eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 🆔 @sofrebanovanbeheshti
صفحہ ۳۳ استاد پرهیزگار .MP3
1.05M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد 🆔 @sofrebanovanbeheshti
033.mp3
980.1K
ترتیل بدون ترجمه صفحه۳۳ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸اجتماع عظیم در حمایت از ۞══✿✿✿══۞ 🔻وعدۀ دیدار : پنجشنبه امروز 20 تیر ماه ساعت 17 🔺محل اجتماع: تهران ؛ ورزشگاه شهید شیرودی 【مترو هفت تیر خیابان مفتح 】 ۞══✿✿✿══۞ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیام لطف و محبت یکی از اعضای گل گروه ☝️ ✍خوش بسعادتتون و خوشبحال ما برای داشتن دوستانی چون شما 💝خدا حفظتون کنه🌹قبول باشه خانمی ممنون که به یاد ما و همگروهی های عزیزمون هستید 😍 پیامهای شما انرژی مثبت برای ماست🌹 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋👇 من از بسته های ژلاتین حلال استفاده کردم. اول ژلاتین به روش بن ماری آماده کردم و برای هر ساشه ۲/۵ لیوان آب هندوانه گذاشتم . چون هندوانه طبعش سرده کمی گلاب اضافه کردم . گلاب نباید به اندازه ای باشه که طعم هندوانه از بین نره. بعد کمی روغن به قالبم زدم و مایع ژله ریختم تو قالب و گذاشتم تو یخچال ببنده @sofrebanovanbeheshti
👇 مواد لازم برای۶ نفر تخم مرغ (سفیده) ۳ عدد شکر ۱ لیوان روغن ۲/۳ لیوان شیر یا ماست با کمی گلاب ۲/۳ لیوان بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری آرد ۲ لیوان ۱- سفیده تخم مرغ رو خوووب میزنیم تا پف کنه و سفت بشه شکر رو کم کم میریزیم وانیل رو هم اضافه میکنیم . ۲- بعد روغن مایع رو میریزیم کمی هم میزنیم شیر و گلاب رو هم اضافه میکنیم ۳- و درنهایت ارد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه میکنیم باهم مخلوط میکنیم و داخل قالب میریزیم ۴- و طبقه وسط فر باحرارت 180 درجه حداکثر یک ساعت میگذاریم بپزه . من با نصف دستور درست کردم😉😉😋 فاطمه حسنا و علی عشقهای مامان😊😊 @sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_کشمشی👇 آرد سفید ۲۵۰ گرم پودر قند ۱۵۰ گرم وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری کشمش ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد روغن جامد ۱۵۰ گرم ۱- ابتدا آرد را سه بار الک کنید و کنار بگذارید. ۲- پودر قند و روغن را با همزن بزنید تا یکنواخت شود ۳- تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و در حد مخلوط شدن بزنید. ۴- وانیل را اضافه کرده و هم بزنید ، سپس آرد و کشمش را در آن ریخته و با قاشق یا لیسک مخلوط کنید. ۵- کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و دایره های کوچکی از مواد با فاصله روی آن ریخته. ۶- و در فرم از قبل گرم شده بمدت ده دقیق و‌دمای ۱۷۵ درجه تا وقتی که زیر شیرینی طلایی شود میگذاریم تا بپزد. ۷- بعد از سرد شدن شیرینی ها را جدا میکنیم. نوش جان سایر نکات میتوانید برای ریختن شیرینی روی کاغذ روغنی از قیف استفاده کنید. دقت کنید زمان پخت کیک یا شیرینی بستگی به دمای فر شما دارد. اگر میخواهید شیرینی شما ترک بخورد کمی پودر قند روی شیرینی بپاشید @sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_پنجره_ای👇 ۴۰گرم گلاب رو با ۴۰گرم نشاسته مخلوط کرده بعد دوتا تخم مرغ بهش اضافه کنید بعد ۵۰گرم آردگندم روش الک کنید و مخلوط کنید روغن را داغ کنید قالب مخصوص هم زمان تو روغنی که داره داغ میشه قرار دهید بعد آروم داخل مواد تا جایی که تمام قالب و نگیره بزنید بعد در روغن بزنید و سرخش کنید بعد که از داغی افتاد روش رو پودر قند الک کنید میتونید مثل من از رنگ خوراکی استفاده کنید این مقدار مواد ۱۱تا شیرینی میده @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماشالله چه جمعیتی☝️☝️ اجتماع عظیم در حال برگزاری است جای تک تک شما بانوان بهشتی سبز🌸🍃
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
چندتا نکته در مورد 👇 ۱_ اگر میخواید البالوهاتون رو مدت بیشتری نگه دارید نباید بشوریدشون ودمهاشونم نگیرید تا مدت بیشتری تازه بمونه ۲_ اگر میخواهید مربا البالو درست کنید ومشکل دراوردن هسته البالو رو دارید یه راه خیلی راحت اینه که با یه نی راحت هستها رو در بیارید از ته البالو نی رو داخل البالو بزنید تااز قسمتی که دمش هست هسته جدا بشه اینطوری نه البالوتون شکلشو از دست میده ونه له میشه واب میندازه ۳_ برای تهیه لواشک البالو اول هسته هاشو در بیارید بعد بپزید واز صافی رد کنید چون اگر باهسته بپزید از صافی رد کردنش خیلی مشکل میشه @sofrebanovanbeheshti
گوجه خشک چه مصارفی داره؟؟؟ ما تو هرغذایی که رب نیازه به جای رب میریزیم. مگر مهمون باشه که خیلی رنگش بخوایم قرمزبشه کمی رب هم میزنیم. هم طعمش هم رنگش عالیه. 😋😋😍 تو کته هم یکی دو قاشق گاهی میریزیم معرکه میشه. تو فلافل کتلت حتی آش رشته و...😊 من پودرگوجه را در روغن داغ که گاز را خاموش کردم می ریزم تا کمی رنگ بگیرد مرغ را در دیس که می گذارم روش می ریزم اگر کمی پودر درشت باشد قشنگتر می شود به شکل مرغ @sofrebanovanbeheshti
👇 1ق غذاخوری آردسفیدرابا1قاشق کره تفت دهیدتاخامی آن گرفته شود... سپس2لیوان شیرارااضافه نموده... تند تندهم بزنیدکه گلوله نشه... وقتی به غلظت رسیدکمی نمک وفلفل سیاه به آن زده... حرارت راخاموش نمایید... واستفاده نمایید(این سس رامیتوان درلازانیا وسوپ مرغ و ....استفاده نمود)😋 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#لوبیا_پلو😍😍 به نیت اقاجان رسول الله صل الله علیه واله وسلم. لوبیاچشم بلبلی 1لیوان دسته دارفرانسوی پیازیک عدددرشت برنج 3پیمانه ایرانی☺️☺️ گوشت چرخ کرده 200گرم یامرغ مکعبی خردشده شوید3ق غذاخوری سرپر پیازروسرخ میکنیم گوشت رو میریزیم تفت که خورد ادویه و دارچینم میزنیم بایک ق غذاخوری رب گوجه ویک استکان اب میگذارین جابیافته بادربسته. برنج روباابش گذاشتم روگاز وقتی جوش اومدلوبیاپخته شده رواضافه کردم وهمینطورشوید رو. همزدم درش روگذاشتم دم بکشه. غذاامادست. این مقداربرای 5نفرکافیه @sofrebanovanbeheshti