 45 دقیقه 180 درجه رسپی از مژگان خانوم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
 و قیف و سرپیچ سه جز از وسیله‌ای برای تزیین و پاشیدن خامه روی انواع کیک‌ها و دسر هاست.  ماسوره جزئی است که اندازه و شماره مشخصی دارد و نوک آن در شماره‌های مختلف متفاوت است و هنگام بیرون آمدن خامه از داخل قیف اشکال متفاوت و متنوعی درست می‌کند. قیف می‌تواند پارچه‌ای یا پلاستیکی و یکبار مصرف باشد و یا می‌تواند مانند یک سرنگ بزرگ با پیستونی متحرک و باز شونده باشد. سرپیچ هم برای بستن و سوار کردن ماسوره روی قیف بکار می‌رود. (ویکی پدیا) ادامه دارد..... @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 موادلازم: کلم سفید۲لیوان کلم بنفش ۱لیوان ذرت نصف لیوان نخودفرنگی نصف لیوان کالباس۲۰۰گرم هویج پخته اعدد سس مایونز ۱پیمانه نخودفرنگی وذرت راآبپزکرده،کلم هارارنده میکنیم وسپس همه ی موادراباهم مخلوط کرده وکالباس راخردکرده به همراه هویج پخته به بقیه مواداضافه میکنیم. سس رابه موادسالاداضافه کرده وداخل ظرف موردنظرریخته وبه دلخواه تزیین میکنیم @sofrebanovanbeheshti
👇 شاید همه ما مشکل کپک زدن رب گوجه فرنگی رو داشته باشیم . ✍بهترین راه برای نگه داری بیشتر و جلوگیری از کپک زدن و خراب شدن رب فریز کردنشه اما گاهی ممکنه به هر دلیلی نخواهیم ربمون رو فریزی کنیم مثلا وقتی احتیاج به استقاده سریع ازش داریم و یادمون رفته بذاریمش بیرون تا یخش یکمی باز بشه.. 👈اگه دوست ندارین ربتون رو فریزری کنین این راه رو امتحان کنین: 🍅اول از همه رب رو داخل یه شیشه خشک و تمیز بریزین و بعد بدون اینکه در شیشه حاوی رب رو ببندین برای چند ساعت داخل یخچال بگذارینش تا دمای رب با دمای یخچال یکی بشه و بعد از اون در رب رو ببندین این کار از بخار گرفتن داخل در رب جلوگیری میکنه و باعث میشه قطره های کوچیک آب زیر در ایجاد نشه و ربتون خیلی دیرتر کپک میزنه و خراب میشه ... حتما امتحان کنین👌 @sofrebanovanbeheshti
میانبر به ابتدای کانال ☝️